Sziasztok!
Túlestem ma a terheléses vércukor vizsgálaton. Hát..nem egy leányálom valóban... Attól a sziruptól olyan hányingerem lett, hogy csak na! De aztán mégis kibirtam!
Mónika!
A vércukor vizsgálaton megismerkedtem egy kismamával, aki a Dotén szült. Mondott új infókat, amik neked is hasznosak lehetnek.
Azt mondta, hogy a Dotén nagyon rendesek szülésnél. A babát nem viszik el azonnal szülés után, és éjszakára is az anyukával maradhat. Viszont azt is mondta, hogy csak 2 kifejezetten "apás" szülõszoba van. Ezek kis szobák, melyben van külön szülõágy, meg minden. A többi szülés egy "lóistállószerû" helyen történik, ahol a szülõágyakat csak függönnyel választották el. Állitólag, ha valaki itt szül, akkor az apuka csak függöny mögül hallgathatja a szülést, nem lehet az anya mellet. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de ezt szerintem nem nevezhetjük apás szülésnek. Szóval amikor bemegy az ember a kórházba, akkor szólni kell, hogy a szobában szeretne szülni apukával együttt. Ennyit tudtam meg.
Leirom az email-cimemet, hogy ne kelljen mindig itt foglalni a helyet, ha megtudunk valamit, ok?
varjasig@axelero.hu Voltunk Jeneinél mi is, rendes volt. A 32. héten megyek én is vissza hozzá. Az apás szülésre való felkészitésre a Dote portáján lehet jelentkezni (adatlapot kell kérni és kitölteni). Én jövõ héten megyek UH-ra, akkor megkérdezem pontosan.
Picur!
A babamozgás miatt ne aggódj! Én amikor elõször éreztem a mozgást, utána egy hétig semmi. Aztán megint éreztem, majd egy hétig megint semmi. Sokat aggódtam emiatt, de ez igy természetes. Nekem azóta rendszeres, mióta elõször éreztem a buborékszerû mozgást (ez nálam már kivülrõl is érezhetõ).
Eszter!
Nekem már kb. két hónapja folyik a tejem és gyakran tûszúrásszerû fájdalmat érzek a mellbimbómban. Én is nehezen szoktam meg
A védõnõ szerint igy biztosan nem lesz baj a tej mennyiségével!
Ja, a melleim "gyönyörûen" becsikosodtak!
Úgyhogy hiába minden kencefice, valóban hajlam kérdése. Azért a pocakkenést nem hagyom abba, hátha!...
Elnézést a hosszú szövegelésért, gömbölyödjetek sokat!