Pepike, asszem engem is kihagytál mint lehetséges Margit szigetező, de ahogy mondtam, meglássuk mikor mennénk, ahogy Eszter ébred.
köszi
Kvaszévi a tippet hogy már használjuk a sportrészt, Eszter már elaludt ma a sportrészben is szóval már nyugodtabban indulok el vele, hogy nemcsak a mózesben hajlandó aludni (vagy ott sem)
ja, éhenkolbászkád mennyiségeitől kész voltam. Eszter majd 16 évesen fog ennyit enni egyszerre szerintem (bár ki tudja, lehet akkor meg már fogyózni fog)
Mimi, én még mindig adok tápszert, azt muszáj úgy tudom legalább 1 éves korig a kaja mellett ha nem szoptat az ember
Jim, édi Martin, látom ő is bukik a pancsira, nálunk már teljes extázisba esik Eszter, ülve (fogom persze) csapkodja a vizet a fél fürdőszoba vízben áll utána.
egyébként tökre nem husi Martin csak teljesen normál alkaltú, védőnőnek küldök fotót Eszterről ha husit akar látni. ezzel együtt szerintem is ráérsz a hozzátáplálással. azt mondják ilyenkor normális ha lassul a hízás
zsírleszívás - szerintem csak annak igazán jó aki mondjuk mindenhol normál és egy helyre durván hízik és ott helyileg. de ha mindenhol vann cucc akkor felesleges az összképen nem hiszem, hogy sokat dob - és ahhoz képest nagy a kockázat...
Pété, Eszter még nem ül, ha lerakom ülve akkor max "előreborul", hogy a lábujjait nyalogassa és akkor nem kell megfogni nem dől el
köszi a sok útlevél infot, pont mi is átugranánk Ausztriába még augusztusban de szerintem nem csináltatunk, nekem is Pilisvörösvárra kellene menni, de semmi kedvem....
Mzx, ismerem ezt a kalapos sztorit én is mindig szebbnek látom Esztert sapiban, mert úgy el tudok vonatkoztatni, hogy kissé még kopi. bár ne felejük kis tincsét....
Márti, gratulálok a banyaszabaduláshoz. legmagic még mindig porosodik? én tegnap is voltam spinning órán, na ma mondjuk lábra sem tudtam állni de ráadásul még a fenekem is feltörte a bringa...
Fanetta, jó sportos lesz férjed ha Nimit így szórakoztatjátok
köszi a Kútvölgyi tanácsot majd hétfőn megyek Vidához.
ezek szerinte amikor ti voltatok akkor nem a rettenet elleneszenves asszisztens volt akit szerintem a Vida is utál....
nálunk a mai újdonság a csőröspohár kipróbálása volt és nagy siker övezte - rájöttünk, hogy a pépes cuccot lusta Esztikedrága cumisüvegből meginni, ebből meg dől a cucc így hamar lenyomott egy olyan mennyiséget amit amúgy soha
kicsit aggódom, hogy összezavarodik: kanál, pohár, cumi de remélem veszi az akadályokat...
etetés továbbra is fárasztó . egyik kezemmel csörgőzöm másikkal pakolom be a kaját és közben énekelgetek, mondókázom szórakoztatom. hűde lefáradok a végére...