Eszterxx: sok-sok erőt Nektek!!!
Mzx: a találkozóban én is benne vagyok!
Kölyök: gratulálok a nővérednek!
Kacika: köszi!
Monácska: köszi neked is! A redőasszimetria miatt azért én elvinném dokihoz (nagyapám orthopédiával foglalkozott...)
Kmanna: köszi, van már két neurológus elérhetőségem. Már felírtam a teendők listájára: neurológus, aztán majd meglátjuk
Kaja ügyben: nincs más lehetőségem: tejem van bőven, időm van bőven, türelem van (volt) bőven, egyelőre én tudok alkalmazkodni, és nem Fruzska, szóval ebből a sokismeretlenes egyenletből az jött ki nekem, hogy marad a szoptatás
Kiszazsu: nagyon köszi az album gondozását!!!
Pété: Árkádos, és Ikeás találkozó is érdekel (csak nem mindig érünk rá)
Mézgombi: örülök, hogy már jobb a nagylányod szája!!! Jók a képek!
Tündérmanó: a számomat elfelejtettem írni, hogyha itt vagytok, akkor szólj! Húszkilenchétötháromhatnullakilenc. Hát igen, a megnyitó elég hosszú volt, néha nekem unalmas, de látványosnak látványos volt!
Pepike: +++ a fogzásra.
1bambi: köszi az infókat! Valszeg a héten intézni fogom (lassan kicsúszunk a 6 hónapból)
Mni: neked meg köszi a bankos tájékoztatást. Az említett bank ügyfele vagyok
Panny: köszi a nyugtató szavakat! Az a helyzet, hogy én nem látok semmilyen problémát Fruzskánál, csak a dokinő riogatott
Pumperka: nagyon jók a képek!!! Jól áll a hajadban a kendő! A Catant én is szeretem!!! Kollégákkal szoktuk játszani esténként, mikor ottalvós ügyfélnél voltunk, és este elmentünk kocsmába (na jó, étterembe
)
Potyka: remélem, azóta a Legkisebb már jobban van!
Fanetta: bocs, de a mi programajánlatunk szerintem Téged nem érdekelt volna: fogorvosnál voltunk. Amiből végül az lett, hogy a Kedvesét megcsinálta a dokinő, az enyémet nem, mert már nem ért rá...
Csajok, olyan van, hogy egy gyökérkezelt fog érzékeny??? A dokinőnek hiába mondtam, hogy szerintem a gyökérkezelt fogam érzékeny hidegre, melegre, savanyúra, édesre stb... azt mondta, hogy az lehetetlen – de pedig én így érzem!!!
Beuska: megkaptam az emailt. Köszi! Semmi baj, még egyszer! Jók a nyaralós képek!
Kacika: hajrá fogyókúra!
Judit18: 66,5 cm, elég hosszú! Leírod még egyszer hová is viszitek úszni Esztert? Köszi!
Nagyon helyes a boxolós kép!!!!
Melinda: +++ a fogacskához!