Új privát üzeneted érkezett!

Először is most jöttünk meg Siófokról,rosszkislány módjára nem bírtam kihagyni és belemerültem nyakig a FANTASZTIKUSAN JÓ LANGYI vízben!!! :roll: :lol:
Másodszor nagyon köszike aki az olcsó babacuccos linket felrakta nagyon jó dolgok vannak benne és tényleg olcsón,Apát sikerült rátukmálnom hogy mégis veszünk egy új babakocsit bébikénknek! :lol:
Aztán a következő képen nézzétek meg hogy nekem micsoda segítőkész fiam van:
Kép

ÉÉéés a mai körútam termékei:
Kép

Bébic én egyenlőre beszerzek néhány 56 os darabot ,ennél kisebbet tuti ne vegyél.Aztán a többivel már szűkösebben bánok mert úgyis ráérek majd vásárolgatni ha már a baba meglesz.Én csak az első pár hétre biztositom be magam amig a fájdalmaim miatt nem tudok kimozdulni.Aztán ahogy nő a baba úgyis jön a tavasz majd a nyár akkor már vékonyabb rucik kellenek ugyis.Én inkább az egyéb kellékeket szerzem be pl.textilpelenka,hőmérő,lázmérő,ágynemű,fürdőlepedő,kistakarók stb.
Mush hát én tuti nem birnám ki h ne mondjam el boldog-boldogtalannak hogy milyen nemű a baba a pocakban,pláne a saját apukájának ne... :lol:
Zöldi nekem elsimulta köldököm de nem mutizom meg mert naaaagyooon csúúúnya! :lol: ha te sokat vásároltál már akkor te irtó boldog lehetsz!!! :lol: :lol:
Isarenikő ó a fiadnak azok a kék szemei!!! :wink:
Niki nekem is mostanság kezd égegetni a gyomrom,mint anno előző kettőnél is,Renné nekem mindig segit.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

megyunk Tescoba. na majd most kiderult hogy mekkora a gluten mentes valasztek. ehen halni biztosan nem fogok.
a melohelyen is kivetelezniuk kell velem nemely napokon. ma peldaul szendvicsek, meg pizza volt az ebed, ugy hogy en kaptam finoman elkeszitett sult (itt stir frynak hivjak) zoldsegeket meg rizst. fini volt, de most mar majd kiesik a szemem az ehsegtol. asszem veszek egy grill pipit, meg salatat, hogy hamar kajahoz jussunk, mindharman. :lol:

Tony osszerakta az agyat. Hatalmas. Majd csinalok kepet este. mar csak a matracra meg az agynemure varunk.es akkor atkoltozhetunk a haloszobaba.

KépKép
KépKép
mush589

http://www.vatera.hu/babakocsi_84064338.html

Ez Pesten van, és fix 4000.-.

Kép
zölddisznó

sarmi. nagyon edesek a cuccok, amiket vettel.azok a zoknik. meg kell zabalni.
hogy hogy megis az uj babakocsi mellett dontottetek? van mar valasztott?
es milyen ugyes a kisfiad!

muszaj tiszteletben tartanom a kivansagat. jobb lenne, ha en se akartam volna tudni, de most ez van. mikor megyek haza, akkor elmondhatom mindenkinek, csak itt nem reklamozom, hogy nehogy a barataink elszoljak magukat.
meg majd jovok ide, hozzatok lanyok, es nektek akar 100-szor is megirhatom, hogy kislanyunk lesz! :lol: :lol: :lol:

en meg nem tudom, hogy mi lesz a koldokommel. folyton valtozik. kivancsi vagyok, hogy a vegen kijon-e.

KépKép
KépKép
mush589

es hogy operalod ra az ulo reszt? ez annyira nem tetszik. :cry: bocsanat.

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Átutalás, vagy kp, ha személyesen veszi át az ember.
Licitáljak rá?

Sarmi! Ruhák tetszenek! Fiad is!

Kép
zölddisznó

http://www.vatera.hu/tobbfunkcios_babak ... 06308.html

...ezt azonnal elvinném!

2000.- és itt van Szentendrén.

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Bocsi többiek, szóljatok, ha már unalmas...csak nem akapom priviben, mert hátha valaki másnak is kell 2. kocsi(nyaralóba, nagyihoz...)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mush! Nem mindenkinek jön ki a köldöke. Nekem első terhességnél egyáltalán nem jött ki, pedig hatalmas hasam volt (4,40-el született a fiam) és az a barna csík sem jelent meg középen. És striáim sem lettek (bár ez valószínű alkati kérdés). Van egyébként képem a 40-ik hétről, de azt csak szigoruan privibe, ha érdekel (na ott nem kicsi a hasam) :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép
zölddisznó

Nekem meg ennél nem jött még ki aza barna csik...előzőekben már kinnt volt.Nálunk itt most tombol a vihar,a gyerekeim a térdemen... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ja,Mush azért döntöttünk az új kocsi mellett mert ma a strandon apa nézelődés közben elgondolkodott milyen ciki lesz jövőre lejönni egy gagyi babakocsival...én most ezzel nem azt akarom bántani akinek csak ilyenre telik vagy ez tetszik de nem akarom hogy azt mondják hogy jézus ilyen kocsiba tolja a gyereket aztán meg hogy akkor minek kellett 3 gyerek ha még normális kocsira se telik...meg ilyenek,jó hüle vagyok mi?Amit kapok kocsit azt szépen el fogom adni és beleforgatom az újba.Az újat se a legdrágábbat kell elképzelni,Apa max.30 ig enged menni.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szasztok:)

Hatékony napunk volt, leszerveztük majdnem az egész nyaralást:) (Kőszeg környékére... ami csak azért volt bonyolult mert sehol sem volt annyi időre szállás amenyni időre szerettük volna úgyhogy egész délelőtt a neten és a telefonon csüngtünk... de megvan:) Az összes bababarát panzió játszótérrel stb.:) a minden jól megy 2 hét kikapcsolódás jön (és teljes anyagi csőd... de ennyi kell).

Babakocsi: A babaszobát is mindenki figyelmébe ajánlom, ott is jó áron vannak a kocsik. (És nekem is van egy kocsim eladó, újszülöttkortól használható 3 kerekű jogger terepkocsi.... ABC Design Novus 3. 14e FT. Ha valakit érdekelne:)))) (Nem fogok egy újszülöttel babakocsizni úgyhogy teljesen felesleges csak nincs kedvem hirdetgetni)

Magnézium: nálam van, hogy 750mg. is lecsúszik egy nap (ezért nem szedem a sima magneB6-ot... mert az lófütty....) és néha még azt is kevésnek érzem. Pedig rendben a méhszájam stb. Egyszerűen érzékeny vagyok a frontokra. Ha valaki nagybani fogyasztó akkor kérjen a dokitól egy receptet magnézium citrátra, az marha olcsó a magneB6-okhoz képest... (KOMOLY megtakarítás amit sokkal értelmesebb célokra is el lehet költeni:)

Babaruhák: kb. 100 darabom van itthon... (nem vicc... 3 ládányi!). Kistesónak csak néhány 50-es átlapozós bodyt kell majd vennem, azt anno kölcsönkaptuk és nagyon szerettem őket. Nekem sok ruha kellett mert hetente csak egyszer mostam... napi 3-4 body meg volt, hogy simán ment a szennyesbe... (na jó, nem voltam egy pelenkázóbajnok:)))) (... nekem kell majd egy 56-os anorák és egy újszülött téli füles sapka is... de ha nem lesz akkor a baba egy 70-es anorákba lesz beburkolva:)))))) (bár inkább veszek egy 56-ost:))))

Aida: a kineziológus olyan mint a pszichológus, de mégsem az. A kineziológus inkább a természetgyógyászat irányvonala tartozik, senki sem ismeri el, hogy működik... Nekem viszont sokat segített:) (férjem külön mondta, hogy mennyire megváltoztam utána, nem rágtam a fülét hülyeségek miatt és nem azért mert nyeltem hanem mert eszembe se jutott... egyszerűen fel se merült egy csomószor.)

Férjek és a hason belül tanyázó utódok: A férfiaknak szerintem akkor koppan le, hogy ez tényleg egy baba amikor megfogják - már ha merik:) Hason belül érdekes, izgalmas, de ők nem mennek keresztül azon a komplett hormonális változáson amin mi így érthető módon teljesen másképp élik meg az egészet. Teljesen más gondolatok körül pörög az agyuk - pl. hogy fogják eltartani a családot, mi lesz a szexuális életükkel, mikor fognak aludni, lesz-e idejük a haverokra, hogy fog kinézni az asszony, elhízik-e, elsárkányosodik-e.... Csupa racionális gondolat:) Simán lehet, hogy amikor rúg egyet az utód akkor a fenti gondolatok egyike fut át az agyán nem az ami egy nőnek... így valszeg szerencsétlen ha akar ha nem egyszerűen rosszul fog reagálni. Mindezt egy hormonoktól csöpögő hisztis kismama előtt... Borzalom:) Ezt tudni kell róluk és bizony érdemes leülni és arról is beszélgetni mi mindentől félnek ők... mert nekik is vannak ám félelmeik csak ugye teljesen mások. Így ők is ugyanazt érzik néha amit a nők - ld. a másik nem érti meg őket. Persze ez néha nagy baromság de sajna néha nem az, néha az emer hajlamos eltúlozni azt, hogy ő terhes és babát vár. Én mondjuk ezért tartom ezerszer egészségesebbnek a 2. baba várását... Olyankor már nincs ideje az embernek az önsajnálatra és a sírásra. Na jó, bepróbálkozik de jó ha legalább néha sikerül...

A férjem egyébként mintaapa (asszem:))))). Ennek ellenére nem pelenkáz (már a gondolatától is rosszul van... tipikus pasi), éjjel mindig én keltem a gyerekhez, amíg pici volt nem is tudott igazán mit kezdeni vele. Aztán a baba nagyobb lett, lehetett vele kommunikálni. Most imádják egymást, a férjem teljesen lelkesen fürdet (újszülöttként azt is én csináltam - valahogy így alakult) stb. stb. A férfiak egyszerűen mások (ami nem mentség a tahóságra, a szemétkedésre és a bunkóságra!!!! Az nem emiatt van sajna.). Ez van. (Viszont érdemes kifaggatni őket néha a valódi érzéseikről... mondjuk egy gyertyafényes teázás vagy vacsora mellett - és igen, itt jön be az ha egy férj képtelen a kommunikációra... ami nekem egy rémálom lenne).

(Nálunk pl. annyira más a két terhesség, hogy döbbenet... Lillánál soha semmit nem cipekedtem, odafigyeltem minden megevett falatra stb. stb. Most gond nélkül cipelek fel a 4. emeletre egy 6 kilós dinnyét, hátizsákot stb. vagy cipelem Lillát. A férjem is másképp áll az egészhez, odafigyel rám, de már nem úgy tekint rám mintha cukorból lennék - és nem azért mert ő változott hanem mert én. Mondjuk azért néha rámszól, hogy lassítsak, de akkor is ég és föld a kettő. Bevallom nekem jobban bejön ez a második:)))

Bocsi a kisregényért.
Vendég

Lányok!
Olyan sokan írjátok a magnéziumot, mire szeditek, min javít?

Holnap megyek megnézem, kisfiú vagy kislány, persze ha ő is akarja.

Szopis honlapról én is rendeltem, egy jótanács, ne a tönkölyöset, mert több mint 3 kg.

Betti
Kép
betti0412

Ja és a kilók. Nálam 2 eddig, de úgy vettem észre, sokkal lassabb az anyagcserém, ritkábban éhezek meg, és fele annyi kajával is beérem, mint korábban, sőt, ha kicsit elengedem magam, reggel máris egy kilóval több a mérleg.
Érdekes pedig azt gondoltam, hogy a baba is felhasznál valamennyit, de az én megfigyelésem az, hogy sokkal jobban raktároz a szervezet még így a napi mozgás mellett is.

Betti
Kép
betti0412

most jutottam vissza a gephez.

zoldi. ha ezek kozul az egyiket meg tudnad szerezni en nagyon megkoszonnem.

http://www.vatera.hu/tobbfunkcios_babak ... 06308.html
http://www.teszvesz.hu/item409907981_ha ... elado.html
http://www.teszvesz.hu/item410438154_jo ... kocsi.html

teljesen mindegy hogy melyik, mert az evi ket alkalomra barmelyik megteszi majd.
elore is nagyon megkoszonom a segitseget!

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Az elsőt ha most leütöm, akkor az tuti a tiéd, és Szentende itt van egy köpésre, még postázni sem érdemes.
A másik kettőnek nem lehet tudni, mennyi a vége, mert nincs villámár, és sokan fognak rá licitálni.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Csajok!!!

A tegnap esti vihar előtti kánikula megviselt rendesen! Úgy fájt a fejem... :evil:

Tali: Nekem szimpi a Liszt Ferenc tér, meg a Margitsziget is.

Enikő!
Helyes a pocid, Levente meg gyönyörű kisfiú!!!

Bébic!
Köszönöm a bevásárló listát!

Nikianya!
Jó költözést nektek! A sav meg a Pumukli frizura összefügg? Csikizi a gyomorszájad a haja? :lol:

Betti!
Én is csatlakozom a tönkölyös szopipárnás gondolatodhoz! Én azt vettem, rohadt nehéz és a hasamra felkötni még nem is mertem. Viszont az illata állati jó!!! Szerintem ennek mintájára fogok anyuval varratni egy szivacsosat, vagy polisztirol gyöngyöst.

Kép
Kép
lbernuska

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:30-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:31-kor.
Vendég

boci. gratulalok, hogy apa is erezte a rugast. :lol:
nalunk a kiscsaj nagyon komotos. naponta 1-2szer rug egy parat aztan annyi. de annak a felebol a mehszajat veszi celba a huncut. ugy tunik azt a poziciot nagyon szereti. :lol:

zoldi. kuldtem privit.

eniko. johet a 40. heti kep.az emil cimet mar tudod. :lol:

el sem hiszem, hogy mar elkezdtem a 22. hetet. gyorsan megy az ido.

na mennem kell dolgozni.

KépKép
KépKép
mush589

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:31-kor.
Vendég

Nekem is hasonlo tapasztalat, este ereztem konkretan a nyuzsgest odabent :D
Szuper volt!!!

Mush, privi ment ruci ugyben!! :) Miniengedelyt kaptam ruciugyben

Kép
zsiraf8

zsiraf. kuldtem privit.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok,most végetem a vasalással,aztán gyorsan elszaladtam a postára átutalni a szopiscuccér a pénzt,aztán már csak várnom kell hogy érkezzen...Apának csak 12 ezret valottam be...de közel 17 ezer lett a vége a feladással együtt!De mostmár mindegy...sokhelyen csak a szopis párna 12 ezer,remélem nem csináltam rossz üzletet! :lol:
Eddig ha bárki kérdezte mikorra vagyok kiirva,mondom mindig hogy decemberre,azt szokták mondani hol van az még,ma meg 3man is azt válaszolták hú az már itt van nem sokára!Na erre én meg jól beijedtem...eszembe jutott az előző 2 szülés,meg hogy még mennyi mindent kell venni addig a babának. :roll:
De viszont már nagyon várom a nagy találkozást Írisszel.Megyek kajálok valamit,aztán alszom a gyerekekkel,valahogy ma olan álomkóros vagyok. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

na a friss pocakom:az elsőn már látszik a kiugró köldököm...
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

csaki.
tegnap talaltam glutenmentes crumpets-t. "csak" ket es felszer kerul tobbe, mint az altalanos, es kevesebb is van benne. azt hiszem szinte az osszes glutenmentes cucc, 2-3-szor kerul tobbe, mint a normalis alternativaja. es kozel sincs akkora valasztek.
tegnap vettunk retestesztaba csonagolt rakocskakat, es hat ra kellett dobbennem, hogy olyat se ehetek tobbet. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Sarmon! Nagyon szép a pocid, és szépen nő.
Olvastam a szüléstörténeteidet, hát nem semmi, amit veled műveltek, de abban bízzál, hogy ez most csodálatos lesz. Ugyanannál a korháznál és dokinál fogsz szülni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush!

Mi az a crumpets?
Sajnos minden kajának aranyára van, ami cukor, vagy gluténmentes. Ez is jó üzlet valakiknek.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eniko. majd csinalok rola kepet, mert nehez elmagyarazni. nagyon angol cucc. a kenyer piritoba kell betenni, aztan ki vajjal, ki nutellaval, sajtkremmel stb eszi meg.

sarmi. szep a pocid. jo alvast. helyettem is aludj egyet!

KépKép
KépKép
mush589

Röff!

Musi! Babakocsi megvéve! Részleteket írok,ha az eladóval felvettem a kapcsolatot. Jelölj vissza MSN-en!

Beni! Beírtama a táblába a helyszínt.

Csajok! Nyilatkozzatok, hogy
1. Liszt F. tér
2. Margit sziget )Holdudvar)
3. Vogue állóhajó (Margit sz. bellett Pesti oldalon)
4. Más ajánlat
legyen a tali helyszíne! (Asztalfoglalás miatt kéne)

Bocika! De jóóóó!
Enyim már szinte óránként bejelentkezik. Éjjel a legaktívabb.

Sarmi! Bizony, mindjárt itt az időőőő! Úúúúúgy várom!
Én nem látom, hogy kiugrana a köldököd!

Musi! Nálunk is kb. ilyen árban vannak sajna a gluténmentes cuccok. Gáz.

Kép
zölddisznó

Zoldi! Nagyon szepen koszonom. Majd otthon visszajellollek, itt most nem megy, mert ezen a gepen nem tudok msn-elni. :wink:
veletek is csak titokban vagyok kapcsolatban, amikor dolgozm. 8)

En akkor 2. vagy 3. -ra szavaznek!

En is nagyon varom mar!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Boci!
Tök jó, hogy végre apának is nyilatkozott a bébi! :-D

Sarmon!
Helyes a pocid!

Mush!
Ezek a kaják rohadt drágák!!! És ha recepre felírják, akkor olcsóbban fogod őket kapni?

Zölddi!
Nekem a legeslegszimpibb a Margitsziget Holdudvara. Az még hőségben is barátságosabb, mint a Liszt Ferenc tér.

Kép
Kép
lbernuska

Aida!

Megérdeklődtem neked ezt a GYED, GYES témát. GYED-et nem kapsz, de GYES-t a gyerek születésétől kezdve igen, ami kb 28 ezer egynéhány Ft. (a mindenkori minimális öregségi nyugdíjnak megfelelő összeg) Tudom nem sok, de azért mégis valami.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

gluténmentes cuccok: nagyon durva az áruk :( Viszont nem szabad elfelejteni, hogy itthon 4db. 1000Ft-os zsömléért egy átlag ember kb. 2 órát dolgozik... Egyszóval az maga az éhhalál...

Mush: rizsliszt? A Japánok szerintem mindent azzal csinálnak... lehet, hogy ott találnál jó kajákat is... (meg ugye a Makrobiotika... )

A kedvenc gluténmentes kajám a vízben mazsolával megfőzött kukoricadara amibe még melegen túrót kell keverni, ha kell akkor még egy kis mézet is... Olyan mint a tejbegríz... (Megjegyzem kukoricadarából szuper!!! ál-tejbegrízt lehet gyártani... gyors és olcsó ál-kaja). A férjem egyébként juhtúrót szokott a kukoricába keverni és sósan eszi... Lilla meg simán túró nélkül kapta kisbabaként a főtt kukoricadarát - csak neki egy csomó almát is belepakoltam a főzés elején, attól nagyon finom édes lett. (asszem ezt hívják puliszkának?)
Vendég

berni. gondolom egy resze. mint kenyer meg ilyesmi. meg nem tudom pontosan, de amig nem csinaljak meg a biopsziat addig sajna az nem jarhato ut.

KépKép
KépKép
mush589

verzso:
És arról mit gondolsz, hogy 2100-as értékkel vidékre menni, 11 hónapos babákat emelgetni (unokahúgaim) utána elmenni 180 km-re másik vidéki városba esküvőre, utána meg le Balatonra pihenni. Az orvosom szerint a balatoni pihenés csak jót tesz, csak ne fürödjek a fertőzés miatt. Te szoktál menni valamerre vagy csak a lakáson belül ide-oda?

hízás:
Juhú, +1kg. :D

lbernuska:
Azt hiszem válaszoltak már többen az epidurális kérdésedre, de én is írok most rá pár szót. Mivel csak altatóorvos végezheti, ezért szokták kérni, hogy szólj előre ha ilyet szeretnél. Viszont pl. párom nővére vajúdáskor kérte, hogy adjanak és mivel volt altatóorvos így kaphatott. Én szerintem úgy fogom megbeszélni az orvossal, hogy megpróbálom nélküle, de ha nagyon nem bírnám vagy nagyon elhúzódna, akkor szeretném igénybe venni.

orsolya:
A párom is szerette volna a kicsit, mindig azt mondta, de mióta kiderült nem mindig érzem úgy. Jönnek a szokásos aggodalmak, hogy nem tudja majd eltartani a családot (pedig informatikus és jól keres..) meg hasonlók. Olyat is mondott már, hogy korán jött ez a gyerek. Ettől függetlenül ő sem akart hallani sem abortuszról még az elején, tehát csak szereti a fiát. Tök jó, hogy a párod hallgatozik én kértem néha, de ma már nem erőltetem. Nem szereti az ilyesmit.

mannababoca:
"dimenzionálva a babaprojekt és a kapcsolódó tünetek, kellemetlen élmények" - az a baj, hogy eddig meg mindenki azt mondta, hogy felelőtlen vagyok mert miért nem hallgatok jobban a testemre, jártam dolgozni a görcsök ellenére, éltem, mint hal a vízbe. Most az orvos rámijesztett, elkezdtem vele foglalkozni és most megint nem csinálom jól. :D Már nem nagyon tudom, hogy kéne. Vagy mivel nő vagyok egyedül csak nekem kell foglalkoznom a tüneteimmel? Páromnak ne is szóljak, ha mondjuk vért találok a fehérneműmön? Lehet túl fiatal vagyok, de már ebben elvesztem és nem értem, hogy kéne csinálom. Azért én olyan vagyok, hogyha valakinek baja van én mellette állok és ezt elvárom kölcsönösen. Ha párom beteg volt télen, 24 órában ott ültem mellette és lestem minden kívánságát. Most akkor miért baj, ha egy kis plusz figyelmet igénylek?? :(
Lehet, hogy neked is voltak problémáid anyóssal, de sejtem egyszer sem ment azzal haza a párod, hogy "jé én most vettem észre hogy Te csak kihasználsz". Így hogy ne aggódjak, ha kimegy? :( Legközelebb azzal jön majd haza, hogy mehetek amerre látok én pedig ne aggódjak? Oké, megteszem. Nem aggódok. Az anyaotthonok egész jók, utána olvastam. Ha kirak, mert anyós ilyennel fogja teletömni, arra megyek tovább. Ha meg nem, akkor boldog leszek.
Egyébként soha nem aggódó lánykát talál itthon, én mindig mosolyogva várom. :) Most komolyan! Csak nem tudja értékelni, mert leül a gépe elé. :D

bébic:
Haskeményedés nekem is a pihizéskor jön a nagy semmiből. :) Olyan még soha nem volt, hogy mentem volna valamerre és akkor keményedett volna. Hogy miért? Ki tudja?
Megbeszélés, mi bánt mit kéne tenni.. Örülök, hogy nálatok ez bevált. Mi hányszor próbáltuk már.

zöldi:
"Aztán má' mé' nem? az csak 300 mg!!! " - én is így gondoltam, de az orvosom azt mondta, hogy nem a tiszta magnézium értéket kell nézni, ami a magneB6-ban 48 mg, hanem az előtte lévő értéket, ami 480 mg. Tehát az 3szor2 480 mg. Az már azért nem kevés. :)
Mit szeretek a páromban? No, igen. Ez nem egészen így kezdődött. Elején törődő volt, rendes, házias, kedves, mosolygós. Nem ült naphosszat a gép előtt, velem töltötte az estéje minden részét. Alig vártuk, hogy összeköltözzünk, tervezgettük, hogy milyen jó lesz, hogy nem kell elválni és mindig együtt lehetünk, esténként összebújhatunk. Aztán összeköltöztünk.. Minden megváltozott. Én elkezdtem főzni, mosni rá. Takarításban még mai napig segít szerencsére, anyja belenevelte apa hiányban kicsit "nőiesebb" lett, ami ebben az esetben nem is baj. 1-2 hét múlva kapta meg a notebookját a cégtől és elkezdődtek azok a napok. Hazajött a munkából felkapcsolta gépet, este 11kor meg ki. Reggel felkelt elment munkába, hazajött, majd minden ugyanaz volt megint. És azóta így telnek a napok. Ha meg merem kérni, hogy gyere ide, ímmel-ámmal idejön. Több hónapja volt az utolsó olyan alkalom, hogy külön kérés nélkül simogatott vagy puszilgatott vagy törődött velem. Kérnem kell, ha ezt akarom. De mire ezek megtörténtek már Noel is itt volt a pocakomban. Azóta tehetetlennek érzem magam. És már természetesen nem érzem azt a szerelmet iránta, mint régen.

csakegy:
A kineziológust még meggondolom, ha szükségét érzem írok majd priviben, köszönöm!

enikő:
Szép poci, szép kisfiú! :) Köszönöm! Ezeknek már én is utána néztem. GYES, egyszeri anyasági és családi pótlék. Ezek amik járnak majd nekem is. :)

boci:
Tök jó, hogy apa is érezte a picur rúgását!!

sarmon:
Hú, nem semmi a pocakod! Én nem is bírnám már. Most néha úgy érzem nem bírom, pedig hol vagyok még. Báár, lassan már 6. hónapban leszek.

Van vki akinek már előteje van?? Mert nekem már pár napja és olyan zavaró most még. :(
Ti hogy álltok ahhoz, hogy apa legénybúcsúba menjen? Abba a fiatalosm tudjuk milyen legénybúcsúba. Ráadásul Siófokra. Ráadásul péntek este, miközben szombaton reggel indulunk vidékre??!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:32-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:33-kor.
Vendég

boci: Nem azzal van a baj igazából, hogy megcsal, ezt nem tudom róla elképzelni.. Inkább, hogy mennénk szüleimhez szombat reggel és nem szeretném ha előtte még Siófokon lenne este. És ezek a legénybúcsúk sokáig tartanak. Meg ott isznak is az emberek. Ők biztos azt tennék. Ki tudja egyáltalán le tudnánk így menni a családomhoz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

itt meg nem lattam kukorica darat. majd rakeresek.
vettem rizslisztet a sima liszt potlasara. egy baratnomnek van kenyersuto gepe. ha szerzek receptet, akkor megsuti nekem, es ha jol sikerul, akkor majd kerek egy olyat a szulinapomra.
itt turo sincs. :cry: van valami hasonlo (cottage cheese), de az sos, es en nem szeretem.
azt hiszem van egy japan etterem is sheffieldben. majd ennek is utana nezek.

KépKép
KépKép
mush589

csaki. mi az a makrobiotika? tudtalan vagyok. :oops:

mikor lesz mar 12??? ehenhalok.

aida. szerintem engedd el, lesz, ami lesz, mert a vegen megint csak veszekedes lesz, es az nem jo se nektek, foleg most!
beszeld meg vele, hogy szombaton mindenfelkeppen mentek szuleidhez. max nem reggel mentek, hanem delben. neked is kene ebben az esetben kompromusszumot kotni.
lagziba ismenj nyugodtan szerintem. nem kell ugrabugralni, el lehet ucsorogni, szepen kenyelmesen. es max 1-2 tancot elropni. en is azt csinaltam.
a balaton meg ki ne hagyd a vilagert se. a pihenes jot fog tenni.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: nézz körül a biopiacokon is. Hátha... Kukoricadarának meg csak kéne lennie valahol, a Mexikóiak szerintem majdnem mindent kukoricából csinálnak... (tényleg: a tortillában van sima liszt egyáltalán?) (Londonban tutira találsz, max. néha el kell menni érte sajna...)
Vendég

Nagyon szívesen Musi!

[quote]L írta:ehet, hogy neked is voltak problémáid anyóssal, de sejtem egyszer sem ment azzal haza a párod, hogy "jé én most vettem észre hogy Te csak kihasználsz".
Aida! Ez nem anyós-promléma! Ez apaprobláma.
Amit írsz, abból az sugárzik, hogy ez a "szeretetlenség" visszafordíthatatlannak látszik. :cry:
Én mindenhová "elengedem" apát...ha pénteken mulat hajnalig, hogy ül kocsiba? Érdekes elképzelés!

Boci! Szimpi sógornőd van :wink:

[quote]v írta:an valami hasonlo (cottage cheese), de az sos, es en nem szeretem
Húúú, az a nagy kedvencem. Ha TESCOzok, mindig veszek egy raklappal.

Kép
zölddisznó

bio piac? na olyanrol se hallottam meg. :oops:
neha ugy erzem, hogy Magyarorszag sokkal fejlettebb, mint Anglia ilyen teren.
persze tuti van kukorica dara, csak meg kell talalni.
en bizom benne, hogy majd a netrol is tudok rendelni ezt azt.

vettem kukorica/puffasztott rizs szeleteket. jalapenos humusszal eszem. ez most a kedvencem. ceklaval vagy csemege uborkaval. a ferjem meg csak fintorog. :D

KépKép
KépKép
mush589

Gyerünk, gyerünk, nyilatkozzatok!
Kép

Kép
zölddisznó

Mush! Elírtam. Liszt javítva Margitra!

Kép
zölddisznó

aida. te tudsz vezetni? ha a parom masnapos mindig en vezetek. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Anglia ezerszer fejlettebb:) Itt a biopiacok iszonyú gagyik, a legtöbb biocuccot -talán a 95%-át exportra viszik, itthon a szemét marad... aztán jön az import cucc... tök vicces.... Mondjuk én Londonból indulok ki, ott tényleg minden van... (én anno az üzleti utakról is kajával megpakoltan mentem haza:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?