Lois,
A rohadt életbe, de azért jó hogy így viseled, a jó oldalát nézed, és ez segíteni fog. A jó az, hogy most már tudja a szervezeted mit kell csinálnia.
Tilli,
Péntekóta akartam még írni, hogy kicsit túl haraoósra sikerült az irományom, de hála istennek jól vetted a kanyart. Talán ha végigolvastam volna az előző lapot akkor visszafogtam volna magam. Egyébként meg azért van ez a topik, hogy írjunk rá, ha az 1 sor akkor annyi ha 1000-nyi karakter akkor meg annyi. Én ugyanezt az elvet követem, mindenütt elmondom ha valaki kíváncsi rá hogy mi van velünk, és hogy mire figyeljenek oda, mert sajnos csak tőlünk tudhajták meg ezeket.
Akkor tényleg jó ez a háziorvos, ezek szerint őt is érdekli a problémád. A női hormonsor kifejezetten jó. Mi most az őszi lombikot halasztjuk, a műtét sikeressége miatt. Szerintem jó ötlet kívárni a vizsgálatok végét, és ha kell akkor a sikeresség miatt halasztani a lombikot jó pá hónappal.
Viktu,
Én örülök, de oly béna vagyok, hogy sehol semmilyen képet nem lelek.
Farkasok,
Viktu hozzászólásai alatt van egy www és oda kellene rákattintani.
Egyébként meg szerintem (bár tudom, hogy Tillnek írtad) azért is jó ez a fórum, mert vannak pro és kontra vélemények. Nekem ez eddig is sokat segített és remélem ezután is fog.
Csak nekem tűnik úgy, hogy sok baba elmegy? Olyan elszomorító. Főleg akkor ,amikor eleve olyan nehezen sikerül odáig jutni. Bocsánat, nem akarom még inkább rontani a hangulatot.
Katerina, sajnos sok baba megy el, ez tény. Sokszor az anyukák nem is tudják, babát várnak, úgy mennek el a kicsik. Csak mivel itt valamilyen szempontból mindannyian problémásak vagyunk, sokkal koncentráltabban jelentkezik minden. Sajnos.
Most ez egy ilyen széria volt . Viszont nagyon sok szép baba is született már a topiklakóknál, és ez az, ami reményt és kitartást ad. Mindannyiunknak lesz babája, csak türelem kell kivárni.
Lois, édesem, erre nem akarok írni semmit, csak keserűséget tudnék, abból meg tele a padlás.
Hunci: írtam, de elszállt, megpróbálom újra ha nem sikerül, akkor kint írok. A házidokim, aki belgyógyi hasonlót mondott, mint Te, szerinte is kevés lehet.
kérdésedre válaszolva megvolt az uh, Pindurka nagyot nőtt, 4,3 cm. Tökéletes kisbaba, van keze, lába mozgatja is őket, mindene rendben, a doktor bácsi alaposan megvizsgálta minden porcikáját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2008.08.12 18:32-kor.
Katica! A hiszteró óta nem jött meg? Drukk a holnapi teszthez!
Én ma voltam vv-en. Még a májusi műtétem előtt kiderült, hogy erősen vérszegény vagyok. Szedtem a ferrofolgammát, ami pár nappal a beülti után fogyott el, akkor váltottam Elevitre (KP tudtával és engedélyével). A vérszegénység egyetlen tünete a brutál hajhullás volt, ami most pár napja újrakezdődött, úgyhogy kissé aggódom (nem magam miatt). Pénteken lesz eredmény.
mó: köszi. az a ciklus, amelyikben a hisztero volt, 24 napos lett, ez most az utána következő, amiben még mindig vagyok.
drukk a vérvétel eredményéhez!
( Szerintetek KP. doki bácsi telefonon kért nagylabor, EKG vizsgálatokat a hiszterohoz kérte, vagy a következő lombikhoz. A hisztero szeptember elején lenne. A lombik meg utána, ha minden feltétel adott lesz. Teljesen elbizonytalanodtam. A lombikhoz 3. napi vv.-t is szokott kérni. Lehet inkább megkérdezem, de ugye szabin vannak. )
Szorgalmasan teszteltem, szépen erősödött is a csíkocska, akire már-már sértés is ezt mondani, merthogy inkább csík ...reggel megvolt a vérvétel.. azóta folyamatosan sírok... , nem bírom abbahagyni...
HCG:282 (ET +12)
UH:szeptember 1.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy végig szorítottátok-drukkoltátok velem-velünk ezeket a napokat...Nagyon sokat jelent nekem. Jahj ...kezdek nagyon szentimentális lenni
Szép Napot Nektek!!!
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."