Új privát üzeneted érkezett!

Utolsó (?) pocakfotó:

Kép

yuyu79

Hali!
Nem, Yuyu, így: utolsó! pocifotó... :wink: Hasmenés lehet előbb is, bár nekem a vajúdás előtt/alatt volt kifejezettebb az uccsó 2 gyerekemnél. De mondják, h a szülés kezdtetét jelzi, úhogy hajrá.... (Mostmár tényleg küldöm priviben a számom...) Télleg lejjebb ment a hasad.
Cseriani, de szépek a gyerkők! Hogy vigyorognak, kis bohócok!
:lol: Hajrá, lagziii! Tényleg, Anna napkor volt a te névnapod is, utólag is gratulaaa! És minjdennévnaposnak, akiről megfeledkeztem - nincs előttem a n aptáram sose :oops: - Daninak is, mer az üzifalra csak Dominak írtam, Dadomi... :wink: Csúnya dolog tényleg, ha a barátok, család megfeledkezik ilyesmiről. Jó, hát, ha Majsán nem találkozunk, majd találkozunk nálunk! Most akkor, ha a hétvége lenne jobb, akkor át kéne tolnunk szeptemberre - végülis akkor is jó idő van -, mert nekem augusztusban egyik hétvége se jó. Most dolgozom (Cseriani se tudna jönni), utána emberem meg sógornőm szülinapja, aztán meg elutazunk. Szeptemberhez mit szóltok?
Timesz szegénykém, hát, ahogy mondják a lányok: szupi csaj vagy, hülye makrobiotika meg se kottyan neked... :wink: Á, hülyeség, h 1 éves kor előtt nem szabad lenyírni, ki talál ki ilyent... :roll: Én Árminnak hajvágóval letoltam szépen (eredményt láttátok ) :lol: , 6 millisre állítottam.
Rékababa, neked is kitartást a rumlihoz, annál jobban fogsz örülni az eredménynek!
Devcsa, nagyon klassz helyen voltatok, a kéró hű, az is nagyon szuper lehetett! Neked meg milyen rubintrékás hasad van hallod, ez neméééér! :lol: Zsombor pedig igazi kiskópé, nagyon szép kiskölyök!
Remélem, nem hagytam ki senkit, akit akartam...
Megyek hulalás sütit csinálni, h estére megpuhuljon. :D

been

Teszek 2 képet a törpökről, ha nem gond, "Így röhögünk mi" címmel. :lol:
Rékababa, Dadomi, ti is tegyetek képeket plííízzz...
Meg Olit is rég láttuk. :wink:
Kép Kép

been

Egyből jó kedve lesz az embernek, ha ezeket a mosolygós tündéreket látja :-D Emma, köszi a számodat!

yuyu79

Ha nem csinálunk több képet, akkor biztos, hogy az utolsó lesz :lol:

yuyu79

Egyből jó kedve lesz az embernek, ha ezeket a mosolygós tündéreket látja :-D Emma, köszi a számodat!

yuyu79

Emma, tényleg mosolyt fakasztanak a gyermekeid, annyira édesek, és azok a gyönyörű szemek!

Yuyu, kitartás, hamarosan kezedben foghatod a kis drágádat, szép a pocakod!!!

Kép
timesz

Köszi Emma :D

Megjött Eliza köténye-nagyon aranyos,micimackó van rajta,meg gyümik.
Képzeljétek,tegnap vettem a Dm-ben(reklám :!: ) egy laktacydot(reklám :!: ). Volt rajta egy sms-es játék,beküldtem,és nyertem egy 5000 ft-os Triumph vásárlási utalványt :D

Nekem tali-ügyben a szeptember nagyon jó-remélem akkor is az lesz :roll:

Emma nagyon édesek :wink:
Nem keresett meg még egyik fogkrém-cég sem? :lol:
Vendég

yuyu honnan lehetsz ismerős nekem? Jó ám nézni a pocakod,nosztalgiázom :P
Vendég

Cseriani, milyen szerencsés vagy ;-) És hol lehet beváltani az utalványodat? És mit kellett móbeküldeni? KEll hozzá a blokk? Mert nekem is van laktacidom itthon, de azt régebben vettem és máshol :-(

Nem tudom honnan lehetek ismerős :roll: Szekszárdon dolgoztam a Jürgenhakenál, látom iwiw-en, hoyg van pár közös ismerősünk, akiket én onnan ismerek...

yuyu79

Cseriani, ti tényleg szerencsések vagytok, nemrég Eliza nyert, most te, legközelebb a lottó 5-ös jön!!! :lol: Azért szólj mielőtt költöztök Hawaira!!! :P

Kép
timesz

Sehol senki? Akkor rakok fel 1-2 új képet Oliról, ha már kértétek!

Kép Útközben

Kép Nehogy megfázzak!!!

Kép Víz nélküli pancsi

Kép
timesz

hahó, ma is csak egymagam vagyok itt???

Kép
timesz

Én vagyok!
Most értem haza munka+tanfolyam. Megyek is enni!
Timesz olyan kicsi kék cumpink nekünk is van :D
Olivér tündéri, tetszik az autós kép.
Vendég

csak nem izgulhatunk yuyuért ?!
Vendég

Nem, csak ma nem nagyon voltam gép előtt ;-)

Tornán voltam ,aztán anyukáméknál ebédeltem, meg vendégeink is voltak... De egyébként a helyzet változatlan :roll:

yuyu79

Én is csak beköszönök gyors; Olivér gyönyörűséges kisfickó még mindig, kis vacak! :D Sok örömötök lehet benne, Timesz! :D
Yuyu, bízz a hidegfrontban! Várom az sms-t, nagyon szorítunk neked!
Most megyek mer hulla vagyok...

been

Sziasztok! Az Nst nem mutatott semmi, jó egyenes volt, a szívhangok meg továbbra is jól, úgy tűnik még jól érzi magát a kislányunk odabent...

Hétfőn reggel megint kell mennem NST-re (ha még itthon leszek), aztán meglátjuk... De ha nem lesz semmi gond, kb 1 hétig itthon maradhatok ;-)

yuyu79

Na, hát ez a lényeg, hogy jól érzi magát! :wink: Csakhát ugye téged ez nem vigasztal, ilyenkor már az ember szeretne túllenni az egészen... Áh, az egyenes vonal nem jelent ám semmit! Nem mész te már hétfőn sehová... (Szerintem. ) :roll: Most akkor melyik vonalzód a jó, hol tartasz most?

been

Hát, az első a vonalzó a számított, de a védőnő szerint nem is ma, hanem holnap töltöm a 40. hetet.... A második vonalzó a 24. heti 4d ultrahangos méretek alapján van... A cilusom alapján meg valahol a 2 között lehetek ;-)

yuyu79

ciklusom ;-) Most nézem csak, milyen hülyeséget írtam :-)

Josi, nagyon édesek a kislányaid! Tök meglepődtem, hogy így összefutottunk... Hol is laktok? Messzire kellett még mennetek hazáig?

yuyu79

Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja! :)

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee

Örülök,hogy személyesen is találkoztunk Yuyu :)
Onnan még messze lakunk,de nem is szoktam ilyenkor délelőtt gyalog lemmeni,hanem lemegyek kocsival a régi sztk-ig és onnan sétálunk.
Ma Noémivel elmentem délután kicsit csavizni Szekszárdra,és képzeljétek azt mondta,hogy de jó hogy csak ketten jöttünk,mert így csak vele foglalkozok :oops: olyan édes volt. Még a MC donalds-ba is elmentünk :) imádja a sültkrumplit természetesen kólával :oops: :)
Oli nagyon édes kiskölök :lol:
Csilla is most már mindíg áll,esik is nagyokat.....ja és tüntet,mert nem akarja enni a babakaját,és kinézi a szánkból ,amit mi eszünk. A hús a kedvence.

Kép
Kép
josi

Hahó! Hol van mindenki? :shock:
Yuyu, nem hozta meg a front Enikőt? Hogy vagy?
Tök jó, h találkoztatok Josiékkal! Meg az is jó, h kettesben el tudtatok menni JOsi, Csillával!

been

Noémivel, nem? ;-)

Nálunk a helyzet változatlan, a kisasszony nem törődik a frontokkal... Pedig jó lett volna az augusztus 8-i dátum, de hát az is elmúlt eseménytelenül. Remélem azért jövő hét végéig meglesz legkésőbb...

yuyu79

Yuyu Te még mindíg itt vagy? :shock:

Kép
Kép
josi

Persze hogy itt vagyok... mondtad, hogy nem fog ez olyan gyorsan menni. De csak nem marad bent azért... ;-)

Ma reggelre halvány barnás lett a folyásom.... ez vajon jelent már valamit?

yuyu79

mármint én mondtam ...

yuyu79

Yuyu,az jót jelent,valószínű távozik a nyákdugó,ami annak a jele is lehet hogy 2-3 nap múlva Enikő kibújik végre :wink:

Kép
Kép
josi

Hát nem tudom, mert egész vízszerű, semmi nyálkás, vagy ilyesmi... De talán elkezdődik valami :wink:

yuyu79

Persze, h Noémit akartam, bocs Josi, siettem.,.. :oops:
Yuyuuuuuuuuuuuuu, nekem ilyen izé a szüléseim megindulásakor volt, úhogy sztem hajráááá, várom az esemest! A dokim ilyesmire aszonta, tágulásos vérzés. Görcseid nincsenek? A vízszerű izé lehet akár magzatvíz is, vagy nemtom, mer végülis nálam volt mindnél ilyen, de burkot kellett repeszteni mégis, szal nemtom, de sztem egyértelmű, hogy nincs sok hátra, tán már napok se... :roll:
Jujjjjjjjjjjjj, de izgi!
Többiek? Dadomi drága, hova tűntél? Jól vagy? (Cseriani gondolom a lagzi fáreadalmait piheni...) Rékababa?

been

Hát nem tudom, a folyás egész kis mennyiségű, szinte el is múlt közben... Viszont az utóbbi egy órában olyan menstruációkor szokásos görcseim voltak.... Most nem tudom hogy ezek jóslók, vagy máris kezdődik valami...De csak a hasam alja fájdogál, nem az egész...

Mindegy, ha tudok aludni, és elmúlik, akkor reggel jelentkezem, ha nem ,akkor majd sms-ben ;-)

yuyu79

Emma drága éjszakaitörpebagolytársam :D vagyok ám, csak fiúk pörögnek ezerrel és mire elolvasom amit írtatok, arra már nem marad időm, hogy írjak én is :?
Yuyu! Már nem is reggel hanem délelőtt van, és te nem jelentkeztél még :lol: :lol: Talán már kint is van Enikő??????? :D :D :D :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Csajok Yuyu eltünt? Tudja valaki hogy hol van? Szülőszobán? :lol:

Kép
Kép
josi

Yuyu! megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!! Szorítunk ám! :)

Cseriani, milyen volt a lagzi?????????

Kép
timesz

Éééésss, most jött az sms Yuyutól, hogy:
MA 11.45-KOR MEGSZÜLETETT KISLÁNYUNK, ENIKŐ! 3260 GR ÉS 55 CM. MINDKETTEN JÓL VAGYUNK![color=red][/color]

Tiszta szívből gratulálok, Yuyu, legyetek nagyon boldogok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

been

Yuyu!!! GRATULÁLUNK NEKTEK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
timesz

Emma! Te csibész! :wink: :lol: Innen is megy a sok-sok gyógypuszi Árminnak!!!!!
Yuyunak nagy nagy nagy gratula!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A többit majd ha ő is itt lesz :lol:
Josi! Igen, Yuyu a szülőszobán volt, amikor írtad a hozzászólást és pont akkor jött kifelé a kicsi lánya :lol: :lol: :lol:

dadomi

Most nézem a "paramétereit" a kicsi lánykának, Dominik csak 10 grammal volt kisebb súlyú, 3250 g és 55 cm volt a mi születési "paraméterünk"! :lol: :lol:

dadomi

Köszi Dadomi!
Most tudtam letenni Ármint, szal 40,5 fokos láza volt, megjártuk - előtte - a gyerekorvost, a gégészetet, semmit nem találtak, csak piros torkot, így nem is kapott gyszert, csak lázcsillapítót. :roll: Remélem, tényleg a vírusfertőzés okozza ezt. Kúptól (Germicid) lehet hasmenése, nem tudjátok? vagy azt is a vírus okozza... :roll:
Yuyunak nagyo örülök, vártam már az sms-t, és gondoltam, h ma megszül... Hanna volt nálunk 3250, Dadomi! Egy súlyban voltak Domival. Igaz, Hanna csak 52 cm volt ehhez... :lol: Yuyu Enikője szép magas csajszi lesz biztosan egyébként is!

been

Jah, és Josit föl köllene vennünk a banyaképzőbe, hátha fellendülne a biznic, ha már nekünk eddig nem nagyon akartak a jóslásaink bejönni...
Timesz drága, hogy vagy? Szokod már az új étrendet?

been

Emma, hát szokom, szokom, de pokoli nehéz. 1 hét alatt 3 kg-ot fogytam, jó kis fogyókúra!!!

Jobbulást a kicsi Árminodnak, mennek a gyógypuszik! :wink:

Kép
timesz

Basszus Timesz... :cry: De hallod, lehet ki kéne nekem is próbálnom, pont 3 kilót akarok leadni... :) Na, de nem vicces... Azért jóllakottság érzésed van a maradék kajától, amit megehetsz? tehát azért nem vagy állandóan éhes? vagy hogy megy ez? Hű, nem irigyellek ám... De meghozza majd a gyümölcsét, meglátod! Csak tarts ki...

been

Hát igen , Emma, sokszor érzem magam éhesnek, mert amit ehetnék abból a kevés is elég. Olyankor rágcsálok dióféléket, mogyorót, azt szabad és még a vérképemet is javítja. Még szerencse hogy most itt a sok finom gyümölcs, télen nem tudom mi lesz...

Voltam ma a háziorvosomnál, hogy segítsen beadni a B-17 injekciókat, de nem vállalja a felelősséget. Most kereshetek más orvost, de kit???

Kép
timesz

Hű csajok, én már nem ismerem a számokat (szép kis közgazdász), jól megírtam ám Dominik születési súlyát :oops: :oops: :oops: :oops: Szóval a helyes méret: 3520 gramm :oops: :oops: bocsi....
Emma! Nálunk sosem volt a Germicidtől hasmenésük a fiúknak. De attól még lehet, papírja nem írja? Melyiket adtad neki a Germicid C-t? Az állítólag jobb, mint a sima, mert van benne enyhe nyugtató, ami az izmokat is nyugtatja, így könnyebben lemegy a láza.
Timesz! Miért nem vállal felelősséget?? Megtagadta, hogy beadja neked az injekciókat? Ilyet megtehet egy orvos??? Ha te vállalod a kezelést, akkor ő milyen jogon tagadja meg? Nem az ő élete, a tiedről van szó. Mondanám, hogy beszélj az én dokimmal, de gondolom nem akarsz egy -egy szuriért bejárni Szd-ra.

dadomi

dadomi, igen, azt mondta ha ő beadja neki kell felelnie értem ha valami gond lenne, és ő ezt nem vállalja fel, szedjem tabletta formájában szerinte. Én már megrendeltem az 1. havi szurikat, a héten hozzák. Nem tudom itt helyben kell egy másik dokit keressek!

Kép
timesz

Timesz,ezt nem mondod komolyan hogy a B12-t??? De hát az vitamin nem?
Hát ez jóóóóóóóóó YUyu megszült :lol: :lol: :lol: GRATULAAAAAAAAAA!!!
Emma mi ketten sejtettünk valamit :wink: te is pedzegetted neki,hogy a jelek arra mutatnak,hogy Enikő megunta odabent!

Kép
Kép
josi

Yuyunak nagy gratuláció!

Köszönöm a hiányolást. Az irhám teljesen kivan. Udvart ne akarjon senki csak a párjával felújítani. Kegyetlen. Én vagyok a páromnak a segédmunkása. Téglahordás már nagyon megy. De végre áll a kerításünk. Ez már nagyon jó érzés. Most még vagy 3 konténer hulladék van, amit el kell vitetnünk. A melléképület elbontása utáni maradvány (vájog volt). Ha eltünik végre akkor már nem is lesz annyira kicsi udvarunk (Emmáékétól azért jóval kisebb). Az szeptemberi taliban én is benne vagyok. Addigra már csak a fürdőnk lesz visszza, remélem. Ha az is meglesz én is szívesen tartok még egyet, ha nem baj.

Dadomi hogy megy a bilizés? Pelus nem kell már?

Emma remélem mihamarabb meggyógyúl Árminod. Neki is küldjük a gyógypuszikat.

Timesz kitartás. Tényleg egy szuper nő vagy. Amennyi erőd van, hát sokan példát vehetnének rólad. Szorítok, hogy jól viseld a következő kezelést.
Vendég

Sziasztok!Rég voltam már nálatok!
Alig van egy perc szabadidöm!

Yuyunak szivből gratulálok!

Timesz!
Oli nagyon aranyos és szép nagy fiucska már!

Rékababa!
Teljesen átérzem a helyzeted!
Most én is segédmunkás vagyok!
Betont keverek meg téglát hordok! :D
Remélem karácsonyra kész lesz a házunk!

Dadomi!
Azt hiszem te kérdezted mikor legutobb voltam erre,hogy merre is épitkezünk pontosan mert hogy a te anyukád is arra lakik!
A pálinka fözde után pár méterre.Volt ott egy lovarda szerüség még régen!

Rakok Mirkómról képet!Mindjárt! :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?