Sziasztok!
Én egész hétvégén rohangáltam, mint pók a falon, takarítás félig-meddig (inkább negyedig), úgyhogy holnap lesz dolgom rendesen.
Ilke!
Elég cukrot tettem a dzsembe, érdekes, hogy édes volt (kicsit émelygős is), mégis olyan keserű volt, mint az epe
. Ezt a második adagot még nem öntöttem ki, holnap kibontok egyet, megkóstolom, ha nagyon rossz, akkor kivágom az egészet.
Te mibe töltöd a narancslikőrt? Mert én napok óta szép üveget vadászok, de sehol nincs
. Találtam valami régebbi üveget, amiben vmi szósz volt, az egész jó, de csak 3 van belőle
.
A lekvár miatt különben nem idegeskedek, csak a beleölt időt (és kicsit a pénzt
) sajnálom. De senki nem marad ajándék nélkül, mert van sok lekvárom nyárról, amit úgysem tudnánk megenni, így eljándékozom
.
Ági!
Bár azt írtad, hogy nem tudsz olvasni, azért sajnálom, ami Veletek történt
.
Conti!
Nálatok is dúl a Teletubbies-őrület? Noémi nagyon szereti, de már Ádám is annyira odavan értük, hogy követeli, hogy tegyem be a kazettát a videóba.
Dió, Andy!
Sziasztok
! Írjatok gyakrabban!
Baba
Nálunk most a tesómék hajtanak egy babára, most volt az első "akció", hát kíváncsi vagyok, mi lett az eredmény
. Nagyon örülnék egy picinek, legalább lenne végre egy baba, akit nekem csak dajkálni kell, a szülei meg nevelhetik
.
Sasha!
Akkor ma mégsem teszteltél???? drukkolok, hogy mégis baba legyen
!
Ilke, Judy!
Köszönm a dicséretet a képekkel kapcsolatban. Mikor Anyósom látta az első néhányat, megjegyezte, hogy nem is tudta, hogy ilyen jól tudok festeni
. De aztán kiábrándítottam...
Képzeljétek, ma voltunk a nagyimnál a tesómékkal, és ott volt az unokatesóm is. Aztán el kellett vinni egy tetováló szalonba, ahol kifúratta a nyelvét!!!!! Engem még a hideg is kiráz, ha rágondolok. Igaz, van a két fülében 9 fülbevaló, köldökpiercing, és azt hiszem az orrában is van egy kis pötty (de lehet, hogy csak a tesómmal keverem
).
Nekem Csics megígérte, hogy ír SMS-t, ha van valami esemény, de még nem jött semmi....
Most megyek pihenni, holnap nagy hajtás lesz. Csak tudnám, mit csinálok Ádámmal, mert Noémi most Anyukámnál van, így nincs senki, aki játsszon vele. Vagyis van, én, de nekem más dolgom lenne...
Jó éjt,
Panda