Új privát üzeneted érkezett!

ez most készült:

szégyenlős vagyok anya!!!!!!!

Kép

pancsi hegyek

Kép
Vendég

Pepike, asszem engem is kihagytál mint lehetséges Margit szigetező, de ahogy mondtam, meglássuk mikor mennénk, ahogy Eszter ébred.

köszi Kvaszévi a tippet hogy már használjuk a sportrészt, Eszter már elaludt ma a sportrészben is szóval már nyugodtabban indulok el vele, hogy nemcsak a mózesben hajlandó aludni (vagy ott sem)
ja, éhenkolbászkád mennyiségeitől kész voltam. Eszter majd 16 évesen fog ennyit enni egyszerre szerintem (bár ki tudja, lehet akkor meg már fogyózni fog)

Mimi, én még mindig adok tápszert, azt muszáj úgy tudom legalább 1 éves korig a kaja mellett ha nem szoptat az ember

Jim, édi Martin, látom ő is bukik a pancsira, nálunk már teljes extázisba esik Eszter, ülve (fogom persze) csapkodja a vizet a fél fürdőszoba vízben áll utána.
egyébként tökre nem husi Martin csak teljesen normál alkaltú, védőnőnek küldök fotót Eszterről ha husit akar látni. ezzel együtt szerintem is ráérsz a hozzátáplálással. azt mondják ilyenkor normális ha lassul a hízás
zsírleszívás - szerintem csak annak igazán jó aki mondjuk mindenhol normál és egy helyre durván hízik és ott helyileg. de ha mindenhol vann cucc akkor felesleges az összképen nem hiszem, hogy sokat dob - és ahhoz képest nagy a kockázat...

Pété, Eszter még nem ül, ha lerakom ülve akkor max "előreborul", hogy a lábujjait nyalogassa és akkor nem kell megfogni nem dől el

köszi a sok útlevél infot, pont mi is átugranánk Ausztriába még augusztusban de szerintem nem csináltatunk, nekem is Pilisvörösvárra kellene menni, de semmi kedvem....

Mzx, ismerem ezt a kalapos sztorit én is mindig szebbnek látom Esztert sapiban, mert úgy el tudok vonatkoztatni, hogy kissé még kopi. bár ne felejük kis tincsét....

Márti, gratulálok a banyaszabaduláshoz. legmagic még mindig porosodik? én tegnap is voltam spinning órán, na ma mondjuk lábra sem tudtam állni de ráadásul még a fenekem is feltörte a bringa...

Fanetta, jó sportos lesz férjed ha Nimit így szórakoztatjátok :) :)
köszi a Kútvölgyi tanácsot majd hétfőn megyek Vidához.
ezek szerinte amikor ti voltatok akkor nem a rettenet elleneszenves asszisztens volt akit szerintem a Vida is utál....

nálunk a mai újdonság a csőröspohár kipróbálása volt és nagy siker övezte - rájöttünk, hogy a pépes cuccot lusta Esztikedrága cumisüvegből meginni, ebből meg dől a cucc így hamar lenyomott egy olyan mennyiséget amit amúgy soha
kicsit aggódom, hogy összezavarodik: kanál, pohár, cumi de remélem veszi az akadályokat...
etetés továbbra is fárasztó . egyik kezemmel csörgőzöm másikkal pakolom be a kaját és közben énekelgetek, mondókázom szórakoztatom. hűde lefáradok a végére...

KépKép
judit18

Sziasztok!

Elnézést attól akit kihagytam Pété, Judit 18 Örülnék ha jönnétek!!!!!
Én sütni nem tudok (nem is baj mert fogyózunk, én is és pepi is mert sajna kell neki :cry: )
de készülök ám meglepivel!!!!!!!!:lol: :lol:
Viszek sok gyönyörű rucit természetesen ajcsiba!!!!!!!!!!!!!!
Lehet mindenkinek választani egyet, úgy hogy hamar érkezők előnyben nekik lesz választék!:wink:
Állakat felkötni! Spanyolból hozattam be őket nagyon húzós áron mikor megnyitottam a boltom de erre a minőségre és árra nálunk nincs kereslet. Amúgy rajtam kívűl még a Brendon és egy vidéki baba bolt forgalmazza M.O-n.
És most eladtam a boltot és ezeket sajnáltam ott hagyni!!!! :lol: :lol:
A többit meg majd kibőrzézem, tavaly is bírták persze beszer áron csak, mert amúgy felakadt a szemük.
Ha lenne még erőm raknék képet hagy irigykedjenek akik nem jönnek! :wink:

A számom még egyszer:
06/705086794
jó éjt

pepike

Kép

Kép
pepike

Cserébe jöhet diétás süti!!! :oops: :oops: (vagy legalább kamuzzátok azt hogy diétás) :lol: :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltásokon, na meg Borka csipő kontrollján is (nem lehet eléggé halmozni az élvezeteket :lol: ). A szurit mindketten hősként viseték. :lol: Eddig semmi negatív reakció nem volt. Petra is és Boróka is alszik már. Remélem ezek után éjjel sem lesz hőemelkedésük. :roll: Így jó eséllyel pályázunk a holnapi Margit szigeti talira.

Visszatérve az útlevél témára: azért nem árt, ha a gyereknek is van útlevele, mégha nem is kell a határon, mert bármikor kérhetik és hallottam én már jó sztorikat a bunkó a osztrák rendőrőkről.
Horvátországba pedig pl. mindenképpen kell, mert nem úniós ország és van határellenőrzés és gyereket csak útlevéllel engednek át, felnőttnek elég a szig.

Jim! Ez a gyermek tök jó alakú. Szerintem pont jól néz ki. Boróka is csak fél kilókat hízik havonta. Most 6 hét alatt hízott 640 grammot. A védőnő és gyerekorvos szerint is elegendő.

Kép
Kép
Kép
petramama

Jimm!

Nagyon jók a képek és a fiúcska a 2. képen már nem is olyan szégyenlős! :lol:

Petramama!
Lizának nem volt hőemelkedése remélem ti is megússzátok!
Nálam is nemrég döltek ki csajok, sokat pörögtünk ma.

Sütöttünk update kakaós csigát, hát harcolni tudnék vele olyan kemény de másra nem jó. :? :shock:

pepike

Kép

Kép
pepike

Néhány kép a nyaralásból:

Kép Pillanatkép apával

Kép Aszívemnekkedvesek ( a lányka az öcsém kislánya)

Kép Ezt a nézést "ajjjajjjjjjj szemeknek" hívjuk! Ezt képes akár hajnalban 2-kor, háromkor is elsütni! Ugyanis az alvókánk nagyon elrolmott! :cry: :x :? De most mondjátok meg, lehet rá haragudni????????????????

Kép Ekkora kádban füödtünk! Sokkal jobban élvezte valahogy, mint az itthoni nagy kádat!

Kiszazsu!
Köszönöm kérdésedet, nagyon jó volt! Pihentünk, aludtunk, sétáltunk, élveztük, hogy hármasban lehetünk. Aztán az utolsó pár napra megjöttek a sógornőmék is, akkor meg azt élveztük, ahogyan a kislány csacsog, 5 éves lesz nem sokára.............
Jó volt na!!!! :)
Barnulni nem sokat barnultunk, de ez az év most nem erről szól!
Vendég

Pepike írta:
[quote]S írta:ütöttünk update kakaós csigát, hát harcolni tudnék vele olyan kemény de másra nem jó.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát igen erről ennyit! :lol: :lol: :lol:

Jim!
Annyira édi Martin!!!!!! És megdöbbentő a hasonlóság a két gyerek közt!
Te régen is ennyit ettél????
Mert én szinte állandóan diétáztam!

Mimi80!
Nekem is volt Miki de csak 1-szer, és az vagy 2 hónapja! :?
De tapont használtam! Nem volt gondom vele, ja és én is simán szültem.

Judit18!
De ügyi vagy!!!!!!!
Szerintem majd akkor nem lesz pókhálós, ha Bence nem fog szopizni! :roll:
Vendég

Monácska!
Azt a kutyamindenit!!!!!!!!
Nórinak tényleg micsoda ajjjajjjjjj szemei vannak!!!!!!
És annak a bácsinak is!!!! :lol: :lol:
Vendég

Ja Bence és Tifani:
Bence majdnem beájulva!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Mostmár tényleg fekszem hogy holnap életben legyek, de ezeket a képeket nem bírom ki!

Monácska!

annyira ééééééééééééédddddddddeeeeeesssssssss!
Csillogó gyönyörű szeme hát erre én sem tudnék haragudni!

Márti!

Nagyon arik így együtt, a 3. képen mint ha Bence próbálkozna rávenni
Tifanit egy kis huncutságra!
:lol: :lol: :lol:

mostmár tényleg jó éjt

pepike

Kép

Kép
pepike

Márti!
Csak neked!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Volt honnan örökölni Nórinak a tekintetét........................ :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bence totál basásan ül.................
Hihihihihihihi
Az első háremhölgye!!!!!!

Nagyon szépségesek!

Pepike!
Majd holnap elmesélem, hogy mit műveltem az elmúlt éjjeleken...................... :(
Nagyon elromlott a gyerekem!

Noh, futok aludni már én is végre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.05 22:04-kor.
Vendég

Mona!
Volt bizony!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Nagyon köszönöm, igazán csodaszép képek!!!!!!!!!!

Pepike!
Miket nem veszel te észre????
Vendég

Na akkor én is futok!!!!!!!! Nem akarok egyedül maradni!
A történetre én is kíváncsi vagyok Monácska!

Na Jó Éjt!
Kép
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!

Ébresztő!! Tessék készülődni, pakolni, aki gyerekkel jön homokozót hozzon ha szereti, váltórucit (mert van egy kút ahol előszeretettel saraznak) pokrócot, ÉS A SZÉP GYEREKEKET!!!!

vÁRUNK MINDENKIT SOK PUSSSZ PEPIKE

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó reggelt!

Pepike, le mertem volna fogadni, hogy te leszel az első! :wink: :lol: Készülünk-készülünk, a kiscsaj hatkor kelt :shock: , remélem azért bírni fogja a gyűrődést! Nem szeretném hazacipelni. :roll:
Előre is köszi az ajit! :) Nem is tudtam, hogy bezárod a boltot!
Monácska, azok a szemek...!!! :) Apuka beszerzett már fegyvereket a hódolók elüldözésére? :lol:
Márti, nagyon boldog szülinapot Marcinak! Hogyan ünnepeltek?
Jim, Martin nagyon cuki, már várom, hogy lássam élőben!
Nem láttam még Lizát sem, Livikét sem.
Judit18, nem semmi, amit etetés címén véghez viszel! De már megint aggódsz! :D
Vendég

Csak gyors bekukk, mert mindjárt indulás van.

Pepike, Apánk elvisz minket, de lehet, hogy késünk kicsit. Hívlak, ha nem találok rátok.

MÁRTI! BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK!

Évi

KépKép
kvaszeva

Mi is lassan indulunk, csak még anyám hajat mos :x persze én már kész vagyok...
Vendég

Hi!

Nálunk minden ok. De tuti késni fogunk. A nagy még alszik...
De sietünk!

Márti! Édi a két gyerkőc!

Mona! Jösz te is? De jó! Gyönyörű szemek!!!!!

Tscók!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Mindenki késik? Akkor nem baj, ha mi is. :wink: Nálunk a kicsi alszik. :lol:
Vendég

Az én drágalátos tündérkém pedig nem hajlandó enni... úgyhogy nem az alvás okozza most a dilemmát ;)
linocs

Márti!

Marcinak Boldog 9.Szülinapot!!

Talisoknak jó talit!!![size=12][/size]

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mi most indulunk, pussz pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Márti, Boldog Szülinapot Marcinak!
Kép

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Kép

Sziasztok!

Marci nagyon szépen köszöni mindenkinek a köszöntést!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Hétvégén lesz a szülinapi bulija. Jönnek anyáék, tesómék, kis haverok!

Panny!
Úgyhogy lopom az ötleteit a férjednek! :lol:

Talisok!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!!!!!
Vendég

basszus én meg várom hogy Eszter bealudja a szokásos félóráját és el tudjunk indulni de semmi jele egyelőre....
és még kajálnia is kellene - reggel f6 óta nem éhes....

KépKép
judit18

Vendég

Hali Talisok!
Mi fél 10kor kajcsizunk, aztán indulunk...
Remélem, lesz hely, ahol tudok kaját melegíteni...Egy büfé, vagy forró víz...

Kép
pété

Ja, hogy már fél10???? Akkor csinálom a kajcsit...

Kép
pété

Sziasztok4

Jó régen nem jelentkeztem, de apának letelt a szabadsága és ismét egyedül voltunk jó ideje, úgyhogy nem igazán jutottam gépközelbe.
Gratula mindenkinek látom szépen növögetnek és fejlődnek a babók:)

Pété: Az üléssel Kristóf baba is erölködik amikor fekvésben van és bele tud kapaszkodni a kezünkbe akkor húzza fel magát, ha félülésben tarton vagy a hordozóban van akkor is emeli a fejét és ülne, de egyébként magától még nem tud, mert eldől.

Judit18Nem semmi ez az evés dolog. Már mi is 1,5 hónapja gyümit is ettünk.Őszibari,meggy,alma, de mivel már meggy nincs és az őszibarit natúrban unja ezért ha van időm keverem neki banánnal, almával, krumplival, rizzsel. Kipróbáltuk a vilmoskörtét is (üvegeset) az nagyon bejött neki. Emellett 1 hete elkezdtük a krumplit, répát (néha levesből vettem ki neki), a sütőtököt is nagyon szereti (üveges) almával,krumplival kombinálva. A zöldborsó pürét viszont nem akarta megenni. Úgy összeszorította a száját és "mummogott" hozzá, hogy kénytelen voltam én megenni és neki mást adni. Csőrös pohárral én még nem próbálkoztam, majd ha már magától tud ülni akkor. De a te helyzeted más.
Tejpépet is próbáltunk, de mire kiskanállal belediktálom addigra kihül és teljesen folyékony lesz a maradék, amit nem eszik meg. Gondoltam adom üvegből (Avent variabilis cumival), de nem akarom a kanálról teljesen leszoktatni.
Eddig olyan ügyesen evett kanállal, de mostanában (mióta a nyelvét nyújtogatja) nem nyitja ki a száját inkább lenyalogatja a kanalat vagy leszívja és így tovább tart az evészet.
Alvás: Kristóf egy pár napja hajnal 1/2 5 -5 kor felkel énekel, magától visszaalszik és utána 1/4 7 - 7 körül kel. Nem tudom mi történt megint vele, mert eddig egyhuzamban aludt 7 - 1/4 8-ig. Lehet, hogy a frontok vagy talán a foga, vagy a mozgás fejlődés? Nem tudom, majd ha megyünk méretzkedni a Dr.nénihez remélem megmondja.
Nálunk most az a legújabb módi, hogy ha leteszem egy idő után hasra fordul és mivel a visszafordulás még nem megy akkor kezd "kiabálni". Ma reggel is evés után letettem, hogy elmossam az üvegét és mire bementem hason felemelt fejjel mosolygott rám. Olyan édes volt, de még soha nem láttam, hogy hogyan csinálja.
Kép Így fogadott valamelyik nap is
Kép
Napközbeni hűsítő fürdő
Kép Balatonon Kerianyuval

Gyerekülés Mit szóltok a legújabb rendelethez, hogy január 1-től csak az EU 3-4-es gyerekülés lesz megfelelő ( A régiek 1-2-es mehetnem a kukába)? Nemsokára be kell szereznünk egyet, ha Kristóf már ülni tud, de akárhol néztük (Auchan, Cora, Tesco, bababolt) nincsen csak 2-es. Kérdezem én ha ez lesz a kötelező akkor miért nem lehet ilyet kapni a boltokban? Mert ha ugye nem ilyet használunk akkor a rendőt több 10eFt-ra meg fog büntetni. Ez felháborító szerintem. Azért most nem szeretnék több tízezter kidobni, hogy januárban ismét ennyiért újat kelljen vennem!

Kép
cicuka78

Sziasztok!

Feladtam. Képtelen vagyok visszaolvasni, amikor így bővül a termés napól napra. Inkább megpróbálok bekapcsolódni. Majd megpróbálok rákeresni, hogy konkrétan engem kérdeztetek-e valamiről, hogy akkora bunkónak mégse tűnjek. Egyet viszont már most láttam: Kiszazsu: nagyon köszönöm a köszöntést! Tökre meghatódtam.

Nagyon jók a képek!

Monácska: nagyon szépek ezek a képek! Azok a szemek! (Mármint Nóri :D ) Örülök, hogy jól telt a nyaralás.

Képzeljétek, azt terveztem, hogy ma meglepi szerűen feltűnök a játszótéren. Nem akartam segget csinálni a számból, azért sem szóltam előre, és jól is tettem. Menni kell apukámért a kórházba ma (99%, hogy hazaengedik a jövőheti kezelés-megkezdésig), úgyhogy nem megy. Amúgy megvan a diagnózis: mirigyrák áttéttel (tüdőből indult, nyirokcsomóban is van, és a dokinő szerint még valahol, emaitt ma ultrahangozzák). Kemo indul a jövő héten, egyelőre nem tudjuk, milyen gyakran, mikor lesz sugár stb., de napokon belül kiderül. És ráadásul jó messze is van minden (Korányi, Kékgolyó), úgyhogy járkálunk majd jó sokat (anyu nem vezet, úgyhogy én viszem majd apukámat).

Marci a Balcsin megtanult a hátáról a hasára fordulni, valamint beszélni. Ez úgy néz ki, hogy elkezdi figyelni, ha valaki beszél, majd ő is nekiáll mozgatni a száját. Hol hanggal, hol anélkül. <a href="http://bumpenci.blogspot.com">Itt</a> van róla videó is, csak kicsit sötét.) Mókás krapek.
Ja, és 3 napja elkezdtünk kajálni. Hát, mintha mindig is ezt csinálta volna. Jól láttuk, hogy már nagyaon szeretne enni, úgy nyomja belefele a barackot. Ma megkóstolja az almát is.

Márti: Marcidnak én is boldog szülinapot kívánok![/url]

Kép
KépKép
nebula

Na jó, a linkezésbe beletörött a bicskám.

Kép
KépKép
nebula

Nagyon jó talizást a "szigeteseknek" :) Kérünk képeket amint lehet!!!

Képzeljétek Pankát ma én ébresztettem, negyed9kor. Este fél9kor aludt el :shock: :shock: Jó, tudom, vannak babák, akik ekkorákat alszanak, nade az enyém nem ilyen!!! Eddig mindig megvolt a hajnali kajcsi, aztán 9 körül a reggeli, stbstbstb. Most meg már szét akart durrani a cicim, azért muszáj volt megcirókamarókázni+megsimiznem a hátát...hogy legalább félbágyadtan szopizzon.
Ja, és hason találtam a kisasszonyra!!! Állandóan fireg-forog mostanában, de hogy hason aludni, pont őőő! Aki vörös fejjel visított a hasán még egy hónapja!! Annyira cuki volt, igazi nagylány :) :)

KépKép
kmanna

Kmanna: gratula Pankának a nagy alváshoz! Nem akarom elkiabálni, de Marci is kezd egy kicsit jobban aludni (az elmúlt hetekben 2-3 óránként ébredt): akár 5-6 óra is megvan egyben, ami nekem már maga a menyország.

Kép
KépKép
nebula

Mona,

itt," idegenben" látom meg Nóri! Néha ide is elkalandozok. Hát gyönyörű a leány! Tényleg!
Millió puszi a fiúknak is.
Rita
nováky_rita

Márti,
Isten éltesse Marcit! MIlyen bulit terveztek?
Jók a képek!

Anna,
De jó nektek , hogy Panka átalussza az éjjeleket. Régen az enyém is ilyen jó alvó volt, de valami elromlott kb 2 hónapja.
Azóta 2-3-4 szer is felkel éjszaka.

Mi ma voltunk a védőnőnél, szerinte el kéne komolyabban etetni főzelékkel, és akkor jobban tűrne éjjel. Napi 2 étkezés is lehet már más mint tej.
És , a hó végén már állítólag húst is ehetne. Én ezzel még várnék, de majd meglátjuk.

Ma sütőtök krumplit próbáltam, botrány!!! Nem eszi!!!!!!!!!!!!

Mona,
Cuki Nóri!

Cicuka, de aranyos Kristóf is!
Vendég

[quote="nováky_rita"]M írta:nováky_ritaona,

itt," idegenben" látom meg Nóri! Néha ide is elkalandozok. Hát gyönyörű a leány! Tényleg!
Millió puszi a fiúknak is.
Rita

Ihajcsuhaj, de jó hogy látlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyből könnybe szaladt a szemem örömömben!!! :)

Átadom! És köszönöm a dícsérő szavakat!!!!

Írok privit is.....................
Csók!
Vendég

Kacika!

Enyém gyerekem is "elromlott"................ Totál ki vagyok fáradva már, nem bírom a keléseket ennyiszer sajnos.....
Most erős leszoktatás van, sok-sok-sok-sok sírdogálással. Mindkettőnk részéről............. :(

Tegnap este már sírás nemigen volt, csak nyöszizés, de éber alvóként én erre is felébredek.

De haladunk!

Szerintem a hús borzasztó korai még..................
A sütőtök krumpli meg tudod miért nem kell........... Hát nem elég édes! Óvatosan az édes gyümikkel, meg mittomén, mert nagy gond lesz később, ha csak és kizárólag az édeset eszi meg!

Nyah..... Kiokoskodtam itt magam, ne haragudj!

Megyek is!
Vendég

MOna, hogy szoktatod le?
Írd már le nekem, hátha bejönne nekünk is!
Vendég

Kacika!

Nálunk Nóri mellettünk alszik!
Annyit tettem, hogy apát átküldtem egy távol lévő szobába aludni, én pedig nem veszem ki az ágyból, csak a cumikáját kapja vissza és kis simit a hátára, ha sír. Se villany, se kaja, se beszéd, se semmi, csak átnyúlok az ágyikójába és odaadom a cumpit!.
Ha nagyonnagyon belelovallja magát, mert bizony akarata az van, akkor odahajolok hozzá, hogy érezze az illatomat, de nem szólok még most sem, és paskolgatom a popókáját.....

Egy éjszakát óránként sírt.... Nagyon!

Nem tudod elképzelni, hogy mennyire erősnek kellett lennem, hogy sikerüljön.

Mostanra még mindig megmaradt a felsnyöszizés, de csak amolyan tapogatózó jelleggel, amolyan "kaphatok enni vagy nem???". A cumit be, és utána elfogadja a helyzetet!

A fentiekkel most vitát fogok megint kirobbantani szerintem..........................

Tisztában vagyok vele, hogy én rontottam el, az első nyösszintésre felkaptam, hogy nehogy apa felébredjen............... És nem tisztességes valamilyen szinten, hogy a gyereken "bosszulom meg" a saját hibánkat.......

Valamit viszont lépnem kellett, mert zombi voltam teljesen már!
Vendég

Márti!

Ez a dal valami fenomenális!!!!

Boldogot a fiadnak!!!!!! :)
Vendég

Mona,
én símán megcsinálnám amit írsz, nálunk az a baj, hogy a fiam is ott alszik, ahol a picur, meg én. Apa arrébb, mert neki dolgozni kell menni reggel, ki kell aludni magát.
Ha viszont a fiam felkel, az rosszabb, mint ha a picur kel 2-3 szor, mert ő nem aludna vissza olyan hamar.
Amúgy én sem nagyon beszélgetek vele éjjel, csak cumi, esetleg víz inni, és reméltem hogy tovább alszik. Így kezdődött.
Aztán meguntam, adtam neki enni, így kevesebbszer ébred.
Jaaaj de nehéz, trükközik az ember, megtenne majdnem bármit, és semmi. Legalábbis nálunk,,,,egyelőre.

Remélem nektek teljes lesz a siker :wink:
Vendég

És az nem megoldás, hogy a fiad is apuval aludjon próbából??? Nagyon "tanulékonyak" még ebben a korban, könnyen meggyőzhetőek, még nincsenek megcsontosodva a rossz szokások..............

Egen, én is azért adtam neki először éjjel enni, hogy hamarabb elaludjon!
Aztán már két óránként enni akart volna a végén! Tudja mi a jó.............. Én meg
1., lefordultam egy-egy nyugisabb pillanatban a székről is a fáradtságtól
2., Annyi a tejem, hogy egyszerűen szétrobbannak a melleim!

Az a baj, hogy 6 hetesen meg már végig aludta az éjszakát! Nem és nem tudom elhinni, hogy most szüksége van ennikére, mikor akkoriban meg nem volt rá szüksége..............
Vendég

PONTOSAN EZ A BAJOM NEKEM IS MONA!!! :D
2 hónaposan szépen végigaludta, este 9 től reggel 6 ig. MOst meg.....
Lehet hogy megpróbálkozunk a fiamat elpaterolni onnan, ...szegénykém :(
Vagy visszamegyünk a lánnyal abba a szobába, ahol újszülöttként volt velem kettesben. Apa meg megy a Petihez.
Én is marha fáradt vagyok, nappal meg Peti fiú nem hagy pihenni, sőt, egész nap játszani kell vele.

Annyiból egyszerűbb lesz 18-tól, hogy elkezdődik az ovi, így délelőtt lehet hogy tudok majd valamit pihenni..ha addig le nem szokik a délelőtt alvásról :evil:

Most bezzeg alszik......fél 12 óta.
Vendég

Mona!

És nappal mennyit eszik Nóri?
Nem lehet h éjjel pótolná az adagot?
Nem a foga kínozza esetleg?
Csak találgatok... :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Halihó!

Első távozóként :cry: háromra hazaértünk a Margitszigetről. Alexa már nagyon fáradt volt. A Nyugatitól - tőlünk 15 perc - így hoztam haza:

Kép

Vikó a kenguruban lógott, és mindkettő elaludt, majd ' megszakadtam, mire hazaértünk! :?
A szigetről a 26-os buszon az ajtóban álltunk, hiába a babakocsis hely, a fiatalok szartak ránk. :evil: Fékezéskor Alexa szegénykém lefejelte az ajtót, ami előtte az én lábfejemet szántotta át, mikor kinyílt. :shock: :?

De ez itt most nem a panasz helye :P , tök jó volt a tali!!! Mint mindig. :lol: A babák édesek, a nagyobbak is cukik, külön köszönet Petramama Dorkájának, hogy szórakoztatta Alexát, amíg én a kicsit szoptattam.
Kép

Pepike, köszi szépen még egyszer a rucit!

A képek itt vannak: http://margitsziget.gyermekeink.fotoalbum.hu/

Javaslom minden talisnak, hogy ha nincs kedve, ne vacakoljon a képek kicsinyítgetésével, küldje el nekem kimmelzsu@gmail.com, és egyből az albumba teszem. (Max. a többiek egy kicsit később látják :oops: , de igyekszem.)
Vendég

Jim, Martin nagyon helyes, és nagyon fiús baba! A fürdős képeken már nem is tűnik olyan babásnak, talán a sűrű haja miatt. Háááát, biztos nem éhezik, nagyon kis formás! :)

Judit, tegyél fel róla képet, légyszi!

Kép

Kép
mzx

Ha már az előbb a lap aljára kerültem, akkor gyorsan a tetejére is beírom :lol:
A mai talis képek (ha a többiek is küldik, frissítem majd az újakkal) www.margitsziget.gyermekeink.fotoalbum.hu
Vendég

Panny!

Rengeteget eszik............ Ráadásul a mellem örökké tele, ömlik belőle a tej, szóval még kínlódnia sem kell. Akkor rakom mellre, mikor kéri, de a három órákat még sosem léptük túl. Olyan tokája és sonkája van, hogy mindenki megszól érte lassan................ :roll: :wink:

A foga....
Hát az lehet, mert napközben is sokat kínlődik, dühös és mérges lesz, ha a kinézett valami nem fér be a szájába, hogy jól megrágja. Szó szerint dühöng miatta. Egyszer majd megpróbálom lefilmezni, akkorát lehet rajta nevetni, ahogy a komoly 4 hónapos fejével mérgelődik!!!!
Dentinoxot szoktam neki kenegetni, de sok javulás nem volt még eddig.

Tudom, hogy segíteni akarsz, semmi gond. Ötleteket szívesen veszek!!!

Elkezdtünk már kóstolgatni ízeket, de annyira ügyetlenke még a kanalazással...............

Eszerxx! Látlak!!!!!! Mizu apuddal???????? Megkaptad a sömimet??????

Kiszazsu!
Mindjárt megnézem!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?