Sziasztok!
Képzeljétek tegnap hogy jártunk... Tegnap tudtuk csak elintézni a csp-t és az egyéb pénzes dolgokat, úgyhogy túlvagyunk életünk első csuklós buszozásán aztán utaztunk még sima volvo busszal, mertoval és villamossal is. Etetnem kellet, mert nem fejtem előre mert mondták, hogy az MÁK-nál és az OEP-nél is van kialakitva szoptatás pelenkázás célra külön hejség. A MÁK-ban kényelmes fotel volt és a pelenkázó is jó volt, meg lehetett kezet is mosni, és mível kb 2-3 órát ott voltunk szükség is volt rá... Aztán az OEP-nél is vártunk kb 1 órát és pont megéhezett mire sorra kerültünk így apa intézte azt helyettem, de ott csak egy tárgyalóba küldtek
Mindegy a célnak végülis megfelet, de evés közben látom nagyon erőlködik még abba is hagyta egy picit és vérvörös lett az arcocskája úgy sajnáltam szegényt és akkorát kakilt
, hogy az elötte szinte üres pelus nem bírta elnyelni és a háta illetve az olda tiszta kaki lett, és mondanom se kell én is usztam a kakiban... Váltóruhát sajna nem vittem neki (még eléggé rutintalan vagyok látszik nem is gondoltam rá
) mondjuk nagyából le tudtam szedni az ő ruhájáról és szinte az egész kakis rész az új pelushoz esett így nem lett baja, de azért sajnáltam. Őt betakartam és mintha semmi sem történt volna, de én a szép világoskék szoknyámban... hát szóval gondolom el tudjátok képzelni... és még ki se tudtam mosni mert nem volt víz és otthon vettem észre, hogy még a bugyim is tisztára kakis lett
, tehát egy nagy barna foltall indultunk haza Árpádhídról újpestre. Látátok volna apa arcát majdnem megszakadt a röhögéstől amikor meglátott
persze nem bántásból, és nem is vettem annak, de vicces látvány voltam mindenkinek és még takarni sem tudtam a foltott.
Edina - Nekem az orvossal semmi bajom nem volt eléggé sokat volt bent szerintem ahoz képest, hogy egyszere 5 szülést kellet figyelnie, mert nem volt akkor szinte senkinek választotja és így húzós egy ügyelete legetett... Amikor vizsgált sosem fájt, tehát gondolom nem erőltette a tágítás és akkor se fájt és még kellemetlen se volt amikor burkotrepesztett és szinte ahogy benyult már folyt is tehát nagyon gyors volt. Ami még nagyon fontos volt nekem, hogy lehetett közben kérdezni mindenfélét (mert nagyon nem voltam még rákészülve) és mindig kedvesen és megnyugtatóan állt hozzá a kérdéseimhez. A gátvédelmet meg lehet vele beszélni, mondjuk én elfelejtettem megkérdezni és így volt, de utólag szól mikor már elvitték Alexandert, hogy volt egy kis vágás amin én teljesen le voltam döbbenve, mert semmit sem láttam és éreztem az egészből (mármint hogy hogyan került oda az olló vagy amivel vágnak). Neked gondolom már nem lessz a harmadiknál, de amúgy a varrást is gyorsan és nagyon kevés kellemetlenséggel csinálta. Én személy szerint teljesen meg voltam vele elégedve és nála vagy vele szeretném a többi gyermekemet majd szülni.
Amúgy az egyik szobatársam orvosa ő volt neki ez már a 3. volt 2 év van a 3 fia között pontosan 2-2 hét külömbséggel, és ő nagyon oda volt a dokiért és azt mondta ha lessz 4. is amiben bíznak, hogy végre kislány azt is csak nála fogja szülni!
Én semmi rosszat nem hallotam róla, tehát bizti jó orvost fogtál ki!
mzsperx - köszi a szopis olddalt nagyon szupi