Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!
Tudnál képet feltenni a mei tai-ról? Úgy emlékszem zöldesszürkét rendeltél. Állítólag nem teljesen olyan a színe mint a képen amit felraktak.

Köszi előre is!
rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Annyit beszéltetek a mei tai-ról, hogy mondtam a férjecskémnek, hogy ilyet mi is beszerzünk! Akinek van leírná, hogy milyen tapasztalata van a használta során? Én ketteskénél vettem hordozókendőt. Élvezte is, de olyan hosszú... mikor levettem, és újra vissza, felsöpröttem vele mindent.

Liliommanó! Jó lesz ide is! Köszi! Habár szerintem nem fogtam mellé! Eddig nagyon kedves volt. Mikor nézte, hogy mikorra vagyok kiírva elmosolyodott. Azt mondta, már két éve próbál eljutni síelni. Mondtam neki, hogy ha megszültem felőlem mehet, én elengedem! :lol: Vette a viccet. Pedig sokaktól azt hallottam, hogy nem túl közvetlen... :roll: Nekem enyi elég a közvetlenségből. :wink:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Lányok apát megfűztem, hogy írjon egy programot a decemberi lánynevekkel, és majd szeptember elejétől lehet szavazni. :)
Márti valamit igért a győztesnek, de mi van, ha többen tippelünk arra a névre? :D
Márti szept. 15- én lezárjuk majd a szavazást, jó? :wink:

Kép
Kép
susytunder

Nekemd az Adél, az Olívia, Viola, Viktória a tippem :)
Vendég

Sziasztok!

Alakul a dolog, Lányok, lassan agyalnom kell a nyertes(ek) jutalmán! Ha nem baj, egyenlőre nem reagálok a tippekre, de nagyon tetszik, hogy ennyire meg akarjátok fejteni! Na, majd meglátjuk, hogy alakul, valahogy azt is gyűjteni kéne a legtöbb szavazatot kapott neve(ken) túl-mert ugye 2 neve lesz a lányzónak és a 2. nem devemberi ám :wink: - hogy az adott névre kik szavaztak, hogy lássuk, a végén ki(k) viszi(k) el a pálmát :lol: ! Jó szavazást!
Ja és nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, Kincsesi tudja a babám nevét, úgyhogy ha még emlékszik rá, ne nagyon segítsen a többieknek, ha kérhetem!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Márti- Gratulálok a (biztosan) kislányodhoz!!!!! Királynői élete lesz.... :D :D
A szavazásba én is beszállnék,de még szereznem kell egy naptárat :shock: :D

Pandácska- 2 gratuláció 2 fogacskához!!!!! Homeopátiában Te vagy otthon,biztos van rá valami, mi anno dentinoxot használtunk nagyon nagy sikerrel! :D

Kép
iroko

Nagyon köszönöm a sok-sok drukkot!
Egyenlőre használ! :D
Tegnap este azt hittem, hogy elkezdődött és eléggé kiborultam, de ma reggelre nem folytatódott a szokásos forgatókönyv... :) Azt hiszem Edina volt így, hogy barnázgatott, mégis baba volt.
Mindenesetre elég ideges voltam miatta, bementem az ambulanciára, hátha valami gond van, persze Mécsné hozta a formáját :twisted:
Alig szóltak hozzám, egy idősebb hölgy UH-zott, persze lecsesztek, hogy mit akarok még ilyen korán, úgysem fognak látni semmit, hát mire elkezdte a vizsgálatot már majdnem sírtam. Hogy lehetnek ilyenek???? Pedig tudták a történetemet,mert megkérdezték.
Persze nem láttak semmit, kezembe nyomták egy papírt és szó nélkül kitessékeltek.... :(
A fiatal nővérke meg egy idősebb Úr-gondolom doki volt :shock: -Ők nézték meg a papírt és kezdtek vigasztalni ott a folyosón,hogy jöjjek 1 hét múlva mert még nagyon pici lehet.
Erre megnéztem a papírt és kétoldali petefészek ciszta van ráírva.. :cry: :cry: Persze latinul, úgyhogy most akkor megint mi van??? Miért nem szóltak ott a folyosón,ha baj van??? Miért nem szóltak az UH-n,ha baj van??
Nincs is baj,csak írni kellett valamit????

Jajjj lányok ne haragudjatok, hogy így rátok zúdítottam, de eléggé kikészített ez a nap.
A lényeg hogy továbbra is esélyes a csoda :D meg 2 jó kis ciszta is :cry:

Ági

Kép
iroko

Lányok úgy tervezem a szavazást, hogy akik írnak ide rendszeresen azoknak a neve bekerül egy táblázatba a decemberi lány nevekkel, és amire szavazik az illető ott megjelöljük. Remélem értitek. :oops: :)
De ha valakinek van valami más ötlete, akkor időben szóljon, hogy apának tudjam mondani. :)
Márti
Nem elég, ha csak az elsőre tippelünk? Úgyis az első név számít, az az igazi. :wink:

Iroko
Drukkolok neked továbbra is. Ezt a cisztát meg ne vedd komolyan, nekem is volt elvileg, aztán másodszor meg nem volt, eltünt, nem tudom mit láttak.

Sikerült vennem strandsátrat/szélsátrat az Auchanba. Meg mellette minden mást is. :)

Pandácska
Gratulálok a fogacskákhoz! Végre kiszenvedtétek.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok, itt vagyok, néha :) az egész család itthon, "nyaralunk". :) ez számomra igen fárasztó :D de azért élvezem a jó kis főzőcskéket... de sok pihenés nem jut, az tuti.

oagi, ez mit jelent? "aki a szabó györgyhöz jár biztosan
tudja a híreket és a szabó gergelyhez lett átirányítva," remélem, csak nyári szabi, nem maradtam le valamiről! :)

danann, nincs kedved írni a hordozókról, hordozásról, megkötésekről egy kis szösszenetet egy babás blogba? ha lenne, küldök meghívót. olyan sok jó dolgot összeszedtél már...

a képek nagyon jók :)

KépKép Kép
mzsperx

Iroko!

Bírnám, ha az a két ciszta két baba lenne. :)

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Susy! Jó ötlet a táblázat :lol:

Iroko! Én nem voltam soha Mécsnénél, de nálam emberségből egyest kapott mindenki, aki így bánt Veled! :twisted:

Pandácska!
Gratula a foghoz.

Mzsperx! Én is gondolkoztam, hogy lehet-e így érteni a Szabós mondatot, de aztán megnyugtattam magam, hogy bizti csak a szabi. Én sem szeretnék anno majd másik dokit keresni. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ildi - :lol:

Pandácska - Gratula a fogacskákhoz!

Márti - Luca, Barbara, Natáltia? :lol: Hányat ér tippelni?

Iroko - Szeritnem tutira csak írniuk kellett valmit a papírra! :wink: Legalábbis higgyük ezt, amíg más biztosat nem mondanak!

Velünk semmi különös. Kicsit sokkol, hogy holnap betöltöm a 30. hetet is. :shock: Pakolgatok, nézelődök, álmodozom ilyesmi. :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Köszönjük a gratulálat :D

Kriszta,
Köszi, de már 3 hónapja szedjük a Chamomillát :D

Iroko,
Sajnálom, hogy ilyen bunkók voltak :( Tényleg lehet ott még baba, csak nagyon korán mentél, amit megértek, de türelem... Drukkolok neked tudod :wink: Mécsné meg ilyen, nem szabadna emberekkel foglalkoznia :evil:
Vendég

Sziasztok!

Susy
, jó ötlet a szavazás. :) Olívia, Viola, szép nevek! Márti???

liliommanó, még azt akartam hozzátenni az előzőekhez, hogy ha fejni szeretnél mégis valami miatt, akkor a www.lll.hu oldalán van a kézi fejő módszer, én azzal ugyanannyit tudtam fejni, mint az aventes kézi mellszívóval, sőt, ez a módszer nem tette tönkre a mellemet. Persze idő kell, mire beindítja.

Betty! :)

iroko, remélem, lassan + választ kapsz!

mtunde

Lányok én úgy gondoltam egy ember csak egyszer és csak egy névre szavazhat. :roll:
Az túl könnyű lenne, ha 2-4 tipp is lenne.

Ma nem tudom leszek e még, holnap elutazunk nyaralni, ezerrel pakolok, ráadásul mindjárt megyünk a védőnőhöz. Kicsit szétcsúsztam. :) Sehol nem tartok még.
Iroko remélem jó hírt kapok, ha hazaérek, mindenkinek minden jót kívánok, Bettyna Dytkenek add át üdvözletem, drukkolok neki is.

Kép
Kép
susytunder

Susy, nekem csak az lenne az ötletem a szavazáshoz, hogy innetől mindenki priviben írja meg neked a tippjét, hogy ne befolyásoljuk egymást az ötletekkel. Mit szólsz(szóltok)?

Mzsperx, köszönöm a meghívást, bár én azért érzésem szerint még eléggé ugatom csak a témát. Mondjuk egy blog nem igényel talán tudományos fokozatot, szóval szívesen vállalom, de nem biztos, hogy hamar megleszek vele, mert most még egy picit el vagyok itthon havazva.

Iroko, tudom, hogy nehéz, de az ilyen hülyéket le kell sz@rni! ha akkor ki is akadsz rajtuk, hamar felejtsd el, nehogymá' miattuk görcsölj! Vannak szakmák, ahol kellene valami alkalmassági vizsga emberi bánásmódból, de komolyan!

Pandácska, Dorka hogyan ül fel? Samu négykézlábból billenti oldalra a popóját és úgy ül le, 'izomból' még nem húzza fel magát, ha fekszik.
Samunak meg már 6 foga van, mi is szenvedünk piszkosul, ma megint üvöltött éjfél és kettő között, aztán fenn volt 4kor, meg 6kor szegénykém. Na kettő fele már büdös kölök néven emlegettük :-)

Kriszta, örülök, hogy Zéti jobban bírja. És hát az a vigyor, tényleg nagyon zabálnivaló!
danann

Danann
Apa ír egy programot, amit majd ide belinkelek, és mindenki rákattintva le tudja adni a szavazatát. Egy táblázat lesz, a felhasználónevekkel, és a decemberi lánynevekkel. A leadott szavazat és a felhasználónév keresztezi majd egymást, remélem értitek. :wink:
Valami ilyesmire gondoltam.

Kép
Kép
susytunder

Susy, ja mostmár teljesen értem! Valamiért az volt a képzetem, hogy megírogatjuk, és te vezeted valahol, de így lesz a legegyszerűbb! :-)
danann

danann, a blog célja az, hogy egymásnak adjunk ötleteket, és azért született meg, mert a fórumok tengerében elvész a sok jó infó. szóval személyes tapasztalatok gyűlnek (sajnos rajtam kívül nem sokan aktivizálják magukat :DDD) küldj légyszi egy e-mail címet, és szeretettel várom a bejegyzésedet, akármikor születik is meg!

mások is írhatnak, ha van ötletük, jó témájuk :)))

már linkeltem, de itt van megint:
http://babainfo.freeblog.hu

danann, 6 fog, anyám, nem vacakol ez a samugyerek :)

KépKép Kép
mzsperx

iroko - nagy drukk, és ne hallgass a vészmadarakra

Beszállnék a szavazásba, de megvárom a szupi programot!

rozsaag - eldicsekszem a szép, új mei taijunkkal, amit anyukám varrt a héten, íme a fotók:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
szfgabi

Hű, Gabi, ez nagyon szép! Anyukád nagyon ügyes ám! Igazi férfias darab, ebben aztán apa is hurcolhatja a fiát :wink: És a 'lakónak' hogy tetszik? A képek alapján nem ellenkezik nagyon. És szerintem van elég nagy már hozzá, és ez a szuper perem remekül tartja a fejét, jó választás volt a mei tai :-) Nem tudom, mennyire lenne nektek messze az a budaörsi klub, amit sárfány írt a másik topikon, ha még mindig kacérkodsz a kendővel, ott tényleg meg tudsz nézni/tapintani, kipróbálni több félét is. Nekem sajna nagyon messze van Újpestről, még sosem jutottam el...
danann

Na, lányok még mindíg itt vagyok, jól felhúztam magam. Voltunk a védőnőnél, és frankón összevesztem az egyikkel. Nem a miénkkel, hanem egy boszokrával. Megkérdezte minek mentem. Mondtam neki, hogy maga szerint egy anyuka minek megy a gyerekével védőnőhöz...mondtam neki perecet venni jöttünk. :twisted:
Mert, hogy a mai napon csak oltásokkal foglalkoznak, és különben is vegyem fel a gyereket, ha sír. Mondtam neki, ha nem bírja a gyerek sírást, akkor pályát tévesztett, és az a dolga, hogy tanácsadáson ellássa tanácsokkal az anyukákat. A doki néni és a mi védőnőnk is rendes volt, csak ez a boszorka piszkál engem mindíg.
Ami rossz hír, hogy Kristófot a gyakori hőemelkedés miatt, vérvételre meg különböző vizsgálatokra kell menni, mert a dokinéni szerint a fogzástól nem kellene szinte folyton hőemelkedésének lennie. frankó nyaralás lesz, inkább ne is mentem volna sehová, hanem nyaralás után a dokinénihez. Most izhulhatok, hogy miért van ez.

Kép
Kép
susytunder

bocs lányok nem akartam ráhozni a frászt
a szabó györgy dokisokra,persze csak a szabi,
de jó hosszú,ezért írtam nekem aug5től szept 7ig mondta,
hogy bizonytalan van-e

azóta voltam sz. gergelynél CTGn, és nagyon kedves volt
meg eljutottam hétfőn a f. kati tornájára is,hát lányok köszi,
hogy ajánlottátok,a terhességem alatt először éreztem,
h nem fura kismamának lenni,így jár aki végiggürizi
és a 37. hétben jut el valami kismamafoglalkozásra
többet ilyet soha

a torna pedig szuper volt,most hétfőn is felküzdjük magunkat
pestre,annyira lelkes voltam,h kispapa felvisz :D

a szülésznőtémáról majd lesznek híreim,
írtam levelet honvédba és várom a visszajelzést
talán ma kapok tőlük levelet....már feladták
nekem szinte már mindegy,mert az f.zsuzsi lehet pont nem lesz,
de szerintem elvi kérdés is...remélem másoknak segítek vele

rugalmas kendőn gondolkozom,h vegyek,
valaki használta közületek?köszi

ági
oagi

Jaj, Susy, te is mindig kifogod a legidiótább védőnőket! Olyan nehéz nem törődni velük, tudom, de legalább próbálj meg hamar megnyugodni! A nyaralás jó lesz, és utána biztos minden rendben lesz Kristóffal is. Ha valami komoly baja lenne, akkor biztos súlyosabb tüneteket produkálna, és nem fejlődne olyan szépen. Szerintem biztos nem találnak semmi komolyat! Inkább élvezzétek a pihenést apával! :-)
danann

susy, megértem hogy aggódsz, de a fiad gyönyörű, láthatóan kicsattan az egészségtől, szerintem minden teljesen okés lesz, szoríts háttérbe a rossz gondolatokat és hajrá nyár!!! :)

Kép
Kép
szalamandra

Lányok!

Segítsetek, ha tudtok....
Sajna kialakult egy jó kis mellgyulladás az egyik cicimbe, és nem tudom, hogy mennyi időnek kell eltelnie hiogy rendbe jöjjön. Csinálgatom, amit ajánlanak ilyenkor, de nem mindig sikerül mindent betartani, mert a gyerkőc napirendje nem nmindig engedi. Mostanában sokat nyűgös, és csak a kezemben tud elaludni, de akkor meg nem tudom lefejni a bentmaradt tejcsit, így tovább fokozhatom a gócpont gyulladfását.....a meleg borogatást sem tudom mindig, és masszírozást betartani, de így elég lassan akar javulni.

Tapasztalat, ötlet?! :?

Már 39.7 fpokos lázam is volt vasárnap, úgyhogy kicsit megijedtem.... :cry:
sly78

iroko szegénykém, jól kifogtad azt a banyát... szerintem nagyon pici lehet még az a babácska, UH még nem tudja kimutatni. a barnázás lehetett a beágyazódás is, és akkor még teszt sem mutatja ki, csak pár napra rá.
A ciszták miatt meg ne aggódj, azok jönnek-mennek, következő UH alkalával már tuti nem is lesznek ott.

oagi érdekes szabó doki szabija, nekem aug 19-re van hozzá időpontom, pont a 12. heti nagy UH. Igaz, előtte megyek még Csillához, lehet, hogy akkor mondani fogja?

susy minden rendben lesz, élvezzétek a nyaralást, remek időtök lesz! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

iricc
pont most hallottam még valakitől,h 19ére van,szerintem
2 utazás közt berakott egy időpontot,és akik szülőfélben vannak :)
nem akarta ide oda rángatni a heti CTGn,ezért rakott a sz.gergelyhez
nekem azt mondta,ha eljön az idő majd a kórházban közlik,
hogy ki van ki nincs a két doki közül,nem akar áltatni h lesz...
te szültél már nála egyébként? most kezdett el izgatni a
hálapénz dolog,mert ez eddig egyik dokinál sem került szóba

sly78
sajnos passz,de a hónaljtartásra emlékszem nagyon,talán
susytunder ajánlotta egyszer...

agi
oagi

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap hogy jártunk... Tegnap tudtuk csak elintézni a csp-t és az egyéb pénzes dolgokat, úgyhogy túlvagyunk életünk első csuklós buszozásán aztán utaztunk még sima volvo busszal, mertoval és villamossal is. Etetnem kellet, mert nem fejtem előre mert mondták, hogy az MÁK-nál és az OEP-nél is van kialakitva szoptatás pelenkázás célra külön hejség. A MÁK-ban kényelmes fotel volt és a pelenkázó is jó volt, meg lehetett kezet is mosni, és mível kb 2-3 órát ott voltunk szükség is volt rá... Aztán az OEP-nél is vártunk kb 1 órát és pont megéhezett mire sorra kerültünk így apa intézte azt helyettem, de ott csak egy tárgyalóba küldtek :? Mindegy a célnak végülis megfelet, de evés közben látom nagyon erőlködik még abba is hagyta egy picit és vérvörös lett az arcocskája úgy sajnáltam szegényt és akkorát kakilt :shock: , hogy az elötte szinte üres pelus nem bírta elnyelni és a háta illetve az olda tiszta kaki lett, és mondanom se kell én is usztam a kakiban... Váltóruhát sajna nem vittem neki (még eléggé rutintalan vagyok látszik nem is gondoltam rá :oops: :( ) mondjuk nagyából le tudtam szedni az ő ruhájáról és szinte az egész kakis rész az új pelushoz esett így nem lett baja, de azért sajnáltam. Őt betakartam és mintha semmi sem történt volna, de én a szép világoskék szoknyámban... hát szóval gondolom el tudjátok képzelni... és még ki se tudtam mosni mert nem volt víz és otthon vettem észre, hogy még a bugyim is tisztára kakis lett :? , tehát egy nagy barna foltall indultunk haza Árpádhídról újpestre. Látátok volna apa arcát majdnem megszakadt a röhögéstől amikor meglátott :lol: persze nem bántásból, és nem is vettem annak, de vicces látvány voltam mindenkinek és még takarni sem tudtam a foltott.

Edina - Nekem az orvossal semmi bajom nem volt eléggé sokat volt bent szerintem ahoz képest, hogy egyszere 5 szülést kellet figyelnie, mert nem volt akkor szinte senkinek választotja és így húzós egy ügyelete legetett... Amikor vizsgált sosem fájt, tehát gondolom nem erőltette a tágítás és akkor se fájt és még kellemetlen se volt amikor burkotrepesztett és szinte ahogy benyult már folyt is tehát nagyon gyors volt. Ami még nagyon fontos volt nekem, hogy lehetett közben kérdezni mindenfélét (mert nagyon nem voltam még rákészülve) és mindig kedvesen és megnyugtatóan állt hozzá a kérdéseimhez. A gátvédelmet meg lehet vele beszélni, mondjuk én elfelejtettem megkérdezni és így volt, de utólag szól mikor már elvitték Alexandert, hogy volt egy kis vágás amin én teljesen le voltam döbbenve, mert semmit sem láttam és éreztem az egészből (mármint hogy hogyan került oda az olló vagy amivel vágnak). Neked gondolom már nem lessz a harmadiknál, de amúgy a varrást is gyorsan és nagyon kevés kellemetlenséggel csinálta. Én személy szerint teljesen meg voltam vele elégedve és nála vagy vele szeretném a többi gyermekemet majd szülni.
Amúgy az egyik szobatársam orvosa ő volt neki ez már a 3. volt 2 év van a 3 fia között pontosan 2-2 hét külömbséggel, és ő nagyon oda volt a dokiért és azt mondta ha lessz 4. is amiben bíznak, hogy végre kislány azt is csak nála fogja szülni!
Én semmi rosszat nem hallotam róla, tehát bizti jó orvost fogtál ki! :wink:

mzsperx - köszi a szopis olddalt nagyon szupi :D

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Lányok!

Én még életemben nem láttam Mécsnét, de egész durva, amit írtok róla! Mindig Ő uh.-oz? Régen pl. Tidrenczel doki csinálta a kórházi uh.-kat, Ő már nem csinálja? Csak azért izgat a dolog, mert bár eddig nem kellett,, 19-én oda kell mennem, és fogalmam nincs, mire számítsak, márpedig engem könnyű megríkatni, főleg, ha a babámról van szó! Ugye kicsit kevesebb a magzatvíz, emiatt kell mennem, de nem akarom, hogy ott aztán bogarat ültessenek a fülembe, hogy mi minden rémséges baja lehet emiatt a babának! Valaki írta, hogy nem bírja a protekciósokat sem az említett dr.nő! Ki számít annak? Úgy értem, hogy nekem nincs beutalóm, a dokim aszisztense 18-án intézi nekem az uh.-ot 19-re. Akkor én most már eleve el is áshatom magam vagy ez nem számít annak? Egyáltalán lehet előre tudni, hogy ki lesz akkor az uh.-os doki? Segítsetek, ha tudtok! Nekem eddig minden uh.-ot a dokim csinált, csak most 2 hétig szabin van, úgyhogy jó lenne tudnom, hogy pontosan hova menjek, mire készüljek!

Milyen szép nevek vannak decemerben... :wink:

Ja, és belül vagyok az 50 napon, Lányok!

Márti
borossné becz márta

sly78 - Nekem is volt mellgyuladásom és lázam 38,9. Nekem akkor azt mondták algopirint lehet szedni a lázra, és fejjem le mindketőt illetve szívassam le a kicsivel. Én csak a fájósat fejtem, de eléggé bénán sikerült, mert nekem is nyugtalan volt akkor Alexander 2-3 fejés és evés illetve nekem még a kicsit hide zuhany segített (a zuhanyfejet masszázs módra állítottam és azzal maszíroztam át) nekem bevált ez és másnapra már híre hanva se volt. De nézd meg azt oldalt amit mtude ajánlott nekem nemrég ezt pedig neked kerestem ki: http://www.lll.hu/szfuzet/sulyos_mellgyulladas pont neked jó most, de az ondalon minden jót találsz majd a szoptatásról!

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Susy - Rendben, üzenetet átadom! Boszorka! :twisted: Jó nyaralást, próbálj nem aggódni, ha valami komoly dolog akkor a nyaralás alatt a környezetváltozástól hátha kijön rendesen és akkor legalább tudni fogjátok, nem csak a találgatás megy, nem kezelik esetleg félre.

Gabi - Szuper jó a mei tai és a képek is! De jó, hogy ilyen ügyes anyukád van!!!!

Oági - Én is ott voltam hétfőn!!!! Sőt szerdán is! Hétfőn a bordás fal előtt voltál vagy az ablak alatti sorban? Én az ablak alatt az ajtóval majdnem szemben. Fekete melegítő és fehér póló volt rajtam. Jövő héten viszont a hétfőire nem érek fel, mert Tatán leszek a szüleimnél.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Liliommanó!
Szegénykém! Mint gyakorlott anyuka javasolom, hogy plusszban ne 1 garnitúra ruhát vigyél legközelebb magaddal, hanem mindjárt kettőt a biztonság kedvéért. (nem véletlenül írom :) )

Történetem nekem is van:
Míra egyik reggel miközben krémeztem, kakilt egy akkorát, hogy a hálóingem, az arcom és a fejem mellett a kanapé háttámlája is tiszta szar lett! Azt sem tudtam hová tegyem, hogy ne kenjek össze mindent. Jó kis történet volt reggel 5h-kor. Gondolom hasonló története mindenkinek van.:)

Szfgabi!
Irigykedem!!! Nagyon ügyes anyukád, szuper amit varrt. Az a baj, hogy nekem nincs aki most megvarrja. Illetve aki megvarrná varrónő nagyon sok a munkája és csak a hónap végére tudja vállalni. Türelmesen kivárom. (vagy a végén veszek egyet?)

Jól érzi magát benne Máté? Szereti?
Anyukád a megadott szabásminta alapján varrta? Remélem jössz és válaszolsz!

köszi
rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Lányok!

Ha már a kakinál tartunk:
Megkérdeztem ma a gyerekorvost mitől lehet zöld a kaki. Azt a választ kaptam, hogy epefesték ürül a bélbe (vagy gyomorba (?) bocs nem emlékszem pontosan) és annak egy része felszívódik a többi nem. Amennyiben a bél perisztaltikája valami miatt gyorsabb akkor fordul elő, hogy zöld a széklet. Nem jelent semmit, a babának nincsen semmi baja ilyenkor. (tudom ezt már többször beszéltük)
Gondoltam azért megírom nektek a tudományos hátteret is. :)

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Szfgabi!
Mivel béleltétek ki a fejtámlát?

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok bíztatást,sokat jelent!! :D
Iricc, Rozsaag-Fantasztikus lenne, ha 2 bébi kavarna ennyire odabent. Tetszene! :D

Márti- Ne aggódj, Mécsné "csak" az admnisztrátor,ha jól tudom, mindig van egy orvos is,aki a vizsgálatot végzi. Lehet hogy már láttad is őt,ha a T. doki vizsgált. :)

Gabi-Anyukád fantasztikusan ügyes, bár én lennék fele ennyire! :)

Susy- Szerintem amikor a lányok írtak nekem Mécsnéről, azt gondold a védőnőre! Kb ugyanaz a kategória-én arra jutottam, hogy sajnálom az ilyeneket- elég pocsék életük lehet,de azért :twisted:
Kristóffal meg nem lesz semmi,nyugi! Gyönyörű,vidám baba a képekről nézve, tehát aggódni nem kell!

Kis hír ismét: Dytke köszöni jól van, bár már kevesebb a magzatvíz és a bébi is beállt teljesen, még a ctg-kre jár! :D

Ági

Kép
iroko

Rozsaag- Nekem is van ilyen sztorim és nekem is éjszaka 2-kor sikerült az egész gyereket, magamat, szobát végigtakarítanom... :D :D

Kép
iroko

Vendég

sz.bettyna

az ablak alatt voltam,és nem vagyok egy nagy méret,
bár ezt mondani mostanság már nem igaz,
mert hatalmasat nőttem a babóval :D
és a 37. hétben vagyunk,azt hiszem ezt kati körbekérdezte akkor
én emlékszem rád,akkor is tippeltem
ja meg a fiúknál öltöztem,mert már nem volt szekrénykulcs a
lányöltözőbe

képzeld a hétfői óra végén szóltam Katinak,hogy lehet
nem tudok többet jönni,mert már leköltöztünk vidékre,
és még vagy fél-1 órát velem töltött,
mindenféle hasznos infokat tömött a fejembe
sőt most hétfőn ha viszek neki üres kazit,cserébe kapok egy
régi felvett tornáját,

nem bírom ki,h ne menjek el megint :)
pedig már macerás pestre felmenni és nem is szeretjük

szóval aki most lendül bele a terhességbe menjetek el
kismama tornázni az ÁEKba
volt torna,intimtorna,levegővétel,relax,anatómia..
és Kati jó szakembernek is tűnik

ági
oagi

Köszönöm lányok aranyosak vagytok, én is remélem, hogy nem lesz gond.
Elköszönök 10 napra, Kristóf 6. hónapját és a házassági évfordulónkat is a Balcsin ünnepeljük, kár, hogy a vonalzót nem fogom látni.
Ha megjöttünk majd jelentkezek, vigyázzatok magatokra és a babákra.

Kép
Kép
susytunder

Pandácska!
Köszönöm szépen!
rozsaag

Kép Kép
rozsaag

valaki kérdezte a légzésfigyelőt

bocsánat már nincs erőm visszakeresni és most ugrott be:
mi kaptunk kölcsönbe egy Babysense II-őt,már két gyereknél
tesztelve lett és ezt ajánlják a Madarászosok is
mi itt voltunk is bölcsőhalál megelőző tanfolyamon:
http://www.bolcsohalal.hu/
szerintem 1x megérte,bár a doki inkább vicces volt,
a nővér azért megmutatta amit kell

egyébként azt hiszem a nagyobb márkákkal már nem lehet baj,
a madarászosok egyszerűen ezzel kezdték és szponzorok is..

de a legbiztosabb bármilyen is,ha mindig tesztelitek lefekvés előtt
azaz leültök elé és bekapcsoljátok a kiságyban úgyh nincs benne
a babó,hogy riaszt-e ahogy kell
legalábbis ezt javasolják :) nálunk még nincs tapasztalat

ági
oagi

Köszi a dícséreteket, anyukám már csak ilyen, mindent megvarrt, amit csak látott életében, egyszer még esküvői ruhát is bevállalt (jó sztori, többet nem is tette, az esküvő előtti nap utsó igazításon beleszúrt az ujjába, és összevérezte a ruhát, másnap reggel vettük csak észre, nagy volt a riadalom: mosás, béléscsere stb. Na ez nem ide tartozik, csak úgy megírtam). A MT szabásmintáját a babaközelben-es oldalról + Jan Andrea honlapról szedtük össze + anyukám lemért engem + Mátét, hogy kb. milyen méret lenne nekünk igazán jó + bevallom, hogy lekoppintottuk a bamberoo kinézetét, mert nekem az jött be leginkább. Anyaga kívülről sávolyos vászonszövet, a narancsszínű meg egy nagyon puha pamut pólóanyag, csak azért, hogy belülről, ahol a babával érintkezik, jó legyen a bőrének. Kellett is, mert amúgy még vágná a kis lábát. Úgy tűnik, beválik a MT, Máté szeret benne lenni, persze csak akkor, ha mászkálunk és nézelődhet ill. ha alszik. Leülni v. pl. netezni már nem lehet benne, mert nem bírja az egyhangúságot... :? Ja, és apának is jó, ő is hordozta benne, egyelőre csak a lakásban. A végén még nyitunk egy MT-bizniszt. :wink: Már néztem más anyagokat is, lehet, hogy lesz még több is...

Kép
Kép
szfgabi

gabi, anyukád nagyon ügyes, szuper lett a mai tai!
hajrá biznisz, jóval olcsóbbankijött amúgy, mintha megvettétek volna? (na, nem mintha én varrni akarnék :D nekem jó a kendő.)

oagi és más szabó dokisok, tegnap beszéltem az asszisztensnővel, és 18-ától lesz újra (nekem legalábbis ezt mondta :D)

liliommanó, látom megvolt a tanulópénz: váltóruha még évekig legyen a retikülöd része :DDD

KépKép Kép
mzsperx

Gabi! Tök ügyes anyukád van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok!
Akinek a gyerekének volt a háromnapos láz nevű nyavalyája megírná nekem, hogy a pöttyökön mennyi idő alatt jutott a csemete túl?
Szegény Lillát úgy sajnálom, már annyira szeretném, ha meggyógyulna. :cry:
köszi előre is, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Mi is túlestünk ezen, 2 nap altt eltűntek a pöttyök!
Ha valaki még írna infót az uh.-ról, megköszönném! Iroko! neked nagyon köszi az infókat!

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Oági - Akkor azt hiszem én is tudom, hogy melyikünk voltál. :lol: Kati valóban nagyon érti a dolgát. És Ági is, ő tartja szerdán. Totál más a stílusa, kicsit lazább, humorosabb, van, hogy végigröhögjük az egészet. Mindketten pontos nyilvántartást vezetnek rólunk, hogy ki hányszor volt és ha megvan a baba legtöbbször meglátogatnak fent (persze ha van idejük), de nekünk mindig hozzák a híreket. Én úgy 3 hete járok kb., de nagyon sokat tanultam. Örülök, hogy te is jól érezted magad és remélem azért egyszer csak összefutunk.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ildi, nekünk is most volt meg ez a betegség. Vasárnap-hétfő láz, kedd és szerda délelőtt hőemelkedés, szerda-péntek pöttyök. Na jó, egy pár darab picike még látszott hétvégén is, de amikor pöttyös volt, akkor már nem volt semmi baja, ugyan olyan ördögfióka volt, mint előtte, csak a láz viselte meg.
danann

liliommanó: ez a kakis dolog :oops: :lol: Mi ezért intéztünk mindent levélben, nem volt kedvem pár hetes gyerekkel végigülni mindenhol mindent, Apát sem akartam ennek kitenni, így mindent postáztak nekünk, és sehol nem kellett sorban állnunk :)

Ildi: jobbulást Lillunak!

gabi: mei tai nagyon jó lett, Anyukád ügyes!

iroko: drukk továbbra is! +++++++

susy: ez a védőnő egy :twisted:

Mi megyünk ma nyaralni végrevégre :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?