Sziasztok!
Hú, megint csak kutyafuttában jövök...
Ivett, igen, voltunk tegnap Debrecenben. Kalandos az indulás története, de ezzel nem untatnálak benneteket. Voltunk unokatesómék kislányát megnézni (erről később) és az állatkertben és a vidámparkban. Nagyon klassz volt, nekem a kis pingvinek tetszettek a legjobban
A vidámparkban meg átmentem gyerekbe, mert mindenhová csak felnőtt kisérettel ülhettek még be. Így dodzsemeztem, hullámvasutaztam (pici, új), óriáskerekeztem, meg egyéb nyalánkságok. Hááát, rengeteg pénzbe kerül. Csonginak egész nap vérzett az orra, már nagyon ki voltam bukva! Komolyan mondom óránként eredt el az orra vére.
Este adtam neki gyógyszert, kenőcs, remélem ennyi elég lesz, nem kell dokihoz vinnem.
No, akkor a pici babáról. Hát nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon ledöbbentem a debreceni körülményeken. Képzeljétek el, hogy most lenne 34 hetes (tehet éppen 4 hetes), most 1, 70 kg, vasárnap engedték ki az intenzívről. Hárman vannak egy szobában (talpalatnyi, szerintem még a szolnokiba is több hely van), olyan babákkal akik időre születtek.
Látogathatóak (ki-be járkál mindenki a kórterembe)....! Én Csongiékat fel sem akartam vinni, de annyira erősködött a pici lány anyukája, hogy csak felvittem. (hihi, tátott szájjal nézték). Mondjuk én is meglepődtem, ilyen picike babát még életemben nem láttam. Kis formás mindene, de nagyon PICI! Szopizni próbálnának, de nem megy, még a cumisüveget is nehezen szívja, és általában szondán kapja a tejcsit. Anyucinak van még teje, azt kapja, hát nem tudom, meddig tart még neki.
Még kb. 4 hétig mindig benn kell lenniük. Egyelőre úgy néz ki, rendben van, ma mennek szemészetre.
Ja, két tyúkeszű nő, elmentünk két digifényképezővel, és mire odaértünk mindkettőben lemerült az elem
Úgyhogy képem az nincs.
Az állatkertben vettünk, de még nem volt időm feltölteni, amik ott készültek.
Reagálni később megpróbálok.