Új privát üzeneted érkezett!

Cory
melyik Tescoba vettétek? Mert a Pólus Tescoban csak forgós zenélős volt, pedig lepakoltuk az egész polcot hátha van a másik típusból is.

Laura
Laura2

Sziasztok Lányok!

Edit, én szeretném kérni azt a beigli receptet. Ha tényleg olyan klassz, szívesen dicsekednék vele én is hogy miket tudok KépKépKép
Amúgy az ajándékokkal kapcsolatban én is csodálkozom magamon, eddig minden karácsonykor az utolsó pillanatra maradt a vásárlás is, a csomagolás meg főleg. De most idejében elkezdtem nyafogni, úgyhogy apa inkább elvitt vásárolgatni, mint hogy a fülét rágjam naphosszatt KépKép
Nekem most szerencsém lesz, Szenteste csak négyesben leszünk itthon. Én tavaly is így szerettem volna - persze akkor még hármasban, hiszen kicsi lányom még tervben sem volt. (Csak úgy mellékesen: így visszaszámolva pont Karácsony napján fogant Kép) Sajna tavaly nem jött össze a családi idill, először a párom huga jelentette be hogy szeretne nálunk ünnepelni, ugyanis épp magányos volt. Ezzel nem is volt gondom, legalább segített a gyerekkel, sütni-főzni, meg jóban is vagyunk, örültem hogy itt lesz. Úgy volt tervezve, hogy marad 25-re is, és akkor az egész család nálunk jön össze. Na ehhez képest anyósomék beállítottak 24-én, mert nem volt kedvük kettesben eltölteni az estét. Marhára örültem, képzelhetitek Kép Egyrészt meghitt karácsonyt szerettem volna, másrészt a kajával, vásárlással se 6 személyre készültem, úgyhogy totál el lett rontva a napom. Életemben először utáltam a karácsony estét Kép Másnapra ugye meg jött a már előre megbeszélt összejövetel, szóval a szűk kis családi ünneplés elmaradt. De idén nem érdekelt, előre szóltam hogy 24-én nem fogadunk senkit, csak papa-mama-gyerekek felállást viselek el Kép Így viszont nagyon várom már Kép Utána meg lesz két laza napom, 25-én anyósomékhoz, 26-án anyukámékhoz megyünk.

Tüncikém olyan édespofa mostanában hogy meg kell zabálni Kép Vigyorog rendületlenül (már ha épp nincs baja, de az szerencsére elég ritka), rengeteget dumál, és ha finoman harapdáljuk a kis vállát, gurgulázva hangosan röhög KépKép
Kicsit bezavarodtam az utóbbi 1-2 napban, ugyanis folyton 2 óránként akar enni, ha nem kap, akkor üvölt. Viszont 5 percnél hosszabban nem nagyon szopizik. Most megmértem, az 5 perc alatt 110-et evett, úgyhogy megnyugodtam, éhen halni nem fog Kép Tegnap lépte át az 5500 grammot, jelenleg kb. 60 centi, kicsit pufi baba, de közel sem olyan duci mint a bátyja volt. Ő ennyi idősen már 7 kiló volt, igazi kis szumó-bajnok KépKép
Na de nem ontom tovább a szót, hagyok teret másnak is Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok Kép

Barbi, nem túl jó, h azért sírt, mert éhes volt Kép, de ügyi vagy, h rájöttél és megoldjátok Kép

DBarbi, üvegfesteni én is úúúúgy szeretnék - egyelőre még a halasztott dolgok listáján van Kép Üveges ajtóink vannak a szobákon, jól mutatna rajtuk egy pár dolog Kép

Dandy, olyan jó, h jó tesók, gondolod, ez el fog romlani? - merthogy azt írtad: még Kép csak nem!!

Diti, örülök, h kilábaltatok a trutyiból Kép Én még nem készültem karácsonyra - időhiányból kifolyólag. De ma azért is sütök mézeskalácsot!!! Meg díszítek vmit a lakáson, valamint csomizok ajándékot - jó, ez inkább 7végi terv. (elég nagyszabású ahhoz képest, h Hami egész nap kézben van)

Laura, postás Kép Nekünk úgy van, h a férjem haja barna, de napfényben tiszta vörös beütéssel, aszittem, h Hami is vörös lesz Kép (még lehet)

Edit, ajándékok Kép Azért meg vagyok nyugodva, h nem mindenki olyan ügyes tündérke, mint Diti KépKépKép

Itt egy tegnapelőtti kép rólunk:

Kép

Na megyek, mert nagyon le vagy strapálva: éjjel bántotta vmi a gyomrát (büfi + gyakran visszajön az orrába is) és folyton mocorgott, nyögdécselt, én meg mindig felébredtem rá. Összevissza szoptunk, és ez átragadt a nappalra is, úgyhogy most fogalmam sincs, h hol tartunk kajaügyileg Kép Jó lenne, ha aludna egy nagyot Kép , utána enne 1 nagyot, onnantól helyreállna legalább a kaja!

Pusszancs mindenkinek, jó készülődést!
Ann
annann

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam, most nem érek rá írni, de majd fogok.

Magunkról annyit, hogy voltunk a neurológián, minden rendben, Gabi karja kicsit feszes, erre kaptunk tornagyakorlatot, de egyébként minden jó. A köldöksérve teljesen elmúlt!!! Pedig volt már 1x1 cm-es sérvkapu is, de utána 10 napig le volt ragasztva, aztán a bőre felhólyagosodott, és azóta nincs leragasztva, de magától visszament!Kép Már 61cm, csak ugye az a fura, hogy a 68-as rucijait növi ki.Kép

Edit,
kérném a receptet légyszi!

Most csak ennyi, rohanok, mindenkinek jó hétvégét!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Laura: a Camponában vettem a tescoban. Ott hétfő éjjel ez utolsó darab volt. A babacuccuk között a legalsó polcon volt, 4200-ért.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!Kép

Cory
Majd megnézzük hátha a Váci úton még van. A campona nekem úgyis messze lett volna.

Zsizsa
Leírnád nekem a gyakorlatokat, amit a Gabó karjával csináltok? Nikinek is elég feszesek a karjai és a lábai is, viszont nekünk külön erre nem adtak feladatot, pedig nem ártana.

Ann
Nagyon édes Hami a képen.KépKépKép
Szerintem ez a kezdeti hajszín is változik, nem? Elvileg én is fekete voltam, utána szőkésbarna lettem. A férjem meg szőke, ezért lenne furcsa ha Niki vörös lenne.Kép

Karácsonyilag én még senkinek nem vettem semmit, úgyhogy jó lesz belehúzni.
Valószínű mi nem megyünk sehová karácsonykor, hanem mindenki hozzánk jön majd. Azt persze mondtam, hogy ünnepi kajára ne számítsanak, mindenki egyen otthon.Kép Esetleg hozhatnak valamit, hogy mi se haljunk éhen. Jó kis háziasszony vagyok mi?

Látom hétvégi forgalom van itt én is megyek a dolgomra.
Jó pihit mindenkinek!Kép

Laura
Laura2

Sziasztok!

Már napok óta nem tudtam irni, valahogy nem futotta az időmből Kép Azért olvasni sikerült, nagyon örülök hogy mindenki kilábal lassan a betegségekből Kép

Mi nagyjából megvagyunk a karácsonyi ajándékokkal, sőt ma a férjem beszerezte a karácsonyfát is Kép Csomagolás még nincs, de hát még van pár napunk! Az egyik ajándékomat már megkaptam: egy jó kis fotelt az IKEA-ból. Már ki is próbáltam: abban szoptattam Kép Nagyon jó volt, eddig ugyanis mindig az ágyon ülve szoptattam, de az már kényelmetlen, mivel Zsoltika jó sokat nőtt KépKépKép A fotel nagyon klassz, nagyon örülök neki.

Zsizsa, örülök, hogy minden rendben Gabival! Köldöksérv Kép, jó hogy túlvan rajta. Nekünk nem volt szerencsére. Különben az fájdalmas?

Ann, aranyos a kis Hami, és jól látom: kék szeme van? Küldhetnél egy kis mézeskalácsot Kép

Diti, ügyi vagy hogy ilyen gyorsan beszereztél mindent! Váratlan anyós-após karácsony este, hát engem megütne a guta Kép Tüncike tündéri aranyos kislány!

Edit, nálunk is van olyan, hogy Zsoltika nem szeret mások kezében lenni. Sőt, van hogy csak én vagyok jó neki Kép Még Apájánál is sir. Hiába, csak anyunál a legjobb Kép A szuper-bejgli receptjét én is megkaphatom?

Anita, Robóka nagyon aranyos! Kis kócos frizura Kép Az jó lehet, amikor simizik! Zsoltika egyenlőre csak érintget minket, még nem túl kifinomult a kézmozgása. De már tapizza az arcunkat Kép

Zsófi, megy a maszatolás ezerrel Kép

Laura, én is néztem Nikit a profilodban, hát nagyon szép kislány! Gyönyörű szemei vannak Kép Babygymet mi a Metro-ban vettünk, de a miénken plüss macikák vannak. Nagyon szereti Zsoltika.

DBarbi, képek aranyosak!

Dandy, jobbulást a kicsi lányodnak, remélem tényleg gyorsan rendbejön! Zsoltikánk mostanában éjfélig is elszórakoztat bennünket!!! Aztán éjszaka jó nagyot alszik, bár hajnalban van egy szopi, napközben is alig alszik már.

Hát eddig jutottam az írásban, most már mennem kell. Zsoltika a játszószőnyegen forgolódik Kép, ki kell szabadítani a kis karját Kép

Mindenkinek további kellemes hétvégét, jó pihikézést!

Gabi

pgaboka

OFF
Zsizsa, Diti, recept ment.
Diti, megnéztem a honlapotokat, és nagyon szupik a képek. Mi is nyaraltunk egyszer Murterben és a nemzeti parkot is útbaejtettük Kép) Álomszép valóban! A görög képeken már jó nagy pocid van...én nem mertem elmenni a 26. hét után külföldre, mert nem lehetett biztositást kötni. Pedig annyira vágytunk a tengerhez...te talán jövőre Kép No meg az a hajfonat sem semmi! Irigyellek Kép
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

OFF leszek - az üvegfestésről írok pár sort, mert kérdeztétek Kép. Szóval, nem akartam a legdrágább cuccokkal kezdeni, ezért Tescoba mentünk festékért. Vettünk egy készletet, van benne sablon, fólia és pár szín. Minőségileg biztos nem a legjobb, de gyakorolni jó. Külön vettem ezüst kontúrt ill. fehér szinezőfeséket, mert nem volt a dobozban. Ezeknek darabja 455 ft asszem...
Egyelőre matricákat festek, le lehet húzni a fóliáról és feltapad ahova akarom. Fanni szobaablakán van egy hóember, a konyhaablakon pedig napocska, alma és citrom. Száradóban a többi, amiket most csináltam. Majd készítek képet Kép
Kép, száradás után...még a fólián:
Kép
Kép
Hát, így néznek ki Kép

Szép álmokat Mindenkinek!

DBarbi
DBarbi

Sziasztok!

Edit: kérném én is a beigli receptet! cím: andy30x@hotmail.com

Diti: már mi is kész vagyunk a karácsonyi ajándékok becsomagolásávalKép Anyósék karácsonyi jöveteleKép

Ann: tényleg imádják egymást a gyerekek, de nem nagyon hallani olyan testvérkapcsolatról, amiben sosincs féltékenység veszekedés.

Laura: jól teszed, ha nem sütögetsz, főzögetsz, tegyék csak a nagyik!

Gabi: köszi, mára éppen meggyógyult Dorka!Kép
Martin napközben is és éjjel is jókat alszik, csak esténként szórakoztat minket.Kép

Képzeljétek, tegnap turiztam egy klasz játszószőnyeget. NEm sokat használhatták! Majd csinálok róla fényképet, ha megszáradt. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hogy tudok egyszerre több képet feltölteni? Még nem sikerült rájönnöm.Kép

Ma megnéztük a Coca-cola karavánt és a Judit és a zenemanók előadását!

Dandy
Dandy

Sziasztok!

Ann,
nem lehet, hogy éjjel azért tárol tejcit az orrában Hami, mert fekve szoptatod, és túlságosan ömlik a szájába a tej? Én ugyanígy jártam Gabival, de azóta szopi közben ő párnán fekszik, és magasabban van, mint a mellem, ezért nem dől a tej, és nem szörcsög utána. Gabi szeme még mindig sötétkék, de nem hinném, hogy ilyen maradna, bár ki tudja. Az én szemem világosbarna, férjemé barnászöld, és van a családban kék is, de inkább világos árnyalatú. Kíváncsian várom én is, hogy milyen lesz. De én a hajára is kíváncsi vagyok, mert mi mindketten barnák vagyunk jelenleg, de kiskorunkban mindketten szőkék voltunk.

Barbi,
örülök, hogy rájöttél, mi az oka Ádám sírásának. Nem eszik keveset a kislegény!Kép A nadrágban tündérien vigyorog.Kép

Anita,
most, hogy írtad az arc-simizést, már alig várom, hogy Gabi is csinálja!Kép Milyen képeslapot lapozgat Robó? A ti újságotokat, vagy vettetek neki képeskönyvet? Nagyon cuki a képen!Kép

DBarbi,
köszi a mintás pelenka leírását, anyuék tegnap este voltak, még nem tudom, megtalálták-e, de nagyon remélem. Fogzásról jut eszembe, képzeld, volt a tanácsadáson egy két hónapos kisbaba, és már jön a foga! Én a szopi miatt nem örültem volna, ha Gabi ilyen hamar fogakat növeszt.Kép Nálatok a férjed szokott ablakot pucolni!? Egészen ledöbbentem. Az enyém ilyet biztos nem tenne, mondván, jó az neki piszkosan is.Kép Üvegfestés nagyon jó, ezt a matricásat még nem próbáltam, de nagyon tetszik, én mécsestartókat festettem egy hete.

Dandy,
jó, hogy imádják egymást a tesók, remélem az én gyerkőceim is így lesznek majd vele.Kép Játszószőnyeg.Kép Én úgy szoktam több képet, hogy rámegyek, hogy melléklet feltöltése, akkor felteszi, a kurzort lejjebb helyezem, aztán megint rámegyek, hogy melléklet feltöltése, stb.

Diti,
Pindurotok szeret a nagymamájáéknál lenni? Én csak arra emlékszem, hogy az öcsémet két éves korában vittük úgy először, hogy csak mi gyerekek mentünk (mi 8-9 évvel idősebbek vagyunk), és ő így, velünk sem igazán szerette, gyakran eszébe jutott anyu, az elváláskor pedig nagyon sírt.Kép Nem tudom, Gabi mikor megy először egyedül hozzájuk, most még úgy érzem, hogy elég sokára, aztán igazából úgyis rajta áll. Én felrobbannék, ha anyósomék hívatlanul beállítanának karácsony este.Kép

Laura,
nálunk is így vannak a sütik, hogy legyen bár állaguk katasztrófa, a férjem mindenképp megeszi, ha az íze jó, sőt néha akkor is, ha az íze sem túl jó.Kép Sütőpapír ötlet nagyon jó, legközelebb én is kipróbálom.Kép Sajnos forgótányér ügyben nem tudok segíteni. A gyakorlatokat majd leírom, nem ígérhetem, hogy ma, mert férjem dolgozik, de ahogy Gabi engedi. Nekem muszáj fincsi kaját főzni karácsonyra a férjem miatt, de az a jó, hogy ő is besegít, pl. a vaníliás kiflit mindig ő csinálja.Kép

Edit,
egy ideje Gabi sem szeret más kezében lenni, sőt ő attól is sírni kezd, ha a nagypapái elkezdenek hozzá beszélni. Ez azért furi, mert eddig kifejezetten élvezte a dörmögő hangjukat, és náluk volt el a legjobban, most meg pont az ellenkezője. A nagyszülők már nem is veszik fel, kivéve anyósomat, de most már a sarkamra fogok állni, mert a múltkor nyűgös volt egész nap Gabi, amikor túl sokáig hagytam nála sírni (mindig hagyok neki időt, hogy próbálkozzon az elcsitításával, de a múltkor nem sikerült neki, akármit is próbált, és hamarabb kellett volna reagálnomKép). Szerintem majd ez is elmúlik. Köszi a receptet, még nem tudtam letölteni, mert a freemail szórakozik.

Gabi,
jó lehet a fotelKép, én nappal a kanapén szoktam szoptatni, de ez a világ legkényelmetlenebb kanapéja, én mindig nagypárnát teszek a hátam mögé, hogy elviselhető legyen, de hosszú távon így is rossz.Kép A köldöksérv nem fájdalmas, csak rossz látni (kidudorodik a köldök, ahelyett, hogy befelé állna, és Gabinak már 1,5cm-es félgömb volt a kidudorodás az 1cm-es sérvkapu mellett). Nálunk az volt a gond, hogy egyre nőtt (amíg nem ragasztottuk le), és az emésztése volt rosszabb Gabinak, mivel a kitüremkedő bélben nehezebben haladt a kaja és a gázok, ezért fájt a pocija.

Ma éjjel maratoni szopijaink voltak, kissé fáradt vagyok, főleg, hogy tegnap és ma éjjel is a Harry Pottert olvastam elemlámpánál, mivel Gabi nagyobb fénynél nem akart elaludni, mert lekötötte a külvilág. Fáj is a szemem, nem tudom, hogy ettől-e, a szemhéjam egy kis részen vörös, és olyan, mintha be lenne gyulladva.Kép Remélem magától elmúlik. Gabi egyébként az utóbbi pár napban tündért játszik, alig nyűgös, és még szopizni is hajlandó, nappal is. Remélem ma is így lesz, mert ma akarom kisütni a bejglit. Most éppen megunta a babygymet, ezért megyek, meg aztán felöltözni sem ártana már így délben.Kép

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Azt kifelejtettem, hogy a babák nagyon aranyosak és szépek!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Edit, köszönöm szépen a receptet! Mindent értek, csak a sütésnél a perceket nem Kép Pontosabban a 2*5 perc 200 fokon, tehát 10 percet süssem 200 fokon? Vagy azért irtad igy, hogy 5 perc sütés, tepsi fordit és még 5 perc? Bocsi az értetlenkedésért Kép MÉg sosem sütöttem beiglit, de nagyon tetszik a recept, és pont ma kaptam anyukámtól dióbelet, gondoltam megpróbálom Kép

Barbi, üvegfestés Kép A napocska, alma, citrom is sablon? Nagyon szépek Kép Én is szivesen csinálnék. Leirnád, hogy milyen a Tesco-s készlet: neve, ára, stb... Köszi! Nálunk is vannak ilyen lehúzható matricák a hűtőn, és nagyon szépek. Még exsógornőm készitette őket, ő óvónéni, és az ovisokkal is csináltak ilyeneket Kép Azóta is szeretnék késziteni a fürdőszobába a csempére Kép

Zsizsa, fáj még a szemed? Szerintem lehet az elemlámpás olvasástól Kép Hogy tetszik a Harry Potter? Én imádom Kép Már másodszorra olvasom az új kötetet, mert nagyon gyorsan olvasok, elsőre végigfaltam, most lassabban és alaposabban olvasok Kép

Dandy, Dorka ügyi! Éjszakai szórakoztatás nálunk is működik Kép

Laura, teljesen igazad van, végülis nem várható el egy kisbabás anyukától, hogy többfogásos menüvel várja az egész családot! Kép Nálunk ilyen szempontból rendesek a nagyszülők: most anyósom jött hétvégére, jót főzött, segit sokat, és anyukám is, ha teheti. Mivel férjem itthon lesz már ebben az évben Kép, ezért tudok majd sütögetni, mert ő besegit a babánál.

No most már megyek, Zsoltika ma kicsit sírós. Mostanában elalvás előtt nagy sirás van nálunk Kép Korábban elaludt Zsoltika a kiságyában, most meg ringatjuk órákig... Nálatok ez hogyan működik? Hiába van napirend: füri, szopi, alvás, az utolsó pontnál nem működik a dolog Kép

Mára ennyit, irjatok bővebben!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Képzeljétek, Fanni egész délután hasraforgolódik....nem hittem volna Kép Kép

Zsizsa: ablakpucolás - igen, szerintem ez férfimunka Kép kiemelni az ablakokat...ilyenek Kép Még a szemétlevitel is férfimunka, van egy pár ilyen Kép Kép Kép

Gabi: a készlet neve - Fenstermalfarbenset Kép A Fun Toys-tól Kép A nap, alma, citrom sablonok a készletből. Külön még megvettem a Színes ötletek füzetkékből az Üvegfestést, ebben is sok minta van Kép Meg ugye a neten...rengeteget találni Kép

Mennem is kell....

DBarbi
DBarbi

Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt a topikot, eddig itt még nem voltam,de elolvastalak benneteket és én is csatlakozom hozzátok.Az én kisfiam aug.13-án született(a fotóalbumban Balázsképei címen vannak róla nem túl friss fotók).Most 7 kilós, ügyesen forgolódik,pár napja felfedezte a futóműveit is.Nagyon eleven, az éjszakát még nem alussza át.2 hete kezdtem a hozzátáplálást, szívesen ette a gyümiket, de most megint csak szopizni akar, remélem elég neki a tejcsi.
Kérdésem:szerintetek normális, ha szopizások után görcsöl az alhasam.Meg olyan barnás trutyim is van.(bocs, ha ízléstelen voltam)

Kép
arvaerika

Gabi: lemaradt az ára....2000valamennyi, nem emléxem pontosan Kép

Szia aerika, üdv közöttünk Kép

Most rohanok, kifolyik a fürdővizem Kép

DBarbi
DBarbi

Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak épp nincs energiám írni.
Péntek délután és tegnap egész délelőtt vásároltunk (még az utolsó karácsonyi nagy ajándékvásárlás hátra volt), délután pedig mézeskalácsot sütöttünk. Jól el is fáradtunk a férjemmel a végére, mert öt tepsivel lett, és még ki is kellett díszíteni. Életemben most csináltam először, de szerintem nagyon finom lett és szép isKép
Íme:
Kép

Bencike nagyon rendes volt és hagyott minket sütögetni, szinte egész nap aludt, csak szopizni kelt fel, meg utána max. félórákra, utána mindig bealudt.
Továbbra is adjuk neki az almát, így már nincs gond a kakival semKép Nagyon szereti, már előre vigyorog mikor látja hogy mi következik. És nagyon ügyesen nyitja a száját, bár még nagyon lassan nyammogjaKép
Azért róla is teszek fel pár képet, már úgyis régen láttátokKép
Kép
Kép
Kép

Sajnos még a karácsonyi ajándékok fele még nincs becsomagolva, takarítanom kellKép, és összepakolnom megint egy heti cuccunkat, mert 25én reggel megyünk a szülőkhöz és csak az újévben jövünk hazaKép
Már várom nagyon, de a karácsonyt még jobban, mert már nagyon izgulok hogy mindenkinek tetszik-e majd az ajándék és persze azért is hogy én milyen meglepit kapokKépKép

A babákat megnéztem, nagyon édes Zsófi húga a szülinapi tortával, Diti két kis lurkója, Ádám, Robó és Hami is gyönyörűűűű!Kép Bocsi mindenkitől hogy nem írok most többet, de tényleg ezer dolgom van még.

Puszi mindenkinek:
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

aerika: ha csak szopik Balázs, akkor még bőven ráérsz a hozzátáplálással.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!Kép

DBarbi
Nagyon szépek a matricák.Kép
Gratulálok Fanni forgolódásához.Kép

Zsizsa
Remélem rendbejött már a szemed.Kép

Gabi
Niki is mostanában sokkal sírósabb, mint eddig. Ahogy elkezdeném eteni nekiáll bőgni, de nem mindig ezért nem is tudom mi az oka. Meg a kiságyában is szokott sírdogálni és csak akkor nyugszik meg, ha kiveszem és sétálgatok vele. Na lehet, hogy ilyenkor unatkozik.

Aerika
Üdv itt.Kép Megnéztem a kisfiad nagyon aranyos.Kép Elvileg a szoptatás méhösszehúzódást okoz legalábbis a szülés után. Nem tudom, hogy ennyivel a szülés után is még így van-e.

Vera
Épp akartam írni, hogy el vagy tűnve megint, erre látom, hogy írtálKép. Gusztusosak a sütik és Benci még mindig nagyon aranyos.Kép

Anita
Olyan édes Robó a képen.Kép Jól látom, hogy ő már üldögél?

Ma anyós meglátogatott minket, teljesen el volt ájulva Nikitől, hogy mennyit fejlődött 3 hét alatt. Én persze nem látok semmit, biztos, mert mindig együtt vagyunk.Kép

Laura
Laura2

Köszönjük szépen a bókokat Robóka nevébenKép.

Edit: nálunk Robó szereti a nyüzsit, sőt azt vettem észre, ha mamiékhoz megyünk , ott jobban elvan mert körülötte forog a világ. nem mintha itthon nem körülötte forogna, de itthon csak ketten vagyunk napközben, meg néha apával, de ott többen. Így érthetőbb is, hogy kedveli a társaságot. Nem bánom, hogy idejében hozzászokik, mert nagyobb tömegbe eddig(bevásárlóközpont stb..) nem vittük még, de szerintem most egy ideig nem is fogom, vhogy azért tartok a betegségektől ilyenkor.
Beigli receptet én is szeretném elkérni.

Diti: irigyellek a becsomagolt ajándékok terén. Azért alakulnak a dolgok, de még van hiányosságom. Jó nektek, hogy meghitt kiscsaládos karácsonyotok lesz. Mi megyünk a nagyszülőkhöz, így nem leszünk itthon.Olyan jó volt hallani rólatok és a kis tüncikéről, mellesleg nagyon édes leányzó. Honlapcím!Most olvastam róla, én is elkérheztem a címet, megnézegetném szívesen a képeket.

AnnAnn: Remélem tegnap sikerült pihiznetek. Nagyon aranyos a fotón a kis dundi tündérkétekKép. Jó husikája van.

Zsizsa: köldöksérv visszahúzódásnak örülök. Képeslap az valójában képeskönyv lett volna, úgy látszik kissé fáradt voltam , mikor írtam. Szóval van kis mikluásos lapozgatós képeskönyve, de azóta már én is vettem neki keményfedeles kiskönyveket , imádja őket. felkelti a színes fotó és már lapozgatni is tudjaKép.

Laura: jó ötlet, hogy a vendégek hozzanak kaját, hogy éhen ne halljanakKép. Megpróbálom én is bevezetniKép. Bár apósom is az én főztömet kedveli, így nehéz lesz.Ari vagy, hogy észrevetted, hogy Robó ül. Igen ül már a tündérem, de úgy hogy nem igazán egyenesen és eldöl még.Így nem erőltetem neki, csak ő akarja mindig kis segítségel felhúzatattni magát, és úgy előlredölve ücsörögni, sőt mostanában állni szeretne, ha engedném...Amúgy Robón én sem veszem úgy észre ahogy nől, mint aki ritkábban látja. Tényleg Niki is sokat nőtt szerintemKép.

Gabi: jó kis fotel nekem is jöhetne, egy fotót azért kérek róla, legalább nézegetemKép. Köszi a dicséretet.

DBarbi: ügyes vagy nagyon ami a képekt illeti. Engem is nagyon érdekelne a dolog, de nem sok időm van. A legnagyobb hátrány pedig az, hogy az alapanyagokat nehéz lenne beszereznem most, de gondolom azért időben nem vesz el túl sok időt egy kép elkészíteése.

Dandy: várom a képet a szőnyegről.Jók voltak az előadások? Kicsi manó is nézte már?

Vera: jaj de régen láttalak, de nagyon örülök, hogy írtál. Annyira sokat nőtt Benci, hogy csak néztemKép. Aranyos nagyon. Csak a kaki miatt adod már az almát? Tejcsid az van még ugye? Hú de guszta a mézeskalácsod, elkérhetem a receptjét?

Aerika: üdv. közöttünk. Nem igazán tudok segíteni a görcsöket illetően, nekem csak az elején voltak ilyen gondjaim.

Ti ilyen ködös időben is kiviszetek a kicsiket? Ma is ki akartam vinni, de akkora volt a levegőszennyeződés, ahogy beleszippantottam a levegőbe, gondolom a köd lenyomta a sok füstöt, hogy elvetettem az ötletet. Ez csak azért rossz, mert Robó bent nem akar 1/2 óránál tovább aludni. Így kissé nyügi volt. Újabb produkciója, hogy a cumit kiveszi a szájából és nézegeti, majd próbálja visszatenni, igaz nem mindig nagy sikerrel.Kép.Jut eszembe, múltkorában volt téma a szőrősödés. Gondoltam leírom a jó hírt, nekem a hasam volt szőrősebb és a mellkasom szülés után, de mára már elmúltKép. Örülök neki nagyon.Gondolom nálatok is el fog múlni vagy már el is múlt.

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Szia Anita!

Még gyorsan benéztem, mert épp várom hogy Bence felébredjen a pancsihozKép Ma így jött ki a lépés, kicsit később fürdik mint szokott.

Igen, én még csak amiatt adok neki almát hogy tudjon kakilni, ugyanis nálunk alma nélkül jó ha 5naponta van, és nagyon szenved szegénykémKép Olyankor csak csavargatja magát szopi közben, enni sem nagyon akar már, úgy sajnálom. De így ha naponta vagy kétnaponta kap egy kis almát, elég rendszeresen kakil, van hogy naponta 2szer isKép
De mást még nem akarok neki adni, terveim szerint megvárjuk a 6hónapotKép Tejcsi van, bár szedem a bogyót még, nekem segít úgy veszem észre.

Na akkor még a recept:
Mézessütemény
- 5 tojást
- 3 dl kristálycukorral kikeverni
- majd 3 evőkanál mézet
- 1/2 Rámával összeolvasztani és az előzőkkel összekeverni
Ebbe kell beleönteni 1 Kotányi Mézessütemény fűszerkeveréket, + 2 púpos kávéskanál szódabikarbónát. 1/2 kg rozslisztet és
1/2 kg finomlisztet beleszitálni és összedolgozni.
1 napig hideg helyen kell állni hagyni, utána 1/2 cm vastagra nyújtani és kivajazott, de nem kilisztezett tepsiben, forró sütőben sütni.

Egyébként ennek a mézessütemény fűszerkeveréknek a hátulján is van recept, hasonló ehhez, én a kettőt ötvöztemKép
Ja, és csak finomlisztet használtam, de nem 1 kilót, csak kb. 80 dekát.
Jó sokáig kell gyúrni hogy összeálljon a tészta. Sütés előtt pedig megkentem tojássárgájával a tetejét, a felvert tojásfehérjével (+ 10 dkg cukor) pedig díszítettük. (2 tojás elég volt, és öt tepsi jött ki a tésztából)

Ha javasolhatom, akkor csak úgy kezdj neki ha otthon van a párod is, mert Robóhoz tuti nem tudsz hozzányúlni tésztagyúrás közben, én is nyakig olyan voltamKép

Na lassan ébredezik Bence, megyünk pancsizni. Jó éjt!
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Lányok!

Eltelt ez a hétvége is, újra élettel teli a ház, itthon van a kicsi fiam Kép Szegénykének viszont sajna megint jobban folyik az orra, ugyanis anyósék kifejezett kérésem ellenére egyszer sem használták a porszívós orrszívót, egész hétvégén szörcsögött a gyerek Kép Pedig már pénteken csak reggel volt picit taknyos, napközben semmi gond nem volt Kép
Egyébként nagyon jól érezte magát végig, egyetlen panaszszavuk sem volt rá. Zsizsa, azt hiszem te kérdezted hogy szeret-e a nagyiéknál lenni. Igen, nagyon szeret, mindkettőnél szerencsére. Először 10 hónaposan volt az anyukáméknál hagyva, de csak napközbenre, 11 hónaposan 1-1 hétvégére, egy éves korában már egy hetet volt náluk, a szülés előtt és után pedig majdnem 2 hetet egyhuzamban. De semmi problémája nem volt. Mostanában kezd járni a másik nagyihoz is, oda is szeret menni, lelkesen köszön el tőlünk mikor jönnek érte, szalad a kocsihoz hogy menjenek már KépKép

Edit, köszi szépen a receptet, ki fogom próbálni. Ha nem ügyetlenkedem el, biztos nagy siker lesz Kép
Köszi a dicséretet a honlappal kapcsolatban is, bár lenne rajta még mit alakítanom, friss képeket is kéne már feltennem, de időm az nem sűrűn akad.
Görögországban 28. hetesen voltunk, úgyhogy akkor már tényleg látványos volt a pocakom Kép Mi az Allianznál kötöttünk biztosítást, de egy szóval sem tiltakoztak amiatt hogy hány hetes terhes vagyok. Egyébként tavaly is meg most is még a 35. héten kint pancsiztam a horvátoknál az Adrián. Persze előtte közvetlenül mindig voltam a dokimnál, kikértem a véleményét mehetek-e, és ha a legapróbb ellenvetése lett volna, maradtam volna a fenekemen Kép Egyébként merre voltatok még Horvátországban? Mi már bejártuk keresztül-kasul, természetesen főleg a tengerpartot, Pulától egészen Dubrovnikig. Térkép már nem sűrűn kell, bárhová is megyünk KépKép
A hajamról meg annyit, hogy most én is már csak irigykedek magamra, ugyanis még június végén levágattam. Elég sok macera volt vele, kicsi fiam folyton megtépett, nem tudtam állandóan fésülködni, sokszor maradtam kócos, és így elkezdett töredezni Kép Úgyhogy megkértem a hugomat, ő meg levágta. Ismét. Lévén ez volt a harmadik alkalom hogy derékig érőről vállig érőre vágta nekem Kép Sajnálom persze, de megfogadtam hogy jövőre megint elkezdem növeszteni Kép

Anita, a honlapunkat itt tudod megnézni: http://w3.enternet.hu/janikahu Kicsit el vagyok maradva frissítésügyileg, kb. 1 hónappal, de majd igyekszem Kép

Laura, most néztem meg a profilodat, és Niki valami tündérszép kislány, igazán odáig voltam tőle Kép

Vera, nagyon jól néznek ki a mézeskalácsok Kép Ha apának lesz elég lelkiereje hogy a beiglikészítés idején kívül vállaljon extra gyermekfelügyeletet, akkor mindenképp kipróbálom én is Kép

Cory, lenne hozzád egy kérdésem? Nálatok Balu nem féltékenykedik Zsomára? Mert nálunk eleinte semmi godn nem volt, de mostanában néha vannak ilyenfajta megnyilvánulások, és annyira azért nem örülök neki, főleg mikor muszáj vagyok a picivel foglalkozni, a nagyobb meg ott hisztizik, hogy inkább rá figyeljek...

Ja, és szíves elnézést kérek mindenkitől aki egekig magasztalt az ajándékvásárlási és csomagolási ügyességem miatt, de félrevezettelek benneteket Kép Most jutott eszembe, hogy egyvalakit elfelejtettem, úgyhogy ugyanúgy el vagyok maradva mint ti KépKép

Na, asszem mára elég a szövegelésből, most már megyek, megpróbálom elaltatni a csöppséget Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Balu még sosem volt nélkülünk 5-6 óránál hosszabb ideig senkinél.

Diti: nem féltékeny Balu, de a mi helyzetünk elég speciális. Ugyanis a szopik ideje alatt Balu is szopizik, egyébként meg elég sokat alszik még Zsoma. És leginkább akkor van fent, mikor Balu alszik délután (én ennek annyira nem örülök), illetve este, mikor itthon van az apjuk is Kép

cory

cory
Budapest

Cory!

Köszi a választ. Én néha elgondolkozom azon, hogy bármennyire is igyekszünk, Pindur talán mégsem kapja meg a kellő figyelmet, vsgy legalábbis nem annyit amennyit igényelne a korábban megszokottak alapján.
Próbálom teljesíteni a kívánságait, játszom vele, könyvet nézegetünk, biciklizünk, stb. amikor jelzi hogy épp azt szeretné, de elkerülhetetlen hogy néha azt kelljen mondanom hogy majd később, most nem érek rá. És hiába vagyunk mindketten itthon apával, ha ő foglalkozik a picivel, nekem akkor is van még ezer dolgom a házimunkával, amit muszáj elvégezni. És rengetegszer hiszti a vége a dolognak. Ami megrémít, hogy nem csak bömbölés van, néha ütögeti a saját fejét, vagy odaveri valahova. Persze nem erősen, de a hiszti azért mégis elég vad így. Egyébként könnyen el lehet terelni a figyelmét ha foglalkozni kezdek vele, de az se megy mindig azonnal.
1-2 hete olyan is van, hogy próbálja eltolni a hugiját a kezemből, mutatja hogy tegyem le az ágyra, egyértelműen jelzi hogy inkább vele foglalkozzak. Ez még nem is lenne gond, de volt már rá példa hogy beleharapott, megcsípte. Ezt velünk is megteszi, főleg velem, gondolom figyelemfelkeltési célzattal.
Apával már megbeszéltük hogy igyekszünk mindig foglalkozni vele ha kéri, mert egyébként azért elég sokat eljátszik egyedül. De kicsit elkeserítenek ezek a megnyilvánulásai, és félek hogy én rontottam el valamit Kép
Remélem nem gond hogy ennyit regéltem, jó volt kicsit kiadni magamból ezeket.

Diti
diti

Hali!

Ahhoz képest, hogy délelőtt mennyit írtatok, délután nagyon jól bepótoltátok!Kép

Gabi,
igen, sajnos fáj még a szemem, de nem rosszabbodott, ezért remélem, hogy javulni fog.Kép Harry Pottert nagyon szeretem, a húgom vette meg a könyveket, de ő is olyan, hogy irtó gyorsan kiolvassa, aztán jöhetek én, és én sem tudom letenni (ezért olvastam éjjel, lévén nappal Gabi miatt nem nagyon lehet). Én is túl gyorsan olvasok, ami bizonyos szempontból jó, mert így nem sokáig maradnak meg a dolgok, és egy-két év múlva újdonságként olvashatok már olvasott könyveket is.Kép Viszont néha nem lenne rossz alaposabban olvasni. Alvásról: Gabi soha nem aludt el magától. Általában cicin alszik el, régebben ilyenkor be tudtam csempészni az ágyba, de most már csak úgy hajlandó elaludni, ha eleve az ágyban szoptatok. Emiatt nem tudok egy filmet sem megnézni, pedig néha szeretnék.

DBarbi,
gratula Fanni forgolódásához!Kép Gabi még csak oldalra tud, pedig néha már nagyon akar hasra is, de még nem megy neki. Én hiába mondanám a férjemnek, hogy ez vagy az férfimunka, ő inkább úgy van vele, hogy ha már nagyon szalad a lakás, akkor csinál valamit. Mondjuk porszívózni ő szokott, tehát végül is nálunk az férfimunka.Kép

Aerika,
üdv!Kép Trutyi ügyben személyesen nem tudok segíteni, de menj el a Szoptatás topicba, ott talán tudnak (vannak ott szoptatási tanácsadók is).

Vera,
mézeskalács tuti jól néz ki!Kép Bencike cukorfalat!Kép

Laura,
látod, hogy szépen fejlődik Niki, csak aki közel van hozzá minden nap, annak nem annyira tűnik fel.Kép Én is így vagyok Gabival, őt is állandóan dicsérik. A szemem még nem jó, de az lesz!Kép

Anita,
ez jó, hogy Robó szereti a nyüzsit, Gabit egyelőre fárasztja, és utána nagyon nyűgös tud lenni.Kép Nagyon ügyes, hogy már ülni akar! Gabi még nem is forog. Én akkor nem szoktam Gabit kivinni, amikor nagyon fúj a szél, ködben meg csak egy picit, mert mostanában alig vagyunk kint, és ez nem jó. Amúgy is menni kell csomagolópapírért a papírboltba, az meg nincsen messze, ma kb. ennyi lesz a séta.

Diti,
akkor szerencsés vagy, hogy ilyen jól kijön a nagyikkal! Remélem Gabi is ki fog, de én remélem azt is, hogy 1 éves kora körül még fog szopizni is, így estére biztos nem hagyom náluk. De jó lehetett terhesen is külföldön! Nekem itthon kellett poshadni a szobában fekve.Kép De megérte!Kép Sajnálom, hogy Pindur ilyen hisztiket produkál.Kép

Tegnapra Gabi tündérke szériája megszakadt, egész nap nyűgi volt, nem is tudtam bejglit sütni, csak a tölteléket készítettem el, remélem így sem lesz rossz. Egyébként, Edit, a te recepted szerint!Kép Ez igaziból csak az almában és a lekvárban különbözött attól, amit én szoktam, de tényleg finomabb. Ki gondolná, hogy egy kis alma ennyit számíthat!Kép

Gabi két napja borzasztóan szörcsög, nem lehet orrszívóval sem kiszívni. Felöklendezi a tejcit, amit aztán visszanyel, de az orrába is egy csomó jut.Kép Az éjjel alig aludtam, úgy 10-10 perceket megszakítva, mert rengeteget öklendezett vissza, sőt párszor majdnem megfulladt, fel kellett vennem, és várni, hogy mindent szépen visszanyeljen (érdekes módon nem akarta kiköpni). Láza szerencsére nincs, pedig először azt gondoltam, hogy ez a hányós vírus az oka. Holnap lesz tanácsadás a dokinéninél, mindenképpen elviszem, mert nagyon zavar az állapota. Most hulla vagyok, pedig ma kell sütnöm. Az élet nem könnyű.

Futok, mert nagyon reklamál a kiscsaj!

Szép napot nektek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Sajnos ma nagyon rossz híreket tudok csak írniKép, ne haragudjatok, de most személy szerint nem is írok senkinek.
Voltunk kontrollon és sajnos romlott Niki szívének az állapota.KépKépKép Csináltak röntgent és olyan nagy a szíve, hogy teljesen kiér a bal oldaláig. Van valahol egy aneurisma(érszűkület) is, ami eddig nem volt. Utána a genetikán is elkeserítettek minket, mert utánajártak Niki kromoszómahibájának és kiderült, hogy ez egy nagyon ritkán előforduló hiba, emiatt kevés a tapasztalat, de akinél előfordult olyan súlyos szív és agyfejlődési zavarok voltak, hogy nagyon korán meghaltak.KépKépKépKépKép Most is csak bőgök, egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy ilyen komoly a baj. Azt mondták talán fél éves korára már tudni lehet, hogy merre indul a fejlődése. Addig nem lehet mit tenni, de főleg a szívbetegsége lehet komoly, ezért adni kell neki a gyógyszereket és reménykedni, hogy hátha rendbe jön. Ezek után jó kis Karácsonyunk lesz.KépKépKép

Laura
Laura2

Kedves Laura!

Már régebben megnéztem a profilodban Niki képét és szerettem volna írni, hogy milyen gyönyörű, okos tekintetű kislanyod van. Eddig nem igazán jutottam oda hogy ezt megírjam. Most szomorúan olvasom soraidat és kívánok neked kitartást és erőt, valamint nagyon sok szeretet amit tudtok adni egymásnak a picurral. Én teljes szívemből azt kívánom - bízom is benn - hogy minden rendbe jöjjön.
Szisz
szisz

Drága Laura!

Sajnálom hogy ilyen rosszak lettek Niki eredményeiKép
Niki nagyon gyönyörű és erős kislány, hiszem hogy meg fog gyógyulni!!! Csináljátok a tornát amikor csak tudjátok és legyél vele minél több időt. A babák érzik ha nagyon-nagyon szeretjük őket és biztos ez is hihetetlen nagy erőt adni neki a gyógyuláshoz és hogy minél jobban fejlődjön.
Remélem hamarosan javul az állapota! Kívánom hogy minden rendben legyen vele, és a rossz hírek ellenére legyen gyönyörű karácsonyotok!

Puszi: Vera

KépKép Kép
76vera

Laura!

Nagyon letaglózott a hír amiről írtál... Eddig is nagyon sajnáltalak hogy ilyesmiken kell átmennetek, és nagyon becsültelek, hogy annak ellenére hogy nem egészséges a kislányod, mégis rendszeresen itt vagy közöttünk, beszámolsz a fejlődéséről, és a többieket is bíztatod ha valami gondjuk van.
Én igazán nem vagyok egy könnyen sírós típus, de bevallom, most én is elpityeredtem Kép Szörnyű lehet most neked, épp ezért csodállak az erődért amivel viseled ezeket a terheket.
Nagyon-nagyon szorítok én is Nikinek, sok kitartást kívánok neked, és remélem a mostani nehéz idők ellenére minden jól alakul majd.

Diti
diti

Sziasztok!

Laura: nagyon elszomorított a hír, hogy romlott Niki állapota. A képeken olyan egészségesnek látszik. Kitartás, és bízz benne, hogy javulhat! A szeretet tényleg nagyon sokat segíthet!
Most írta a chat-en valaki ezt az idézetet, had osszam meg veled és a többiekkel is!:

Szép Karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépted kisérje szeretet!
Szívedbe költözzön béke,lelkedbe nyugalom,
légy boldog ezen a Szép Karácsonyon!

Anita: Csak a Zenemanókat láttuk, de az jó volt! A kicsi a babakocsiból hallgatta.
És íme a játszószőnyeg:
Kép
Kép

Puszi: Dandy
Dandy

Ó Laura!
Ezek valóban nagyon rossz hirek Kép Kép Kép De azért vannak csodák...hátha...drukkolunk nektek és kivánom, hogy a férjeddel összekapaszkodva tudjátok végigcsinálni amig csak jobb nem lesz.

Gabi,
igen a 2szer 5 perc a tepsi forditása miatt van igy megadva. De ha egyenletesen süt a sütöd, akkor jó az egyben 10 perc is Kép Egyébként azért figyeld közben, mert ez a mi sütönkön van bejátszva.

Vera, nagyon nagyon jól néznek ki a mézeskalácsok Kép Én habcsókot akartam csinálni a megmaradt tojásfehérjéböl, de megint nem sikerült, nem verödik fel eléggé ahhoz, hogy formázni lehessen. Valamit elbénázok.

Nem tudom ki irt a rossz idoben sétáltatásról, de én ha esik ha fúj (ez utóbbit nálunk mindig Kép ) kimegyek Botival egyszer biztos, de inkább kétszer egy órára naponta. Ha valamiért nem megyünk (pl dplgom van) reklamálja... Kép komolyan. Persze jól felöltöztetem és ha rossz az idö akkor nem babakocsizunk, hanem kenguru, de eddig semmi gond nem volt belöle, viszont a fiatalur imádja. Már nem csak alszik közben, hanem nézelödik is (egy kicsit).

Zsizsa, ird majd meg, hogy mit mondott a dokinéni. Érdekel.

Diti, én mint egygyermekes anyuka nem akarok sokat hozzászólni a hiszti dologhoz, de a bátyáméknál látok abszolút hasonló helyzetet (4,5 2 és 0,5 éves gyerekek), a középsö uezt csinálja, meg pl harap is. Amikor a nagy volt ennyi idös ö is hisztizett nagyon és ugyancsak harapott. Azt hiszem, hogy persze lehet benne féltékenység is, amin nem nagyon tudsz segiteni, de ez egy ilyen korszak is.
Horvátországban jó sokat voltunk mi is, eleinte mindig a Krk szigeten, aztán egyszer végigmotoroztuk Splittöl Szlovéniáig az egészet, végig az Istrián...az fantasztikus volt. Akkor voltunk egy hetet Murterben is. Aztán mióta nincs a moci többé azóta nem jártunk arra.
A biztositásról csak annyit, hogy megkötik, csak a tájékoztatóban is le van irva, hogy betöltött 26. hét után a terhességgel kapcsolatos gondok után nem fizet (ha a lábad töröd akkor igen). Az allianznál szúrtam ki utána megnéztem és az összesnél igy van. Képzelhetitek hogy örült a párom amikor emiatt nem mentünk le a tengerhez pedig már nagyon rég vágytuk rá. Kép Mondjuk én nagyon féltem a koraszüléstöl, mert akkoriban sokat keményedett a pocim és anyukám mindannyiszor korábban szült...de ezt nem örököltem Kép

No eleget fecsegtem, sziasztok!
Edit
szedit

Sziasztok!!!

DBarbi! Fog? Ha igen, kívánom, hogy olyan könnyen átvészeljétek, mint nekünk sikerültKép

Nekem is van ám üvegfestékem, már egy egész készletem, s az az igazság, hogy én próbáltam már mindkettőt, a minőségit is, meg azt, amit a hiperekben lehet kapni. Én nem találtam közte különbséget. Nálunk már teli van ragasztva az ablak, van pár kép bekeretezve Bencinek, sőt, most mindenkinek festett bögrét adok ajándékba.
Amúgy én úgy csinálom, hogy nem szedem le a fóliáról, hanem ha megszáradt akkor körbevágom, és a nem fóliás felével ragasztom fel. Így nem nyúlik el, és könnyebb leszedni, áttenni bárhova. Sőt, mait keményfóliára festettem, azt felfűztem, és felakasztottam a csillárra. Benci imádja nézni a fényjátékát.

Hozzátápihoz én nem szólok hozzá, jó? :o:o:o
Csak annyit, hogy a paradicsomot én se ajánlom 6- de inkább 8 hónapos kor előtt. Mi is csak egyszer-kétszer próbáltuk, de kicsípte Bence arcát, úgyhogy hanyagoljuk.

Azóta egyébként nem sikerült újra felülniKépKépKép
De hát minden kezdet nehézKép

Laura!!!
Nagyon nagyon szurkolunk a kicsi Nkinek innen a Tisza partjáról, és hidd el, hogy minden nap gondolok rátok!

Na megyek, püspökkenyeret sütniKép

Puszka:
Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok! Kép

Laura: nagyon sokat gondolok Rátok és ezerrel drukkolok!
Hallottál a Vargha-gyógymódról?? ...http://www.varghagyogymod.hu/ Cím: 1075 Budapest, Király utca 15.
Nyitva tartás: 07.00-20.00-ig
Telefon: (1) 321-1761
Telefon/fax: (1) 321-3225
Mobil: 06-20 / 389-1498
E-mail: info@varghagyogymod.hu

Egy telefont megér, hogy mit mondanak.

A másik az ORMOS INTÉZET Egészségügyi Alapítvány
1184 Budapest, Hengersor u. 73.
Telefon: 295-59-63
http://www.ormosintezet.hu/

....mindkét helyen történtek már csodák. Ki kell kérni az ő véleményüket is. Én bizti megpróbálnám.
Mindkét helyen természetgyógyászattal gyógyítanak. Talán besegíthet az gyógyszerek mellé..
Drukkolok!

Zsófi: a fog még mindig olyan picurka, asszem csak én látom Kép Egyelőre semmi jele fájdalomnak, remélem nem is lesz.
Jó 5let a lámpára felakasztható kép, megcsinálom Kép Köszi Kép

Fanni kedvence a paradicsomos krumpli, mondjuk kivártam vele a 6 hónapot, semmi baja tőle Kép Persze bébiételben kapja.

Most énis megyek, majd még jövök Kép Megsütöm a Vera-féle mézessütit Kép Már tegnap begyúrtam a tésztát Kép

Jó készülődést!

DBarbi
DBarbi

Benci is imádja a paradicsomos krumplit, semmi mást nem is okoz, csak az arca pirosodik ki, ha kapja, de inkább nem adom neki. Majd pár hónap múlva próbálkozunk újra.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok!

Edit, örülök hogy írtál erről a hiszti dologról, kicsit azért megnyugodtam, hogy nem feltétlenül én rontom el a dolgokat. Azzal tisztában voltam hogy a hisztikorszak egyszer beköszönt, de nem számítottam rá hogy ilyen hamar. Lehet hogy a féltékenykedés miatt jelentkezett korábban. Tegnap a kis ördög egyébként a hugiját is megharapta kétszer Kép Kicsit tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, mert ha rászólok, megszidom, akkor azt fogja érezni, hogy a tesó miatt kapott, és újra bántja majd. De ha meg nem teszek semmit, akkor meg azt fogja hinni hogy ezt szabad. Kész vagyok a helyzettől Kép
Horvátországban én még pont Krk-en nem voltam Kép Nem tudom hogy maradt ki, ezerszer mentünk mellette a kontinensen, Rabon is voltunk már párszor, de így legalább mindig van ok hogy miért menjünk KépKép
Bevallom, én felelőtlen voltam, és nem olvastam el mi van a biztosításra írva. Azért mertem megtenni, mert konkrétan rákérdeztünk, hogy velem kapcsolatosan is él-e a biztosítás, és azt mondták, hogy persze, hogyne, természetesen! Igazából meg se fordult a fejemben hogy bármi is történhet, hiszen még volt hátra 2,5 hónapom, nem volt semmi problémám, csak az hogy miért nem vagyunk már a görögöknél KépKép

Na, megyek, vasalok egy pár pelust, főzőcskézni se ártana, bár legszívesebben aludnék egy nagyot Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Kép: Kép

Most csak ennyi, még ezer a dolgom Kép Gondolom mindenkinél nagy a nyüzsi Kép

Puszi: DBarbi Kép
DBarbi

Laura: mióta olvastam a leveled , folyamatosan ti jártok az eszemben. Biztos vagyok benne, hogy kell lenni valamilyen megoldásnak , gyógymódnak. Egy pillanatra se jusson az eszedbe, hogy nem lehet változtatni ezen a helyzeten.A gyerekek szervezete olyan csodás dolog, bíznod kell magadban és abban, hogy Nikike meggyógyul. Talán itt a neten is lehetne próbálkozni segítségért. Ha gondolod nyithatunk egy topikot is, segítség kéréssel, hátha tud vki segíteni.Nem szeretnék tolakodó jellegű lenni, ha bármiben tudok segíteni, kérlek szólj.
A többieket pedig szeretném arra kérni, hogy ha bárkinek van valami jó ötlete írja meg.
Itt nagyon jó csapat van, biztosan tudunk vmiben segíteni Lauráéknak.

Ne haragudjatok, hogy most nem írok névre szólóan , mert kissé el vagyok havazva, és talán vmi nyavalyás vírust is összeszedhetem, mert vacakul vagyok. Jelentem a karácsonyi ajándékok becsomagolva. Hurráááá.Nagy sütést nem csináltam, kis hókiflit és joghurttortát készítettem, majd a küldött recepteket is ki fogom próbálni. Edit, Vera köszi szépen.Mivel nem nagyon leszünk itthon , így készülnöm most szerencsére nem kell.

Meghitt , békés karácsonyi ünnepeket kívánuk minden topikot látogató anyukának és babócájuknak, természetesen az összes hozzátartozótoknak is.Legyen feledhetetlen az első karácsony(vagy több babásoknak sokadik), amit mindenki ezentúl a világ legnagyobb csodájával a saját csillogó szemű mosolygós picikéjével tölthet el.

Kép

Robika és családja
anita77

Sziasztok!

Laura! Nagyon elkeseredtem amit írtál, mert Nikin tényleg nem látszik, hogy bármi gond lenne, nagyon aranyos, fejlett szép kislány. Nagyon szorítunk Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bízunk benne hogy Nikike meggyógyul és minden rendben lesz.

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, jó babázást, sok szép ajándékot és nagy pihenést kívánok!!!

Docka
Docka

Halihó!

Most már igazán illö,hogy én is ideérjek, habár most is rohanok...

Laura, én is nagyon ledöbbentem amit irtál, és óriási eröt kivánok a további idöszakhoz is! Ne legyél rossz gondolatokkal tele, mert az nem használ, próbálj meg csak pozitivan gondolkozni,Nikid is érezni fogja! Hidd el, a gondolatnak teremtö ereje van, ha te pozitivan állsz a dolgokhoz, azok is úgy történnek!!Nagyon sokat gondolok én is rátok, és minden jót kivánok!!

Lányok, Ádámkám most már mind a két irányban forgolódik! Tegnap volt a nagy nap,hogy végre magától kitudta a karját szedni magaalól amikor hátról fordult hasra, és gyönyörüen kinyomta magát. Én meg pont fényképeztem, úgyhogy sikeresen megörökitettem a forgást. Aztán még este is elöadta fürdés elött, szóval ez már nem lehet véletlen.
EGyébként minden rendben van, hétvégén nagyot pihentünk, szerencsére Ádám is aludt sokáig, már alig várjuk,hogy holnaptól a párom is itthon legyen és együtt pihenjünk.

Most megyek, kezdenem kell a sütögetést, meg a fözöcskézést, holnap jön a Jézuska!!!!

Sziasztok, és mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Ma volt egy kis időm, és ígéretemhez híven beszkenneltem az újraélesztési részt a könyvecskéből. Kérlek benneteket, aki szólt hogy kell neki, küldjön egy mailt és válaszban elküldöm. 2x 1.5 Mb!

Eddig a prózai rész ...

és most szeretnék mindenkinek békés, mosolygós, meghitt ünnepeket kívánni.

Borkának elővettem a karácsonyi díszeket, kapott egy kis ízelítőt. Nagyon lelkesen nézegette őket, remélem holnap még jobban örül majd nekikKép

Szisz
szisz

Sziasztok!Kép

Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy gondoltok ránk és drukkoltok, hogy jóra forduljanak a dolgok.
Sajnos az orvostudomány még nem olyan fejlett, hogy a kromoszómákon változtatni tudjanakKép, ezért csak abban bízhatunk, hogy talán Nikinek nem fog túl komoly és gyógyíthatatlan betegséget okozni ez a probléma.
Kicsit megnyugodtam már én is, hiszen állandó kesergéssel nem megyünk sokra és azóta olyan sok szép mosolyt kaptam a kislányomtól, hogy teljesen felvidultam tőle.Kép
Még egyszer köszönöm nektek a kedves szavakat.Kép

Nagyon Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!KépKépKép

Laura
Laura2

Sziasztok!

Kép

Dandy
Dandy

Sziasztok, ezer éve nem tudtam jönni, majd írok, most csak annyit, hogy:

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!
Kép

Hami + Ann
annann

Sziasztok!

Most tudtam csak olvasni, eddig minden nap rohangaltunk. Szerencsere Emma nagyon jol birta az egesznapos "kirandulasokat". Viszont sikerult lakast talalnunk, hurra!

Laura,
en is kivanok nektek sok-sok erot, kitartast, es hogy mielobb sikeruljon harmotoknak lekuzdenetek a betegseget! Orulok, hogy mar pozitivabban latod a dolgokat, es ezt biztos Niki is erzi. Hiszem, hogy a pozitiv gondolatok es a sok-sok szeretet, mosoly, oleles tenyleg sokat segit. Valaki irta a termeszetgyogyaszatot, szerintem is jo otlet. Nekem az Ormos Intezetrol nincs jo tapasztalatom, igaz, mi sok evvel ezelott voltunk jartunk ott, azota lehet, hogy valtozott.

Zsizsa,
Emma is kb. 2 hete par napig folyamatosan cuccolt, aztan elmult. Szerintem akkor kezdett atalakulni a garat-gege resz (ennek a pontos nevet nem tudom). Persze azota is cuccol, de sokkal kevesebbet. Es Emma is kuzd a visszanyelessel, nehogy egy csepp is karba vesszen Kép

Mindenkinek boldog, bekes, sirasmentes karacsonyt!

batkamano + Emma
batkamano

Kép

Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt Minden Kis és Nagy Családnak !!!

Kép Kép

DBarbi Fanni és Gábor
DBarbi

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindannyiótoknak!

Diti Kép
diti

azaz nem a Kis és Nagy vezetéknevekre értem Kép
Kisbetűvel kellett volna...

DBarbi
DBarbi

Sziasztok!

Nagyon boldog, békés és nyugodt Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Gabi + Zsoltika

pgaboka

Még egy kép erejéig Kép

Kép
DBarbi

Sziasztok!

Az idén utoljára írok, holnap elutazunk és csak jövőre jövünk hazaKép

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Vera és Bence

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?