Szió Mkinek!
Már majdnem végigolvastam a topicot (pár oldal a kozepén maradt ki csak, de az is sorra jon), és nem tudok eleget hálát adni érte, hogy vagytok...
Azt hittem, ilyen fórum nem is létezik...
Nagyon profi tanácsokat tudtok adni, s ez igazi noi buszkeséggel tolt el...
Csodálatos, ahogy a babákért kuzdotok, minden áldozatot meghozva...Egyutt orultok, a szomorkodókat lelkesítitek, szóval nagyszeru noi csapat ez...Minden babáért én is kulon izgultam, izgulok Veletek...
En is baba- nem ugyében "kerultem ide", bár írok egy másik topicba is...Ott már felvázoltam a helyzetem,ami alapján talán még korai a baba nemét tervezni, hiszen vár rám egy kb. egy éves felkészulo idoszak(testi-lelki regeneráció, ráhangolódás), de én addigra szeretnék nagyon képben lenni...
Mindig is kislányra vágytam, s mivel ortopédiai problémáim vannak, egy babánál nem terveztem tobbet, bár az álmom mindenképp legalább három lett volna....
Egy nagyon nehéz, a kényszer-megszakítás rémével ( s egyeb "finomságokkal is) megspékelt, veseproblémákkal záródó terhesség végén megszuletett az én csodababám, a kisfiam, aki a szemunk fénye...már 4 éves..
Persze sokáig tuti érzésem volt, hogy soha tobbé nem mernék egy újabb terhességbe belevágni,annyira megviselt az egész, de hát pár hónapja megszállt a kisordog, s azt sugdossa a fulembe, hogy miért nem próbálkozom még egyszer, hátha bekopogtat nálunk egy kicsi lány
...
Idom nincs sok (35 vagyok), egészségem még nem az igazi, de egyre jobb....szóval gondoltam egy merészet, s elhatároztam, hogy az elkov. egy évet a leheto legjobb egészségi állapot +harmónia megteremtésére szánom, s utána, ha Isten is úgy akarja, belevágok...
S persze nagyon lányt szeretnék,szeretnénk...
Marcsi +Tobbiek!
Mit tanácsoltok? Kezdjem el már most az ovulációmat figyelni vagy még korai?
Olyan szul.dátummal, ami kb. 4 órás intervallumban tudja csak megadni az idopontot (Anyukám és novérem-aki 20 évvel idosebb tolem, s ott volt - is másra emléxik), lehet vmit kezdeni a Jónás-módszer szempontjából?
Egyelore ennyi... nagyon szépen megkoszonném, ha válaszolnátok, ill. a kozeljovoben is támogatnátok...Ha figyelembe veszem, hogy a Jónás naptár is relatíve kevés megfelelo idopontot ad meg egy évre, talán nem is korai ez az egy éves tervezés, ugye?!
Koszi, hogy meghallgattatok (ill. elolvastatok)...
Minden jót minden babázó, babaváró és babát tervezo Fórumosnak!
Betti