Új privát üzeneted érkezett!

Pillanatok a délutáni sziesztából a teraszon

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
pimelinda

Köszönjük a képekre a dicséreteket! :)

Ivett,Balatonlellén voltunk,sztem igazi "gyerekparadicsom" a strand.

Linda,nagyon édes Réka.Milyen kis poficsekeket tud vágni :P Fogja még produkálni magát :)

Kép
Kép
tundi24

Ja igen,és még elfelejtettem..Linda,sztem nincs miért aggódnód Réka baba súlya miatt :) Van ott tejcsi,aki ilyen szépen hízik :)

Kép
Kép
tundi24

Halihó!

Réka Anna 2. nagyon cukker! :lol: :lol: 8) 8) 8) Réka Anna 1. pedig felállt! :shock: :shock: :shock:

Szép hétvégét!

Szilvi: 08.31 Erika, Bella nap

Kép
jaimee1

Erika! Hú ez nagyon király!! :D :lol: Gratula a hölgynek! :D

Linda! Gyönyörű Réka!!! :D :D Nagy formás baba.

Erika! A keresztelőt is beírhatom? (tábli)

Tábli: Már soxor "mondtam", de most megen... Akinek bármi akuális eseménye van, akár névnap... orvosi vizsgálat.... BÁRMI, amit megosztana velünk, az írja már meg nekem, hogy be tudjam tenni a tábliba. Hónap közben is, tényleg bármikor!!! Meg is köszönném eme segítséget, mert a 2 kölök mellett nem igen van időm, s enerdzsim mindent elolvasni, ill. nyomon követni és fejben tartani. Viszont szerintem mindenki kíváncsi ,hogy kinek, mikor, milyen esemény történik az életében...

Erika! És tényleg ne haragudj! Nem szándékosan hagytalak (megint) le a tábliról... Bár ez az adat most mentségemre legyen mondva nem állt rendelkezésemre.

Na menek hunyni. Ma egyedül fektettem a fiúkat és kissé nyúzott vok.

Jóccakát! 8)
szilbee

Tündi, köszi, már nem is aggódom, sokkal nyugodtabb vagyok, és ezt Réka is érzi, mert ő is :D

Kép
Lucának a fogacskáért :D

Erika,
Kép
Rékának a felállásért :D

Rólunk. A védőnő kölcsönadta a mérlegüket hétvégére. Babuci 110-130-140-et szopizik a mérleg szerint :) és tegnap este már alig volt nyűgös, már negyed 11-kor aludt :)

Kép
pimelinda

Sziasztok!
Megjöttünk tegnap este. Nagyon jó volt, csak hát rövidke :cry:

Nagyjából visszaolvastam, Popinak nagy-nagy gratula! Mostmár tréningezhet :lol:
Tündi! Nagyon édes Luca!

Készült sok-sok kép, majd sztem a jövőhéten töltöm fel gépre.
Lilcsi beszéde iszonyú sokat fejlődött, szinte napról-napra. Félelmetes volt tapasztalni :shock: . No, meg nagyon jól érezte magát ő is, már ébredések után azzal kezdte mindig, hogy "menjünk az erkélyre=udvarra". Alig tudtam becsalogatni a déli órákban.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,nagy nagy gratula Réka babának a felálláshoz! :) :)
Holnap megyünk be Szolnokra,vissza vinnénk a ládákat,ha otthon lesztek.

Linda,helyes,hogy megnyugodtál..szépen fejlődik Réka baba.

Nóri,és merre voltatok?Mostmár nem lesz megállás a beszédben Lilcsinél :) Várjuk a fotókat :)

Mi délelőtt paradicsomot főztünk be,Luca is segített,hát látni kellett volna.Talán tesóm csinált róla egy képet,mert mi nem vittünk gépet.

Elveszettek már sosem fognak jelentkezni????:(

Kép
Kép
tundi24

Lucának boldog hófordulót is!!!

Kép
pimelinda

Linda: Remek, remek, ügyesek vagytok! :D

Nóri: Üdv újra itthon, hiányoztatok!

Tündi: Vagyunk holnap, de azért csörögj majd ránk!
Lucusnak nagyon boldog hófordulót!!! :P Lassan tervezheted a szülinapi bulit! :shock: :P

Gratukat a felálláshoz köszönjük! :)

Móni: Ti merre vagytok?

Szilvi: Nem kell, mert még nem biztos. Ne dolgozz duplán, ha más lesz a dátum.
jaimee1

sziasztok!

Nah ide is eljutok!

Kérésre:

A gyaksziról: hát türhető volt elméletileg szülőszobán lettem volna de13 műszakból 9szer NST-ben volta( de ezt már irtam)
ebből egyet megúsztam mert pont akkor lett Bettike beteg!Bár utánna mondták is hogy hiányoltak! az NSTből mert másik tanuló vol t benn(elsős) s hát ő még nem tudta annyira!
8 szülést vezettem elég jók voltak. Gyenes doktornő is meg dicsért meg Dinya is( dagadt a mellem:-)

amugy ennyi semmi más nem történt. elmúlt fárasztóó volt, de gyorsabban telt mint tavaly!

KÉpzeljétek tegnap reggel hogy jártam

Reggelire bundáskenyeret csináltam s ahogy vettem ki az olajból, ugy kifröcsent az olaj s pont az arcomon landolt, tiszta pöttyös meg foltos vagyok, meg hólyagos, nagyon fájt tegnap!

de most mennek is tovább mert hiánxol a kisasszony
puszika
szép napot!

Kép
kbernadett

Sziasztok,szép napot Mindenkinek :) !
Először is:
Lucának nagy gratula a fogacskához és Boldog hófordulót neki:)
Popikának nagy gratula az álldogáláshoz:)jó erős lábacskákon áll :D
Gyönyörű szépek ezek a babák,egytől-egyig :)

Melinda:A te Rékád is gyönyörű és jó erőben van,bizti elég neki a tejcsi,de ezt a súlya is mutatja :)

Évi,Erika:Már a 30hetes 4D-n is megmondták nagy baba lesz Lucus,ott is már 1996g-ra saccolták:)Átlgos súly ebben az időben 1400g:)

Katlina:Már megvan a baba:)Csak 4 héttel hamarabb született 3000 g-mal:)

Évi:Haladtok a felújítással?

Rólunk pár szó:
Most csönd van itthon:)Apa tv-zik,fiúkat elvitték mamáék cirkuszba,Lucusom alszik:)
Jövőhéten már nálunk is festenek,aztán laminált padló rakás,majd lehet takarítani :( Ehhez nemnagyon fűlik a fogam :oops: Olyan meleg van.
Aug.19.-én lesz kész a konyhabútorunk és a függönyök is,aztán végre költözünk:)Már nagyon várjuk :) Csak Valiékat sajnálom itthagyni :cry: Olyan nagyon jó barátnő!!!!Itt minden nap talizunk,kicsik is olyan jól elvannak együtt,nehéz lesz nekik megszokni,ha már nem mindennap látják egymást:(
Holnap viszem Milánt szemészetre kontrollra,pénteken pedig Lucát visszük Pestre,nagyon remélem csupa jó hírt kapunk:)

Tündi:Tudod,mi a Kazinczy útra költözün,Ti messze laktok onnan?És Ti Linda?

Szilvi:Én is küldhetek a gyerkőkről képeket és adatokat a tábliba?

Teszek egy képet a két kis barátról(Milán és Diuska:) ) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Teszek egy-két képet :) Kép Apa és Lánya:)
Kép A fiúk:)
Kép Egy kis torna:)
Kép Délutáni szunya,míg anya gépezik:)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Betti, remélem annyira azért nem komoly és nem marad nyoma... emlékezetes bundás kenyeres reggeli lesz :(

Móni, Kazinczy út ??? fogggalmam sincs, merre van :oops:

Kép
pimelinda

Lucuska! Persze! Persze! Meg adatokat is a gyerekekről... rólatok! :) Nagyon szépek a gyerekek!! 8)
szilbee

Erika,akkor holnap csörgetlek tali ügyben,mert még nem tudom pontosan mikor is megyünk be,mert reggel tanácsadásra visszük Lucust.
Fejben már készülök a szülinapi partyra,csak sajnos apa nélkül lesz,de azért természetesen megtartjuk.

Móni,nincs messze tőlünk a Kaziczy út.De Lindáékhoz közelebb van,mert az ő utcájukról nyílik.Mi egyébként a fő úton lakunk,a szolnok felé eső részén.
Biztosan nagyon rossz lesz,hogy nem tudtok majd mindennap találkozni Valiékkal,de csak összehozzátok a randikat. A gyerkőcök gyönyörűek :) Luca kengyelben van?Csípőficam gyanús?Bocsánat,ha már írtad,de akkor figyelmetlen lehettem:(

Linda,az a Kazinczy út.ami a ti utcátokról nyílik,ha felőlletek jövünk a város fele akkor jobb kéz felől van,a "keresztes"utca.

Betti,jól meg jártad,de csak nem fognak megmaradni az égési sérülések.Rám is fröccsent már forró olaj,hát borzalmas!!Szerencsére elmúlt.

Kép

a hófordulós köszöntéseket! :)

Kép
Kép
tundi24

Móni: Mi is 1920 g voltunk 30+5. napon. :D be is voltam tojva, hogy szülöm én meg....
:? :? De nem volt gond....asszem. :D

Szépek nagyon a gyerekek!

Tündi: Okszi...
jaimee1

Kép

Egyéb korrekcióra szoruló dolog a táblival kapcsolatban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.08.03 19:31-kor.
szilbee

Luca! Boldogságos 10. hónapot!!! :) Kép
szilbee

Sziaszok.

Hu-ha.Popika tényleg belehúzott.nagy grat neki a felálláshoz.Számíthatsz rá ERika,hogy 10-11 hósan már magától futni fog :) :)

lucuska.nagyon szépek a gyerekek a képeken :)

Betti.de jó,hogy Te is jelentkeztél.Remélem hamar elmúlnak az "égési sérülések".Ügyi vagy akkor ha ilyen sok dícséretet is kapsz :)csak így tovább :)

Évi.hogy haladtok a felújítással?

Melinda.nagyon édik a Réka-képek :) hát tényleg jó súlyban van a leányzó.nagyon szép babóca.

Rólunk...Megint 3gyerekes vagyok,tegnaptól nálunk nyaral kerilány (6,5éves),úgyhogy van nyüzsgés :)...mindíg valaki éhes,,,szomjas...vagy vmi kínja van :lol: :lol: :lol:

Ma voltunk velük Abonyban a vadasparkban,utána délután már lassan az egész utca nálunk játszott--Zsolti hozta a haverokat,Timi kerilány az új barátnőket...én meg sütöttem a palacsintát.

Szombaton megyünk lagziba.Sziszi lesz az egy szem koszorúslány.Már le van a ruci foglalva---csütörtökön megyünk próbára stb...hát kivi leszek mit alakít...mert nagyon félénk mostanában :wink:

Vali.mizu veletek? háát hallod én még most sem tudom a Prevenart :( :( .pedig már el kell dönteni,mert aug 26-ig valamelyik kedden jelenésünk van tanácsadáson mind2-vel.Szegény Zsolti nagyon fél a szuritól.azt mondta el sem jön....még ha visszük se...

Ja...még valami.Zsoltim megtanult cipőfűzőt kötni :D :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Lucus!! BOLDOG HÓFORDULÓT

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Erika,ebéd után megyünk be,de hívni foglak,mert nem tudom,hogy ébred Luca.

Andi,gratulálok Zsoltikának a cipőfűzéshez! :) Biztosan feloldódik majd Sziszike az esküvőn.Képeket majd kérünk a csini koszorúslányról :) Bulizzatok majd egy jót :)

Reggel megvolt a tanácsadás.Lucus 9220g és 72,5cm.doki néni kész volt,hogy milyen barna a csajszi. :)

Szilbee,Andi,nektek is köszönjük a köszöntést! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap hazahoztuk Marcit! Nagyon tetszik neki a félkész vonat a falon :)
Nagyon jó volt a hétvégén a Balatonon, fürödni is tudtunk, szuper jó most a víz. Mikor péntek este odaértünk, Anyuék pont lent voltak a strandon Marcival. Mi utánuk mentünk, Marci kicsit megilletődött, mikor egyszercsak megjelentünk a strandon :)
De aztán feloldódott és nagyot hancúrozott Apjával a vízben.
Marci is egy kis szövegláda. Anyuék is elcsodálkoztak, mennyi verset és mondókát tud kívülről. Amiket a bölcsiben tanult, meg amiket mi olvasunk neki.

Hamar elment ez az 1 hónapos bölcsiszünet! Ma kezdődött a bölcsi, gondolom csak pár gyerek lesz. Nem volt semmi gond szerencsére, Marci szívesen ment, és rögtön odaszaladt a gondozónénijéhez, megölelgette, nagyon aranyos volt. Most már pelus nélkül vittem! Kíváncsi vagyok, hogy fog menni a dolog. Alváshoz használunk még pelust, de egyébként nem! Van amikor mondja, hogy menni akar pisilni, de leginkább magunktól visszük, mert azért nem mindig szól.

Évi! Szóval neked levágják a 2 méteres darabot? Hm, akkor lehet, hogy visszamegyünk majd a Dr padlóba. De azért még körülnézünk pár helyen, hátha akad szőnyegben is.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz Csongi szobája, tegyél fel majd képeket róla!
Én is teszek majd. Anyu megvarrta a matrac huzatot Marci ágyára, nagyon szép lett.

Tündi! Köszönöm neked is a köszöntést! Klassz lehetett a nyaralás, és nektek az idővel is szerencsétek volt! Tünemény aranyosak a képek Lucáról! nekem legjobban az tetszik, amelyiken ül a homokban, és még a pocakja is sáros :D

Melinda! A Te Rékád is nagyon aranyos, és tényleg jó húsban van :wink:

Erika! Én is gratulálok a felálláshoz!

Lucuska: Nagyon aranyos a családod, és a pici, mint egy angyal, ahogy alszik... :)

Na most már dolgozni is kéne....
judit_79

Egy kis videó:http://www.videoplayer.hu/videos/play/214096

Judit,Marci akkor jól vette a szünet utáni első bementelt a bölcsibe.:) :) A víz sztem is nagyon jó,mennék is vissza,jó volt hazajönni,de most meg jó lenne visszamenni :)

Kép
Kép
tundi24

Megvagyunk mi is!
Hétvégén falunapoztunk,Robinak nagyon tetszett,éjjel nem aludtunk,mert foggal szenvedünk
De szerintem már kibújt de reggel nem engette hogy a szájába kotorásszak
Na majd még később jövök!

Kép

Kép
katlina

Mórgen!

Tündi: Mi is megyünk Abonyba a keresztelőt megbeszélni!
4-5 között megyünk előreláthatólag, addig itthon vagyunk.

Judit: Dekisügyes Marci! :D Nem értek sokat a dologhoz, de 2-3 évesen sok verset, mondókát tudni, az nagyon jó!! :P

Andi: Éljen a cipőfűzés! Gratula hozzá! Hű, egyszem koszorúslány lesz Sziszi? Akkor a menyasszonynak fel kell kötnie a gatyát, hogy ne mindenki Sziszivel foglalkozzon! :D
jaimee1

http://www.videoplayer.hu/videos/play/214096 hátha most sikerül.

Katlina,Robikát is jól megkínozzák a fogmanók :evil: Luca sem akarja engedni,hogy benyúljunk a szájába.Képek vannak a falunapról? :)

Erika,4előtt szerintem odaérünk. És ha van még akkor vennénk is egy kicsit enni :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Kész vagyunk a lakással!!!!! (na jó, még egy kis pakolnivaló van)
Hú, nagyon jól sikerült, pedig nagyon izgultam! Rengeteget dolgoztunk vele. A párom szombaton fél 2-től fél 10-ig rakta össze a szekrényt. Aztán még csak megcsináltuk a konyhát is, és az előszobának egy részét, mert maradt még festék.
Képem még nincs, de délután rakok majd fel, mert nagyon büszke vagyok magunkra. Ja és Csongi mikor meglátta csak ennyit mondott: Hú, ez kirááááály! :lol:

Ne haragudjatok, de hulla fáradt vagyok, meg mennem kell be a városba, majd ha összeszedem magam, megpróbálok reagálni.

Évi és
Kép
csongianya

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Váncsodon voltunk, a román határtól alig valamennyire. Gyermekkorom minden nyarát ott töltöttem.
Simogatott Lilcsi bocit, lovat, malacot, kecskét, pipit. Barátkozott óvatosan azzal a falatnyi kutyával. Mondjuk ennél jobban nem is kell, hogy közelítsen a kutyákhoz :? .

Évi! Kivi vagyok a szobára, nekem nagyon bejön a narancs :wink:

Lilcsi is ment ma bölcsibe...kutyául hiányzik, hogy nem zizeg itt körülöttem :roll: . De ügyes volt, mert a gyerkőcök 90%-a sírva ment, de Lili a 10%-ban maradt....amíg láttam.
Remélem, biliügyileg is ügyes lesz. Mondtam, hogy már alváshoz sem használ pelust. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: És te hol vagy a képekről? :lol: Hát néztem azt az oroszlánt egy darabig, hogy milyen fajta kutya és miért csurom vizes.... :oops: :oops: :lol: Tök jó az a kis medence.

Ha már petyó, most váltottunk a Libero 4-re. 8)

Évi: Ha Csonginak tetszik, akkor csak szép lehet! 8)

Tündi: Luca imádnivaló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
A videjó is nagyon klassz, de jó is volt neki! :lol: Nademajd jövőre.... :wink:

Katlina: Hányadik fogacskánál is jártok?
jaimee1

Sziasztok!

Bocsi, de még mindig csak a képekkel jövök. Annyit azért reagálok, hogy pici Réka nagyon aranyos, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy tejhiánya lenne :wink: :lol:

Tündi Lucusa nagyon édes, látom élvezte a vizet :lol:

Lilcsi még mindig gyönyörű, gondolom is, hogy tetszett neki a "vidéki" élet :lol: Ja, ja Nóri én is hiányoltalak a képekről.

Lucuska, mekkora fiad van! A két fiús képeken annyira szembetűnő a különbség! Luca ahogy alszik...hm ennivaló!

No, akkor a szoba-konyha... mivel minden kicsi, így a képek nem igazán jól sikerültek, de ti akartátok :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Deeeee jó lett a szoba!! Nagyon klassz, ahogy a kék és narancssárga el van választva! Nekünk a hálószobánk ilyen narancssárga. Ez a kék szín is nagyon tetszik!

Nóri! Látom Lilcsi is élvezte a vizet. Milyen jó ez a medence! Nagyon aranyos Lilcsi, és csini a frizurája! :)

Nekünk nem sikerültek valami jól a balatoni képek, de azért teszek fel egy párat.

Kép
Kép
Kép
judit_79

Ilyen lett az ágy, és a kép "eleje"

Kép
Kép
judit_79

Nóri,nagyon szupik a képek.Látszik,hogy Lilcsi élevezte a nyaralást! :) Az a kis vmi,kutya? :roll: Nem is tudom minek néztem :oops:

Erika,Réka is egy tünemény :) Szerintem ha összeereztettük volna őket,jól ellettek volna egymással :) Keresztelő ügyben sikerült vmit intézni?

Évi,nagyon ügyesek vagytok apával :) Szép lett Csongi szobája.Nekünk a konyhánk és az ebédlőnk ilyen narancsos,de olyan "kedves" ez a szín szerintem.Ha majd csináljuk a házat kívülről én azt is narancsosra szeretném.

Judit,miért mondod,hogy nem lettek jók a ti képeitek?Szerintem nagyon jók,és Marci milyen nagy fiú :) Egy oylan függő ágyat én is elfogadnék :P Tuti jó lesz a kisvonat,írigyellek,hogy ilyen kreatív és ügyes vagy.Sajnos nekem nagyon béna kézügyességem van,remélem Lucának jobb lesz.Én rajzolni sem tudok szépen :( :(

Móni,tegnap is kérdezni akartam,hogyha átköltöztök majd,és nem zavarunk elmehetünk megnézni,hogy csináltátok meg a házikót?Mert mi is néztük azt amit megvettetek,és nagyon kíváncsi vagyok,hogy varázsoltátok át :)

Kép
Kép
tundi24

Ja,köszönjük a dicséreteket a videóra:) Sajnos csak ennyit tudtam megörökíteni,mert nem volt több hely a gépen,kamerát meg nem vittünk.fogalmam sincs minek van,mert nem is használjuk :roll:

Kép
Kép
tundi24

Nagyon jók a képek,majd holnap én is rakok fel!

Erika!
6.-nál járunk,de nálunk a berakódás felért egy fogjövetelel,mert amikor elkezd neki fehéredni az ínye alatt akkor már szenvedünk vele napokk óta,és mire áttöri akkorra eltelik 2hét is és addig mi nem nagyon alszunk :cry:
Popinak gratula az álláshoz :wink: :D

Tündi!
Megkésve de boldog hófordulót!

Robika annyira élvezte a sergőzést hogy nem is akart lejönni 4menet után síkított és szagatta a halyam hogy ő még maradni akar,már a végén tisztelet jegyünk is volt,persze azt is elsergőztük :wink:

Kép

Kép
katlina

Hali.

jöttem képeket dícsérni :)

Évi.nagyon klassz lett a lakás.nemrég láttam a régi "verziót" és nagyon szupi lett a válzotás :shock: :D .Szépen el is rendeztétek,úgyhogy érthető Csongi öröme.ügyik vagytok

judit.nagyon tuti a vonat.szépen megcsináltad.és mennyivel többet ér így,hogy anya festette :D
Jók a nyaralós képek is.De nagyfiú már Marci.

Nóri.Látszik a képeken,hogy nagyon klassz helyen voltatok és Lilcsi is tiszta öröm :D Melyik állat jött be neki a legjobban?

Csajok,segítsetek....hol nézzek magamra valami göncöt az esküvőre? Onix-ra gondoltam...és még?

Ma Corázni voltunk a 3gyerekkel....háátt nem kis műsor volt velük :lol: :lol: Kaptak pár rucit is.nagyon jó árakon lehet most venni mindent.

Tündi.ari a video...óóó én is úgy mennék...tiszta kedvcsináló :)

Katlina. hajrá!!!jóhetnek a képek :) Erika.dobj te is még a hajasbabáról :)

Jóccakát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hűha...tegnap óta senki :( Ki mit ténykedik? :)

Katlina,várjuk a képeket! :) Hát a fogakkal mi is szenvedünk,már 4hónaposan mondta a doki néni,hogy jön neki,errefel még most bújt ki :roll: egy kicsit szünetelt aztán megint fájt neki,megint szünet és megint fájt :( Írigyelm azokat akik simán átmennek ezen.

Andi,3 gyerekkel bevásárolni jóóó lehet :) Gondolom mindegyik másfele akart menni :) Mi is a corában voltunk tegnap,de rucikat most nem is néztem,csak kajcsikat vettünk.

Linda,te merre vagy?És Móni?Na és a többi elveszett?????

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Andi: Hát ez jó kérdés. A Hubai úton is van egy butik, én még mindig ott vettem kosztümöt vagy ruhát. SZépséghibája, hogy igen drága... :( :( :( És a butiksor az SZTK-nál?

Judit: Klasszak a képek! A mozdonyod is szupi!

Évi: Tényleg kirány lett minden! :D

Tündi: Mi nem csinálunk semmi különöset, szerencsére ma főzni sem kell. :D
jaimee1

Sziasztok :)
Vagyok már,csak néha még ideülni is lusta vagyok :) Annyira meleg van :( Habár most azért van egy kis légmozgás.
Először is köszönöm mondenkinek a gyerkők dicséretét :)
Linda:Szerintem egy jó darabig én is így leszek vele,hogy fogalmam sem lesz mit hol fogok találni :( De mejd belejövök :(

Tündi:Tündéri Lucád ahogy kotor a Balcsiban,még apa is megcsodálta :lol:
Az én Lucám sajnos csípőficamos :( kengyel van rajta.Ezt tőlem örökölte :( De remélem lassan már túl leszünk rajta,pénteken megyünk Pestre kontrollra.
Természetesen eljöhettek hozzánk,amint beköltöztünk és elpakoltunk szeretettel várunk :D Igen,tudom,hogy néztétek :)

Erika:És végül is mennyivel született Rékád?Nekem Milán 3700g-mal 39hétre,de hamarabb meglett mint Luca.9.20-kor feküdtem fel a szülőágyra,10-kor doki megvizsgált,nyoma sem volt még kitolásnak,10.10kor már kint volt :) Azt mondta Erdődi dr,ez roham szülés volt :) Lucával 8.40kor feküdtem föl és 11.47kor lett meg.Igaz vele nem voltak fájások,csak vizsgálatra mentem,előző nap elment a nyákdugó,és közölte dokim,hogy 3 újjnyira kivagyok tágulva.Nenagyon menjek már haza,hát maradtam :D

Évi:Ügyesek vagytok,nagyon klassz lett a szoba :) Nekünk is narancsos lesz a nappali :)

Judit:Hát te is nagyon ügyi vagy :) Én nem tudok rajzolni,kész vagyok amikor Milán kéri kamiont,rendőrautót rajzoljak neki :roll: Mondom neki én csak virágot tudok :oops:

Rólunk:Tegnap megvolt a szemészeti kontroll Milánnak,rendben van eddig,6 hó mulva újra kontroll.Akkor már Lucát is viszem.
Mivel apa egyedül van,nem engedték el,így egyedül vágtam neki a városnak én is 3 gyerekkel.Odafelé busszal mentünk,vissza sétáltunk.Szerencsére jól türték a kicsik is.Lucának egy hangja sem volt,szundizott is egyet közben :)
Luca is elkezdett fogzani,alól a két szemfog,felől az első négy van nagyon beduzzadva :( Dől a nyála,időnként kicsit már nyűgösködik,de ez még nem vészes,még éjjel is nyugodtan alszik.Fiúknál nem volt gond,csak azt vettem észre kint a fogacska,nem is voltak nyálasak sem :) Remélem Lucusnál sem lesz vészes.
Egyébként nektek mi vált be fogzásra?
Na lépek,ebédet még be kell fejezni :wink: Jó étvágyat Mindenkinek az ebédhez :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi!
Nálunk is ugyanez a szindróma van fogzás ügyben!

És itt vannak a képek! Kép
Robi és a kard!
Kép
Tamara a kis barátnőnk épp szeretné Robit :wink:

Kép

Szeretnünk a kacsában pihizni!

Kép
bambula

Kép

Kép
katlina

Kép

Kép
katlina

ÁÁáááá elveszett amit előbb írtam...:(

Erika,ma én sem sok mindent csinálok,mert hulla vagyok.Reggel szédelgősen ébredtem és a fejem is szét akar menni.Szerintem az idő,meg nem is aludtunk túl jól.Délben lepihiztem Lucával,de mire én elaludtam volna,ő felkelt :?
Olvastam a naplóban,hogy keresztelő letisztázva :) Éljen..szép amiról álmodoztál.Én is szerettem volna templomban férjhez menni,de apánk hajthatatlan volt.

Móni,hova jártok kontrollra Lucával?Tornázni jártok vhova?Örülök,hogy Milán szemével minden rendben van.Melyik suliba,oviba fognak járni a fiúk?Ne aggódj,abony nem egy olyan nagy város,hogy ne találnád meg azt amit kell :) Ami "fontos" mind egy helyen van szinte.És ha kell segítség és tudok,akkor segítek szívesen.
Fogzásra mi a pandol baby-t használtuk.

Katlina,Robika tiszta Jedy lovag lett azzal a karddal :) A videón is nagyon cuki.De úgy látom,hogy ő nem ezt a kiscsajt szemelte ki magának :P

Nóri,te mit csinálsz amióta Lilcsi újra bölcsizik?hogy telt az első nap?

Szilbee,fiúk?Mikor mentek nyaralni?

Kép
Kép
tundi24

Nekem is elszállt, amit írtam :evil:

A délelőttöm takarítással telt, babuci aludt, az estét piheni ki szegényke, megint éjfélig sírdogált :cry:

Tündi, Luca hogy kotor a vízben a videón :lol: már alig várom, hogy mi is mehessünk...
Úszni jártok még vele?

Katlina, hihetetlen, mennyit változott Robika :shock: és milyen nagy már :)
amúgy ki jár most ki, gyerekorvos? hallottam, h már nem a kórházból... és NAgypéter doktor bácsival meg voltatok elégedve? sztem ő nagyon lelkiismeretes

Kép

és képzeljétek! Réka reggel visszanevetett rám, úgy igazából :D úgyhogy jöhet ma bármi, ezt a napot semmi sem ronthatja el :D

Kép
pimelinda

Hali!

Lucus: Végül 3540 g lett 38+4-re. :) A vége felé már mindig 2 héttel nagyobb volt Réka méretileg. És III-s lett a lepény a 37. hétre. :) Türelmetlen is voltam, amikor 38. héten még mindig nem volt sehol senki. :lol: :lol:

Tündi: Igen, egyeztettünk keresztelő ügyben....nodaakkor már mindent tudsz. :lol:

Katlina: Jó a videó! :D
jaimee1

Linda: :D :D De jó! :D
jaimee1

Linda!
NagyPéter Róbertet nagyon sajnálom tényleg nagyon szerette itt mindenki,most majd valami nyugdíjas doki lesz de nem volt egész nyáron gyerekdokink csak majd szeptembertől lesz újra,most úgy néz ki kapunk egy gyerekdoki számot Szolnoki azt hiszem Éva a vezeték nevét elfelejtettem,ennek nem látom így értelmét hogy mindíg más jön,így soha senki nem tudja hogy mi is van a gyerekkel :twisted:
Most mennénk újra vérvételre mert ismét nem eszik.Éva néni meg nem akar Peritol szirupot felíratni(esetleg vérvétel után)de most akkor kihez menjek a kórházba,ez olyan körölményes így,így meg ha magánba visszük jó fizetünk de bánja a fene
Szemészet után van már tapasztalat inkább fizetünk!

Mosoly!Ez annyira cuki

Képzeljétek Robika azt mondja hogy Mamma,arra hogy anya azt mondja Te,apára meg Pá!!!
Sokmindent mond már Pá-pá,gá-gá,kell,tea,Pötyi a kutya-pö,Törpe-pe,cica,papa,tata

Tündi!
Ja kis Jedi lovag volt az unokatesóval 8) :D

Kép

Kép
katlina

Linda, jajj az első igazi mosoly,az annyira jóóóóó :) :) Úszáson most szünet van,majd szeptemberben kezdődik megint. Már várom:) Jó kis kikapcsolódás nekem is.Réka egyébként sztem rád hasonlít :)

Katlina,én vettelek fel msn-re majd ha bekapcsolod.Remélem nem baj :roll:
Két Jedytek van akkor :) Hány kg most Robika? Lassan beindul a beszélőkéje és jajj nektek :P

Erika,igen mindent tudok amit tudhatok :) De majd számolj be a ruhavásárlásról! :)

Andi,te is :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi
8700 volt fosós-hányós vírus előtt de azt sem pont előtte mértük szal lehet hogy több volt,most múlthéten mértük akkor volt 8400gramm,formás kis alakos kisfiú,de nem monthatnám rá hogy jó evő gyerek!
Ma délre nem volt hajlandó semmit megenni csak 4kiskocka dinnyét,uzsira félpohár joghurt de már ezt is úgy hogy a fél asztal kajával volt teli és nem volt jó eggyik sem,este evett rendesen és ez a napi adag,úgy eszik ha játszol vele és elvonod a figyelmét,de ez sem mindíg van így mert van amikor rá sem ismerek hogy milyen jókat és sokat eszik,mikor milyen lábbala kel fel!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi:Köszönöm előre is a segítséged,lehet élni fogok majd vele :) Lucával Pestre járunk az ortopédiai klinikára,Milánnal is oda jártunk,és maradtunk ott.A gyerekorvosunk azt mondta Luca csípője teljesen rendben van,még jó,hogy megmutattam a dokibácsinak,mikor Milánt vittük kontrollra.Feküdtünk is 1 hétig fent kórházban,sínbe tették a kisdrágámat :( Borzasztó volt átélni azt a szenvedést :cry: Azzal az 1 héttel együtt 3 hétig egy bútorlapon kellett feküdnie és nem vehettük föl,azt hittem megszakad a szívem érte :( De szerencsére az első hét után jól viselte a dolgokat.Zolcsikám a Somogyi suliba fog járni,ovi még nem aktuális,így azon még nem gondolkodtam és nem is tudom merre vannak ovik :(
Ja,Lucát nem szabad tornáztatni.

Erika:Így is szép súllyal született Rékád :) És most is nagyon jó súlyban van,igazi kis vasgyúró :)
Azt szeretném kérdezni tőled(mert olvastam,hogy Abonyban lesz keresztelőtök),hogy milyen feltételei vannak a keresztelőnek?Én nem vagyok megkeresztelve,de a párom igen és a leendő keresztszülők is.Így is megy a dolog szerinted?Mert Szolnokon Milánt így megkeresztelték.Esetleg tudsz telószámot adni,ahol érdeklődhetek?

Linda:Az első mosoly felejthetetlen :D Nagyon édi lehet a kis Réka :)

Na elteszem magam holnapra,fáradt vagyok :(
Jó éjt Mindenkinek,szép álmokat :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?