Új privát üzeneted érkezett!

Holnap utazunk anyósomékhoz,meg megyünk babalátogatóba :) Kedden vagy szerdán már érkezünk is!

Írjatok ám addig,hogy legyen mit olvasnom,ha hazajöttünk :)

Kellemes hetet mindenkinek! :)

Puszi

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Na, mindenki elpilledt ebben az időben?

Tündi! Érezzétek jól magatokat!!

Évi! Hogy vagy így egyedül?

Hajni? Téged már kérdezni sem merlek....megkezdődött a beszoktatás?

Szilvi! Jót pihentetek?

Judit! Kerti parti jó volt? Vagy volt eső? Már magam sem tudom... :roll:

Mi jól vagyunk, Lili bölcsizik, a szobatisztaságban volt egy kis visszaesés, de remélem majd rendeződik :wink:
Nekem is jut most napi 1 kérdőív, meg 1 kis varrás is, de nem szakadok meg.... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szombaton nagyon jó volt a kerti parti, a gyerkőcök is jól elvoltak. Ők azok a barátaink, akiknek a kisbabájuk kórházban volt... Mostanra szerencsére nyoma sincs rajta, kis mosolygós husika...
Eső nem esett, csak nagyon erős szél fújt, de azért a grillrácson sütöttünk szalonnát mmmm de fincsi volt :)
Tegnap meg strandon voltunk, de nekem kicsit hűvös volt az idő már estére, és a szúnyogok is megettek :evil:

Nóri! A fenti kis képen te vagy? Mert akkor nagyon hasonlít rád Lilcsi!

Hajni! Tényleg adjál ám valami jelet magatokról, hogy vagytok, mikor kezdesz dolgozni?

Tündi! Jó utat és jó babázást! Luca olyan kis cukorfalat, ahogy mosolyog a képeken ! :)
judit_79

Sziasztok.

Szóval a képek + nézzétek meg a videot is ahol Sziszi táncol :lol: :lol: .
Csak így linkkel teszem,mert mások is vannak a képeken.

http://s518.photobucket.com/albums/u343/TasiAndi/

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi.

naaagyooon édi Lucus :) :) megeszem ezt a csajszit,olyan kis vidám :)

Vali.jó volt dumcsizni

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Megérkeztünk, sőt már munka is van. Szép hosszúra nyúlt a nyaralásunk. Igaz már múlt hét szerdán hazaértünk, de net közelbe nem igen kerültem. 22-én indultunk, még egy épp akkor aktuális hidegfront közepén Hévízre, majd következő héten átköltöztünk Balatonfüredre, és ott élveztük a nyári kánikulát. És milyen jó ötlet volt bicajokat is vinni!!!! Tihanyi Apátság B.füredről sima ügy volt kerékpárral :))))

Itthon már kevésbé élveztem a szabadság utolsó napjait, mert közben péntek este Kinga bekerült a kórházba, a fertőző gyerekosztályra, hányás-hasmenéssel. Már szerdán is vacakul érezte magát, de csütrötökre jobban lett, na aztán az éjszaka megadta szegénynek a kínok-kínját. Pénteken a háziorvosunk diétával hazaküldött, az ügyelet pedig kiküldött a kórházba, és onnan már haza sem engedték. Vasárnap vették le az infúzióról, de még egyenlőre nem engedik haza. Antibiotikumot kap, és vizsgálgatják, de azt nem tudják mi baja.
Úgy tűnik a többiek megússzák ezt a bacit.

Köszönjük a köszöntéseket, és mindenkinek akinek dukál boldog névnapot, és szülinapot, hófordulót kívánunk így utólag is.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Körkérdés :?: :!: :arrow: :D :lol: :roll:

Szerintetek okt. 12. vasárnap délelőtt megfelelő lesz a következő Szolnoki Babaruha börzére ??

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Nagyon aranyos Sziszi,igazi kis királylány!

Amúgy mi is megvagyunk csak lusta vagyok írni,olcasni mindíg olvasok
Nóri!
Te honnan töltögetsz le filmeket??????????(vettünk gépet :wink: )

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Andi, naggyon szupik a képek, Sziszi nagyon kis csini volt :D

Tündi, Luca mindig ilyen jókedvű? :D Réka mostanában egy kis méregzsák... ha lehet ilyet mondani egy hathetes babucira :wink:

apropó hat hét... mehetek a dokihoz :?

Judit, Kingának mielőbbi gyógyulást! Remélem nem viselte meg nagyon a híres-hírhedt gyerekfertőző osztály :(
Nekem személy szerint jó a dátum, már várom nagyon a következő babaruhabörzét.

Jelentem, Réka 6 hetesen 6 és fél kiló :shock: és kinőtte a 62-es rucik nagy részét 8) nem hinném, ha nem látnám a saját szememmel :)

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Linda, szép erős baba Réka.
Lehet, hogy a börzén már a 74-es méretet kell keresned, mert addigra kinövitek a 68-t is :wink:
Nálam lesz egy tuti S.O. rózsaszín overáll :lol: :wink:

Köszi, remélem nem tart már sokáig.
Gyerekfertőző katasztrofális kívülről, bentre pedig nem engednek, de szerintem jobb is. A két nővérke akivel eddig találkoztam, akikhez tartozunk nagyon aranyosak, kedvesek. Egyre jobban megviseli Kingát a bentlét, ma is sokat pityergett. Sajnos enni sem nagyon hajlandó... Bakterológialiag pedig semmi erdemény, aminek nem tudom hogy örüljek-e vagy sem.

Szeretnék még 3 év szabadságot!!!!!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

+1 :?:

Nem láttatok véletlenül valamelyik oldalon belépőjegy regisztrációs lehetőséget a BabyMarkt-os börzére Bp-re szeptemberre?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Lucuska! küldtem mail-t!!

Sok a dolog ... majd jövök!

Pusz! 8)
szilbee

Sziasztok!

Linda: Csodaszép Réka baba! :) Jó kis husi! És te hogy vagy? Hathetes vizsgálat...Jáájjjj! De jobb túlesni rajta.

Judit: Jobbulást Kingának! :( Remélem, mielőbb hazamehet.

Andi: Sziszi imádnivaló! :P

Évi: Mizu?

Katlina: Mikor lesz a keresztelő, tudjátok már?

Tündi: Dejónektekmost!

Nóri: Klassz a vonalzód, avatarod. Az te vagy a képen?

Én olvasgatok, megint fórumos holtponton vagyok. :? :? :?

Rólunk egy picit:
7880 g és 69,5 centi Réka 8 hónaposan. Sokat nem gyarapszik, dehát mivel folyamatosan mozgásban van....... Érthető.Épp most állt fel a járóka hálójának támaszkodva, ami nem semmi. :shock: :shock:
Fogacska sehol és a doktornő szerint még pár hétig nem is várható.

Vasárnap keresztelő, már csak a tortát kell megrendelnem és fodrászhoz menni. És persze még ezer apróság hiányzik....dehát majdcsak összeáll minden. Várhatóan elromlik az idő vasárnapra, úgyhogy a fotózás érdekes lesz..... :? :? :roll:
jaimee1

Sziasztok,szép napot!

Vagyok már,csak pár napig betegeskedett a gépünk,aztán pedig nagyon rossz hangulatom volt :( nem volt kedvem írogatni sem.

Linda:Nagyon szép a súlya Rékádnak,kis husibaba :) Esti nyűgig nálunk is voltak,de csak fürdés előtt 1-másfél órával,aztán fürdés után elmúlt.Így nem volt szükség praktikákra.Evés után szépen el is aludt Tündérkém :) Ja,én még nem voltam 6 hetes vizsgálaton :? pedig lassan 6 hós lesz Luca.Nektek ki a gyerekorvosotok?

Tündi:Először is gratula az unokahugihoz :) Sajnos nincs jogsim,nem tudom magam rávenni,pedig apa már nagyon szorgalmazná.Talán most ráleszek kényszerülve és nekivágok,de kicsit tartok tőle.Hát,igen,sajna messze van minden :( egyenlőre marad a séta.Apa beleszeretett ebbe a házikóba,nem is néztünk másikat.Hát nagyon édin eszik Lucád :lol: tündéri kiscsaj :) Nekünk is ilyen formájú a tányérkánk,csak cicás :)És nektek ki a gyerekorvosotok?

Judit:Köszi :) Nagyon sokat sírtam,de szerencsére túl vagyunk rajta,sőt aránylag hamar túllettünk rajta.

Évi:Értem,akkor nem ők voltak.De mielőbbi jobbulást nekik is :)

Katlina:Nagyon édi a traktoros Robika :)

Andi:Gyönyörű a kis koszorúslány,mint egy kis hercegnő :)

Judit:Jobbulást Kingának!! :)

Erika:Rékának boldog hófordulót tegnapra :)

Szilvi:Köszike :)

Rólunk picit:
Pénteken voltunk Lucussal kontrollon Pesten,egyenlőre még marad a szíj,de nagyon szépen fejlődik a csípője :) Aug.27-én megyünk újra kontrollra.És vigyorgott a doktorbácsira,kis tünemény volt,és türelmesen végigfeküdte az uh-t,meg is dícsérték :)
Tegnap este meg akció volt,még most is libabőrös leszek tőle :(
Egybe van építve a két lépcsőház ahol lakunk,és azt mondhatom,hogy szinte a fölöttünk lévő lakás kigyulladt :( 5 tűzoltó,1 mentő,2 rendőrautó :( Mindenkit letelepítettek a ház elé :(
Na lépek,ebéd van :) Majd még jövök olvasgatni.További szép napot Mindenkinek! :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Lucuska: hát ez nem semmi lehetett! Biztos nagyon megijedtetek. De nem sérült meg senki, remélem!
Örülök, hogy Luca szépen javul :)

Judit: Kingának mielőbbi gyógyulást!!

Erika: olvastam a blogodat, biztos szép lesz a keresztelő :) Kívánom, hogy olyan legyen, amilyet szeretnétek! Amúgy én úgy hallottam, vasárnap megint szép napos idő lesz!

(És azt is nagyon remélem, hogy szombat délután nem fog esni, mert akkor meg grillezni akarunk a ház mellett a lakókkal, a tesómék is jönnek. )

Képzeljétek, nekünk meg ma van ám a 3. házassági évfordulónk :D
judit_79

JUDIT.

GRATULÁLOK!!!! SOK-SOK SZÉP ÉVET KÍVÁNOK MÉG NEKTEK EGYÜTT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok

L.judit.
Örükök,hogy jól sikerült a nyaralásotok.nagyon szép helyen voltatok :)
Kingának gyógypuszi.szegénykém :( .Előre láthatólag mikor jöhet haza? Írjál ha vannak fejlemények!!!

Lucuska.
Huu nem semmi a tűzesetes sztory :shock: :shock: Remélem senkinek nem esett baja...
Tök jó,hogy Lucus szépen alakul.Szerintem már nem sokáig kell a szíj,ha ilyen szépen halad :)

Erika.akkor nálatok is van teendő.vasárnap már mindjárt ittvan.mennyien lesztek?Remélem majd dobsz képeket a csini-csajról.

Tegnap megvolt a tanácsadás a gyerkőcöknek.Zsoltika is megkapta a 6éves szurit.nagyon ügyi volt,meg is lett dícsérve.annyi bibi van,hogy őt is vihetem a kardiológiára,mert nála is hallott (úgy mint Sziszinél tavasszal) egy kis szívzörejt a dokinő....persze megint fosok :cry: ...huu de nem szívesen megyek...Ráadásul majd csak 21-től lehet időpontot kérni.

Lassan mi is készülődünk a szülinapokra.23-án tartjuk együtt nekik ha minden igaz.Ha valaki lát olyan játékot ...hogy ló húz egy lovaskocsit akkor kiáltson ( a Plázában van,de azért sok a 15rugó :evil: )

most Apukámmal vagyunk elfoglalva...tegnap térdműtétje volt-így most hozzá járok a Máv-ba napi 2*.

pusszantás mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jaimee, köszi, jól vagyok, panaszmentesen megyek a dokihoz, de így is utálom... :(
Minden jót kívánok nektek vasárnapra! :)
Egyébként 8 hósan felállni egyedül, szép kis teljesítmény :D 8)

Móni, Ördög György a gyerekorvosunk, még anno nekem meg a hugaimnak is ő volt... én csak őt ismerem közelebbről. Homoki Ildikót nagyon sokan szeretik és dícsérik. Már ha azért kérdezed, hogy kit válasszatok... :wink:

Judit, boldog évfordulót nektek!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, én is inkább csak olvasóüzemmódban vagyok. Valahogy nincs kedvem írni... bocsi!

Andi, nagyon édes ahogy Sziszi táncol :lol: Mondjuk ilyen ruhát én is szívesen pörgetnék :wink:
Áh, tudod a dokinéninknek ez a mániája. Szinte minden ismerősömet elküldött szívzörejjel.... biztos nem lesz semmi baj!

Lucuska, most olvastam a szoljon-on a tűzről...azta, nagyon félelmetes lehetett! Örülök, hogy nem lett nagyobb baj!
És annak is, hogy szépen javul Lucus csípője!

Erika, ügyes a Réka, majd meglátod, lassan el kezd lépegetni!!! Csongi is így kezdte, és nem volt 10 hónapos, amikor elindult!

JJudit, képek Balatonfüredről? Csak hogy nosztalgiázzak! Kórház....brrrrr, ne is emlegesd, álmaimban sem jöjjön elő! Remélem Kinga már jobban van! Nem lehet, hogy csak "sima" vírus, azért nem tudják, mi baja???

Tündi, de jók ezek az evős képek! Jól látom, hogy Luca tiszta apja? :wink:

Katlina, ez a traktoros kép nagyon frankó! Lehet a vérében van a gyereknek a földművelés :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Hazaérkeztünk.Unokahugi indurka pindruka (legalábbis nekem,Lucának a 3770 jéhez képest :) ).de nagyon kis édes.Tegnap apa haza is hozta őket a kórházból,hétfőn meg bementünk megnézni.Hát örülök,hogy nem ott szültem..Babákat 3 óránként viszik ki és egy óra múlva"szedik" be őket.Éjszaka nincs szopi,csak tea és tápszer :evil: :? Egy fém kocsin vannak kis rekeszek,pólyába a babák,és kb,mint egy zsákot ugy szedik le őket :( Eléggé elszomorodtam...hogy még van ilyen kórház.

Móni,hát nem semmi estétek lehetett.De nem lett baja senkinek,ugye? Meg lesz akkor a napi sétátok,nekem is az kellene lehet,hogy formába hozzam magam :) De mi most a bringázásra "gyúrunk" :) :)
Nekünk Homoki Ildikó a gyerekorvosunk.Nagyon szeretjük,végtelenül kedves,segítőkész,lelkiismeretes doki néni.
Akihez Lindáék járnák,nekem is ő volt anno,ő is rendes.

Linda,szép kis méretek :) És már 6 hetes,hogy telik az idő :wink: Luca általában mindig ilyen vigyori,kivéve mikor van valami gondja,foga,éhes,fáradt..szóval a szokásos dolgok.

Andi,neked aztán kijut mostanában a gondozásból.Jobbulást apukádnak!A lovacskát nézd meg a teszveszen.Keresztanyám 5000ft-ért vett egy vadiúj playmobilos mikulásos szánt tavaj,vadzsi új volt,és azt mondta látott lovasat is,csak olyanjuk már van.Igaz ez már majdnem egy éve volt ugye,de sosem tudni,hátha szerencséd lesz!!!

Nóri,majd visszaáll a szobatisztság Lilicsinél :) Hogy érzi magát a bölcsiben?Jó az avatarod :) Te mindig olyan jó dolgokat alkotsz :)

JJudit,jó kis nyaralásotok volt!Jobbulást Kingának,el is hiszem,hogy nem szeret bennt lenni.Sztem senki sem szeret.Anno én is voltam kórházban pesten,és mindennap bőgtem,hogy haza akarok jönni,még a rizskókra is azt mondtam,hogy nem szeretem :oops:

Judit,gratulálok nektek! :)
Kép

Én azt hallottam,hogy péntekig 40fok is lehet,és hogy majd péntek éjszaka jön a lehülés 10fokkal.Akkor is lesz 30fok :) Még az is jó idő :) :)

Erika,mi a gond???Gyere ám!!!A hétvégétek meg biztos szupi lesz,nehogy idegeskedj miatta!Idő is jó lesz,és szupi képek fognak készülni,ide is kérünk ám majd! :) :) Réka csajszinak is jók a méretei :wink:

Szilbee,gyere ám hamar!!! :)

Kép
Kép
tundi24

Judit! Boldog házassági évfordulót! Hogy ünnepelitik meg?

Tudtatok végül venni szőnyeget?

Évi és
Kép
csongianya

Andi,megnéztem a képeket :) Nagyon jók lettek!:) Sziszike olyan volt a ruciban,mint egy kis hercegnő :) A vidó is jó lett,majdnem cigánykerekezett a végén :) Nem semmi :wink:

Évi,nálad mi a gond? Az hogy egyedül vagy? :cry: Átérzem a helyzeted,nekünk is már csak 13 nap,és apa indul :( :( Belegondolni sem szeretek,hosszú lesz az a fél év!!!!! Csongi jól érzi magát azért anyósodéknál?
És jól látod,Luca kiköpött apja :)

Kép
Kép
tundi24

Mindenkinek köszönöm szépen a jókívánságokat!
Cleo, ez az idézet nagyon tetszik :) A táncolós videót én is megnéztem - nem is írtam, mikor megírtam neked, hogy ismerem a mennyasszonyt -, nagyon aranyos a kis "királylány" ahogy pörög :)

Tündi: akkor ez nem bababarát kórház... csodálkozom, hogy még van ahol ez dívik, hogy tápszer, meg tea éjszaka! :shock:
Fél év távollét, hát... :cry: elismerésem, hogy vállalod...

Évi! Szerintem otthon fogjuk megünnepelni :)
Képzeld, ma megyek a Dr Padlóba szőnyegért kuncsorogni, mivel tegnap jól megjártuk a Praktikerben. Ott is volt olyan padlószőnyeg, amilyent szeretnénk, (meg szőnyegben is volt, csak túl keskeny.) Na mire levadásztunk egy eladót aki nagy kegyesen megnézte, hogy mit szeretnénk.. Persze nem vágott le a 4 méter széles padlószőnyegből. Nagyon mérgesek voltunk a Praktikerre, mert egy csomó idő elment azzal, hogy az eladóra vártunk, és végül hiába, aztán addigra a Dr Padló is bezárt. Eddig mindig így voltunk a Praktikerrel. Sehol senki, egy csomót kell várni, ha valamit akarunk, és akkor is tök flegmák, a vevő csak nyűg nekik. Már nem is szóltunk rá Marcira, amikor az információs pultban akart szétpakolni, mert annyit várattak, hogy gonoszkodtunk egy kicsit.
na szóval oda se megyünk többet, de ma hátha szerencsém lesz a Dr Padlóval, mert nagyon szeretnék Marcinak olyan szőnyeget.
judit_79

Sziasztok!

Judit! Gratula nektek!

Köszi az aggódást, és jókívánságokat, Kinga nagymacskát kiengedték délután a kórházból.
Persze délben úgy kezdte a nővérke, hogy de jó hogy jöttünk, mert a főorvosasszony beszélni szeretne velünk. Amikor megérkezett nagy komoran a lázlappal a kezében kezdtem kissé ideges lenni. Aztán komoran feltette az első kérdését, hogy Kinga beveszi-e tablettát. Volt is hatalmas koppanás, csörömpölés és minden, amikor leesett a kő a szívemről mikor kiderült e hatalmas probléma. Mivel az eredményei határozottan javultak ezért ma délután hazaengedték :lol: :lol: Ezek után délben már nem is nagyon állt velünk szóba az ablakom keresztüli látogatásunkkor. Tehát otthoni gyógyszerezés, diéta a megfelelő kezelési mód. Állítólag szalmonella a hibás, de előtte épp ezt zárták ki.
Nagyon remélem, hogy a vasárnapi Minimax hajózás már hiba nélkül fog zajlani.
Viszont ÉHES! Ami rá nem annyira jellemző.
Ja, néhány vírusra egyébként tenyésztettek tőle, de mindegyik negatív lett.

Balcsis fotók majd jönnek, ha kikerülnek a gépből, na meg a Kinga névnapi gépéből, habár nincs túl sok belőlük :shock: :lol:

Zsófi semmit sem hagy az utolsó pillanatra. Most íratja velem a Karácsonyi kívánságlistáját :!:

Nem nagyon írtatok a börze időpontra semmit sem.
Mégsem lesz jó szerintetek az okt. 12. ??

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit, de örülök, hogy Kinga már otthon van! Éhes... hát el is hiszem :lol:

Én azért nem írtam, hogy jó-e az időpont mert még egy börzén sem voltam... pedig eladó ruhám nekem is lenne....

Egyébként szokott nagyobb gyerkőcre is lenni ruha?

Egyébként meg szerintem jó időpont :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Hát lányok,igencsak megijjedtünk,szerencsére senkinek nem esett baja.Szerencse a szerencsétlenségben,hogy nem éjjel történt,amikor mindenki alszik.Ezt a szemben lévő házból vették észre,na ugye éjjel nincs kint senki,bele sem merek gondolni,akkor mi történhetett volna :(

Judit:Még nagyon sok,szép és boldog éveket Nektek!!! :)

Andi:Bízom benne,hogy a következő kontrollon már megszabadulunk a szíjtól.
Zsoltikával bizti nem lesz gond,apukádnak pedig jobbulást!

Linda:Igen,azért kérdeztem,köszönöm az infót :)

Évi:Igen,javulgatunk szépen,dokibácsi is elvolt ájulva,hogy ennyire jól haladunk :)

Judit:Gyors felépülést Kingának,otthon bizti jobb lesz neki :) Engem is érdekelne a bababörze.Hol szokott lenni?

Tündi:Hát a kilóméterünk meglesz bizti :) De legalább jót alszanak a gyerekek :wink: Nekünk is a Homoki doktornőt ajánlották,sőt már voltunk is nála egyszer,Lucának nézett hasi,kutacs uh-t.Tényleg egy tüneményes nő volt,már első látásra is.

Gyorsan dobok még 1-2képet a gipszes Milánról,így kezelték a lábiját műtét előtt és után 1 hónapig :(
Na mégsem tudok föltenni :( nem egyezik a fájl típus,apa megmár szunyál,nem tud segíteni :( Na majd holnap.Megyek én is pancsi és alvás.
Jó éjt Mindenkinek,szép álmokat :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt! :)

Judit,sajnos nem bababarát kórház :( Sikerült szőnyeget vennetek?

Évi,tegnap benne volt a fókuszban a barátnőd lánya.Láttad? szép volt a bnőd is!!

Móni,hát tényleg szerencsétek volt!!A gyerkőcök tuti jót fognak majd aludni a nagy sétáktól :) Itt mikortól lesz netetek?Mert nehogy eltűnj ám!!!!

JJudit,nekünk jó akkor a börze,hol lesz egyébként?Kinga meg nem csoda,hogy éhes,azok után,hogy alig evett vmit.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Köszönöm a többieknek is a jókívánságokat! :)

Jelentem a szőnyeg megvan! Évi, igazad volt a Dr Padlóval, tök rendesek voltak, egyből levágták amekkorát kértem, és választhattam, hogy milyen színnel legyen beszegve. Úgyhogy lett egy jó nagy szőnyege Marcinak. Most már egyre inkább gyerekszoba kinézete lesz a szobájának, babaszoba helyett.
judit_79

Judit: Utólag is nagyon boldog házassági évfordulót! És még vagy 50 hasonlót!! :) Dejó! Megvan a szőnyeg! :P
jaimee1

Judit,tök jó,hogy sikerült a szőnyeg! :) Raksz majd képet a szobáról? :)

Erika,nahát nahát..bővebben egy kicsit.Hogy álltok a készülődéssel? :)

Tessék írni mindenkinek :P

Kép
Kép
tundi24

Erika!
Úgy néz ki még sem lesz kerezstelő mert,hogy nem katolikus,és így itthon nem újonganak a reformátusért!
Felálás!Robi 7,5hónaposan állt fel,és ülni nem tudott így esett mint a bot,de akkor még Linda volt a gyerekdokink és ő is meglepődött hogy milyen korán felállt

Évi!
Hát elképzelhető hogy van némi vérvonal földmtúrás felé,majd meglátjuk,én nem bánnám ha nem lenne

Lucuska!
Hát nem semmi ez a tűz eset!

Kingának jobbulást,habár a már éhez akkor nagy gond már nem lehet!

:wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de Rékus megint nyugodtabb, már 2 napja. :D Rendesen alszik nappal is, mint korábban, és elmarad az esti sírás. Igaz, még tegnap is nyűglödött egy sort, mire éjfélkor elaludt, de legalább már nem ordít :D

viszont így csak 5x szopizik 1 nap, ráadásul kezdi elhagyni az éjszakai szopit :( ébreszgetnem kell, hogy legalább egy cicit megegyen :( ha nem kelteném, pár korty után már szundizna is :roll:

amúgy Cegléden is, ahol szültem, az a helyzet, amit Tündi írt :( 3 óránként viszik ki a babókat szopizni, fél órát vannak kint, és beviszik őket, közti időben és éjszaka meg tea! :(
az első napokban mi is megjártuk, mert teáztatták Rékát, így amikor hozták, naná hogy nem akart szopizni. aztán amikor bevitték, hamar megéhezett, sírt, ezért teát adtak neki. aztán mikor kihozták megint nem szopott.......... így ment 2 napig, aztán kikértem magamhoz, az ágyam mellé :D de éjszakára nem maradhatott, azt is külön kellett kérnem, hogy éjszaka hozzák ki szopni és ne teáztassák

Judit, örülök h Kinga hazamehetett :D amikor olvastalak, mosolyognom kellett, mert magam elé képzeltem Szabados főorvosnőt, amint komoly arckifejezéssel magyaráz :) mert ő volt az, ugye? én nagyon kedvelem őt

Kép
pimelinda

Hall!

Becsekkolok már... Reagálni még mindig nem tudok... :oops: :oops: :oops: Bocsi!!!!

Rólunk röviden, mert kevés az időm...:
Sz'al Dév tegnap kapaszkodva felállt. Ezt 3x meg is ismételte úgy egy negyed órán belül (azóta se). Pár nappal ezelőtt pedig nyégykézlábból feltolta magát ülésbe... azóta is ezt gyakorolja. Egyetlen félrenyelés nélkül eszi a darabos kaját. Ami nem kell neki, azt vagy fordatja a szájában (akár fél órát is) vagy kiköpi. Turbóra kapcsolt kúszás terén és újabban imád kutyázni (4kézláb rugózni). Megtanult autót tologatni és alkalmasint brümmög is hozzá. Voltunk szemésznél.. és nem kancsal! Majd ha az orrgyök kiemelkedik, akkor már nem fog úgy tűnni, mintha Az lenne.
Levente bölizik lassan egy hete, de várja már az ovit ... nagyon. Jól van ő is, csak odabent marhára nem itatják őket (látszik a szeme alatt is a lila kör, ami ilyenkor szokott jelentkezni). Tegnap fel lett köszöntve a böliben a szülinapja végett. Nem volt hajlandó kézzel enni a tortát, csak villával. :shock: :oops: :lol: (De a levest simán kiissza a tányérból... na mindegy. Kitől tanulhatta? :roll: :oops: :lol: ) Voltunk L-vel logopédusnál (Fölöpné Fazekas? Zsuzsa) is, de nem tartotta aggasztónak a dolgot. Egy év múlva kell nála jelentkeznünk, addig megejtünk még egy hallásvizsgálatot. Kaptunk némi tanácsot, mit gyakoroltassunk vele. Eddig nagyon jól haladunk.

Na "röviden" :oops: ennyi....

Ja tábli készül... már csak Lususka képkére várok, aztán teszem is fel a topikba. :)

Pussza!!
szilbee

Linda:

No még kiderült, hogy szerencsések vagyunk a Hetényis szülészettel-gyermekágyas osztállyal. :shock: :D Akkor Cegléden sem szülök még véletlenül sem. :evil: :evil:

Hát pedig az éjszakai szopi nagyon jót tesz a tejcsinek...Talán ha lefejnéd? Majd látod, hogy lesz tejed.

Katlina: Mi reformátusok vagyunk. Mármint az én családom.
Réka ügyesen lecsücsül még nem volt balesete, biztos lesz persze... :D

Megyek, ezer dolgom van a keresztelő előtt, pedig nem is főzök semmit. :oops: :oops:
jaimee1

Linda,a nyugis napok jó hír :) :) Nem tudom,ez az én véleményem csak,hogyha éjszaka ha nem akar szopizni,hanem aludni az miért baj?Az a jó ha megpróbálja átaludni az éjszakát nem?Tejcsit meg fejd ki úgy ahogy Erika mondta,és akkor nem elsz gond a tejcsivel és réka baba is aludhat.
Remélem nem írtam túl zavarosan.
Nem is tudtam,hogy a ceglédi kórház sem bababarát:( De az tök jó,hogy azért mégiscsak kivihetted magadhoz a kiscsajszit :) :)

Erika,dolog akkor is van ha nem főzöl :) Olvastam naplótokat,és kérdezni szeretném,hogy hogy adod Popinak a szőlőt? :oops: Én még nem mertem Lucának adni :shock:

Szilbee,akkor ne aggódj Levente beszéde miatt.Dévnek meg gratula,mert nem semmi lehet cipelni azt a husis koffert :) Hány kg most? :) Képecske?

Nóri,kukucs :) hol vagy,merre csavarogsz? :) :)

Évi,mivel töltöd az estéket egyedül?

Mi meg megyünk menyasszonyt nézni 6órára :)

Kép
Kép
tundi24

Ó, Szilvi, szia! :P Ennyi jó hírt egyszerre, gratulálok és nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!

Tündi: Csak a levét adom neki. Apukám termelte fincsi illatos -szőlőből. Én úgy tudom, 7-8 hónapos kortól adható.

Az nem baj, ha nem akar szopizni éjszaka, egyszerűen a tejnek jót tesz, ha folyamatosan szipkázzák ki belőled. :wink:

Takarítgatok, pakolászom, vitrint pucolok kívül belül. Este, ha lehül az idő, vár a vasalás....Mondtam, hogy már nem szeretek vasalni? :mrgreen: Rékám jól bealudt, 1,5 órája nyomja. Bánom, hogy nem dőltem le vele, de olyankor mindig felfel 30 perc múlva. :lol:

Nóri bébi: megint olvasó üzemmódban vagy?

A krónikusan hiányzókat most hiányolom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.14 15:47-kor.
jaimee1

Szilvi, ha majd leszel, te mikor vezetted be a joghurtot, túrót, ilyesmit? Doktornő szerint kezdhetem. De nem korai ez még? :?

Mondjuk, mindenhol mást olvasni. Túró 10 hótól, egy éves kortól.... :roll:
jaimee1

Sziasztok!!

Mindig olvasgatlak benneteket,de egyszerűen írni nem tudok mert Máté minden időmet igényli hogy ott legyek mellette!
Mindenhol feláll akárhova csak elmászik,nagyon kell figyelni mert már olyan merész hogy elenged mindent és ugy csinálja mint aki tud menni,de csak elesik és jön a sírás!!
Nagyon merész!!

Erika!

Én már régóta adok Máténak joghurtot!

Tündi!

Megnéztétek a menyasszonyt?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Gergő! Boldog Születésnapot kívánunk!! :)

Kép

Marci! Nagyon boldog Névnapot!! :)

Kép
szilbee

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
szilbee

Erika! Leventénél olyan 8 hós kora körül adtuk a joghurtot. Túróba nem vok biztos, de tuti, hogy 1 éves kora előtt,mert emléxem hogy a banánoa túrókrémjébe (amit sk csináltam), nem tehettem még mézet. Dávidnál tegnap próbáltuk ki. Savanyított tejtermékeket elvileg (!) lehet adni 1 éves kor alatt és 8 hó után.
Egyébként add szerintem úgy ahogy és amikor te jónak látod. Ha vársz 1-2 hónapot, akkor sem ártasz vele semmit!

Tündi! Öööö nem tudom pontosan. Minap a fürdő mérlegre tettem rá... és hát jóval többett mutatott, mint 10 kg. De most nagyon sokat nyúlt. A hurkái távolodnak egymástól.
Milyen képre gondoltál?

Hú menek reggeliztetni. Most is csak azért tudtam lenni, mert Dávid 1 órával korábban ébredt. :? :(

Ció!!
szilbee

Szilbee! Köszi a köszöntést Marci nevében is! Huh, akkor te nagyon korán keltél ma! :shock: Nagyon szép lett a tábli, ügyes vagy :) Tök jók a képek benne mindenkiről :)
judit_79

Nekem míndíg azt mondta a védőnő ha főzeléket csinálok Robinak és és még húst nem eszik akkor rakjak bele egy teáskanál túrót vagy sajtot!
De amúgy savanyított tejterméket 8hós kórtól lehet adni!

Marci!
Boldog Névnapot!

Gergő!
Sok Boldog Szülinapot!

Kép

Kép
katlina

Köszi, lányok! A védőnőt nem láttam már vagy 6 hete....

Marcinak nagyon boldog névnapot!!!

Kép
jaimee1

MARCI

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kép

Erika! Köszi az infót!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Marcinak boldog névnapot kívánunk!

Kép

Erika, hát le is KELL fejnem a tejet, különben kidurranna a cicim :lol: :lol: :lol: egyébként az a bosszantó, hogy éjszaka van a legtöbb tejcsim - ahogy a nagykönyvben meg van írva - , pont amikor babuci szépen alszik...

Tündi, nem is az a baj, hogy alszik Réka, ennek nagyon örülünk :D csak a tej miatt aggódom, végülis az éjszakai szopi a kereslet csökkenése ------ nehogy a kínálat csökkenéséhez vezessen
ki volt a menyasszony tegnap?
Luca átaludja/aludta az éjszakákat? nálatok ez hogy volt?

tegnap Réka kétszeresen is rekordot döntött: már fél 11-kor aludt :D és fél 6-ig húzta :D vagyis mondhatjuk, hogy átaludta az éjszakát :D

Kép
pimelinda

Gergő!
Boldog Szülinapot Neked :)
Kép

Marcika!
Boldog Névnapot :)
Kép

KépKép
diÁcska

Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!

Gergőnek pedig Boldog Születésnapot!

Szép hétvégét mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Erika,én is úgy tudom,hogy 8 hónapos kortól lehet enni a tejtermékeket,kivéve ugye a tehén,és zacsis tejcsi.
Vasalni én szeretek,de nem ebben a melegben :wink:
Lehet vennem kéne egy gyümicentrifugát,hogy tudjam neki adni a gyümileveket,mert mi a boltit isszuk,a turmixgéppel meg nem tudok neki levet facsarni:(

Szilbee,nagyon szép lett a tábli :) Nem gondoltam konkrét képre,csak úgy vmilyenre a fiúkról :)

Linda, a Somodi Krisztinek (Rózsi néni unokája) volt az esküvője.Egy német pasi vette el,aki nagyon intelligens.A templom előtt álltunk a túloldalt először,és átjött bemutatkozni,pedig életében nem látott még bennünket.Amugy 3napos dínom dánom van az Alcsi szigetnél.Tegnap kezdték és majd vasárnap hajnalig tart :wink:
Luca még most sem aludja végig az éjszakát :( 2-3x felkel és reggel 6kor fél7kor riadóztat bennünket,mondjuk este már 7-1/2 8 körül alszik.
A tejcsi dolgot már,értem egy kicsit lehet félreolvastam ebben a melegben :oops: :)

Judit,Marcinak utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!Emlékeztem én,hogy 14én van vmi a tábliba íra,de visszalapozni már nem mentem:( Bocsánat mégegyszer!!!!!!
Kép

Ivett,Luca is ilyen kis izgága,mint Máté :) Mindenhova felmászik,és olyan gyors,mint egy rakéta :wink: Rá is nagyon kell figyelni,emrt ő ez mellé még mindent a szájába vesz :roll:

Képzeljétek bnőm a szülőszobán van 41+1 napos.A dokija szabin,T.Z vette át,reggel Úri. "szétszakított"bnőmtől idézem ezt a szót.Idáig semmit nem tágult,tegnap meg uh-ázták és 4kg-ra saccolták Bence babát,és azért mondta T.Z,hogy ma meg kell indítani,mert a baba gyomrával is van vmi :( Na és ott fekszik a szülőszobán és nem csinálnak vele semmit,már az osztályra is ki akarták tenni.T.Z hazament,azt mondta majd megy ha lesz vmi :( Úgy sajnálom szegényt,hogy nem csinálnak vele semmit.

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?