Új privát üzeneted érkezett!

Gyors visszaolvas:

Mni:azért Juditnak a vigyor, mert azt a pucsit, amiben Nimike vigyorog, tőle kaptuk.

Panny: úgy látom remek paryszervezők vagytok!!! :shock: :shock: :shock: Most már tudom, kihez fordulhatok ötletekért, ha majd kell!!! :lol:

Judit18(ha még aktuális): lazán menj el prücsökkel a kútvölgyibe. Nálunk a kölyköt lazán szórakoztatta a bent lévő nővérke - na meg Vidának van mindig egy pár anyaszívet megdobogtató szava a kölyökről. :lol: :lol:

mzx: hát persze, hogy nem telt el egy hónap -ippeg ezért is kérdeztem tőled, hogy tudod-e, hogy milyen rohadt hosszú tud lenni, a kölyköd nem melletted ugrál! :lol: :lol: :lol: Szóval ez a bő 2 hét nekem elég is volt Fanni nélkül (maj még visszasírom ez a nyugis időszakot :lol: :lol: :lol: - de amint azt már írtam is, mindenképpen kellett - mert ezalatt az idő alatt valahogy jobban összemelegedtem Nimikémmel) .

mni: a barátnőm is Tóthnál szült -annak a hat napos picurnak az anyja, aki a szamárlétra alsó fokán van.

linocs: 2 évig érvényes a kölöknek az útlevél. (+1500 ft.-ért 5 nap alatt megcsinálják, egyébként 2-3 hét) Íme a miénk (ill. a mieink):
Kép

Kép Kép Kép
fanetta

fanetta: de cukik a kölkök ott az útlevélen!! (hihihi, tényleg mókás, nekem nagyon bejön)

megcsináltam a padlikrémet -soha nem ettem padlizsánt- és sajna nekem nem ízlett, lehet elcsesztem vmit, mert nem tudom, milyen ízének kell lennie....brühühü

húúú, anyucim nekiállt porszívózni, hajrá :!:
Vendég

új becenevet találtam ki magamnak: Moby Dick helyett Nyomi Nyim.

Martin is sikongat és kezd a fejem fááááááájni tőle, van hangja bakker. És kis ego is -mint anyuci-, van tükrös játéka és egyfolytában nézi benne magát.
Vendég

jókat elbeszélgetek itt magamban, ez itt a vég :shock:

This is The End, my only friend The End....tralalala by igazi Jim
Vendég

[quote="jim"]M írta:jimartin is sikongat és kezd a fejem fááááááájni tőle, van hangja bakker. És kis ego is -mint anyuci-, van tükrös játéka és egyfolytában nézi benne magát.

Legalább örökölt valamit Tőled is! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olvasok vissza is, most épp van egy kis időm...

Évi

KépKép
kvaszeva

jim: talán segít: én is azt gondoltam, hogy Nimi azért kel éjjel 3 óránként (napközben 4-5 óránként eszik csak!), mert nem elég a tejcsi estére. Adtam neki egy alkalommal tápit -és mit ad Isten? úgy is pontosan 3 óránként kelt (tehát az éjjeli kelés nem a kajáról szólt, hanem vagy "anyajelenlét ellenőrzés", vagy "hamárúgyis ittvagy akkorkérekszopit"). Aztán megettem én a tápit - nyám, nyám, fincske volt. :lol: :lol: (szóval lányok: tápit nem eldobni, Anettának postázni!!! :lol: ) Pár nappal ezelőtt a másik szobában aludt el, és nem hoztam éjjelre át mellénk -és a kis szaros egyszer sem kelt fel!!! Azóta van hogy átalussza az éjjelt, van hogy egyszer felkel (na jó, esetenként kétszer). Mostmár tudom, hogy nem kevés a tejcse, hanem biztonsági kérdés az egész. :lol: :lol: :lol: (ha engem kérdezel, ha neked nem túlságosan fárasztó az éjjeli kelés, akkor várjál még egy hónapig a mellétáplálással)

KÉRÜNK VONALZÓT A KÖLYKÖKNEK!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.08.05 11:41-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Elkiabáltam, felébredt...

Akkor viszont etetés következik, utána jövök. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim: ha majd újra csinálok padlikrémet, akkor juttatok el hozzád, hogy tudd, milyen ízt kell elkapni (agyam szivacs: Pesten laktok? )

Linocs: van egy kényelmi kérdésem: elküldök nekem priviben az összegyűjtött recepteket??

Bambi: olyan kis bájos prikulics képe azon a fotón!!!!!! olyan szép, mint egy kislány!!!

Kép Kép Kép
fanetta

linocs

Valaki nemrégiben áradozott valami kekszes tepsis sütiről: és most nem találom sem azt, hogy ki, sem azt a receptet a gyüjteményben. Linocs, te tudod, miről beszélek?

Kép Kép Kép
fanetta

Köszi lányok a válaszokat. A próbálkozásoknak meg lett az eredménye. A Humana 2-es tápszer bejön a gyereknek. Halleluja, tápszerutálós probléma megoldva.

Jim, Márti:
Kenterbe verlek Benneteket a 80 kilómmal. :lol:

Mni: ..... basszus írhattam volna előbb is. Bár szerintem Te otthon is közel laksz hozzánk. Mi a pasaréti térnél, Te meg ha jól emlékszem Solymáron?

Kép
ginger1

Fanetta a fenti doksiban az alábbi fedőnéven fut:
Lusie-féle egyszerű süti
40 dkg szögletes háztartási keksz fele tepsi aljába lerakva (sorban, katonásan), kikutyulni 3 nagy pohár tejfölt 20 dkg porcukorra, és két van.cukorral, ennek a krémnek az 1/3-át a kekszre önteni, rá szintén sorban 20 dkg babapiskótát, megint jön 1/3 krém, most jön a keksz másik fele és rá a maradék krém. Ezt
meg kell szórni apróra vágott, bármilyen gyümivel és gyümkocsonyával nyakonönteni. Be a hűtőbe 24 órára.
linocs

Ginger, nálunk így néz ki az etetés: reggel 210 ml tápszer, tízóraira 100-120 gramm gyümi (alma, banán, barack, meggy ill. ezek keveréke), ebéd 180 ml tápszer, délután egy egész üveg! bébiétel (répa, sütőtök, burgonya, cukkini), este 180 ml tápszer. (Szegény kis éhenkórász gyerekem alig eszik valamit. :lol: :lol: :lol: ) Szóval szerintem is meg kellene próbálnod a tápit adni, esetleg a tejmennyigéget növelni. :wink:

Panny, a képek alapján is jó lehetett a buli! :wink:

Niki, itt is nagyon szépen köszönöm! :D

Márti, végre hazatávozott a banyek! Éljen, éljen a szabadság!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kacika, nagyon szépek a gyerekeid! :D

Patti, még mindig imádom Őket! :wink:

Fanetta, az a szamárlétra! :lol: Nem léehetne, hogy egy kicsit megállítjuk az időt??? Én annyira élvezem, hogy még ilyen kicsi a Boti. :oops: :roll: :lol:

Mzx, kész nagylány lett Laurából! Szépséges a csajszi! :D

Niki, hát igen, Lilla baba az Lilla baba! :shock: :D :D :D

Ginger, Ti is nagyon szépek vagytok! :D

Mézgombi, kész vagyok Hannától! :lol: Julcsinak jobbulást! :(

Márti, jól áll Neked a rövid és a vörös is! :wink: :D

Hoztam én is két képet...

Kép Na bakker, lebuktam, hogy én ettem ki a hűtőből Anya turbórudiját. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És, ha már útlevél: hatan próbáltunk életet verni alvó gyermekembe, hogy valami normális képet sikerüljön készíteni. Íme az eredmény...
Kép Pufifej királyfi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ohó Linocs! ARANY VAGY!!! köszke

Kép Kép Kép
fanetta

Évi: nekünk azt mondták, hogy alvó képesre nem gyártják le az útlevelet, és a bealudt Nimikét fél óráig kellett mi is költögessük, hogy nyitott szemes képet tudjon csinálni a csajszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.08.05 12:25-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

fanetta: Budakeszin lakom, a kekszes recept nekem is tecc, de most pogi van itthon meg kókuszgolyó :oops:

Évi, te jössz holnap?

ginger: örülök, hogy eszi a Milumilt :wink:
Vendég

Botibotitarka de édi 8)
Vendég

oksa Jim: akko majd egyeztetünk, ha aktuális! Asszem pont te áradoztál erről a sütiről - így aztán kedvem támadt kipróbálni.

Kép Kép Kép
fanetta

Évi,
basszus jól olvasom??? 180 és 210-eket eszik Boti?
Az enyém még mindig a 100-120 ml-nél tart, és azt is olyan 4 óránként.
EGyéb kaja nem gyere be neki. Illetve tegnap próbáltuk a hipp-es áfonyás almát, az jó volt, de mára attól sem volt elájulva újra...

Amúgy én próbáltam hogy jól megtömtem este, tejpép, meg extra tápszer, 2-es, 4 hótól adhatós, kiadósabb.
Még többször kelt, mert még szomjas is volt,mint állat :evil: :twisted:
Úgyhogy szerintem sem azért kelnek mert éhesek.

Az enyém is kel 2-3-4 szer, attól függ, és lassan kiborító, de nem tudok mit csinálni, és ráadásul nekem gyorsan kell cselekedni, nehogy felkeltse a nagyot. :roll: Így aztán este csinálok 2 adag kaját, éjjel felmelegítem amikor sír, és megkapja.

Mielőtt férjhez menne, előtte kicsivel csak leszokik az éjszakai evésről...

Panny, köszi, amúgy élőben aranyosabb a csaj, de fotón .....

Jim,
asszem én is várnék a gyümikkel, vagy egyszer kipróbáltatnám vele, mit is szól hozzá, vagy nem is tudom, olyan határozatlan vagyok , vagy mégsem :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.05 12:34-kor.
Vendég

fanetta: Patti volt :wink: viszont a citromos is nagyon fini (Niki receptje), csak én juditkecskemét krémjét raktam bele.

megyek is kókuszgolyót enni, túl sok volt a sós ebédre :oops:
Vendég

Jim, jössz! :wink: Szoktam neki énekelni a botitarkát... :lol:

Fanetta, nekünk is ezt mondták, meg még azt is, hogy majd a reptéren jól nem fogadják el, de aztán nem lett belőle semmi. Szerencsére! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Kacika, jól olvasod, bizony! Szoktam ám édes kis szakadtkámat éhenkolbásznak is hívni. :oops: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

kacika, szerintem Martin sem eszik többet 100-nál és ritkán csöcsözik....ki érti ezt, de nem éhes, nem is szomjas, próbáltam neki vizet adni, kiköpködte.....na mindegy. Eszem helyette is :lol:
Vendég

Jim, Évi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kvaszeva, biztos a reptéren is aludt és azért fogadták el a szintén alvós képet! :lol: Jól emlékszem, hogy jól bírta Boti a repülést? Szívesen a képeket! :)
Kacika, Lilla is 120-akat szokott enni és éjszaka meg 5 körül ébred. :)
Jim, az a bodzás sör nagyon finom, múltkor vett olyat Feri... még az illata is nagyon jó volt!
Ginger, jól emlékszel Solymár igen. :)

KépKép
KépKép
mni

jim, mert ilyen tápláó vagy, jóból kicsi is elég :lol: :lol: :lol: :lol:

évi, nem semmi mennyiségek :shock:

du áttöltöm a képeket

potyka

Sziasztok!

Lányok van már köztünk olyan akinek újra beköszöntött a "mikulás"? Szeretném tudni, hogy sima szülésnél mikor lehet tampont használni, mert a betétet ki nem állhatom.Söt az egész folyamatot, de sajna mi nők ezt kaptuk. :x

kacika: Nagyon édesek a gyerekid.Hogy ül már a picur :D, nagyon aranyos :D

mpart: nagyon aranyosak a fiaid ,látom ti is meztelenkedtetek a hétvégén abban a nagy melegben :D

mzx: nagyon aranyos a kislányod.

feri(mni): Nagyon jó képeket csináltatok a kis Liliről :D Nagyon tetszik a közös képetek.

ginger1: Nem is vagy "fehér bálna" :D még ugyan jol nézel ki, én ezt nem mondhatom el magamról sajnos :( A kis fiad meg egyenesen gyönyörü :) A tejpépet te a tápszer helyett adod vagy ez olyan jo hogy csak adod neki ,mert izlik? Már többször olvastam a tejpépröl, de fogalmam sincs, hogy ezt mikor kell adni neki.Mi tápszert és egy kevés anyatejet eszünk, már amikor hajlandó szopizni.Vagyis ez csak nálunk reggel van és utánna nem kell neki.Csak tápszert tudok neki adni, meg most elkezdtük az almát. :)

b.márti77: Örülök, hogy elment a banya töletek :D :D Jók a képek és a házatok is jol néz ki kivülröl.A Bence is nagyon ari. :lol:

mézgombi Remélem hamar meggyogyul a kislányod Julcsika :x Nagyon rossz lehet nyáron betegnek lenni ,föleg egy kis gyereknek.Hannusnak meg mennyi haja van te jo ég :D :D :D

mimi80

Kép
mimi80

Sziasztok!

Szóval csajok aki ráér aki nem én holnap ott leszek a Margitszigeten! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: Aki tud 10kor ott tali a hátsó(a Margit szigeti bejárónál) lévő játszón!

Aki eddig mondták hogy valszeg jönnek:
Kiszazsu
Petramama
Jimm
Beuska
Kvaszévi
Linocs

és még valaki de nem emlékszem ki :oops:

Lehet még csatlakozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Niki, jól emlékszel. Nem volt semmi gond vele, és tényleg aludt minden ki- és belépésnél. :lol: Már megrendeltem a képeket a Media Marktban! :wink:

Ja, és a kajamennyiség mellé Boti még megiszik egész nap kb. 3 dl teát vagy vizet is. :shock: :roll:

Mimi, nekem már megjött kétszer. Az elsőnél is simán használtam tampont, bár én császáros vagyok... szóval nem tom. Dokid mit mond?
A tejpépet adhatod tápszer mellett és helyett is. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

kvaszeva: tápi kérdés megoldva. Sok próbálkozás után a Humana-s tápszert eszi.
Tejmennyiséget nem nagyon tudom tornázni. Balcsin szobakiadással foglalkozunk. Egész nap rohangálok az ágyneműkkel amikor Zazi alszik (mosás, vasalás, lehúzás, felhúzás). Ha meg ébren van akkor megy az anyasági projekt. Nem tudok több terhet tenni apára. Már így is magára vállalta a takarítást, kertészkedést, vendégek szórakoztatását. A pénz meg sajna nagy úr.......

Mimi: a tejpépet tápszer helyett adtam, mert azt nem akarta enni a kis huncut punci. Meg szereti is. Meg szerintem nagyon jó a gyümölcsökkel összekeverni, mert úgy nem csinál neki olyan savat. (Bár ezt lehet, hogy csak én gondolom így. De mintha a tömény gyümölcstől nyafogósabb lenne).

Nekem is már megjött. Amilyen szerencsés vagyok már rögtön a szülés után 8 héttel. Nekem az első két alkalommal kényelmetlen volt nagyon a tampon. Mintha még nem rendeződött volna minden vissza odabent. A múlt hónapban már simán ment minden. Szerintem nyugodtan megpróbálhatod.

Kép
ginger1

jimm PÜ!

pepike

Kép

Kép
pepike

Nebula, ha ma tartod, boldog névnapot!

(Reagálni most nincs erőm semmire. Aludtam volna egy kicsit du. de csak addig sikerült, amíg a csöppöm cicin volt, kb. 15 perc, aztán ő felébredt, így én is, mielőtt elaludtam volna igazán.)
Vendég

Köszi a Hannus-haj dicsiket. :) Julcsika a fodrásza, ő szokta fésülgetni. :)
Bár most le van tiltva a kis lelkem. :( Jaj, csajok, nagyon húzós dolog ez az afta! Tele van vele a kis szája vele, nem bír enni, beszélni is nehéz neki, folyamatosan fáj, amikor ecsetelem neki, akkor meg üvölt. :( Olyankor én is sírok vele együtt...
És olvastam, hogy egy-két hét is lehet, mire elmúlhat. Szegénykém még játszóra sem mehet, mert fertőző, Hannit is nagy ívben kerülnie kell, én is folyamatosan mosom a kezemet, meg mosok utána mindent, ágyneműt, törölközőt. Szóval ismét jött vmi...

Hannus is csak 460 g-ot hízott az elmúlt hónapban, de ettől függetlenül nem kezdem el a hozzátápit 6 hónapos koráig. Beszéltem a nővéremmel erről, azt mondta, amíg ilyen jól néz ki a gyerkőc, szépen fejlődik, alszik, nyugodt, akkor biztosan nem éhezik. Meg különben is régebben nem méricskéltek, nem stresszelték magukat azon, hogy meglegyen a havi 600 g, meg különben én elgondolkodtam azon, hogy miért pont 600, szóval hogy számították ezt ki, meg miért biztosak benne, hogy ennyit kell gyarapodni egy babának. :roll: A másik meg, hogy szerintem ha gyümölcsöt is kap, attól nem fog jobban gyarapodni, hiszen nem olyan tápláló, mint pl. az anyatej vagy a tápszer. És szerintem nem is "tűrnek" tőle túl sokáig, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom Julcsinál. Én annak idején Sinlacot is kevertem neki bele, mikor a gyümölcs már kiváltott egy étkezést. Mondjuk Julcsinál teljesen másképp csináltam, ő kapott már elég korán pótlást is a szopi mellé, nála hamarabb kezdtem a hozzátáplálást. Hanninál úgy tűnik elég a tejem, meg ő már kezdetektől fogva aktívabb szopizós, így úgy döntöttem, ha csak lehet, kivárom a 6 hónapot. Legyen elég kifejlett a bélrendszere, meg had erősödjön az immunrendszere a tejcsitől, kapja ő majd a kiképzést, mikor Julcsi ovis lesz, és hozza haza a betegségeket...

Most mennem kell, nagyon nyűgös a kis betegem... :(

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Bocsika az eltűnésért. :oops: Egy menős héten vagyunk túl, nem sokat voltunk itthon, azért nem tudtam írni. Anyukáméknál voltunk hétvégén, előtte pénteken elmentünk Balatonszárszóra, barátnőmék nyaraltak ott, őket látogattuk meg. Szuper volt a víz, Dóri eljátszott a pokrócon, aztán aludt a babakocsiban. Vasárnap meg párom nővérééknél voltunk Pesten. Egy idős a kislánya Dórival. Először mindketten meg voltak szeppenve, aztán nem volt gond.
Néha volt időm olvasni, de írni nem. Megint tágra nyithatom a pilláim, hogy visszaolvassak, de nem baj. :)

Melinda

Kép
melinda80

mézgombi, jó, hogy leírtad, olyan megnyugtató, ahogy a hozzátápról írtál. csak az aggaszt, hogy most 2 hét alatt 10 dkg-t (kellett nekem leméretni) hízott és érzem, vmi nem OK. Na, majd 5 hósan kiderül, hogy 1 hó alatt mennyit gyarapodott, mondjuk nem úgy néz ki, mint aki éhezne....

Eddig nagyon szépen hízott, 3. hónál kezdett kevesebet szopizni, így 4 hós korára már "csak" fél kg-ot hízott. Az még tök jó, azóta telt el 2 hét és 10 dkg hízás, emiatt nyafizok. Amúgy tápot nem adnék neki, amíg van tej, az tuti. Ha kell, fejek egész nap, hogy több legyen. De ha nem kell neki???
Vendég

Fanetta, én is azt írtam anno, hogy szerintem túúúúl sok lesz az az egy hónap... Ezek szerint nem is marad addig. :) Lánykád hogy viselte? Nem volt "anyázás" ? :)

Kép

Kép
mzx

Lyányok, Ti meg hogy a répába tudtok ennyit sütni-főzni? Főleg, akinél több kismókus is ugrál??? Régen még én is főztem két naponta, de mióta Laura megszületett....vagy rendelek, vagy a nagymamik hoznak valamit :oops: :oops:

Kép

Kép
mzx

találtam Milánról a gépen egy tök jó képet. (6 hós volt)

Kép
Vendég

mzx: rosszul osztod be az idődet :wink: amikor Martin 4-5-kor keleszt enni, már nem fekszem vissza, hanem nekiállok főzni. Nálam általában 9-re kész az ebéd :wink:
Vendég

Jim, de édes! Mint aki egy bödön méz után jóllakottan nyalogatja magát.. :) Laura is megint felkel éjszakánként többször. viszont hízott is a plusz etetések miatt rendesen, az 5. hónapban 70 dekát :shock: .

Kép

Kép
mzx

Jim, Hanni az első hónapban több, mint egy kilót hízott, utána egyre kevesebbet, az utolsó hónap volt a legkevesebb, a 460g, előtte hónapban meg pont 600g volt. :) Ha nem kell neki több tejci, akkor tuti nem éhezik, meg én arra gondolok még, hogy azért sem tudnak annyit gyarapodni, mint újszülött korukban, amikor csak feküdtek, mert most már sokat mozognak, állandóan jár kezük-lábuk, forognak, plusz fejlettebb az idegrendszerük is, sokkal jobban figyelnek mindenre, és ahhoz is kell ám energie. Ráadásul meleg van, nekünk sem olyan az étvágyunk, mint télen, Hanni is éjjel ha felkel, akkor csak pár percet szopizik, míg a hígabb tej jön, csak szomjoltónak kell neki.
Szóval ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor már rögtön nem is olyan parás a dolog. :)

KépKép
KépKép
mézgombi

Móni: 70 deka az szééééép. És nem tudom, miért ilyen ritkán fotózod a kiscsajt, mert nagggggyon szép baba!!!!!!

mézgombi, sajnos nekem melegben is van étvágyam 8)
Vendég

Jim, biztos itt lehet a baj. :wink: Mondjuk így is 5 órákat alszom, hogy
6-7 körül kelek, de ez végülis megoldás lehetne... Igazából nem is kellene aludni, és akkor még angolt is tanulhatnék, vagy tornázhatnék. :)

Te meg inkább aludj vissza, mert tényleg gond lesz a végén veled is, rontombontom! :)

Kép

Kép
mzx

A kalapka sokat dob rajta, mert haja nem nagyon van egyelőre, és csak a nagy golyófeje virít a képek többségén.

Kép

Kép
mzx

Kvaszeva ,ginger1 köszi a anácsokat, sajna ég nem voltam dokinál a 6 hetes vizsgálat óta ,és akkor én hüle elfelejtettem megkérdezni.

jim: Szerintem amig nem sir a kisfiad addig biztosan elég neki a tejed.A hizásról meg annyit szerintem, hogy ha nem fog megfelelöen gyarapodni akkor ugyis mondják a csecsemő tanácsadáson hogy kezd meg a hozzá táplálást.A fejésért meg csak gratulálni tudok hogy ennyire kitartó vagy.Én is probálom mindig fejni, de sajna 30 mili a legtöbb az is fél nap után, de általában 20 mili.Sajna nem jön több ki

melinda80: jo mozgalmas hetetek volt :D .De legalább kimozdultatok :D nem mintha ezt nem tudnánk élöben megbeszélni :D

mimi80

Kép
mimi80

jim: Isteni ez a kép Milánról :D mézgombinak igaza van, mert tényleg ebben a melegben az én fiam is alig eszik.biztos nálatok is ez a gond

mimi80

Kép
mimi80

[quote="mzx"]A írta:mzx kalapka sokat dob rajta, mert haja nem nagyon van egyelőre, és csak a nagy golyófeje virít a képek többségén.

te nagyon gyagyás!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

mindjárt felrakok az én éhező fiamról egy aktuális képet.

sajna nem tudok visszaaludni, csak nézem a plafont :? Meg idegesít, hogy 5 részletben alszonm éjszaka :?

mimi80, igen, megvárom, majd ha hazajön a védőnő szabiról, mit mond. Mondjuk sejtem mit. Hedvig (brrrrrr, így hív), Martinka nagyon kis husi, nem kell neki mást enni, szopizzon csak! (ezt is telefonon) 8)

Kép
Kép
Vendég

Pepike! Az a valaki, aki még lehet, hogy megy holnap, az én voltam!
Kit hívhatok, ha megérkeztünk? Nem biztos, hogy pont 10-re oda fogunk érni...

Hozzátáplálást mi kb 3 hete kezdtük el, 4-5 napig adtam egy fajta kaját. Sütőtökpüré, sárgarépapüré(van, amikor húslevesből, van, amikor bébiétel), zöldségpüré, saját készítésű krumplipüré. Ma paradicsomos krumplit pürésítettem, de elbalfaszoskodtam, és nem készültem el időre, úgyhogy holnap kapja meg. Napközben baracklevet iszunk délelőtt, meg délután 1-2szer étkezések között. Persze kap vizecskét is Livi baba.

Mi is kipróbáltunk több tápit és a Milupa Milumil HA jött be eddig a legjobban, de már nem nagyon bír ki 3 órát sem, úgyhogy tegnap felírattam a 6 hósat, mert az már táplálóbb. Sajnos, vagy szerencsére Livike annyit mozog, viszont egyszerre nem tud sokat enni, úgyhogy valamit ki kell találnom addig, amig még nem kap rendes kaját. Jövőhéttől ebédre már lehet, hogy több zöldséget, bébikételt kap és nem tápizunk, mert már evés után nem tetszik neki a tápszer, viszont a kajából még nagyon enne.

Jim! a MIRA bébivizet nagyobb gyógyszertárakban lehet kapni.

Kinek ül már a babája magától? Livike már 2 és fél hónapja emelgeti a fejét, és félülésből felül, de magától nem hajlandó. Nagyokat nyögdécsel, és baromira szeretne már ücsörögni, viszont a nagy feje néha lehúzza, és lebólintja majdnem a lábfejét.

Kép
pété

Pété, akár engem is hívhatsz: 0630-427-9841

Alexa 7 hónaposan ült fel egyedül úgy, hogy nem támasztotta magát a kezével oldalt. (A támaszkodós ülést nem jegyeztem fel. :) )
Vikó is már régóta erőlködik felülni, a babakocsiban sem szeret már vízszintesen lenni, ezért én meg is döntöm neki mindig, hogy kilásson. :lol: De ha nem muszáj, nem ültetem, mert még nem elég erős a gerince.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?