Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hétfőn voltam dokinál, zárt a méhszáj, babussal minden rendben, a lábikóival kapálózott, nagyon édes volt, de a nemét még nem látta a doki, azt mondta, inkább a következőnél megmondja, most nem akar tippelgetni. Szednem kell magnéziumot 3x1-et, meg sokat kéne pihennem, mert fájdogál a hasam. Ma voltam vérvételen is, aztán ha meglesz az eredmény akkor megint doki.

Hogy vagytok kismamik?
Andy veled mi van, piri még nem jelentkezett?

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Velem a helyzet változatlan. Piri még sehol, de amúgy sincs semmi de semmi tünetem!
A következőt teszem: ma veszek egy tesztet és hétfőn reggel megcsinálom. Bármi is lesz az eredmény, eset megyek a dokimhoz.
Ma elutazunk anyósékhoz, így el is köszönök, majd hétfőn jövök az eredménnyel!
Sok puszi mindenkinek!!!!!
Szép hétvégét!
Andy

Kép
oriandy

Andy, várjuk a hétfői beszámolót!

Többiek, hogy vagytok?
Velem többnyire minden rendben. Jövő héten megyek dokihoz. Kicsit émelygek, bizonyos kajáktól undorodok, de ha jól számolom, ez nemsokára el fog múlni.
Mindenkitől várjuk a beszámolókat!
mókusmama1

Sziasztok!

Hát, gyorsan gondoltam még benézek, mielött elutazunk és közlöm (amit én eddig is sejtettem), hogy a mai tesztem is negatív lett!!
De nem vagyk elkeseredve! A köv. hónap már tuti a mienk lesz!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Pusszantás!

Kép
oriandy

Sziasztok lányok!

De jó újra itt lenni. Annyit gondoltam rátok. Ha hiszitek ha nem szinte lélegzetvételnyi időm sem volt. Majdnem halálra vizsgáztam magam. Teljesen kimerültem. De végre leállamvizsgáztam :lol:

Viszont szomorúan olvastalak vissza benneteket :cry:
Andy! De sajnálom, hogy még mindig nincs baba. Csak pozitívan a következő hónapra :wink:

Azt is szomorúan olvastam, hogy nem sikerültek a vágyott babát. Olvastam, hogy emlegettétek, hogy csak nekem sikerült eddig. Na igen, de én tényleg nagyon komolyan betartottam minden szabályt.

Akyra! Ne kenődj el! Lehet még kisfiad. Ha akarod, akkor lesz is. De akkor ennél sokkal komolyabban kell nekiállni. Meg kell keresni a megfelelő dokit, aki segít a pé-t bemérni. Ha neked nem jó a teszt, akkor más megoldást kell találni. Olyan nincs, hogy nem lehet, csak akarni kell. Most szépen elszeretgeted a két kisasszonykát, aztán majd jön az öcsike. Hidd el! Szép a nagy család. Ja! És meglátod, hogy minél nehezebben jön össze, annál boldogabb leszel amikor végre sikerül.

Mókusmama! Sokat visszaolvastam, de azt nem, hogy végül neked hogyan sikerült. Hogy jöttek össze a napok? Jaj de izgulok érted!!!!

Gyurmi! Naysa!
Nálatok még nem dőlt el a baba neme. Akkor még izgulhatunk!!!

Kép
tulipán75

Marcsi, gratulálok a sikeres államvizsgádhoz, nagy dolog tanulni gyerek mellett, pláne 4 mellett, mondhatjuk, hogy 2 picurkával!

Éva

KépKépKép
agmano

szia Marcsi! Gratulálok az államvizsgádhoz! Igazán büszke lehetsz magadra! Szépen növöget hugica?
Hát ami engem illet, igen, összejött végre valahára a bébike. És nem akarom elkiabálni, de ha jól számolom, jó sok idő eltelt az utolsó akció és a fogamzás között, ami elvileg jó jel. Aztán majd meglátjuk. Mindenesetre ez másfajta terhesség, sokszor van hányingerem, de legalábbis vm émelygésféle mindenképpen. A lehető leghamarabb elmegyek 4d-s uh-ra (a kis türelmetlen), mármint amikor már lesz értelme, és kideríttetem, hogy kislány-e. Mert biztosan az! :lol: :lol: :lol: (rém optimista vagyok.....) A többi meg majd kiderül.
mókusmama1

Köszönöm a gratulációkat. Hát tényleg nem volt egyszerű.

Mókusmama! Akkor tényleg tuti kislány lesz. Ebben biztos lehetsz. Jaj de várom már a boldog üzenetedet. Most hányadik hétben jársz? Miért nincs vonalzód? Olyan jó lenne követni, hogy hol jársz.

Hugica nagyon édi. Majd csinálok képeket, és felteszem, hogy lássátok, hogy milyen cuki. Most sajnos nincs itthon a gépünk, de még a héten jelentkezem velük.

További szép estét mindenkinek

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Na, voltam ma dokinál!
Ezeket találta és mondta:
Sem manuális, sem Uh-val nem talált babát. Amit talált az egy vastag nyálkahártya (vagyis nálam a Closti nem vékonyította el), viszont nem érti, hogy ha volt peteérésem, és van egy vastag nyh-ám is akkor miért nincs baba, és ha már nincs baba, akkor miért nem jön meg....
Magyarázott még az FSH-LH arányról. Hogy az FSH-nak 2x annyinak kell lennie, mint az LH-nak, és ha ez felborul, akkor ez is okozhatja sikertelenséget. Megnéztem az eredményeimet. A 3. napon így is van, ahogy mondta, de a 23. napon nem hogy 2x annyi az FSH, de még kevesebb is az LH-nál. Szóval akkor ez is felborult nekem. Pirire meg azt mondta, hogy valószínűleg napokon belül meg kell jönnie, de ha mégsem így lesz, akkor 2 hét múlva csináljak egy újabb tesztet és úgy menjek vissza hozzá. Akkor ad majd gyógyit amitől megjön és kezdhetem a köv. Clostit beszedni. Majd a mensi után 3 héttel jelentkezzek nála kukucskára, aztán akkor vigyem a véreredményeimet (mert most nem vittem ő meg a múltkor nem írta fel magának - mert nem a magánjában voltam nála) és az azutáni hónapban ad a Closti mellé még valami kiegésztő gyógyszert is amitől már tuti lesz baba.
Hát ennyi. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből....

Marcsi!
Én is gratulálok az államvizsgádhoz! Minden elismerésem! Nekem még gyerek nélkül is nehéz volt, nem ám 4 gyerekkel, ahogy Te csináltad!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Mókusmama!
Tényleg! Csinálj vonalzót!!!!!

Többiek????

Na, most megyek, elteszem magam holnapra!
Reggel jelentkezek!!!
Jó éjt!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Nálam ma reggelre megérkezett pirkó! Nem erős még, csak úgy éppen van valami, de valószínűleg a tegnapi nőgyógyászati vizsgálat segített rá....
1 a bánatom: szerettem volna venni és az első naptól szedni a barátcserjét inni a teákat meg majd a 2. naptól szedni a Clostit, de a herbária ma és holnap még zárva van. Hol lehet még kani barátcserje kapszulát?? DM, Rosmann? Valaki nem tudja véletlenül?

Kép
oriandy

Sziasztok!
Andy, nem tudom, hol lehet ilyet föllelni! Soha nem láttam még. Azért ez egy jó jel, hogy megjött mára, nem? És pláne, hogy a doki már belátható időn belül kilátásba helyezte, hogy lesz baba!

Marcsi! LEGYEN IGAZAD!!!!!!!! Képzeld, én hogy várom a boldog üzenetemet! :lol: :lol: :lol: 10 hetes vagyok, majd lehet, hogy csinálok vonalzót is.
mókusmama1

Hát, én sem tudom, hogy hol lehet ilyet kapni, de talán érdemes még a patikában is megkérdezni. :roll:

Kép
Kép
gyurmi

Andi!
Hát csak adjon már az a doki tényleg valami olyat, amitől tutira lesz baba. Azért ez bíztató, hogy ilyet mondott. Ezek szerint nem olyan nagy probléma ez az összekavarodott arány.

Mókusmama!
10 hetes!!!! :D És mikor tudod meg, hogy királylány lesz-e? (bár ez egyértelmű) Két hét múlva már látszik a neme. Persze nem akármilyen uh-on.

Kép
tulipán75

szia Marcsi, hát amilyen gyorsan csak lehet, elmegyek egy 4d-s uh-ra. Rettenetesen kíváncsi vagyok. Meg persze izgulok is.....de az a helyzet, hogy annyira azt gondolom hogy kislány, hogy nem is gondolkozok másban. 2 hét múlva lesz a genetikai uh, hátha ott már látnak vmt. De az előző vizgsálatból kiindulva (még amikor a kisfiammal voltam terhes), hát nem hiszem, hogy erre fognak koncentrálni, tök futószalagon ment az egész, mert ugye azt egy kp-i helyen csinálták, nem a saját orvosomnál. De drukkolj légyszi! És akkor azt mondod, hogy tuti kislány? Oké, én hiszek neked! :lol:
mókusmama1

Sziasztok!

Megjöttem a nyaralásból, így megint vagyok. (A Zemplénben voltunk kettesben, illetve hármasban, Telkibányán.) Olyan fura, pont beszéltük, mióta együtt vagyunk, eddig még nem is voltunk kettesben nyaralni. Mostmár nem is leszünk. Klassz volt minden, sokat láttunk.

Gyurmi!
Örülök, hogy minden rendben van veletek, valóban nagy élmény, ahogy látod kapálni a kezét, lábát. Ilyenkor még ritkán lehet megmondani a nemet biztosra, csak a 4D tudja.

Mókusmama!
Majdcsak elmúlik az az émelygés! Kitartás!
Egyébként kismamik, tegyetek már fel vonalzót, hogy lássuk, hol is tartotok!! Segítünk ha kell. Drukkolok, hogy kislány legyen!

Tulipán!
Már nagyon hiányoltunk. Nagyon ügyes vagy, gratulálok a sikeres államvizsgához. Nagyon sok erő és kitartás van benned, hogy mindezt 4 gyerek mellett meg bírtad csinálni!!

Andy!
Az már jó jel valóban, ha a doki mond biztatót a babára nézve. Reméljük a plusz bogyó megteszi hatását.

Én meg ma betöltöttem a 30 hetet. (A vonalzóm a kalkulátor szerint van beállítva és nem a védőnő által.) Hihetetlen, hogy szalad az idő. Belegondolok, már csak 10 hét (vagy még annyi se?), és megszületik a babám.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szerencse!
Úúúúr isten, tényleg, hogy rohan az idő, már nem kell sokat várnod a picurkádra és a kezedben foghatod. Voltatok 4D-n, nincsenek esetleg képek a gyerkőcről? És mi lesz a neve?

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Már rég nem jelentkeztem, nyaralni voltunk, de sajnos az egész család lebetegedett. A kislányom picit náthás, a férjemnek fáj a torka, én köhögök és náthás vagyok. Az éjszaka nagyon lehűlt az idő és hiába a vastag takaró sem védett meg minket a hidegtől.

Velem, babával minden rendben, sokat mozog a babus és akkorákat rúg, hogy csak lesek. A kislányom nem volt ennyire aktív. Nem értem a gyerkőc mikor alszik, mert éjszaka is többször felébreszt.
Szerdán megyek a dokihoz, gondolom elmondja , hogy mikor lesz a cukker terhelésem.
Bejelentkeztem 4 d-re. Augusztus 18-ára kaptam időpontot, akkor fog eldőlni, hogy kislány vagy kisfiunk lesz.

Vannak megérzéseim, ill. a barátnőm ingázott nekem, de nem tudom mennyire hihető.
Amit nem írtam, hogy teljesen más a terhességem, a pocakom máshogy nézz ki, persze be lehet tudni, hogy attól hogy még egy kilót sem híztam, savanyút kívánom, az édesre rá se tudok nézni. Kivéve a dinnyét. Dióhéjban ennyi.

Tulipán: Gratulálok az államvizsgádhoz.

Mókusmama: Szorítok, hogy a megérzésed teljesüljön. Nekem is teljesen más. Ahogy megy az idő egyre jobban kétségeim vannak , hogy nekem fiam lesz.

Szerencse: Már 30 hetes vagy, nem semmi hogy megy az idő.

Andy: Nagyon örülnék, ha most összejönne a babus, vagy legalábbis a közeljövőben. Mennek a drukkok.

Naysa
naysa

Sziasztok!

Rég voltam én is! De azért néha benézek csak már reagálni nem jut soha időm!

Naysa, én nagyon drukkolok neked, hogy kisfiú legyen, de ne éld bele magad a más tünetek miatt!
Nekem halál csúcsos a hasam Kyrával kerek volt, mindenki fiús hasnak nézi mégis lány....Kyra alig mozgott valamit inkább csak a 8.-9. hónapba ez a kis rosszaság meg szétrúgja már most a ház oldalát, de olyan keményen, hogy néha már fáj! Mi lesz még itt később? Kyrával reggel voltam rosszul, émelyegtem, nem tudtam kávét inni, most reggel semmi bajom nem volt, estére minden nap rosszul voltam, és többször hánytam is! :? Ingára kisfiú jön ki, és hát tök másokat kívánok mint Kyrával......

Szóval ezt most csak azért írtam le, mert tudom milyen rossz amikor kijelentik, hogy lány.....és te fiút akartál, hittél, bíztál....
De félre ne érts, mennek a drukkok ezerrel, hogy legalább a te álmod teljesüljön! :)

Ja, és a szomszédomnál az első lány, most fiú és totál ugyan olyan a terhessége....szóval no comment :lol:

Én is bejelentkeztem 4d-re augusztus 4. ére, nagyon várom már :)

Vettünk tesó babakocsit is, szóval pörögnek az események nálunk, azért is van ilyen kevés időm mostanság!

Marcsi, örülök, hogy jelentkeztél, és gratula az államvizsgádhoz :)

Szerencse, tök jó látni a vonalzódat, 68 nap! Hihetetlen kevés így! Kevesebb mint 10 hét! Nagyon szeretnék már én is ott meg a 40. héten tartani :lol:

Andy, drukkolok, hogy te is minnél hamarabb babásodj :)

KépKép
KépKép
akíra

Rakok fel pocakos képet. Kép
naysa

Naysa és Akíra!

Akkor az augusztus mindkettőtök számára és persze számunkra is nagy várakozással fog eltelni. Ha jól emlékszem, mindketten fiút szeretnétek, drukkolok, hogy így legyen nálatok!!
Kíváncsi vagyok a végeredményre.

Naysa!
Csini vagy és a pocid is alakul.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok lányok!

Detty!
Micsoda jó alakod van!!!! Ez igen!!!! Csini vagy!!!!

Tényleg fura dolog lányok ez a has-forma kérdés. Van akinél beválik van akinél nem. Hát ezek szerint pedig mérvadó. Nálam az első két fiúnál egyforma hasam volt. (nagy széles has, és ránézésra azt mondták, hogy ez kislány) azátn a 3. fiúval már nem volt olyan széles, iskább hegyes, na erre ránézésre mondtak mindent. Aztán a pici lánykával pedig labda hasam volt. Ez mindegyiktől nagyon különbözött. Hányinger és émelygés csak a kislánnyal volt. A fiúkkal gyomorégés.

Hasforma ide vagy oda
hányinger ide vagy oda, az a lényeg, hogy az augusztusi uh-okon kukacos képek szülessenek!!!!!! Szurkolok nektek nagyon.

Akíra!
Neked mennyire biztosra mondták az uh-on a kislányt? Te nem 4d-n voltál? Mert én azt hittem. Egyébként nekem a 3. fiúnál mondtak kétszer egymás után kislányt a sima uh-on. Én tutira vettem hogy kislány lesz, aztán a 4d-n meg a hidegzuhany, hogy ott a kukac. Azt hittem rögtön elájulok. Napokig nem tértem magamhoz. Nagyon-nagyon rossz élmény volt. Olyannyira, hogy a kislánnyal nem is akartam oda menni a 4d-re, mert annyira megviselt az a csalódás. Talán a témától távolabb álók megvethetnek érte, de ti gondolom megértitek.

Kép
tulipán75

mi megértjük! :wink:
Bocsánat, ha én is augusztusban vetődök véletlenül 4d-sre, nekem nehogy kukacos legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Jaj!
mókusmama1

Sziasztok!

Naysa, csini nagyon a pocid :)

Mókusmama drukkolok neked ha augusztusi lesz a 4d nehogy kukacos legyen :lol:
Két kukacot és egy kukac nélküli bébit akarunk látni augusztusba :lol:

Marcsi, hát én tuti megértelek! Nekem jó pár napomba került feldolgozni azt, hogy kislányom lesz megin! Kaptam is leveleket, hogy hogy lehetek ilyen... :roll: De hát ti megértetek! :roll:

Mennyire mondták biztosra? Hát sima genetikai uh volt a 20. héten, és a doki előszőr kijelentette, hogy a nemét illetőleg nem tud segíteni, aztán miután könyörögtem neki, hogy nézze tovább mert én nagyon szeretném tudni vágott egy fancsali pofát, húzogatta még egy két percig a hasamon a fejet, aztán kijelentette, hogy "na jó akkor lány" :evil: Ha bíznék abba, hogy fiúra van esély nem hittem volna neki, de minekután azért tudom én is, hogy sajna több az esély a lányzóra így elhittem neki! De titkon azért remélem, hogy a 4d-n talál majd egy kukacot a nő :oops: Bár bízni nem bízok benne csak reménykedek :)
Tudjátok, a remény hal meg utoljára :)

KépKép
KépKép
akíra

Akíra, ezek szerint még nincs minden veszve!!! Drukkolunk! Bíztatásul annyit mondok, hogy sokkal gyakoribb, hogy a fiút nézik lánynak, mint fordítva. Ilyen esetet már 100-at hallottam.....úgyhogy még reménykedhetsz!
mókusmama1

Szaszi lyányok!

A népi hiedelmek a sirba tesznek. Mindenki mondja a magáét. Az én hasam oldalról gombócnak ( a kis háj miatt) látszik, elölről, felülről hegyesnek.
Mindenki mondja, figyeld meg fiad lesz, na ettől fonom be a szemöldököm, mert reménykedem. Inkább ne találgassanak.
Szerintem csak akkor tuti a lány, fiú kérdés ha azt teljesen megmutatja, addig meg csak a megérzéseimre hallgatok.

Ma megyek dokihoz, uh-m nem lesz, csak megvizsgál és megírja a cukker terhelésre a papíromat.

Naysa
naysa

Hajrá mindnekinek!
De még csak a 2. babátok, tehát nem dől össze a világ, ha nem sikerül a kívánt nem.
Akkor is imádnivaló lesz!

Éva

KépKépKép
agmano

Halihó!

Mindenki éli a kis életét.

Andy!
Hogy állsz a ciklussal, bogyókkal, tesztekkel?

Kismamik!
Veletek mi a helyzet?

Én ma voltam az utolsó vérvételen, ezután már "csak" NST-re kell majd mennem (ez persze még 4 hét). Egyre jobban kezdek belegondolni, hogy hamarosan már hárman leszünk.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

sziasztok! Gondolom már mindenki várta, hogy végre történjen vm, és jöjjön egy új hír! :)
Hát bizony! 4 hét olyan gyorsan el fog repülni, hogy csak na! Nagyon drukkolunk, mindenképpen kérünk beszámolót majd!
Andy, én is gondolok ám rád....hogy hogy sikerült ez a hónap, hol tartotok.......
Velem sincs semmi extra, a legközelebbi említésre méltó hírem majd az lesz, ha kiderül a bébike neme. Addig meg lehet, hogy csak olvaslak benneteket.
mókusmama1

Sziasztok!

Én azért nem voltam sokáig mert a nagypapim meghalt, és őt pátyolgattam a kórházban. Minden nap mentem hozzá. Tegnap temettük szegénykét.

De mint látom ti sem jöttök gyakran. Gondolom, hogy nincs senkinek új híre. Remélem, hogy amint van híretek, jöttök. Ha sikerül megcsinálnom ma, akkor teszek már fel végre képeket, ahogy ígértem.

Kép
tulipán75

akkor az ígért képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
tulipán75

Tulipán!

Nagyon aranyos Hugica. Nagypapád miatt pedig részvétem. Biztos nem egyszerű most (sem) az életed.

Ki megy ma 4D-re? Mert ha jól emlékszem, valamelyik kismamink ma megy. Feltétlenül jelentkezzen be, mi lett az eredmény, nagyon kíváncsi vagyok!

Én még mindig beteg vagyok, sőt rosszabbul is vagyok.

üdv

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Marcsi, nagyon édes Hugica :) Mekkorát nőtt! Hihetetlen, hogy nem rég született, és most meg már.... :shock: Repül az idő :lol:
A nagypapád miatt részvétem! :cry:

Szerencse, én voltam 4d-n hétfőn :) Jó a memóriád :)
Hát a neme továbbra is kérdéses :lol: Nem mutatta meg magát! Azt mondata a nő, hogy minekután nem mutatta meg magát ő nem fogja cáfolni azt a dokit aki azt mondta, hogy kislány, de meg se erősíti :lol: Én mondjuk továbbra is inkább hiszek a lányba, de azért a reményt úgy látom meghagyják nekem az égiek :lol: Most már csak 2 uh van hátra a végéig! Az egyik most augusztus 22.én lesz, a másik meg majd csak a finishbe, de ott inkább a hegvastagságot fogják nézni, nem a gyereket :?

Képet is mindjárt teszek fel, remélem nem baj! :oops:

Kép Kép Kép

Nem tudtam választani ezért tettem fel 3-at, bocsi! :oops:

A lepényem elöl van, és persze mint anno Kyra ő is beletemetkezett, szóval kicsit zavaros a kép, de azért lehet látni :)

Na megyek mert most Kyra miatt csak ennyi időm volt!

Ha tudok még benézek és a régebbiekre is reagálok! :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de volt egy nagy kiborulásom a sikertelenség miatt, hiszen, ha akkor összejött volna babóka, amikor elkezdtük a próbálkozást, akkor már júli elején szültem volna. Apa nagyon aranyos volt, ő tartotta bennem a lelket, na és persze Dani!

Marcsi!
Részvétem a papid miatt!
Sajnos a napokban én is ugyan ezt éltem át, igaz az én papám nem korházban volt, hanem egy gyógyintézetben Várpalotán.
Szóval nekünk szerdán éjszaka telefonáltak, hogy elment.
Valamellyest felkészültünk rá, de amikor bekövetkezett rájöttem, hogy erre nem lehet!!
Szóval nem volt elég a fájdalom, akkor még (hétfőn 11-kor) a temetésen kiderült, hogy rossz sírhelyet ástak ki, így akkor ott elbúcsúztattuk a papámat, aztán 3 óra múlva vissze kellett mennünk és addigra kiásták a rendes sírhelyet, ahová "végre" eltemették. Szóval nagyon nagyon fáj és hatalmas seb van a szívünkben......

Baba ügyben most éppen így állunk:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 80800_.png

Vagyis szerintem sehogy, de most valahogy nem is tudok arra koncentrálni!!!
Na majd még jövök!
Pussz mindenkinek!!!

Kép
oriandy

Akíra!
Nagyon aranyos a babád. Az pedig, hogy nem mutatta meg magát, biztos van oka. De az aug. 22-e sincs olyan messze. Hátha majd akkor.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Hazaértünk Bécsből, és holnap indulunk is tovább a Balatonra, úgyhogy most csak gyorsan beugrottam helyzetjelenteni!
Nekem tegnap megjött piri, és talán a Clostinak hála az igen hosszú (52-35 napos ciklusnak vége), most 28 napra jött megint!
Tehát nem búsulok, hogy nincs baba, inkább örülök, hogy helyreállta a "berendezés"!
Majd most rágyúrunk a nyaralás alatt.

Ti hogy vagytok kismamik????

Kép
oriandy

sziasztok!
Marcsi, Andy, részvétem a nagypapáitok miatt. Nagyon sajnálom!
Marcsi, nagyon cuki a kislányod! Mekkora már! 4 ilyen nagy gyereked van! Hát gratulálok!
Andy, örülök, hogy rendeződni látszik a ciklusod. Biztosan meg is lesz az eredménye! Mindenképpen jelentkezz, ha van vm!!!! :wink:
Többiek, ti is jól vagytok?

Én épp össze vagyok törve, mert tegnapelőtt voltam uh-on és azt mondta a doki, hogy nem biztos benne, de mintha kisfiút látna.....de persze még korai és hogy ilyenkor még nem egyértelmű, blablabla.......de beletette a bogarat a fülembe, és nem tudok szabadulni a gondolattól. Nem elemzem, hogy milyen érzés, mert MINDANNYIAN átéltétek már ezt. Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon el lennék szomorodva, ha ez tényleg beigazolódna. DE MIÉRT??????????????????? Miért nem jön össze az, amit szereték????????????????????????????????????? Miért nem lehet egyszer nekem is kislányom???????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Egy pont olyan kis édes, mint a kisfiam? Nem tudom, hogy mikor menjek el 4d-s uh-ra, nagyon kíváncsi lennék a valóságra, de rettegek tőle. :cry:
mókusmama1

Mókusmama, ne csináld már!

Hát fél éve senkinek sem sikerül?! Pedig Te betartottál mindent, ahogy Marcsi írta, nem?
Sajnálom. Sajnos, ha ilyet mond egy doki, akkor ritkán téved...
Mi kaptunk sima UH-on egy 51%-ot 38 hetesen Martinra, egy "úgy tűnik"-et 27 hetesen Norbira és bejött mindkettő. A lányt könnyebb elnézni, de ha ott lifeg a zacsi, az már tuti.

Reménykedj, hogy 4D-n más lesz az eredmény, elvégre még elég pici a babó! Szorítok érted!
Andy, hajrá, ez nagyon bíztató!

Éva

KépKépKép
agmano

Akíra!
Nagyon édes ez a baba. Milyen jól látszik az arca. Nagyon szép baba, és nagyon fogod szeretni akár fiú akár lány. :D

Andi!
Ez már valami. Akkor talán most........... :D

Mókusmama!
El tudom képzelni, hogy mit érzel. Én már meséltem nektek arról, hogy nekem is milyen csalódás volt az uh, és én is féltem 4d-re menni. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből, de egyáltalán nincs okod a szomorkodásra. Ha jól emlékszem Márti volt így. Neki is először kisfiút mondtak, és 4d-n derült ki, hogy kislány lesz. Azt már nem tudom, hogy melyik topikban mesélte el, de emlékszem, hogy végigkövettem őt is, hiszen ő is tervezte a lány babát.
Nagyon szorítok neked, hogy a doki tévedjen. Egyébként meg a doki jobban tette volna, ha inkább hallgat ha nem biztos benne. Én ki vagyok akadva azokra a dokikra akik jósolhatnak, de nem látnak biztosra semmit. :evil:

Kép
tulipán75

Szió Mkinek!

Már majdnem végigolvastam a topicot (pár oldal a kozepén maradt ki csak, de az is sorra jon), és nem tudok eleget hálát adni érte, hogy vagytok...
Azt hittem, ilyen fórum nem is létezik...
Nagyon profi tanácsokat tudtok adni, s ez igazi noi buszkeséggel tolt el...
Csodálatos, ahogy a babákért kuzdotok, minden áldozatot meghozva...Egyutt orultok, a szomorkodókat lelkesítitek, szóval nagyszeru noi csapat ez...Minden babáért én is kulon izgultam, izgulok Veletek...

En is baba- nem ugyében "kerultem ide", bár írok egy másik topicba is...Ott már felvázoltam a helyzetem,ami alapján talán még korai a baba nemét tervezni, hiszen vár rám egy kb. egy éves felkészulo idoszak(testi-lelki regeneráció, ráhangolódás), de én addigra szeretnék nagyon képben lenni...
Mindig is kislányra vágytam, s mivel ortopédiai problémáim vannak, egy babánál nem terveztem tobbet, bár az álmom mindenképp legalább három lett volna....
Egy nagyon nehéz, a kényszer-megszakítás rémével ( s egyeb "finomságokkal is) megspékelt, veseproblémákkal záródó terhesség végén megszuletett az én csodababám, a kisfiam, aki a szemunk fénye...már 4 éves.. :D

Persze sokáig tuti érzésem volt, hogy soha tobbé nem mernék egy újabb terhességbe belevágni,annyira megviselt az egész, de hát pár hónapja megszállt a kisordog, s azt sugdossa a fulembe, hogy miért nem próbálkozom még egyszer, hátha bekopogtat nálunk egy kicsi lány :wink: ...
Idom nincs sok (35 vagyok), egészségem még nem az igazi, de egyre jobb....szóval gondoltam egy merészet, s elhatároztam, hogy az elkov. egy évet a leheto legjobb egészségi állapot +harmónia megteremtésére szánom, s utána, ha Isten is úgy akarja, belevágok...

S persze nagyon lányt szeretnék,szeretnénk...

Marcsi +Tobbiek!
Mit tanácsoltok? Kezdjem el már most az ovulációmat figyelni vagy még korai?
Olyan szul.dátummal, ami kb. 4 órás intervallumban tudja csak megadni az idopontot (Anyukám és novérem-aki 20 évvel idosebb tolem, s ott volt - is másra emléxik), lehet vmit kezdeni a Jónás-módszer szempontjából?

Egyelore ennyi... nagyon szépen megkoszonném, ha válaszolnátok, ill. a kozeljovoben is támogatnátok...Ha figyelembe veszem, hogy a Jónás naptár is relatíve kevés megfelelo idopontot ad meg egy évre, talán nem is korai ez az egy éves tervezés, ugye?!

Koszi, hogy meghallgattatok (ill. elolvastatok)... :)

Minden jót minden babázó, babaváró és babát tervezo Fórumosnak!

Betti
betti444

sziasztok!
köszi a bíztatást, csak ilyenekbe tudok kapaszkodni. (mint pl Márti példája). Ugyebár a remény hal meg utoljára! Amikor ezt az uh-t csináltuk, a 15. hét elején voltam, úgyhogy még esetleg abban bízok, hogy korai a jósolgatásra. Zacsi még tuti nem lifegett ilyen kis krumplinyi babánál. Ti mikor mennétek el 4d-re????????? :( És hová (Bp-en)?

Szia Betti, üdv közöttünk! Hajrá, mindent bele, abszolút nem korai elkezdeni nézegetni a pé-t. Egyedül ebben lehet bízni. a Jónásról már több ízben beigazolódott, hogy akkora százalékban jön be, mintha azt néznéd, hogy a pé alatt esett-e az eső vagy sem. (50-50%, magyarul)

Lányok, szükségem van a bíztatásotokra, úgyhogy köszi, hogy írtatok!
:(
mókusmama1

Szisztok!

Rég voltam, de fontos dolog csak az utóbbi napokban történt velem.
Alacsony lett az AFP értékem, jobban mondva éppen határérték és a dokim elküldött genetikai UH-ra. Oda elég sokára kaptam időpontot, most pénteken voltam, akkor már a 23. hétben voltunk. Az UH-on azt mondta a nőci (aki marha nagy unalommal csinálta az egészet, látszott rajta, hogy a háta közepére kívánja az egész melót :evil: ), hogy a babának kicsit nagyobb a medencéje és több a magzatvizem az átlagosnál. Mikor rákérdeztem, hogy esetleg látszik-e a neme egy határozott nemmel majd keresztbe lenyelt, még én éreztem magam kellemetlenül, hogy zaklatni merészelem. Az ottani doki azt mondta, hogy nincs gáz, a medencéjét nem is említette, de elküldött egy magzati szív UH-ra a több magzatvíz miatt. Mondanom sem kell, egész hétvégén tiszta ideg voltam, alig vártam, hogy hétfőn mehessek a saját dokimhoz. Megnézte a babát ő is és láss csodát, a magzatvíz tök átlagos, a medencéjével meg semmi gond nincs, éppen akkora, mint ilyenkor lennie kell. Egy hatalmas kő esett le a szívemről. Ráadásul a kisemberke azt is megmutatta, hogy mi rejtőzik a lába között. KUKAC! Szóval nekünk sem jött össze a kívánt nem, de így is madarat lehetett volna fogatni velem, egész nap vigyorogtam. 4D-s UH-ra szeptemberben megyünk, akkor remélem tudok feltenni képet is róla. Olyan fura mert visszagondolva az elején tisztára biztos voltam benne, hogy lány lesz, aztán valamikor megfordult bennem minden és fiúra vágytam (asszem írtam is), lehet, hogy akkor fejlődött a nemiszerve? :D :D :D Végülis mostmár mindegy, de azért nem adom fel, hogy egyszer legyen egy kislányom is, de csak jó sokára, legalább 10 év múlva... :D :D :D :D :D
gyurmi

Gyurmi, mit is írhatnék!?
Imádni fogod a kisfiadat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem zaklatlak túlságosan, leírnád hogy történt a fogantatás? Teszteltél? Csíkoknál már szünet volt? Joghurtoztál? Jónásoztál? Kínai naptár?

Üdv Betti!
Én kicsit kívülálló vagyok, vagy esetleg nemsokára majd meglátjuk, hogy próbálkozó is egyben....

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Én is jó rég voltam, kicsit sok a teendőm, annak ellenére, hogy végre én is „pihenhetek”, mert egy hete végre abbahagytam a melót. Igazából azóta is pörgök ezerrel, hisz egy bő hónap, és mellettem fog szuszogni egy apróság. Így most próbálok még mindent beszerezni és elintézni.

Mókusmama, Gyurmi!
Ne legyetek elkenődve, lehet, hogy még „változik a neme” a babáknak, hisz még olyan korai volt mindkettőtöknél a nem nézés 2D-vel. Mi 4D-n Pesten a Genesisben voltunk félidőben. Amúgy ilyenkor még annyira nem lehet megmondani, hogy fiú vagy lány sima UH-gal, mert pl. a lányoknak nagy a szeméremajka, így simán félre lehet nézni. Szóval, biztosat csak később, vagy csak a 4D tud mondani, így addig ne addjátok fel a reményt, és bízzatok, hogy a kívánt nemű baba lapul a pocitokban.

Gyurmi!
Az, hogy akkor éppen abban az adott pillanatban több volt a magzatvíz, előfordulhat, hisz ebben a korban már beleisznak és bele is pisilnek a babák a vízbe. Lehet, hogy akkor éppen pisilt a drága, és még nem cserélődött a víz.

Betti!
Üdv nálunk, reméljük, a belső hang azért szól, mert a tudatalattid is érzi, ha eljön a ti időtök, akkor lánnyal ajándékoz meg a sors. Így legyen!

Rólunk még: tegnap voltam dokinál. Minden ok. Hatalmas baba lesz. Először 3130 grammnak mérte a gép (és 37 hetesnek), ezt soknak találta a doki. Megnézte kézzel is, szerinte nincs ekkora. Újra mérte, ekkor már 2800 grammot számolt. Ez reálisabb. De így is nagy. És még kb. 1,5 kg-t og hízni elmondása szerint, így több, mint 4 kg várható. Jaj, na ettől félek, hogy jön ki belőlem ekkora bébi? Ja, és úgy gondolja a doki, hogy a kiírt időpont körül fogok szülni a jelek szerint a méhszáj állapota alapján.
És, tök fura belegondolni, hogy hétfőtől már elkezdem az NST-t. Végre hallhatom a kicsi szívdobogását. Eddig csak egyszer hallottam. Már várom nagyon.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Üdvözöllek én is Betti közöttünk. Ezt tényleg jó időben el kell kezdeni. A ciklus figyelést én csak 3 hónapig csináltam és a diétát is, de ha többet csinálja az ember annál biztosabb. Örültem, hogy ilyen szépeket írtál rólunk.

Mókusmama!
Áginak igaza van, ilyenkor még dagadtabb a lányok szeméremajka, ezért is több doki nem szeret akármilyen uh-on jósolgatni. Hülyeség is beizzítani az anyukák idegrendszerét, feleslegesen pozitívan vagy negatívan hergelni. Nálunk a kórházban több doki a 28. hétig nem mond semmit. Ezt egyébként minden kismama tudja róla, és elfogadják tőle, rengeteg kismamája van. Szerintem neki van igaza. Ha nem olyan az uh berendezés, akkor inkább hallgasson a doki. Én a te helyedben úgy tennék mintha semmit sem mondott volna.

Gyurmi!
Így van ahogy Éva mondja: imádni fogod a kisfiadat. A legfontosabb, hogy végül minden rendben van. A következő babuci kislány lesz. Aztán majd meglátod, lehet hogy nem is vársz 10 évet :wink: Még valami. Éva is kérte, hogy légy szíves írd le a fogantatás történetét, hogy mások is okulhassanak belőle. Én ha jól emlékszem, akkor nem tartottad be a szabályokat.

Éva!
Szerintem nem vagy kívülálló. Előbb-utóbb te is tesztelni fogsz :wink: Ilyen alapon akkor már én is kívülálló vagyok.

Ági!
Milyen gyorsan elszaladt az idő. Azt azért megértem, hogy tartasz a szüléstől. Ez normális dolog. Nagyon nagy dolog. A fájdalmakat elfelejtjük az imádott babánk ringatása közben. :D

Kép
tulipán75

Hááát igen, nem tartottam be mindent!
Pont abban a hónapban kezdtem volna a tesztelgetést, mikor babuci megfogant, mert elég rendszertelen volt a ciklusom. Amúgy próbáltam elcsípni a pé. előtti időpontot, amit ugye elég nehéz megállapítani, ha össze-vissza ciklusa van az embernek, néztem a nyákot, ittam a magnéziumot és a kálciumot, illetve a kajákra is odafigyeltem. Aztán egyszer összebújtunk apával a vélt pé. után, mondván, hogy elvileg már volt pé és láss csodát, ez az összebújás hozta meg az "eredményt". Amúgy nem búslakodom egyáltalán! Örülök a fiúnak is, de nem tettem le arról, hogy valaha még egy kislányom legyen, amúgy is három gyereket szerettem volna, legalább a két bátyó nagyon fog vigyázni a hugicára... :D
gyurmi

Sziasztok!

Koszi a kedves fogadtatást!

Marcsi, a gyerkoceidet mindig meggyonyorkodom (tudom, h. ez így nem éppen magyaros :) , a fiúk (is) csodaszépek! A kiscsaj meg...hát eszméletlen cukipofa!
Végulis Jónás-napon "termett" vagy a az ovu-módszer sz.?

Mennyire elore lehet a Jónás naptárat megszerkeszteni?
Nekem is van rá esélyem , aki du. 4-tol este 8ig bármikor szulethetett? Sajnos egyelore nincs pontos dátumom, de vki azt tanácsolta, próbáljak megtudni, hol tartja a kórház az archívját, ott biztosan nyoma van még... 35 évvel ezelottrol van szó...hm...majd meglátjuk.. a férjem dolgozik az ugyon...
Ja, és ki tud ilyen naptárat készíteni?
Barbi itt -ha jól olvastam- sokaknak segített, ot hol érhetném el?
Neki bejott a J-módszer, sikerult a kislány?

Ezer bocs, hogy így szórom a kérdéseket, de annyira izgatott vagyok, még magam sem hiszem el, hogy újra ez nálam a "téma"...pedig megfogadtam, hogy tobbé nem...de hát soha nem mondd, hogy soha...

Szerencse, szió! Hát, szntem is vki nagyon ide akar kerulni kozénk vhonnan, ha ennyire elkezdett "nyuzsogni" a gondolataimban.. :lol:
Gratula a babódhoz!!!!! Fiú,lány? Vhogy nekem ez kimaradt, bocs...

Évi! Gondolom Te is falod az infokat, hisz jól jonne egy kicsi lány? :wink:
Próbálkoztok már? Melyik módszerrel?
Ha igen, nagyon-nagyon drukkolok... :)

Mkinek szereto udv!
betti444

Tulipán!
Kedvesek szavaid, aranyos vagy.

Gyurmi!
Ez tök jó, hogy így fogod fel a dolgot. Két bátyó mellé egy hugica. De ti voltatok már 4D-n? Mert a 23. héten még nem lehet tutira megmondani a nemet, csak nagyon nagy felbontású géppel. Vagy nektek tutira mondták a fiút?

Betti!
A Jónás naptárt 1 évre előre lehet elkészíteni. Függ attól, hogy te hol születtél és hogy hol fogsz tartózkodni a várható fogantatás pillanatában (Mo-on vagy külföldön), mert nem biztos, hogy pl. Horvátországban ugyanakkor van percre pontosan pé-d, mint itt Mo-on. Most így hirtelen nem emlékszem a linkre ahol elkészítheted a J naptárt, de megkeresem, és elküldöm.

Barbi 1 évig várt arra a bizonyos J napra, mindent pontosan betartott, de sajnos úgy néz ki, hogy nekik nem jött be, pedig nagyon sokaknak bejön. Amikor megtudta, akkor nagyon ki volt bukva, én később kerestem, de nem válaszolt, így nem tudni, hogy tényleg nem sikerült-e.

Azt még tudni kell, hogy sok tényező függ, hogy vki 100%-osan fiút vagy lányt „hozzon össze”, aminek leírását megtalálhattad az előző oldalak valamelyikén ha olvastad a topikunkat az elejétől. Ha nem találnád meg, akkor előkeresem megint, és leírhatom, bár nem tudom garantálni, hogy azon nyomban, mert nagyon sok a készülni való. Van ennek a J módszernek könyve is, érdemes elolvasni, majd azt is küldöm pontos címmel, íróval.

A mi babánk fiú.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Koszi a gyors választ!

Hú, ettol a Barbi-hírtol nagyon inamba szállt a bátorságom..o tényleg annyira képben volt, kutakodott, minden infot begyujtott...szívbol remélem, hogy minden rendben veluk, s ha kisfia szuletik(-tett) is, azt is csodaként éli meg...minden gyerek szuletése az!!

Szóval ez a Jónás-naptár sem tuti....de hát hogy is lehetne az?!...a teremtésbe mi, emberek ,azért ilyen szinten még nem szólhatunk bele...s biztosan ennek is megvan az oka...

Szerintetek Czeizel doktort érdemes felkeresni?...

A férjem talált egy anyagot, ahol aź angol J-naptár számítási módja van magyar segédszoveggel ellátva...erre gondolsz?
A topicot meg átolvasom majd elolrol, ha ezek az infok benne vannak, s inkább kérdezek kozben...nem akarlak terhelni egy hosszú szoveg bepotyogésével...
Ezer koszonet így is az infokért!

Most kicsit tanácstalan vagyok ( s csalódott is), mert úgy érzem, nincs tuti módszer...marad az 50-50%....

Amint meglesz a pontos szul.dátumom,jovok...De lehet elobb is...mert a dolog azért nagyon izgat... :)

Szívbol kívánom, kedves Szerencse, hogy a finisben is minden jól alakuljon! Vigyázz Magatokra! :)
Szereto udv!
Betti
betti444

Két link van, ami alapján ki lehet számolni a J napokat. Mindkét linket elküldöm. (természetesen mindkettő ugyanazt hozza ki eredméynül, csak az egyik kicsit részletesebb).

A második link esetében, ha Mo-on születtél, és ott is fog foganni a bébi, akkor a GMT+1 órát kell kiválasztani. Ha nem tudod a pontos születési dátumodat, akkor a könyv azt ajánlja, hogy déli 12 órát írj be, de szerintem, mivel te nagyjából tudod hánykor születtél (du. 4 és 8 között) én az arany középutat, vagyis a du. 6 órát írnám be addig, amíg nem tudod meg. Persze ahhoz, hogy teljesen tuti legyen a módszer, ahhoz percre pontosan kell tudni a születési dátumot.
A könyv amiről beszéltem, ami erről szól : Dr. Jónás Jenő: Fogamzáskontroll Érdemes elolvasni, mert nagyon sok tényezőtől függ, hogy milyen nemű babát ír adott hónapra. Csak ízelítőül, vannak ún. piros és zöld napok, és ha ezek egybeesnek adott hónapban, akkor nem garantált a nem. A könyv felmérése szerint ha jól emlékszem 85%-os sikerrel jöttek be. De tényleg érdemes elolvasni a könyvet, ha érdekel a Jónás. Amúgy van hozzá néhány melléklet is, akiken "kikísérletezték", és az ő ciklusaikat, megfigyeléseiket, feljegyzéseiket tartalmazza.

És akkor a két link:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 358.61.ppt

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

A konyvet megszerzem,ha tudom...A helyzet az, hogy felvidéki vagyok, s most ugrott be, hogy ez a biz. Jónás doktor nem is olyan messze él tolunk (megtaláltam a pontos címét), gondolom, már nem épp fiatal...átbongészem majd a szlovák oldalakat is, mert láttam, tobb is foglalkozik vele, s ha vmi plusz infot tudok meg, Titeket is tájékoztatlak... :)

Akkor az én idozónám is a GMT+1?

Vmi még nem világos? Ha lányra startolunk, akkor a peteérés, ill. Jónás -nap elotti 3 napon kell olelkeznunk? Mi a legjobb konstelláció? Jónás nap koruli -3. napos "buli"?
Bocsi, de már uborka a fejem a sok infotól, szeretnék világosan látni...
Marcsiék is kb. így akcióztak, ha jól emlékszem... de ebben csak o erosíthetne meg. :) ..már nem tudom pontosan, hol írt errol... :?:

Még egyszer koszi, hogy ilyen aranyos vagy, s lövöd a válaszokat... :D
le vagyok kotelezve... :)

Szereto udv!
betti444

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?