Pété: köszi a hozzászólást neurológus-ügyben.
Csak hozzáedződtél a lánykához, és lám már itt az 5. hónap!
És milyen jó lesz majd a 6., 7., 8., stb.!!!! Még egyszer sok-sok boldog hófordulót nektek!
Kvaszévi: sok-sok +++++++ keddre apukádnak!
Hát igen, egy kis rosszaság ráférne Jim kisebbik fiára, annyira jól viselkedett...
Jim: csak elsőre ijesztett be a dokinő, azóta az a baj, hogy van egy kis vezérhangya a fejemben, amelyik azt mondja, hogy hátha mégis igaza volt... Na ezt a vezérhangyát azóta püfölöm, hogy hagyja már abba, mert a mi gyermekünk egészséges
Köszi a +++ - t!
Kmanna: neked is köszi a neurológus-hozzászólást!
Kolyok: na, végre itt!!! Köszi neked is a nyugtatást! Hát igen, Fruzska már csak ilyen kicsapongó, minden közelébe kerülő pasit megszere(t)(l)get
Ügyesen vásárolgatsz!!!
Azért a tegnapi nap a csemetéink eléggé relaxban voltak: a te kisfiad is sokat aludt, no meg az én lányom is
Akartam is már kérdezni tőled, hogy Máté még mindig egy órán keresztül eszik? Vagy már rövidült?
Zsu: jaj, te szegény! Azért láttam a margitszigeti találkozón is, hogy Alexának van mozgásigénye rendesen... Remélem, ma már jobb a helyzet!
Hát igen, a Victor Hugo utca leglerobbantabb háza a miénk
könnyű felismerni....
Petramama: köszi a mérlegfelajánlást! Annyira nem fontos ez a méretkezés, csak arra voltam kiváncsi, hogy az elmúlt egy hónapban mennyit gyarapodott a lányka a fényevéssel
Pepike: köszi a képet! (végre nem látszik annyira a tokám, viszont ezen meg a görögdinnyényi tejcsárdáim látszanak...)
B.márti: hát igen, az alvókájával sosem volt baja a lánynak! Viszont ez a tegnapi alvás azért nála is különlegesség volt: délelőtt 4 óra, délután egyszer 2 óra, aztán még egy 1 órás alvás, és este 10-től reggel 8-ig aludt mindezek után...
Hát igen, adatok azok nincsenek. A hosszát még csak-csak lemérjük, de a súlyát... Na majd jövő héten újra próbálkozunk
Beuska: ne izélj már!!!!! Semmi gond! Ha bajom van, úgyis szólok. Üldözési mániám pedig nincs, szóval elhiszem, hogy nem direkt volt (vagy mégis
)
Melinda: használd ki, hogy a párod otthon van! Nagyon jó, ha pasik is együtt tudnak lenni a gyerkőccel (no meg velünk)!
Tündérmanó: a délelőtti randevú nálunk kilőve, mert a kisasszony olyankor alszik, nekünk inkább a délutáni találkozó lenne jó
Az olimpiát én is várom! Mindig szoktam nézni, nem csak a magyarokat. Például imádom nézni a futókat, a magasugrókat, távolugrókat, a bicajosokat, a ....... szóval bármit
Ja, és nagyon várom a megnyitót. A kínaiak a nagyszabású rendezvényekben nagyon profik!
Nagyon helyes a lánykád ezzel a mosollyal (is)!!!
Pumperka: Üdv újra itt!!!!!!!!!!!!!!!! Képeket kérünk!!!
Szilvánusz: merre vagy? Gyere elő!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.08.08 09:39-kor.