Hali!
Nem,
Yuyu, így: utolsó! pocifotó...
Hasmenés lehet előbb is, bár nekem a vajúdás előtt/alatt volt kifejezettebb az uccsó 2 gyerekemnél. De mondják, h a szülés kezdtetét jelzi, úhogy hajrá.... (Mostmár tényleg küldöm priviben a számom...) Télleg lejjebb ment a hasad.
Cseriani, de szépek a gyerkők! Hogy vigyorognak, kis bohócok!
Hajrá, lagziii! Tényleg, Anna napkor volt a te névnapod is, utólag is gratulaaa! És minjdennévnaposnak, akiről megfeledkeztem - nincs előttem a n aptáram sose
- Daninak is, mer az üzifalra csak Dominak írtam,
Dadomi...
Csúnya dolog tényleg, ha a barátok, család megfeledkezik ilyesmiről. Jó, hát, ha Majsán nem találkozunk, majd találkozunk nálunk! Most akkor, ha a hétvége lenne jobb, akkor át kéne tolnunk szeptemberre - végülis akkor is jó idő van -, mert nekem augusztusban egyik hétvége se jó. Most dolgozom (Cseriani se tudna jönni), utána emberem meg sógornőm szülinapja, aztán meg elutazunk. Szeptemberhez mit szóltok?
Timesz szegénykém, hát, ahogy mondják a lányok: szupi csaj vagy, hülye makrobiotika meg se kottyan neked...
Á, hülyeség, h 1 éves kor előtt nem szabad lenyírni, ki talál ki ilyent...
Én Árminnak hajvágóval letoltam szépen (eredményt láttátok )
, 6 millisre állítottam.
Rékababa, neked is kitartást a rumlihoz, annál jobban fogsz örülni az eredménynek!
Devcsa, nagyon klassz helyen voltatok, a kéró hű, az is nagyon szuper lehetett! Neked meg milyen rubintrékás hasad van hallod, ez neméééér!
Zsombor pedig igazi kiskópé, nagyon szép kiskölyök!
Remélem, nem hagytam ki senkit, akit akartam...
Megyek hulalás sütit csinálni, h estére megpuhuljon.