Sziasztok!
Most jöttünk meg a majdnem kéthetes hazalátogatásból. Nagyon jó volt, marha sokat tudtam pihenni, meg kicsit kimozdulni. De már ti is hiányoztatok, bár ahogy nagyjából visszaolvastam annyira (f)el sem tűnt hogy én nem, de sebaj én itt vagyok újra.
Esztexxx: részvétem a papád miatt, nagyon nehéz lehet, most neked, azért ha tudsz, gyere minél hamarabb.
Potyka: gyönyörű családod van nagyon irigyellek, de én erre nem lennék képes, az biztos.
Tündérmanó: köszi a hiányolást, nagyon cukik a gyerekeid, és azért te se írsz mostanában olyan gyakran, dehát ez a nyár márcsak ilyen.
Linocs: Fruzska képeit látva tipikus neuroligikus eset, az tuti. Nem semmi kis ügyes.
Judit18: nagyon cuki Eszterke, a súlya nem nőtt?
Beuska, Pumperka: tök jó lehetett a nyaralásotok, irultok, virultok a képeken.
Pété: gondoltam rád, tudtam, hogy a közelben vagy, de annyi program volt, hogy nem tudtam volna átmenni hozzátok.
Talisok: nagyon jók a képek és tök jó, hogy végül ennyien összejöttetek. Jim, sajnálom, hogy most sem láttalak élőben.
Bármilyen taliban benne vagyunk mi is. Akkor, ha jó emlékszem most valami Árkádos, Ikeás szerveztőik, ugye? Mikor? Ide is jöhet ám bárki a héten (leszámítva csüt.)
Egyébként mi viszonylag jól, csak az éjszakai 2-3-4 kelést viselem egyre nehezebben. Monácska: le a kalappal előtted. Én még meg akarom várni a 6 hót, aztán majd meglássuk ezt a leszokatás biziniszt, egyelőre a szépen elalszom a kiságybannak is befuccsolt otthon. Most megint főként cici van vagy babakocsi. Én is elkezdtem a gyümölcsöt adni Marcinak, már kapott almát, meg barackot, először csak a levét, majd a pépet is.
Főzelékkel megvárom a 6 hót.Neki nincsenek nagyon új mutatványai: fordul oda-vissza, és van egy aranyos dolog: a baby björn pihenőszékében megtanulta lökni magát a lábával, így folyton hintáztatja magát, ami a barackevésnél azért nem olyan vicces.
Minden volt születésnaposnak nagyon boldogot így utólag is. Linocs: neked meg köszi a Marci 5 hós köszöntést.
Bocsi, hogy most nem reagálok mindenkire, de ennyi nap kihagyás után képtelenség, meg amúgy sem vagyok túl jó benne.
Pusszantás