Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
még egyben vagyok ahogy látjátok Kép Kép

Panda
nekem max jövöhét péntek vagy szombaton kell befeködnöm ha adig nem akar kibujni Kép adig nem viszont adig minden nap kell járnom ctgre ma is kellet menem .

Judy
lehet hogy kari ajándék lesz belöle .Kép

Conti
nem tudom mert az orvos nem mondta én meg nem kérdeztem álltalában sietek meg az én agyam néha ugy müködik mint a szita Kép minden elfelejtek ha nem irom fel magamnak Kép.

Pocok
ne szomorkodj szerintem mindenki anyi amenyinek érzi magát Kép melesleg van amikor nekem is csokolomal köszönek a gyerekek pedig én csak 27 vagyok Kép.

Pusz Csics és petike
csics

Ilke
Megjött az album Kép Köszi szépen!
Ilke 3000-ért hozzádvágták a normand fát? Az tök jó, nekem kicsit nagyobbat 5000-ért adták (még örültem is neki Kép)

Kataa
Hanna is nagyon utánoz. Ma nagyon jó fej volt, (mikor nem az?) jön be a szobába és mondja hogy apa és húzogatja az öklét az arcán. Nem nagyon értettem mit akar, úgyhogy kimentem vele, hát persze apja borotválkozott Képnagyon tetszett neki.

Conti
Te aztán jó sok mindent főzöl. A férjem sem ette mag csak a rántott dolgokat, amíg nem találkoztunk Kép Azóta nevelem Kép
Hanna is elszalad a pelenkázás elől Kép

Gumicukor
Anyósoméknál és tyúkleves és töltött káposzta van.
A munkaidőm kötetlen, úgyhogy biztos fogok időnként csúszatatni. Úgy néz ki hogy 2 nap 6-6 óra ügyeletet kell tartanom, de azon túl eléggé kötetlen leszek. Persze ha munka van akkor munka van, és kaptam egy 4 órás titkárnőt (igaz kettőnké, de még sosem volt titkárnőm Kép) Én is régóta távmunkázom Hanna 4 hónapos kora óta, de az egész más volt főleg az elején, amikor még sokat aludt napközben.

Panda
Nagyanyám hatalmas lekvárfőző, és már mindenből főzött lekvárt, a narancsot szegény minden évben megpróbálja (csak miattam, mert én imádom), és még sosem sikerült igazán (sőt már volt ehetetlen is). Úgyhogy én szégyen szemre a boltban veszem Kép

Csics
Nagyon drukkolok, hogy meglegyen a karácsonyi kistesó!

Sasha
Hanna mondja szépen, hogy bugyi ha be van kakilva, meg ha szétszórta a bugyijait a szobában Kép Ő is mondja hogy vau-vau, meg hogy tutya. Minden állat vagy vau-vau vagy tutya Kép

Beszti
A Tesco-ban 1500/kg-ért vettem lazacot. Isteni volt (főleg miután egyedül ettem meg nagyjából az egészet Kép)

Megvolt a céges Karácsony (mármint ahol szakmai felügyelő teamben vagyok) kaptam egy gyönyörű (és drága) könyvet a világörökség részét képező építészeti emlékekről, meg egy doboz milka szaloncukrot Kép. Szóval elégedett vagyok Kép ALig bírtam hazacipelni a dög nehéz könyvet Kép

Karácsonyi menü
Nálunk lesz göngyölt pulyka kelt tésztában dütve, meg nekem balatoni fogas (a nagypapám szokta hozni és imádom, de az uram ki nem álhatja a halat). Meg sütök sütit (karácsonyi túrókenyeret, meg máktortát). Mi csak du-ra hívtuk a családot, csak sütizésre, és mindenki hoz valamit. Nekem csak tálalni kell Kép
Nagymamám hoz balatoni halászlét is, az aztán az igazi (persze a férjem azt sem eszi meg).

Megvettem ma hősiesen a fánkat, és haza is cipeltem. Az Bálint nem akart beengedni a lakásba, amikor meglátta mekkora. Kicsit elérzékenyültem, de a pasi 1m árában odaadta a fát ami szerinte 1,40, de a valóságban majdnem akkora mint én Kép

Puszi
dec8
dec8

Csics,
Hát a mindennapi CTG, az baromi utálatos, nekem is folyton be kellett bumlizni a klinikára. Én túlhordtam Solymeszt, noha pont az orvos által kiszámolt napon szültem, de mégis... Drukkolok!!! Kép

Kaki: Solymesz nem mond semmit, de látszik, amikor nyom, utána meg bűzölög Kép

Karácsonyi kaja: sonkás-sajtos hústekercs fehérboros-hagymás lében, majonézes saláták, sültkrumpli.
Hú, a karifát majdnem elfelejtettem! Majd holnap, vagy mittudomén...

Anyósoméknál lett egy kiskutya (a sógorom szerezte), valami spicc, Solymesz biztosan meg lesz vadulva érte. Már alig várom, hogy találkozzanak...

Zita
parazita

Nyuszi,

Ha Rh+ vagy, akkor ez érdekes... Lehet, hogy elcserélték a mintát (vagy a papírt), mint a barátnőm apukájánál, akinek az állt a leletén, hogy terhes Kép

Zita
parazita

Helló!

Conti!

Gabi se csípi a pelusozást, de néha csinálja azt a felmászom a pelenkázóra dolgot. Attól függ milyen kedve van!

Pocok!
Köszönöm szépen a linket és a tanácsokat! Kép

Beszti!
Reménykedem, de félek a földön kötök kiKép Ha idáig nem jött össze, holott akadálya nem volt, akkor addig nem is fog amíg a fiam szopik.

ZIta!

Na neeeKép Azt hittem a Junior c. film csak kitaláció, erre a barátnőd faterjánál meg mik derülnek kiKépKépKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Halihó!

Ma megint vásárolni voltunk, mégegyszer utoljára. Ma már őrültebbek voltak a népek, mint múlt hétvégén, mindenki meg van buggyanvaKépKép
De kaptam egy szép kis bokacsizmát kariraKép Gergőnek is akartam szandált, de nem láttunk. Kapott viszont egy rénszarvasos bábotKép
Karácsonyfánk még nekünk sincs.
Ja, egy őrült nő belénk jött hátulról, pont az én autómmal mentünk, pedig nem is én vezettemKép Szerencsére nem látszik semmi, csak a csaj rendszámtáblája esett le.
Annyi dolgom lenne, én meg itt netezek. Takarítás, sütés, ajándékcsomagolás. Na majd holnapKép

Fogyi
Egy kolléganőm kb fele akkora, mint volt, ő a mindmegette.hu féle elválasztós diétával dobta le a kilókat, és szép lassan, 1 év alatt, úgyhogy a bőre se sínylette meg. Azt hiszem az a lényege, hogy délelőtt csak gyümi, utána meg vagy szénhidrát, vagy fehérje, vagy keményítő, mindennap más. 90 napos a diéta.

Csajok,
a mensivel én is bajban vagyok, de nekem meg még nincs is. Ez normális????? Már 14 hónapos lesz a fiam. Még kb 3-4 szer szopizik. Hát így nem is tudunk kistesóban gondolkodni. Most majd ha szeretnénk, akkor el kell választani valószínű. Na, úgyis megyek dokihoz, kikérdezem majd.

Pocok
Boldog szülinapotKép

Csics
Megy a drukk továbbKép

Conti
Nem kaptam muffinformát a CorábanKép Pedig az alapanyagok már megvannak. Jobbulást!

pusz
Judy
Judy

Sziasztok!

Hála az antibiotikumnak már javulok, Betti meg csak egy kicsit köhög. Olyan aranyos, ha bekapcsolom a porszívót, magától odajön, hogy szívjam az orrát. Meglepett azzal is ma, hogy szoktuk énekelni neki a Teletubbies-ból a főcímdalt és mondja előre a Lalát és a Po-t.

Judy, ha még van időd, az ikeában kéne megnézni a formát. Én is csináltam nyáron ezt a diétát, és négy kiló lement, de nem bírtam tartani rendszeresen a napokat, így abbahagytam.

Nyuszi, a férjed rh-? Mert a gyerek az apja vérét örökli, és ha Te + vagy, akkor lehet ellentét. Nálam fordítva van én vagyok -, a férjem +. Szülések után mindig megkaptam a gamma globulin injekciót.

Dec8, nálunk pont fordítva, én utálom a halat a férjem meg imádja. Én akkor akadtam ki a halra végleg, mikor az apósom néhány éve karácsony előtt halat pucolt a konyhámban, míg én a munkahelyen voltam, de mikor hazaértem, még a plafon is véres és halpikkely voltKép Azt hittem nem élem túl a megrázkódtatást.
Egyébként a töltött kápi már a mélyhűtőben várakozik..

Nekünk műfenyőnk van pár éve, addig el sem tudtam képzelni igazi fa nélkül a karácsonyt, de nagyon szép élethű, jó dús. Ja és nem hullik, amit addig nekem kellett takarítani, mert mást nem zavart.

Holnap még pihizek, de hétfőn utoljára bele kell vetnem magam a tömegbe. Tök jó, a nagylányom már szüneten lesz, így a Betti marad itthon.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Emma betegKép Megy ahsa meg hányt is 2xKép De se láz, se más tünet nincs, elég jókedvű is, csak nem eszik valami jól, bár azért tápszert meg roit evett.
Pedig mától van itthona férjem, el is mentünka tescoba még néhány utolsó dolgoz bezserezni, erre Emma ott hányt, a folyosón, gondolom nagyon örültek nekünk. Az emeberek meg csak özönlöttek, a lábuke lé s enéztek, mindneki ment volna át aháynáson, félelmetes, a férjem a végén rátolta as kocsit hogy senki s csúszzon el, szóltunka biztonsági őrnek hogy hívjon takarítót, így vártunk kb negyed órát, mire szóltak hogy a takarító nem ér rá. Na itt sokaltam be, otthagytuk az egészet, sajnos én nem tudtam mivel feltörölni, ha őket meg nem zavarja hogy majd ki esik hanyatt rajta akkor engem semKép

Holnap mennénk tesómékhoz ünnepelni, de így nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Emam szülinapja óta nem vagyunk képesek összefutni, vagy Emam beteg, vagy az ő fiuk.

Sasha!

Emma is mondja a kuytámnak hogy "Boá" (Bori),a többi kutyára meg hogy kuty.
Amúgy meg most a kedvenc szava hogy "kaka", d emindenre ezt mondjaKép Reggel mutata bögrémre "kaka", mondom nem, bögre. Ő:"kaka" Én: Bögre Ő: "kaka". feladtamKép De amúgy meg ha kérdezzük hogy hol a kaki mutat a bugyijára.

Conti!

Nálunk is műfenyő van. De szerintem is szép, azért jövőre majd veszünk igazit.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Conti
Nekem nagyapám balatoni halász volt igazából, és minden nyaramat náluk töltöttük az unokatestvérekkel, úgyhogy láttam és már hal pucolást, sőt!!! Persze ez is csak szokás kérdése.

Csics
Hanna mire kezdtem megunni megszületett (5 nappal előb), úgyhgy nem is tudom milyen lehet a napi ctg, de el tudom képzelni. Drukkolunk továbbra is. Már fél naponta csekkolom hátha megjön a jó hír Kép

Pocok
Nem én az első kötetet kaptam Kép, és nincs is meg, csak nem fér el a polcon Kép

Manó
Nálunk a cipőt övezi a megegyezés hiánya. Én mondom cipő, ő meg babí, mondom cipő - babí. Szóval csak nem tudunk megegyezni.

Nálunk most én vagyok dögrováson. Remélem meggyógyulok karira, mert még egy csomó dolgom van. És holnap megyek a kórházba a leleteimért.
Képzeljétek jan 8-án lesz a Gyűrűk Ura beutatója, nekem meg aznap kell befeküdnöm a kórházba, pedig már nagyon vártam Kép
Egyébként az elmúlt 2 napban majdnem megőrültünk tőle, annyira hisztis és nyűgös. Jön a foga és hat az oltás is úgy látszik.

Puszi
Luca
dec8

Bocs, most ezt írtam alá rosszul
Szóval
dec8
dec8

Sziasztok

Mi is tulvagyunk az utolso hetvegen karacsonyig.A kozmetikus fodrasz egyveleget nagyon elveztem: )Azt mar kevesbe hogy megbetegedett anyukam taki nenije,es mivel o dolgozik estig,meglepibol kitakaritottam az egesz hazat.Hat a nyelvem logott a vegen,meg jo hogy Alex addig a dedieknel volt: )Megvettuk meg anyu reszerol az utolso ajandekokat es mindent becsomagoltam neki is.
A baratnokkel jo volt a tali,az amerikas csjszi megint hozott Alexnak Diesneys kerteszgatyot puloverrel,annyira cuki: )
Aztan meg a regi cegemnel is voltam (marmint a mostanihoz kepest eggyel elobbi: )karacsonyi bulin de Alexxal,mert ott vittek a gyerkocoket is,na jol kifaradt estere: )
Ja vedonononel is voltunk es kiderult hogy 10 foga van Alexnak,ugyhogy erheto is volt a nyugosseg: ))Kijott neki 3 ragofog egyszerre a betegseg alatt.Viszont nem hizott semmit,meg mindig 10 kg,de nott igy most 80 cm: )Neha meg kohog egyet-kettot,remelem nem esik vissza,ugy mint a Zalanka,a batyam kisfia.Epp csak kigyogyult mar ujra lazas: (
Megvettuk a karifat is,a kornyezetvedoktol a gyokerest,persze nem visszuk vissza bar igy eleg huzos mert 3e volt es csak 90 cm,de legalabb ne birja majd feldonteni,mar csak a foldjet kell letakarni hogy ne turkaljon benne: )
Ughogy jo suru volt ez a 3 nap: )

Ilke
Ne is mond,en is osszeszamoltam hogy Alex 9 fele jatekot fog kapni csak tolunk,ugyhogy ez mar vasarlasi mania kategoriaba esik egyesek szerint: ))

Conti
Jobbulast neked,hogy te hogy birsz ilyenkor is sutni-fozni: )

Judy
A Voltegyszer egy Mexiko-t,eleg vices volt de tetszett: )Majd eljon az ideje es Gergo is szaladgal egyedul Bar ahogy lattam mar kezenfogva is van sebessege.Alex kezenfogva nem volt ilyen szelsebes: )

Gumicukor
Mi ha jovore mar ott is lakunk azert megis a szenteste anyueknal lesz nagy csaladi korben(akkor mar a noveremek is jonnek: )Meg az elso nap is.Ugy az igazi ha sokan vagyunk: )Talan ha mr nagyobbak lesznek a gyerekek akkor valtoztanuk ezen is,bar nem nagyon szeretnem,mert a nagyik,dedik orome is nagyon fontos: )

Csics
Drukk!!!!Hat igen ott mindig sokan vannak,en fel napot vartam hogy egyaltalan lekeruljek az osztalyra az intenzivrol,orulhettem hogy egy 4 agyasban volt hely,nemhogy valogatni: )

Nyuszi
Gratula anyukad hazahoz,es mennyire van kozel hozzatok?
Hat igen az Alexander eleg nemzetkozi,mi is ezert valasztottuk,sot ha akovetkezo fiu lenne mar nincs is otletunk: )’

Sasha
Hat ezt tenyleg csa ka doki tudja majd megmondani,itt meg akarmi is lehet,baba is: )

Zsuzsa
Szurkolok hogy minden rendben legyen a dokinal es jojjon verge a teso: )

Mano
Szegeny Emma!Remelem karacsonyra rendbe jon,hat eleg felhaborito hogy hagytak ennyit varni : (Na en tuti odaszoltam volna vegen hogy valtoztatni kene a hozzaallason.

Na mennem kell,

Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

A tegnapi buli szuper, volt bar a delutani elokeszuletek kozben mar annyira elfaradtam es kivoltam, hogy el is bogtem magam. Plane hogy Emilia nathaja rosszabbodott es egesz nap csak felorat! birt aludni.Kép De ehhez kepest birta a vendegsereget (13-an voltunk) es este fel 10-kor tettem le aludni. Aztan ejfel korul elmentek a vendegek, Emi meg ketszer fent volt, de amugy aludt reggel fel 10-ig. Es ma mar sokkal jobban van, delutan is aludt 2 orat.
Viszont rengeteg kaja+pia maradt, ugyhohgy egy hetig nem halunk ehen. Harman is hoztak tortat, mert kedden lesz a szulinapom, ugyhogy uszunk a tortaban. Ez csak azert ciki, mert sokkal kevesbe kivanom az edesseget, mint mikor Emiliaval voltam terhes.Kép

Beszti, Conti

En A rH+ vagyok ugyhogy nem ertem, Emiliaval nem volt gond, asszem neki is ilyen a vercsoportja. De meg megnezem. A dokinenim szerint laborhiba lehet.

Beszti

Kepzeld megsem kenyersuto gepet kapot a cegtol ajandekba, pdig mar ugy rakeszultem.Kép Nem tudom mi lesz helyette.

Zita

Terhes apuka.Kép

Ilke

Elkuldtem a kari puding receptet, de elore szolok, hogy mar nem keszulne el karacsonyig, mert 3 hetet! kell pihentetni hutoben.hihiKép Jo fejek ezek az angolok, mi? Ilyen sokaig keszul, aztan 5 perc alatt megeszed... Szoval boltit rendeltem, annal is inkabb, mert tele van mazsolaval, amit en ki nem allhatok. Szoval onzo modon nem szenvedek olyannal, amibol aztan ugysem fogok enni.Kép
Volna egy keresem viszont, hulye fejjel elkuldtem mielott elmentettem volna, legyszi kuldd at a Continak is,jo?Kép Koszike.

Kataa

Anyu haza kb 4 utcara, 10 perc setara van tolunk, ugyhogy nem veszes.Kép Tok jo lehet ez a tomeges karacsony. Mikor gyerek voltam nalunk mindig csak szuk korben volt, igaz anyuek 9-en voltak testverek.Kép Hozzank 25-en jonnek a batyamek 3 gyerekkel, ugyhogy mi 9-en leszunk.
Vasarlasi mania nekem is van ha a lanyomrol van szo, bar ebben apat meg sem kozelitem. De o csakis a kicsi lanyaval ilyen.Kép
Nevotletunk lanyra meg van vagy 5, de fiura! Pedig a parom nagyon azt szeretne!Kép Sajna a novereek lenyultak az ir nagyapa nevet, azt szerettuk volna.Kép(Liam)

Zsuzsa

2.5m-es fa, nem semmi!Kép Nagyon ugyesek vagytok a sajat keszitesu diszekkel.En tul lusta vagyok az ilyesmihez.

Na megyek furdetni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Helló!

Manó!
Gyors gyógyulást Emmának, nagyon sajnálom, hogy ő is beteg lett.Kép Gyógypuszi!:Kép

Kataa!

Mára múlt el az összes látható tünetem, mármint vérzés ügyben. Még tegnap is volt ilyen barnás rózseszínes valami (bocsi)... Aztán ma egész nap úgy éreztem, hogy mindjárt megint megjön. Aztán szurkált oldalt a hasam.... Most már nagyon ideges vagyok, hogy mi a fene van. Az egész mizzéria 10-én kezdődött, vagyis 11 napja és mindegyikre jutott eddig valami. Babában én már nem hiszek, itt valami más lesz. Pedig olyan jóóó lenne. De ha január 15-ig nem jön meg akkor tesztelek mégegyet... de lehet, hogy január 10-énKép Ez van. Ja és azt hozzá kell tennem, hogy egész nap szédelegtem, és húzott a fejem. Az autóban meg hányingerem volt és amikor már nagoyn éhes voltam akkor is... GRRRR lehet, hogy holnap tesztelekKépKépKép Na csak úgy kíváncsiságból, de majd még meglátom.

puszi
sasha

Kép
sasha

Ja, azt azért ne felejtsem el leírni, hogy:Kép
Ma az Ásia Centerben összekaptam a párommal és a "szokásos" dac helyett végtelenül szomorú lettem. Sírtam. Utoljára terhesen (illetve a hasfájós időszakban a gyerekkel együtt) sírtam ami már több mint egy éve volt...
Na meg annyit járok pisilni, mint aki fel van fázva
A tünetek egybevágnak, de annyira zavar ez a mensi. Ha csak a negatív teszt lett volna mensi nélkül, az már mindjárt másképp hangzik, de így olyan gáz. Na jó abbahagyom a témát

Más. HAZA AKAROK MENNI. Csakhogy eladtuk és most itt vagyok anyóséknál és gyülölöm-gyülölöm-gyülölöm-gyülölöm-gyülölöm. Na nem anyósékat, csak a helyzetet, hiszen sosem volt még olyan, hogy nincs otthonom, nem az enyém semmi és ha már nagyon idegesítene, hogy mindenért rászólnak a gyerekre akkor hazarohanok vele. Az a gáz, hogy első naptól kezdve így érzek, esélyt se adva arra, hogy megszokjam. NEm akarom megszokni, de mégis kénytelen leszek elviselni itt még 2 évig legalább és már a páromnak kivan vele a hóbelebanca, hogy ezzel nyaggatom. Így most ti jöttökKép Titeket nyaggatlak ezentúl ezzel is, mert a Csabinak már nem szeretnék ezügyben többet nyafizni, hiszen mégiscsak a szüleiről és az ő "otthonáról" van szó, hiszen itt élt 2 éves kora óta.

Na megyek már mára
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Képzeljétek, november elsején sikerült kiköltöznünk Dunakeszire, és péntek óta már internetünk is van, úgyhogy megint tudok jönni.

A lakást és a várost már megszoktuk, megszerettük, sikerült úgy-ahogy berendezkednünk is, Peti is megszokta, jól érzi magát. Szóval minden rendben.

Nem ígérem, hogy megpróbálok visszaolvasniKép, remélem minden baba és mama jól van.

Csics!
Neked drukkolok ezerrel!Kép

Szóval ezentúl megpróbálok rendszeresen jelentkezni, bár éppen vizsgaidőszakban vagyok, meghát karácsony stb....

Peti már nagy fiú, majd mindjárt cserélek a profilban képet, és akkor meglátjátok. Még mindig cicizik, és már sok szót mond, nagyon barátságos és hála Istennek remek egészségnek és étvágynak örvend.

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok!

Sasha, ha esetleg mégis baba lenne, akkor meggondolná a férjed, hogy hamarabb költözzetek?
Én tíz évig eltem együtt apósommal, mielőtt el tudtunk költözni, de főleg a végén már nagyon nehéz volt. Igaz, az egy 3 szobás lakás volt, így valamennyire el tudtunk különülni. Sokat segített nekem a Barbival, mégis nem kívánom vissza azokat az időket. Két év milyen kevés tízhez képest, tudom ez nem vígasztal.

dec8, én is gyűrűk urás vagyok, de nagyon. Tűkön ülök a nagylányommal együtt. Tegnap pont volt az MTV-n a movie-maker.-ben róla, tök jó volt.

Manó, Emmának jobbulást kívánok! Karira biztos meggyógyul.

Nyuszi, azt nem írtad, hogy végül is a férjed rh-ja milyen? Mert ha ő is + akkor nem kéne ellenanyagnak lennie. Akkor tuti elcserélték.

Kataa, Bettinek is most jön a 10. foga, ez a második rágófog. Különösebben nem viseli meg, csak az étvágya rossz, igaz az máskor is.

Erről jut eszembe, folyton kajamaradványokat találok, süti, túró rudi, megkövült rántott husi. Elviszi a drágám magával, aztán "elhagyja". Én meg azt hiszem, hogy megette. Mostanában meg az tetszik neki, hogy ledobál mindent a pincelépcsőnél, ahol egyébként egy védőrács van. Ott is találtam már érdekes dolgokat.

Dió, jó hogy tudsz megint jönni, írjál miket mond már Peti.

Conti

conti

Dec8,
Mielőbbi jobbulást neked!

Kataa,
Mi 7 játékot vettünk eddig Lilinek + még a többi (ruha...)Kép. Az a baj, hogy akárhányszor elmentünk ajándékot vásárolni, ő is tutira kapott mindig valamitKép.

Nyuszi,
Köszi a receptet, átküldtem Continak. Azért ez a 3 hét elég sok. Hát idén nem valószínű, hogy belevágok, de azért nem adom fel teljesenKép.

Sasha,
Kitartás, küldök egy kis jókedvetKépKépKépKépKépKép

Dió,
Jó, hogy megint tudsz írni. Cuki a kép Petiről.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Nyuszika
Persze hogy elfaradtal,igy babasan egy vendegsereg dupla annyi energiat igenyel: )Vigasztalaskent,en egyaltalan nem kivantam Alexxal az edesseget,csak a gyumit,de azt nagyon: )Kb 1 honapja jott csak vissza a regi enem suti evesben.
Igen nagyon szeretem ha mindenki ott van karacsonykor.Ha a noveremnek nincsenek, akkor veluk elo telefonos jandekbontas van,hogy halljak mi tortenik nalunk: )
Az en ferjem is olyan hogy Alexnak barmit megvesz,maganak meg sokallja nehany dologert ugyanazt a penzt: )
Remelejuk hamar kiderul a baba neme es lesz boven idotok jo nevet talalni: )

Sasha
Hat ez azert eleg egybevago,szedules ehsegkor,meg furcsa mensi.Az en barinom most szulte a babat es az elso 3 honapban furcsa verses volt : )))
Drukkolok hogy az legyen amit szeretnel: )Kitartas anyoseknal,tudom nehez lehet(bar nem sajat tapasztalat)de en nem vagyok egy megalkuvo tipus es ha valami nem tetszik annak hangot is adok.Tudom ez neha nem jo: )

Dio
Szia megint,Gyere surubben!!!!Peti milyen sokat valtozott: )

Conti
A ferjem egy nagyon jo baratja is benne van a Gyuruk ura animacios teamben,Uj-Zelandon csinaljak az uj reszeket.Bar en nem vagyok rajongo,igy csak a veget neztuk meg amikor kiiratak a nevet: )))
Ja ,Alexnak is orssz az etvagya,azt hittem eddig a betegsegtol,de mindent rag,nyalaz es csak a cumisuveget eszi meg teljesen a tobbibol csak a felet: (

Ilke
Mi ruhat nem is vettunk,mert vesznek a nagyiek+rokonok.Meghat a noverem + sogornom kuldott neki eleget: )
Anyuval kieltuk a kislany ruha hajlamunkat a hetvegen vettunk ket keresztlanyanak gyonyoru barsony alkalmi ruhakat.Uuuugy irigylem ilyenkor a lanyos anyukakat: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, sajna még nincs jó hírem, bár már 3 napja különböző helyreállító progikkal nyűglődünk, a babanaplónak még nincs nyoma. Vagyis nyoma van, de csak egy link KépKépKép Pedig olyan file-t sikerült megtalálni, ami sokkal régebbi és már régen törölt KépKép Azért még reménykedem. A legrosszabb esetben van egy májusi elmentett naplóm cd-n, de május óta már annyi minden történt, hogy is tudom majd pótolni!!
Azért még reménykedem, drukkoljatok!!

Sasha
Tényleg kitartás!! Örülj annak, hogy legalább jóban vagytok egymással.

Nálunk anyós szinten egyre rosszabb a helyzet. Eddig én voltam az, aki csitítgattam a páromat, hogy azért mégiscsak az anyja, de tegnap nálam is betelt as pohár. Ő fölugrott a dédiékhez, persze anyósom pont ott volt. Ahelyett, hogy békülékenyebb hangnemben kezdte volna még ő ugrott neki a páromnak, közben szidva őt, engem. Azt mondja nem is akarja elmondani, miket mondott rám, mert az csak olaj lenne a tűzre KépAz egészben a poén, hogy én vagyok az, aki gyűlöli a veszekedést és aki mindíg arra törekszik, hogy beszéljünk meg dolgokat, erre kiderül, hogy szembe semmi, a hátam mögött meg minden rossz. Utálom az ilyesmit és elegem van az ilyen emberekből, ha neki úgy jó, hogy innentől kezdve el is felejtjük, hogy létezik, hát legyen. Sajnálom, hogy bedőltünk neki lakás ügyileg, így neki köszönhetjük, hogy esélyünk sincs most lépni. Sajnálom a dédiéket, mert ők sírnak, hogy látni szeretnének, de R megmondta, hogy csak akkor megyünk arra, ha az anyja nincs ott Kép és sajnálom Dodeszt is, mert a nagyapját sosem érdekelte, a másik nayganyja az ország másik csücskében, ezt meg itt elvesztette KépKép végleg. Azért mi annál is jobban szeretjük, hogy még azt a plusszt is tőlünk kapja meg Kép és azt beszéltük, hogy jövő karikor összehozunk neki egy kistesót, hogy majd egyszerre legyen a szülinapjuk csak 3 év különbséggel KépKép

Reménykedtem, hogy Karácsonykor kibékül R az anyjával, de erről már lemondtam. Már csak azt szeretném, ha nem mérgesedne tovább a helyzet....
Bocs az offért, de ki kellett írnom magamból, mert jelenleg a páromnak az anyja nevét sem lehet említeni, egyből a plafonon van. Nem is engedte, hoyg vegyek neki valami ajándékot...
Azért nálunk folyik a készülődés ezerrel. Ma du lesz még karifa dísz készítés, jön a legjobb barátunk + egy barátnőm a kisfiával. Szenteste hármasban leszünk csendesen, de előtte délután jönnek barátaink, másnap pedig utazunk az én anyukámhoz meg az ottani barátokhoz pár napra.

Rit és Csirk

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Lányok, lányok, Lányok Kép
Nem győzöm olvasni mennyit dolgoztok így a nagy karácsonyi rohamban. Ki lelvárt főz napokig, ki 2,5 órát vásárol, ki fenyőfát fűrészel, ki takarít, ki előfőzicskél.

LAZÍTSATOK!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKép
Élvezzétek a karácsonyt, és ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt tervezted ne bosszankodjatok rajta.

Ahogy hallom most itt az Andrássy úton bevásárlási káosz van megint!

Pusszantás mindenkinek majd még jövök ha tudok, ugyanis Christophert is be kellett hoznom ide a munkahelyemre, mert apja Bécsbe ment vásárolni a barátjával.

Puszika mindenkinek,

MJ - Móni
mj__móni

Sziasztok!
Már jó régen jelentkeztem. Sajnos internetünk továbbra sincs így csak írni tudok.
Az elmúlt hónap nekünk elég szörnyü volt. Azzal kezdődött, hogy a Petra belázasodott és hasmenése lett de olyan szinten, hogy egy nap kb 20-szor tettem tisztába. Pont hétvége volt és ügyeletről ügyeletre jártunk. Inni sajnos nagyon keveset ivott és hétfőn már annyira szörnyen nézett ki, hogy éjjel bevittük a László kórházba. Itt kiderült, hogy szalomonella fertőzést kapott. Én is megkaptam és nem szedhettem be semmit a terhesség miatt. Ahogy bementünk egyből infuzióra tették mert kezdett kiszáradni. Hétvégén mehettünk haza akkor hasmenése volt de már nem volt olyan vészes. Na a hétvégén a Petra megint szarul lett elkezdett hányni és egyre többször kakilt be. Az előzőekből tanulva, hogy nehogy későn menjünk be szombat éjjel visszamentünk. Megint infuzió következett és kiderült, hogy elkapta a Rota vírust. Megint egy hétig bent voltunk és hétvégén mehettünk haza erre hétévégére belázasodott és hétfőn visszamentünk. Kiderült, hogy a sok hasmenés miatt kapott egy húgyúti fertőzést amiből vesemedence gyulladás lett. Ezt csak vénásan lehet kezelni így megint bent voltunk egy hétig. Most még mindig kapja az antibiotikumot de már teljesen jól van. Most kell járnunk az I. számú Gyerekklinikára és januárba csinálnak még egy vizsgálatot és ha az rendben van akkor nem kell többet menni és a gyógyszert sem kell tovább szednie. Az a vizsgálat elég szar lesz mert katéteren keresztül feltöltik a húgyhólyagját és megröngenezik.
Annyira lefogyott szegényke de már kezdi összeszedni magát. Mikor hazajöttünk lábra sem akart állni olyan gyenge volt. Most már megint megy szépen. Az orvosoktól meg már olyan szinten fél, hogy ha valaki bejött csak ágyat húzni már akkor üvöltött. Nagyon anyás lett mert három hétig csak együtt voltunk és együtt aludtunk. Most próbálom visszaszoktatni az ágyába. Szopizni is elég sokat akar mert ha valami történt bent egyből kellett neki és volt olyan, hogy egy éjszaka ötször is szopizott. Annyiszor megszúrták szegényt már sehol sem volt vénája. Egy vérvétel kb. 5 szúrásból állt. (feje, lába, keze) Már az intenzívre kellett átmennünk, hogy bekössék neki a branürt. Próbálok elfelejteni ezt az egészet mert eléggé kikészültem tőle. Együtt sírtam vele annyira sajnáltam.
Mikor hazajöttünk elmentem az orvoshoz de minden rendeben van nem szedtem össze a kórházba semmi nyavalyát. Most vagyok a 26 hétben kb már 800-850g.
Hát kicsit hosszú lett de nem tudtam rövidebben leírni.

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok!

Ági, Petra és a kis Olivér
petra2

Sziasztok

Dio

Tok jo hogy megint tudsz majd irni, gyere minel gyakrabban! Hol laktok Dunakeszin? Eszembe jutottal am sokszor, mert voltam egyszer-ketszer az OTP fiokban. Nem ott laktok veletlenul a kornyeken, arra nagyon klassz kis tarsashazakat lattam!Kép

AGi

Szegeny kicsi Petra es szegeny Te is!Kép Ilyenkor mindig elszegyellem magam, ha kiborulok Emilia egy nyafogosabb napjan, mindez turo ahhoz kepest amiken keresztul mentetek! Remelem hogy vege es minel hamarabb felgyogyul teljesen es neked is kisse kevesbe strapas terhesseged lesz.Kép
(En holnap toltom a 15. hetet.Kép)

Conti

Nem tudom a parom milyen vercsoport, de majd megkerdezem.

Rit

Reszvetem az anyom miatt, eleg szornyu lehet egy ilyen csaladtag.Kép Fura hogy nem veszi eszre magat, mikor annyian ellene vannak...

puszi
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ilke, Kataa!
A képet nem tudtam kicserélni Petiről, ez kb. augusztusi.Kép De azért köszi!Kép

Nyuszi!
De,de, pont az OTP-vel szemben lakunk, abban a világossárga társasházban, ami mellett épül a másik! Tényleg klassz, mi is szeretjük.
Remélem, gond nélküli a babavárásod, minden jót hozzá!

Ági!
Neked is jó egészséget és főleg nyugalmat a babaváráshoz! Remeélem, mostmár minden rendben lesz Petrával!

Jó karácsonyi készülődést mindenkinek! De azért ne hajtsátok agyon magatokat!

Dió és Peti
Dió

Kataa
Nálunk anyámék száltak el vásárlás terén. Minden nap felhív, hogy még ezt meg azt vette Mancinak, egy darabig próbáltam túlszárnyalni, de már feladtam. hiába első unoka Kép
Idén először én hívtam meg anyámékat, meg anyósomékat hozzánk. Úgyhogy itt lesz a buli, be is vagyok pánikolva teljesen. Nálunk eddig mindig a legkisebb gyerekkel rendelkező családnál volt, de miután én vagyok a legidősebb mindig elmentünk az unokatesómékhoz. Amióta házasok vagyunk minden nap máshova mentünk, szóval még főznöm sem kellett. Most meg már 3 napja takaírtok, és közben olyan beteg vagyok, hogy csak na.
Kataa és te már láttad a Gyűrűk Ura 3. részét? Nem tudod nekem is megmutatni Kép (mármint nem csak a végén a feliratokat) Kép

Sasha
Nem lehet hogy az elhúzódó vérezgetés miatt szédelegsz? Én is szoktam ilyenkor, úgyhogy én mindig szedek vitamint, meg télen vasas pezsgő talbettát szoktam inni a menstruációs napokon, azóta nincs ilyen gond. De a felfázástól is lehet szédelegni, tavaj télen én észre se vettem hogy fel vagyk fázva csak nem értettem mitől szédelgek, aztán a pisiből kiderült, hogy fel vagyok fázva Kép De azért drukkolok a teszthez, hátha lesz egy jó kis meglepetésetek (én a terhesség elején is szédelegtem, de én mikor nem szédelgek). Bocs, tényleg eszméletlen mennyi tapasztalatom van szédelgés, ájulás és egyéb betegségek terén. Kicsit selejtes vagyok Kép
Kitartás, gondolj a szép új házatokra (rajzoldd le egy papírra milyet szeretnél, hol lesznek a szobák stb. és rakd ki hogy lásd, lehet hogy gyerekes, de nekem ez nagyon bejött, mikor hasonló helyzetben voltam, amikor nagyon kivoltam levettem a kis alaprajzomat és csinosítgattam, persze így is csak az oviban értem volna el vele eredményt, és még mindig nem olyanban lakunk Kép)

Manó
Jobbulást Emmának!

Conti
Letöltöttem a trailert a netről, de magát a filmet még nem sikerült megszereznem, pedig dolgozom rajta Kép
Hanna módszeresen elrejti a keksz maradékait a polcokra, és a játékai közé. Aztán másnap meglepve megtalálja Kép Mostanában odahozza nekem az üres szaloncukor papírt, hogy varázsoljak bele Kép

Ági
Remélem Patra már jobban van, szegényke nem semmi mit kellett átélnetek Kép. Azért remélem a karácsonyi nagy evészetben egy kicsit felerősödik újra. Örülök, hogy a picivel azért minden rendben, és te sem szedtél össze semmit. Felejtsétek el hamar a rossz élményeket, Petrát biztos felvidítják majd az ünnepek, és az ajándékok Kép

Anyám vett magának kenyérsütő gépet Kép Nem tudtok jó recepteket, fincsi kenyérkékhez? Esetleg a neten is.

A Príma Konyha tele van muffin recepttel, úgyhogy aki ebben akar kiteljesedni annak javaslom Kép

Új szavunk: ánci = tánci, és gyönyörűen riszálja magát hozzá Kép

Csics?????

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Mi is megvagyunk olvaslak azért bennetek.

Mi lehet vajon Csiccsel?

Rólunk: Márk szerencsére meggyógyult 1 hét alatt. Ma voltunk kontrolon és a dokinéni mondta, hogy helyre jöt.
Igaz één ezt már tuttam pénteken de azért muszály volt elvinni ma.

Nekünk az új szavunk: az ajtó az autó és még sok mindent mond most nem is sorolom tovább.

Na megyek
Sziasztok
Andy és Márk aki mindjárt 1 éves
andy78

Sziasztok!

Ági, mennyi szörnyű dolgon mentetek keresztülKép A legrémísztőbb számomra, hogy ti is elkaptátok a rotát mint Emmáék. Miért nem tudják ezt a vírust a kórházakból kiirtani? Ráadásul babásan csináltad végig. Minden jót nektek, és ne legyen több semmi baj!

Rit, kár hogy ez most karácsonykor csúcsosodik ki. Nincs benne (anyósban) egy olyan érzés, hogy elveszed tőle a pici fiát? Nekem míg élt az anyósom, folyton ezt éreztem, meg képzeld el, mikor jelen voltam, sosem szólt hozzám, hanem a férjemhez szólt, hogy a Zsuzsa akar ezt vagy azt stb. Engem sosem kérdezett. Elég sz.volt ez, mert egy jó ideig egy fedél alatt éltünk.
Fel a fejjel, érezzétek jól magatokat vidéken!

dec8, nekem van egy ismerősöm, aki remélem meg tudja majd szerezni a bemutató után a filmet. A 2.részt is így kaptam meg, most meg megsúgta egy angyalka, hogy karira megkapom a két torony bővített kiadását. Minden érdekel egyébként a filmmel kapcsolatban. Lányom szobája tele van poszterekkel, neki a gollam a kedvence, Bécsben vettünk is egy figurát. Na nem offolok többet, mert nagyon belelendülök.
Jobbulást neked is!

Na megyek sütni, kétféle linzer tészta figyel a hűtőben. Holnap még csomagolni, mézeskalács díszeket madzagolni, takarítani.. Én nem mondom, hogy pánikolok, csak egy csöppet izgulok.

Conti

conti

Sziasztok!

Én egész hétvégén rohangáltam, mint pók a falon, takarítás félig-meddig (inkább negyedig), úgyhogy holnap lesz dolgom rendesen.

Ilke!
Elég cukrot tettem a dzsembe, érdekes, hogy édes volt (kicsit émelygős is), mégis olyan keserű volt, mint az epe Kép. Ezt a második adagot még nem öntöttem ki, holnap kibontok egyet, megkóstolom, ha nagyon rossz, akkor kivágom az egészet.
Te mibe töltöd a narancslikőrt? Mert én napok óta szép üveget vadászok, de sehol nincs Kép. Találtam valami régebbi üveget, amiben vmi szósz volt, az egész jó, de csak 3 van belőle Kép.

A lekvár miatt különben nem idegeskedek, csak a beleölt időt (és kicsit a pénzt Kép) sajnálom. De senki nem marad ajándék nélkül, mert van sok lekvárom nyárról, amit úgysem tudnánk megenni, így eljándékozom Kép.

Ági!
Bár azt írtad, hogy nem tudsz olvasni, azért sajnálom, ami Veletek történt Kép.

Conti!
Nálatok is dúl a Teletubbies-őrület? Noémi nagyon szereti, de már Ádám is annyira odavan értük, hogy követeli, hogy tegyem be a kazettát a videóba.

Dió, Andy!
Sziasztok Kép! Írjatok gyakrabban!

Baba
Nálunk most a tesómék hajtanak egy babára, most volt az első "akció", hát kíváncsi vagyok, mi lett az eredmény Kép. Nagyon örülnék egy picinek, legalább lenne végre egy baba, akit nekem csak dajkálni kell, a szülei meg nevelhetik Kép.

Sasha!
Akkor ma mégsem teszteltél???? drukkolok, hogy mégis baba legyen Kép!

Ilke, Judy!
Köszönm a dicséretet a képekkel kapcsolatban. Mikor Anyósom látta az első néhányat, megjegyezte, hogy nem is tudta, hogy ilyen jól tudok festeni KépKépKép. De aztán kiábrándítottam...

Képzeljétek, ma voltunk a nagyimnál a tesómékkal, és ott volt az unokatesóm is. Aztán el kellett vinni egy tetováló szalonba, ahol kifúratta a nyelvét!!!!! Engem még a hideg is kiráz, ha rágondolok. Igaz, van a két fülében 9 fülbevaló, köldökpiercing, és azt hiszem az orrában is van egy kis pötty (de lehet, hogy csak a tesómmal keverem Kép).

Nekem Csics megígérte, hogy ír SMS-t, ha van valami esemény, de még nem jött semmi....

Most megyek pihenni, holnap nagy hajtás lesz. Csak tudnám, mit csinálok Ádámmal, mert Noémi most Anyukámnál van, így nincs senki, aki játsszon vele. Vagyis van, én, de nekem más dolgom lenne...

Jó éjt,
Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönjük mindnekinek, ma már Emma jól volt, nem volt fosiKép Most gyógytápszert kap, de nem hiszem hogy attól javult volna mert cska ma kezdte kapni délben, tejmentes diétán kell lennie. Da e azt nem tudják hogy mi a baja, csak most picit kímélni kella pociját.

Ági!

Ez szörnyű, mi is szinte ugyanezt éltük át tavaly, csal én nem vártam babátKép, így át tudom érezniKép Mondjuk mi az infúziót megúsztuk, illetve cska Emma, én nem.
Érdekes, mert én a szalmonellát nem kaptam el tőle, "csak" a rotát, az elvileg jobban fertőz, sőt, ő a szalmonellától még rosszul sem volt, véeltlenül derült ki hogy az is van.

Conti!

Szerintem akia Lászlóba megy akármivel rotás lesz. Kiírtani nem tudják, mert gyógyszer nincs rá, a körülményke meg nem olyanok hogy ne tudna trejedni. (Pl nincs a szobákban wc, ki kell járnia folyosóra, vérvételre kiviszik az összes babát, mindne reggel kint mérik őket a folyosón , orvosok, nővérek, szülők, ki-be járkálnak a szobákba stb.)

Sasha!

Hát igen, ez az együtt élés igenycsak nehéz dolog, és ez nem arról szól hogy az akivel együtt kell élni nem aranyos, vagy nem szertjük amúgy, csak kicsi az élettér, meg nem egészséges ha több generáció él kis területen együtt.Kép
Baba ügyben drukkolok, tesóm is 2menstruált" mikor terhes volta második fiával, kb 4 hónapos terhesen vette észre az orvos hogy babát vár, puffadt a hasaKép

Manó

KépKép
manó

Panda,
A szalvétatechnikás topicban írtam az üvegproblémárólKép, idén sajna én is küzdöttem ezzel. Tettem fel képkeket is a képekről+a likőrös üvegről is.Kép

Ági,
Hát ez szörnyű, szegény Petra.Kép

Conti,
Hű, neked megvan a második rész?Kép Mi csak az elsőt láttuk, de az nagyon tetszett.
Megnéztem a képet Bettiről és Liliről, aranyosak, köszi, hogy szóltál.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnpeket kívánok!
Azért próbáljatok meg pihenni is ebben a pár napban, élvezzétek ki az ünnep minden pillanatát!Kép Holnap én még legyártom a páromnak a beigliket, előkészítem a 24-i ünnepi vacsit, aztán kész. Csak a családé leszek.Kép
Kép
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Jó "reggelt"!

Én már kitakarítottam a fél lakást, míg Ádám aludt (csak 9-kor ébredt), nagyon kellett igyekeznem, járt is a kezem, mint a motolla Kép. De sajna még nem értem a végére Kép.

Ilke!
Köaszi, akkor megnézem a másik topikot Kép.

További jó készülődést mindenkinek, gondolom ma nem lesz túl nagy a forgalom errefelé Kép.

Kép

Panda

panda
Halásztelek

Ilke, dvd-n van meg, kölcsön tudom adni.

Panda, karira kap Betti egy teletubbies kazit is. Csodálkoztam is a tescóban, hogy volt vagy ötféle. A bbc-n minden nap nézzük. Különösen az a rész tetszik neki, mikor jönnek a hajók vagy az állatok, vagy a táncoló maci.
Ez a nyelvfúrás nagyon durva, nekem volt egy fiú kollegám, akinek volt ilyen, tök csúnya volt, mikor kajált valamit, és beleakadt a kaja. Na ez most elég gusztustalan volt. A tetkó még elmegy, de ez a sok fúrkálás nekem nem igazán tetszik. Max. fiatal lányoknak a köldökbe.

Csics, mi újsi?

Conti

conti

Sziasztok!

Látom mindenki készülődikKép Nálunk is megy, zserbó és püspökkenyér már a kamrában figyel, takarítás is készenKép Párom beszerezte a fát, hatalmas leszKép Annyira kiváncsi leszek mit szól hozzá GergőKép
Holnap délután, amíg alszik feldíszítjük, mire felébred jön a JézuskaKép
25-én aztán utazunk haza, úgyhogy jó sokáig nem jövök.

Ági
Szörnyű lehetett Nektek, nekünk az 1 hét is örökkévalóságnak tűnt a kórházban. Remélem gyorsan rendbe jön PetraKép Boldogabb babavárástKép

Conti
Megvan a forma, Ikeában tényleg voltKép

Zsuzsa
Szerintem nálam is ez lehet a helyzet. Gergő nagy cicista, nem tudom hogyan lesz így kistesó.

Manó
De jó, hogy jobban van Emma. Remélem mi se leszünk betegek karácsonykor. Sajnos az unokatesónak megint torokgyulája van, remélem nem kapjuk el, szerintem múltkor is tőle hoztukKép

Rit
AnyósKép BabanaplóKép Remélem jó hírekkel is jössz majd azértKép

Ilke
Megcsináltuk a naptárt, annyira tetszik nekemKép
Szépek a munkáidKép

Megyek tovább készülődniKép

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, álmélkodó babákat, jó pihenést kívánunkKép

pusz:
Judy és Gergő

Kép
Judy

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog békés ünnepeket kívánunk!

Kép

Banyóci és Gyurcika

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép, boldog karácsonyt kívánunk!

Kép

Zulu, Anna, Dávid

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok
En is kidoltem,tegnap minden elojel nelkul belazasodtam: (Estere mar 38.6 volt es mozdulni sem tudtam.Apa csinalt minden Alexxal,ejjel mar jol aludtam es most nem vagyok lazas de nagyon szedelgek.Meg jo hogy Alex eljatszik a jatekokkal.
Remelem azert holnap lesz eronk elmenni anyuekhoz.
MEgjo hogy nem kell csinalnom semmit,fogalmam sincs hogy tudnek igy sutni-fozni.

Rit
Anyos: (Hat O sem veszi komolyan a szeretet unnepet: (Remelem a babanaplo is meglesz azert.Jo unneplest anyukadnal.

Agi
Hu ennyi korhaz,megjo hogy Te es a kisbabad jol vagytok: )

Dec8
Bele tudok erezni hogy milyen lehet takaritani betegen,kiporszivoztam az elobb de tisztara kivagyok tole.MEghat mi gebek amugy is szedelgunk ha kell ha nem: )))
Nem lattam,sot meg az 1-2 sem,csak a veget: ))En nem szeretem es amikor nalunk volta DVD csa kaveget lestem meg: )

Zsuzsa
Remelem Elod majd jol dont es nektek is olyan hamar sikerul a kisteso mint ahogy szeretnetek: )

Mi is mindenkinek nagyon szep (es hat csak az lehet a gyerekekkel: ))karacsonyt kivanunk.

Pusz
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Békés, boldog ünnepeket kívánunk:

Djeszter, Marci, Dani és Apa
Kép
djeszter

Behoztam kicsit a lemaradásomat. 3 süti készen, ki van takarítva (nagyjából, még holnap az utolsó simítások Kép). Ajándékok becsomagolva. Mit fogok csinálni holnap?

Conti
Nekem is meglett a bemutató után nem sokkal a 2. rész, de aztán megvettem a hivatalosat is. Hát a bővített még nincs meg, majd mondd el milyen!

Ilke
nekem a 2. rész megvan számítógépen veg videókazin. A számítógépes nagyon izgi, a feliratozás teljesen amatőr, látszik hogy aki írta nem olvasta a könyvet, de ahol nem értette mit mondanak, oda írt valami halandzsát. Jókat lehet röhögni rajta Kép Persze ez előfordul a netről lopott verziókkal Kép

Kataa
Jobbulást. Rajtam gyorsan átment, bár 2 napig nagyon le voltam verve.
Elfelejtettem Boldog Hanukát!

Puszi
dec8

Kellemes Ünnepeket!!
Kép
dec8

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánokKépKépKép

Conti

conti

Sziasztok!

Nem hétfőn teszteltem, hanem ma! Délután 2-kor, mert nem bírtam ki holnap reggelig. Teszteltem és 5 perc bambulás után ebédelni vittem a gyerkőcöt, aki akkor ébredt fel. Utána nézem, hogy nagyon-nagyon haloványan van valami második csíkocska, de olyan mintha csak egy árnyéka lenne a kontroll csíknak. Gyorsan elrohnatam a barátnőmhöz, de ő is látta. Aztán itthon megmutattam a páromnak és ő is látta, olyannyira, hogy megkérdezte, milyen színűnek is kellene lennie, mert ő zöldet látKép És tényleg halovány zöld voltKépKépKép Úgy örült, hogy akkor most majd holnap jó kis karácsonyi ajándék lesz a családnak, erre én meg berezeltem, hogy máris el akarja mondani és ha tévetünk... Elrohantam orvoshoz 6 kor. Hát a dokinő csak 6-ig volt, de megnézi a portás vannak e még nála, ha vannak beír. Voltak, beírt. Sajnos csak beszélgettünk, mert manuálisan nem látta értelmét a vizsgálatnak,hiszen úgyse érezni még, az UH gép meg már ki volt kapcsolvaKép De azt mondta, hogy a tüneteim és a teszt babát jelent, na meg ez a furi mensi... Szóval mehetek vissza 29-én Uh-raKép ÚÚÚÚÚÚGY várom és annyira be vagyok zsongva, egész nap vigyorgok. Csak nehogy pofára essek. Na megyek fürdetni.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek nagyon boldog, bekes karacsonyt kivanok!
Es mindenkinek teljesüljön legalabb egy kivansaga a listan levök közül!KépKépKépKépKép

Mellesleg nalunk mar all is a feldiszitett faKép, igaz holnap lenne az igazi, de az nem megoldhato..Es az ajandekok is mar be vannak csomagolva...csak a fa ala kell majd pakolni...De viszont meg holnap mosnom kell, csak ekkor volt mar szabad a mosokonyha!De igy nem veszes!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldok karácsonyt kívánunk!
És boldog új évet iígy előre, mi holnap elutazunk és nem tudom hogy onnan tudok e jönni, bár viszünk laptopot, hátha kóros elvonási tüneteim lesznekKép

Sasha!

Én nagyon drukkolok hogy baba legyen! De szerintem az isKép A vérezgetés simán belefért még, a tüneteid egyértelműek, csak bizti korán tezsteltél. A szopi meg nagyon sok mindnekinél nem volt akadály, attól még jöhet a babu. cska a várható születési dátumát lesz nehezebb belőni, de ez legyen a legnagyobb baj.

Mi már délelőtt feldíszítettük a fát, képzeljétek válogattama díszeket és Emmának a kezébe adtam párat hogy vigye oda apának, erre odament, a férjem épp állította fela fát, és Emma rögtöna fára tette a díszeket! Hogy honnan tudta hogy oda kell???

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK

Kép

Sasha! Nagyon sok boldogságot és drukkolok a pocaklakónak.

Sziasztok

Andy és Márk
andy78

Sziasztok!
Csak röviden, mert nincs netem..
Mindenkinek békés, boldog, és nagyon nyugodt pihenéssel teli karácsonyt kívánok!!
Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Nyuszi, Emilia, APa es Pocaklako

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási hírem van Kép!

Ma megszületett Csics kisfia, Tari Imre Gergely 3500 g-mal és 53 cm-rel! Mindketten jól vannak, bár a baba veséjét még nem vizsgálták, úgy néz ki, nincs semmi baja Kép Kép Kép!

További kellemes ünneplést,

Panda

panda
Halásztelek

Csics,
ezért a hírért érdemes volt bekukkantani! Nagy-nagy gratula a legszebb ajándékhoz!KépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Csics!

Nagyon nagy grtaula Gergőhöz...illetve akkor most nem Gergő?Kép na mindegy, mindenképpen gartulálok! Cska karácsonyi baba lettKép Ennél szebb ajándék nem is kellett Szent estére.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Csics!
Nagyon sok örömet és egészséget kívánunk a babához! Legyetek nagyon boldogok!

Dió és Peti
Dió

Hali!

Pocok, Manó!

Remélem is, hogy egy pocaklakóm van, mert csak úgy nem olyan jó, ez az émelygés, szédelgés és valami húzza a fejemetKép Tegnap este is émelygéssel fejeződött a nap. Na majd később még jövök.

Csics!
Óriási gratulaKépKépKép

[color=#ff0000]
[size=-1]Így utólag, de azért nem megkésve[/size]Kép

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?