Új privát üzeneted érkezett!

Sziaszok!
Remelem mindenkinek olyan jol telt a szenteste, mint nalunk!Kép

Csics!KépKépKépKép
Nagyon sok örömet a kis csöpp Gergöhöz!!!Es sok türelmet es kitartast a ketgyerekesseghez!

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Csics, gratulálunk mi is, Gergő az igazi ajándékKépKépKép

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Csics

Sok szeretettel gratulalok a kicsi fiuhoz!Kép

Beszti

legyszi javitsd ki a koromat a csodatablaban, mert egy evvel oregebb lettem idokozben.koszi

Ti sem tudtok gif-et felrakni?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONY KÍVÁNUNK!

Csics
Óriási gratula a kicsi fiúhoz. Ő az igazi ajándék KépKépKépKép

Szilcsike és Szilvike
szilcsike

Csics!
Gratulálok én is a kicsi GergőhözKép! Sok boldogságot nektek!

Sasha!
Neked drukkolok nagyon a babához!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Hát először a legfontosabb:
HATALMAS GRATULA CSICSNEK A kis Gergőhöz! Őt aztán tényleg a Jézuska hozta!Kép Remélem, hamar hazamehetnek a kórházból!

Sasha!
Szorítok én is, tavaly pont 24-én reggel csináltam egy tesztet, amin a férjem nem is igazán látta azt a 2. halvány kis csíkocskát, de én TUDTAM, hogy ott van... Már lassan 4 hónapos lesz a Máté, szóval én láttam jól!KépKépKép

Mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT kívánok!

Viki, Levi, Máté
vikici

Sziasztok

Csics: HATALMAS GRATULA GERGŐHÖZ!!!!!
A legszebb karácsonyi ajándékot kaptad.

Sasha: Megy a drukk a babócának.

Andy
andy78

Csics!
Hatalmas gratula Gergőhöz. Azért csak meglett karácsonyra Kép
Remélem tényleg nem lesz most már semmi baj a veséjével.

Sasha
Gratulálok!!!
Nekem is nagyon halván volt az első csíkom, a párom nem is látta, de a kolléganőm igen (mégiscsak nők vagyunk Kép) Másnap csináltam még egy tesztet és az tökéletesen szép két egyforma volnal lett, szóval hajrá!! Szerintem tesztelj újra (nekem mindig van itthon tesztem Kép)!!! És kívánom hogy sikerüljön!!

Puszi
dec8
dec8

Nyuszi,
Kicsit megkésve, bocsi, de nagyon boldog szülinapot kívánok neked!
Kép

Csics,
Nagy-nagy gratula GergelyhezKép!

Conti,
De jóKép! Köszi szépen, akkor majd szólj hogy mikor talizzunk valamikor az ünnepek után.

Judy,
Nálunk is úgy volt ahogy nálatok. Míg Lili aludt, feldíszítettük a fát. Ez kicsit kalandosra sikeredett, mert amikor már minden rajta volt és feltettük az égőket (akkor még szépen égtek), gondoltam, hogy egyiket megigazítom, erre huss az egész elaludt, és vagy 2 óra hosszáig fel sem akart gyulladniKép. Ez idő alatt kiszerelt apa két izzót belőle, már mindent csináltunk az égősorral, de semmi, aztán kb 10 perccel az előtt, hogy Lili felébredt volna, egyszer csak kigyulladt, azóta még a fához sem nagyon merünk hozzányúlniKép. Állítom ezeknek az égősoroknak lelkük vanKép, persze megbeszéltük, hogy még idén veszünk egy másikat. Persze a mostani se több 2 évesnél.
Köszi a dícséretet. A naptár nálunk is sikert aratott ma apuéknál.

Zulu,
Hogy vagytok?

Kataa,
Jobban vagy már?

Dec8,
Nagyon édi a kép amit feltettél, én felismertem ám a kis karácsonyfátKép.

Sasha,
Óriási drukk a babáért! Annyira izgi lehet mostKép.

Képzeljétek, ma délelőtt már a Heim Pál ügyeletét is megjártuk Lilivel. Az elmúlt napokban kijött a hátán pár folt, de olyan kis halvány volt, nem tulajdonítottam neki túl sok jelentőséget, de ma reggelre nagyon csúnya lett, és nagyobb is, ezért úgy döntöttünk, hogy irány az ügyelet. Ott mivel kiütéssel mentünk, elkülönítve kellett várakoznunk (kint a hideg bejárat előtti folyosón), aztán olyan 30-40 perc múlva megjelent egy idős dokinéni, aki meg kérdőre vont minket, hogy miért ott várunk. No comment. Persze többen is voltunk. Végül azt mondták, hogy nem allergia, csak száraz a bőre és kikaparja, ezért lett rosszabb, de én ezt nem hiszem, mert olyan helyen is csúnyább lett, ahol tutira nem éri el. Most kaptunk gyógyszertári fürdetőt, meg hintőport. De ahogy lehet elmegyünk majd a saját dokinkhoz is, mert kíváncsi vagyok, hogy ő mit fog mondani. Tegnap óta diétára is fogtam Lilit (tojás, joghurt kilőve pár napra), nagyon bízom benne, hogy jobban lesz, mert annyira csúnya a kis háta, úgy sajnálom szegénykétKép.
Azért, a jó dolgokról is írok. A csillagszórókkal teli karifát lélegzet visszafolytva nézteKép, fel is vettük videora. Az ajándékbontásba is percek alatt belejött, a fa építőkockák nagyon tetszenek neki. Ja és vettünk neki egy olyan fürdőjátékot, amit fel lehet a kád szélére tapasztani és ha vizet önt bele, akkor forog, a többi játékot már ki se veszi a tartókából, csak ezzel játszikKép.

Apropó megyek is fürdetni,Kép
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

SziasztokKép

Már nagyon régen nem jártam erre (költözés, miegymás), most is csak boldog karácsonyt kivánni jöttem. Mindenkinek boldog karácsonyt!!
Nekünk eddig nagyon jól telt, remélem igy is folytatódik. Juli már egy egész állatkertet birtokol (cicák, kutyák, malac, hápikacsa), és nagyon örült a "komolyabb" játékoknak is.
Elbüvölö volt, ahogy bámulta a fát, meg az ablakon a girlandot, és döbbent fejjel mutatott hol egyikre, hol másikra. Reggel meg az elsö útja a fához vezetett, és tök félve kukkantott be, hogy ott van-e még... Jaj, olyan aranyosKép (mama ömleng, ömlengKép)

Nagy gratula Csicsnek az újabb családtaghoz, meg remélem Sashának isKép

Jó éjtKép

zsani
zsani

Ilke
Köszi Kép A családnak is csináltam montázst a kis karácsonyfával Kép
Remélem Lilike háta javul. Hannának a karján jöttek elő a kiütései (tavaly is voltak neki télen), ez sima ekcéma is az idő előreheladtával neki is ronda pöttyös majd sebes lesz, úgyhogy hétfőn mi is megyünk a dokihoz. Szoktunk kapni rá krémet, és attól teljesen elmúlik.
Én mindent bejártam a fürdetős jatékért (Fischer Price?), de sehol sem kaptam.

Hannát is teljesen lenyűgözte a csillagszóró, aztán persze rávetette magát ez ajándékaira.
Neki legjobban a bevásárlókocsi tetszett, meg kapott egy tologatós lepkét, úgyhogy most tologat, hol ezt hol azt Kép
Viszont annyira felizgatta magát 24-én hogy szinte egész éjjel nem aludt 1/2-1 óránként kellett ebmenni hozzá, amikor is belekezdett egy szép kis monológba, elmesélt mindent, majd pihizett egy kicsit majd előröl a mese.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok
Nalunk mar kedden feldisziult a fa,Alex nagy oromere,egyfolytaban ott matatott amit elert azt leszedte es hozta neunk hogy tegyuk egyutt vissza a fara.Az egok meg kulon tetszettek neki.
Nalunk is gyorsan elmult a karacsony: (Szerda delutan ertunk anyuekhoz es ott voltunk egeszen maig.Alex nagyon elvezte ott a hatalmas fat,amint odaertunk O mar kutakodott a taskakban: )Aztan este segitett is mindenkinek kivenni az ajandekat: )A legnagyobb sikert egy kis dob aratott,azota is felakasztja a nyakaba es dobol: ))Azt is szereteni ha en utom az utemet rajta es enekelek valamit.PErse csomo mindent kapott,ruha+jatek+fenykepkeretek+money(amit majd az uj szoba butorara koltunk tavasszal: )
Nagyon jol elszorakoztatta a batyamek kisfiat,ugy bujt hozza ,meg tapsizott a baba labaval amikor valaki oleben ult.: )

En is kaptam apatol meg meglepit azert ,egy par ruhat: ))O is tolem: ))
Anyukam vasarnap jon Alexert es viszi hozzajuk,mar kezdek izgulni hogy mi lesz.Biztos az elso este lesz a legfurcsabb, hogy nincs mit csinalni.Tulajdonkeppen azon gondolkoztam hogy amikor meg nem volt neunk mennyire nem volt mit csinalni itthon estenkent: )

Djeszter
Miert nem jossz mostanaban???

Dec8
Koszi,bar mi azt nem unnepeljuk,mert apa nem zsido: )))

Sasha
Hat mondtam en hogy egyertelmuen elhet itt baba,en is azon a velemenyen vagyok hogy korai meg a teszt azert volt halvany.Ez tuti baba: )))Es elmondtatok mar a szuloknek ?

Csics
Nagy gratula a legszebb ajandekohoz amit kaphattal az iden!!!Minden jot a kisfiuhoz!!

Nyuszika
Boldog szulinapot!!!

Viki
Mi van veletek?Mar reg nem jelentkeztel?/mikor utaztok vegleg??

Ilke
Koszi jobban,erdekes modon kedd delutanra mar semi bajom nem volt.Remelem elmulnak Lili foltjai.Es olyan ekcemas jelleguek?

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Na, most van egy kis időm, írok Petiről:

elég sok mindent mond már, pl.: mama,papa, apa, vau-vau, cici, cica; aztán nagyon sok olyan szó van, amiből egy szótagot megjegyez, és azt mondja pl. kabát=bá, Timi=mi, lapát=pá stb. A pá-pá az nagyon megy, lelkesen integet és köszön mindenkinek. Pontosan tudja a családtagjait, és a nagy élményei megpróbálja a saját szavaival, meg mutogatással elmesélni. Imád Kisvakondot nézni, és megpróbálja azt is elmesélni. Az autó és a maci egyaránt brum-brum.Kép

Apa továbbra is nagy szerelem, jól megviselte, mikor az apja egy pár napra elutazott.

A költözést viszonylag jól viselte, kb. két hét alatt megszokta az új helyét. A saját szobájában, a saját ágyában alszik.

Szopizni szopizik még, igaz, már csak az egyik ciciből, reggel-este-éjjel. Sajnos éjjel még mindig ébred minimum egyszer.

Enni szépen eszik, hihetetlen jó étvágya van, és egyáltalán nem válogatós.

Imád autózni meg könyvet nézegetni.

És hála Istennek remek egészségnek örvend.

Hát, röviden ennyi, a karácsonyt is nagyon élvezi, imádja, hogy jövünk-megyünk, jól elfárad minden nap. Nekünk is jól teltek az ünnepek, bár én nem bánom, hogy holnap megint jönnek a hétköznapok.

Puszi mindenkinek
Dió és Peti
Dió

Mivel a profilomat elszúrtam, csináltam Petiről egy új albumot, Peti2 néven. Ha van kedvetek, nézzétek meg, mekkorát nőtt!

Puszi
Dió és Peti
Dió

Én meg tettem a profilomba új képet Juliról. Nézzétek megKép

zsani
zsani

Sziasztok!

Csics!
Nagy-nagy gratula a babához! Kép

Kataa!
Mostanában annyi dolgom volt, hogy már nem maradt időm ide benézni.Kép
Két másik topicot is látogatok rendszeresen, Marci is elég rendesen lefoglal, és hát készülök a kis üzletemre. Úgy néz ki, januártól használt és új, márkás külföldi babarucikat fogok árulni.Kép
Meg egy jó hétig vírus irtással is küzdöttem.Kép

Nálunk eltelt a karácsony. Marci duplot kapott egy vagonnal, azóta építkezik.Kép
25-én este volt egy kis izgalom, mert megkaparintotta az egyik gömböt a fáról, és sikeresen beleharapott...Kép
Szerencsére semmi baja nem lett az ijedtségen kivül.

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Nálunk is eltelt a karácsony. Legnagyobb sikere a csúszdának volt, mégis megvettük a Metrósat, nagyon jó, lecsúszott rajta vagy 200x. Kapott még teletubbi figurát és videót, zöldséges eladópultot. Olyan muris volt, a sok csúszástól égnek ált a pár szál haja, jól ki is fáradt. Csütörtökön vendégségbe mentünk, itt ruhákat meg egy macit kapott. Ma délelőtt szintén vendégség volt, ott fürdőjátékot kapott, amit este ki is próbáltunk. Egy pelikán fejébe kell önteni a vizet, nyitogatja a száját, meg megy egy malom is benne. Délután meg hozzánk jöttek, fa építőkockát kapott, meg másfél éveseknek való puzzle-t.
A karácsonyfa nagyon tetszik neki, mikor bejöhetett a szobába, azt sem tudta hova nézzen. Csak mutogatott meg magyarázott. Nálunk nincs törhető a fán, viszont szedett már le ezt-azt a fáról. Szereti a mézeskalács díszeket. Ja meg széthordja az ajándékokat a fa alól, mi ott szoktuk hagyni egy pár napig.
Azt is meg kell említenem, hogy a nagylányom is nagyon örült mindennek, meg a többi családtagjaimat is sikerült meglepni, és mindenkinek adtam saját készítésű sütiket is.
Épp most fejeztünk be egy társast, Barbi kapott egy boggle játékot, nagyon csípjük.
Kajával, sütivel tele vagyunk, alig várom, hogy lehessen egy kicsit fogyózni.

Sasha, mikor tesztelsz újra? nagyon drukkolokKép

Ilke, Betti is ekcémás egy kicsit, a dokink adott is rá kenőcsöt, az elég jó. Én is parázom a foltok miatt, mert nekem a Barbim is ekcémás volt, aztán lassacskán kinőtte, de még most is van olyan időszak télen, hogy előjön neki, és nem kajához köthető. Nagyon száraz bőre van.
A dvd-t bármikor oda tudom adni, megkaptam most a bővített kiadást is, nagyon jó új részek vannak benne. Bár még csak úgy néztük, hogy két részletben, és folyton ki kellett mászkálnom. Tegnap meg találkoztam az illetővel, aki a filmpremier után meg tudja szerezni a 3. részt, alig várom. Bár én a moziba is rögtön megnézem.

Tök fura, hogy a férjem napok (3) óta itthon van, és még itt a hétvége is. Nincs meccs, stb. És holnap activityzünk is. Azt hiszem megint a földön fogom végezni, halálra röhögve magam.

Conti

conti

Sziasztok!

Kataa, amikor tudok, jövök olvasgatni, csak mire átnézem, kivel mi újság, nem marad időm írni. Igaz,a férjem itthon van velünk, csak angolra jár, de azért nem unatkozunk a fiúkkal. Mindig történik valami. Dec. 1-én a Levi akkorát esett a kövön, hogy az egyik fogából letört egy darab, a másik pedig félig visszacsúszott (!!!) az ínyébe. Eddig nem tudtuk, hogy ilyen is létezik, most meg izgulhatunk, hogy mi lesz vele. Egyenlőre nem fájlalja, de azt mondták, 1 évig bármi megtörténhet, és ha bedagad neki, akkor gyökérkezelik.Kép Remélem, erre nem kerül sor. Közben a Máténak a 3 hónapos oltását valszeg kicsit rosszul adták be, és az oltóanyag egy része a zsírszövetbe ment, ahonnan csak nagyon nehezen szívódott fel, vele a sebészetre kellett járni, mert nagyon bedagadt, és ott kapott higanyos párakötést. Szerencsére 2 hét alatt teljesen elmúlt, így nem kellett felvágni. Szóval zajlik az élet nálunk is.
Levi sokat dumál, de csak a maga nyelvén, ami rajtam kívül már mindenkit aggaszt, mert apósom szerint a férjem ennyi idősen már locsolóverset mondott... Mindegy, engem nem izgat, biztosan nem néma, amúgy meg nagyon értelmes. Mindent megért, akármit mondok neki. Sőt, ha pl. reggel a férjem leveszi a pizsamát, egyből megy a szekrényhez a Levi és veszi ki a zoknit, meg ilyesmi. Pontosan tudja, mikor, mivel, mit kell csinálni, és persze mindent oda kell adni neki, hogy ő tegye a helyére, különben visítás van.Kép
Máté is már nagy baba, 7200 gramm, 5-én lesz 4 hónapos. Már nagyban fordul az oldalára, sokat gagyarászik és nagyon jó baba. Hajnalban ébred egyszer szopizni, amúgy alszik éjjel. Levivel a szó szoros értelmében imádják egymást, elképesztő, hogy Levike, aki amúgy egy kis tank, milyen gyengéden tud hozzáérni a Mátéhoz...

Február 9-én megyünk ki, de netünk asszem csak most 31-ig lesz itthon, utána már csak kintről tudok majd jelentkezni. Remélem, akkor már több időm lesz, mert többen leszünk, akik vigyáznak a fiúkra.Kép

Na most mennem kell, mert a barátainkkal úgy karácsonyozunk, hogy csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, de szeretnék adni nekik is valamit, így vettem egy szép dobozt, és azt telepakolom muffinnal. Most fogom megsütni. Kb. 2 hónapja vettem hozzá sütőt, azóta muffin-lázban ég a család, a Levi már akkor örül, amikor meglátja, hogy a sütőben sülnek.Kép

Puszi mindenkinek és pihenjetek sokat!
Viki és a Fiúk
vikici

Kataa
mi mindent ünneplünk, úgy az igazi (mindekttőnk apja zsidó, anyja nem). Szóval tobzódunk az ünnepekben Kép

Djeszter
Hanna is túl van az első karácsonyfadísz elfogyasztásán. Szerencsére egy almácskát evett meg ami hungarocelből volt, úgyhogy ki lehetett szedni a szájából. Most már igazinak is néz ki Kép
Babarucikat fogsz árulni, az nagyon jó lehet?! Hol?! Hátha beugrokKép

Zsani
Juli jó sokat nőtt!! Igazi kislány lett, nagyon megnyúlt nem?

Sasha???????

dec8
dec8

Úgy látom, majdnem mindenki családozikKép Nekem meg ilyenkor van jobban idöm netezni.

dec8: igen, Juli nagyon megnyúlt, 86 centi. Elöször el se hittük, megmértük 2xKép De ehhez csak 10 kiló... Azért kaja után akkora a pocakja, hogy csak úgy dagad, és a lába is hurkás.

Nem semmi a diszevésKépKépKép Ahogy irtátok, elképzeltem, hogy Juli rágcsálja a felfüzött pattogatott kukoricákatKép Az nem is veszélyesKépKép

Conti: lehet, hogy csúnya dolog, de én kicsit unatkozom is a hosszú hétvégén. Ezért el is mentem ma egy kicsit ügyelniKépKép

Viki: jó olvasni rólatokKép

zsani
zsani

Sziasztok!

Megérkeztünk (már tegnap előtt) a vidéki karácsonyozásból, ami még egyfolytában tart, pontosabban folytatódik, egészen holnapig, de ezúttal már itthon. Kép

Menü:
Újházy tyúkhúsleves, sült csirke, züűöldség és rizsköret, az elmaradhatatlan sültkrumpli, rántott tengeri hal. Beigli, zserbó, gyümölcskenyér, térdig érő Kép

A karifát apukám díszítette fel, amikor dani aludt,így ő csak teljes ünnepi pompájában láthatta.
Olyan kis boldog pofija volt, oda-vissza szaladgált a fa és a szoba között Kép az ajándékokra még annyira nem mozdult rá. Anyukáméktól kapott egy mágneses táblát, amire mindenféle formát, később betűket, számokat lehet tenni + van hozzá kréta és szivacs is, az egészet össze lehete csukni egy bőröndnek. Msekönyvet karácsonyi történetekkel, sapka-sál együttest, színes, csíkos harisnyanacit, tesómtól pedig egy C&A kord kantáros nacit.
Mi ismét kaptunk pár "abszolute hasznos" és "praktikus" dolgot,pl. porfogókat...

anyukám nagyon örült a mobilnak, el sem merte hinni.

25-én jöttünk haza szép napsütésben, anyósomék vártak ebéddel, szezámmagos rántott csirkemellfilé, majonézes-hagymás-krumpli saláta, rizs, cékla. És apórom által sütött diós és mákos beigli, ami valam iisteni finom!

Aztán ismét következett az ajándéközön.
A párom felállította az IKEÁS sátrat az alagúttal, mi addig kint vártunk a konyhában danival. Kis megilletődötten jött be, és belevetette magát az alagútba, ki sem lehetett onnan terelni egy jó darabig. Kép Aztán elmúlt a láz, utána sógornőmék adták át a mikrofonos-zenélős kazettásmagnót, kifejezetten gyerekeknek készült. Beletettünk egy kazettát és majdnem betojtunk a röhögéstől, mert elkezdett táncolni és lalalázni a mikrofonba, körbedenszelte a lakást a táskarádióval Kép Azóta minden reggel a sátorból kiveszi és azzal ébresztőzikKép

Anyósoméktól egy 100 db-os színes fa építőkockákat kapott, hurcolássza ezerrel.Kép

Aztán Dani adta át az ajándékát, a naptárat, amin ő van, és a tappancsairól és mancsairól készített képet.
Ja, nem is mondtam, azt még kedden 3-asban csináltuk anyukáméknál (ők dolgoztak) a fürdőszobában. Apa ölében ült Dani, én mázoltam zöld vízfestékkel a tapijait, ,majd a mosógép tetejére tett A4-es lapra ráállítottuk. Az egyik kezét pirossal, a másikat kékkel festettük be.
Valaki mondta, készüljek fel, hogy nem fog elsőre sikerülni. Nos, meg is lepődtem, mert erre számítottam, elsőre sikerült a kép. Sőt összesen 3-at csináltunk, a nagyszülőknek és majd Daninak a babanaplóba.

Apósom teljesen meghatódott a naptár és a kép láttán Kép

Viszont a karifát nem is akarta ledönteni a fiam, egy két díszt megnézett, de igazából nem lógott a fán. Még ki sem kötöttük.

26-án a sógornőméknél voltunk ebédelni + megnézni a lakást, mert nemrég költöztek. Dani nagyon élvezte a helyzetet, ,mint egy gyalogbéka jött ment a lakásban Kép Alvás persze nem volt, mert úgy terveztük, hogy ott fog a nagy ágyon ebéd után. Először úgy tett, mintha, aztán persze huncut módon mégsem. Csak a kocsiban tudott kb. 10 percet, amíg átmentünk a dédiékhez, akik végig sütivel akarták tömni Danit, végül a férjem megelégelte és az összes sütit kivitte a konyhába Kép
Este nem kellett altatni.

Dani ajándéka nekünk pedig:
teljesen egyedül elkezdett pohárból inni, már nem önti magára, szépen visszateszi az asztalra.
kibújt karácsony napján a 12. foga (bal alsó 2es metsző) Kép
Annyira büszke vagyok rá!
Új szavaink:
bagoly=babó
köntös=töntös Kép
dédi=dede

Céges karibuli:
Nagyon jó volt!!!! Pókerparti volt, mindenki kapott egy kártyalapot érkezéskor, később a nagy embertömegben kellett a póker szabályainak megfelelően párokat keresni, azokat pedig beváltani pontokra. Az összegyűjtött pontokkal licitálni lehetett különböző meglepetésekre. A mi a munkatársainkkal összedobtuk, amink volt és egy karácsonyi mesekönyvet és fenyődíszeket "vásároltunk". A mesekönyvet az egyik kollégánk ksifiának adtuk, nagyonnagyon örült neki Kép

És karaoke-ztam Kép, ráadásul 3 számot isKép Annyira jó volt! Tök profi berendezés volt 2 tv-n ment a szöveg, listából váléaszthattunk. Nem elsőnek, "csak" másodiknak mentem ki kornyikálni Kép Varga Miklós: Európa, Olivia Newton-John: Hoplessly devoted to you és Máté Péter: Egyszer véget ér számaival "debütáltam" Kép
1/2 3kor mentünk haza Kép

Holnap lesz a családi vetélkedő, majd jövök azzal is, milyen volt.
Ja! és ismét itt van a nagynéni Kép (1 hétig)

Na, megyek visszaolvasok, kinek hogy telt a kari Kép

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,
Ma mi is megérkeztünk a sok vendégségből. Tegnap elutaztunk a párom szüleihez vidékre. Lili a szánkón kívül kapott még egy rakás játékot meg még több könyvet. Többek között egy olyat aminek a címe: Lili és Tomi ünnepel. (apa TomiKép) Mi is kaptunk egy fél szobányi ajándékot, teli autóval mentünk és azzal is jöttünk haza. Az a süti mennyiség ami ott várt minket és még ráadásul mi is vittünk, hát szóval alig győztünk mindent végigkóstolniKép. Voltunk ott a közelükben rokonoknál, meg barátoknál is. Kaptunk egy pár helyen beiglit is, így ennek köszönhetően 5 fajta beigli van most itthonKép. Lehet lefagyasztom egy részét, mert vétek lenne kidobni, egyik finomabb mint a másik, de megenni meg nem hiszem, hogy bírom majd. A párom pedig 1 féléből ehet csak. Lili egy tünemény volt mindenhol, a karifákat jól megnézte, mutogatott rajta ismerős dolgokat, de sehol sem rángatta meg. Csetreszek nálunk is gyűlnek, szerencsére apukámék megkérdeztek minket, hogy mire lenne szükségünk, és azt is kaptunk. Anyosoméknál sajnos nem ez volt a helyzet.
Ma este talált Lili egy cérnaszálat a szőnyegen, erre látom viszi ki a konyhába, mondja apa, hogy odaállt a szemeteshez és nyöszörgött, hogy nyissuk ki, mert ki akarja dobniKép.
Képzeljétek javulnak Lili foltjaiKép. Tegnap eszembe jutott, hogy van még itthon Hydrocortisonos krém. Hát bekentem azzal és úgy néz ki, hogy használ. Már sokkal szebb a háta, lehet mire elmegyünk a dokihoz, már nem is lesz mit megmutatniKép.
Holnap megyünk egy állóhajóra előszilveszterezni, már várom nagyon. Az utóbbi napokban vezetgettem többször is, és végre úgy érzem, hogy kezdek belejönni. Holnap is én leszek hazafele a sofőrKép.

Dec8,
Ti milyen krémet szoktatok kapni az ekcémás foltokra?
A mi fürdőjátékunk Happy Kid márkájú. Ha jól emlékszem akkor az Intersparban vettük.

Kataa,
Jó, hogy ilyen hamar meggyógyultál.
Igen Lili foltjai ekcémásak szerintem.

Djeszter,
Hol lesz a boltod?

Conti,
Bővített kiadás? Hűha, szerintem jan. 2 után talizzunk majd, mert aznap van még egy vizsgám (makroökonómia), és arra ezerrel készülök most.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam, kivel mi újság, örülök, hogy jól telt a karácsony. Nem nagyon tudok írni, mert a fiam itt alszik még mellettem és félek felkopácsolom. Köszi a drukkot a pocaklakó ügyben, de még izgulhatok holnapig, mert több tesztet nem csinálok. Viszont holnap reggel 8-kor már ott fogok tobzódni a nőgyógyászatonKép

Gabinak is nagyon tetszett a fa és az ajándékai is. Állandóan lopkodja ő is a díszeket, de a kedvenc üveggömbjeim a fa tetején vannak a többi meg nem törékeny. Olyan kis boldog tud lenni amikor megkaparint egy szaloncukrotKép Ja és 1 méter alatt az összes habkarika meg lett csócsálvaKép Csak úgy a fárólKép

Na csak sikerült felkopácsolnomKép PusziKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Tegnap elmentunk vasarolni hogy legyen itthon mindenfele ennivalo ha hazajovunk januarban.Nagy naivan azt hittuk senki nem lesz a Cora-ban.Hat volt,de meg mennyien,ugyhogy azert ha kari elott nem is de most jutott nekem is a tomegbol: )
Aztan bevaltottuk az ajandekutalvanyt amit a batyamektol kaptunk a Kika-ban,lett belole Alexnak uj paplan, parna,2 szett agynemu huzat,lepedok.
Ma mar osszepakoltam neki a hazat amit majd visz a nagyihoz,en is elkezdtem mar a borondbe a pakolast de most inkabb pihenek itt egy kicsit: ))
Azt nem si omndta mhogy milyen nagy diker volt nalunk is a naptar.Az elejen folia es egy szines lap a cimmel,a vegen meg fenyes karton.Apa talat olyan helyet ahol naptar formatumban spiraloztak be oket,ugyhogy olyan mintha vettuk volna valahol: )))Azt hiszem monstmar minden evben lesz erre igeny: )

Zsani
Tenyleg nagy lett Juli: )Es Ti hova koltoztetek??

Djeszter
De jo,egy bababolt,engem erdekelne ,remelem majd megirod hogy hol lesz: )

Viki
Jo hogy irsz magatokrol: )Mekkora mar Mate,lassan utoleri Levit.Ne izgulj 2 evesen meg raer elkezdeni beszelni,persze tudom Te nem izgulsz de idegesito tud lenni a sok okos: ))
Remelem minden remenyetek bejon az uj orszagban es minden jot !!!

Ilke,Gumicukor
Nekem is sikerult kikapnom egy-ket porfogot a baratnoktol,de szerencsere anyuektol azt kaptuk amit kertunk: )En amugy is nagy gyertya gyujto vagyok csak amikor port torolni kell akkor nem tetszik : )De jo hogy javul Lili: ))Na aigazi csaj,lassan mar O takarit helyetted: )

Sasha
Sok sikert holnap: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Eltelt nálunk is a karácsony...
minden nap futkostunk ide-oda, egyik mamától a másikig, de nagyon jó volt Kép. Persze, a gyerkőcök csak 1/2 11 felé aludtak el minden nap, metrt itthon még ki kellett próbálni az összes új játékot Kép.

Sasha!
Szerintem tuti babád van Kép!!!

Viki!
Hát, Máté aztán tényleg jól belehúzott, jó nagy fiú lett! Azért remélem, kintről gyakrabban írsz majd Kép!

DjEszter!
Te is beállsz a "dolgozó nők" közé? Ki lesz addig Marcival, míg te dolgozol?

Zsani!
Juli tényleg nagyot nőtt! Azért néha bekukkantasz majd?

Új hírek Csicsről
Megvizsgálták a babót, semmi baja Kép. Tegnap már haza is mentek, úgyhogy bármikor felbukkanhat KépKépKép!

Porfogók
Én pont karácsony előtt tettem be a polcról az összeset az ágyneműtertóba, annyira utáltam már törölgetni állandóan. Szerencsére csak egyet kaptunk utánpótlásnak Kép, de az is megy a többi mellé.

Ilke!
Én így voltam Ádi sánításáva, mire eljutottunk az orthopédiára, addigra elmúlt Kép.
Képzeld, kaptam Apától 2 új gipszkeretet (mármint kiöntő formát) karácsonyra. A narancslikőr nagyon jó lett, volt is sikere Kép, de az dzsem a kukában végezte, nem mertem odaadni.
Tanulás Kép.

Megyek etetni, altatni, mert Ádi fáradt, úgy látszik, még nem sikerült kihevernie a karácsonyt Kép. Ráadásul délután megint megyünk KépKépKép.

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor
Te aztán bátor vagy! Vagy jó a hangod Kép Én biztos nem mernék karaokezni, nagyon gyáva vagyok alapvetően.

Ilke
Sajna mi valami gyógyszertárilag kavarcolt krémet szoktunk kapni, és most fogytunk ki belőle (Hannána nem voltak foltok tavaly tél óta, úgyhogy az apja elhasználta a krémet), úgyhogy mi is megyünk hétfőn a dokihoz.
Nekem már tök jól megy a vezetés, és még meg sem húztam a kocsit. Május óta azért elég sokat vezetgettem, úgyhogy belejöttem.

Sasha
Nagyon szorítok!!!

Kataa
Jó utat, érezzétek jól magatokat!

Remélem nemsokára mi is megláthatjuk a kis Gergőt!!!

Pocok
Én továbbra is fogyok KépSajna a nagy zabálás be is tett nekem, úgyhogy nem elég hogy visszaestem a megfázásomba, még görcsöltem is. Na nem baj legalább megtudtam hol van az ügyelet Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Kataa, jó utat nektek! A hiradó is tele volt a karácsony utáni tömeg bemutatásával, teljesen ledöbbentem. Ennyien kaptak nem megfelelő ajándékot? Én holnap tescózom egyet a lányokkal, az idén utoljára.

Ilke, akkor az újévben talizunkKép Én is használtam már Bettinél a Hydrocoltisont, amikor a nyaka ki volt pálva és semmi más kenőcs, púder nem használt, de mivel szteroidos, nagyon rövid ideig lehet használni én úgy tudom. De többiek, javítsatok ki, ha nem így van. Most a nagylányom arca is tök száraz, ő keni magát a Betti kenőcsével. Remélem használ.

dec8, szörnyű ilyenkor ez a sok kaja. Nekem ugyan nincs görcsöm, de mindig érzem az oldalam. Ilyen szempontból már nagyon várom az új évet.

Csics, nagyon várjuk a beszámolótKép

Conti

conti

Andy78!
Kicsit megkésve, de boldog szülinapot MárknakKép

Beszti, mi van veletek, nagyon rég nem írtál!

Conti

conti

szisztok üdv mindenkinek és nagy-nagy gratula Csicséknek a bébihez!!!! KépKépKép
Azóta gondolom már otthon, remélem hamarosan személyesen is beszámol az eseményekről.
A mi karácsonyunk fantasztikusan sikerült, az elmúlt pár napot Békéscsabán töltöttük. Dodesz megtanulta mondani, hogy nem, most ezt szajkózza, néha a legváratlanabb és a leg poénosabb helyzetben. Fogilag is jól belehúztunk, épp tegnap bújt ki a 13., ez a bal alsó örlőfog.
A babanaplónk nincs meg, annyira töredezett lett a megmentett file, hogy töredezettségmentesítővel sem sikerült olvashatóvá varázsolni. Így május 16-i az utolsó mentett formátum, azóta írhatom újra az egészet. Kép
Most nagyon élvezem az itthonlétet egyébként, annyira más így az otthonunk ennek a csodálatos és hatalmas karifának a társaságában. Most még türelmem is van írni, így már a december hónapot nagyjából bepótoltam babanaplóilag.
Mindenkinek további jó örömködést, mi még ma du megyünk csak át a dédiékhez, mert ma van az első nap, hogy anyós már nincs ott náluk. Nem mintha idáig keresett volna akár...
Mindenkinek további jó örömködést, játszatok sokat a babókkal, nálunk most ez megy ezerrel, megyek is vár a lányom KépKép

puzs
Rit és Csirkusz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Bocsi, hogy beleszólok, de van itt egy-két ismerősöm!

Gumicukor bátor is, de a hangja is nagyon jó, úgyhogy nem csodálom, hogy bevállalta a karaoket!KépKépKép (kicsit könnybelábadt a szemem, eszembejutottak a 70-es évek bulik... majd írok mailt)

Pocok! Csak gondoltam jelzem, hogy szoktalak olvasni és ha beszélsz Adrikával, üdvözlöm őt is!

Üdv mindenkinek!
Zafi
zafi

Sziasztok!

Hát igen Zafi! Kép Azok a szép idők! Kép Meg a nyers tojás ivás Kép brrr...
Gondoltam ez az utolsó "nagy" lehetőségem Kép Már késő lenne énekesi karrierbe kezdeni, pláne itt Mo-on Kép Majd a második életemben.

Várom a mailt! Jó nagy lehet már a pocid Kép

A többieknek bocs az offért.

na, dolgozom kicsit, mert hétfőre készen kell lenni egy listának, mire a főnököm visszajön. uis az utolsó héten a naptárkészítéssel voltam inkább elfoglalva Kép Így maradt itthonra.

A nagynéni ismét alakít, minden órában öntözget a WC-be egy "szert", ami fertőtlenít. Valszeg mi nem tudjuk eléggé tistán tartani a klotyót Kép Így sem éjjel, sem napközben nem lehet rendesen wc-zni. A danihoz pedig állandóan németül karattyol, mert így ragad rá.. Engem is piszkál miért nem beszélek vele csak németül, mert gyerekkorban a legkönnyebb megtanulni. Ezzel egyetértek, csak mivel én sem beszélek hibátlanul, csak rosszul tanulna meg, na meg én vagyok az anyja nem?, akkor az anyanyelvet tanítsam már neki? Egész más lenne, ha mondjuk echte német lennék, akkor biztosan németül beszélnék vele. na, mindegy... péntekig élvezzük még a társaságát.

Jaj, azt tegnap nem is mondtam, hogy a keresztszemes könyvjelzőknek nagyon nagy sikerük volt. Már rendeltek is szülinapokra nagyobb képeket a családtagok, így majd szabadidőmben bökdösök Kép Addig viszont Harry Pottert olvasok.
Azt hiszem megint elverek egy nagyobb összeget a Foltvarázs üzletben Kép A másik nagy kedvencem a patchwork, még sosem csináltam, de annyira nem lehet vészes, varrni tudok, majd vmi kisebb darabon próbálkozom.

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Hat nalunk is lement a nagy vendegeskedes. Itt voltak a batyamek 25.-e ota 3 gyerekkel. Kepzelhetitek a vihancolast, amit rendeztek Manokaval!
Emilianak nagyon tetszett a karacsonyfa, meg folyton a Kis karacsonyt kell neki enekelni, olyankor tancol ra a szoba kozepen es mutaogatja a dalban levo dolgokat, karacsonyfa, gyertya, konyv, labda....KépAjandek hegyeket kapott, legnagyobb sikere a csuszdanak volt-van, alig lehet leszedni rola. De nagyon aranyosan jatszik a babaval is, eteti, altatja, meg a jatekbabakocsiban setaltatja.Kép Vegre kibujt a hianyzo bal harmas foga is, nincs tobb foghij.Kép
Az unnepi zabalasban nott is egy kicsit, ugyhogy mehetek bevasarolni 86-os cuccokbol.

Csics

Megegyszer gratula a pici fiuhoz es sok boldogsagot az egesz csaladnak!Kép

Ilke

Emilia is minden maszatot osszeszed a foldrol es imadja a kukaba hordani.Ugy latszik magikus erejuk van ezeknek a szemeteseknek....Kép
Most a legujabb szorakozasa hogy mindig bent lebzsel a furdoben ha furdik valaki es oda,oda felkialtassal mutatja hova szalljon ki a kad melletti kilepo szonyegre.Kép

Sasha

Na mi van mar?KépKépKépKép Remelem megint csatlakozol a pocakosok klubjahoz!

Kepzeljetek mar erzem neha ahogy mozog a Pocaklako!Kép Olyan jo erzes! Kicsit meglepodtem hogy ennyire koran. Igaz Emiliat is ereztem a 17het korul, de most meg a 16 -at fejezem csak be. Lehet hogy azert mert ilyen gebe vagyok?

Rit

Kar hogy elveszett a babanaplod!Kép Nekem is ossze kene vadasznom a netrol az iromanyaimat, mert amugy nem irtam es most osszehasonlithatnam a torteneseket a mostani Pocaklakoeval.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor
Így "hallatlanul" is beszavazunk a megasztárba Kép
Én kis diótartó zsákocskákat hímeztem a családnak Kép Nekünk van diófánk és az idén rekord mennyiségű termett, úgyhagy legalább a belevaló ingyen volt.
A húgom is nagy Harry Potter rajongó, én egy csomó könyvet kaptam karácsonyra, de mire elolvasom .... A húgom megkapta az új Harry Potter pc játékot, úgyhogy azzal nyomul. (A húgom gimis matek tanár, és a gyerekekkel cserélgetnek ilyen téren Kép)

Nyuszi
Hanna a fürdőszoba ajtó alján lévő résen kukuszkál folyton. engem kicsit zavar amikor fürdöm, úgyhogy elé toltam a szennyest, de eltolja Kép. Szóval ott kiabál Kép

Rit
Sajnálom a naplódat, én innen szoktam lemásolgatni a hozzászólásaimat, nem mondom hogy mind megvan, de így is jó sok Kép

Puszi
dec8
dec8

Conti!

Köszi érdeklödésedet, megvagyunk.

Nem is tudom, mikor irtam utoljára, a párom 20-a óta itthon van, meg nekem is volt egy csomó dolgom.
A karácsonyt nem itthon töltöttük, apukáméknál voltunk 24-26-ig. Aztán persze még máshová is mentünk (Beni "nagyot" alakitott anyósoméknál, olyan hisztit vágott le, hogy idö elött el kellett jönnünk, azért remélem többször nem fordul ilyen elö). Most élvezem, hogy itthon vagyunk, a párom is, úgyis olyan rövid idö sajnos ez a 2 hét, ki kell használni!KépKépKép
A gyerekeknél a karácsonyi ajádékok bejöttek, karifát itthon nem állitottunk (bár a fát megvettük, de végül nem diszitettük fel, jobb is neki, hogy nem kellett a melegben lennie, igy biztos nem megy tönkre, ki lehet ültetni (gyökeres)), de apukáméknál volt, a picinek tetszett is, meg föleg a csilagszóró.KépKép
A fiaim egyébként (amikor épp nem hisztiznekKép) fantasztikusak, ma a nagy a páratlan számokat kezde el sorolni, teljesen magától (persze ö nem tudta, hogy ezek a páratlan számok, csak úgy kezdte el sorolni, hogy 1, 3, 5, 7 stb. (33-nál mi álllitottuk le, hogy elég lesz)). Tudom, ez nem tünik különlegesnek, nagy dolognak, viszont én tudom, hogy mit tudnak a környékünkön a nála 1-2 évvel idösebbek. Hát ezt még böven nem! Söt másokat is meg tud lepni. Pl. egy ismerös nénitöl megkérdezte, hogy hány éves. A néni azt felelte, hogy mindjárt 60. Erre a fiam rákérdezett, hogy akkor te most 59 éves vagy?
Na jó, nem ömlengek tovább...

Csics!

Gratula a picihez!KépKépKép

Sasha!

Csik???KépKépKép
És ma mi volt?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sasha
Mi van már???????? Kilukad az oldalam!!!!!

Kataa
Januárban nincs kedvetek majd jönni az Almássyba a baba-mama klubba????

Viki
Még csak most jutottam oda, hogy átolvastam az irományokat, rémes ez a félreoltás. Hát asszem én nekimennék a dokinknak ha ilyet csinálna.... a foggal meg jól megilyesztettél, egyből mentem ellenőrizni, ugyanis Dodi is állandóan esik, és rendszerint beveri a száját is Kép eddig minden rendben, remélem maradt még egy kis szívósság tartalékba, mert amilyen eleven még bőven számíthatok szaltókra

Új tudomány: ha mondjuk neki, hogy steppelj, akkor egy helyben toporog, néha halad is egy kicsit. Annyira zabálnivaló, hogy csuda!! KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Ha nincs itthon a család, akkor azért, ha meg itthon vannak, akkor azért nem tudok ideülni a gép elé.

Dec8, Ilke, Kataa, Panda, és akit még esetleg érdekel...!
Az emlitett kicsi üzletem olyan picike lesz, hogy itthon fogom csinálni. Tulajdonképpen viszonteladója leszek valakinek. Így Marcit sem kell másra biznom, de csinálok is valamit. Már most is kicsiben árulok babarucikat, és nagyon élvezem. Vásárolni kétféle képpen lehet. Vagy személyesen (hát igen, Fehérváron lakom), vagy interneten keresztül, mint a babaszobán. Induláskor, tehát mostanában csak kevés ruci lesz, egyenlőre olyanokat hozatok, amilyen méretet kérnek tőlem. Röviden ennyi.

Már nagyon készülünk a szilveszterre. Egy barátainknál leszünk. Remélem Marcit nem fogja megkeverni, hogy nem otthon alszik.
Megy még valaki valahova?

Most mennem kell, mert a párom már itt áll mellettem, hogy engedjem ide...Kép

Djeszter
djeszter

Sziasztok Lanyok!
Olvastalak, de irasra nem jutott idöm es nem is fog, mert ma du. elutazunk az Oma-hoz(Nagymamahoz) es csak 2.-an jövünk haza...

Azert, Sasha, en is mar nagyon kivancsi vagyok!Kép

Igy hat, most szeretnek KépKépKépKép
nagyon boldog Uj Evet kivanni mindenkinek es hozza sok, sok egeszseget, es mindenfele jokat, amit mindenki maganak es a csaladjanak kivan!!!!KépKépKép

Vigyazzatok Magatokra es a Manokakra a nagy durrogasok közepette!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Köszi a drukkot...
Na akkor az elmúlt két nap eseménye, meg még egy kicsi.

Szóval én karácsonykor már abszolult nem émelyegtem és nem voltam rosszul sem, semmi bajom nem volt. De ugye ott volt a pozitív teszt...

Na tegnap voltam nőgyógyásznál. Jó 2-3 percig nézegette hasi UH-val a hasamat. Babát nem látott, de még petezsákocskát sem, ellenben a bal petefészkemben van egy 25 mm-es ciszta. Ez okozhatta a furcsa mensit. De azért elküld laborba. Ma reggel 8-ig meg is jártam a labort, még azelőtt hazaértem, hogy életem párja és a fiúnk felébredt volna. Most 5 után vehettem át a negatív leletet. Szóval ez van. Ha volt is baba már nincs. Ciszta van. Dokinéni mondta, hogy valami nincs rendben a hormonháztartásommal, ha ciszta kialakulhatott, de nincs mit tenni vele... meg a szopi rovására írta.

Jó kis hír így az óév utolsó előtti napján.

sasha

Kép
sasha

SASHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dec8

Sziasztok!

Benéztem gyorsan

Csics
Nagyon-nagyon gratulálok Gergelyetekhez, remélem minél előbb születéstörténet is lesz, nagyon váromKépKépKép

Andy78
Boldog 1. szülinapot kívánok MárknakKépKépKép

Tüni
Nagyon boldog 1. szülinapot GergőnekKépKépKép

Gömbölyű
Nagyon boldog szülinapot LilikédnekKépKépKép

Sasha
Sajnálom a rossz híreket. Majd sikerül biztos. Én bevallom, ezért nem csinálok tesztet, mert félek a csalódástól. Nekem a dokim azt mondta, hogy ha az ember nagyon teherbe akar esni, termelhet olyan hormonokat, amit a teszt kimutat...ezért várok mindig már sokat. Tényleg, Gabi mennyit szopik még, hogy a doki szerint ez zavarhat be?

Rit
BabanaplóKép Én pár képet veszítettem el, de a szívem szakad meg a megismételhetetlen pillanatokért.

Viki
Jó utat és vigyázzatok magatokraKép

Kataa
Szép idő vanKép

Djeszter
Karácsonyfadísz, brrr. Duplo nálunk is nagyon menő ajándék.

A karácsony szuper volt, Előd nagyon aranyos édes volt, még a fának most is a csodájára jár, Simogatja. Tavaly is állandóan a fához kellett menni simogatni, csak akkor vinni kellettKép
Mi együtt díszitettük a fát, nagyon tetszett neki, a lámpák felkapcsolása pedig felejthetetlen reakciót váltott ki Szóval jó volt. Előd harmadik ajándék kicsomagolásánál kifáradt, nem győzte, volt amit végül csak pár nap múlva bontottunk kiKép Nálunk el sem hiszitek, de egy nagyon gagyi helikopter volt a menő 24-én.
Mi 25-én ügyeleten voltunk Előddel, mert nagyon csúnyán elkezdett köhögni, szegényke hörgött mellé (Judy Gergőjével történtek miatt nagyon megijedtem ám), de más tünet nem volt, de kapott gyógyszert is, az külön szám mennyit szaladgált apa érte...Ráadás, Apa is beteg lett. Ez csak azért volt mert egész hétvégén vendégségbe készültünk.
Szerencse túl vagyunk már mindenen.

Még egy kicsit Elődről, nagyon szépen felismeri a számokat, már a 5, 6, 8 is megy, sőt a Zengő Ábécének köszönhetően felismeri a BABA szót a Prücsök, a pénzeket kikapja a kezünkből, hogy mondja, nulla. Csak szegény Rákóczit nem tudja, hogy nem néniKép A szaladgálás pedig...És még mindig szerez be sajnos kék foltokat, és mutatja, hogy bibi.

Jó sokat írtam
Boldog új évet kívánunk mindenkinek
Zsuzsa és az 500 napos ElődKép
rzsuzsa

Sasha, nem is tudom mit írjakKép Mit jelent az, hogy nincs mit tenni vele? És mi köze ennek a szopihoz?

Djeszter, sok sikert a vállalkozáshoz. Ősszel mi is voltunk Ilkével babaruháért egy csajnál, aki otthon árul a pincében. (vásároznak is) Tök jó családias volt nála vásárolni. Azért majd remélem meg lehet kukkolni a kínálatot!

Beszti, én is beégtem a lányommal karácsonykor az apukáméknál. Szó szerint fél órát bömbizett, úgy félt tőlük. Apám már teljesen ősz, nagydarab, a felesége (aki nem az anyám) egy szemüveges boszi, ráadásul a feleség anyja is ott volt. Októberben voltunk ott utoljára, semmi baj nem volt, igaz akkor nagyobb társasággal, más gyerek is volt. Akkor nyugodott meg, mikor kapott egy 50 ft-os műanyag babát rikító narancs hajjal.

Gumicukor, rémlik valami, hogy máskor is kiakadtál a nagynénin. Szörnyű lehet. Nekem is tetszik a foltvarrás, csak én béna vagyok hozzá.

Pusz mindenkinek, holnap szilveszterKép

Conti

conti

Zsuzsa, épp most olvastam amit írtál és beugrott amikor a Betti egy újságot lapozgatva a Zámbó Jimmyre mutatott: Nyényiii.

Conti

conti

Gumicukor
hajrá pachwork!! Nekem is tetszik, van is egy ilyen takarónk. A legjobb barátnőmtől kaptuk nászajándékként. Én szeretettakarónak hívom, mert annyi de annyi munka volt vle, hogy ha valaki ilyet ajándékoz a mögött tutti az van Kép

De jó a sok beszélő babónak. Én néha már nem tudom mi van. Dodesz nem beszél. Vagyis mindent és állandóan baba nyelven. De pl. már vagy 4 hónapja kimondta, hogy cica, akkor ment egy hónapig, azóta nem. És még jó pár ilyen szavunk van. Most ami nagyon megy az a nem, papa, mama. A többi szava mind kevert a saját nyelvével, de azért értjük, pl. tepapa az a tea, emsz keksz és pápi tápi. de gey csomó mindent nem mond, pedig tudja, ha mondom pl, hogy kesztyű, akkor idehozza. de nem mondja Kép

rit

rit

anemona7

Nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Sasha!
Fel a fejjel! Majd a jövő évben sikerül!

Dió és Peti
Dió

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Sasha!
Sajnálom...!Kép

Conti!
Fenn lesznek képek a rucikról a neten. Majd megírom a címet.

Rit!
Marci is csak pár szót mond. Kákkó = kakaó, Dáni = Dani, Nem. Egyszer mondta, hogy papa, néhányszor, hogy igen, aztán ennyi. Igazából nem aggasztom miatta magam. Mindent megért ő is, és ha összehasonlítom Danival, egyáltalán nincs lemaradva. Dani 2 évesen mindössze annyit tudott mondani, hogy: pepe (apa), meme (anya), nem, óó! Aztán beindult, és 2 hónap alatt tökéletesen megtanult beszélni, hosszú mondatokban.

Na, megyek készülni, mert megyünk a barátainkhoz bulizni.Kép

Djeszter
djeszter

Boldog Új Évet mindenkinek!! - én is készülök, csak mi nem megyünk, hanem hozzánk jönnek KépKép
Most még chattelek gyorsan az egyik haverommal, nála mindjárt 2004 van, kint lakik Brisbone-ban Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!!!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Jövőre teljesüljön minden amire vágytok!!

Én a lányaimmal bulizok, apjuk megy a munkatársaival. Nem bánom egyáltalánKép

Conti

conti

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntöket a fiam nevében.

Mindenkinek nagyon Boldog és Békés Új Esztendőt Kívánok

Sziasztok
Andy és Márk
andy78

Sasha
A levelemet előbb küldtem el, mégis az jött meg később?!
Nagyon sajnálom, ami történt. De legközelebb sikerül, csak fel a fejjel

Hanna meg van fázva, tüsszög, taknyos meg köhög. Úgyhogy ma voltunk a dokinál, persze, csak helyettesítés volt. Az a doki meg nem írt fel gyógyszert neki, azt mondta, csak orrcsepp meg köptető. Szóval próbálkozunk, de remélem ma éjjel már alhatunk, bár annyit robbantgatnak itt már most Kép

Apjukom elment zenélni Szombathelyre, nagyon izgulok érte, hajnalig játszanak, aztán még haza kell vezetnie apám kisbuszámval. Szóval nem lesz semmi menet. Annyira félek, az mindig a rémálmom, hogy elalszik vezetés közben és fára másznak. Úgyhogy én biztos nem sokat fogok aludni. Kép

Boldog újévet mindenkinek.

dec8
dec8

Én is boldog új évet kivánok mindenkinek!!! Remélem a jövö évben is sokat talizunkKép

Én is mesélek egy kicsit Juliról: minden nap mutat valami újatKép Mai új szava a csüccs. Csodálkozom is, mert teljesen jól mondja ki. Megy, mondja hogy "csüccs", és már tolja is ki a fenekét hogy leüljönKép Olyan édes a kis fokhagymagerezdjeivel ahogy tolat hátraKépKép Az evés is nagyot javult mostanában, mert eddig csomó kaját nem evett meg, ami új volt (pl. rántott dolgok, szelethusi), és most bk. 2-3 hete elkezdett rendesen harapni, rágni mindent. A szendvicset se katonázzuk már, hanem harapja (azért nagy szó ez, mert még mindig csak 8 foga van). Tegnap este megevett 2 rántott csirke alsócombot meg egy csomó sült krumplitKép Ma meg életébwn másodszor evett levest. Jól teleraktam grizgaluskával meg zöldséggel, és tök jó étvággyal etteKép Úúúgy örültem neki.

Kataa: mi csak itt költöztünk házon belül lejjebb, igy nekünk elég könnyü volt... Föleg, mert a cuccaink maradhattak fent, nem kellett mindent bedobozolni, hanem fokozatosan hordtuk le.

sasha: sajnálom, de ne keseredj el, ez nem a világvégeKép

A lányom eddig egész jól alszik (koppkopp), pedig a barom szomszédok a liftchofban is fújják a trombitát. Nem értem mi a poén benne, föleg hogy tudják hogy a kütöbe nyiló 4 lakás közül 3-ban kisgyerek lakik... Nem tudom mennyiböl telne a házigazdának, hogy mondja a vendégeknek, hogy a szobában trombitáljanak... Na, mindegy.

zsani
zsani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?