Új privát üzeneted érkezett!

Monácska, kelnek azért is, mert az idegrendszernek újabb fejlettségi foka azt diktálja. Sztem korai még nevelni őket, de én rémes anya vagyok, mert bár aludna az ÚjGyerek a szép kosarában, inkább magam mellé veszem, akkor hallom ahogy szuszog...

potyka

zsuuuu, jók a fotók, majd én is küldöm, bírka módra csak 6-ot fotóztam...anyám azért kamerázott kicsit, de azt meg nem tudom feltenni, mert az exem nem adta vissza a kábelt hozzá anno. Azért majd valahogy megoldjuk. Szerencsére a férjem eljött értünk, így a hazautazás kicsit könnyebben ment. Milán nagyon jól érezte magát, most nem Beussal van elfoglalva, hanem a zöld pólóssal :D (Marci)

Tök jól lebarnult az fejem, viszont elképedtem az egyik fotón, mekkora arcom van. Most nem átvitt értelemben mondom :?

pepike: nagyon köszi mindent!!!!!!!!!

potyka: örülök, hogy minden OK és köszönöm a mailes képeket.

koccolok Aldiba paprikáért, múltkor láttam olcsón, akarom eltenni a vödrös savanyúságot. receptet majd felrakom, írtó finom, Patti rá a tanu, csak úgy tömte a fejébe múltkor
8)
Vendég

[quote="jim"]T írta:jimök jól lebarnult az fejem, viszont elképedtem az egyik fotón, mekkora arcom van. Most nem átvitt értelemben mondom :?

Egy másik képen is rajta voltál, de azt nem mertem feltenni, mert éppen beszéd közben kaptalak el, és tutira lecs.sztél volna, ha úgy viszontlátod magad. :wink: :wink: :D
Vendég

zsu:éppen beszéd közben, érdekes....szoktam beszélni? :lol: :lol: :lol: amit felraktál, azon meg épp eszem. Húúúú, vagy eszem, vagy beszélek 8) szerencséd :wink:
Vendég

Csinálgatom az albumokat, (még egy csomó régi kép visszavan, amivel elcsúsztam :roll:) és most látom, hogy összesen 901 kép van már fent a babákról! :lol: :lol: :lol:

Na, léptem, mert Kismackó fürdésért reklamál! :D
Vendég

De jók a képek, jó lehetett!!!
Vendég

Feltöltve Linocs és Petramama képei is! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Köszi a gyors feltöltést!

Igazán jó talin vagyunk túl. Merem állítani, hogy babák, mamák és a nagytesók is jól érezték magukat. :lol: Örülök, hogy végre személyesen is találkoztam Pepikével, Jimmel és Pétével.

Boti tényleg óriási adagokat eszik.
Pété Livikéje viszont tök jó baba és alszik is. :lol:
Martin, Alexa és Alizka tök nyugodt babák. semmi nyüglődés, csak nézelődés, evés, alvás. Ezért irigy vagyok.
Eszter és Fruzska ma sem ette "agyon" magát.
Vikó volt a tornabajnok. Elkápráztatta csajainkat, na meg a mamákat is az ügyes mozgásával.
:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek! Nem volt a szélvédőmön mikuláscsomag....A párom szerint csak nekem lehet ekkora mákom.. 8)

Nagyon tutik a képek! Szegény kis Drágámnak tényleg milyen kis -ahogy Lili mondta- hörcsögpofija van... :D
De Jimmel meg Beuskával megbeszéltük, hogy mire felnő Livike, jó csaj lesz belőle!!! Na, majd én teszek róla! 8)

Nagyon jól éreztem magam ma, és állatira örülök, hogy végre el tudtam menni egy talira! Pepike nagyon köszi a rucit, meg Jimnek a parfümöt! Most fogom odaadni a páromnak.

Ha minden tali ilyen klassz szokott lenni, akkor, ha éppen itthon vagyunk, és nem a világ másik végén lesz megrendezve, számíthattok ránk.

Kép
pété

pété, örülök, hogy nem kaptál büntit. Figyi, én tényleg szívesen elmegyek majd Árkádba talizni veled, ha hazajöttünk. 8) te vagy a példakép, hogy mekkorára kell fogynom. :mrgreen: látod-látod, ha gyakrabban írtál volna, most nem a szomszéd csaj rohangálna a jó kis cuccaimban.

Vikó tényleg vmi hihetetlen, anyám még most is róla beszél, hogy milyen ügyes. (meg vasal közben, mert elhesseggettem innen :twisted: sőt.......már a férjemmel sikerült összebújnunk a lakás másik végében az előbb, hehehe anyukám, azt kamuztam szoptatok, ne jöjjön be se ő, se Milán)

képzeljétek, sikerült dolgoznom is, az előbb írtam meg az olasz cimbimnek, miről írjunk könyvet. Úgyhogy hamarosan kevesebbet fogok babanetezni -feltéve ha kibírom :roll: - mert azért kemény meló lesz ez a társszerzősdi. De legalább lesz zsozsóm is, amit majd elkölthetünk az Árkádban, ugye pété??? :wink:

pepike, megállapítottuk a férjemmel, hogy tök szép vagy. 8) :wink:
anyámnak judit18 tetszett, azt mondja, biztos ő is sokat hízott, mert amúgy annyira szép (anyám annyira gáz, fikagépebb, mint én, de mire....)

szóval összességében egy nagyon klassz napon vagyok túl és köszönöm nektek csajok, jót tett a depimnek :wink:
Vendég

petramama, hogy neked is bókoljak, anyukám azt is csodállta, hogy lehet ilyen fiatalon ekkora lányod 8)
Vendég

linocs, háttérkép Fruzsi és Martin románca, haláli. És kitartás!!!!!
Vendég

Jim, és simán elhitte? :D Vagy csak úgy tett? :wink:

Jól esnek a lelkemnek a Vikó-dícséretek! :oops: Köszi, csajok!
Tök sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni, de a kiscsaj tényleg már majdnem összeesett.
Vendég

zsu: nem tudom, de nem is akarom tudni :D

Azért Alexa picike még, de ha gondolod, eljöhetnétek hozzánk egy napra, tudna itt aludni délután. Zuglóból eljössz a Moszkváig, onnan meg a 22-sel végig, hamar ide lehet érni. Este meg elvinne benneteket a férjem kocsival haza. Mit szólsz? Kérdezd Beust, Pattit, még ebédet is kaptok :D Ez vonatkozik másra is, aki esetleg el szeretne jönni hozzám 8)
Vendég

Na jó, elegem volt a nemtalizásból!!! Beszéljünk meg egy napot jövő hétre az Árkádba, és mindent megmozgatok, hogy ott tudjak lenni! :D

Kép

Kép
mzx

Részemről oké, Jim, szívesen elmennék hozzátok! (Talán ott a fiatalok is jobban összemelegednének és legközelebb nem lenne vita a homokozóvödörért! :lol: :wink: )
Most meddig nem leszel otthon? Mert mi meg 16-án utazunk le anyuékhoz másfél hétre.

Ezaz, Mzx, ne "netalizz"! (Az Árkád nekünk sajna Alexával messze van. :( ) De van már oda más jelentkező is. :D
Vendég

zsu:OK. most nézem, nem is Zuglóban laksz, de azért idetalálsz szerintem :wink: Mi holnap megyünk vidékre, előre láthatólag én 1 hétig maradok, ami annyit jelent hogy jövő hét péntektől-vasárnapig vmikor jövök vissza. Összehozzuk majd. Amúgy nekem Kváron van egy csomó rokon. bizti hallottál róla, 10 évvel ezelőtt egy kaposvári doktornőt megölt a betege....ő is rokonom volt....

mzx: várj meg azzal a talival ám, míg hazajövök :wink:
Vendég

[quote="jim"]
írta:
jim
pepike, megállapítottuk a férjemmel, hogy tök szép vagy. 8) :wink:
:wink:

Jimm! ne csalódjak benned elég közel ültél pedig hogy tisztán láss!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Írtam egy egész kis történetet és elszállt!!!
Meg az agyam is, úgy hogy nem kezdek bele újból, csak mindenkinek köszi hogy eljött, mostmár nem térek ki név szerint petramama jellemzése jó! :wink: :lol:

Jimm ma este nem lesz parfüm próba mert kivagyok de holnap bevetem és majd mesélek! :wink: :lol:

Lányok köszi a képeket, én próbáltam emailbe küldeni de max.3-at :shock: tudok feltölteni többet nem enged. Ti hogy küldötök egyszerre
ennyit?! Mert így reggel lesz mire átküldözgetem.

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike! Az enyémek meg nem mentek el a citromail, gmail és yahoos e-mail címekre. Mind visszadobta. Mondjuk lehet, hogy sok volt a 2 MB.?

Egyébként én simán kijelöltem az összeset és az e-mail-re kattintva be is csatolta. Után már csak az e-mail címeket kellett összevadásznom. :lol:

Tényleg, valakinek nincs olyan táblija, amiben benne vannak a telefonszámok, meg az e-mail címek???

Kép
Kép
Kép
petramama

Lányok! Tényleg jó volt a találkozó!!! Legyen máskor is, akár ott, ahol ma, akár máshol. ;)

Pepike: köszi szépen a ruhát!

Jim: köszi szépen a parfümöt!

Egy programajánló:
http://mammut.hu/mart/reszletezo.php?id=93

Ez pedig hozzátápláláshoz:
http://www.babazo.hu/bebi/20080408-szil ... eptek.html
linocs

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek!!!!!!!!!
Édi minden kicsi babóka!!

Jim!
Tök jól nézel ki!!!! Szerintem nagyon 70 alatt vagy te!!!!
A munka mellett azért legyen idő kérem a babanetre is!
Szóval szoptattatok??? :lol: :lol: :lol:

Linocs!
Fruzska mekkora! Nagyon hosszú!
Súly? Cm?

Kacika!
Még egyenlőre csak tervezgetem a bulit! Valami Panny-s féle!
:lol:

Na és akkor hol voltunk mi ma??????
Zsú! Tudom, hogy utánozás majom szokás, de mi is megnyíratkoztunk! :lol:
Csak nem én nyírtam, hanem a fodrász!

Íme
Kép
Kép
Vendég

[quote="jim"]p írta:jimetramama, hogy neked is bókoljak, anyukám azt is csodállta, hogy lehet ilyen fiatalon ekkora lányod 8)

Jim! Pedig nem is kezdtem korán! Dorkát 25 évesen szültem. :lol:

Én meg elfelejtettem parfümöt hozni. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Lányok! Tényleg jó volt a találkozó!!! Legyen máskor is, akár ott, ahol ma, akár máshol. ;)

Pepike: köszi szépen a ruhát!

Jim: köszi szépen a parfümöt!

Egy programajánló:
http://mammut.hu/mart/reszletezo.php?id=93

Ez pedig hozzátápláláshoz:
http://www.babazo.hu/bebi/20080408-szil ... eptek.html
linocs

Potyka!
Nagyon helyesek a lurkók! Tetszik az udvar, és tutti szupi a homokozótok! Én is nagyon szeretnék majd egy olyat!
Vendég

Márti: holnap délután szolgálhatok adatokkal, akkor viszem a csajt le- és megmérni.
linocs

Linocs!
Jobb kétszer, mint egyszer se!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Márti: nem is értem, hogy sikerült :shock: :roll: :shock:
linocs

Linocs!
Várom a híreket holnap! :D
Most látom, hogy mindjárt félévesek lesztek! De jóóóó!
Vendég

Van még valakinek széklet gondja rajtunk kívül????
Bencének csak 4-5 naponta van!
Engem ez nagyon bosszant. ma is meg kellett kúpozzam meg hőmérőzzem! :cry:
Úgy sajnálom!
Anita azt mondta, hogy a gyógyszertárba mondták, hogy van rá valami homeos cucc, holnap megyünk és megnézzük!
Valaki próbált már ilyet????
Vendég

Azt hiszem kidőltem!!!
Nyugodalmas Jó Éjszakát Mindenkinek!!!
Vendég

Márti!
Így a nap végén kívánok Marcinak én is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Linocs! Köszi. (Bár pl. én nem is vagyok benne. :cry: )

Kép
Kép
Kép
petramama

Márti! Nekünk szerencsére napi 4-5 van. Bár így meg alig hízik.

Kép
Kép
Kép
petramama

sziasztok!

feladom, elkezdtem újraolvasni a júliust és reagálni mindenre, de esélytelen. Ugyanis Máté elkezdett napközben keveset aludni. ;)

Szval most röviden de remélem visszatérek majd a régi kerékvágásba ;)

köszi a gratulákat drukkokat! kis unokahúgom Bori tök jól van, már nincs az intenziven, sőt már állítólag infuziót sem kap! :)

Zsu, ha jól emlékszem Te kérdezted nővérkém hogy került USAba. nem, a férje nem amcsi, magyarok vegyészek mindketten :) a férje kint volt doktorandusz majd nemtudommi egy kinti egyetemen, a nővérem is kiment vele. majd hazajöttek, lett egy lányuk majd újra visszamentek. most pár hónapot hazajöttek, de megint lett kint állása a sógoromnak, mentek volna és most kint szült volna a tesóm...

Márti hurrá hogy anyós el :) Isten éltesse Marcit! ;)

a taliért irigyvagyok, főleg Pétéért (alig akartammegismerni a képen, tök jól nézel ki!!! ) Pepikéért és Jimért, bár utóbbi eljöhetett volna akkoris amikor én is. :roll:
szépek vagytok! ;) de a babák mégszebbel :lol:

kéremalássan legifjabb tavaszi babánk is betöltötte a négy hót, adatokat majd pénteken,amikor megyünk oltásért

de ügyesek vagyunk ám:
fordulunk jobbra balra, akarom mondani hasról hátra és hátról hasra :) ezt szerintem a talin tanulta el valakitől ;) meg azt is, hogy a kocsiban jól lehet aludni (Lillára gyanakszom, amikor Feri mesélte, hogy ő aluszni szokott autózás alatt.... lehethogy ezt a babák is megbeszélték ;) )
a hasrólhátra tudománynak van egy negativuma is, ha éjjel átfordul akkor felébred.... :shock: :roll:

az én nagy töprengésem, hogy a gyermek átállt a 4óránkénti evésre és ha nem tükrözöm azaz trükközöm akkor oda az éjszakai alvásom, ugyanis tfh (tegyükfelhogy) fél8kor kel, akkor eszik fél12,fél4,fél8 és ha ekkor ágyba dugnám az csak 4szeri evés ami kevés ;) (még rímel is, ejha :lol: ) ezért 11körül beiktatunk egy fürdésevést. namost az utóbbi két napban keveset alszik napközben igy nincs gond, de tegnapelőtt amikor felkeltettem (finoman.... ) olyan bömbit levágott....
szval most remélem megtartja azt a jó szokását, hogy 8-11közt nem alszik este, de ugyanakkor meg ha bealszik én fel nem keltem.... persze akkor kelhetek hajnalban....
ja és szerintem jön a fogunk.. tudomtudom nem ujdonság ;) van már kétésfélfogú gyermekünk is :) de annyira rág mindent ami a keze ügyébe kerül, hogy csuda!!!

Potyka, csudaaranyosak vagytok!!! tök vicces, ilyennek képzeltem el a házatok :)

na itt most önzőztem és keveset irtam, de most nincsidőm, és hulla vagyok. szép éjt mindenkinek, és cuppancs Daninak ;)

Kép

Kép
kolyok28

szeretem,...
.... hogy gyermekkéztől maszatos a szemüvegem ;)
.... ahogy kacag amikor puszilom a hasát
.... ahogy reggel rámmosolyog
.... ahogy meglepődik, amikor átfordul
.... ahogy odabújik hozzám (ezt szerintem a kendőzés alatt szerettük meg, de kendő nélkül is olyan jóóóóó)
.... ahogy szuszog a hasamon/vállamon/mellemen
.... ahogy a cici kiesik a szájából, alvó arca kisimult és keze a pocakján, mint egy jóllakott napközis...
.... ahogy bemérgesedik, ha valami nem fér bele a szájába
.... ahogy kezd a haja göndörödni
.... ahogy mosolyog
.... hogy van!

Kép

Kép
kolyok28

kolyok, tudom, hogy f.sz voltam, hogy nem mentem, mikor itthon voltál, de tudod, annyira be voltam rágva, nem tudtam volna jópofizni. :oops: :cry: majd legközelebb :wink: Tesódnak örülök, hogy minden OK.

Márti: Marcinak boldog szülinapot!!!!!!!! Dehogy vagyok 70 alatt, anyám csesztetésének köszönhetően tegnap reggel ráálltam a mérlegre és 71-et mutatott ismét :x Biztos, hogy engem láttál a képen? :D ne aggódj a kaki miatt, ha még csak szopik, ne adj neki semmit, tök normális, ha akár 10 napig nem tojik. Először glicerines kúppal robbantottam ki, de kb 10 orvos és 5 védőnő megnyugtatott, hogy teljesen normális, hogy nem kakil, mert az utolsó cseppig hasznosítja a tejet. Ezért hízik Martin, hogy keveset eszik. Linocs, ezt neked is mondom!

Beuska, köszi a képeket, na most elküldöm zsunak azt a kemény 6-ot, amit csináltam.

petramama: na majd kapsz másik parfit, régen bizniszeltem vele, van rendes nagy Chevignon, ez-az még. (csak férfik, a női illatokat elfújom én)

8)

pepi: igenis tök szép az arcod, szemed, nem látod?

Robi már elment kardiológushoz, aztán házidoki és megyünk el. Addig el kéne raknom a savanyúságot, ha már bevásároltam tegnap...

mindenki vigyázzon magára.
Vendég

Petramama: ha a táblázatot köszönöd, akkor az még a januári találkozón kaptam, azóta nem tudom, hogy Mni frissítette-e...
linocs

Sziasztok!

Nem tudom, hogy a tegnapi remek talinak és ezáltal a fáradtságnak, vagy más egyébnek köszönhető-e, de Boróka n10-től háromnegyed 7-ig aludt ébredés nélkül. :lol: :lol: :lol: És utána is még f9-ig!!!

Kölyök! Üdv újra itt! Pont tegnap gondoltam rátok, ill. arra hogyan lehetnek a nővéredék. Csak a szita agyammal elfeljtettem megírni. :oops: :oops: :oops:
Örülök, hogy jól utaztatok haza felé. Mi hétvégén megyünk Erdélybe, remélem hasonlóan sokat alszik majd a kiscsajom. :shock:

Linocs! Igen, a táblit köszöntem meg. Jó lenne frissíteni az újakkal (mint én) :oops: :oops: :oops: , meg az esetleges változásokkal.
Ha más nem, én szívesen megcsinálom, bár inkább csak szeptemberben, mert most az augusztus egy kicsit sűrű lesz nekünk.

Kép
Kép
Kép
petramama

Jim, Kölyök! Köszi a dícséretet, de ne irígykedjetek! Nem azért fogytam le, mert idegesített az a pár kiló.... Halálra idegesít, hogy ilyen gizda lettem. Minden gatya lötyög rajtam, a cicim meg lassan teljesen eltűnik...Mert persze honnan máshonnan fogynék??? :?

Mzx! A jövőheti Árkádos taliban benne lennék!

Szombaton utazunk haza megint, mert tudjátok 20-án Virágkarnevál van Debrecenben, meg előtte már egy héttel koncertek, sörsátor, stb, és ez az, amit az elmúlt 21 évben csak egyszer hagytam ki. Nem azért, mert annyira érdekel (baromira unom már a virágkarnevált...), csak ilyenkor az egész családunk hazautazik, a dunántúlról is, és együtt nyüzsgünk. Ha valakinek egyszer kedve szottyanna megnézni, szóljatok! Szerintem jövőre már a gyerkőcök is élveznék!

Jövőre szervezzük meg oda a talit! :D :D

Ja, tegnap este megmutattam a képeket Andrisnak is, és megállapítottuk, hogy tényleg Livi babának van a legducibb feje... :oops: :oops: Úgyhogy legalább mi is vagyunk "leg"-ek valamiben.. :D

Kép
pété

Petramama! Lehet, hogy Livike is a tali hatására alszik még mindig? Ilyen se nagyon volt még! Fél 7kor megetettem, és azóta alszik! Egyszer nyöszörgött, benyomtam a cumit a szájába, és visszaaludt!!Az előbb benéztem, hogy működik-e a légzésfigyelő...

Kép
pété

még mindig alszik... :roll:

Amúgy este garázdálkodtam az iwiw-en, és akit tudtam, megjelöltem..

Kép
pété

Holáriholárihóóó! velem lesz tele az oldal! Juhééé!

Kép
pété

pété: akkor jelöld be a fiaim, mert nem tudom a vezetékneved :oops: (királymartin és szalaymilán budakeszi)

jelentem: elraktam fél hordó savanyúságot.

a recept:

4 l víz
1/2 l 20% ecet ( a 10%-os nem jóóó!!!!)
20 dkg cukor
10 dkg só
1 cs mustármag
1 cs babérlevél
1 cs egészbors
1 ek borkénpor

Na most én több cukrot (30 dkg) szoktam rakni, több vizet (5 l), meg kevesebb kénport (1 kiskanál). Ennek a többszöröse megy a hordóba. Vizet nem kell forralni, hideg csapvíz megy bele. Aktuális olcsó -vagy ingyen a kertből- zöldségeket dobáljátok bele. Nem romlott meg az 50 fokos garázsban sem és nagyon finom. Most paprika, répa van benne, de majd ha lesz olcsón karfiol, káposzta, kishagyma, kertből zöldpari, na ezek mennek majd bele később. De bármit lehet. Régebben raktam el üveges uborkát -körömkefével is súroltam, mégis felforrt, na most a tavalyi ubit csak simán megmostam csapvízzel, belehajítottam a hordóba és frankó lett. Jó belerakni még almapaprikát és cseresznyepaprikát is, az egész kicsit csípős lesz.
Vendég

hello,
köszi mindenkinek a képeket!!! mi is jóléreztük magunkat, leszámítva, hogy máskor a Margit híd megfelelő oldalán állok meg, mert a 20 kg-os babakocsit átcígölni a lépcsőkön horror

ja és én persze kaptam mikuláscsomagot. a kék mikulástól....

Jim, jó fej a mamád! :) azért én látom benne a dícséretet is :)

én Martintól voltam kész, még egy ilyen nyugi gyereket! hol lehet licenszelni?

Pepike, még egyszer nagyon nagyon köszi a rucit!

Petramama, ismét köszönjük Dorkának a pesztrálást! nagyon jó lehet egy ilyen nővérke Borókának

Kölyök, már a mi "kis" Máténk is ide-oda fordul? még irigy leszek :)

Linocs, képzeld úgy látszik máshol is azt játsszák mint a cseppek házában - tegnap mesélte a szomszéd lány akinek már 7 hónapos múlt a kislánya, hogy beijesztették a babaúszáson, hogy az nem normális, hogy még nem mászik a lánya meg, hogy látszik, hogy kicsit merevek az izületei, szegény most tök ideg...
most komolyan - az tényleg nem normális ha még nem mászik? egyébként tök sokat mozog meg hátrafelé kúszogat, de állítólag az sem jó....???

Márti, jó az új séró!! :)

KépKép
judit18

Má megint nem találok valamit, pedig már kétszer visszanéztem az oldalakat: Potyka, a képedet keresem!!! :lol: Illetve a helyet, ahová felraktad őket.

Kép Kép Kép
fanetta

Jim, tutira nem romlott meg az 50 fokban? :shock: Akkor a 3. emeleti 30-ban is ellenne? Mert akkor én is csinálnék. Műanyag hordóban van? Hol lehet olyat kapni?
Vendég

Fanetta: email-ben ment el az elérhetősége a Potyka-képeknek!!!
linocs

Judit18: Fanni 8 és fél hónaposan mászott úgy igaziból, felemelt fenékkel. És majd meglátod, hogy mennyire eleven!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Felraktam Jim és Beuska képeit is! :D

Beuska, köszi-kösz-köszi a képet rólunk, annyira jól sikerült, hogy azóta azt csodálom. :oops:
Jim, akkor valószínűleg csak szeptember lesz a taliból, mert mi 26-án jövünk meg.
Márti, jó a frizura! :lol: A miénk egy kicsit csálé lett :? , a talisok tanúsíthatják. :)
Kölyök, ugyan már, nem gond, ha nem válaszolsz mindig mindenkinek! Így is örülünk neked. :wink:
Fanetta, ne keresd, emailben érkezett.
Melinda, megint hova tűntél?
Linocs, mikor mentek a dokihoz? Lehet, hogy összefutunk. (Ha Alexa időben alszik, akkor mi már háromra odamegyünk, mert nem szeretek két gyerekkel sorba állni.)
Vendég

Potyka: jók a képok. 4 fiú és egy lány??? Szegény kislány, hogy bírja??? :lol: :lol: :lol: Már kérdeztem: miért van ötöskének három vezetékneve??? ( ha az összes számbajövő nevet elsütitek egyszerre, akko majd hogy fogják hívni a következő gyereket?)
Én is nagy családot szeretnék!!! És ahhoz már csak egy gyerek kell :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?