Sziasztok!
Hazaérkeztünk.Unokahugi indurka pindruka (legalábbis nekem,Lucának a 3770 jéhez képest
).de nagyon kis édes.Tegnap apa haza is hozta őket a kórházból,hétfőn meg bementünk megnézni.Hát örülök,hogy nem ott szültem..Babákat 3 óránként viszik ki és egy óra múlva"szedik" be őket.Éjszaka nincs szopi,csak tea és tápszer
Egy fém kocsin vannak kis rekeszek,pólyába a babák,és kb,mint egy zsákot ugy szedik le őket
Eléggé elszomorodtam...hogy még van ilyen kórház.
Móni,hát nem semmi estétek lehetett.De nem lett baja senkinek,ugye? Meg lesz akkor a napi sétátok,nekem is az kellene lehet,hogy formába hozzam magam
De mi most a bringázásra "gyúrunk"
Nekünk Homoki Ildikó a gyerekorvosunk.Nagyon szeretjük,végtelenül kedves,segítőkész,lelkiismeretes doki néni.
Akihez Lindáék járnák,nekem is ő volt anno,ő is rendes.
Linda,szép kis méretek
És már 6 hetes,hogy telik az idő
Luca általában mindig ilyen vigyori,kivéve mikor van valami gondja,foga,éhes,fáradt..szóval a szokásos dolgok.
Andi,neked aztán kijut mostanában a gondozásból.Jobbulást apukádnak!A lovacskát nézd meg a teszveszen.Keresztanyám 5000ft-ért vett egy vadiúj playmobilos mikulásos szánt tavaj,vadzsi új volt,és azt mondta látott lovasat is,csak olyanjuk már van.Igaz ez már majdnem egy éve volt ugye,de sosem tudni,hátha szerencséd lesz!!!
Nóri,majd visszaáll a szobatisztság Lilicsinél
Hogy érzi magát a bölcsiben?Jó az avatarod
Te mindig olyan jó dolgokat alkotsz
JJudit,jó kis nyaralásotok volt!Jobbulást Kingának,el is hiszem,hogy nem szeret bennt lenni.Sztem senki sem szeret.Anno én is voltam kórházban pesten,és mindennap bőgtem,hogy haza akarok jönni,még a rizskókra is azt mondtam,hogy nem szeretem
Judit,gratulálok nektek!
Én azt hallottam,hogy péntekig 40fok is lehet,és hogy majd péntek éjszaka jön a lehülés 10fokkal.Akkor is lesz 30fok
Még az is jó idő
Erika,mi a gond???Gyere ám!!!A hétvégétek meg biztos szupi lesz,nehogy idegeskedj miatta!Idő is jó lesz,és szupi képek fognak készülni,ide is kérünk ám majd!
Réka csajszinak is jók a méretei
Szilbee,gyere ám hamar!!!