Új privát üzeneted érkezett!

Aida!
Előtejjel kapcsolatban - van akinek van és van akinek nincs. Nekem egyáltalán nem volt, és most sincs. Venned kellene szoptatós melltartót, vagy csak egyszerűen melltartóbetétet és az felissza.

Legénybúcsú - ha ő szeretne menni ne próbáld meg lebeszélni, bízzál benne, hogy annyit iszik majd, hogy reggel tudjatok indulni. Nem lenne szerencsés épp most, ha ebből újra veszekedés lenne.

Bocika1: ne törődj a sogórnőd és senki más megjegyzéseivel se! Az a fontos, hogy te jól érzed magad a bőrödbe, és csak azért, mert ő nem hord kismamanadrágot neked nem kell a hasad leszorítani. Én már legalább 4 hete kismamanadrágot hordok és nem azért mert nem tudnám magamra felerőltetni a másikat, hanem mert ez sokkal kényelmeseb.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Igen, igaz. De most nagyon rendes volt, mert amikor azt mondtam, hogy nem szeretném, hogy menjen, akkor egyből azt mondta, hogy jó nem megy. Csak most meg olyan egyszerűen lemondott erről, hogy lelkiismeret furdalásom van. Bár nem egy bulizós fajta, olyan informatikus, de hát az ikertestvére is megy a legénybúcsúba, azt meg tudom, hogy ők mennyire elválaszthatatlanok. Néha már túlságosan is. :( Ezt a saját anyjuk mondta. No de a lényeg a lényeg. Mondtam neki, hogy menjen akkor, csak tessék úgy hazajönni, hogy szombaton szeretnék menni mindenképp a családomhoz. Azt mondta, ha lesz kedve elmegy, majd még meglátja.

Amúgy vezetni tudok, ezzel azt hiszem nem lesz baj. :)

Igazából azért félek ettől a sok utazgatástól, mert nem tudom hogy mit tesz a méhszájamnak, ha ülök sokat és ráadásul rázkódok is. Orvosom szerint a sok ülés okozhatja a méhszáj tovább nyílását. Ezért kérdeztem. :) De megpróbálom, neki vágok az országnak. Először Dél-Kelet Mo.(180km), utána Észak-Kelet Mo.(200 km), majd Budapest(180km), utána Balaton(100km). :D Lesz bennem km az biztos. :D

Fő a finom magyaros paprikás krumpli, olyan finom illata van, alig várom, hogy kész legyen. :) Noel is már rúgdos, biztos "érzi" a finom illatokat.

Ez a pihenés mindenképp jót tesz. Meg az emelt adag magnézium és biztos az antibiotikum is, mert ma sem görcsölt még a hasam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:34-kor.
Vendég

Aida: Szerintem engedd el, kívánj neki jó bulizást, indulás előtt dícsérd meg milyen jól néz ki a ruhájában, ha kell javasolj egy másik ruhát, mert az esetleg jobban áll neki ... legyezd egy kicsit a hiúságát (főleg ha ilyen gyerekes:) a szombaton meg ráérsz gondolkozni (azért tudatosítsd benne, hogy azt csinál amit akar de szombaton mentek)... Gondolj bele hogy éreznéd magad, ha téged tiltanának le (akár csak egy sima érzelmi zsarolással) egy régóta várt buliról... Bevallom én hetekig füstölögnék. Ha meg jó szívvel mehet bulizni akkor jó szívvel fog hazamenni (ha meg nem akkor ott nagy a baj).

Tudod... el kell engedni, hogy visszajöjjön... (na ez az amit sok-sok szülő se képes ugye meglépni...)

Nyaralás: az kell... ha itt a baba nem lesz se időtök se pénzetek. Az elején legalábbis biztos, hogy nem (utána már más kérdés, mi mentünk és nagyon jót nyaraltunk egy félévessel.. még a kajára se volt gond mert még csak szopizott:). Az a néhány száz km. meg semmi. Vegyél be Béres magneb6-ot (A sima MagneB6-ot cseréld le SOS!!!!!) és hajrá:)

Érezd nagyon jól magad :)))
Vendég

Aida! Ha a dokid azt mondta, hogy nem kell feküdni, de az ülés nem tesz jót (akkor az állás mégúgyse), akkor mit csinálj? Én már nem igazodom ki!

Kép
zölddisznó

aida. kuldhetnel ide paprikaskrumplit ebedre.

London az azert mas, mint Sheffield :lol: apjuk megy oda a haverjaihoz a hetvegen, raparancsolok, hogy nezzen korul. :D

boci. en 8 hetes terhesseg ota hordok kismamanacit, mert kenyelmesebb! ne foglalkozz vele!

KépKép
KépKép
mush589

zöldi: kézenállás? :)))))))
Vendég

zöldi: Felváltva teszem. Fekszem ha pihenni vágyok, üldögélek ha már nem jó, majd sétálok ha már mindenhogy meguntam.

Istenem de szörnyűséget olvastam a 2100-es érték a terhesség alatt topikban.. Kisbaba 25. hétre született és sajnos hiába küzdött ügyesen, túl sok volt neki. És az anyukája a 16. héttől görcsölt, hiába szedte a magnéziumot akkor is görcsölt.. Ismerős eset. Istenem az ilyeneknek miért kell megtörténnie! :'(

Párom el van engedve. Rajta múlik mit tesz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: uramatyám... neked ennyire mazochista hajlamaid vannak???? Ne olvass már légyszi ilyen topikokat és sztorikat!!!!!!! Ez nagyon gáz.

Alapszabály, hogy ki kell zárni minden negatív infót és csak a pozitívakra koncentrálni (ld. mit tehet ilyenkor az ember). Ne érdekeljen mással mi történik mert az nem te vagy hanem más...
Vendég

Aida! Bizos, hogy most ilyeneket kell olvasgatnod? :twisted:

Kép
zölddisznó

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:35-kor.
Vendég

hátezaz.. Azért csatlakoztam ahhoz a topikhoz, mert ott úgy nézett ki, mindenki erőt ad, hiszen mások hasonló helyzetben vannak és mégis minden rendben. Teljesen megrettentem amikor láttam, hogy nem minden ilyen szép és jó. Ha tudom biztos nem olvasok bele..

Kész a finom paprikás krumpli!! Nyami.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Nem szabadna ilyeneket olvasnod, főleg ha rögtön magadra is veszed. Tudod hány embernek van infarktusa? De nem hal meg mindenik!
Inkább azon dolgozzál, hogy a félelmeid megszünjenek, mert szerintem a görcsök is attól vannak. És soha ne a rosszra gondolj!!
Légy optimistább!
Ennél nagyobb problémával is kihodják a gyerekeket. Én tudok olyat is aki annyira kinyilt, hogy a méhszájat bevarrták, és így is kihordta!
Optimistább hozzáállást! És ne rémiszgesd saját magad!!!!!!!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jójó tudom.. De pont azért olvastam őket, hogy erőt merítsek. Nem gondoltam... Most kaptam egy jó könyvet. "A siker titka - pozitív lelki beállítottság". Azt hiszem ez a nekem való. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hát ma nem az én napom van... Ma reggel a fiuk rángatak ki az ágyból...Olyan vagyok mint aki 3 hónapig nem aludt és ólom súlyú minden porcikám....Nehezen veszek levegőt,szédülök...Hmmmm mi lesz később???
Előtej:
nekem a terheségem elejétől van :roll: , onnan jöttem rá, hogy baba lapulhat a pocimban...Mondjuk én Hunit majdnem 3 éves koráig szoptattam, ugyhogy meglehet, hogy prolaktintúltengésben szevedek... :wink: :lol: De azt mondják, hogy ez nem irányadó, hogy később lesz-e tejed vagy nem...

Zöldi:
anyós megnyugodott, már másnap reggelre lecseréltetett minden zárat... :lol:

Aida:
szerintem is engedd el párodat . :wink:
És próbálj meg megnyugodni, veled nem törtőnhet meg ugyanaz, mint azzal a 25 hetes anyukával!!! :lol: Csak +++++++++++
Tudom könnyü mondani, de muszáj igy gondolkozz, másként tényleg bekövetkezik, az ember képes beleszugerálni saját magába a dolgokat...

Bocika:
ne törődj a sógórnőddel,hadd mondjon amit akar...Én is már elég korán kismama nadrágba jártam, 12-13 hetesen, mert az volt a legkényelmesebb...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja Zöldi, jót derültem a karosszékbe beragadós sztorydon. :lol: Én hintába ragadtam be egyszer :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

A kismamagatyákkal csak az a baj, hogy ilyenkor teljesen lefedik az ember hasát... az meg kész öngyilkosság ebben a melegben...

Én most azon filózok, hogy ki kéne mennem egy kínai piacra, beruházni 1-2 filléres gatyába, kioperálni belőlük a gumit és azt használni. Tréninggatyát már csináltam így, eszméletlenül kényelmes lett ráadásul gumi nélkül simán megkötősen lapos hassal is használhatja utána az ember (szülés után életmentő... akkor ugye már nem olyan hatalmas az ember hasa, hogy kismamanadrágot hordjun viszont még nem fér bele a régi cuccaiba. Téli babánál otthonra nincs is ennél kényelmesebb megoldás). Plusz ugye jól is néznek ki mert nem terhesgatyák :) (olyat kell venni amiben egy darab vastagabb gumi van a derékrészen, azt fél perc alatt ki lehet operálni)
Vendég

Én legutóbb a műanyag babaszékbe ragadtam bele :) A férjem a mai napig sem érti, hogy tudtam beleülni... pedig tényleg beleférek ha akarok:)))))
Vendég

marti. en is birnek aludni egy jot. sot egyre biztosabb vagyok benne, hogy ezt fogom tenni, amint hazaerek. csak nehogy megint elaludjam a jogat! :oops:

aida. tenyleg nem kene ilyeneket olvasnod!

en ugy bekajaltam. mndjart leborulok a szekrol.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok, egyszer írta valaki, hogy 'elhal' a topic-unk. 24 óra alatt 3 oldalt írtatok, nem győzöm olvasni. Este még be akartam kukk, de elaludtam.

Zölddi: jól vagyok, remélem Te is, az esés ijesztő lehetett, én állandóan a lépcsőktől félek. A helyszínekbe nem akarok beleszólni, ha tudok, akkor bárhová elmegyek. Jobb ötletem meg nincs. A babakocsi ára biztos, hogy forintban van? Nekem szerencsére csak pelenkát kell vennem, a többit már kétéve megvettük, meg 12 éve. Nekem is megrövidült a méhnyak, szerinted 3x1 MagneB6 elég? Nekem kevésnek tűnik. 2 éve a kórházban valami port adtak, az tényleg hatásos volt.

Aida: Azért gondolom, hogy a családoddal szemben neked van igazad, mert az anyósod tényleg nem normális, a többieknek meg sokkal megértőbbnek kéne veled szemben lenni, (még ha nem is mindig van neked igazad), Te most kicsit más vagy, ráadásul tanulsz, dolgozol, stb.
Egyébként a Te korodban én is, és mások is még tanultuk az együttélést, ami sajnos jár kellemetlen dolgokkal. Azért mondom ilyen bölcsnek tűnően, mert én 23 éve vagyok együtt a férjemmel, kb. 16 éve együttélünk, és mégcsak nem is szexeltem más pasival soha életemben (mondják is, hogy ezért jó hülye vagyok), ő volt az első, és az utolsó??? Szóval, nekünk is meg kellett élni együtt jót és rosszat, de nem beletörődni kell abba, hogy a másik valami neked nemtetszőt csinál, hanem tolerálni kell, hogy eddig ő is egyedüli volt, és ő is tanulja a közös életeteket. Ez nem azt jelenti, hogy mindent fogadj el, nyelj le, mert az később úgyis megbosszulja magát. De amit el lehet, azt el kell fogadni, ha nagyon szereted. Ő is így kell tegyen, különben nem megy. Pl. Most biztos furcsa, de az én férjem állandóan dolgozik, amióta ismerem heti 7 napot, nincs nyári szünet, stb. Viszont napközben sokszor hazajön, maga ura. Talán két éve van vasárnaponként itthon. Meg kellett szoknom, hogy lekoptak a régi barátok, barátnők, mert nem tudtunk velük menni sehova, de újak jöttek, a családi ünnepekre egyedül kellett mennem, stb. Ez nehéz volt, de egyikünk sem kapott otthonról semmit, anyagiakat neki kellett előteremteni. Vagy: utálja, ha megkérdezem hova megy, mikor jön. Biztos sokaknak furcsa, de én ilyet sosem kérdezek, esetleg ritkán, mégis össze tudom egyeztetni a programjainkat. Vagy: mi külön kasszán vagyunk a kezdetektől. Ezt ő javasolta, én erre megsértődtem, és dacból elfogadtam, jól tettem. Most büszke vagyok arra, hogy igenis minden közösnek a felét tudom fizetni, és mindenki annyit költ magára, amennyit akar. (Jó, amióta most gyeden vagyok - másfél éve - azóta ez kicsit felborult). Ja, és mindig lesznek olyan percek, amikor elzavarnád, vagy elrohannál, de le kell higgadni, aludni rá egyet. (Könnyű annak leírni, aki már túl van ezeken.)
Visszaolvastam magam, olyan mintha egy nyugdíjas oktatna egy tinit. Bocsi, mégcsak 38 vagyok.
Szóval, szerintem benne vagytok az átlagos családok mindennapjaiban, ilyen kilengések előfordulnak.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Márti! Nekem is légszomjamvan, és Hanna a húgyhólyagomra is rátelepedett. ...én a hintákba már bele sem tudok szorulni :wink:

bb! Naná, hogy Ft. Használt!
Én napi 800 Mg-t eszem, és az tűnik elégnek.

Kép
zölddisznó

hello bb. ez elmult par napban nagyon termekeny a csapat. en is csodalkozom. :lol: neked mar 2 gyerkocod van?

KépKép
KépKép
mush589

Boci!
Ne foglalkozz a sógornőddel! Hordjál azt, ami neked kényelmes! Nem tudom megérteni azokat a nőket, akik a terhességet is szépségversenynek élik meg... :evil: Én már kb. 8-10 héttől ilyen nacikat is hordok.

Aida!
Szerintem is engedd el a párod a legénybúcsúra. Aztán legfeljebb te vezetsz szombaton. Nálunk - mióta Apa kocsija bemondta az unalmast - mindenhova az én céges kocsimmal járunk, amit meg csak én vezethetek. Szóval most én mondom meg, hogy hova megyünk. :-D Imádok vezetni, nem is tudom mi lesz velem, ha már nem férek be a volán mögé... Nem akarok okoskodni, de 2100-es eredménnyel jót fog tenni ennyi utazás??? Persze szülőkhöz menni ok, meg a Balcsi is, meg az esküvő is, de így egyszerre nem túl sok??? Doki bácsid mit szólt ehhez? Megkérdezted???

Márti!
Délelőtt én is csak szenvedtem... megint fejfájás, álmosság... De most már jobb! Légszomjjal már én is küzdök, egyelőre csak hanyatt fekve, de eléggé rémisztő, hogy már most előjön ez a tünet! Milyen lesz még később???

BB!
Le a kalappal előtted, meg a férjed előtt!!! :-D Első kapcsolatod és ilyen jól összejött... ügyesek vagytok!!!

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska: No ez az!! Ezért kérdeztem itt rá, dehát mindenki azt mondta, hogy hajrá, pedig én aggódom, lehet vmit ki kéne hagyni.. Egyébként múlthéten még 2000 volt az érték.

Titeket az nem zavar ha a férjetek ölében meztelen lányok táncolnak?? Mert ugye legénybúcsú = sztriptízbár. De ha ez a bizalom alapja, hát menjen. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Musch! Elment az email.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Aida: ha ilyen a pacák amit leírtál, akkor meg húzzon a lópikulába. Egy nőt tessék imádni és értékelni, ezt számítógép elől nem lehet. A különböző para netezésről pedig hivatalosan is letiltunk... :D

Zöldi: Taperol megvolt:) még a szívhangját is meghallgatta! Minden frankón csukva, 5 hét újabb pihenő. Imádom ezt a dokit, elhatározuk, hogy operát hallgatunk szülés alatt. Mondta, hogy Wagnerrel készül... :D mondtam, nekem elég lenne egy nyitány valamiből. :D

ZÖLDI még egy dolog; az első babakocsit, a régi darabot, hol láttad? Megvenném.

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Húha ezt nevezem termésnek 1 nap alatt!

Nem tudom ki írta, hogy 3*2 Mg szed az 500 -ból de nekem a dokim szinte az első pectől ezt jvasolta. mindamelett néha nekem is vannak keményedésem.

isarenikő
Gratulálok a fiadhoz!!! Azok a szemek!!!! :roll: Gyönyörűek.
És helyes a pocid :D

sarmon
Irgykedek a segitségedre! :) És nagyon szép rucikat vettél! én istenigazából azt szeretném ha kislány lenne Manóci vhogy én lányos mamának tartanám magam, habár mindenki azt mondja, hogy el sem tud képzelni lányos anyukaként. :oops:
A te pocid is nagyon szép. Ez a kiugró köldök? Én azt hittem az amikor teljesen kinn van ?

bocika
Ne foglalkozz ki mit mond.
Én pl: egyszerűen csak olyan gatyókat veszek melyek kissé nagyobbak és gumis a derekuk. Egyenlőre még ez bevállik. Éppen azért mert ha megszülünk és lemegy a poci akkor még használhatóak lesznek. A barátosném ugyanigy csinálta és szinte majdnam a 9 hónapot kihúzta így. Én szerintem nem fogom de még bevállik a módszer.

Aida!
"Mert ugye legénybúcsú = sztriptízbár" -irod
Én már fuvaroztam részeg pasikat hazafelé legénybucsúból és pasi buliból nem minden esetben igaz ez. Egyszerűen csak szeretik magukat néha jól érezni női társaság nélkül.
De igen szerintem többek között a bizalom alapja az hogy nem agyalsz ilyeneken ha akar menjen és érezze jól magát. Neki is kell, hogy kicsit kiengedje a gőzt. Te pedig ne agyalj azon mi fog történni, örülj,hogy jól érzi magát a barátaival.
Vendég

eniko. koszi megkaptam. valaszt is kuldtem

zsiraf neked is ment a valasz ruci ugyben.

vera. liszt=liszt ferenc ter. margit=margit sziget.harmadik meg egy hajo. az a kerdes, hogy hol talizzunk augusztusban, csak sajnos senki se valaszol zoldinek :roll:

na megyek szunditok egy kicsit joga elott.

ez a kislany ma nagyon ra van allva a mehszajam rugdosasara. :o

KépKép
KépKép
mush589

Na hello csajok.Voltam dokinál, a babómmal minden rendben szépen fejlődik, megvan mindene, és valószinüleg kislány... :D
Őszintén szólva én inkább fiút vártam volna, de nagyon örülök a lánynak is. És ez még persze nem 100%. Kb 85%......

Aida: el kell engedni közben a másikat, sőt, ha tudsz, te is menj kötbe-közbe nélküle is valahova. És akkor nem érzitek annyira megkötve magatokat. És esetleg beszédtéma is lehet belőle (merre jártál, mit csináltál, mi történt veled, és ugyanezt ő is elmondja)

Na megyek, szunyálok egyet

Kép
galzsuzsa

aida. a sztriptiz barrol jut eszembe. engem egyszer elvittek magukkal a parom meg a haverjai. Haat en azota azt mondom, hogy akkor megy, amikor csak akar. Amugy nagyon vicces volt, mert en munka utan talalkoztam veluk, hullafaradtan, nadrag kosztumben. es a parom ahelyett, hogy a meztelenul vonaglo csajokkal lett volna el foglalva, utanam koslatot (bar, mosdo), hogy nehogy vaki azt gondolja, hogy en is itt dolgozom, es akarjon tolem valamit. azt hittem megzabalom!

KépKép
KépKép
mush589

zsuzsa. gratulalok a kislanyhoz! udv a puncis taborban!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, minden rendben, azt mondta nem biztos, hogy bennem van a baci, a minta szállítása közben is simán "összepiszkolhatták". Azt mondta, hogy amíg panaszmentes vagyok, addig jó.

Hogy tudtok képeket feltölteni? Nekem folyton azt írja ki, hogy hiba történt!
dcili81

cili. lehet, hogy tul nagy a kep? probald meg lekicsinyiteni. ha nem megy te is nyugodtan elkuldheted emilben nekem es aztan majd en felteszem neked.

KépKép
KépKép
mush589

zsuzsa es cili. azt elefelejtettem irni, hogy szuper, hogy mindekttotokkel minden rendben

KépKép
KépKép
mush589

mush próbálok tömöríteni, de lehet, hogy nemsokára megy

köszi

Kép
dcili81

Cili, galzsuzsa!
Gratula, hogy minden rendben van!
:D :D :D
Vendég

Manna! Az 30000 Ft!

Zsuzsi! Gratula!

Cili! Nagy marhasűgot mondott a dokid! Panaszmentesen is lehet fertőzésed. A véredet is "összepiszkolták"? Fura! A vérkéképedre mit mondott?

Kép
zölddisznó

zölddisznó: a vérképem rendben van. Vashiányom van, de én alapból is vérszegény vagyok. Azt mondta nem akarja megbolygatni a terhességemet.

Az eggyel előbbi laborom is ilyen volt, akkor küldték tenyésztésre, és negatív lett.

És tényleg nincsen panaszom, nem fáj ha pisilek, és inni is rendesen iszok.

Kép
dcili81

Cili! Akkor én keverlek valakivel? Magas FVS szám, Mags süllyedés, sok epitheliális sejt... nem neked volt?

Kép
zölddisznó

Most olvasgatom vissza az előző oldalakat, jó sokat írtatok.
Sokan panaszkodnak az anyósra. Azt kell mondanom, hogy hála istennek az én párom anyukája nagyon aranyos, és jól megvagyunk. Nálunk az én szüleim gondolkoznak úgy, hogy a párom elrabolta mellőlük az ő kicsi lányukat (aki mellesleg elmúlt 27). Sőt odáig fajult a dolog, hogy nem is beszélek velük. Egyálatalán.

Kép
dcili81

cili. mi toretent hogy odaig fajult?

KépKép
KépKép
mush589

Zölddisznó nem keversz senkivel én vagyok az. Egyenlőre ez van, majd úgyis kell mennem nőgyógyászhoz is neki is elmondom.

mush: ez egy nagyon hosszú történet. Az előző párommal 3,5 évet voltunk együtt mindin rendben ment, legalábbis azt hittem. Aztán megkérte a kezem, majd 3 hét múlva azt mondta, hogy mást szeret.
Nagyon magam alatt voltam hónapokig, aztán megismerkedtem a mostani párommal. Totál ellentéte az exnek.

Hogy belépjek én is az előző párom nekem is informatikus volt. A mostani meg kőműves-asztalos ezermester. Az előző kapcsolatban úgy éreztem nem is én vagyok a fontos, hanem az, hogy ő az apámnak feleljen meg. Segített neki, ha valami számítógépes baja volt, meg ilyenek. Az volt amit apám mondott. És ő úgy is cselekedett. A mostani párom életébe is megpróbált beleszólni, de ő nem az a fajta, akinek megmondják, hogy mikor menjen haza, meg mit csináljon. Nekem is mindig megmondta (melyik középiskola, melyik főiskola stb...). Aztán egyszer egy napon (novemberben lesz 2 éve) nagyon összevesztünk, mert megmondta, hogy nem enged el vele (egy vacsorát szerettünk volna kettesben). Nagyon összevesztünk erre ő az éjszaka kellős közepén kidobott az utcára. Ideköltöztem és azóta együtt élünk. Voltak próbálkozások, hogy kibéküljünk, de szerintük amíg én ezzel a férfival vagyok semmi esély nincs.

Válaszút elé állítottak, hogy vagy ők vagy a párom. ÉS én a páromat választottam. Mert úgy gondolom, hogy azért mert valaki elvált, attól még ugyanolyan ember mint az aki nem.

A legszomorúbb, hogy az apám kijelentett, ogyha én ennek az embernek gyereket szülök, az nem az unokája. Most itt tartunk....
dcili81

Cili kepei:
Kép Kép Kép Kép

Cili. majd kommentald oket legyszi

KépKép
KépKép
mush589

NAGYON KÖSZI!!!!

Hát ez lenne a pocakom, akmiben ott lapul Dániel. Ezek meg a kedvenc ruhadarabjaim. Imádnivaló ez a férfizokni, nem?

Kép
dcili81

Hat ez eleg szomoru :cry:

a halozsak nagyon tetszik! akkor nalatok fiu lesz?

tenyleg, szerettem volna velemenyezesre bocsatani, hogy ket garnitura agynemu kell a babanak vagy vegyek en is inkabb ilyen halozsakot?

KépKép
KépKép
mush589

elmentem jogazni. majd jovok.

szep a pocid.

KépKép
KépKép
mush589

Én azt hallottam ez jobb, mert ha forgolodik is a dereka nincs kint, a takarót meg lerúgja magáról. Én egyenlőre nem veszek ágyneműt, mert elég elsz neki egy lepedő, meg egy vastag meg egy vékony takaró. Párna még nem kell, a nagyokosok szerint legalább egy évig nem szabad párnát adni a babának.

Igen kukacos várható. A legnagyobb örömünkre!!!

Kép
dcili81

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:36-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?