Új privát üzeneted érkezett!

Judit18: de ez működik:
http://www.babauszas.net/vizipok/helyszinek/

Kacika: köszi! minen gyermek másként fejlődik - tudjuk ezt az örök közhelyet. De hát igaz is! Szóval a mi lánykánk például nem tud csak a bal felén átfordulni hasra. Hasról hátra még nem bizonyított, habár elég sokszor találjuk a hátán a kiságyban, pedig hason rakjuk le aludni. És amilyen rafkósok ezek a gyerkőcök, egyik pillanatról a másikra csinálják a produkciókat, minden átmenet nélkül ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.08.11 09:31-kor.
linocs

Sziasztok!

Csak gyorsban..............

Mézgombi!
Lányaid egyszerűen megzabálni valóak!!!!!!!!! Totál odavagyok tőlük! A kicsiért főleg, az a hajzat.........................

Pumperka!
A három, ahogy a sátorban elhever!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szépek vagytok!

Beuska!
A térdeplős kép igazán jól sikerült! Annyira nagyok már a gyerkőcéid!!!!! Végre pihentetek! Rendeződtek a "soraitok" egy kicsit??????

Linocs!
Fruzska.................. A mászós-térdelősön hanyatthajintottam magam. A millitary szerkóson összekapartam a maradék agyamat és eldobtam!!!!! Vagány, lezser, álomi a gyerek na!!!!!! És ügyes! Kötött izmú mi????????????????? ahhhhhhhhhhhhhhh (Ortopédián voltunk, ott aszondták rendben van............. De az uh az nem volt tökéletes, mert nagyon "zsíros" a lába Nórinak, és nem láttak semmit, meg a gép is rossz volt............. Vigyem szerinted újra????? A picsbe már.............. Grrrrrrrrrrrr )

Többiek!
Szíves és nagyon töredelmes elnézést kérek, de csak a képes hsz-okat olvastam el........................ Rettenetesen sajnálom, de sajna rohanok is, ígérem be fogom pótolni.

(Nem tudtok fuvart szerezni egy Renault masterre??? Pffffffffffffffffffff Napok óta bőgök......... )
Vendég

Linocs, ez tetszik, hogy nem bizonyított :lol: :lol:
nagyon ügyes a kis Fruzsi :)
elkezdtem beadagolni az uramnak, hogy ha következő gyermek lányka lenne, akkor Fruzsi legyen. Majdnem annyira tetszik a Fruzsi név, mint a sajátom :)

bocsi, hogy nem reagálok mindenkire, mert magyarországon vagyunk :)
A nővéremék épp útban vannak haza!!!!!!!
annyira várom, hogy láthassam őket :)
mindenkinek köszi a gratulációkat a nevükben is :)

Máté egy tünemény volt a repülőutat nagyon jól viselte ;)

Potyka, végül CAM cortina x3. majd rakok fel képet.
de buta vagyok, nem tudom miért akartam repülni babakocsival. nem is tettem. hát miért van nekem ilyet tuti kendőm?? :lol: :lol: jobban is fog, mint a biztonsági öv :D :D

na megyek, pussszantás mindenkinek!

Kép

Kép
kolyok28

Monácska: az uh-s orthopédus menjen a francba! olyan nincs, hogy nagyon zsíros a combja!!! miért egy csecsemő lába milyen legyen? izmosra kidolgozott? Fruzska sem egy vékonyka, és mégis meg tudták nézni uh-gal, azért egy ultrahangot megér. Ahol mi voltunk (IV ker. Jókai utca) ott látták mindkét oldalát a lánynak uh-val, pedig akkor még evett is a lány, és jó husi volt (mondjuk most sem vékony, csak már nem annyira husi). Oda beutalóval ingyenes volt a vizsgálat. De például a Cseppek Házában 5000 Forint, ha jól emlékszem Judit18, vagy Mni vitte oda a gyermeket, mert oda küldték őket.
A fuvart úgy kell érteni, hogy Ti vinnétek bármit pénzért?

Kölyök: Örülök, hogy lesz majd még egy Fruzska a közelünkben! És már mondtad, hogy a Fruzska-Zsuzska becézés milyen hasonló.
Jó babázást!
linocs

Cseppek háza???
És ott diagnózist is mondanak?????
Mert akkor letojom az 5000 Ft-ot, de elmegyünk. Elég erős az asszimetria, lefotózom, ha felébredt. Nagyon idegesít......

Fuvar: Igen, és ha lehet tartósan, tehát több hónapig pl. De ha van valami olyan ami csak egyszeri, az sem baj, legalább a lízing díjat ki tudjuk termelni.....................

Nagyon rossz szériánk van, de ha ezen most túlesünk, tutira nem jöhet már rosszabb............................
Vendég

Monácska, Gézengúz alapítvány - cseppek háza, így rá tudsz keresni. 7000 ft. persze, rögtön mondják mi van. ill. nekünk csak azt mondták, hogy minden ok. egyben volt has, koponya, csípő uh.
ha Eszter combjára nem mondták, hogy zsíros, akkor Nóriéra sem fogják tuti!

bejelentkeztem úszásra péntek 5 óra, majd referálok nektek milyen volt. nagyon kíváncsi vagyok

KépKép
judit18

Sziasztok!

Most jöttünk meg a majdnem kéthetes hazalátogatásból. Nagyon jó volt, marha sokat tudtam pihenni, meg kicsit kimozdulni. De már ti is hiányoztatok, bár ahogy nagyjából visszaolvastam annyira (f)el sem tűnt hogy én nem, de sebaj én itt vagyok újra.

Esztexxx: részvétem a papád miatt, nagyon nehéz lehet, most neked, azért ha tudsz, gyere minél hamarabb.
Potyka: gyönyörű családod van nagyon irigyellek, de én erre nem lennék képes, az biztos.
Tündérmanó: köszi a hiányolást, nagyon cukik a gyerekeid, és azért te se írsz mostanában olyan gyakran, dehát ez a nyár márcsak ilyen.
Linocs: Fruzska képeit látva tipikus neuroligikus eset, az tuti. Nem semmi kis ügyes.
Judit18: nagyon cuki Eszterke, a súlya nem nőtt?
Beuska, Pumperka: tök jó lehetett a nyaralásotok, irultok, virultok a képeken.
Pété: gondoltam rád, tudtam, hogy a közelben vagy, de annyi program volt, hogy nem tudtam volna átmenni hozzátok.
Talisok: nagyon jók a képek és tök jó, hogy végül ennyien összejöttetek. Jim, sajnálom, hogy most sem láttalak élőben.

Bármilyen taliban benne vagyunk mi is. Akkor, ha jó emlékszem most valami Árkádos, Ikeás szerveztőik, ugye? Mikor? Ide is jöhet ám bárki a héten (leszámítva csüt.)

Egyébként mi viszonylag jól, csak az éjszakai 2-3-4 kelést viselem egyre nehezebben. Monácska: le a kalappal előtted. Én még meg akarom várni a 6 hót, aztán majd meglássuk ezt a leszokatás biziniszt, egyelőre a szépen elalszom a kiságybannak is befuccsolt otthon. Most megint főként cici van vagy babakocsi. Én is elkezdtem a gyümölcsöt adni Marcinak, már kapott almát, meg barackot, először csak a levét, majd a pépet is.
Főzelékkel megvárom a 6 hót.Neki nincsenek nagyon új mutatványai: fordul oda-vissza, és van egy aranyos dolog: a baby björn pihenőszékében megtanulta lökni magát a lábával, így folyton hintáztatja magát, ami a barackevésnél azért nem olyan vicces. :wink: :wink: :wink:

Minden volt születésnaposnak nagyon boldogot így utólag is. Linocs: neked meg köszi a Marci 5 hós köszöntést.

Bocsi, hogy most nem reagálok mindenkire, de ennyi nap kihagyás után képtelenség, meg amúgy sem vagyok túl jó benne.

Pusszantás

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nagyon köszönöm mindenkinek a tejpép&tejcsi hozzászólásokat!!!!! (bár nem volt megint internetünk 2 napig, jó hogy "olcsó" :roll: , úgyhogy magam szakállára hígítottam tejjel, de akkor jó, ha mindenki egyetért :) )

Meli,
köszi a Babamóka infót!!!!!!!!!!

Linocs,
hát ez a Fruzska lány! Hihetetlen! Ja, fejlődésneurológus!!!! Ugyanmáááá!!

Judit18,
Esztibébinek boldog hófordulót! Nagyon cuki a szívecskés kardigán!!

Kacika,
hogy haladtok alvás-ügyileg?

Juditk,
hazajöttetek már? Milyen volt a nyaralás????? Fagyi a kölkökkel????

Mézgombi,
Olyan jó látni, h Julcsa megint vigyorog!!!! HAnnus tökre hasonlít néha Pankára, főleg mikor vigyorog meg néz azokkal a nagy gomb szemeivel :) ...te nem rokonok ezek????? :D

Szupi volt a 7végi esküvő, Panyó kicsit benyügizett a végére, de aztán gyorsan kocsiba vágtuk, és itthon minden a szokásos menetrened szerint zajlott, egy ideig...Fürcsi, szopi, aztán nemelalvás :shock: :shock: Tisztára kész voltam, mert nyekeregve nem akartam itthagyni anyukámra, egyiküknek se lett volna túl jó..aztán nagy nehezen beköltöztek az álommanók a Pankaszobába, de így csak fél11re értünk vissza, pont a kaja végére :) éljen fogyókúra!!! :)

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Linocs!
Csak bámulok! A nagylányom kb.8hónaposan ült így, és állt négykézlábra. Ja, és ő nem is mászott!!!Hanem miaután megtanult járni lustaságból inkább már mászott de ez 12hónaposan volt.
Megmutattam Lizámnak vegyen példát!
:wink: :lol: :lol:

Monácska!
Sajna nem tudok mit mondani, majd lesz jobb mindig volt valahogy, ezt magamnak szoktam mondogatni!!! A fuvart talonban tartom ha hallok valamit szólok.

És képzeljétek!
Nem dicsekedésből csak ezt le kell írnom.
Ma reggel felhívott anyukám hogy készüljünk össze van egy meglepije. Gőzöm nem volt mi lehet.
Tegnap este mutattam neki a neten egy kocsit hogy majd ilyet akarok, és szerintetek?????
Megvette! Majdnem összeestem mikor odavitt addigra mindent lebeszélt és kifizette. Mivel van kocsim egy Fiat punto és 5 éves tegnap mondtam neki hogy azt még nem adom el mert tudom hogy csak én használtam eddig és karban volt tartva ezért még csak gondolkoztam rajta hogy lecserélem egy nagyobbra,de még jó hogy hangosan. :lol: :lol: :lol: :lol: Így én megkaptam a Citroent (Xara picasso)és a férjem az enyémet mert az övé már elég öreg volt.

pepike

Kép

Kép
pepike

Szóval ilyet kaptam... Kép

pepike

Kép

Kép
pepike

Szilvánusz: Üdv újra a fedélzeten!!!

Pepike: húúúúú, nagyon-nagyon rendes az anyukád! Az új kocsiban jól el fogtok férni!
linocs

E heti Hófordulósaink. Sok-sok Boldog hófordulót Nekik!

fnora82 Erik 2008.03.11
Judit18 Eszter 2008.03.11
csujzi Lujzi 2008.03.12
lexus Panna Lilla 2008.03.12
Mzx Laura 2008.02.13
haga Albert István 2008.03.13
mommy82 Joseph 2008.02.14
eszter.eu Balázs Örkény 2008.03.14
ginger1 Barbara 2008.03.14
juditkecskemet Nimród 2008.03.14
kacika Petra 2008.03.14
kisanni Alexandra 2008.03.14
renyo Bori 2008.03.14
pepike Alíz 2008.03.15
tündérmanó27 Réka Petra 2008.03.15
aranykavics Szilveszter 2008.03.16
eszterxx András 2008.03.16
andee73 Dominik 2008.03.17
ódry Réka Petra 2008.03.17
linocs

Linocs! Köszönjük a köszöntést, előre is csütörtökre! :lol:

Szilvánusz! Üdv újra itthon! A nicknevedet a visegrági Szilvánus hotel ihlette???

Anna! Milyen volt a lagzi?
Alvással most úgy állunk, hogy a hálóban kezdjük, és ha elkezd hisztizni, vagy nem akar aludni, vagy akármi, akkor irány a régi hely. Szombat éjjel csak 2x kelt, jó volt, mára virradóan viszont reggel 4-5 közt valamikor visszavittem a régi szobába, mert csak forgolódott, nyöszörgöt, "énekelt"....
Este 9 körül fekszik, és éjfélig még egyszer kap enni, ha felébred, utána reggelig már nem. Védőnő, és a dokink is egybehangzóan azt mondták hogy nincs rá szüksége.
Vendég

Pepike, gratulálok a kocsihoz!!
Vendég

Én is csak gyorsba, mert rossz a kedvem... :(

Szóval, pénteken voltunk Balatonfüreden gingeréknél. Baromi jól éreztük magunkat náluk. Boti még Barbi-Zazi kiságyát is birtokba vette egy két órás alvás erejéig. :D Nagyon klassz helyen vannak. És van 10 kiadó szobájuk. Nádtetős parasztház. Van fíling rendesen. Ginger! Szerintem megemlíthetnéd itt is AZT a talit! :wink: :wink: :wink:
Nagyon szépen köszönjük!

Szombaton megvolt az első úszásunk. Botka nagyon élvezte, kivéve a merülést. Attól megijedt, de hamar megnyugodott és ugyanúgy élvezte tovább a vizet.
Linocs, Judit! Szerintem a csajok is élvezik majd. :wink: :D

Linocs, gratulálok Fruzsi teljesítményéhez!!! Ügyes! És klassz a rucija is! :D

Beuska, Pumperka! A képek is mutatják, milyen klassz lehetett a nyaralás! 8)

Judit, nagyon édes Eszter! Imádom! :wink: :D

Mézgombi, örülök, hogy jól van Julcsi! Szépek a lányaid! :)

Melinda, nagyon ügyi Dóri az ébredéssel! Klassz, hogy eljutottál moziba! :D

Mona, ha attól megnyugszol, vidd el másik dokihoz! Hogy lehet ennyire bunkó egy orvos? :evil: :evil:

Szilvánusz, én hiányoltalak ám! A talin meg is kérdeztem Linocstól és Judittól, hogy mi van veletek?! Ugye???

Pepike! Grati az új autóhoz! Sok-sok balesetmentes kilométert kívánok hozzá!!! :D

Botink annyira beindult kúszni, hogy végigmegy a 40 négyzetméteres nappalin akár 3-4x is. Ma délelőtt utánam kúszott. Mentem a fürdőbe teregetni és mire kinéztem, addigra már a közlekedő ajtajában volt. :shock: Viszont a forgást a tali óta nem produkálta itthon. :roll:

Hétvégén Patti javaslatára megcsináltam a Lusie féle egyszerű sütit. Annyira finom lett, hogy kettesével eszem a szeleteket. De legalább utána zero colát iszom. :mrgreen:

Reggel pedig felhívott az Apu, hogy melyik kórteremben keressük holnap, ha megyünk. Most vált számomra teljesen valóságossá ez az egész, emiatt is vagyok most szomorú. Majd jelentkezem, ha összekapartam magam.

Minden e heti hófordulósnak sok puszit küldünk. Különösen a féléves Laurának és Josephnek! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Minden Zsuzsannának nagyon boldog névnapot kívánok!!!! Kép

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszönöm az gratulációkat tényleg jó kis meglepetés volt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi kitartás, hamarosan túlvagytok rajta!!!!!Megy a drukk!!!!!!!!!+++++

pepike

Kép

Kép
pepike

Linocs!

Nem semmi Fruzska...nagyon ügyes!!Hogy ül már a bev.kocsiban?! :wink: haláli :wink:

Pepike!

Hajrá Citroen :wink: nekem is az van, csak Berlingo.

Éva!

Apukádnak+++++++++++++++++++++++++++++

Szilvánusz!

Nekem is feltűnt hogy rég nem voltál :wink: Isten hozott :wink:

Kacika!

A nagyfiam csinálta ezt hogy ugyan nem lett volna rá szüksége de felkelt éjjel 1x enni egészen sokáig(asszem 2 éves koráig!!)...először én is hadakoztam ellene és csak vízet próbáltam adni neki..de mindig iszonyat sírás volt.....végül beadtam a derekam és kapott tápot...megitta és aludt tovább...és szép gyerek lett belőle,izmos,atletikus :wink:

De átérzem a helyzeted...szar volt kelni hozzá mindig :x
Olika áldott jó alvó :wink: Nem borzolom a kedélyeket de este fél9-től reggel 8-ig alszik minden nap.8.kor eszik és még szunyál 10-ig :wink:
El se hinném h van ilyen...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pepike:aztanemjóját!!!!!!!! nem adod kölcsön az anyukádat??? :lol:

Szilvánusz: dehogynem hiányzott a nagyszájad!!!!!! :lol:

Évi: szuggeráld magad csak jóval!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Szijjjjasztok!!!

Meggyüttem a nyaralás(?)ból, kivagyok. Nagyon hiányoztatok ám. Majd mesélek. Meg megpróbálok visszaolvasni. Nem fog menni. Valaki írna egy összefoglalót?? :wink:
Megyek pakolni, gyereket cincálni meg ilyenek...

Holnap se biztos, hogy leszek, megyek verekedni a munkanélkülibe sorszámért.

pusza

Böbi

Kép

Kép
bosek

Csak egy kép gyorsan, így nyomultunk a medencében Bükkszéken:
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szüléstörténet: http://sofka.freeblog.hu/

potyka

Bosek, tuti járgánya van Blankának! még anno megkérdeztem - a Milupa HA tejpép receptre 690 ft

Köszönjük a köszöntéseket!!

Szilvánusz, csütörtökön viszlek! Eszter súlya kicsit nőtt...most 7,1 kg kb.
elképzeltem Marcit a pihenőszékben ringatózva :) jópofa lehet tényleg etetéskor

Pepike, nagyon szupi a Citroen Picasso. nekünk is az volt amíg Attila totálkárra nem törte, de azt mentette meg az életét, ki tudja másban mi történt volna vele. most mi is gondolkozunk hogy ha újra pénz áll a házhoz azt veszünk. biztos szeretni fogjátok, jó nagy, gyerekekkel tuti

Évi, remélem minden rendben megy a műtéttel!

én már hallottam, hogy majd a ember pisilni sem tud majd kimenni egyedül mert gyerek kúszik utána, de hogy nálatok ez már most bekövetkezik :)

KépKép
judit18

Szia Judit!

Örülök hogy ez a véleményed a kocsival kapcsolatban,én is biztonságosnak gondolom és nekem ez nagyon fontos mert sokat megyek a gyerekekkel.
És gratulálok Eszternek ehhez a nagy korhoz!!
Lizám 64cm és 6,20dkg úgy hogy szép szerintem Eszter súlya ne izgulj!!

Holnap utazunk és én még semmit sem pakoltam be,mert Alizka elég nyűgi, de hogy őszinte legyek nincs is sok kedvem.Majd ha elaludtak, mármint ha még fönt leszek mert általában én alszok el elsőnek este.

:lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!
Mi is megjöttünk és azt sem tudom hol áll a fejem. Visszaolvasni nem tudok...

Eszterxx!
Nagyon sajnálom...Tudom mit érzel...Sokat gondolok most Rád és Apukádra....

Nimó elromlott, napközben nem alszik csak 2x 10-20 percet. Vagy nagy ritkán 3x. :evil:
Levente meg hisztizik folyamatosan...mindig ilyen dráma van, ha több napot máshol vagyunk, vissza kell rázódni.

A "nyaralás" jó volt, de inkább fárasztó, mint pihentető...Majd teszek képeket.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szia Judit!

Jó hogy vissza jöttél! Azért biztos volt jó része is a nyaralásnak :?: :!:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Pepike!
Azt a mindenit nem semmi egy meglepi volt ez!
Gondolom nagyon nagyon meglepődtél. Aranyos anyukád van!
:)

Juditkecskemét!
Bencének is elromlott az alvókája, akkor alszik, ha én is ott vagyok, amint kiléptem, ő már ébred is! :)
Képek?

Pumperka!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. A képek fantasztikusak, és
nagyon szupi, hogy így megküzdöttetek a gyerekekkel! :D

Kolyok!
Gratula a kis csajszinak, hogy ennyit hízott!! Van sok tejcsije nővérednek?

Kmanna!
Akkor gondolom jól éreztétek magatokat a lagziba kaja nélkül! :lol:
Pannka sztrájkol még?
Ja és azok a nagy szemek..... Édes nagyon!

Esztexx!
Részvétem nektek!
Sok sok rőt, és kitartást!

Mézgombi!
Örülök, hogy Julcsi szája jobban van. :D

Panny!
De jó nektek. Mennyi időre mentek?

Potyka!
Ötöskének jobbulást! Hogy vagytok?

Beuska!
Jó a Lili táska (1) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jól sikerült nektek is a kirándulásotok!

Linocs!
Nagyon ügyes Fruzska! És nagyon dögi a szerkója!

Szilvánusz!
Sziiiiiiiijaaaaaaa!!!
Akkor most egy kicsit feltöltödtél! Ugye te vagy Vásárosnaményi?
Nekünk Gyürébe laknak rokonok.
Képek????
Vendég

Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
Látom jól éreztétek magatokat!
Nagyon jó a jármű! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bosek!
Le vagy fogyva te jánnnny!!!!
Vendég

Bence Fürcsi:
Kép

Marci szülinapi mama torta:
Kép
Vendég

Jó Éjt Mindenkinek!!!
Vendég

Kicsit visszanéztem nagyjából.

Eszterxx! Részvétem Apukádért.

Pepike, nagyon tuti a kocsi, Anyukád nagyon jófej!!!

Judit, köszi a tejpép infót, majd megkérem a dokinénit, hogy írja fel. Nem igazán eszi már meg a tápit, de rafkós voltam, vacsira azzal kevertem ki a tejpépet. :wink: Bosszúból az egyik cicin bealudt, most meg szétdurran a másik. :evil:

Márti! Na végre!!!!!!!! :wink:

Linocs, ha szabad megkérdezni (akár priviben), hol van az a tuti turi??? Én a vaterán rendeltem most a kiscsajszinak egy halom next stb. cuccot, ott is nagyon jók vannak!

Bocsi, most csak ennyi, megyek szunyálni.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok,

Linocs,
Fruzsi bevetésen. :lol: Nagyon tuti a militaris ruci! :)
Én még nem mertem így ültetni Dórit a bevásárlókocsiban, úgy gondoltam, majd csak akkor fogom, ha már önállóan ül.
A CIB honlapján úgy olvastam, hogy a gyerek 18 éves koráig bármikor megnyitható a start számla, Te valahol máshogy láttad?

Szilvánusz,
én hiányoltalak, ha nem is írtam le. :)

Pepike,
jaj, de szép autót kaptál! :)

Évi,
az első merülésnél Dóri is megilletődött, de aztán nem volt probléma. :)
Boti jól nyomja a kúszást! :shock: :)
Apukádnak nagyon szorítok!!! +++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek, hiánycikk a városban a Beba HA start aktív tápszer. Két gyógyszertárban nem volt (az egyikben csak egy dobozzal), a harmadikban találtam csak. Még szerencse.

Tök édi volt Dorka, megfordítottuk a babakocsiban. Idáig úgy szokott benne lenni, hogy a kupolás rész alatt a feje. Tegnap óta a kupolás rész alatt a lábai vannak, hasal és úgy nézelődik. Először tartottam tőle, hogy így toljam, féltem, hogy kieshet, de a kocsi lábtartóját elég jól fel lehet hajlítani, így nem esik ki belőle, meg félszemmel figyelem ám, miközben tolom. :) Ja, és a kupola árnyékol. :) Amikor meg elálmosodik, akkor visszafordítom.

Melinda

Kép
melinda80

Márti!!!! Tuti tipp!!!! Has be-cici ki!!! Ezek szerint bejött!!! :lol: :lol: Egyébként továbbra is 89 kiló vagyok, ugyanis a háj alatt tisztára ki vagyok gyúrva, csak nem látszik most, és az izom sokkal nehezebb mint a háj. Tényleg. :lol: :mrgreen:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kedves Potyka!
Köszönöm a szüléstörténetedet. Szép történet, szép szülés, stílusos mindkettő.
Vendég

Juditkecskeméti, Bosek,
örülök, hogy újra itt vagytok! :)

Bosek,
én is úgy látom, mint Márti, hogy mintha fogytál volna! :)
Édi Blanka az úszógumiban! Nagyon szeretem a kalapos képeket! :)

Márti,
szia!!!!!
Husi-musi Bence. :) Neki is jöhet a foga? Elég rendesen bekapta a kis kezét!
A Mama szuper nagyi! :) Mind a két tortát ő készítette?
Csudajól néznek ki! :)

Melinda

Kép
melinda80

Potyka,
elolvastam Dani születésének történetét. Egészen meghatódtam. Nagyon szépen írsz!

Melinda

Kép
melinda80

Évi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat nálunk. Ha van kedved tedd fel lsz a képeket a többieknek is, hátha még valaki kedvet kap arra, hogy meglátogasson bennünket.
Remélem találkozunk ezen a héten is. Csörögj rám, hogy mikor jöttök.

Mindenki! A hétvégéink általában tele vannak, de hétközben bárkit nagyon szívesen látunk Balatonfüreden. Tényleg jó lenne még találkozni márciusi babákkal.

Ha bizonytalanok vagytok nyugodtan faggasátok ki kvaszevát priviben :D

Kép
ginger1

Márti!

A nagyfiamnak tavaly ugyan ilyen tortája volt :wink:

Bence édes ki husi-musi :wink: Olika is így bekapja az öklét :wink:

Bosek!

Nekünk is van ilyen kormányos úszógumi csoda :wink: Asszem Olikát is belepaterolom a nyaraláson.

Melinda!

Egy hétre megyünk,szombattól. :wink:
Édi lehet Dóri ahogy hasalva fekszik a babakocsiban :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép

Bosek!
Kösz a tutti tippet!!!!!!!!!! Majd a legközelebbi fotón kipróbálom.
:lol: :lol: :lol:

Meli!
Igen, anya produkálta mindkettő tortát! Jaj, és milyen fini volt,
az egyik csokis, a másik szedres joghurtos. :D
Ja és Bencének már vagy 1,5 hónapja mindig a keze a szájában van!
De még fognak se híre se hamva. :)

Panny!
Tényleg ilyen tortája volt Márknak? De jó! anya ezt magától kreálta!
És mindenáron pókembereset akart. :D

Potyka!
Nekem már tegnap nem volt erőm olvasni, de most nagyon friss, és
üde vagyok, úgyhogy én is átéltem a szüléstörténetedet.
Teljes elérzékenyültem.

Kvaszevi!
Nagyon ügyi ez a Boti! Kérünk képeket!

Alvás témához csak ennyit fűznék hozzá, ami Bencének nagyon bejön!!! :D

Kép
Vendég

Kvaszevi: +++++++++++++++++ mára!
linocs

Linocs!
Bence jó lesz így öltöztetve Fruzskáho?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép
Vendég

zzzzzzzzzz :oops:
Vendég

kvaszeva!
++++++++++ mi is küldjük!!!!!!!!!!
Vendég

Márti,
látom spiderman őrület van nálatok!! :D Alig várom mikor nyit Pankánál a Barbie-korszak :D

Juditk,
örülök azért, h jó volt a nyaralás. Hát igen, nálunk is egyelőre minden kimozdulás inkébb fárasztó, mint pihentető..asszem ez még így lesz egy ideig..dehát nem ülhet mindig otthon az ember.

Bosek,
kiscsaj nagyon édibédi ebben az úszógumi-izében :) :) Motorral voltatok?

Kacika,
az esküvő az evangélista templomban volt, a polgári pedig a lagzi helyszínen, kint a Bújdosó tanyán. Összességében jó volt minden, bár a kajáról nemsokat tudok :D , viszont nagyon-nagyon hideg volt kb. éjféltől. A fiúk rendesen dobálták a páleszt és jégermestert, így nekik ez nem tűnt fel. De én mivel sofőr voltam, meghát szoptatós anyuka egyébként sem iszik, eléggé cidriztem. Viszont nagyon jó volt végre kicsit dumálni, táncizni, stbstb. Vasárnap persze hulla voltam, mert Pankónak elfelejtettem szólni, hogy lagzi után min. délig illik aludni :D :D Szeptember elején megyünk Dorogra egy ottalvós esküvőre, várom nagyon!!!!

KépKép
kmanna

Évi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

potyka

Potyka, megható történet!

Bosek, üdv itthon újra! Szépek a képek! Blanka még mindig olyan édes! Nekem az egyik kedvencem innen.

Évi, drukkolok apukádnak továbbra is!

JuditK, Sziiiiaaa!
Majd tegyél képeket! Jövő hétfőtől Peti már megy oviba, nekem akkor egy kicsit könnyebb a délelőtt találkozó.

Érdekes, nálunk napközben gyönyürűen alszik Petrácska, csak az éjszaka kritikus néha. Bár múlt éjjel jó volt, csak kétszer kelt, egyszer enni, egyszer meg inni.
Vendég

Márti, de aranyos Bence is abban a ruciban! :D

Anna, Bújdosó Tanya? Az az egyik volt gimis osztálytársaméké!!
Szabó Barbiéké Esetleg ismered őt?
Vendég

Kacika!
Köszi! :D Szerintem is édi! :D :D
Tényleg hogy állsz a fogyival??? És te is úgy csinálod, mint a férjed?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?