Helló csajok!
Még mindig Lelléről. Olyan jó itt - a sittkupacok kerülgetése és az udvari gaztenget tétlen nézegetése ellenére is- hogy haza sem megyek!
(Na jó, csütöktökön a doki meg a jóga miatt igen)
Sina! De örülök, hogy tetszik az a bolt! Vettetek rózsaszíneket is? Táblát most nem tudok tenni, mert az csak az otthoni gépemről elérhető. Úgy emlékszem, biztos a fő, és 3-4 bizonytalan van még.
Szorsi! Gratu a kiscsajhoz! A befelé rotáló lábfej tényleg nagyon szépen korrigálható, egyszerű rutinműtét. A pici vágáson kívül semmi nyoma nem lesz, szépen fog szaladgálni ugyanúgy, mint a többi lurkó.
Ez jó!
[quote]Z írta:ölddi!"Ahány képet felraksz, mindegyiken van egy babakocsi"-ezt nem értem!
Sarmi! Az építkezős képeken a háttárben mindegyiken ott kandikál egy babakocsirészlet.
Jó az ötleted Bettivel kapcsolatban. Támogatom!
Márti! Képünk képet pocidról! Nem hisszük el hogy bálnulsz.
Mush! Írtam a babakocsisnak. Bkopizom neked:
Szia Ági!
Köszönöm szépen, hogy jelentkezel!
A babakocsi egy barátnőmnek lesz, aki Angliában él, de gyakran látogat haza. Ez a járgány lenne az itthoni babakocsija. Olyan megoldást találtam ki, hogy mivel nekik vannak szentendrei rokonai, megadnám nekik a Te elérhetőségedet, és velük egyeztess légyszives. Ők szívesen elmennek érte, és átvételkor fizetnék az árát.
Jó lesz így?
Üdv,
Györgyi
OK persze, rendben, én holnap nem leszek nagyon elérhető, de hétfőn itthon vagyok és várom a hívást.
Üdv
Ági
0630 241 4050
Vegyétek fel vele a kapcsolatot, oké?