Sziasztok
Vagyok már,csak néha még ideülni is lusta vagyok
Annyira meleg van
Habár most azért van egy kis légmozgás.
Először is köszönöm mondenkinek a gyerkők dicséretét
Linda:Szerintem egy jó darabig én is így leszek vele,hogy fogalmam sem lesz mit hol fogok találni
De mejd belejövök
Tündi:Tündéri Lucád ahogy kotor a Balcsiban,még apa is megcsodálta
Az én Lucám sajnos csípőficamos
kengyel van rajta.Ezt tőlem örökölte
De remélem lassan már túl leszünk rajta,pénteken megyünk Pestre kontrollra.
Természetesen eljöhettek hozzánk,amint beköltöztünk és elpakoltunk szeretettel várunk
Igen,tudom,hogy néztétek
Erika:És végül is mennyivel született Rékád?Nekem Milán 3700g-mal 39hétre,de hamarabb meglett mint Luca.9.20-kor feküdtem fel a szülőágyra,10-kor doki megvizsgált,nyoma sem volt még kitolásnak,10.10kor már kint volt
Azt mondta Erdődi dr,ez roham szülés volt
Lucával 8.40kor feküdtem föl és 11.47kor lett meg.Igaz vele nem voltak fájások,csak vizsgálatra mentem,előző nap elment a nyákdugó,és közölte dokim,hogy 3 újjnyira kivagyok tágulva.Nenagyon menjek már haza,hát maradtam
Évi:Ügyesek vagytok,nagyon klassz lett a szoba
Nekünk is narancsos lesz a nappali
Judit:Hát te is nagyon ügyi vagy
Én nem tudok rajzolni,kész vagyok amikor Milán kéri kamiont,rendőrautót rajzoljak neki
Mondom neki én csak virágot tudok
Rólunk:Tegnap megvolt a szemészeti kontroll Milánnak,rendben van eddig,6 hó mulva újra kontroll.Akkor már Lucát is viszem.
Mivel apa egyedül van,nem engedték el,így egyedül vágtam neki a városnak én is 3 gyerekkel.Odafelé busszal mentünk,vissza sétáltunk.Szerencsére jól türték a kicsik is.Lucának egy hangja sem volt,szundizott is egyet közben
Luca is elkezdett fogzani,alól a két szemfog,felől az első négy van nagyon beduzzadva
Dől a nyála,időnként kicsit már nyűgösködik,de ez még nem vészes,még éjjel is nyugodtan alszik.Fiúknál nem volt gond,csak azt vettem észre kint a fogacska,nem is voltak nyálasak sem
Remélem Lucusnál sem lesz vészes.
Egyébként nektek mi vált be fogzásra?
Na lépek,ebédet még be kell fejezni
Jó étvágyat Mindenkinek az ebédhez