Új privát üzeneted érkezett!

Eszterke jó pihenást!
Zölddi!"Ahány képet felraksz, mindegyiken van egy babakocsi"-ezt nem értem! :roll:
Mush :lol: :lol: :lol: párod szövegén jót röhögtem !!!
Mi előreláthatóan még 3 évig a házat csináljuk,annyi terv van még...
Anyukám ma bejelentette megveszi nekünk vagyis a babónak a kságyat,ne kelljen arra is költenünk!Én ma töltött paprikát föztem sós krumplival...
iberni tennél fel képet az ágyikóról?
a Robin is bizti lehet mert nekem van egy ilyen nevű haverom az már kb 26 éves...
Lindee tényleg jó vékony vagy,úgy nézel ki mint aki bekáposztázott csak! :lol:
Sinaszi kép kocsiról?
Szorsi gratula a kislányhoz!
Aida szerintem ne vedd le Bettit csak valamit irj oda mellé...Pl veled vagyunk vagy ilyesmi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

csakegy.
ugye nem miattam dobtátok az Izabell nevet?? Nyugodtan lehet azt adni neki akárkinek. Én csak hülyéskedtem hogy elveszitek :lol: :lol:

A befelé fordulós lábat hívják dongalábnak és gibszel vagy műtéttel korrigálható

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Betti:Továbbra is nagyon sok erőt és kitartást kivánok nektek!!! Nagyon sokat gondolok rátok!!!!

A kirándulóknak jó nyaralást kivánok én is!!!!

Lyndee:
jó kis csinoska vagy még mindég....Irigy-irigy
:lol: Bezzeg én már akkora vagyok mint egy bálna... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Orsi. Gratulalok a kislanyhoz!
Ha komoly lenne a baj akkor ugyis figyelmeztettek volna. Nagyon jok a genesisben. Ha befele is hajlik a kisasszony labacskaja, nem tudsz mit csinalni, amig meg nem szuletik, szoval tenyleg ne stresszeld magad miatta.
Nagyon cuki kis pofija van a draganak.

Sinaszi. mar elegge be vagyok sozva. elkezdtem csomagolni is :lol:
mi az a visegradi, ahol elkoltottel annyi penzt? es mit vettel?
teszel majd fel kepet a babakocsirol?

KépKép
KépKép
mush589

Aida. mekkorak a rucik es mennyiert akarod eladni oket?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
2 db 50-es:
-1 cipzáros kispulóver,
-1 kis trikó
1 db 56-os:
-1 fehér hosszú ujjú body
3 db 62-es:
-1 kispulóver,
-2 hosszú ujjú body
2 db 68-as:
-1 bársonynadrág,
-1 rövid ujjú poló

Egyelőre nincs realizált ára a csomagnak.. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

engem a cipzaros kispulover erdeklene. sajnos nem tudom az osszeset elcipelni :(

KépKép
KépKép
mush589

Ha nem csap le rá senki megbeszéljük. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=popup_image&pID=1700

Ez a babakocsi!

Ja! Jó reggelt mindenkinek!

És a Visegrádi utcában van egy isteni bébibolt. Ott vásároltunk: pelenkázólapot, fürdőkádat, hajkefét, "zenélőságyraszerelhetősjátszi", fürdés közbeni játszi, vízhőmérő, szopipárna... ilyesmik. A linkje:
http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php
Vendég

Sinaszi: tök jó ez a babakocsi, mi is hasonlóban gondolkodunk. Akkor ezt most kint vetéttek Ausztriában? Megéri kimenni vagy csak kirándultatok/nászutatztatok?
Aida: örülök hogy jobban vagy!
Vendég

Sziasztok!

Olyan idő van itt, mintha ősz lenne :shock: már..

Gabi:
Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok neked!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocika! Igazából úgy voltunk, hogy mindent megveszünk, ami még hiányzik, de az árak nagyon hasonlóak, mint itthon, talán a babakocsiból ki lehet fogni az olcsóbbat. Ez a kocsi egy tavalyi chicco, ezért jóval olcsóbb. Átszámítva 90 ezerben állt meg. Itthon én legolcsóbban 105 ezerért láttam, amiben nincs benne a pelenkázótáska, esővédő... Én mindenképpen olyat szerettem volna, aminek a mózes része is rögzíthető autóban, mert mi elég sokat utazunk rokonyokhoz... :) ez olyan. És borzasztó egyszerű összecsukni, lepattintani, nagyon könnyű. Szóval ideális. A sportkocsi rész nagyon vagány, tegnap azt is összeszerelte kedvesem és nagyon tetszik!

Egyébként bementünk Bécsig, mert túl korán indultunk el itthonról. Bécsben bent nem érdemes vásárolni, viszont mi kimentünk egy bevásárlóparkhoz, ahol megtaláltuk ezt a kocsit is. Nagyon oda kell figyelni az árakra, mert van, ami drágábban jön ki. Egyébként kicsit alacsonyabbak az árak. Ha egyébként is akar kirándulni egyet az ember, úgy megéri vagy ha többen mentek és összedobjátok a benzinpénzt. Egyébként kb. annyiban jön ki a benzinköltséggel, pályamatricákkal, mintha itthon vásároltál volna.
Vendég

Betti!
Remélem már a nehezén túl vagy! Sokat gondolok rád!!!

Sina!
Kellemes nászutatok volt! :-D

Boci!
Köszi az öltöztetési tanácsot!

Szorsolya!
Üdv a lányos kismamák között! Nagyon szép a sztárfotó Alexandra/Odettről! Sajnos erről a láb problémáról nem tudok semmi hasznosat…

Aida!
Örülök, hogy jól telt a vasárnapod! :-D

Sarmi!
A kiságy Drewex Kamill Natúr Kép

Semmi extra, lakkozott fenyő, 3 szintre állítható. Most ehhez keresek szintén natúr fenyőből pelenkázó komódot, de horror áron vannak. Van valakinek jó tippje, hogy hol lehet ilyet olcsón beszerezni???

Kép
Kép
lbernuska

Sinaszi:
nagyon tetszik a babakocsitok! :lol: És Gratula az esküvőhőz! Üdv a férjes asszonyok táborában! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:15-kor.
Vendég

A mi babakocsink is osztrák, de nem tudom a márkáját, mert még a barátnőmnél van, csak a képeket küldte el, hogy néz ki...

Kép Kép Kép

De azthiszem már egyszer feltettem :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sinaszi. nalunk is ez az egyik eselyes babakocsi.
majd kesobb (otthon) belinkelem, hogy miket neztem.
Azt hiszem, akkor nekem is el kell majd mennem a Visegradi utcaba.. :lol: :lol:

a tied is jo marti!

Betty! en is remelem, hogy a fizikai reszen mar tul vagy! Sokat gondolunk Rad!

KépKép
KépKép
mush589

Kinek van szulinapja?

KépKép
KépKép
mush589

felemeltem egy nehez dobozt. nem vagyok normalis!!! nem tudtam, hogy annyira nehez lesz. lehet ennek vmi kovetkezmenye?

KépKép
KépKép
mush589

Berni! Jó a kiságy! Mi is hasonlót vettünk, csak sötét páccal, hogy passzoljon a többi bútorhoz!

Márti! Köszi a gratulát! Tetszik a babakocsitok! Bébihordozót külön vesztek majd? Vagy van hozzá?

Mush! Ne emelgess semmi nehezet! :evil: Szerintem ha nem fáj sehol, nem vérzel, ilyesmi, akkor nincs baj, de akkor se emelgess!!! Irgum-burgum!
Vendég

Ja! És a papírokon azt írják, hgy hatéves korig használható... Hát, csúnya lenne az ovis ballagásra ebben tolni Mesit!!!! :twisted:
Vendég

sinaszi. itt eleg nagy gyerekeket tolnak babakocsiban. neha nagyon ki tudok akadni tole.

KépKép
KépKép
mush589

Helló csajok!

Még mindig Lelléről. Olyan jó itt - a sittkupacok kerülgetése és az udvari gaztenget tétlen nézegetése ellenére is- hogy haza sem megyek! :lol: (Na jó, csütöktökön a doki meg a jóga miatt igen)

Sina! De örülök, hogy tetszik az a bolt! Vettetek rózsaszíneket is? Táblát most nem tudok tenni, mert az csak az otthoni gépemről elérhető. Úgy emlékszem, biztos a fő, és 3-4 bizonytalan van még.

Szorsi! Gratu a kiscsajhoz! A befelé rotáló lábfej tényleg nagyon szépen korrigálható, egyszerű rutinműtét. A pici vágáson kívül semmi nyoma nem lesz, szépen fog szaladgálni ugyanúgy, mint a többi lurkó. :lol: Ez jó!

[quote]Z írta:ölddi!"Ahány képet felraksz, mindegyiken van egy babakocsi"-ezt nem értem!

Sarmi! Az építkezős képeken a háttárben mindegyiken ott kandikál egy babakocsirészlet.
Jó az ötleted Bettivel kapcsolatban. Támogatom!

Márti! Képünk képet pocidról! Nem hisszük el hogy bálnulsz. :wink:

Mush! Írtam a babakocsisnak. Bkopizom neked:

Szia Ági!

Köszönöm szépen, hogy jelentkezel!
A babakocsi egy barátnőmnek lesz, aki Angliában él, de gyakran látogat haza. Ez a járgány lenne az itthoni babakocsija. Olyan megoldást találtam ki, hogy mivel nekik vannak szentendrei rokonai, megadnám nekik a Te elérhetőségedet, és velük egyeztess légyszives. Ők szívesen elmennek érte, és átvételkor fizetnék az árát.

Jó lesz így?

Üdv,

Györgyi

OK persze, rendben, én holnap nem leszek nagyon elérhető, de hétfőn itthon vagyok és várom a hívást.

Üdv
Ági
0630 241 4050

Vegyétek fel vele a kapcsolatot, oké?

Kép
zölddisznó

oke.koszi zoldi.
irok a rokonoknak este.

mas babaja is allandoan a mehszajat rugdossa? hiaba kerlelem, nyomkodom, hogy fuduljon meg. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Nem tudom mi van velem, de rettenetesen fáj a hátam, ma még semmit nem csináltam, szinte egész nap feküdtem.

Van valakinek valami használható ötlete, hogyan enyhítsem a fájdalmat?

Babamozgás: ma kidugta valamijét, annyira eldeformálta a hasamat, olyan aranyos volt...

Kép
dcili81

Szívesen!

Enyém is. Most a húgyhólyagom a kedvenc letelepedési helye, különösen dinnye után szeret ott ücsörögni. Tegnap esti dinnye leve 7-szeri alkalommal tudott kicsurogni, mert a hgúgycsövömön "térdelt" a drága :lol:

Ez milyen?

Kép

Kép
zölddisznó

Aida! Ezt csak neked! Hízásra hajlamosak ne olvas :wink: sák

Amerikai kutatók egy csoportja olyan kismamákat vizsgált, akik nem híztak vagy akár még kicsit fogytak is a terhesség alatt és azt találták, hogy az újszülöttek teljesen átlagos súlyúak lesznek (tehát nem igaz az a rémisztgetés, hogy az ilyen anyák csecsemői kis súllyal születnek majd), nem volt gyakoribb közöttük a koraszülés, sőt még előnyeik is származtak ebből: kevesebb volt köztük a császármetszés, a terhességi cukorbaj és magas vérnyomás és a vajúdás ideje is lerövidült.

A felmérés alapján íródott tanulmány szerint meg kéne változtatni a terhesség alatti hízással kapcsolatos ajánlásokat, és 7,5 kilónak kéne lenni az aján lott hízásnak, valamint meg kéne határozni olyan felső határértékeket, amelyek felett már komoly kockázatokkal számolhat a terhes nő. Ennek valószínűleg nem fognak örülni azok, akik akik 15-20 kilót szednek magukra a várandósság alatt.

Kép
zölddisznó

Mush:
Gabrielldaniell-nek van ma a szülinapja :lol: :lol:

Sinaszi:
bébihordozót külön kapunk valakitől ajándékba.

jelentem, nekem is a hólyagomat vette célba a baba :lol:

Zöldi:
holnap majd gyártunk egy pocifotót és felteszem :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na úgy látszik most ez a húgyhólyag egy menő hely. Nálam is azon csücsül a kiskrapek, nem győzök le rohangálni az emeletről a WC-re. :lol:
Zöldi: jók a ruhák.
Cili: nekem nincs tippem.
Márti: jó ez a járgány is!!!
Vendég

Az én gyermekem a bordáimat rugdalja, nálunk a múl héten volt a sláger a hólyag....

Eszméletlenül fáj a hátam, se ülve, se állva, se fekve nem jó. Nem tudom mit csináljak....

Kép
dcili81

Cili: nem fáztál meg véletlenül??? Ilyenkor melegben könnyen előfordul a klíma miatt!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:16-kor.
Vendég

Bocika :
EZ TÖK JÓÓÓÓ! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ez nagyon aranyos!!!!

A megfázást nem tudom, én mindig be vagyok öltözködve éjjelre, mert ismerem magam, de elképzelhető. Azt tudom, hogy a nyakamat elaludtam, és attól is szenvedek.

Hihetetelenül hullámzik a hasam, ha a hátamon fekszem.....

Kép
dcili81

Köszike a babuci nevében is a gratulációkat! :P

Zöldi!
Neked külön köszönet a megnyugtatást!
Éccaka ezerrel neki láttam a téma kutatásának az interneten :roll: és Te is megerősitettél benne, hogy nem nagy a baj. Teljesen vagy szinte teljesen korrigálható és még jó hogy időben észrevettük mert van amikor csak születés után jóval derül ki. Állitólag ez a leggyakoribb un. születési rendelenesség.

bocika!
Ez nagyon jó!!!! :D

Aida!
Ha elküldöm priveben az adataimat be raksz engem is az táblába?
Vendég

Sziasztok!
A hetünk tiszta strapa volt, alig van/volt időm bármire is, és esélyem sincs a magassarkúban klaffogó lányom mellett a visszaolvasásra... Szóval, ha így visszafogadtok, szívesen jövök, nem ígérek naprakészséget... :oops:

Koszorúslány volt a hétvégén..:)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1218462060.191.jpg[/img]

[/img] Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Megjött a laboreredmény és sajnos nem túl jó. :( Gombafertőzésem van, mondjuk most használtam a 10 napos kúrát a Klion D-100 hüvelytablettából, de fel akar írni egy másik gyógyszert is az orvos. Holnap ezért be kéne menni hozzá.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hello.
aida. sajnalom a gombat. de akkor nem csak be kene menni a dokihoz, hanem menj is el a receptert, legyszives! vagy kerj meg valakit.

magnes. mar hogyne fogadnank vissza. es tunemenyes koszoruslany Anna. :lol:

bocika. tok jo volt olvasni!

KépKép
KépKép
mush589

Aida! A gombafertőzés egyáltalán nem veszélyes a babára nézve, csak neked kellemetlen. Viszont a Klion D-100 az nem arra való, valószínűleg ezért írták fel a másikat.

Cső, megyek magunkhoz, iott nincs gép!

Kép
zölddisznó

zöldi:
Elvileg a gomba okozhat méhszáj gyengeséget, az azért nem annyira jó a babának. :( A Klionra is az van ráírva, hogy gombás fertőzésre. Beszéltünk az orvossal és ajánlotta, hogy ha nem akarunk holnap bemenni, akkor vegyek Canesten Combi-t és azt használjam. Az már itt is van. Így még egyszerűbb, mint 50 km-t zötyögni kocsival. Ja, amúgy nekem nem kellemetlen, semmit nem érzek belőle. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Jól látom csak kérdés h már el van aki vásárolt a babának?
Igaz mi is vettünk a "'leghasznosabbat" bébihordozó+autósülés (graco) igaz használt de jó állapotú.A babakocsit én is kinéztem már de még a férjemet kell puhítani (pierre cardin ps 686) vagy tako majd látjuk.Rucikat még nem merek vásárolni, meg semmi mást /kicsit babona vagy hülyeség ki minek hívja/ de nézelődni nézelődök és tájékozódok.
Mi is megyünk a balcsira holnap.
Mindenkinek aki nyaral jó pihenést.

Kép

Kép
bellanitta

Csajok most már szeretnék táblával jönni, de tényleg nem tudom mi legyen bettivel.. :( Írjam mellé, hogy "veled vagyunk"? Az tényleg jó ötlet?

orsi:
Küldesz priviben adatokat, beleraklak a táblába!

bellanitta:
Nekünk ilyen babakocsink (PC PS686) van. :D Mi már megvettük kb. 3 hete. Jó nagyon.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Elfelejtettem!

Aida! Megkésve bár, de boldog szülinapot!!!!

Gabrielldaniel! Neked is nagyon boldog szülinapot!!!!

Mágnes! Angyali a kislányod! Meg kell zabálni! :)

Zöldi! Rózsaszín habos-babos még mindig nincs! A ruhák még mindig tabu témakört képeznek!
:evil:

A fürdőkád színe és a pelenkázólap színe és mintája volt a leginkább témába - és babanembe - vágó kérdés! :)
Vendég

Ibernus nagyon jó az az ágy én is ilyet szeretnék+külön pelenkázó komódot.
Zölddi jujj visszanéztem a képeimet tényleg ott van a kocsi... :lol: :lol: :lol: Na ez kaptuk uncsitesómtól,de a Zuramnak nagyon nem tetszett,ezért elvittem egy alapot kiganyézás után a bizományiba.DE szerdán megyünk és megvesszük azt narancs Roan kocsit amit már az előzőekben mutattam.
Kiváncsi vagyok mi újság Bettikével!
Holnap megyünk nyilászárókat rendelni,a beltéri ajtók mind megvannak.Ilyenek,de ezek még le lesznek lazúrozva: Kép
Megvannak már a kilincsek is csak még fel kell csavarni.Fáradt vagyok,puszi mindenkinek!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lányok Köszönöm mindenkinek a születésnapi köszöntéseket! Igazán jól esik, hogy gondoltatok rám!
Én is nagyon sokat gondoltam Bettire vasárnap! Vajon mi lehet vele!??? Remélem minden OK!????
Mágnes tündéri kislányod van!
Sarmon csak így tovább! Szépen haladtok! De azért pihire is jusson idő.
Aida Gomba az nekem is visszatérő "társam". Sajna mondhatom így mert nem tudok tőle megszabadulni. Tavaly Danival való terhességnél is volt. Kellemetlenséget okozott, de azon kívül semmi egyéb. 2 héttel korábban jött, de ki tudja miért.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sinaszi. a bebihordot milyen iranyba teszed be a hatso ulesre?

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!

Aida! Szerintem ne aggódj a gomba miatt, csak a baci okozhat koraszülést, és az is csak elhanyagolt állapotban szokott.

Mush! A bébiülést menetiránynak háttal kell rakni.

Ma felugrunk Pestre ügyintézni, este még jövök. Pusz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Betti barátnője vagyok, láttam ,hogy sokan aggódtatok értük. Remélem nem haragszik, hogy ha megosztom veletek.

Tegnap 6 óra vajódás után megszületett a PiciManó. Kicsilány, Franciska. Meg kellett rendesen szülnie. A dokik és a nővérek nagyon rendesek voltak. Elengedték végül a KisManót. :cry:
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:17-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?