sziasztok!
feladom, elkezdtem újraolvasni a júliust és reagálni mindenre, de esélytelen. Ugyanis Máté elkezdett napközben keveset aludni.
Szval most röviden de remélem visszatérek majd a régi kerékvágásba
köszi a gratulákat drukkokat! kis unokahúgom Bori tök jól van, már nincs az intenziven, sőt már állítólag infuziót sem kap!
Zsu, ha jól emlékszem Te kérdezted nővérkém hogy került USAba. nem, a férje nem amcsi, magyarok vegyészek mindketten
a férje kint volt doktorandusz majd nemtudommi egy kinti egyetemen, a nővérem is kiment vele. majd hazajöttek, lett egy lányuk majd újra visszamentek. most pár hónapot hazajöttek, de megint lett kint állása a sógoromnak, mentek volna és most kint szült volna a tesóm...
Márti hurrá hogy anyós el
Isten éltesse Marcit!
a taliért irigyvagyok, főleg Pétéért (alig akartammegismerni a képen, tök jól nézel ki!!! ) Pepikéért és Jimért, bár utóbbi eljöhetett volna akkoris amikor én is.
szépek vagytok!
de a babák mégszebbel
kéremalássan legifjabb tavaszi babánk is betöltötte a négy hót, adatokat majd pénteken,amikor megyünk oltásért
de ügyesek vagyunk ám:
fordulunk jobbra balra, akarom mondani hasról hátra és hátról hasra
ezt szerintem a talin tanulta el valakitől
meg azt is, hogy a kocsiban jól lehet aludni (Lillára gyanakszom, amikor Feri mesélte, hogy ő aluszni szokott autózás alatt.... lehethogy ezt a babák is megbeszélték
)
a hasrólhátra tudománynak van egy negativuma is, ha éjjel átfordul akkor felébred....
az én nagy töprengésem, hogy a gyermek átállt a 4óránkénti evésre és ha nem tükrözöm azaz trükközöm akkor oda az éjszakai alvásom, ugyanis tfh (tegyükfelhogy) fél8kor kel, akkor eszik fél12,fél4,fél8 és ha ekkor ágyba dugnám az csak 4szeri evés ami kevés
(még rímel is, ejha
) ezért 11körül beiktatunk egy fürdésevést. namost az utóbbi két napban keveset alszik napközben igy nincs gond, de tegnapelőtt amikor felkeltettem (finoman.... ) olyan bömbit levágott....
szval most remélem megtartja azt a jó szokását, hogy 8-11közt nem alszik este, de ugyanakkor meg ha bealszik én fel nem keltem.... persze akkor kelhetek hajnalban....
ja és szerintem jön a fogunk.. tudomtudom nem ujdonság
van már kétésfélfogú gyermekünk is
de annyira rág mindent ami a keze ügyébe kerül, hogy csuda!!!
Potyka, csudaaranyosak vagytok!!! tök vicces, ilyennek képzeltem el a házatok
na itt most önzőztem és keveset irtam, de most nincsidőm, és hulla vagyok. szép éjt mindenkinek, és cuppancs Daninak