verzso:
És arról mit gondolsz, hogy 2100-as értékkel vidékre menni, 11 hónapos babákat emelgetni (unokahúgaim) utána elmenni 180 km-re másik vidéki városba esküvőre, utána meg le Balatonra pihenni. Az orvosom szerint a balatoni pihenés csak jót tesz, csak ne fürödjek a fertőzés miatt. Te szoktál menni valamerre vagy csak a lakáson belül ide-oda?
hízás:
Juhú, +1kg.
lbernuska:
Azt hiszem válaszoltak már többen az epidurális kérdésedre, de én is írok most rá pár szót. Mivel csak altatóorvos végezheti, ezért szokták kérni, hogy szólj előre ha ilyet szeretnél. Viszont pl. párom nővére vajúdáskor kérte, hogy adjanak és mivel volt altatóorvos így kaphatott. Én szerintem úgy fogom megbeszélni az orvossal, hogy megpróbálom nélküle, de ha nagyon nem bírnám vagy nagyon elhúzódna, akkor szeretném igénybe venni.
orsolya:
A párom is szerette volna a kicsit, mindig azt mondta, de mióta kiderült nem mindig érzem úgy. Jönnek a szokásos aggodalmak, hogy nem tudja majd eltartani a családot (pedig informatikus és jól keres..) meg hasonlók. Olyat is mondott már, hogy korán jött ez a gyerek. Ettől függetlenül ő sem akart hallani sem abortuszról még az elején, tehát csak szereti a fiát. Tök jó, hogy a párod hallgatozik én kértem néha, de ma már nem erőltetem. Nem szereti az ilyesmit.
mannababoca:
"dimenzionálva a babaprojekt és a kapcsolódó tünetek, kellemetlen élmények" - az a baj, hogy eddig meg mindenki azt mondta, hogy felelőtlen vagyok mert miért nem hallgatok jobban a testemre, jártam dolgozni a görcsök ellenére, éltem, mint hal a vízbe. Most az orvos rámijesztett, elkezdtem vele foglalkozni és most megint nem csinálom jól.
Már nem nagyon tudom, hogy kéne. Vagy mivel nő vagyok egyedül csak nekem kell foglalkoznom a tüneteimmel? Páromnak ne is szóljak, ha mondjuk vért találok a fehérneműmön? Lehet túl fiatal vagyok, de már ebben elvesztem és nem értem, hogy kéne csinálom. Azért én olyan vagyok, hogyha valakinek baja van én mellette állok és ezt elvárom kölcsönösen. Ha párom beteg volt télen, 24 órában ott ültem mellette és lestem minden kívánságát. Most akkor miért baj, ha egy kis plusz figyelmet igénylek??
Lehet, hogy neked is voltak problémáid anyóssal, de sejtem egyszer sem ment azzal haza a párod, hogy "jé én most vettem észre hogy Te csak kihasználsz". Így hogy ne aggódjak, ha kimegy?
Legközelebb azzal jön majd haza, hogy mehetek amerre látok én pedig ne aggódjak? Oké, megteszem. Nem aggódok. Az anyaotthonok egész jók, utána olvastam. Ha kirak, mert anyós ilyennel fogja teletömni, arra megyek tovább. Ha meg nem, akkor boldog leszek.
Egyébként soha nem aggódó lánykát talál itthon, én mindig mosolyogva várom.
Most komolyan! Csak nem tudja értékelni, mert leül a gépe elé.
bébic:
Haskeményedés nekem is a pihizéskor jön a nagy semmiből.
Olyan még soha nem volt, hogy mentem volna valamerre és akkor keményedett volna. Hogy miért? Ki tudja?
Megbeszélés, mi bánt mit kéne tenni.. Örülök, hogy nálatok ez bevált. Mi hányszor próbáltuk már.
zöldi:
"Aztán má' mé' nem? az csak 300 mg!!! " - én is így gondoltam, de az orvosom azt mondta, hogy nem a tiszta magnézium értéket kell nézni, ami a magneB6-ban 48 mg, hanem az előtte lévő értéket, ami 480 mg. Tehát az 3szor2 480 mg. Az már azért nem kevés.
Mit szeretek a páromban? No, igen. Ez nem egészen így kezdődött. Elején törődő volt, rendes, házias, kedves, mosolygós. Nem ült naphosszat a gép előtt, velem töltötte az estéje minden részét. Alig vártuk, hogy összeköltözzünk, tervezgettük, hogy milyen jó lesz, hogy nem kell elválni és mindig együtt lehetünk, esténként összebújhatunk. Aztán összeköltöztünk.. Minden megváltozott. Én elkezdtem főzni, mosni rá. Takarításban még mai napig segít szerencsére, anyja belenevelte apa hiányban kicsit "nőiesebb" lett, ami ebben az esetben nem is baj. 1-2 hét múlva kapta meg a notebookját a cégtől és elkezdődtek azok a napok. Hazajött a munkából felkapcsolta gépet, este 11kor meg ki. Reggel felkelt elment munkába, hazajött, majd minden ugyanaz volt megint. És azóta így telnek a napok. Ha meg merem kérni, hogy gyere ide, ímmel-ámmal idejön. Több hónapja volt az utolsó olyan alkalom, hogy külön kérés nélkül simogatott vagy puszilgatott vagy törődött velem. Kérnem kell, ha ezt akarom. De mire ezek megtörténtek már Noel is itt volt a pocakomban. Azóta tehetetlennek érzem magam. És már természetesen nem érzem azt a szerelmet iránta, mint régen.
csakegy:
A kineziológust még meggondolom, ha szükségét érzem írok majd priviben, köszönöm!
enikő:
Szép poci, szép kisfiú!
Köszönöm! Ezeknek már én is utána néztem. GYES, egyszeri anyasági és családi pótlék. Ezek amik járnak majd nekem is.
boci:
Tök jó, hogy apa is érezte a picur rúgását!!
sarmon:
Hú, nem semmi a pocakod! Én nem is bírnám már. Most néha úgy érzem nem bírom, pedig hol vagyok még. Báár, lassan már 6. hónapban leszek.
Van vki akinek már előteje van?? Mert nekem már pár napja és olyan zavaró most még.
Ti hogy álltok ahhoz, hogy apa legénybúcsúba menjen? Abba a fiatalosm tudjuk milyen legénybúcsúba. Ráadásul Siófokra. Ráadásul péntek este, miközben szombaton reggel indulunk vidékre??!