Igen, igaz. De most nagyon rendes volt, mert amikor azt mondtam, hogy nem szeretném, hogy menjen, akkor egyből azt mondta, hogy jó nem megy. Csak most meg olyan egyszerűen lemondott erről, hogy lelkiismeret furdalásom van. Bár nem egy bulizós fajta, olyan informatikus, de hát az ikertestvére is megy a legénybúcsúba, azt meg tudom, hogy ők mennyire elválaszthatatlanok. Néha már túlságosan is.
Ezt a saját anyjuk mondta. No de a lényeg a lényeg. Mondtam neki, hogy menjen akkor, csak tessék úgy hazajönni, hogy szombaton szeretnék menni mindenképp a családomhoz. Azt mondta, ha lesz kedve elmegy, majd még meglátja.
Amúgy vezetni tudok, ezzel azt hiszem nem lesz baj.
Igazából azért félek ettől a sok utazgatástól, mert nem tudom hogy mit tesz a méhszájamnak, ha ülök sokat és ráadásul rázkódok is. Orvosom szerint a sok ülés okozhatja a méhszáj tovább nyílását. Ezért kérdeztem.
De megpróbálom, neki vágok az országnak. Először Dél-Kelet Mo.(180km), utána Észak-Kelet Mo.(200 km), majd Budapest(180km), utána Balaton(100km).
Lesz bennem km az biztos.
Fő a finom magyaros paprikás krumpli, olyan finom illata van, alig várom, hogy kész legyen.
Noel is már rúgdos, biztos "érzi" a finom illatokat.
Ez a pihenés mindenképp jót tesz. Meg az emelt adag magnézium és biztos az antibiotikum is, mert ma sem görcsölt még a hasam.