Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Tekintsetek el a kép minőségétől,mert telefonnal készült :oops:
gabicsibe

Lányok, köszi a köszöntést!

Tegnap volt a "buli", kerti kajálás, anyum is Judit, itt voltak a rokonok.
Csajokat is kivittük az etetőszékben az asztalhoz. Hát olyan édesek voltak, köles golyóztak, dinnyéztek, szórakoztatták az asztaltársaságot. Azt hiszem nagyon fogják élvezni a szülinapi bulijukat (meg mi is :lol: )

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Juci utólag is Boldog névnapot. :) :oops:

Gabicsibe szerintem nem a kép minőségét néztük, mert ez a vigyor.... :lol: :lol: huussiiiiii :lol:

Zsókuci drága :lol: :lol: hehe :) maaraaddsszzz :) Szerencsét fog hozni a táblicsku. :)

Balagyo az tök jó h semmi baj Somával. Képet kérünk. :)

Estrella édes a kiscsajod. :)

Azért erre az oldalra is belinkelem hátha valaki nem látta, és érdekli.

veszélyes anyag a cumisüvegben?

http://www.okbi.hu/hirek/biszfenol.html

A másik meg, hogy pár hete kiscsajomat "zaklattam" 1-2 szó kimondásával ébredés után. :) Csak ilyenkor lehet elkapni amúgy rohangál és pörög, semmi esély rá. :) Azóta már szebben ejti ki ugyan a szavakat, meg ennél többet mondd, csak imádom a hangját. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Zynm4ZuICMA

chesti

Chesti!

Nagyon édes Niki! :D
Olyan gyönyörű nagy szemei vannak! :)

Zsókuci!

Most már szívesen bekerülnék a táblába. :)
Megnézem, hogy milyen adatok kellenek és mindjárt bepötyögöm.

Kép
nika28

Azt hiszem, hogy csak ezek hiányoznak, mert a többi látható. :)

3. beültetés,
Szülés várható ideje: 2009 Jan. 20
János Kórház

Ugye jó így? :)

Előre is köszönöm! :)

Kép
nika28

Nika!

Merrefelé laktok?

jucicuki

Juci!

Már én is akartam Tőled kérdezni......:)

A Palotavárosban, Kelemen Béla utcában. :)

Kép
nika28

Ott laktunk régen, az 56-ban :lol:
Öreghegy Sasvári utca

jucicuki

Sziasztok,

Gabicsibe,

Irtó csúúúcs ez a kép Botiról! Nagyon-nagyon aranyos :D:D:D:D

Judit,

Örülök, hogy jó volt a „buli” :D

Chesti,

:D:D Majd meglátjuk, reméljük… :D

Nika,

A táblába már fel is vettelek, a következő felrakásnál, már láthatod a sorodat :D:D Örülök ám nagyon neked! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Dobok egy képet Gabiról, amint a himbilimbiről lógó plüssoroszlánt fixirozza :)

Kép

Amúgy szerintem jön valami hidegfront, Gabi tegnap úgy bealudt, hogy kihagyta a fürdést és az esti szoptatást, és csak fél 2-kor ébredt egy kis nasira, majd ma reggel fél 7kor... :-o

Kép
elan

Sziasztok!
Egytől egyig csodásak a gyermekek!

Zuzmo, fogadd részvétem :(

Juci, kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel: Boldog névnapot kívánok!

Gabicsibe, drága, Téged meg születésnapod alkalmából pusszantalak!!!

Csók mindenkinek!
süni76

HÚ CSAJOK, DÓRI MINDENHOVA FELKAPASZKODIK. NEM SEMMI. :shock:
Vendég

Fiona,
Nem irigyellek, hogy a párod elutazik, képzelem milyen nehéz lesz nélküle! :roll:

Mamm,
Köszi kérdésed, csajszikák jól vannak! :D Szépen növögetünk Blanka 4 kg, Zsani 5kg. Egyre érdeklődőbbek, már mind a ketten elkezdték figyelni a játékokat a kiságyban, és mind a ketten megajándékoznak mosolyokkal is. Édesek, imádom őket! :D Az éjszakákat most már jórészt átalusszák, kb. éjféltől 6-ig. Blanka 130ml-eket, Zsani pedig kb. 150-eket eszik, napi 6-szor, szóval kezdünk alakulni. Most úgy érzem már könnyebb!
Zsófin ez a ruha csodás, borzasztóan édes! :D

Elan, Vicuska, Juci, Estrella, Gabi
Aranyosak!

Zsókuci,
Köszi a tanácsot, Cataflamot szedek! Meg antibiotikumot is el kellett kezdenem. :oops: Nagyon-nagyon bedagadt, így szerdán behívott kontrollra, és ő is mondta, hogy eléggé gázul néz ki. A varraton lazítani is kellett, mert túl szoros volt, és nem tudott ürülni. Mára már sokkal jobb, a duzzanat is lentebb ment. Amitől kicsit tartok, hogy most is érzek ugyanolyan fájdalmat, mint a műtét előtt, szóval lehet hogy nem is oldódott meg a probléma ezzel. Csak akkor azt tudnám mi lehet. Na mindegy, remélem ez még a műtét utóhatása. :oops: :shock: :roll:
A tábla remélem szerencsét hoz!

Luki,
Az ifjú párt meg kell zabálni! :wink:

Gabi,
Boldog szülinapot neked!
Kép

Chesti,
Niki ahogy mondja a szavakat! El vagyok olvadva tőle! :D

És akkor rólunk is néhány kép:
Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Süni, köszi :lol:

Gabi, boldog szülinapot!

Kép

Rebe, tündériek a csajok!

Estrella, tényeg nem semmi Dóri! Kéépet!!!!!!!!!!!

Judit

jucicuki

Ballagyo, Juci:
Raktam már fel képeket csak vissza kell menni egy oldalt. :D
Vendég

Mamm,
Boldog szülinapot!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Gabicsibe, Mamm:

Nagyon boldog születésnapot kívánok! :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Mamm, Isten éltessen! :lol:

Kép
elan

Húúúú Csajok,

ez aztán a nagy meglepi! :D :D :D
Nem is gondoltam, hogy itt is felköszönt majd valaki! :D :D :D

Rebe, Zsókuci, Elan,
KÖSZÖNÖM, édesek vagytok! :D :D :D

Gabi,
oroszlán pajtás,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT neked is! :wink: :D

Kép

Kép
mamm

Lányok!

Ti mit használtatok fogzás idején? Az az érzésem, hogy a Dentinox gél semmit sem ér. 3 napja se éjjelünk se nappalunk, úgy látom, hogy egyszerre jön Soma alsó 2 foga. Éjszaka keservesen sír, napközben pedig csak kézben van el. Már alig bírom :?
ballagyo

http://www.kismamablog.hu/babazas/mozga ... a-idejeben

A mozgásfejlődés különböző fázisait nem célszerű siettetni vagy átugrani, mert akár dyslexiához vezethet!
Célszerű csecsemőkortól fogva a kisgyermeknek elegendő és megfelelő - lehetőleg kemény felületű- mozgásteret biztosítani, hiszen a szűk helyen (például mászókában) sokat tartózkodó gyermek mozgásfejlődéséből könnyen kimaradhat a kúszás, mászás, gurulás. A szűk helyen tartózkodás a gyermeket a túlzottan korai állásra késztetheti.
A mozgásfejlődés során egyetlen mozgásforma sem maradhat ki. Fontos, hogy ne előzze meg egyik mozgás sem az időben előtte állót.
A mozgásfejlődés helyes sorrendje a következő:

- háton fekvés
- spontán oldalra fordulás
- hasra fordulás
- hasról-hátra fordulás
- kúszás, mászás
- hason fekvésből ülés
- felállás, járás

Gabi, Mamm utólag is Boldog szülinapot! :)

Ballagyo nekünk a kis panadol ujjal masszirozgatással bevált, vagy pl most homeos bogyókat szedünk. Nem emlékszem kaphat e már golyócskákat, kérdezd meg dokidat.

Rebe melyik punis kicsoda? :) Most egy picit látszódik h különbözőek, de még mindig azt mondom azért eléggé egyformák. :) Együtt nagyon husik. :)

Elan, ezt a kis békés képet, nyugis kis pasi, és tündéri. :)

chesti

Sziasztok csajok!

Sajna nem megy a visszaolvasás!A babák gyönyörűek egytő-egyik!

Mamm,Gabicsibe!
Boldog szülinapot!

Juci!
Boldog névnapot!

Luki!
Láttam pár fotót és gyönyörűségesek!

Zsókuci!
A táblicskuhoz csak annyi,hogy már 33 vagyok sajna!

Witch!
Hogy vagy?Minden rendben?

Bibarka!
Láttad amit én?Küldtem mélt!

Kicsit eltűntem,de betegek voltak a gyerekeim felváltva.Elkaptak egy vírusos torokgyulladást 39 feleti lázzasl,amit alig lehetett levinni!Ja és ezt mind egyedül kűzdöttem végig.Többször a gyerekeimmel együtt sírtam már kínomban!Amúgy jól vannak már és rosszalkodnak mint az ördögök!Dórinak jön az 5.foga,Balunak meg jön egyszerre felül kettő!Állnak mindenhol és bármibe kapaszkodva lépkednek.Sokat játszanak együtt.Szeretnek függönyözni.Az egyik leül a függöny elé,a másik mögé és huzogatják az arcuk előőtt.Baromira tetszik nekik!Ha nem figyelek rájuk egy percig,már kóborolnak a lakásban!Életveszély!

Bocsi akinek nem írtam,próbálok jelentkezni még!

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy így ismeretlenűl betolakodok közétek,de lenne egy kérdésem igaz én nem a BMC-be járok,de a problémám az hasonló és nagyon örülnék ha válaszolnátok.
Szóval nekem 12 napja volt a beültezésem 2 babát kaptam vissza 5 napra amit AHÁztak és progi injekciót kapok,így nagyon bíztam,hogy ezúttal sikerűlni fog.
A kérdésem az lenne,hogy bár semmi terhességre utaló tünetem nincs,beültetés után 6-7 napig nem éreztem az ég világon semmit,de kb.4 napja eléggé fáj a fejem ami nálam egyáltalán nem jellemző és teljesen olyan mint amikor menstruáció előtt fáj a hasam.Igaz olyankor nem fáj csak mensi előtt 1 nappal vagy csak azon a napon mikor megjön,de akkor is csak enyhén.Gondolom most a gyógyszerek sem engedik,hogy megjőjjön,ha nem sikerűlt most sem.
Szóval azt szeretném megkérdezni,hogy volt-e köztetek olyan akinek ilyen tünettekel mégis csak sikerűlt.Ja a 8 napon már csináltam tesztet az negatív lett sajnos.
Eléggé el vagyok keseredve,hogy valószínű megint nem sikerűlt,de azért még egy kicsit bízom hátha még is van olyan példa,hogy még igy is sikerűlhet,bár bő 1 hét múlva úgy is kiderűl minden.

KÖSZÖNÖM HA VÁLASZOL VALAKI!!!

Kati76
kovacsne.kati

Chesti!

Köszi, Panadolt és homeós bogyókat is megkérdezem ma a patikában. NAgyon jó, hogy írtál a mozgásfejlődésről. Pont ma voltunk Dévény-tornán, ahol a gyógytornász azt mondta, még véletlenül se próbáljam meg Somát ültetni pl. babakocsiban, holott a védőnő egy hete pont ezt javasolta. Igaz, hogy nem 90 fokos ültetést javasolt, de a gyógytornász szerint ez sem jó, mert így nem ösztönzöm a mozgásfejlődésre, elkényelmesedik. Én inkább neki hiszek, nem a védőnőnek :roll:

Benszi!

Nagyon szépek az ikrek, látszik, hogy igazi kópék :lol: :lol: :lol:
Te milyen fájdalomcsillapítót adsz nekik, ha jön a foguk?
ballagyo

Ballagyó
nekem bevált a dologél nevü gél,csak gyógynövényt tartalmaz,szuperjó,próbáld nem kellett hozzá más :wink:

Benszikém
gyönyörüüüek :P :P :P válaszoltam,és naná hogy láttam :wink:

minden baba gyönyörü mint mindig,nem tudok sajna visszaolvasni mert ebben a melegben nyügik vagyunk nagyon :oops: :oops:

Gabi,Mamm
isten éltessen titeket :P :P :P :P :P :P

Zsókuci drága
jól vagyunk ám csak nincs időnk :lol: :lol:

Lukikám
pusszantalak

bibar

Ballagyó!

Fogzásra mi már a durvább cuccot kapjuk sajna.Anestetica ecsetelő,amiben jócskán van lidocain.A dentinox semmit nem ér nekünk!Balu kűzd most a felső kettővel,már egy hete látni a fehéredést,de nem tudja áttörni az ínyét!
köszönöm a dícséteret!
Mozgásról,annit,mivel Balu bukott ezért sokat kellett 3hónapos kora óta ültetni az ölben,de semmi baja nem lett!Úgy teker 4kézláb,hogy alig lehet utolérni és 7hónaposan ő is felállt,mint Dóri!Sőt telitalppal sétál,ha fogom a kezét.
Mennem kell,nyűgnek
Vendég

ja és még dobok egy képet a szerelmes párról:))) :lol: :lol: Kép vagyis kettőt:)) Kép csak a másik babakocsijában aludtak el,Olivérnek kicsit szűkös:))

bibar

Motné, Moték Krisztinája, ToldiKriszta,

Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Juci!

Mi az 50-ben lakunk. :)

Zsókuci!

Köszönöm szépen! :)

Kép
nika28

Zsókuci
Köszönjük a köszöntést! Tündér vagy! :)

Kép

Kép
motné

Mot csajok,Toldikriszta

Boldog névnapot tegnapra!
Vendég

Benszi
Köszönjük! Aranyos vagy! :)

Kép

Kép
motné

Mamm
Boldog szülinapot neked is :D

Krisztinákat pedig Istenke éltesse sokáig!!

Rebe
Zsaninak csúcs a hajszerkezete :D

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést!
gabicsibe

Minden Krisztának nagyon boldog névnapot, kicsit megkésve!

Kép

Nálunk zajlik az élet, hétfőn indulunk nyaralni, vasárnap óta baktérium okozta gyulladás van a térdemben, tegnapig menni is alig bírtam, most már nagyjából reagál az antibigyóra, talán el tudunk indulni...

Judit

jucicuki

Köszi a névnapi köszöntést mindenkinek, Motéknak utólag én is sok boldogságot kívánok, és Brigii ikreinek meg boldog 1 éves szülinapot!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!!
1 évesek lettek a lányok, szinte el sem hiszem!! Rakok fel pár képet kárpotláskép ,amiért ilyen" sűrűn "jövünk.

Estrella!!
Köszönjük szépen, és viszont kívánunk sok Boldogságot!!
Dóra baba még mindig édes!! :lol:

Kép
ilyenek voltunk!!!
Kép
ilyene vagyunk!!
Sok puszi mindenki nek!!!

Brigiék!! :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!!
1 évesek lettek a lányok, szinte el sem hiszem!! Rakok fel pár képet kárpotláskép ,amiért ilyen" sűrűn "jövünk.

Estrella!!
Köszönjük szépen, és viszont kívánunk sok Boldogságot!!
Dóra baba még mindig édes!! :lol:

Kép
ilyenek voltunk!!!
Kép
ilyene vagyunk!!
Sok puszi mindenki nek!!!

Brigiék!! :wink:

Kép
brigii

Brigi boldog szülinapot a csajoknak, csodaszépek vagytok!

Judit

jucicuki

Na, ez kétszer ment el! :oops:
De a többi kép meg lemaradt! :oops:
Na, itt vannak még a csajszikáim! :lol:
Kép
Kép

Kép

Gratulálok minden új, és régi új kismaminak!!
Jó egészséget mindenkinek!

Puszi!!
Brigi :wink: Kép

Kép
brigii

Szia Judit! :lol:

Köszönjük szépen!! :lol:

Titeket is figyelemmel kisérlek mindig!! Gyönyörűek a lányok, és nagyon ügyesek! Jártok ,még Dévényre? Mi most hagytuk abba, igazából már korábban is el lehetett volna hagyni.
Jobbulást a térdednek, na és persze jó nyaralást!!!
Hova mentek?

üdv Brigi :lol:

Kép
brigii

Brigi!

Heti egyszer még megyünk. Szerintem amíg nem járnak önállóan.
Köszi szépen!

http://www.jonathermal.hu/ Ide megyünk. Csajokat kicsapjuk a tópartra a homokba, vettünk homokozó készletet :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok csajok! Nem szeretnék kikerülni a táblából, ezért inkább írok:) Benedek nagyon beindult az utóbbi 2 hónapban, alig bírom követni. Mindenhova mászik, felmászik, kipakol, feláll, eldől szóval van itt minden. Most egyszerre jött neki 4 foga, szerencsére már kinn vannak, mert azért rendesen megküzdött velük. Rakok rólunk pár képet, majd még jelentkezem én is, de most is olyan álmos vagyok.

Kérem szépen a fényképezőt!
Kép

Balatonnál
Kép

Az én váram:)
Kép

De anya, én nem is vagyok rosszcsont!
Kép
gombahölgy

Sziasztok!

Rebe, mizujs a fogaddal, jobb már? Tényleg, ezekszerint a Cataflam nem kavar be a szoptatásba? Nem megy át a tejbe? A lányok csodásak :)

Benszi, milyen nagyok már az ikrek! Nagyon tetszik a fürdős kép, látszik, hogy egymás legjobb haverjai :)

Bibar, nagyon helyesek a gyerekek, de miért kellett babakocsit cserélni? :)

Jucicuki, mizujs a térdeddel, jobb? Jól néz ki ez a nyaralóhely, remélem szép időtök lesz.

Estrella, Dórin látszik, milyen kis csibész :) Ezek a szemek!

Brigii, tényleg nem jössz gyakran, de akkor nagyon :) Nagyon szépek a csajszik, Isten éltesse őket!

Gombahölgy, épp tegnap gondoltam Rád, hogy jól eltüntél. De megértem, gondolom rohangálsz egész nap Benedek után :) Nagyon klasszak a képek, milyen szép nagy fiúcska már!

Nálunk is minden rendben, a hasfájás alábbhagyni látszik, az éjszakáink is szépen telnek... Gabi általában este 10-től reggel 5-ig alszik, és utána is vissza tudom még kicsit altatni. Kezdjük társaságba hordani lassan, jövő héten kertipartyra megyünk, de a barátaink addig is sűrűn járnak hozzánk babanézőbe. Heti 300 grammot hízik a kismalac, és napi 800-900 grammot kajál, általában hatfelé elosztva. Szóval jó huzatja van neki, kezdjük utolérni Gabicsibééket :) Voltunk csípő-has-koponya ultrahangon, minden okés, kontroll vérvizsgálatra és oltásra jövő héten megyünk.

Már nagyokat vigyorog a játékaira meg ránk, na attól el kell olvadni :) Dobok is egy-két képet, hátha nem bánjátok.

Kép

Kép
elan

... és egy kendős próbálkozás:

Kép

Kép
elan

Elan:

Hát Gábor is elég kópé, Te sem panaszkodhatsz. :D
Szépen eszik, én örülök ha a heti 80-at elérjük. :shock:

Gombahölgy:

Jó, hogy végre Te is jelentkeztél. A kis gyerkőcötök már nem is olyan kicsi. :)

Megyünk nemsokára ebédelni apával. Ez az első kiruccanásunk gyerek nélkül. Addig a tesóm és két gyereke szórakoztatja Dórit. Hát, remélem minden okés lesz.
Vendég

Először is, megkésve ugyan, de a Krisztináknak boldog névnapot kívánok én is! :D

Benszi,
Tündériek a gyerekeid!

Bibar,
Az ifjú pártól továbbra is le vagyok nyűgözve!

Estrella,
Hogy mekkora szeme van Dórinak, nem semmi! :lol: Az meg hogy fel is áll, hihetetlen ügyes kiscsaj!

Gomba,
Rengeteget nőtt Benedek a tali óta! Nagyon édi!

Elan,
Köszi kérdésed, jobb már. Még hétfőn megyek, remélem már utoljára. Fel kellett függeszteni a szoptatást a Cataflam miatt, meg kaptam még mellé egy erős baktériumölő antibiotikumot is, de már ezeket szerencsére elhagytam. Ezen a héten még gyógyszeres csíkokat cserélt benne, mert befertőzödött ráadásul, de talán most már rendbe jött. Remélem! :D
A mosolygós Gabi nagyon drága! Bevált a kendőzés? Mi is éppen most gondolkodunk kenguruban.
Örülök, hogy megszűnni látszik a hasfájás, szerencsére nálunk is. Szépen hízik a fiad! :D Mi ebben a hónapban nem híztunk már annyit, ami nem is baj, mivel szinte teljesen tápisok vagyunk. Zsani 5090 gr, Blanka meg 4170 gr. Rengeteget mosolyognak most már, rám is, a játékokra is.
Na és akkor én is csatlakozom a mosolygós képekhez:

Kép Blanka cica :D
Kép Zsanna cica :D
És egy közös:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gomba, nagyon édes. Csajoknak van ugyanilyen kantáros :wink:

Elan, köszi a kérdést, alakul, már hajlik, bár térdelni még nem tudok, remélem mire hazajövünk lemegy róla a maradék folyadék és nem kell leszívni.
Állítólag jó idő lesz.
Jó a kendős képetek.

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Hú, de nagy a pangás! Pörögjünk már fel egy kicsit!

Rebe, egyszerűen kész vagyok a csajoktól! Gyönyörűek!

Brigi, gratula az 1 éves fordulóhoz, puszi a Lányoknak!

Mi szenvedünk az éjszakákkal, Rami óránként felsír, nem alszik, csak cicin..kivagyunk!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Még mindig nincs időm visszaolvasni, elképzelni sem tudom, hogy az ikres anyukáknak hogyan elég a nap 24 órája????? Nekem mindig kevés!!!!!!Pedig egy tündéri kislányom van, akivel nem sok baj van, csak aludni nem szeret még mindig. Ma 7 hónapos Dórika. Hihetetlen, hogy megy az idő! Ezalatt a 7 hónap alatt még egyszer sem aludtam 4 óránál többet egyhuzamban, fáradt vagyok, de nem cserélném el a világ minden kincséért sem!
Kép Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sharon! Csodálatosan szép a kislányod! Huncut, imádnivaló!
Olyan az alvókája mint Raminak! Ha elalszik, akkor hogyan? Cicin? Mert Rami kizárólag azon hajlandó vagy babakocsiban. Éjjel 4-5x szopizik! Nappal 1x.

Tapasztalt Lányok! Fog ez javulni? Mert most megint olyan fáradt vagyok mint amikor újszülött volt! Januárban szeretnénk menni a fagyiért de hogyan szoktassam le addig?? Ötletek? Még messzinek tűnik de ahogy telnek a hónapok.. Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?