Új privát üzeneted érkezett!

Zsu: arany vagy!!!!! Köszke!!!!

Potyka: újra átnéztem a képeket:ezek szerint a gyékényen ülő lurkók közül az egyik nem saját (ha neked csak 3 fiad van :), és a nagyobbik lány már sokkal nagyobb, talán ezért szerepel ritkábban a képeken.

Linocs, vagy akár más is: ebben a pocsék időben nincs ötletetetek valami jó délutáni programra? Apa melózik, én meg szívesen kimozdulnék egy kicsit.

Pumperka: jól elbújt a kölök! Nem szereti ha fotozzák??? :)

Kép Kép Kép
fanetta

Szia Anetta!

Én tudok egy jó prógramot délutánra. Csak Szentendrére kell kijönni. Még mindig szívesen látunk.
A teraszra nem esik az eső!!! :wink:

Nem fogod elhinni, Leventének nem kell az anyatej. Már teljesen kész vagyok. Olivér viszont szívesen megissza kakaónak (persze nem tudja, hogy mit iszik.) és érdekes ma még nem hallottam köhögni, pedig elég sokáig el szokott neki húzódni a betegsége. :shock:

Fanni jól érezte magát a nagyinál? Örült, hogy újra itthon van?
Bocsi, hogy ide írok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla!

A 3.kisfiam neve:Olivér Levente :wink: :lol: :wink: :lol:

Pumperka!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Titi!!! Csajok, itt egy újabb kukkoló!!! Megverjük???? :lol: :lol: :lol: Na jó, csak mert a második fiad azon a napon született, amikor a lányom, ezúttal megúszod!!!

Akkor etetek, és kimennénk. Fannit sajna nem sikerült hazahozatnom - most vadászom az újabb lehetőségeket. Hívhatok még valakit, hogy ne menjek egyedül??

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Bakker elszált minden amit írtam! :cry: :cry: :cry:

Eszterxx!
Őszínete részvétem és nagyon sok +++++++++++++++!

Pumperka!
Biztos szupi lehetett a Balcsin, nekünk is nagyon jól sikerült, haza sem akartunk jönni. Jók a képek!

Én is rakok fel pár képet a nyaralásról, és a többit linken keresztül megnézhetitek, majd küldöm e-mailen, mint Potyka! :lol: :lol: :lol:

Linocs!
Megkaptad az e-mailt!

Kölyök!
Nagyon sokba kerül 2 gyerkőc beiskolázása, eddig 50 rongyot költöttem, de ebbe csak az írószer van benne, füzetek, írólap ceruzák, vízfesték, zsírkréta, ecset, gyurma, színes papír, fénymásolópapír, rajzlap, logikai készlet, dobókocka, pálciak, tolltartó és had ne soroljam tovább. Egy cerka 150ft-tól 420-ig terjed- Sajnos meg kell venni a minőségit, mert az olcsó KUKA UTCA 3-ban köt ki. 420 a faber postairon (Vastag, de csak ezt lehet megfaragni, még van egy két márka ami jobb de én ezt szeretem)
A Lili táskáját már három hete megvettem az + 7 rongy volt 25 helyett, mert nem új, de szép állapotban van és nagyon szuper. Van neki még egy új de azt a szülinapjára kapta. A Marcinak majd leárazáskor veszek, mert neki megvan a tavai, de nem szeretem mert nehéz.
Még vennem kell Lilinek fekete szoknyát, tornaruhát, íróasztalt, polcot, a tankönyvek hál istennek ingyéé van. (Nagycsaládosoknak)
Lili táskája!

Kép

És mindjárt a nyaralásról is küldöm a képeket, csak ezt elküldöm, hogy ne, hogy elszálljon mégegyszer!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Hú ezt megint elcsesztem ez nem az a kép volt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Íme a táska!

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Már megint egy kicist figyelmetlen és szórakozott vagyok, de ezt már megszokhattátok tőlem.

Nyaralásról a képek!
Alexa így fürcsizett!!!!

Kép
Kép

Fertőtón!
Kép
Kép
Kép

Családi park!
Kép
Kép
Kép

Hát most ennyit a közel 600 kép közül, ha feltöltöttem a fotoalbumba, akkor megy az e-mail!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na jó még egy párat feltöltök!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Csak egy gyors bekukk, mert esküvőbe megyünk és szanaszét vagyok..de kéne egy sos tanács:

szerintetek lehet a tejpépet anyatejjel elkészíteni (mármint nem vízzel, ahogy rá van írva)?????

Panka besztrájkolt asszem végleg balcici-ügyben, én meg egy cicivel nem bírom :shock: :shock: viszont cumisüveg se kell neki, hogy jól lefejném és abból adnám oda, a kanalazás eddig ment..szóval egyszerű az élet.. :)

KépKép
kmanna

Húúú Beus!!! Úgy látom, nagyon rosszul telt a nyaralásotok!!! És persze unalmasan is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jó a szivárványos kép!!!! Na, most tűzök!

Kép Kép Kép
fanetta

Először is, Eszter! Részvétem, sajnálom! Neki már jó, éa nem fáj, nyugtasson ez.

Beuska, Pumperka,
Jók a nyaralós képek! Kicsit irígykedem, mert nekünk idén kimarad!

Anna, tuti lehet anyatejjel készíteni.Jó szórakozást nektek!

Potyka, nálunk is alig 3 hetesen volt egy megfázás, Peti hozta haza. Szívni kellett az orrát, az nem volt egy élmény, de hamar meggyógyult.

Fogyókúrába kezdtem, már kemény 1 kiló le is ment, a héten :D
Vendég

Potyka!
Végül is kell az 510-es kendő nekem. A zsebes kereszteztetett éppek meg tudom kötni, de se én, se a gyerek nem pici. :lol:
Az anyaga finom puha, a talin Kölyökét megtapizva, hasonlónak találtam, talán az enyém kicsit sűrűbb, szóval inkább ősztől tavaszig való.... :wink: Most meleg.
Drukkolok, hogy idén nyáron még eljussatok a Balcsira!

Beuska!
Látom nektrk is jóól sikerült a nyaralás. :lol:
Sulicuccot én is a héten tervezem megvenni. Nekem egy kicsit már egyszerübb, nincs elsősöm. :wink: De még így is sok lesz.

Kmanna!
Szerintem mehet anyatejjel, de krumlit, répát is nyugodtan keverheted anyatejjel. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hú de nagy a pangás, pedig még az idő is rossz.
Az előbb teljesen kikeltem magamból, a férfiak ismét lekoccoltak, itt hagytak minket lányokat. :cry: :cry: :cry:
Elegem van, megint egyedül, mint mindig ugyebár, csak jó lett volna, ha most együtt lettünk volna. De ez csak álom, amint van ideje az uramnak egyből lekoccol Dunaújvárosba. Én nem megyek, mert 1,5 hete úgy össze vesztem az apjáékkal. Nem akarok csúnyát mondani. :twisted: :twisted: :twisted:

Pumperka!
Én is azért intéztem el ilyen korán, mert ami jó azt már most elkapkodják, illetve Lilinek Hétfőtől ismét edzése van, így 12- 5-ig minden nap programom van. Közben igaz 3 gyerekkel rohangálni szopiztatni, főzni, Marcival kezelésre járni stb. így nem megy. Lehető legrosszabb időpontban van az edzés. Jobb lenne reggel vagy délután, de hát 13-órakkor kezdődik. Tök gáz.

Na jó nem akarom teleírni magammal az egész oldalt. Kussolok, megyek kötöm tovább a füzeteket a gyerekeknek, meg írkálom mindenre a neveket. Hú de jó meló, tavaly is vagy 2 napig írtam, most 4 nap lesz belőle. Kivágni ráírni, na majd megtudjátok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ez kimaradt!

Fanetta!
Nagyon szuper volt. A panzió gyönyörű, igényes, tiszta. Még a termálfürdőbe sem mentünk mert Wellnes részlege volt. (Élmény medence, ami full extrás volt, infra szauna, sima szauna, merülőfürdő, konditerem, szoli, relaxló terem minibárral, masszázs, fodrászat, kozmetika, fogorvos, játszótér, fagyizó, abc, pizzéria, 4 termes étterem, napozó kert, rengetek bicaj és terasz az étteremnek. Légkondis szobák, reggelivel szuper áron.
Voltunk Fertődön megnéztük az Eszterházy kastélyt, gyönyörű.
Sopronban, ott boboztunk, Nagycenken a Szechenyi kastélyban, megnéztük a mini gőzösöket. Fertőrákon mini elektromos busszal 3 órás kiránduláson, megnéztük a nevezetességeket, köztük a Püspöki palotát, kőfalat, elmentünk hajókázni Ausztriába, majd megnéztük a nemzeti parkot.
Ausztriában pedig a családi parkban voltunk, ami nagyon szuper.

Szóval nem unatkoztunk, a férjem aki tényleg mindent kritizál és ha nem tetszik neki valami akkor szó szerint bunkón viselkedik, JÓL ÉREZTE MAGÁT, szóval Ő még maradni szeretett volna.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Eszterxx!! nagyon sajnálom, én is sokat gondoltam Rád, sejtettem, hogy ezért nem tudsz jönni

KépKép
judit18

A képekhez hozzáfűzném, hogy a Sárkány beszélt a gyerekekhez, illetve nagyokat kacagott és vízzel fújta őket. A képen is látszik az orránál, hogy épp akkor kezdte el okádni a tűz helyett a vizet.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pumperka, Beus, klassz nyaralásotok lehetett!!
Beus, ez az osztrák családi park melyik a Sonnentherme? babával is érdemes szerinted oda menni?

Potyka, jobbulást Daninak!

Pepike, Alíz CSAK 4 órát aludt???? :shock: jesszus ne is mondj ilyeneket!!

nálunk semmi extra, tegnap 4 hónapos oltás (hétfőn ugyan 5 hónapos de sebaj...) kis nyűgölődés, az oltás helye bepirosodott reggel csomó volt, pedig borogattam....
már 65,5 cm, lassan elolszik a 7 kg....
állítólag más kaják mellett 4-500 gr tápszert kellene ennie... mondtam, hogy összesen ennyit eszik, mit csináljak... doki tanácstalan. ő sem érti mitől hízik
mondta vigyük úszni hátha jót tesz az étvágyának. naszóval jövő héttől úszás, amúgyis akartam....

KépKép
judit18

Kép

itt nem eszem

Kép

box

Kép

mohóka

KépKép
judit18

Sziasztok!

Eszterxx,
részvétem! Nagyon sok erőt!!!!!!!

Pumperka,
látom a képeken, hogy jól telt a nyaralás, az a kép tetszik a legjobban, ahol Csenge és Áron mutatják, milyen a víz. :)
Dóri se forgolódik ám olyan hűde sokat, párszor megmutatta, hogy megy Neki, aztán nem igazán gyakorolja.
Múltkor írtad, hogy Zsomb lábai kint vannak a mei tai-ból, már én is így hordom Dórit.

Kölyök,
ez nagyon szuper, hogy nővéredék jövő héten hazamehetnek! :D
Kiskönyv: gesztációs hetek: igen, a terhesség ideje, hogy hányadik héten jött a bébi.

Kmanna,
a Babamókát a www.bookline.hu-ról rendeltem, várj, belinkelem, hogy könnyebben megtaláld:
Majd írd meg, milyen volt az esküvő, meg hogy el volt-e Panka a mamival. Mi 30-án megyünk esküvőre Dóri nélkül, mert a szertartás és a lagzi más városban lesz, utazni kell, így inkább a mamiék vigyáznak rá. Kiváncsi vagyok, hogy fogja viselni Dorka, hogy nem leszek ott.

Mézgombi,
örülök, hogy javul Julcsi szája! :)

Zsu,
szuper, hogy minden oké Alexával! :)

Pepike,
én fogzásra a Dentinoxot használom, illetve a Chamomilla vulgaris 15 ch homeós bogyót, naponta kétszer 5 golyócskát, vízben feloldva. Tegnap kaptam kölcsönbe a barátnőmtől borostyánkő láncot, kiváncsi vagyok, hatni fog-e, fogzásra ajálnlják. Állítólag amikor a baba bőréhez ér, illóolajat szabadít fel, ami hat.

1bambi, Niki,
köszi a babakötvényes infókat!

Potyka,
remélem Dani mihamarabb kilábal a náthából!!!

Beuska,
de jók a nyaralásos képek! :D
Akkor egy darabig nem fogsz Újvárosba jönni. :(

Kacika,
hajrá fogyókúra! Hogyan fogyózol?
Én majd akkor kezdek hozzá, amikor már nem szoptatok.

Judit18,
nagyon kiváncsi vagyok, mit fogsz írni az úszásról, hogy fog tetszeni, na meg, hogy Eszterke többet fog-e enni tőle. Szerintem aludni többet fog az úszás napján. Jól lefárasztja a babákat a foglalkozás. Utána Dóri vagy 2-3 órát biztos alszik.

Melinda

Kép
melinda80

Kmanna,
bocsi, a bookline-os link lemaradt:
http://bookline.hu/control/producthome?id=62765&type=22

Melinda

Kép
melinda80

Judit18,
micsoda állást produkál Eszterke! :) Nagyon aranyos! :)

Melinda

Kép
melinda80

Judit18!

Sonnentherme az fürdő, ez ilyen vidámpark, játszótér, állatkert stb. jellegű. Itt egy videó róla, illetve a honlapjuk! Mi a gyerekek miatt döntöttünk, hogy inkább ide megyünk és nem bántuk meg nagyon jó volt, és rengetegen vannak. Tényleg még mi felnőttek lehet, hogy jobban élveztük. Soprontól nincs messze St. Margarehen után van egy kicsivel a Fertőtónál. Szerintem 1 éves kortól már élvezik a gyerekek.
Videó:
http://www.wntv.at/videos/wntv6697a.mov
Honlap:
http://www.familypark.at/un/start.html

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Judit 18!
Ezt még érdemes megnézni 3d séta!

http://www.familypark.at/de/tour_maerch ... npark.html

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Judit18!
Hú most nézem milyen cuki ez az Eszter. Szerintem Ő tudja, hogy mennyit akar enni. Szerintem tök normális a súlya. KISLÁNY!

Melinda!
Hát mostanában bizti nem megyek. Nagyon megharagudtam rájuk. Eddig sem csíptem őket, de ezután.............
Katasztrófák. Néha teljesen kiakadok tőlük, mint pl. most is. A gondolkodásuk és az élethez való hozzá állásuk teljesen ellentéte az enyémmel, így azt hiszem én nem próbálkozom többet, ezt a férjemnek is megmondtam. Csak az a baj, hogy a fiamat is teljesen megbolondítják. A Lilit hál istennek nem tudják, mert nem szereti őket, így ő ezen a nyáron még nem is volt náluk. Egyébként is ők soha sem jönnek hozzánk, ha hívjuk őket még akkor sem, akkor én minek menjek. De sajna a férjem megy. Még az esküvőnkre sem jöttek el, illetve egyik gyerek keresztelőjére sem, amikor a Marci kórházban volt eszükben sem volt, hogy meglátogassák, egyik ballagásán karácsonyi ünnepélyén stb. nem voltak jelen. Bezzeg mi mindig menjünk, és mosolyogjunk.

De van nekünk más rokonunk is Dunaújba, majd hozzájuk megyek amíg a férjem vigyorog az apjával.

Belegondolok, hogy apja , kiráz a hideg. Pl. a múltkor azért vesztem össze vele, mert közölte, hogy 2 év múlva nyugdíjba megy és a Marcit odaveszi minden nyárra maga mellé. :lol: :lol: :lol:
Ez hűűűlye, had én vagy a fiam döntsem már el, hogy mit csinál a nyáron a gyerek! Na jó nem folytatom, mert tiszte ideg leszek.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Melinda!
Ja még egy durva dolog. Kb 2 éve volt apósom esküvője Császármutterfákjú-val (A férjem így hívja). A Szilárdot lehívták Dunaújba, hogy normálisan felöltözve ekkor és ekkor jelenjen meg, de a családból senkit ne hozzon, mert valami hivatalos ügyet kell intézni. Lement és kiderült, hogy a saját apja esküvőjén tanunak hívták, hát ne undorító!!!!!!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska,
megértelek, hogy nem bírod őket. Nagyon durva, hogy egész nyárra odavenné Marcit, milyen dolog már ez! :evil: Meg hát ez az esküvő dolog, kiakasztó, sőt felháborító. :evil:

Nálunk Apósom hasonló eset. De nem ennyire durván. Ő még csak egyszer látta Dórit, amikor véletlenül összefutottunk az Interspárban. Hiába hívtuk, hogy jöjjön el megnézni, nem akar, inkább azt várja, hogy mi vigyük hozzá a gyereket. Párom besértődött rá, hogy még a kórházba se jött be hozzánk, se utána. Apósom meg páromra van megsértődve, hogy nem megy el hozzá...

Annak örülök, hogy van más rokonotok is itt! :)

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!
Nálunk sem voltak bent az Alexa születésénél a kórházba! Azt hiszem a Lilihez és a Marcihoz bejöttek.

Mindenki!
Emlékeztek, hogy mit bírkóztam annó a közös képviselőnkkel?
Beázás, pénzügyek, mi már leváltottuk tavasszal, hogy mennyi pénzünkel lépett le azt nem tudjuk, mert bonyolult, 900 ezret sikerült, behajtanom rajta.
Szóval az RTL híradójában volt ma, hogy 77 millával lelépett. Ezt már pár hete tudom, de most már a médiában is benne van. Én anno szoltam a Marlának is, valami nem stimmel gyorsan nézzétek át szólj a házban valakinek. Hát már lehet, hogy az is késő volt, náluk, még hivatalosan ők a közös képviselők, vagyis a cég a cégbíróság által felszámolás alatt.

http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/15:23873

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ó, Beus! Láttam az m1 hiradóban ezt a történetet. A gané! :twisted: :twisted: :twisted: És még szépen fejeztem ki magam. Még jó, hogy leváltottátok és valamennyit sikerült visszaszereznetek!!!

Melinda

Kép
melinda80

köszi Beus, tényleg állati jó a hely!! hát igen, Eszterrel idén még nem érdemes mennünk (azért is kérdeztem, mert 2 hét múlva megyünk Sopronba) de jó tudni, hogy van ilyen a jövőre nézve...

nem semmi, hogy a tiétek volt ez a közös képviselő!
néztük mi is, hogy nem mutatják-e a miénket, mert az meg 600,000-el lóg, most nyomozza az új....

KépKép
judit18

Sziasztok!

Tegnap átjöttünk apósom házába, ő nincs itthon, miénk a kecó. :) Este közösen sétáltunk egy baráti házaspárral, náluk 2 hónapos múlt a lurkó, elég későn értünk haza, így Hanni fürdetése elmaradt. 9 körül szopizott, elaludt, és majdnem 8 óra volt, mikor felébredt. Ilyen sem volt még, hogy ennyit aludjon, mostanában még éjjel kelt is egyszer szopizni. A cicik majd szétdurrantak reggelre.
Julcsika már látványosan jól van, tegnap már igazi rosszcsont volt újra. :)

Nagyon jók a nyaralós képek, irigykedve néztem őket. :) Nekünk nem sikerült idén nyáron elmenni, talán majd ősszel...

Több képen néztem már, hogy etetőszékben ülnek a manók. Én egy kicsit még korainak találom, Julcsit is ennyi idősen még hordozóban etettem. Fél éves is elmúlt, mire etetőszékbe tettem, önállón pedig 8 hónapos korától ült, kéztámasz nélkül. Hannit is majd hordozóba teszem, ha először kap gyümit.

Most egyedül hagytak rendet tenni, apjuk sétál a csajokkal. Megyek is, de még benézek.

Szép napsütéses napot kívánok!

Végül pár friss kép.
balerina leszek :)
Kép Kép
vigyorka :)

Kép

legújabb kedvenc a labda Kép

Julcsika is egyre jobban van :)
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Zsu!

Este megpróbálom újra átküldeni mi is az email címed? lehet rosszra küldtem.

Kmanna!

Én szoktam a főzelékeket és a gyümiket is higítani kicsit és a tajpépet is. Mostmár sajnos inkább tápival de nem régen még tejjel mindent. Gondot szerintem nem okozhat!!

Judit18!

Nálunk tényleg kevés az a 4 óra úgy nagyon fáradt és nyűgös egész nap.
Tündéri a képen Eszter!

Melinda!

Mi újság veletek??? Írj magatokról is.
Köszönöm mindenkinek a a fogzásos válaszokat.

Mézgombi!

Julcsin már látszik hogy jobban van, örülök neki.
Hannusból is árad a kedvesség olyan édes látszik rajta is hogy jó kedvű, kieegyensúlyozott baba.

Beuska, Pumperka!

Szupik a képek biztos jó lehetett.
Mi kedden reggel megyünk remélem nekünk is jó lesz!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Mézgombi,
de jók ezek a mosolygós képek! Jó látni, hogy Julcsika már jól van! :)

Pepike,
mi már hetek óta küzdünk a fogzással, de tegnap volt a legrosszabb napunk ezzel kapcsolatban. Dóri úgy sírt, mint előtte soha sem, érezni lehetett a fájdalmat a sírásában. Ma se volt jobb a helyzet, délelőtt ismét fájt Neki. Ilyenkor Dentinox-szal bekenem az ínyét és kap Chamomillát, aztán ha nem elegek, jön a Vigantol kúp. Ez homeopátiás, max. kétszer lehet Neki adni egy nap. 10-20 perc után érezni a hatását, megnyugtatja Dórit, segít Neki elaludni. Meg van duzzadva az ínye alul, de várom már, hogy áttörjön az első két fogacska!

Egyébként minden oké. A legújabb dolog, amit csinál Dóri, hogy köhécseléssel hív, ha felébredt. :) Korábban sírni szokott, aztán kacagásszerű hangot adott, meg gügyögött, mostanában meg köhécsel meg forgatja a fejét, hogy lát-e már. Nagyon édi. :)

Ma délután megyünk a barátnőmmel moziba, a Múmia 3-mat nézzük meg, már várom! :) Addig Apa vigyáz Dorkára.

Melinda

Kép
melinda80

Úgy irígykedem a nyaralós képek miatt! Mi is nekiindultunk, voltunk Tarpán, de sok cihelés, pakolás miatt nem nagyon értékelt.ük ezt a pár napot.Talán majd jövőre, amikor nem csak azzal telik a nap, hogy etejük meg altatjuk Livikét...És nem lesz egy nap a kipakolás meg egy nap a be.. Szerintem ahol nagyobb gyerekek vannak, ott élvezhetőbb lehet most még egy nyaralás.

Judit18! És aki még Sinlac-ozik! Ti mikor szoktátok adni? Mi most próbálnánk. Estére adhatom neki? Vagy inkább tízórai, uzsi?

Kép
pété

Pété, én délután szoktam adni neki, utolsó előtti kajának 6 körül. utoljára tápszert kap. de főétkezésnek számít, mert eléggé eltelíti

KépKép
judit18

Köszi Judit!

A héten tervez valaki szabadtéri programot? Ma voltunk kint a Városligetben, lehet, hogy a héten mégegyszer bepróbálkozunk....

Kép
pété

A mai nap produkciója:
Kép
linocs

Linocs,
ügyes a lánykád nagyon! :) Nem semmi! :shock: :) Mászik is már, vagy csak kitolta magát?

Jó volt a mozi, kicsit kikapcsolódtam, de sokszor eszembe jutott Dóri. :) Apa mesélte, hogy miután felébredt Dorka, nem mosolygott, ahogy szokott rám, hanem olyan egykedvű volt. Apa szerint fura lehetett Neki a helyzet, hogy nem én vagyok az ágyánál, mikor ébred. Kevesebbet is evett a leányka, mint amennyit szokott. Elkezdett nyüszögni és lementek, mikor mozi után hívtam párom, hogy mi újság, mondta, hogy sétálnak, úgyhogy elém jöttek. Utána még sétáltunk egy nagyot. :)

Melinda

Kép
melinda80

Linocs,
vagy rugózik Fruzsi, mint Vikó?

Melinda

Kép
melinda80

ohóóóó Fruzsimóki!!!!!! csaknem????? :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Igen, a Fruzska-féle repülőcirkusz legújabb produkciója: négykézlábraállás, és aztán rögtön indulási kísérlet a sétára, majd orrabukás - majd ennek ismételgetése a rikoltozásig :) és minden orrabukás után újból megkísérelni, hogyan lehet a kezet, és a lábat mozgatni a most megtanult pozícióban. Illetve a másik nagyhírű produkció: a fekvőtámasz. Ez valószínűleg az előbbi produkció elődje, amikor is kéz kitámaszt, viszont a láb totálisan kifeszítve egyenesen marad a talajon, amikor is a has a talajtól elemelkedik :roll: (a hasizmát is biztos a sarki kínaitól örökölte ;) )
linocs

Melinda: de jó Neked, voltál moziban... már volt egyszer olyan gondolatom, hogy beülök Fruzskával, magamra kötöm, és úgy... Nekem egyelőre csak az esti 10-es előadás jut, no de lesz ez még így se ;)
linocs

Pété: szívesen megyünk a Városligetbe, csak a jövő hét kicsit sűrűre sikeredett, szólj, ha mész, hátha jó!
linocs

Beuska, rémes, amit a párod családjáról írtál, sajnálom! Az én anyósom viszont tök rendes, és ma kérdeztem tőle, hogy kerested-e már a Marci ujjának gyógyítása ügyében, de azt mondta, még nem beszéltetek. Szólj, ha tudok segíteni valamiben.
Vendég

Remélem, a hangsúlyt nem úgy értied, hogy "bezzeg..."
Vendég

Még a tegnapi napról képek, avagy militari-Fruzska gyakorlatozik ;)
Kép
Kép
linocs

Eszterxx: sok-sok erőt Nektek!!!

Mzx: a találkozóban én is benne vagyok!

Kölyök: gratulálok a nővérednek!

Kacika: köszi!

Monácska: köszi neked is! A redőasszimetria miatt azért én elvinném dokihoz (nagyapám orthopédiával foglalkozott...)

Kmanna: köszi, van már két neurológus elérhetőségem. Már felírtam a teendők listájára: neurológus, aztán majd meglátjuk ;)
Kaja ügyben: nincs más lehetőségem: tejem van bőven, időm van bőven, türelem van (volt) bőven, egyelőre én tudok alkalmazkodni, és nem Fruzska, szóval ebből a sokismeretlenes egyenletből az jött ki nekem, hogy marad a szoptatás :)

Kiszazsu: nagyon köszi az album gondozását!!!

Pété: Árkádos, és Ikeás találkozó is érdekel (csak nem mindig érünk rá)

Mézgombi: örülök, hogy már jobb a nagylányod szája!!! Jók a képek!

Tündérmanó: a számomat elfelejtettem írni, hogyha itt vagytok, akkor szólj! Húszkilenchétötháromhatnullakilenc. Hát igen, a megnyitó elég hosszú volt, néha nekem unalmas, de látványosnak látványos volt!

Pepike: +++ a fogzásra.

1bambi: köszi az infókat! Valszeg a héten intézni fogom (lassan kicsúszunk a 6 hónapból)

Mni: neked meg köszi a bankos tájékoztatást. Az említett bank ügyfele vagyok ;)

Panny: köszi a nyugtató szavakat! Az a helyzet, hogy én nem látok semmilyen problémát Fruzskánál, csak a dokinő riogatott

Pumperka: nagyon jók a képek!!! Jól áll a hajadban a kendő! A Catant én is szeretem!!! Kollégákkal szoktuk játszani esténként, mikor ottalvós ügyfélnél voltunk, és este elmentünk kocsmába (na jó, étterembe ;) )

Potyka: remélem, azóta a Legkisebb már jobban van!

Fanetta: bocs, de a mi programajánlatunk szerintem Téged nem érdekelt volna: fogorvosnál voltunk. Amiből végül az lett, hogy a Kedvesét megcsinálta a dokinő, az enyémet nem, mert már nem ért rá...
Csajok, olyan van, hogy egy gyökérkezelt fog érzékeny??? A dokinőnek hiába mondtam, hogy szerintem a gyökérkezelt fogam érzékeny hidegre, melegre, savanyúra, édesre stb... azt mondta, hogy az lehetetlen – de pedig én így érzem!!!

Beuska: megkaptam az emailt. Köszi! Semmi baj, még egyszer! Jók a nyaralós képek!

Kacika: hajrá fogyókúra!

Judit18: 66,5 cm, elég hosszú! Leírod még egyszer hová is viszitek úszni Esztert? Köszi!
Nagyon helyes a boxolós kép!!!!

Melinda: +++ a fogacskához!
linocs

Linocs! szerintem küldd el térdelős képet a dokinőnek a cseppek házába!! :) a neurológiai problémákkal küszködő gyerek hahaha!

állati jó a militari szerkó ! turkáló vagy vettétek?

a www.babasziget.hu az úszás. péntekre jelentkezünk be.
ide jár a szomszéd lány és nekik bejött, bár a lányának most szűnt meg a búvárreflexe (7,5 hónapos) így víz alá már nem viszi, de akkor is jópofa dolog. bár szerintem gyerekfüggő, hogy bejön-e vagy nem

Fanetta, tegnap elkészült a padlizsánkrém, nagyon tuti lett. csak néhány tojást buktam - elsőre nem jött össze a majonéz, macera egy dolog ez az olaj-ügylet

KépKép
judit18

Judit18: :)
Na még jó, hogy turkáló!!! Mint a ruhák 87%-a :)
Köszi a címet. Megnézem.
linocs

Linocs, az én fiam ilyet 7 hónaposan csinált. Aztaaaaa!!!
Nagyon ügyes Fruzsi.
És a szerkója is tuti.

A bevásárlókocsiban így megül????

Mindjáááá berosálok a képeken.

Az én lányom meg még hasra nem is fordul ,bár nem sok híja, csak hátra,legalább azt szépen.
Vendég

Linocs,
most valamiért nem működik a honlap, nem tom mi van.
majd úgyis felhívom őket megkérdezem

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?