Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszimanó!
Kép Kép Kép Kép Te szegény, azért egymásnak örüljetek.
Hozzánk egyszer eljutott egy kör e-amil a reptéri lopsáokról, ami arra intett, hogy minden ilyet a kézipoggyászba tegyünk. Aztán ismerőssel is megtörtént a baj, azóta komolynai s vesszük. Úgy látsizk mégm indig komolyan kell venni Kép

Szerettem volna mindnekinek külön is írni, de fáradt vagyok már hozzá és Vili is felébredt az előbb Kép Nem tudom miért, ill. sejtem este hőemelkedése volt és ömlik a taknya Kép Drukkoljatok, hogy ne legyen komolyabb baj és eljussunk mindenhova karácsonykor.

Nem tudom tudok e még jönni:
Békés Boldog Karácsonyt kívánunk mindnekinek!
Norciék
norci

Sziasztok!

Először is:
Danimama: ha még olvasol: Daninak énisénis nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Kép Kép Kép

Magunkról: Romola úgy tűnik, meggyógyult (kopp-kopp-kopp) és Toncsi úgy tűnik, hogy nem kapta el (kopp-kopp-kopp). Illetve... csúnyán köhög, de már ez is egyre ritkább. Kép

Képzeljétek el, Toncsi babának kibújt az első két fogacskája, úgy, hogy észre sem vettük! Kép Kép Kép Egyszer csak kint voltak. Kép Ez nálunk azért örvendetes, mert Romolát elképesztően megkínozta az összes kijövő foga. Kép És még csak 13 van. Kép

Bogancsi: nem szeretnélek lelombozni, de én is hittem már azt, hogy elmúlt Romolának a tejfehérje-allergiája. Aztán mégsem. Kép Általában akkor jön elő, ha legyengül az immunrendszere: jön a foga, betegség bujkál benne (vagy beteg), stb.
Jaj, ne ijedj meg, őszintén remélem, hogy Tominak tényleg elmúlt! És nagy-nagy drukkok mennek nektek ezügyben: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép!

Nyuszimanó: erre nem is lehet mit írni. Kép Nem lehet ilyenkor biztosítást kötni? Kézipoggyászban nem lehet ilyesmit magunknál tartani? Tudom, tudom, ezek csak ilyen utólagos okoskodások, a rossz érzés (és az anyagi kár) megmarad. Kép És pont karácsonykor... Kép Kép Kép

A karácsonyi menü nálunk az a bizonyos konzervatív: halászlé, rántott hal krumplisalátával, diós-mákos-gesztenyés beigli. Imádom!
26-án a vendégek is hagyományosat kapnak: tyúkhúsleves, töltött káposzta, ja és egy kis újszerű: sajtos pulykamelltorta. (Ez utóbbi nagggggyon fincsi: bepanírozni a husit lisztbe-tojásba-reszelt sajtba, egymásra tenni őket egy jénaiba és sütőben megsütni. Hidegen is nagyon finom és evés előtti nap készítve a legjobb.)

Megyek aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Békés és boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk:
Ágciék

Kép

Kép
Ágci

Nyuszimanó
Nagyon sajnálom KépKépKép, bár abban nem értünk egyett hogy ez Magyarország!Kép
Inkább sok bunkó itt minálunk, de ilyenből mindenütt akad!
Azt hiszem én is hihetetlenül el lennék keseredve ha az én kis vacak gépemet meglovasítanák, úgy hogy együtt érzek veletek!
Azért próbáljatok meg kicsit megnyugodni és örülni egymásnak, JÓ?????

Laura
Hány csirke cicit teszel így egymásra nekem tetszik az ötlet lehet hogy kipróbálom!!!Válaszolj ha tudsz!!!!!
Gratula Toncsi fogacskáihoz, milyen nagy fiú már!KépKépKép

Norci
Vilikének gyógyikKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Drukkolok nektek hogy ne legyen beteg a kicsi fiú!

BMárti

Kép

Mégis csak sütöttem mézeskalácsot csak ki kell díszítenem! Holnap még sütök sütit, meg most lehet hogy a Laura féle krumpli sali lesz a csirke cicivel.

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Mostanaban nincs igazan idom jonni. Kép Allando rohanas van meg mindig nalunk. Az ajandek vasarlas meg mindig nincs teljesen keszen. Kép A Fatus egyik ajandekat neten rendeltuk, mivel sehol sem lehet kapni es ugye Fatus is az utolso pillanatokban talalta ki, hogy neki az kell. Meg penteken megrendeltuk 2 napos szallitassal. Hetfon csak ellenorizni akartuk, hogy ideer-e akkor keddre. Erre kozlik, hogy nincs nekik raktaron, nem is kuldtek kb. 4-6 het a szallitasa Kép Azonnal lemondtuk a rendelest. Igy a hetfot az ajandek keresesevel toltottuk. Kép Sajna ugyan olyat nem talaltunk, igaz talaltuk hasonlot azaz kicsit jobbat, de az ara majdnem haromszorosa. Kép

De vegre a ferjemnek is sikerult ajandekot vennem. Kép
Az egyik barati hazasparnak meg vissza van, de az is meg lesz meg kedden. Kép

Dzsili!
Mezeskalacs Kép

Laura!
Toncsi baba fogacskaihoz gratula Kép

Norci!
Drukkok mennek, hogy Vilike mielobb meggyogyuljon!!! Kép

Danimama!
Teljesen mindegy, hogy mennyi ideig nem tudsz jonni, sose gondold ugy, hogy szegyelned kell magad, ha vissza akarsz jonni. Gyere amikor idod van, mi szivesen latunk honapok utan is!!!!!!
Tehat gyere amikor csak akarsz! Mi varunk!

Nyuszimano!
Kép Erre semmit sem lehet mondani. Nagyon sajnalom, hogy eltuntek a fenykepezoitek.

BMarti!
BOLDOG SZULETESNAPOT LACIKA!
Kép

Gratula mindenkinek, aki mar ugyesen becsomagolta a karacsonyi ajandekokat!
En is most ejjel fogom megcsinalni, kiveve a Fatus egy db. hiagyzo ajandekat.

Ugy nez ki, nalunk is hamarosan teljesen osszeall a karacsonyi menu:
husi leves, ami vagy tejszines pulyka leves lesz vagy ujhazi tyukhusi leves
foetelnek pedig: Pisztrang Szalajkai modra
vegyes sali, parolt zoldsegek.
desszertnek: gesztenye torta, zserbo, finn karacsonyi sut, bejgli, sonkas kifli
25.-ere pedig Gordon Bleu- annyi modositas, hogy fustolt sajt lesz benne, sult burgonya, majonezes sali
26.-ara vagy valami sult husi szeruseg, de ez meg nem teljesen biztos. Van egy napom, hogy kitalaljam. Kép)

Megyek is, var a csomagolas!

Mindekinek:

Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

B.Márti! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK LACIKÁNAK!

Kép
linato

Sziasztok!!!

Dzsili: nem csirke-, hanem pulykamellből készítem (de szerintem csirkéből is finom lehet). Kép
Hogy mennyit, azt nem tudom, szerintem először válaszd ki a tálat, amelyikben megsütöd és amennyi abba belefér.
Húúúú, hát nekünk egy nagy jénaiba... nem tudom... egy-másfél kiló... szerintem inkább vegyél többet, és ami kimarad, azt lefagyasztod.
Ezzel most nem lettél okosabb, ne haragudj. Kép

BMárti: Lacikának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
Hogyan tudjátok megszervezni, hogy Lacika érezhetően külön tudja választani ebben a nagy karácsonyi forgatagban a szülinapját az ünnepektől?

Szia: Laura
p_laura

Röviden, tömören!

Boldog szülinapot, PiciLaci
Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Írok én is egy kicsit, mert nemtom később hogy lesz időm.

Nyuszimanó!KépKépKép Nagyon sajnálom, ami veletek történt! Nagyon rossz érzés, ha valamilyét ellopják az embernek, főleg, ha ilyen értékes!Kép Én is csak ismételni tudom a többieket, örüljetek egymásnak, hogy együtt vagytok és ilyen szép kis családotok van!

Nem akarok búskomorra váltani, de talán megértitek, hogy nekem az idei karácsony már nem olyan, mint eddig, ezért is értékelődött fel bennem méginkább a család jelentősége!

BMárti! Lacikának boldog második szülinapot kívánunk!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Tegnap nekem is sikerült a férjemnek valami jót kitalálni. Egy könyvet már vettem neki, mert azt kérte, de szerettem volna valami meglepit is mellé. És találtam egy olyan képkeretet, ami kosárlabda mintázatú és van rajta egy kosárlabda is, meg kosarascipő! Készült egy kép, amikor Rékának mutatja, hogyan is kell kosarat dobni. Na, az pont jó lesz bele!Kép

Annyi finomságot összeírtok, az ebernek csorog a nyála olvasás közben!Kép Nálunk is a hal volt a hagyomány, de a férjem nem szereti, ezért az ő hagyományaikat visszük tovább. De a nagymamája tök ari volt (egy szinttel lakik alattunk), tudja mennyire szeretem a halat és külön nekem csinál halászlevet!KépKépKép

Ti hogy karácsonyoztok? Mármint mi a menetrendje az ünneplésnek? Mert most már szerintem igencsak fogják, hogy karácsonyfa van és alatta az ajándékok. MI azt bírtuk kitalálni, hogy reggel anyósom elviszi a Rékát és csak alvás után hozza vissza. Mire hazajön, már állni fog a karácsonyfa és ott lesznek az ajándékok is, és akkor elmondhatjuk, hogy amíg ő a nagyinál volt, a Jézuska hozott nekünk fát, meg ajándékokat.

Na most már megyek, mert még ezer dolgom van.

Zafi(32 - már jó sok, mi?)
zafi

BMárti! Lacikának nagyon boldog 2. szülinapot! KépKépKép

Danimama! (kissé késve) Daninak is! KépKépKép

próbálok még jönni írni, de mostanság nagyon rohanós minden + Ármin és Vilka is betegek lettek Kép

Úgyhogy, addig is mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!! épp olyat, amilyennek szeretné KépKépKép

SZila! Hangának előre is boldog szülinapot! Kép

Andi! ZSófinak is! Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

csak gyorsan...

NyuszimanóKépKépKép Erre nem is tudok mit mondaniKép Legyen azért kellemes, szeretetteljes Karácsonyotok!!!

Dzsili, kelttésztásatKép

Laura, gratula a fogacskákhozKép (Bácunak is még csak 14 + 1 csücsök van... rémes)

BMárti Lacikájának nagyon boldog 2. születésnapot kívánunkKépKépKép

Pusza mindenkinek,

KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNUNK SZÍVBŐL AZ EGÉSZ OSZTÁLYNAKKép

Beja+Bácu+ÖcsiHugi
beja

Daninak és PiciLacinak nagyon boldog második születésnapot kívánunk!!!

Kép

Heni+Barni+Boldi+Andris
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi
Hú, köszi az érdeklődést.Kép
Én csináltam a töltött káposztát és fincsi lett.Kép Lightos, csirkemellből, kevés paprikával és min. olajjal. A szülőknél majd kapunk igazi zsíros magyarosat.Kép
Lizert sütöttem, de azt hiszem ezt még itthon megesszük és apósomnak sütök bejglit mirelit pozsonyi tésztából.
Apukám még messze van a teljes gyógyulástól, járókerettel közlekedik és fáj mindene, de legalább tud egyedül zuhanyozni, meg ki tud ülni közénk enni, stb. Az ágyban fekvésnél minden jobb.Kép
Örülök, hogy találtatok végre bringát, biztos nagy lesz az öröm.Kép

Zsuzsa
Rendrakáshoz.KépKépKépKép

Dzsili
Látom, már találtál ki valamit, én linzert sütöttem.

Nyuszimanó
Kép Gondűzőnek: KépKépKépKépKépKépKépKép

Laura
Fogakhoz gratula.Kép

Andysj
Ajándék.Kép

BMárti
Lacikának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!KépKépKép

Hihetetlen, hogy mennyit főztök.Kép Holnap mindössze sült hal lesz krumplival és kész. Ma csináltam húslevest, az még holnapra elég lesz, aztán a szülőknél eszünk.Kép
Nálunk úgy lesz holnap, hogy mindent együtt csinálunk, azaz Petivel díszítjük a fát is, de az ajándékokat majd csak a fa alatt láthatja, mert azt a Jézuska hozza. Nem is tudnánk kivitelezni más verziót.

A minap az etetőszékben Peti elkezdte fájlalni a lábát csak úgy. Kiderült ill. inkább csak gondoljuk, hogy elzsibbadt neki. De olyan muris volt, ahogy fogdosta.Kép
Ma itthon babakocsi nélkül elaludt Peti!Kép Kicsit melléfeküdtem, beszélgettünk és sikerült. Olyan jó!

Valószínűleg nem jövök pár napig, úgyhogy előre is
Boldog szülinapot kívánunk Hangának!!!KépKépKép
és mindenkinek boldog karácsonyt! Örüljetek egymásnak!Kép
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Az elmaradásaim:
Rékának, Tominak, Daninak és PiciLacinak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Hangaának pedig előre is sok boldogságot kívánunk 2. szülinapja alkalmából!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk Mindenkinek!

Nálunk jól bevált szokás szerint ma éjjel "öltöztetjük" fel a karácsonyfát és reggel mikor Zsani kinyitja a szemét már teljes pompában fogja megpillantani.Kép Az ajándékok csak holnap este kerülnek a fa alá.
Persze holnaptól elkezdődik a 3 napig tartó rokonlátogatás...

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(35-36. hát már bevallom egyre nehezebben bíromKép)
sztigris

Sziasztok!

Phüüü... Elmentek a vendégek... Úgy örültem, hogy itt voltak, most meg úgy le vagyok eresztve, mint egy defektes lufi. KépKép Tehetem, nekem most már az idén csak a lógás, lustálkodás, pihikézés és vendégeskedés lesz a "dolgom". Kép Laci szülei vasárnap érkeztek, 3 napot (illetve 2 fél és egy egész napot) tudtak unokázni. Rengeteget sétáltak és játszottak LAcikával, ő meg persze élvezte. Ez volt a legnagyobb szülinapi ajándék, amit kaphatott. Kép Rohamosan fejlődik, már mondatokban beszél! Kép Akart menni sétálni, és "Pa! Kab!" felkiáltással nógatta a nagyapját, hogy öltözzön már, és induljanak. Kép

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat! Kép Szegény Lacika hasonlóan járt, mint Romi, úgy lett felébresztve a tortájához. Mikor is akart volna nagyot aludni, ha nem amikor a nagyszüleinek már sietniük kellett a vonathoz?! Azért szerencsére elég jól viselte, nagyon megörült az autóbusz formájú tortának, pláne a 2 gyertyának rajta. Többször is elfújta, a gyertyák meg mindig újra meggyulladtak, visítozva nevetett rajta, úgy tetszett neki. Kép Az ajándékokat már korábban begyüjtötte. Anyukáméktól már több, mint egy hónapja megkapta a motort. Mi is odaadtuk neki a kormányt, amint megvettük, mert ilyenkor úgyis maga alá temeti a sok játék. A Dédmamája egy terepjárót küldött neki, ami pont olyan formájú, mint Apukámé. A színe ugyan nem stimmel, de akkor is teljes volt a boldogság. Kép A nagyszüleitől reggel kapott egy rendőr és egy tűzoltó autót. Képzeljétek, milyen rendes Anyósom van, hiába ajánlgatták neki a játékboltban a szirénázósat, azt mondta, hogy ő nagyon örül neki, hogy ilyen jó a kapcsolata velem, és nem szeretné ezt kockára tenni. Kép A Nagynénje (Laci húga) ebédre jött, és egy nagy macit hozott. Lacika meg szépen lefektette a macit az ágyába, még be is takargatta. Kép Sajnos az én szüleim végül nem tudtak eljönni. Kép 25.-én megyünk hozzájuk, és vasárnapig (4 nap! Kép) ott is maradunk, úgyhogy azért találkozunk hamarosan, de olyan jó lett volna, ha az egész család összegyűlik nálunk. Kép Mondjuk a Nővéreméket nem is mertem hívni, mert annyian már be se férnénk hozzánk, velük is egy füst alatt lesz a karácsonnyal a szülinapozás.

Megyek olvasgatni, amíg még van egy kis béke körülöttem. Remélem, mindenki jól van, és ez a rengeteg, amit írtatok, amíg nem tudtam jönni, mind-mind csupa jó hír! Kép

BMÁrti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Bogancsi! A tejallergia el tud múlni?! Visszaadtad a hitemet! Kép

Linato! Kaki?! Kép Ezt minden gyerek kipróbálja?! Kép Egyébként amikor takarítottam a vendégjárás előtt, és fél órára az Apjára bíztam Lacikát, ő a már patyolat étkezőben az asztal közepén kiöntött egy nagy doboz narancslét. Kép Az Apja közben lefagyva bámulta a mesét a TV-ben. Kép Úszott az abrosz, folyt a narancslé lefelé az asztalról körben, csöpögtek a székek, tocsogtak a szépen kimosott ülőpárnák... Kép Utána befogtam a Páromat, hogy segítsen takarítani. Feltörölte a narancsléből azt, ami az asztalon maradt, és örült magának, hogy eltakarította a romokat. Kép Utána én lepakoltam a fregoliról, kimentem a fürdőszobába, és mire a vizes abrosszal bejöttem, ő elrakta a fregolit a helyére. Kép Előtte 3 perccel kérdezte meg, hogy mit mosok, mert hallotta, hogy bőszen centrifugázik a gép. Kép Később takarítottam lefelé a polcokat a nappaliban. Az egyikről már szépen lepakoltam, hogy letöröljem vizes ruhával, erre Laci odapakolta a másik polcról azt, ami neki ott útban volt. Na, akkor nagyon összevesztünk... Viszont el kell ismernem, utána, mikor mindezt, és a takarítási stratégiát is megbeszéltük, nagyon rendes volt, és rengeteget segített. Nem is tudom, mi lett volna velem máskülönben, mert sütit sütni még így se maradt időm.

Laura! Gratula Toncsinak az első fogacskáihoz, de különösen ahhoz, hogy csak így hipp-hopp készen is volt velük! Kép
A sajtos pulykamell-torta nagyon jól hangzik! Fűszer semmi nem kell bele? A szeletek szétválaszthatóak maradnak, vagy tényleg torta szerűen kell végül szeletelni?
Nem tudom, sikerült-e elérnünk, hogy Lacika külön tudja választani az ünnepeket. Úgy szervetük, hogy jöttek a nagyszülei vasárnap, itt voltak nálunk 3 napig, és a szülinapra akartam meghívni ebédre az én szüleimet is. Ez tavaly bevállt, de most sajnos nem tudtak Anyáék eljönni. De azért persze volt ajándék, de az is már jó ideje apránként, szóval igazából csak a torta a gyertyákkal emelkedett ki a mai napból. Ezért is jó lett volna, ha az összes nagyszülő itt van egyszerre, akkor biztosan érezte volna, hogy most aztán ünnep van. Kép Holnap itthon leszünk hármasban, együtt fogunk fát díszíteni, és délután, amíg alszik, minden ajándékot becsomizunk Lacival. Amikor felébred, akkor lesz itthoni csomagbontás. 25.-én indulunk a szüleimhez, és 28-ig maradunk, közben valamikor a Tesómékhoz is bemegyünk. A szilveszteri 4 napost meg Laci szüleinél töltjük, és velük akkor fogunk karácsonyozni. Szóval folyamatos az ajándék-eső mostanában nálunk. Kép Sajnos nem tudom, Lacika mit ért meg belőle, mert ugye még nem igazán mondja el, hogy mit gondol a dolgokról. Kép De pl. a Mikulás nem és nem érdekelte, pedig könyvet is vettem róla, mutogattam a képeket, meséltem, hogy majd jön, ajándékot hoz, meg ilyenek. Lacika meg tojt rá. A mikulásbulin is csak az a srác érdekelte a nézők soraiban, akinek pókember festés volt az arcán. Laci feltette Lacikát a szimpadra, mikor a Mikulás hívta, ő meg meglátta a "pókembert" a túlsó oldalon, és rástartolt. Szegény Mikulás aztán hívogathatta, lóbálhatta neki az ajándékot, Lacika rá se fütyült. Végül, a nézők nagy derültségétől kísérve, a krampusz kergette Lacikát a szimpadon az ajándékkal. Kép

Márti! Árminnak és Vilkának jobbulást kívánok! KépKépKép Remélem, semmi komoly...

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok,

BMárti,
Lacikának mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk!KépKép
Kép

És persze köszönjük szépen az előszülinapi jókívánságokat is.

Most rohanok, mert linzert sütök (a mézes helyett), diós és cukorkás tetejűt, és muszáj kiszedni a sütőből. Holnap meg "Karácsonyi pulyka" lesz (pulykamell kiklopfolva, rárakva a szalonnaszeletek és fokhagyma, rozmaring, feltekerni, összetűzni, szalonnát rakni a tetejére, a tűzálló tálban sok hagymát felszeletelni, bort beleönteni, tekercset beletenni, fóliával letakarni és kisütni).

Szila
szila

Sziasztok Lányok!

Jaj, hogy jártam. Megfőztem életem első töltött káposztáját csülökkel, mindenféle finomsággal, nagyon jó lett, erre, mikor a férjemnek melegítettem újra odaégettem az alját!Kép Meglehetett menteni, de nem olyan, mint új korában, azért érződik egy picit, hogy leégettem. Azt hittem elsírom magam, mikor kezdtem érezni a szagot!Kép
Kész vagyok 4 tekercs diós bejglivel is, errre én buta, nem néztem meg, hogy elmosott késsel vágom -e fel vagy nem, és kb. 5 szeletet hagymásízű késsel vágtam felKép Jó maradt még, de olyan rossz volt, mikor készültem az első jóízű falatra...
Különben finom lett, Dorkának is van egy Dorka-tekercse, nagyon büszke rá!Kép

BMárti: Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk Lacikának!Kép
Nem lehetett könnyű ezt a sok vendégsereget vendégül látni! Gratulálok!Kép
Kép lesz Lacikáról, ahogy fújja a gyertyát?

Laura: Jaj, de nagyon nagy Toncsi, már 2 foga van!!!!Kép Gratulálok!

Márti: gyógyuljatok meg szuper gyorsasággal!!!Kép

Szilvi: mi is éjjel díszítünk, mint tiKép Pár hét és itt a kistesó!!! Felkészültetek???KépKép

Zafi: Te is belehúztál!Kép Mennyien leszünk majd ősszel egy talin!!!!KépKép Biztosan teli találat a képkeret, szerintem nagyon fog neki örülni a férjed!!!Kép Szerettek itt lakni?

Gorsi: Az én káposztám félig lightos, mert a töltelék az, de csülökkel és oldalassal készítettem alias "fini" receptje szerint, a chaten kaptam. Csak hát uyge becsúszott egy kis baki, de még így is izlett a férjemnek, szegény nagyon éhes volt, én meg félig sírtam...

Karácsonyi menű: marha húsleves (marhanyakból), majd valami szószt csinálok a husihoz.
citromos-poréhagymás lazac vajjal, rántott pulykamell sült krumplival, töltött káposzta, bejgli.
Még lehet, hogy csinálok salátát (gyümölcs és zöldséges).

Rokonok látogatás nem nagyon lesz, nekem ugye korábbi családi botrányok miatt megoldódott, hogy kivel nem találkozok, bár anyámon keresztül azért én küldök a gyerekeknek (nővérem gyerekeinek) ajándékot. A férjem szülei holnap este átjönnek, lehet, hogy az én szüleim is. (Én buta, azt mondtam, hogy ha egyedül érzik magukat jöjjenek, bár ezt komolyan gondolom, nem szeretném, ha Szenteste magányosnak éreznék magukat)

Mindenkinek Kellemes és Békés Karácsonyt kívánok!

Én minennap benézek azért.

Üdv:
Zsuzsi

(még most megyünk a TescobaKép)
zsu26

Sziasztok!

Szila! Köszönjük a szülinapi jókívánságot! Szuper lehetett Hanga előszülinapi partija, nem semmi vagy, hogy ilyesmit megszerveztél! Kép

Zsuzsi! Neked is köszönjük a köszöntést. Kép Nem volt teher a vendégsereg, komolyan örültem, hogy itt voltak. Amennyivel többet kellett főznöm és mosogatnom, annak a tehernek többszörösét vették le a vállamról azzal, hogy Lacikáztak. Kép Fotó készült, de hát ugye nem digitális a gépünk, úgyhogy még a jövő zenéje. Remélem, legalább sikerültek a képek, akkor néhány hét múlva Kép fogok tudni feltenni belőlük. A Tescoért nem irígyellek. Őrület, ami mostanában a nagyobb árúházakban van. Viszont legnagyobb meglepetésemre tegnap, amikor lementem egy-két friss dolgot venni a közeli Profiba, hát alig lézengtek a vevők. Pedig ott még hétköznap is rengeteget kell mindig sorban állni, utálok is oda menni Lacikával. De most ugye volt babysitterem Kép. Csak néztem bután, mi van, mindenki a CORA-ba ment?! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

PiciLaci: Boldog szülinapot Kép

Nem tudom, addig jutok-e még géphez, úgyhogy: Hanga: neked is boldog szülinapot! Kép Zsófi: neked is Kép

Dzsili: nem irigyellek. ÉN asszem már rég feladtam volna.

Nyuszimanó: gépek Kép Kitartás!!

DAnimama: most már jöhetnél ám gyakrabban Kép

Márti: jobbulást Vilkának és Árminnak!

Karácsonyi menü: beefsteak (sütve) krumplipürével. Beiglit Anyuék hozzák. 26-án jönnek anyósék akkor brassói lesz.

Karácsonyi menetrend: nálunk nincs Jézuska, úgyhogy míg Balu alszik délután, feldíszítjük a fát, aztán a szüleim 5 körül jönnek át, és vacsora, ajándékozás, közös játék...

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

Csak gyorsan majd későb olvasok!
Fincsi lett a mézeskalács már alig van belőle enyém gyerekek megették!
Ma sütöttem zserbót is, holnap hús leves lesz, meg sült husi és krumpli sali, rántott hal és rizi-bizi.

BMárti
Tök jó hogy minden rendben ment és jó lett a szülinap! KépKépKép

Kép

Dzsili
dzsili

Dzsili, Andysj!
Köszi a drukkokat Vilinek, már jobban van Kép Nem lett lázas, bár estére megint lett hőmelekedése, és folyik az orra, de nagyon virgonc és az étvágya is elképesztő.

Márti!
Gyógypuszik Árminnak és Vilkának is!

PiciLaci, Hanga Boldog szülinapot Kép Kép Kép!
Zsófi neked is Kép

Karácsonyi menü: rokonságnál mindenhol lesz töltött káposzta, meg halászlé , így én azt nem csinálok. Szóval nálunk: tárkonyos pulykaragu leves, sajtos tejfölös csirkemell, meg tekercses husi (idén nem gombás, hanem baconos sajtos) és három féle saláta hozzá. Egy nyers zöldséges, egy majonézes francia saláta szerű és a tejfölös petrezselymes tojásos krumplisaláta (aminek a receptjét már leírtam itt is). Beigli (ezt rendeltem), és sütök még egy piskótát.
A leves és a saláták már készen vannak Kép Vili sokat segített az elkészítésükben és végig is kóstolgatta.

Norci
norci

Sziasztok!

Rémesek vagytok az állandó töltött káposzta emlegetéssel! Kép A terhesség végekor folyamatosan azt kívántam, de a fickóm 40 fokban nem volt hajlandó főzni. Aztán jött a hűvösebb idő és én azonnal megszültem, Zsománál meg még mindig nem múlt el a hasfájás Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Márti: szegény Ármin és Vilka! Jobban vannak már? Őszintén kívánom, hogy olyan gyorsan meggyógyuljanak, mint Romola a hét végén (két nap alatt)! Kép Kép Kép

Zafi: nálunk a karácsonyfát a Jézuska akkor fogja hozni, amikor Romi holnap délután alszik. A párom holnap még dolgozik, aztán meg Gizi nénihez megy(apukájának volt az élettársa ez a néni), visz neki hamit, és csak ha tőle hazajön, úgy du. 5-6 körül jön újra a Jézuska Kép és hozza az ajándékokat. Jaj, úgy izgulok, hogy mit fog szólni az egészhez Romola!
25-én megyünk a gyerekekkel is Gizi nénihez, 26-án pedig jönnek hozzánk anyukám rokonságának apraja-nagyja (18-an leszünk).

BMárti, Dzsili: jaj, Dzsili, ne haragudj, csak most, hogy BMárti is megkérdezte, most értettem meg a pulykamelltortás kérdés lényegét Kép: szóval szerintem 3 husinál többet nem érdemes egymásra tenni, mert ledől (a tányéron), és fűszereket én nem szoktam hozzátenni, csak sózom. Tortaszerűen szoktam szeletelni, tehát az egymáson lévő husikat nem szükséges szétszedni.

Megyek aludni, szerintem holnap is benézek, sziasztok:

Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Most végeztem a csomagolással, a fa fel van díszítve és a Tescoban semmi sem volt, így holnap reggel vadászhatok kaja után. Valószínűleg az lesz az ünnepi menű, amit kapok... Frisset akartam venni, hétfőn nem akartam még a Lehelen vásárolni, legközelebb biztosan 2-3 nappal hamarabb veszem meg a kaját, legfeljebb lefagyasztom. Ti hogy csináltátok? Jó előre megvenni és lefagyasztani vagy előző nap megvenni?

Mindenkinek kellemes ünnepet!

Üdv, jó éjt!

Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Jó reggelt és [color=#ff0000] mindenkinek! Kép

Cory! Én amikor Lacikával voltam terhes, az utolsó hetekben állandóan kókuszos szaloncukrot zabáltam. De valami iszonyatos mennyiségben, és képtelen voltam abbahagyni. Kép Tavaly még nem mertem, de az idén kapott a kölyök, és imádja! Kép Lehet, hogy Zsoma a töltött káposztáért lesz oda?! Kép
Szegény Zsoma, mikor akar már elmúlni ez a buta hasfájás, hiszen már több, mint 3 hónapos! Kép

Zsuzsi! Én a mostani tapasztalataim alapján azt mondom, hogy az ünnepi bevásárlást úgy (lett volna) érdemes intézni, hogy (legalább) egy héttel előre megvenni azt, ami nem romlandó, valami nagy bevásárlóközpontban. Az utolsó napokban pedig megvenni azt, ami friss árú (tejet, husit, felvágottat) valami normál ABC-ben, mert azok most szinte üresek. Bár egy tapasztalat alapján általánosítok, szóval nem biztos, hogy ez mindenütt így van.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Továbbra is köszönjük a szülinapi jókívánságokatKép. Mindet átadom az ünnepeltnekKép.

Zsuzsi,
ami fagyasztható, azt érdemes jóval karácsony előtt megvenni (jó előre kitalálni, hogy mit főzöl), zöldségek, gyümölcsök is megvehetők már egy héttel az ünnep előtt. Én a pulykamellet pl. már vagy másfél hete megvettem, felvágtam és betettem a fagyasztóba.

Márti,
remélem Ármin és Vilka jobban vannakKép!

Hanga szülinapi partija tök jó volt, sok gyerkő jöttKép. Na, jó összesen 7-en voltakKép + anyuka. Fénykép készült, de nem lett olyan jó, mert nem lett Hanga arca lefotózva, mikor hozom a tortát. Viszont videó készült. Ja, meg egyéb bulis képek is készültek. Ajándékok: csúszda, műanyag fésű+hajszárító+hajsampon+fürdőjátékok, gyurma, Halász Jutka CD, IKEA-s Mula gyöngy hullámvasút.

MOst megyek tusolni, és remélem, Bence meg talál vhol karácsonyfatalpat...

Szila
szila

Sziasztok!

Marti!
Arminnak es Vilkanak jobbulast! Sok gyogyKépKépKép

Cory!
Szegeny Zsoma Kép Igazan elmulhatna szegenykenek a hasfajasa.

Zafi!
Mi karacsonyunk kicsit mas a megszokottol. Atvettuk kisse az amerikai szokasokat. Nalunk mar december kozepe ota all a fa. Egyik este miutan letettuk aludni Madiket utana feldiszitettuk a fat. Reggel boldogan nezte. Wow, karacsonyafa (kajasonfa) felkialtasokkal. Majd napkozben egyutt osszeraktuk a karacsonyi kisvarost a fa melle es feldiszitettuk meg a lakast.
Majd most 24.-en szepen egyutt megvacsizunk. Nalunk ez kb. 5-6 ora koruli idopontot jelent, majd a lanyok elmennek a ferjemmel a Fatus szobajaba, mig en eltakaritom az asztalrol a vacsi maradekot. Kép Na meg jon a Santa. Nalunk regebben mindig a jezuska jott, de itt a tv-bol is a Santa csopog es ha megkerdezzuk Madiket, hogy ki hozza majd az ajandekot, o rogton ravagja hogy a Santa Kép) Tehat nalunk dec. 6.-an a telapo jon, dec. 24.-en pedig a Santa. Es miutan gyors bedobaltam mindent a hutobe es a mosogatogepbe. Kicsempeszem az ajandekokat a fa ala es bekapcsolom a Csendes ej CD-t es csengetek, es akkor elojon a csalad.

A karacsony mar nem lesz ezentul szamunkra felhotlen. Kép De en is maskepp ertekelek minden napot a csaladban.

Gorsi!
A rosszban tenyleg az a jo, hogy mar nincs apukad agyhoz kotve.

BMarti!
Lacikanak akkor tenyleg nagyon szep szulinapja volt. Kép

Zsuzsi!
Toltott kaposzta Kép

Dzsili!
Biztos nagyon jo lett a mezeskalacs Kép ha ennyire fogy.

Norci!
Nagyon jo, hogy nem lazasodott be Vili!
Vilivel nagyon jol fog jarni a jovendobeli felesege. Nagyon hazias Kép Sut, foz, takarit,.... egy szavad sem lehet ra. Kép)

Szila!
En is elobb kivannek Hanganak boldog szulinapot, nem tudom hogy gep kozelebe jutok-e holnap vagy ma este. Holnap a barataink jonnek hozzank.
Tehat:

BOLDOG SZULETESNAPOT HANGA!
Kép

BOLDOG SZULETESNAPOT ZSOFI!

En mar kesz vagyok a sutessel. Kép Mar csak a fozes van vissza. Kép Mikor tegnap a halat vettuk, Madike nem akart eljonni a boltbol, egyfolytaban halakat akart nezni.

Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!!!!

Köszönöm az együttérző szavakat, használtak!

Már túltettük magunkat az egészen, én annak örülök, hogy nincs semmi bajunk, egészségesek vagyunk és együtt vagyunk!!!! Tényleg ez a legnagyobb kincs a világonKép A párom mondjuk 3 napja nem alszik rendesen, megy a hasa az idegességtől, remélem ő is lasan túlteszi magát az egészenKép

Cory!
Ti már jobban vagytok? Ugye Zsomát nem viselte meg annyira? Nálunk is Petra mindenféle láz nélkül átesett az egész vírusfertőzésen, csak a nózija volt folyton tele. Húha, beefsteakKép A kedvencünkKép nyamiKép

Norci!
Nagyon jól hangzik a tárkonyos pulykaragu leves! Receptet közzéteszed?

Laura!
A kézipoggyászában voltak a cuccok (egy olyan pici bőröndben, troliban. Csak feladatták vele a reptéren, mert tele volt a gép, és rábeszélték a páromat, hogy kényelmesebben utazzon...
Gratula Toncsi fogacskájáhozKép

Márti!
Gyógyok mennek!!!!!KépKépKép Mi baja van a gyerekeknek? Takonykór??

Heni!
És ti hogy vagytok? MÁr meggyógyultatok?

Szila!
Boldog szülinapot Hangának!KépKépKépKép

Puszi, rohanok ajándékot csomagolni!
Nyuszimanóék (Képzeljétek Petra már majdnem 3 hónaposKép Nem hihetetlen????, mintha most született volnaKép)
nyuszimano

Sziasztok!

Megint en!

Akit erdekel a profilomban megnezheti az idei karacsonyi gesztenyetortank Kép

Madi segitett a kesziteseben!

Nyuszimano!
Jo hogy sikerult tultenned magad rajta, remeljuk mielobb sikerul a ferjednek is!

Tenyleg nagyon rohan az ido, kesz nagylany mar Petra!

Andysj
andysj

Sziasztok!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket, és nyugodt készülődést kíván szeretettel:

a Gesztelyi család
Heni+Andris+Barnabás+Boldizsár

Kép
gesztenye

Sziasztok!

Én is itt szeretnék Nektek Boldog Karácsonyt kívánni!Kép

Kép

Megyek, segítek a Jézuskának fát díszíteniKép. Hanga és Bence elmentek a templomba a gyerekkarácsonyraKép, és délben még aludt isKép.

Puszi,
Szila és Hanga
szila

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Zafiék

Kép
zafi

Csillagszóró szórja fényét, angyal hirdeti a békét, elsuhan a házatok felett, hogy átadjon egy üzenetet: áldott, boldog, szeretettel teli karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Kép

Linato&Miléna&Korina&Gábor
linato

Egy kis ráadás:
Irigykedve néz most a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr!
Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved!
linato

Kép
dzsili

Sziasztok!

Most csak ezért jöttem:

Kép [color=#ff0000] Kép

Lassan indulunk a szüleimhez, mindenkinek további boldog ünnepet kívánok!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti!
Kicsit megkésve, de nagyon boldog második születésnapot kívánunk Picilacinak(aki már nem is olyan pici!)

Szila!
Hangának aktuálisan nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk ezzel a képpel!

Kép

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

szila!

hangának boldog 2. szülinapot!!!

és mindenkinek további boldog ünneplést!

köszönjük a gyógyokat, jöhetnek még! a gyerekek nagyon taknyosak ugyan, óránként porszívózunk de szerencsére nem lázasak, andrás viszont magas lázzal küszködik, rázza a hideg és nagyon ramatyul van. mindezek ellenére is jól sikerült a tegnap este, majd ha andrás meggyógyult némileg, teszünk fel képeket is!

márti++
márti

Szila!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Hangának!

Kép
linato

Szila!

Kép

BOLDOG, BEKES KARACSONYT MINENKINEK!
Kép

Andysj
andysj

Szila!

Kép

BOLDOG, BEKES KARACSONYT MINDENKINEK!
Kép

Andysj
andysj

PiciLaci
Hanga
Zsófi!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Solyáék
solya

Sziasztok!
Lassan indulunk Recskre, nagyizni.

Egy jó tanács: amennyire lehet, mindenki kerülje el, hogy ilyen evős ünnepek környékén legyen kisterhes. Állati kínos visszaadni az ünnepi vacsit!KépKépKépKép

Dáthásoknak és egyéb betegeskedőknek sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKép!

És a lényeg:

<font color="ff6000">Kedves Zsófi és Hanga!
Nagyon boldog szülinapot!
</font>
Kép

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!
Kép

Borcsa+Réka+Luca+Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Most csak röviden:

Szila: Hangának nagyon boldog második születésnapot kívánunk!!!

És kívánunk továbbá minden osztálytársnak és kedves családjának nagyon békés, boldog karácsonyi ünnepeket még a hátralévő két napban is:

Laura+Romola+Toncsibaba+Tóni
p_laura

Zsófinak és Hangának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! Kép

Heni, Andris, Barni, BoldiKép
gesztenye

Sziasztok!

Még mindig köszönjük a jókívánságokatKépKépKépKépKép!

Ma voltunk a nagymamáméknál - a dédiéknél. Ott voltak anyukámék is. Itt is kapott tortát Hanga, meg egy csomó klassz ajándékot: babát bilivel és egyéb kiegészítőkkel, seprűt+lapátot, badikat, rongybabát és egy Teletabis hátizsákotKép (Dipszis).

Márti,
Andrisnak külön gyógyik mennekKép.

Na, megyek, mert Hanga igen nyűgike, ma csak kb. 2*10 percet aludt a kocsiban...

Szila
szila

Szila
</font>
Kép

Dzsili és NapsugárKép
dzsili

Sziasztok!

Szila: Hangának nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk !!!KépKép

Andi: Zsófinak, a nagy lánynak is nagyon boldog szülinapot kívánunk !Kép

Karácsony jól sikerült, mindenki örült az ajándékának, elégedett volt, Dorka pörgött ezerrel, olyan édes volt! Annyira más a Karácsony gyerekkel!Kép Hallgattam a rádiót, olyan szomorú, hogy egyesek család nélkül karácsonyoztak...Mi szerencsések vagyunk!

Dorka biciklijének nagyon örült, már nagyon várta, teljes extázisba esett, mikor a takarót lehúzta a biciklirőlKép Nem is tudom, mi lett volna, ha nem kapott volna. Kapott még egy megabloxos várat, meg sok könyvet, most 1 évig játszhat gőzerővel!Kép

Márti: továbbra is küldök gyors nátha elhajtó gyógyokat és Andrisnak láztalan napokat! Vigyázz magadra, nehogy Te is lebetegedj!

Borcsa: én a halasnál ájultam el majdnem a szagtól, éreztem, hogy rosszl leszek, aztán szerencsére győzött az önuralom és elfogyott az orrom előtt a hal (hahaha). Így nem volt halas fogás. Nem bántam.Kép

Mindenkinek jó utat és kellemes pihenést, családozást kívánok!

Üdv:Zsuzsiék
zsu26

Szila,
hol vették anyukádék a hátizsákot?
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?