Új privát üzeneted érkezett!

Betti: :cry: :cry:
Kép

Nyugodjon békében a kis Franciska! Nektek meg sok-sok erőt és kitartást!!!!

Nincs kedvem pociképet feltenni... :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Desviki:
köszi a Betti hireket!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Betti: nagyon sajnálom. Sok-sok erőt kívánok. Fel a fejjel.
Desviki: köszönjük az infót!
Vendég

Desviki:
ha beszélsz Bettivel, mond meg, hogy pusziljuk és sokat gondolunk rá!!! Erőt és kitartást nekik!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

desviki:
Köszi, ebben az egészben csak azért lehet megkönnyebbülni, hogy túl van rajta Niki, és nem volt komplikáció. Köszi az infot. Pusziljuk, menjen a férjurával nagyot pihenni, kikapcsolódni, felejteni. Ha lehet. Én örülök, hogy megismerhettem őt, és remélem egyszer még örömteli jó hírt ad erre a topicra.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Desviki!
Köszönjük, hogy hírt adtál Bettiről!

Betti!
Ezt iszonyatos lehetett átélni! Részvétem! Kívánok neked minél gyorsabb felépülést!!!

Kép
Kép
lbernuska

Bocika. Eleg menok. ha mar egyszer az anyosom veszi, legyen jo. :lol: :lol:

A kerdesem, ti melyiket valasztanatok? Szavazatokat kernek szepen. Az utso kettohoz, lehet venni vmi specko cuccot, amit beillesztesz a kocsiba, es akkor utana nem kell a biztonsagi ovvel vacakolni, hanem csak beilleszted a hordozot. jo velemenyeket olvastam rola. de a kek Chicco is jo. nem tudok donteni. Segitsetek legyszi!

Idenezettek milyen cukit vettem a baratnom kislanyanak:
http://adams.co.uk/baby-girls-glitter-s ... t-in-white

KépKép
KépKép
mush589

bocika:
Jó a történeted, egyszer már megkaptam ezt e-mailben. NAgyon aranyos.

szorsolya:
szerintem ne vedd 100 %-nak a baba lábáról mondottakat. Közülönk is sokaknak volt olyan uh-os eredmény, amit később egy másik orvos megcáfolt. Én elmennék egy másikhoz is, hiába orvosolható a probléma, de csak rágódsz rajta. Nem? Nekem pl. az egyik orvos melső, a másik hátsó fali méhlepényt állapított meg. Jó, ez nem rendellenesség. De valamelyik tévedett.

mágnes:
RÓZSASZÍN BABA. Istenem, én annyira szeretnék ilyet. Lesz három fiam, ok. örülök, de most már nem érzek magamban erőt egy újabb próbálkozásra lány ügyben. És az az igazság, hogy nem azért szülünk, mert fiút, vagy lányt szeretnénk, hanem gyereket.

sarmon:
együtt érzek veled építkezés ügyben, mi 2,5 éve lakunk a házunkban. Készen vettük, újonnan, azóta alakítjuk saját ízlésünkre. Az, hogy sokba kerül, azt a férjem finanszírozza. De állandó melós jelenlét, félkész érzés. Remélem idén befejeződik. Most átszínezik a házat, ezért nincsenek redőnyök, mindenhol nejlon takarás, vödrök, stb. Tök jól besüt a nap, reggel hatkor már fent vagyunk. A hétvégén jön a redőnyös. Szept. elején a burkoló, a teraszok a lábazat miatt. Szóval átmeneti állapotok vannak. Bent ugyan minden ok., ebben különbözünk.

aida:
A gomba tényleg csak kellemetlen, de a babának semmi bajt nem okoz. A klion viszont baktérium ellen való, nem is értem, hogy miért adták addig amíg nem tudták az eredményt. Mindenesetre bakteriálisan már steril vagy. Viszont a hüvelyflórád helyreállítására lehet, hogy érdemes lenne egy valamilyen intimmosakodót használnod.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Betti. Mihamarabbi felepulest es jo pihenest kivanok Nektek! Remelem sikerul egy picit felejteni. Puszilunk, es varunk vissza. En is remelem, hogy egyszer majd oromteli hirrel jossz. Vigyazztok magatokra!

KépKép
KépKép
mush589

aida. meg egyel elofloras joghutot az is segit a helyre allitasban.

KépKép
KépKép
mush589

mush:
én nem tudok babakocsi tanácsot adni. Attól függ, hogy milyen terepen használod, autóba rakod-e sokat, netán tömegközlekedsz-e, akarod-e használni még több tesónál, plusz milyen igényeid vannak. (Lehet, hogy írtad, bocsi) Én akkor vetettem meg apával, amikor már majdnem 3 hónapos volt a kisfiam. Addig úgysem nagyon mentünk sehova, és folyamatosan gyűjtöttem a tapasztalatokat, figyeltem a Brendon kuponakcióját. (volt egy mélykocsink kölcsönbe, de sokat nem használtuk, téli gyerek volt) Általában ott vásárolok, de szinte mindig akciós terméket, mert nem olcsó hely, viszont nívós. Szerintem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Mágnes!
Lányod zabálnivaló ebben a rózsaszín ruhában! :-D

Aida!
Jobbulást a gombákhoz!

Sarmon!
Mi is külön komódot veszünk, aminek a tetején lesz a pelenkázó. Tegnap apósom bejelentkezett ennek a költségnek a viselésére. Jó is, mert 35.000. - alatt nem láttam fenyőből ilyet.

Kép
Kép
lbernuska

Mágnes:
nagyon tüneményes kiscsajszi Anna baba!

Brigitta:
én is belenyugodtam már a 3 fiuban :wink: , nem is tudom elképzlni sem, hogy lehetséges nekem lányom... De majd holnap hátha kiderül! :roll:

Mush:
nekem a chicco tetszik a legjobban, a piros változat

Aida:
az tényleg meglehet, hogy a gombás fertőzés miatt nyilik a méhszáj és görcsölhetsz is, ugyhogy hátha minden panaszod elmulik ha kikezelik :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Most olvasgatom vissza a tegnap esti termést.
Bettinek sok erőt és kitartást, meg nagyon jó pihenést. Remélem sikerül a fájdalmat enyhíteni. :cry:

Aida nekem ilyen gombás fertőzés kezelése után Glynoflor írt fel az orvos, ami helyrerakta a dolgokat. Azóta nincs semmi bajom, kérdezz rá, hogy hátha neked is jót tenne.

A tegnapi napom kínszenvedés volt. A párom este átmasszírozta a hátam, vettem homeós kenőcsöt, reggel fel tudtam kelni, de már megint fáj. Ez van.

Ma nagyon korai kelő voltam, lassan kész az ebéd is. Legalább pihenek is.

Kérdésem az lenne hozzátok, hogy ti már jártok terhestornára, vagy fogtok-e egyáltalán járni?

Kép
dcili81

Mush!

Hordozó! Szerintem menetiránynak háttal, de párom szerint az csak az első ülés esetén. Oda viszont mi nem tudjuk szerelni, mert nem lehet kikapcsolni a légzsákot, így hátul lesz. A párom szerint a menetiránynak megfelelő irányba fog kukucskálni Mesike! Babakocsikérdés! Elfogulatlanul: Piros Chicco!!!! :lol: És én úgy tudom, hogy a Chicco-hoz is kapható az isofixes rész... Jó drágán! A párom szerint a biztonsági övet helyettesíti - és persze a könnyebb behelyezést - szerintem...

Betti! Sok erőt kívánok én is Nektek! Remélem, hogy a nyaralásról újult erővel jössz majd vissza és hamarosan jóhíreket hozol!!! Sok puszi Neked!

Sarmi! Tényleg pihenj is néha!!!!
Vendég

bb. a babakocsi foleg setahoz kell. itt nem olyan hideg a tel, mint otthon, igy szerintem visszuk majd setalni hamar. sok park is van. meg kocsiba is sokat lesz teve a babakocsi. szeretnem hasznalni tobb tesonal. ezert is szeretnek ujat venni. fontos, hogy legyen hozza mozes, meg bebihordozo, labmelegito, "esokabat". a szine tok mindegy. nagyon tetszik, hogy ezek a kocsik egy vazbol allnak, es csak ra kell kattintani a tobbit. es jo ha kishelyen elfer.
a ferjem olyan bebihordozot szeretne, amihez van egy alap, amit becsatolsz a kocsiba, es akkor nem kell allandoan biztonsagi ovvel vacakolni, de anelkul is lehessen hasznalni a hordozot, peldaul egy masik kocsiban.

mi oktobertol jarunk majd szulesfelkeszitore. meg en jarok jogazni keddenkent. es szeptembertol aquanatalra is fogok jarni.

marti. megy a drukk holnapra, hogy terpesszen neked a baba! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:18-kor.
Vendég

boci. nalunk pont forditva van. anyosomek megveszik a babakocsit, meg ahogy ismerem oket mast is. Tony egyik nagymamaja vett egy perselyt es mar most gyujtogeti a heti 5 font zsenpenzt a kiscsajnak. milliomos lesz mire megszuletik. :lol:
otthon anyukamnak meg a nagyszuleimnek meg nincs penze, epphogy megelnek, szoval toluk nem is varunk el semmit. :cry:
Apukammal meg nem tartom a kapcsolatot. O szerintem nem is tudja, hogy nagypapa lesz.
Nem semmi hogy a nagymamad veszi meg a babakocsit! :lol:
Tesodeknal mikor jon a baba?

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok
Mindenkinek köszönöm a biztatást és a jó szavakat.

Pár sort írok csak, mert segít ha kiírom, aki nem szeretné ne olvassa el, elvégre is itt boldognak kell lenni, nem ez a topic célja, előre is elnézést kérek.

Tegnap megszületett a Franciskánk, nem nagyon tudom, hogy lelkileg hogyan bírtam ki.
Mindenki nagyon rendes volt, vasárnap már bent voltunk, a méhszájat tágították pálcákkal, hát ezt nem kívánom senkinek, párom végig ott lehetett velem, külön szobánk volt, este 10 körül kellett csak hazamennie.
Reggel hatkor és 8kor kaptam szurit, a 10.-esre már nem volt szükségem.
Ilyen fizikai fájdalmat még nem éreztem, fájdalomcsillapítót nem kaphattam, mert az lassítja a dolgokat. Mire a szülőszobára vittek, már remegtem, folyt a víz rólam és bár próbáltam magam tartani, de a fájdalom elborított mindenem.
A szülésznőtől kértem, segítsen, mert még szülés felkészítőn sem vettem rész, nagyon rendes volt, együtt vette velem a levegőt.
A doki néha benézett, de ő csak biztatni tudott, hogy még fél óra, még 15 perc...
Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz, előtte azt hittem, végig fogom bőgni, de ott nem volt erre idő, annyira fájt, hogy csak arra gondolsz, legyen vége.
Nagyon ügyes volt egyébként, mert 6 őra alatt lezajlott minden, mások napokig is szenvednek, de én megbeszéltem vele előző este, hogy ügyes lesz és segít nekem.
Mikor kijött, megkértem az orvost, nézze meg, hogy tényleg beteg volt-e, azt mondta, jól döntöttünk, mert szegénykémnek tényleg fennállt az UH mutatta rendellenessége.
Utána elaltattak, míg a doki kitisztította a méhemet.

Mikor felébredtem még 3 órát megfigyelőben töltöttem, oda párom is bejöhetett már, aki már nagyon ideges volt, szegénykém az elején próbált simogatni, maszírozni, de durván elküldtem, hogy ne érjen hozzám, abban a pillanatban még az is idegesített, hiszen csak arra tudsz öszpontosítani, hogy ki kell bírni, ki kell bírni. Van olyan, hogy a fájdalom elveszi a józan eszed.....

Már tegnap este hazajöhette, 4 napig fekvés van, utánna lehet sétálgatni lassan.

Doki szerint januárban lehet kezdeni próbálkozni.....
Én két fájás között tegnap bejelentkeztem a szülésznőhöz jövőre, mondtam neki, hogy várjon, mert jövök. Nagyon rendes volt, pedig nem is ismert, és végig támogatott.

Hogy mit is érzek most? Olyan üres minden, nem igazán tudja a figyelmem semmi lekötni, de könnyebb már, mint úgy, hogy tudtam mi vár rám és éreztem ott még Őt belül, az borzasztó volt.

Tényleg ne haragudjatok, hogy mindezt leírtam, nagyon jó babavárást kívánok nektek, és egészséges kisbabát, kisbabákat, remélem jövőre nekem is lehet majd.

Betti
Kép
betti0412

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:19-kor.
Vendég

mágnes!
Imádnivaló a kislányod! igazi kis hölgy! :D :D :D Nagyon aranyos!

Mush!
Én a második babakocsira szavaznék! A Chicco Trio -ra. Egyrészt az autósülés miatt, másrészt nálunk apuka "tudományosan" :wink: nézi a babakocsikat. Állitólag ezeke az újfajta hiper-szupi formatervezett járgányok divatosak, nagyon könnyűek kis helyen elférnek DE nem szolgálnak ki több gyereket.
A páromúgy hasonlitotta, hogy olyan mint a forma-1. Egy futamra gyártják. :)

Egyébként nekem személy szerint tetszeni is az tetszik.

Sarmon
Jól haladtok. Gratula.
Remélem lassan nekünk is lesz Fehérváron vmi mert már kezdek nagyon aggódni!

bb.
Természtesen megmutatom más dokinak is.
Ma volt nálam a védőnénim(az egyik) :oops: mert nekem kettő is van :oops: . De mindkettő imádni való!
Megnézte a DVD -t és véleménye szerint nem vészes lehet igy is és úgy is nézni a felvételt, nem egyértelmű. :) de ha van is nem vészes.
Ez legyen a legnagyobb baj. ennél nagyobb ne legyen a babucival már azt mondom.
Egyébként teljesen el volt alélva milyen szép a pofija! :oops:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:19-kor.
Vendég

Betti:
Erős csajszi vagy, le a kalappal előtted!
Nem haragszunk, hogy leirtad, sőt!!!Jó, hogy leirtad, mert mindannyiunkat érdekelte,hogy estél át az egészen.
Kivánok neked gyors testi-lelki felépülést! És jövőre egy egészséges babát!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

betti!

Ugyan ki haragudna rád!

Olvasva a soraidat rendesen elbőgem magam, egyszerűen szörnyű lehetett.

Franciskának ez a legjobb!!!
És, a hogy következő babára fel tudj készülni lelkileg teljesen pozitivan.
Azzal már nem lehet baj!!! EGÉSZSÉGES vasgyuró lesz.

Tudom ,most könnyű mondani de hátha ér valamit.

Toszkána gyönyörű, fantasztikus. Nagyon jó pihenést kivánok, és próbálj kikapcsolni és csak arra gondolni neked lesz jövőre egy egészséges gyermeked!!!!
Vendég

Szorsolya:
én el is felejtettem gratulálni neked a kiscsajszihoz! Bocsika! :oops:
Gratula!!!! :lol:
De jó lenne nekem is ezt mondaná a doki holnap...Mármint, hogy kiscsaj

Egy kicsit parázok a holnap miatt, nem tudom miért félek... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Akkor küldeném a ma reggeli bálnuló pocakképet
Zöldinek dedikálva :wink: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

A trottyomatmeg ne tessék kikacagni!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:20-kor.
Vendég

Marti!

Köszike! :D
Semmi gond!

Szurkolok neked, hogy holnap csajszit láss az Uh- n.
Én is mindig félek egy-egy vizsgálat és UH előtt,de ne izgulj minden tökéletesen rendben lesz!!!
Vendég

Betti: nagyon sajnálom, pihenj sokat a nyáron!

Mush: képzeld pont ezt a három babakocsit néztem ki én is :D (Chicco, Maxi, Quinny).

Még én sem dönöttem, de leírom, melyik mellett mi szól nálunk :D

A Chicco jól néz ki, de szerintem az, hogy nem egy rudat tolsz, hanem azt a két pöcköt nem praktikus, valójában egy kézzel nem lehet kormányozni, mint a rudas változatot. (és ez fontos, vásárlás, telefonálás, fagyizás esetében is). Tovább a chiccci minősége is a legrosszabb a három közül.

A Maxi tetszik, csak egy picit hosszú (viszont van ISOFIX-es rögzítési lehetőség), ez nálunk is döntős.

A Quinny a Maxi szintjén van nálunk. Ezzel csak annyi a bajom, hogy kicsit hosszú és nem tudom, hogy a kárpit mennyire tisztítható. Továbbá hüéye sznobnak nézek, ha ilyen veszek... :D

Szóval nálunk a Maxi és a Quinny a befutó, de még nem döntöttünk.

Kép
mannababoca

bellanita:
Még mi sem vásároltunk semmit, érdekes ez második gyerekkel, Annánál ilyenkor már tűkön ültem, mindent egyszerre akartam. Most nincs rű időnk, ráadásul várom, hogy megtudjuk a nemét, mert pl. ágyneműt, rucikat csak ekkor tudunk venni. Az első a kiságy lesz, azt sztem a hónaban megvesszük, már ki is néztem. Az utolsó a babakocsi lesz, azt szülés után tudjuk csak leperkálni..:)

betti:
Én most olvastam vissza, mi történt veletek. Nagyon sajnálom!
Ha neked jól esett kiírni magadból, részemről semmi rossz érzés nincs, sajnos az ember tudja, hogy történnek ilyen tragédiák, nekünk pozitívnak KELL maradni.
(egy dolgot nem értek, hogy miért nem lehet ilyenkor császárt végezni. Nem közötködésből írom, és el is fogadom a magyarázatot, de nem tudom mi lehet az oka)

Holnap megyek 18 hetesre, nagyon remélem ,hogy minden ok lesz velünk, és megtudhatom a nemét is !

Kép
Kép
Kép
mágnes

hello csajok
Látom, ti már profik vagytok babakocsi ügyben, én még csak körbe sem néztem, hogy milyenek vannak :oops:
Gondolom októberben még lesz erőm ilyesmikkel foglalkozni, addig még lefoglal a munka, és pillanatnyilag a jövő héten esedékes nyaralás megszervezése...
Marti: szerintem egyáltalán nem vagy "bálna", csinos kismama vagy. Drukkolok, hogy holnap EGÉSZSÉGES kislányt lássanak nálad, én szivem szerin t fiút vártam volna, de mikor megtudtam, hogy lány lesz, is nagyon örültem, főleg, hogy tudom, hogy ép, egészséges, mindene normálisan fejlődik.
Betti:nem tudom, még olvasol e nálunk, de nagyon sok erőt kivánok továbbra is a történtek feldolgozásához, és minden tiszteletem a tiéd, hogy igy tudsz hozzaállni, nekem nem biztos, hogy lenne ennyi lelki erőm hasonló helyzetben...

Kép
galzsuzsa

Betti Igazán jó volt, hogy hallhattam rólad és egyátalán nem zavartak soraid. Jó ha ilyenkor az ember minnél többször kibeszéli magából, persze akinek akarja és nem kérdezgetések árán.
Nagyon büszke vagyok rád. Ügyes voltál és hála istennek hamar túl lettél rajta. Pihizz nagyon sokat!
Jó nyaralást kívánok! Legyen szép időtök. Menjetek sokat kirándulni, vagy bármit is, de kössétek le magatokat.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:20-kor.
Vendég

Bocika:azt hittem ,csak én vagyok igy megkésve, de most megnyugtattál vásárlás ügyben :wink:

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa: én is örültem, hogy nem vagyok ezzel az egyedüli.
Vendég

Csak gyorsan párszót!

Betti:Minden tiszteletem a tiéd.Èn nem tudom végig tudtam volna csinálni.Kívánom hogy minnél elöbb teljesüljön álmotok.

Quinny:Nekünk van én egyszerüen imádom.Amikor még csak hordozóba ült Beni csak egy klikk és már toltam is.Jó volt mert majd észre fogjátok venni hogy milyen jókat alszanak a bébik a hordozóba és nem kell így felébreszteni átt raknia babakocsiba.Nekünk a quinny mindig a kocsiba van most már úgye buggy formájába.DE ha csak a városba sétálunk,fagyizunk egyszerüen nélkülözhetetlen.Van még egy ABC Rodeo-nk ezt is imádom nagyon kényelmes Beninek is.Szerintem ezt fogjuk használni ha zsebibaba megszületik mert ennek van mózes része.Talán be ruházunk egy testvérkocsira is majd meg látjuk...

MI még semmit nem vettünk zsebibabának itt No-ba most fognak kezdödnia baba börzék itt nagyon jó cuccokat lehet ki fogni.Nagy dolgokból csak kiságy kell mert minden meg van Beniröl.
#

Na megyek dokihoz remélem meg mutiza ami a lába között van.Ha most sem akkor már csak szüléskor akarom tudni....

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam, ugyanis otthon nyaraltunk! :lol: Vasárnap jöttünk haza, bár nem volt túl kénylemes a 11 órás út. :?
Babócával minden rendben, már kb 3 hete érzem én is rendszeresen. Söt, naponta 4-5-ször minimum bejelentkezik! :wink: :wink: Apukája is érezte már, és a pocimon is lehet látni kívülröl!

Betti!
Lélekben veled vagyok, sajnos tudom min mentél keresztül!!! :cry: :cry: Az elsö babám nekem is beteg volt , én 15 hetesen szültem meg, 4 nap vajúdás után!!! :cry: :(
Kívánom, hogy mihamarabb felépülj lelkileg! Miért kell ilyen sokat vánotok a következö próbálkozással? Nekünk anno 3 hónapot mondtak!

Aida!
Remélem pihizel sokat, és tényleg próbáld a idegességet valahogy kizárni az életedböl! Bár látom nem egyszerü, de Noel babának nagyon fontos.

Zöldi!
A Leiden-re Heparint kell szúrni?

Márti!
Csini a pocid!

Majd én is készítek aktuális fotót!

Vásárlást mi is csak szeptembertöl tervezünk, babaútor, babakocsi ilyesmi! Már várom nagyon! 8) 8)
susy75

betti nagyon ügyes és erősvagy!Fogadd részvétem!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Igyekszem alaposabban is visszaolvasni, amilyen hamar csak tudok, de ezt a pár sort szerettem volna mindenképpen most leírni.

Betti: Őszinte megdöbbenéssel és fájdalommal olvastam, hogy miken mentél-mentetek keresztül. Egy percig se merd emiatt magadat-magatokat hibáztatni, sok olyan dolog van az ÉLETben, ami nem rajtunk múlik, és ez egy ilyen... :cry:
És őszinte csodálattal vettem tudomásul azt, hogy milyen erővel és kitartással állsz hozzá ehhez a szomorú helyzethez. Tudom, ez nem vigasz, de én szerintem ép ésszel nem éltem volna túl...ilyenkor döbbenek rá, hogy néha nagyon is burokban élek-élünk......

Tiszta szívemből kívánok neked-nektek mielőbbi testi és lelki felépülést, rengeteg erőt és hitet a jövőben! A kis Angyalka pedig vigyázni fog Rád-Rátok és majd a kistestvéreire is!
Mi pedig itt leszünk és mindig várunk vissza!
bébic

Betti. Dehogy haragszunk, hogy leirtad mi tortent! Szerintem mind vartuk a hireket Rolatok! Ide barmikor irhatsz, azert vagyunk itt, hogy meghallgassunk.
Nagyon ugyes voltal!
Tovabbra is mielobbi felepulest kivanok Nektek! Bizom benne, hogy jovore valora valik az almod, es egy vasgyuroval ajadekoz meg titeket az elet.
Franciska meg figyelni fog Ratok es a teso(k)ra fentrol.
Csatlakoznek Bebichez, varunk vissza!
Remelem Toscana gyogyir lesz a sebekre!

KépKép
KépKép
mush589

Betti! Én sem bírtam könnyek nélkül...Remélem, hogy az, hogy ezt ilyen erővel csináltad végig, jutalmat hoz majd Nektek amilyen hamar csak kívánjátok!!! Ezek után csak jó következzen az életetekben! Azért néha nézz be hozzánk, ha úgy érzed... Mi várunk majd - remélem jobbnál jobb híreket hozol majd!!! Kitartás!!! És jó pihenést Nektek!
Vendég

Betti!
Nagyon tisztellek, bátran végicsináltátok. A következő napok még nagyon nehezen fognak telni. Annak idején mi is elutaztunk a párommal, sokat sétáltunk és beszélgettünk és egyre inkább a jövőnkről beszélgettünk a fájó múlt helyett. Azóta megszületett a gyönyörű kisfiunk, aki már 6 éves és kárpótol mindenért, de ő is tudja, hogy volt egy testvére, akire együtt szoktunk emlékezni. Kívánom nektek, hogy erősíteni tudjátok tragédiátok által a kapcsolatotokat, találjátok meg mielőbb a belső békéteket és mielőbb jelentkezzetek jó hírekkel! Ha időnként szeretnél beszélgetni, mi itt várunk rád!
Puszillak:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Köszönöm Lányok!
Egy-két válasz:

Mágnes
Nem császároznak, mert az sokkal nagyobb kockázattal jár, egy méh felnyitása mindig nagyobb seb, fájdalom, kockázat.
A tegnap átélt módszerre lehet mondani, hogy kegyetlen, de testileg még mindig a legkíméletesebb, lelkileg meg hidd el, ott abban a pillanatban a fájdalomtól nem gondolsz a lelkedre. Ez után a tested hamarabb regenerálódik.
Kontrolra sem kell visszamennem, mert nincs varrásom, csak ha van valami, erősebb vérzés, láz, stb, akkor azonnal.

susy
nekem az orvos azt mondta januárnál előbb ne, mire megjön az első menstruációm az 4-6 hét, annak még be is kellene állni 28 napra. Meg most szedek ilyen hormonokat a tejelválasztás megakadályozására, meg antibiotikumot gyulladás ellen, lehet azok is bekavarhatnak. A januárt én is biztosabbnak találom, egy hónap múlva elkezdes újra sportolni, végigcsinálok egy méregtelenítő kúrát, visszamegyek dolgozni és majd látjuk még.

Bébic
Nem éltek burokban, nem kell mindenkinek mindenen átmenni. Az élet bizony tartogat meglepetéseket és nem csak jó értelemben, de azt gondolom, hogy mindannyiunk életében volt, van, vagy lesz, amit tragédiának él meg.
És hidd el, adott estben, bár Isten ments, bárki kibírta volna, mert nincs más út előtted, végig kell menni a döntéseden. Pénteken és szombaton és elsírtam az összes könnyemet, mondtam csak ezt ne kérjék, hogy meszüljem, ennyire kegyetlen nem lehet a sors, de lehet és ha nincs más út végigmész rajta és nem nézel vissza.
Nem vagyok én sem bátor, sem kitartó, egyszerűen csak muszáj volt végigcsinálni és útközben ezt nem lehet feladni.

Ja és ma meghozta a postás a szopipárnámat........

Egyébként ha még él majd a topic a szülések után is, fogok jelentkezni, már úgy hozzászoktam, hogy megosztom veletek a gondolataimat, meg kíváncsi is vagyok, december felé kinek mit tartogat a gólya....

Betti
Kép
betti0412

Betti!
Tényleg ha utánna számolok, csak egy hónappal több. :oops: Ès a lelkednek is kell a gyógyulás...
Mindenképp jelentkezz!!!
susy75

Mush!
most látom, hogy nemsokára mentek haza! de jó! :lol: :lol:
Meddig maradtok?
Mi most voltunk utoljára ebben az évben, :cry: már nem merek kockáztatni! :?
susy75

betti:
Erre nincsenek szavak.. Erőt kívánok és kitartást az elkövetkező napokhoz, hetekhez! Toscana csodálatos hely, regenerálódj ott lelkileg amennyire csak lehet.

Láttam, hogy itt a vásárolgatásról volt/van szó. Én nagyon lelkes voltam és rengeteg dolgot megvettünk 1-2 hónapja. Azonban most, hogy a kevésbé jó híreket kaptam visszavettem. Most nem merek semmit venni. Min. legyek 28-30 hetes ahhoz, hogy megint be merjek menni egy bababoltba.

Nagy "semmittevésemben" elkezdtem írni babám nevében egy blogot, egyelőre egy bejegyzéssel. Nekem is van blogom, de úgy gondoltam, hogy a babával kapcsolats dolgokat most már nem oda írom. Ha vki megnézné esetleg:
http://babybook.blog.com

Fogok felrakni táblát és mivel senki nem írt semmit a bettis kérdésemre, én inkább leveszem róla. Hisz ha ott marad csak emlékeket kelt. Az emlékek pedig nem feltétlen jók. Főleg ha ilyen friss. Betti pedig tudja, hogy vele vagyunk! Azt hiszem ezt már nem kell a táblázatba is beleírni. Ha esetleg bki megcáfolná ezt, vagy Te magad betti szeretnél mégis ott lenni, hogy emlékezzünk Rád csak szólj, visszaraklak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lányok!

Ha akartok nagy hasat látni, hát ide süssetek!

Kép

Pénteken megyek a kardiológiai intézetbe, szorítsatok nekünk! Addig már csak akkor jelentkezem, ha csütörtökön meg tudjuk lesni, mi van a lába közt. Szombaton este jövünk haza, majd jelentkezem.
Mindenkinek kellemes hűsölést, állítólag 37-38 fok is várható.
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok itt voltam,de nem nagyon tudok semmit írni,én sajna nagyon Betti hatása alatt vagyok még. :?
na meg aptyukkal ma is sokat dolgoztunk.DE megrendeltük végre a nyílászárókat,25-e felé lesz a beépités. :lol: Volt egy villanyszerelő ,horibilis összegű árajánlattal,úgyhogy holnapra hivtunk egy másikat,meg a gázos is kint volt,na ő talán elfogadható. :roll: Holnap dután megyünk a babkocsiért, :lol: azán babónak most leállunk a vásárolgatással,mert nagyon sok pénz megy most el a házra. :cry:
Megyek nyugovóra térek.Jóéjt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok..lassan én is gép közelbe jutok..tul vagyunk a költözésen de sajna közbe meghalt a gépünk és most rakják össze az ujjat..és én most tesztelem...holnap estétől ujra vagyok...

Betti:részvétem...sok erőt kivánok neked és párodnak..jobb igy...a babád jo helyen van...nem fáj neki semmi..

tul vagyok a cukor terhelésen,jövöhét hétfőn megyek az eredményemért...remélem minden rendben bár ez a cukros lötty nem volt tul jo...

pocaklakom apának is bejelentkezett..rugdosott neki,a hasam meg hullámzott...

most mennem kell,de holnap részletesen bejelentkezem..

Kép

Kép
nikianya21

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?