Új privát üzeneted érkezett!

Lois,
A rohadt életbe, de azért jó hogy így viseled, a jó oldalát nézed, és ez segíteni fog. A jó az, hogy most már tudja a szervezeted mit kell csinálnia.

Tilli,
Péntekóta akartam még írni, hogy kicsit túl haraoósra sikerült az irományom, de hála istennek jól vetted a kanyart. Talán ha végigolvastam volna az előző lapot akkor visszafogtam volna magam. Egyébként meg azért van ez a topik, hogy írjunk rá, ha az 1 sor akkor annyi ha 1000-nyi karakter akkor meg annyi. Én ugyanezt az elvet követem, mindenütt elmondom ha valaki kíváncsi rá hogy mi van velünk, és hogy mire figyeljenek oda, mert sajnos csak tőlünk tudhajták meg ezeket.
Akkor tényleg jó ez a háziorvos, ezek szerint őt is érdekli a problémád. A női hormonsor kifejezetten jó. Mi most az őszi lombikot halasztjuk, a műtét sikeressége miatt. Szerintem jó ötlet kívárni a vizsgálatok végét, és ha kell akkor a sikeresség miatt halasztani a lombikot jó pá hónappal.

Viktu,
Én örülök, de oly béna vagyok, hogy sehol semmilyen képet nem lelek.

FArkasok J
farkasok

Drága Lois,
mit is mondhatnék.......... :( :( :( hatalmas ölelés!!!!

Viktu,
+++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Farkasok,
Viktu hozzászólásai alatt van egy www és oda kellene rákattintani.

Egyébként meg szerintem (bár tudom, hogy Tillnek írtad) azért is jó ez a fórum, mert vannak pro és kontra vélemények. Nekem ez eddig is sokat segített és remélem ezután is fog.
Vendég

Drága Lois,
neeeeee :cry: :cry: :cry:
Ez most váratlanul fejbevágós hír volt :(
Puszillak!

Viktu,
szurokszurok!
angel37

lois, erre nincsenek szavak, a sajnálom nagyon kevés :cry: :cry: :cry: (ölelés)
Vendég

(((((((((((((((Lois))))))))))))))))))
leo50

Lois! :cry: Nagy ölelés.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lois!
:( Sajnálom.

Csak nekem tűnik úgy, hogy sok baba elmegy? Olyan elszomorító. Főleg akkor ,amikor eleve olyan nehezen sikerül odáig jutni. Bocsánat, nem akarom még inkább rontani a hangulatot.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

(((((((((((((((Lois))))))))))))))))) Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lois!Ölellek! ...

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Lois :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok!

lányok: köszi.

lois: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: hatalmas ölelést küldök neked.

viktu: drukk+++++

till: sajnálom a rossz eredményt.

baba: boldog szülinapot!

alle: drukk az eredményekhez!

angel: örülök, hogy jó lett a prl eredményed.

rólam: ma vagyok a 40. cnen. mensi sehol még mindig.

kati
katica30

Lois!
Vártunk nagyon a babavárósba! Sajnálom!
szöcske

Lois, nagy vígasztaló puszit küldök! Kaptál progipótlást közben? Tudni ilyenkor valamit, hogy mitől van, vagy csak nem akart maradni és kész, elment?

skrisz72

Sziasztok!

Katerina, sajnos sok baba megy el, ez tény. Sokszor az anyukák nem is tudják, babát várnak, úgy mennek el a kicsik. Csak mivel itt valamilyen szempontból mindannyian problémásak vagyunk, sokkal koncentráltabban jelentkezik minden. Sajnos.
Most ez egy ilyen széria volt :oops: . Viszont nagyon sok szép baba is született már a topiklakóknál, és ez az, ami reményt és kitartást ad. Mindannyiunknak lesz babája, csak türelem kell kivárni.
allegrobarbaro

Lois: nehezen talal az ember ilyenkor a szavakat...egyutterzek Veled! erőt és hatalmas olelest kuldok!

Katica: hat ez nagyon furcsa...gorcseid vannak? gondolom csinaltal meg egy tesztet... nagyon megvaratnak ezek a fagyibabak :wink:

Babaimado: utolag is nagyon boldog szuletesnapot kivanok!!!

Viktu: nagyon szurkolok

Mindenkinek szep napot kivanok!!!
amina09

Bella, nem tudok privit küldeni, valami baj van a géppel.

Mindnekinek köszi a köszöntést!

Drága Lois! Egyszerűen nem tudok mi írni neked. Nagyon-nagyon-nagyon... :(
Ölellek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Lois, édesem, erre nem akarok írni semmit, csak keserűséget tudnék, abból meg tele a padlás. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hunci: írtam, de elszállt, megpróbálom újra ha nem sikerül, akkor kint írok. A házidokim, aki belgyógyi hasonlót mondott, mint Te, szerinte is kevés lehet.

Baba: boldog-boldog-boldog szülinapot!!!!! :lol: :lol:

Angel: mindjárt kezdesz!!! Nagyon szorítok!

Viktu:+++++++++++++++++++++++++
Vendég

Lois! :cry: :cry: :cry: :cry: Legjobban mindig a spontán babáknak örülök itt :cry: De van remény, hiszen ez a baba is meg tudott foganni!!

Viktu: ++++++++++++++++++

Kép

Szép napot mindenkinek!

Viktu++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Viktu +++++++++++++++++++++++++++++

Angel,
hamarosan kezdesz.... :wink:

KépKép
tobi

Sziasztok!

Lois,

szívből sajnálom :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Viktu
++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Sannah! Örülök, hogy jól vagy és a Párod is javul.

Viktu! Nagyon drukkolok!!!!!!!

Kép
hanna30

Drága Lois !Végtelenül szomorú vagyok ,de nagyon bízom abban lesz ez még másképp! Nagyszerű szülők lennétek .................Sokszor puszillak Dalmi

Viktu +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dalmácia

Sziasztok!

Viktu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok! Pár szem Bromora lenne szükségem. Ha valaki tudna nekem küldeni postán, hálásan megköszönném!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Viktu, mi a helyzet?

Monic, te ma mész UH-ra? majd gyere, mi volt.

Katica, mensi ügyben mi újság? Dokit nem kérdezed meg? Vagy egy újabb teszt?
allegrobarbaro

Puszedli,
Mennyi kellene? Igaz nekem félbe vannak törve, de hátha tudok segíteni.
Farkasok J
farkasok

Farkasok: köszönöm szépen a felajánlást, a másik topicból az egyik lány küldi már ma! Drága vagy!!!! Még1x köszi!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Katica!Teszt? Afene, hogy szórakozik ez a hülye mensi, mikor kéne, hogy jöjjön...

Lois!Nagyölelés!!!!

Szép Napot Mindenkinek!!!

Továbbra is köszönöm(jük) a drukkokat.
Erősödünk...Holnap meglátjuk...alszom egész nap, gyorsabban megy az idő :D

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu, nagy-nagy adag drukk!!!

Mó, Leo, nálatok minden oké? :D

Puszi a többieknek!

skrisz72

Viktu,
nagyonagyon drukkolok továbbra is+++++++++++ :D

KépKép
tobi

Alle,

kérdésedre válaszolva megvolt az uh, Pindurka nagyot nőtt, 4,3 cm. Tökéletes kisbaba, van keze, lába mozgatja is őket, mindene rendben, a doktor bácsi alaposan megvizsgálta minden porcikáját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2008.08.12 18:32-kor.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

sziasztok!

viktu: drukk+++++

amina: időnként fáj a hasam, de nem vészes.

monic: örülök, hogy minden rendben.

rólam: még mindig nincs mensi :( holnap teszt, ha addig nem jön meg. szerintem, pár nap múlva elmegyek dokihoz, ha nem történik változás.

kati
katica30

Sziasztok!

Viktu! Csak így tovább :) +++++++++++++++++++++++++

Monic! Grat a tökéletes kisbabához :lol:

Katica! A hiszteró óta nem jött meg? Drukk a holnapi teszthez!

Én ma voltam vv-en. Még a májusi műtétem előtt kiderült, hogy erősen vérszegény vagyok. Szedtem a ferrofolgammát, ami pár nappal a beülti után fogyott el, akkor váltottam Elevitre (KP tudtával és engedélyével). A vérszegénység egyetlen tünete a brutál hajhullás volt, ami most pár napja újrakezdődött, úgyhogy kissé aggódom (nem magam miatt). Pénteken lesz eredmény.

Kép

mó: köszi. az a ciklus, amelyikben a hisztero volt, 24 napos lett, ez most az utána következő, amiben még mindig vagyok.
drukk a vérvétel eredményéhez!

kati
katica30

,

néhány hete nekem is nagyon hullott a hajam, szinte csomókban jött ki. Most jobb a helyzet, de lehet, hogy nekem sem ártana egy vv? :roll:

Kép}
monic80

Monic! :D Vigyázzatok magatokra!

Katica! Ez izgalmasan hangzik. :wink:

Mó, Viktu! Ha nem is írok, szorítok nektek!

( Szerintetek KP. doki bácsi telefonon kért nagylabor, EKG vizsgálatokat a hiszterohoz kérte, vagy a következő lombikhoz. A hisztero szeptember elején lenne. A lombik meg utána, ha minden feltétel adott lesz. Teljesen elbizonytalanodtam. A lombikhoz 3. napi vv.-t is szokott kérni. Lehet inkább megkérdezem, de ugye szabin vannak. )

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok!

Viktu! NAgyon-nagyon várlak a hírrel!!!!! Drukkolunk!!!!!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok,

Viktu,
++++++++++++
Vendég

Hát... öööö... Jó Reggelt!

Szorgalmasan teszteltem, szépen erősödött is a csíkocska, akire már-már sértés is ezt mondani, merthogy inkább csík :) ...reggel megvolt a vérvétel.. azóta folyamatosan sírok...:P , nem bírom abbahagyni...

HCG:282 (ET +12)
UH:szeptember 1.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy végig szorítottátok-drukkoltátok velem-velünk ezeket a napokat...Nagyon sokat jelent nekem. :) Jahj ...kezdek nagyon szentimentális lenni :lol:

Szép Napot Nektek!!!

viktu

Viktu,
ez egy Csodállatos Nap, Csodállatos Hírrel!!! :P gratulálok Nektek, nagyon ügyik voltatok!!!! :lol: továbbra is drukk+++++++++++

KépKép
tobi

Viktu! Nagy gratula!!!! Boldog babavárást!!!!

Kép
hanna30

Viktu,
Ez aztán a jó hír! Szívből gratulálok!:)
Vendég

Reméljük majd jön Katica és tesz egy friss táblát!:)
Vendég

Viktu gratula!!!!!!! ez gyanus, h 2 baba........
leo50

Viktu, GRATULÁLOK, KISMAMA :D :D :D Nagyon örülök nektek

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Viktu,
gratulálok! :D Szép HCG! :D :D

Mikor voltál ma vv-n? Nem láttalak! :?
(8 előtt kb 10 perccel értem oda.)

Köv. ciklusban kezdem a longot!
angel37

Viktu! Gratula Nektek!! :lol:

Kép

Viktu!Hatalmas hurrá -hurrá-hurrá :D :D :D :D :D Gratulálok :)

Dalmi
dalmácia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?