Ági!
Úristen....ez a szemész egy köcsög. Hogy lehet valaki ilyen? Nagyon ügyes vagy, hogy megmondtad neki, én sokszor leblokkolok ilyenfajat bunkók hatása alatt. És hát hogy ígér, de nem tartja be..... Elmehet a sunnyogóba! NEm vettél neki te valami kis nyakláncot?
Szilvi!
Kicsit egyet kell értsek Moncsival, szerintem se használd a cicit megnyugtatásra, én nem féltem a cumit használni, mikor alszik kivettem a szájából, és a végén már nem is kellett neki. Csak az se lógjon a szájába. ÉS az ételekre szerintem is figyelj, biztos tudod a szabályt, semmi b-vel, k-val kezdődőt, vagyis babot, borsót, szóját se, káposzta, karalábé, karfiol, tehát káposztafélék, lencse és lásd egyedi esetek, paprdicsomhéj. Tapasztald ki, gondold végig mit ettél, ami rossz lehet neki. Minden azonnal átmegy a tejbe. Gabinak igaza van, az édeskömény és a kamillatea az jó, persze csak ha isznak, sokszor elég nekik a tej is szomjoltásra.
Én tudod mit csináltam, mindíg a karomra fektettem és úgy fogtam, mikor fájt a pocija, vagy a térdemre hassal lefektettem, és gurigáztam Csabit, az sokat segített.
Lehet megköveztek érte, de én szeretem napirendet, így én mindíg 3 óránként szoptattam, de kb. addigra lettek is éhesek újra. Persze lehet sűrűbben is szopiztatni, úgyis jelzi ha éhes.
Most még nincs napirend, ne is keres logikát és rendszert a napokban, sokszor egy hét múlva minden másképp, más időben fog alakulni, de kitartás, az összevisszaság mögött ott a fény az alagútban. És tudod mit mondoK? Ölelgesd csak nyugodtan és altasd el magadon! Ezzel elrontani ENNYI idősen nem LEHET! Ezt a pszichológus apósom mondta! Lehet tényleg azért akar cicizni, mert a közelségetekre Vágyik! Próbáld ki a hordozókendőt!
Kitartás
Lola !
Köszi a híreket:
Gratulálok Szilvinek, és Isten hozott pici Bence Soma!
Lola! Ugye milyen jó velük sétálni? Én igen korán kivittem mind a két fiamat, pedig ők decemberiek! Noé imádnivalóan aranyos, szabadna nekem is megnézni benneteket az iwiw-en? (Milyen név alatt?)
Üdv itthon, pont azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy előbb jött Noé, de nem voltatok olyan sokáig bennt a kórházban, így igen kis érett kisfickó! NAgyon sok örömöt kívánok nektek!
Asszem te kérdezted, hogy a Balcsis nyaraláskor mindenkit ismertünk-e. Ez úgy volt, hogy a szomszédék hívtak el a telkükre minket, és még más ismerősüket, így szorosan őket ismertük, de ott megismertük a többieket is.
Képzeljétek, kaptam munkát erre a tanévre egy ált.iskolában, így idén két helyen tanítok! Úgy örülök neki, de izgulok is így 5 év itthonlét után milyen lesz!
A másik hírem, hogy Ákos hólyagjai gyógyulnak, már engedi kenni őket, gondolom, mert már nincs nyílt hólyag, és nem csípi, viszont olyan mint az időjárás, egyik nap nem pisil be éjszaka, a másik nap igen! Tök tanácstalan vagyok, a Csabi pikk-pakk leszokott a pelusról.
Most megyek!
Szép napot!