Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :)

Katlina,szerintem formás kisfickó Robika.Az én uncsiöcsém is hasonló evő :shock: Játszás,futkározás közben bekap két falatot és annyi.Alig tudnak beletömködni kaját.Tegnap is voltam náluk,és fél6kor ebédelt/vacsorázott,kb ismét 3 falatot evett,és már rohant is tovább.De talán az oviban majd megjön az étvágya.

Móni,ha azt mondta a doki bácsi,hogy rendbe jön Luca,akkor az biztosan úgy is lesz!A sín az nagyon kellemetlen lehetett szegénykémnek,de túl vagytok rajta!!Ovóda van egy pár abonyban,de a körzeteket nem tudom,hogy vannak.
Itt is lesz netetek ugye?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés még Máté alszik!

Katlina!

Nagyon jó a video,és milyen kis vagány fiú Robika!

Linda!

Nagyon aranyos Réka,és ahogy látom elég jó súlyban van!

Évi!

Mentetek Debrecenbe?
Ha haza értetek írj hogy mi van a kis babucival!!

Mennem kellene Pestre de semmi kedvem nincs!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Lucus: Szerintem sima az ügyetek, max. téged is ripsz ropsz megkeresztelnek. :D Számuk: 53/360-025, kérdezz rá, nagyon kedvesek.

Szép napot mindenkinek!
jaimee1

Sziasztok!
Hát jól el voltam 2 napig...hétfőn bevásárlás egyedül, utána Lilivel mentünk shoppingolni. Szandál kellett neki, mert kinőtte azt, ami 1 cm-rel hosszabb volt, mikor megvettük 2 hónapja :shock: Jól megsétáltattam: Plaza>K&H bank>Plaza>fagyizó>Plaza. És ezek után még fél 10-kor ébren volt :roll:
Tegnap meg Geromilo Zsúval lógtam egész nap. Tök jó volt, régen nem volt már ilyen laza napom :lol: Kell ilyen is.

Találkoztunk Szilviékkel is. Valóban titáni méretei vannak Dávidnak, Levente meg sokkal formásabb, mint képeken :lol:

Lucuska! Tényleg borzasztó lehet ez a csípőficam! :cry: Egy volt kolléganőmnek is kengyelben volt a lánya, mesélte, hogy zokogott, mikor szegény pici kínlódva felállt kengyellel együtt az ágyba kapaszkodva.
De szerencse a szerencsétlenségben, hogy így rendbejön a csípője, és ő meg emlékezni sem fog rá....

Réka2 tényleg elég szép méretű pampuskákkal rendelkezik :lol:

Erika! Gratula a keresztelőhöz! Végre, az előbb sikerült már visszaolvasnom a naplód is :oops:
Jó még a ruci Popira?
Kaját honnan rendelsz végülis?

Megnéztem én is a videót Tündi! Nagyon megy a dagonyázás Lucusnak :lol: Majd ha már önállósítja magát és gyorsabb lesz nálad, az lesz az igazi :lol: :lol: :wink:
Szilváról nem hallottál még semmit? Tőlem már kérdezte a nő, akivel barackozni voltunk, már mennének :lol:

Andi! Itt a Baross úton is vannak butikok, ott is nézheted a rucikat! Vagy azóta már kaptál? Vagy az Árkádok alatt...?

Közös képek:
Kép Kép Kép Kép

Lesz videó is, feltöltés alatt van...másodjára :? remélem, most sikerál
IHOL EGY....!!
MEG MÉG EGY

HARMADIK
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2008.08.06 10:52-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Egy kis nézegetnivaló!!

Kép Kép Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szép napot Mindenkinek :)
Ma egy kicsit lustiztam,Luca negyed 9-kor ébresztett :) Nem kell ma főznöm,így nyugodtan szundiztam.Fiúk 9kor ébredtek.

Tündi:Lesz netünk,remélem hamar be is fogják kötni,habár azt nem tudom még ott milyen lehetőségek vannak.Igen,a sín kellemetlen volt neki,de szerncsére rendbe fog jönni a drágám :)
Milán dongalábas volt,őt műtötték 4 hósan,szintén Pesten :( Azt nem tudom,ő honnan örökölte,mert olyan senkinek nem volt a családban.Hát az ovinak majd még utánnajárunk :) Te Lucád meddig alszik reggel?

Erika:Köszi az infót :) Itt is megkereszteltek volna,de már ebben a korban :P kellene előtte hittanra járni.Ahhoz azért már nincs kedvem :?

Katlina:Nagyon édi baba Robika :) Az én Milánom is borzasztó rossz evő :( Ami biztos bevitel a reggeli és esti 2,5-2,5 dl kakaó.Ezenkívül van,hogy egész nap szinte semmit nem eszik :( Csak tudnám min él.Pedig nasi sincs,csak ritkán.De nem sovány gyerek,erős csontozatú.

Nóri:Nagyon cuki csaj Lilcsi :) Bizti élvezte a nyaralást.Nekünk elmarad most a felújítás miatt :( talán jövőre összejön.
Én is csípőficamos voltam,és szerencsére nekem is maradéktalanul helyrejött :) Remélem Lucusnak nem kell addig,míg a felállással nem kezd próbálkozni.3 hósan tették rá,azt mondta doki bácsink ált.3 hónap szokott lenni.Nekünk 15.-én telik le a 3 hó.Most pénteken megyünk kontrollra,remélem jó híreket kapunk.Engem is az vigasztal,hogy nem fog rá emlékezni :)

Na lépek kicsit,majd még benézek hozzátok :) További szép napot Nektek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Szegény Lucus!
Annyira borzasztó az ilyen,de ettől jön helyre a csípőlye akkor muszály

Most már kezdek rájönni hogy nem csak az én gyerekem ilyen rossz evő,nálunk is a reggeli és esti kakaó a biztos pont

Erika!
Én is hívom őket mert nálunk se Robi se a leendő kereszszülő nincs megkeresztelve,és ahol ídáig kérdeztük mindenhova ilyen oktatásra kellene járni ami megoldhatatlan,hátha megkeresztelnék őket oktatás nélkül is!Na meg templomi esküvőnk sincs

Nóri!
Lazulós-vásárlós nap rám is rámférne :wink:

Kép

Kép
katlina

Felhívtam és sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megkeresztelik Robit és a keresztapját és a férjem is ugyanakkor,Erika örök hálámKép

Kép

Kép
katlina

Katlina! Örülök, hogy örülsz Kép

Én meg feltöltöttem az összes videót az oldalunkra, nem csak ez a 3 van, meg még képeket is, lehet nézni, aki akarja Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
szilbee

Nóri,megnéztem őket(2ő nem indult el:( ) NAgyon klasszak,a lovacskás tök jó,na meg a pancsizós is ,tök ari,ahogy úszkál :) :) Te nem medencéztél?De azért jó,hogy közös képeket is tettél fel.Nem bírom ki,hogy ne írjam le megint,de Lilcsi kiköpött másod! :) :)

Ivett,végre rólatok is közös képek:) Jók nagyon :) Elmentél végülis pestre?

Móni,van kábelnetes net,telefonvonalas és kb ennyi.A kábelnetes net sztem jó,nekünk itt nem az van,de tesómnak olyan van,meg régen nekem is az volt ugye még otthon laktam,de ide nem kötték be,mert a 2ővel ezelőtti tulajnak elmaradása volt,és velünk akarta kifizettetni a szolgáltató,és ezért nem köttettük azt be,így T-Home-s csomagunk van.

Katlina,akkor ti is szervezhetitek a keresztelői ebédet :)

Erika,bővebben írjál :)

Kép
Kép
tundi24

Erika:Én is telefonáltam és megkeresztelik Lucust,meg engem is :) De azt nem kérdeztem meg,hogy ez katolikus vagy református?Megmondanád nekem?És mennyit kell érte fizetni?Köszönöm előre is válaszod.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Lucuska! Várom az adatokat és a képeket! Még ma és holnap tudok a (nagy) táblival foglalkozni... aztán már egy darabig nem.
szilbee

Tündi!

Igen voltam Pesten ebben a nagy melegben nem régen értem haza!
Egyszerűen nem kaptam Mátéra cipőt sehol sem,olyan nehéz találni egy normálisat!
Majd ha már megy sokkal könnyebb lesz kiscipőt venni!
Te hol szoktad venni Lucusnak a cipőt?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Lucus: Mohamedán..............
Viccelek, bocs. Református. Jó tudni, mielőtt belevágsz, mibe is vágsz bele. :D

Ivett: 101 kiscipő? De minden bababoltban kapni szinte kocsicipőt. Vagy nem arra gondoltál?

Katlina: Örülök! :P
jaimee1

Ivett,milyen cipőt akarsz Máténak?Én Lucának a 101 kiscipőben vettem a cipőket,de ezek már járó cipők.Az egyik kocsicipőjét a Nike boltba,a másikat meg a Maya bababoltba.
A 101ben sztem jók vannak.

Szilbee,te egy kicsit bővebben. :)

Jajj,én tisztára be vagyok sózva :) Nemsokára kész a bringám és megyünk egyet cangázni :)

Móni,az új házatok fele is fogunk menni :) mert nem messze lakik oda a bnőm :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nagyon régen nem irtam, nagyon lefoglalnak a gyerekek.
Olvasgatni néha szoktalak benneteket, nagyon hiányoztok.

Azért sem irok mert nem nagyon tudnénk most lépést tartani veletek és nem akarom, hogy csak saját magunkról irjak mindig az nagyon egyoldalú lenne.

Nagyon édesek a gyerekek, jó, hohy ilyen sok képet tesztek fel.

Judit! A kisvonat a falon szuper lett, nem tudom hogy nekem lett volna-e bátorságom hozzá. Nagyon ügyes vagy.

LInda! RÉka nagyon szép nagy baba. A tejgondokat olvasva mindig veled éreztem, már átmentem én is egy két tejválságon, de szerencsére minden rendben van, Ati szépen szopik.

Rólunk röviden. Jól vagyunk/kopp-kopp/
Ati lassan eléri a 7 kg-ot, hétfőn fog oltást kapni. Borzasztóan nyáladzik szegény és szopikor olykor el elkapja a fejét, de fogacskáknak eddig még nem láttam nyomát, de ettől még feszitheti az inyét.

És most kérdezni ill. kérni szeretnék: Van-e valakinek eladó fa járókája, amiből a kisded rendesen kilát/ nem hálós/, nagyon érdekelne. A teraszra kellene mert már a mózeskosárban nem olyan érdekes a fekvés.
Ha tudtok szóljatok. KÖszi

És mégegyszer elnézést azoktól akiknek nem irtam.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Ime egy tegnap készült kép rólunk: Kép

Kép
Kép
mongi

Erika,Tündi!!

Igen kocsi cipőre gondoltam eddig Nike-t vettem neki de képzeljétek el nem lehet egyszerűen Szolnokon kapni!
Nem tudom hol van a 101 kiscipő bolt meg a Mayában sem voltam még!
A ficánkában néztem de ott egyiksem tetszett!

Mongi!

Aranyosak nagyon a gyerkőcök!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Mongiiiii! Letiiiiii! Gyönyörűek vagytok! Gyere gyakrabban, nem baj, ha csak magatokról mesélsz!!!!!!!!!!!!!!!! LÉcci!

Aszta, 7 kiló Attila? Jó súly! :D Réka 6 hónaposan volt 7150 g.

Ivett: Szépek vagytok a képeken. Először aszittem nyaraltok valahol.

Nóri: ELső vidijóig jutottam, az szupi! :lol:
jaimee1

Tündi:Apáék ma is voltak kint a fiúkkal,míg mi Valival elmentünk bevásárolni :) Nekem is van bringám,de 2 gyerkőccel nem lesz egyszerű szerintem :roll:

Erika:Köszi.Az nekünk nem jó :( De közben kinyomoztam a katolikus telószámot,holnap megpróbálom.Remélem az is ilyen simán megy :)

Szilvi:Küldtem képeket,apa emailjéről,remélem jó lesz :)

Letti:Még mindig gyönyörűek vagytok :) Puszi nektek :)

Na irány a pancsi,szép jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Hú, megint csak kutyafuttában jövök... :oops:

Ivett, igen, voltunk tegnap Debrecenben. Kalandos az indulás története, de ezzel nem untatnálak benneteket. Voltunk unokatesómék kislányát megnézni (erről később) és az állatkertben és a vidámparkban. Nagyon klassz volt, nekem a kis pingvinek tetszettek a legjobban :wink: :lol:
A vidámparkban meg átmentem gyerekbe, mert mindenhová csak felnőtt kisérettel ülhettek még be. Így dodzsemeztem, hullámvasutaztam (pici, új), óriáskerekeztem, meg egyéb nyalánkságok. Hááát, rengeteg pénzbe kerül. Csonginak egész nap vérzett az orra, már nagyon ki voltam bukva! Komolyan mondom óránként eredt el az orra vére.
Este adtam neki gyógyszert, kenőcs, remélem ennyi elég lesz, nem kell dokihoz vinnem.

No, akkor a pici babáról. Hát nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon ledöbbentem a debreceni körülményeken. Képzeljétek el, hogy most lenne 34 hetes (tehet éppen 4 hetes), most 1, 70 kg, vasárnap engedték ki az intenzívről. Hárman vannak egy szobában (talpalatnyi, szerintem még a szolnokiba is több hely van), olyan babákkal akik időre születtek.
Látogathatóak (ki-be járkál mindenki a kórterembe)....! Én Csongiékat fel sem akartam vinni, de annyira erősködött a pici lány anyukája, hogy csak felvittem. (hihi, tátott szájjal nézték). Mondjuk én is meglepődtem, ilyen picike babát még életemben nem láttam. Kis formás mindene, de nagyon PICI! Szopizni próbálnának, de nem megy, még a cumisüveget is nehezen szívja, és általában szondán kapja a tejcsit. Anyucinak van még teje, azt kapja, hát nem tudom, meddig tart még neki.
Még kb. 4 hétig mindig benn kell lenniük. Egyelőre úgy néz ki, rendben van, ma mennek szemészetre.

Ja, két tyúkeszű nő, elmentünk két digifényképezővel, és mire odaértünk mindkettőben lemerült az elem :wink: Úgyhogy képem az nincs.
Az állatkertben vettünk, de még nem volt időm feltölteni, amik ott készültek.

Reagálni később megpróbálok.

Évi és
Kép
csongianya

No, itt vagyok még egy kicsit...

Nóri, végre téged is látunk a képeken :lol: Videjókat majd otthon nézek, itt nincs hang...

Ivett, tök jók ezek a képek, apátok csinálta? A Siestában nézted már a cipőket? Tudod, a keresztanyámé a bolt :wink:

Mongi, de jó végre hallani rólatok! Jöhetsz ám nyugodtan, úgy is, ha csak magatokról mesélsz! Szépek vagytok együtt, látom Ati is jó "húsban" van!

Lucuska, hú, ez a csipőficamos dolog kemény lehetett! Remélem pénteken mindent rendben találnak. A férjem unokatesójáéknak a kisfiát is műtötték a lába miatt (erdélyiek, de végül átjöttek ide Pestre), és elég szépen javul neki! Ő most lesz két éves.

Judit, ez a kisvonat hogy készült? Te rajzoltad, vagy volt valami minta hozzá? Nagyon ügyi vagy! Bordűröket lehet kapni 1300 Ft/10 méter átlagosan, és könnyű feltenni!
Próbálj szépen mosolyogni a dr. Padlóban és levágják neked a darabot, amit kérsz :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Tegnap elmaradt a "szokásos" esti nyűgi és sírás :D :D :D
ma reggel pedig így ébredtünk:

Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
pimelinda

Szép napot!

Tündi:Voltatok végülis bringázni?

Linda:Nagyon édi Réka :) Gratula :) Nekünk azt mondta a gyerekorvosunk,hogy 3 hós korig belefér az esti 2-3 óra nyűgösség,még a hasfájás nélkül is.De akkor nektek "gyorsan"elmúlt csak már így is maradjon :)

Évi:Mikor műtötték a kisfiút?És hol?Mi az ortopédiai klinikára járunk és amikor Lucával voltunk bent,akkor műtöttek hasonló korú kisfiút,ők is Erdélyből jöttek.Szerencsére Milánnak már teljesen rendben van a lába :) de azért még járunk fél évente kontrollra.Nagyon lelkiismeretes doktorbácsink van :)

Ha már itt tartunk leírom pár szóban a kezelését:Előstör is itt voltunk Szolnokon magánrendelésen 13 naposan a MÁV kórház igazgatójánál,ő küldött volna máshoz.Na 2 nap múlva már Pesten voltunk.Rögtön be is gipszelték a pici lábát,majd keresek képet.2 hónapos koráig hetente jártunk gipszcserére,majd 4 hós koráig 2 hetente.4hósan megműtötték.Kis műtét volt,de azért nem kívánom senkinek amit én akkor átéltem :cry: Nagyon kedvesek,lelkiismeretesek voltak az orvosok,nővérek.Szegény picikém nagyon fázott amikor a műtőből kihozták és a nővérke betette az ágyamba,hogy bújjunk össze :) A műtét után még 1 hónapig volt gipszben,aztán éjszakára műanyagsín 1 hónapig.Itthon tornáztunk.És rendbe jött teljesen :D Na képet majd csak apa segítségével tudok föltenni,ugyanis már nincs a gépen én meg nem tudom hogyan kell visszatenni :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni, nálatok is volt ilyen esti nyűgi? Meddig tartott? esetleg volt valami praktikád, amivel enyhíteni lehetett?
bár jól indult a reggel, babuci mindösszesen 2 óra hosszát aludt eddig :? ha leteszem, egyből sírdogál, fogtam egész nap :roll: a vasalnivalót ott eszi meg a fene :lol: remélem este aludni fog!

Tündi, Luca élvezte a bicajozást?

Évi, amit a debreceni kórházról írtál, tényleg furcsa, hogy a kora baba kint van az érettekkel :shock: és még szabadon látogatható is :shock: mondjuk ebben az a jó, h az anyukájával lehet :)

Mongi, szépek vagytok :D

Jaimee, nem bírom megnyitni a blogotokat :( az én gépemmel van baj?

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Kezdhetem előről,Luca elnyomta :twisted:

Letti,jó hogy írtál :) Szépek vagytok a képen :) Ati baba szépen ki van kerekedve. :) Írj ám nyugodtan,nem baj ha csak magatokról írsz,szívesen olvassuk :) Járókát nézted már a teszveszen esetleg?

Móni,igen voltunk bringázni tegnap.Luca nagyon élvezte,elbringáztunk felétek :) Neked biztosan nem elsz egyszerű 2 gyerkőccel,de meg fogod oldani,emrt tőletek azért elég messze van a központ ,és ha mindig sétáltok elég sokára értek be.Habár gyalog még nem jöttem onnan be.Vagy autóval jársz majd be?
Az nagyon jó,ha Milán lába otthoni tornával helyrejött!!!Nem szokott olyan egyszerűen gyógyulni,de ti szerencsére a szerencséek közé tartoztok :) És a tornával tényleg rengeteget lehet rajta javítani!

Nóri,szilva szedés már van,de nem ott ahol a barackot lehetett szedni.Sajnos a tel.számot nem találom,de majd a mamáéknál még utána nézek a dolognak!

Linda,nagyon édes Réka :) Nagyon szépen indult a mai napotok akkor :)

Évi,ezen most én is meglepődtem,hogy a korás baba együtt van anormál időre születettekkel :? Majdcsak eltelik nekik az a 4hét és mehetnek haza.Majd azért írj még róluk!!
Én nem is tudtam,hogy Debiben is van vidámpark :roll: Na ennyivel is okosabb lettem ma.

Ivett,mi ma Lillafürden voltunk,és Miskolcon bementünk egy nagy bababoltba,ott asztán voltak cipők,kocsicipő és járó cíipő is,rengeteg.De gondolom odáig nem mész el.
A Maya-ban Nike cipő az biztos nincs.Mondjuk azt miskolcon sem láttam.
Én anno a corában lévő nike boltba vettem Lucának.

Kép
Kép
tundi24

Ció!

Egy darabig még (!) nem leszek... Eddig apjuk szabizott, most pedig megyünk Szilvásváradra egy pár napra. (Ismerősék panziójába.)

Jövő héttől esmét egyedül leszek a kisebbikkel... akkor már lehet több időm lesz... írni. Bár akkor meg angoloznom kéne már. :roll: :? Szóval majd meglátjuk...

A tábli kész van, már csak képpé kell alakítani. Most exelben van...

No jók legyetek! 8) És drukkoljatok, hogy holnap kiránduló időnk legyen! :) Ja és hogy várjon hetfűig piri-anyó...!
szilbee

Sziasztok!

Letti! Nagyon aranyosak a képek rólatok. Örülök, hogy jól vagytok!!

Melinda. A pici Réka is nagyon édes baba! Látszik, hogy kipihent :)
Meglátod, elmúlnak a sírós esték.

Lucuska, nem semmi amin keresztülmentetek :( Minden tiszteletem a tiéd. Az nagyon jó, hogy Milánnak már teljesen rendbejött a lába!

Szilbee! Jó utat nektek, Szilvásvárad nagyon klassz hely!

Én is remélem, hogy holnap jó idő lesz, mert mi meg holnap szalonnát akarunk sütni a barátaink épülő háza mellett!

Köszi a dícséreteket a vonatra, de még csak a mozdony meg az első kocsi van megfestve :)
Még 4 kocsi lesz. Jó lassan megy a festés, de egyszer csak elkészül :) Amúgy a neten találtam a képet, amit felrajzoltam.

Évi! Valószínű az lesz, hogy a DR Padlóban bepróbálkozunk a padlószőnyeggel. Bár rendes szőnyeget jobban szerettem volna, de az ebben a méretben nincs sehol :( Remélem, a padlószőnyeget azért beszegik.
judit_79

Sziasztok!

Szilbee,érezzétek jól magatokat! :) Várunk vissza,piri anyónak meg hess-hess :)

Judit,ha Éviéknek levágták volna a szőnyeget gondolom akkor nektek is levágják! :)
Jó szalonna sütést estére :)

Többiek mit csinálnak ebben a jó időben?

Képzeljétek el Luca fél12kor megebédelt,ivott teát ,beraktam a kiságyba és egyedül elaludt.De már hulla fárdt volt.De azért örülök,hogy magától elaludt 10hónapos korára 1x :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Még mindig nem jutottam el a fényképek feltöltéséhez....

Linda, de szépen mosolyog Réka :lol: Egyre több ilyen lesz, majd meglátod!

Szilbee, jó utat, jó időt! Érezzétek jól magatokat!

Tündi, gratula az egyedül elalváshoz! Látod, ennek is eljön az ideje!

Jelentem vettünk Ivettel kis szandált a Siestába! Jaj, annyira édes volt Máté, el nem tudta képzelni, mi a fenét csinálunk a lábával. Amikor ráadtuk a szandált úgy lépegetett, minta nagycsizma lenne rajta :lol:

Judit, a miénk is padlószőnyeg, leszegve, 4 éve kitart!!!!

A férjem még mindig itthon, talán kedden megy vissza. Elment horgászni, úgy néz ki este halászlevet eszünk :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Ja, Lucuska, tavaly szeptember környékén volt az említett kisfiú műtéte, a SOTE-n.
Nagy kálvária volt. Úgy született, hogy befelé állt az egyik lába. Romániába megműtötték, sín, minden, de nem javult semmit. Végső elkeseredettségükben jöttek át, és képzeld volt egy magánszemély aki állta a műtétjüket! El sem hittük, hogy ilyen emberek még léteznek.
Kiderült, hogy Romániában elcseszték az egész műtétet... de úgy néz ki, hogy szépen javul, csak tornáztatni kell, meg Gyulára hordják át valami lézeres stimulációra. De most már jár!!!

Évi és
Kép
csongianya

Robika elfoglalta magát tegnapeste :lol: :lol: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katlina 2008.08.08 13:35-kor.

Kép

Kép
katlina

Katlina, ez a kép tünemény aranyos :D
judit_79

Katlina: :lol:

Kép
pimelinda

Annyira megvan bolodnulva a traktorokért hogy az már hihetetlen,és így tegnap amikor hazajött a papi megengette hogy beleüljön :wink:

Kép

Kép
katlina

Hú, ezt Marci is imádná, az biztos. A repülőnapon Apa meg is "sértődött", mert Marci először nem a helikopterbe akart bemászni, hanem a teherautók meg daruskocsi jobban érdekelték, alig lehetett kiszedni :lol:
judit_79

Évi,merre horgászott a férjed?

Katlina,szupi a kép :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Csak bejelentkezek, hogy megvagyunkKép
Ma menni akartunk cirkuszba, aztán strandra hívtak, oda is bekészültem, végül itthon maradtunk és főzöm a hétvégi kajcsit - paradicsomos káposzta - egy vagonnalKép
Holnaptól megint lesz egy kis közv.kutatás is.

Katlina! Robi nagyon ott vanKép

Kismamáink hogy. ill. hol vannak? Ne tűnjetek el!!

Hajni! Nektek meg kezdődik a beszoktatás? Mikor kezdel dolgozni?
Szomszédomat általában itthon látom...de lehet, csak szabin van?

Na, Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,paradicsomos káposztafőzés miatt maradtatok otthon? Megyek hozzátok enni :oops: :)
Holnapra jó közv.kutatást :)

Jó éjt mindenkinek! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Sehol senki :(

Én azért leirom a mi kis örömhírünket,megszületett
Luca unokahuga ma 10.30perckor, 3000g és 50cm.Holnap vagy hétfőn megyünk hozzájuk.

Na szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi, gatulálunk! :) én ismerem őket?

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Tündi, gratula a kis unokatesóhoz :lol: Szép kerek adatai vannak :wink:

Mi anyuéknál voltunk és egyébként is nagyon nehezen jutok mostanában géphez itthon. A férjem játszik rajta, vagy Csongi nyomja.

Apa holnap megy vissza, jelen állás szerint, mert állandóan változik...

Csongi meg hétfőn anyósomékhoz egy hétre. Egy kicsit tartok tőle, mert hát 150 kmre lesz, nem 20, mint anyukámék :?

Évi és
Kép
csongianya

Linda,nem hisezm,hogy ismered őket,mert Laci tesójáéknál született,ők meg mezőberényben laknak,és békéscsabán született a kis Enikő :)
Réka baba hogy van?Éjszakáitok milyenek?

Évi,jó messze leszel akkor Csongitól,de csapj csajos estéket :)

Kép
Kép
tundi24

Sehol senki :( :cry:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, nem ismerem őket. Mégegyszer sok boldogságot nekik! :) Réka jól van, újabban nappal alig alszik valamit :shock: este még mindig nehezen alszik el, 11- éjfél körül :(

szopi: éjjel annyi tejem van, hogy meg sem eszi, délután persze jól jönne a túlkínálat :roll: mindenesetre megint látványosan hízott, majd ideje lenne megmérni a kisasszonyt

Kép
pimelinda

Hali.

Majd jövök képekkel a kis koszorúslányomról :)

Nagyon ügyi volt az esküvőn,nagyon profin csinálta a bevonulást stb...
Reggel a fodrász nem nagyon tetszett neki,pedig szupin megcsinálta a hajacskáját.csak az volt a bibi,hogy mikorra kiértünk a Szabadidőparkba összeesett a frizkó és olyan kis kócos lett :(,,,,én meg már nem tudtam úgy belőni... :?
Zsolti is elvolt,igaz ő kevesebbet táncizott,de jól érezte magát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Na végre :)
Andi, várjuk a képeket! :)

Kép
pimelinda

Linda,Luca sem akart napközben soha aludni :( Aztán amióta össze-vissza mászik,így alszik délben kb másfél órácskát :) Meg reggel 8-9ig.Kisebb korában meg csak a levegőn,babakocsiban volt hajlandó aludni,de ha megállt a kocsi a feneke alatt már fel is kelt :shock:

Andi,várjuk a képeket! :)

Én is rakok 2 képet arról,hogy eszik Luca egyedül :twisted: Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?