Sziasztok!
Rebe, mizujs a fogaddal, jobb már? Tényleg, ezekszerint a Cataflam nem kavar be a szoptatásba? Nem megy át a tejbe? A lányok csodásak
Benszi, milyen nagyok már az ikrek! Nagyon tetszik a fürdős kép, látszik, hogy egymás legjobb haverjai
Bibar, nagyon helyesek a gyerekek, de miért kellett babakocsit cserélni?
Jucicuki, mizujs a térdeddel, jobb? Jól néz ki ez a nyaralóhely, remélem szép időtök lesz.
Estrella, Dórin látszik, milyen kis csibész
Ezek a szemek!
Brigii, tényleg nem jössz gyakran, de akkor nagyon
Nagyon szépek a csajszik, Isten éltesse őket!
Gombahölgy, épp tegnap gondoltam Rád, hogy jól eltüntél. De megértem, gondolom rohangálsz egész nap Benedek után
Nagyon klasszak a képek, milyen szép nagy fiúcska már!
Nálunk is minden rendben, a hasfájás alábbhagyni látszik, az éjszakáink is szépen telnek... Gabi általában este 10-től reggel 5-ig alszik, és utána is vissza tudom még kicsit altatni. Kezdjük társaságba hordani lassan, jövő héten kertipartyra megyünk, de a barátaink addig is sűrűn járnak hozzánk babanézőbe. Heti 300 grammot hízik a kismalac, és napi 800-900 grammot kajál, általában hatfelé elosztva. Szóval jó huzatja van neki, kezdjük utolérni Gabicsibééket
Voltunk csípő-has-koponya ultrahangon, minden okés, kontroll vérvizsgálatra és oltásra jövő héten megyünk.
Már nagyokat vigyorog a játékaira meg ránk, na attól el kell olvadni
Dobok is egy-két képet, hátha nem bánjátok.