Sziasztok!
Ann,
nem lehet, hogy éjjel azért tárol tejcit az orrában Hami, mert fekve szoptatod, és túlságosan ömlik a szájába a tej? Én ugyanígy jártam Gabival, de azóta szopi közben ő párnán fekszik, és magasabban van, mint a mellem, ezért nem dől a tej, és nem szörcsög utána. Gabi szeme még mindig sötétkék, de nem hinném, hogy ilyen maradna, bár ki tudja. Az én szemem világosbarna, férjemé barnászöld, és van a családban kék is, de inkább világos árnyalatú. Kíváncsian várom én is, hogy milyen lesz. De én a hajára is kíváncsi vagyok, mert mi mindketten barnák vagyunk jelenleg, de kiskorunkban mindketten szőkék voltunk.
Barbi,
örülök, hogy rájöttél, mi az oka Ádám sírásának. Nem eszik keveset a kislegény!
A nadrágban tündérien vigyorog.
Anita,
most, hogy írtad az arc-simizést, már alig várom, hogy Gabi is csinálja!
Milyen képeslapot lapozgat Robó? A ti újságotokat, vagy vettetek neki képeskönyvet? Nagyon cuki a képen!
DBarbi,
köszi a mintás pelenka leírását, anyuék tegnap este voltak, még nem tudom, megtalálták-e, de nagyon remélem. Fogzásról jut eszembe, képzeld, volt a tanácsadáson egy két hónapos kisbaba, és már jön a foga! Én a szopi miatt nem örültem volna, ha Gabi ilyen hamar fogakat növeszt.
Nálatok a férjed szokott ablakot pucolni!? Egészen ledöbbentem. Az enyém ilyet biztos nem tenne, mondván, jó az neki piszkosan is.
Üvegfestés nagyon jó, ezt a matricásat még nem próbáltam, de nagyon tetszik, én mécsestartókat festettem egy hete.
Dandy,
jó, hogy imádják egymást a tesók, remélem az én gyerkőceim is így lesznek majd vele.
Játszószőnyeg.
Én úgy szoktam több képet, hogy rámegyek, hogy melléklet feltöltése, akkor felteszi, a kurzort lejjebb helyezem, aztán megint rámegyek, hogy melléklet feltöltése, stb.
Diti,
Pindurotok szeret a nagymamájáéknál lenni? Én csak arra emlékszem, hogy az öcsémet két éves korában vittük úgy először, hogy csak mi gyerekek mentünk (mi 8-9 évvel idősebbek vagyunk), és ő így, velünk sem igazán szerette, gyakran eszébe jutott anyu, az elváláskor pedig nagyon sírt.
Nem tudom, Gabi mikor megy először egyedül hozzájuk, most még úgy érzem, hogy elég sokára, aztán igazából úgyis rajta áll. Én felrobbannék, ha anyósomék hívatlanul beállítanának karácsony este.
Laura,
nálunk is így vannak a sütik, hogy legyen bár állaguk katasztrófa, a férjem mindenképp megeszi, ha az íze jó, sőt néha akkor is, ha az íze sem túl jó.
Sütőpapír ötlet nagyon jó, legközelebb én is kipróbálom.
Sajnos forgótányér ügyben nem tudok segíteni. A gyakorlatokat majd leírom, nem ígérhetem, hogy ma, mert férjem dolgozik, de ahogy Gabi engedi. Nekem muszáj fincsi kaját főzni karácsonyra a férjem miatt, de az a jó, hogy ő is besegít, pl. a vaníliás kiflit mindig ő csinálja.
Edit,
egy ideje Gabi sem szeret más kezében lenni, sőt ő attól is sírni kezd, ha a nagypapái elkezdenek hozzá beszélni. Ez azért furi, mert eddig kifejezetten élvezte a dörmögő hangjukat, és náluk volt el a legjobban, most meg pont az ellenkezője. A nagyszülők már nem is veszik fel, kivéve anyósomat, de most már a sarkamra fogok állni, mert a múltkor nyűgös volt egész nap Gabi, amikor túl sokáig hagytam nála sírni (mindig hagyok neki időt, hogy próbálkozzon az elcsitításával, de a múltkor nem sikerült neki, akármit is próbált, és hamarabb kellett volna reagálnom
). Szerintem majd ez is elmúlik. Köszi a receptet, még nem tudtam letölteni, mert a freemail szórakozik.
Gabi,
jó lehet a fotel
, én nappal a kanapén szoktam szoptatni, de ez a világ legkényelmetlenebb kanapéja, én mindig nagypárnát teszek a hátam mögé, hogy elviselhető legyen, de hosszú távon így is rossz.
A köldöksérv nem fájdalmas, csak rossz látni (kidudorodik a köldök, ahelyett, hogy befelé állna, és Gabinak már 1,5cm-es félgömb volt a kidudorodás az 1cm-es sérvkapu mellett). Nálunk az volt a gond, hogy egyre nőtt (amíg nem ragasztottuk le), és az emésztése volt rosszabb Gabinak, mivel a kitüremkedő bélben nehezebben haladt a kaja és a gázok, ezért fájt a pocija.
Ma éjjel maratoni szopijaink voltak, kissé fáradt vagyok, főleg, hogy tegnap és ma éjjel is a Harry Pottert olvastam elemlámpánál, mivel Gabi nagyobb fénynél nem akart elaludni, mert lekötötte a külvilág. Fáj is a szemem, nem tudom, hogy ettől-e, a szemhéjam egy kis részen vörös, és olyan, mintha be lenne gyulladva.
Remélem magától elmúlik. Gabi egyébként az utóbbi pár napban tündért játszik, alig nyűgös, és még szopizni is hajlandó, nappal is. Remélem ma is így lesz, mert ma akarom kisütni a bejglit. Most éppen megunta a babygymet, ezért megyek, meg aztán felöltözni sem ártana már így délben.
Minden jót!
Zsizsa