Új privát üzeneted érkezett!

Ugabesz, azért van vígasztaló eset is. Lassan én hozzászoktam a baba rugdosásához, és egész jókat tudtam mellette, és a pisilések között aludni. :) na meg változik is, mikor van ébren. A melegben tényleg jobban éjszakáztak az enyémek is. :)

mtunde

Sziasztok!

Egy kis hír- Dytke még egyben, bár várja a hidegfrontot!! :roll:

Ági

Kép
iroko

Ági!

Drukkolok nagyon!

Lányok!

Köszi a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Pandácska!

Gyönyörűek vagytok! Tényleg szalad az idő!

Márti
borossné becz márta

Pandácska már fél éves??? Gratula az ügyes nagylánynak :-))))

iroko nagyon halkan drukk, drukk!!!

Kép
Kép
Kép
iricc

Pandácska, gratulálok a gyönyörű nagylányodhoz! És igen, a kalapok is elbűvölőek, ilyen helyeseket én boltokban sosem látok!

iroko, sok sikert nektek!!!!

susy, hozzád egy kérésem lenne: át tudnád küldeni a dokink asszisztensnőjének a telefonszámát? szeretnék bejeletkezni 6 hetes kontrollra, de nem találom a névjegykártyát. Köszönöm! :)

dytkéről nagyon várjuk a híreket!

Kép
Kép
szalamandra

bedikéről például nem tud valaki? 10-12 héttel ezelőttre volt kiírva...

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!

Végre eljutottam odáig, hogy le tudok ülni egy 30 percre a gép elé és 1 oldalt visszaolvastam, meg egyet még onnan amikor írtam, hogy megszültem.

Szóval köszi a gratulációkat, de képet nem tudok fölrakni most sem folyton valami errort ír ki, pedig probálkoztam jó sokat. :cry:

Aztán, habár fogalmam sincs hányan, de tutui hogy sok baba már kint van és gratulálok minden utánam szülőnek!

Aztán valaki kérdezte kinél szültem, mert nekem nem volt választottam, mert nem tudtam megfizetni... Dr. Tidrenczel Zsolthoz kerültem, de nem volt rossz így sem sokszor bejött mindig kérdezgetett, hogy hogy vagyok meg minden de a szülésznő is jó volt. Amikor én szültem aznap esett, de abból én semmit nem éreztem mert egész nap a szülőszobán voltam csak estefelé vittek át, aztán a többi nap meg meleg volt, de nem volt gond csak ritán volt nyitva mindkét ajtót és álltalába a látogató folyósó felé szellőztettünk.

Lenne néhány kérdésem:
- Mostanába Alexander 2 óránként sőt néha sűrűbben kér enni mindenki azzal piszkál, hogy agyak a gyereknek vízet, mert csak szomjas és mindenki ad a gyereknek vízet vagy teát, de én nem akarok! Most rossz anya vagyok?
- A másik a tejjel kapcsolatos minenki mondja, hogy fejjem le minden etetés útán ez most tényleg olyan fontos, mert félóra szenvedés útán amikor már fáj én abbahagyom a fejést és nincs is sok a pohár aljában... Tegyük hozzá, hogy kézzel fejek és csak akkor ha nagyon sok a tejem és nem szívta ki rendesen az én megérzésem szerint. :oops: Kaptam valami gyógyszertári kézi fejőakármit, de azzal szinte semmi nem jön, és csak megfájdul tőle a cicim. :( Valószínüleg béna vagyok eléggé :cry: :oops:
Szóval akkor hogy kéne csinálni jól ezt egyáltalán kell e?
- Szülés útán mennyi idővel kellene elmúlnia a vérzésnek, mert nekem soptatás idő körül még mindig van, persze kevesebb, de piros. :?
- És ha ügyeletesnél szül az ember akkor kihez kell menni a 6 hetes kontrolra?

Bocsi a rengeteg kérdésért, de előre is köszi a válaszokat és még probálkozok majd képpel, mert olyan jók vannak!

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Sziasztok!

Szalamandra
Elküldtem a számot priviben.

Iroko
Magam sem hiszem el, de mintha új hátat kaptam volna. :) Nagyon örülök utólag, hogy apa rábeszélt nyaralás előtt, mert így nem fogok szenvedni, és jól érezhetem magam. Persze már százszor megkaptam, hogy ugye én megmondtam.... :)

Lányok olyan bugyutának érzem magam! :oops: Akartam venni a nyaralásra olyat, ami árnyékot ad, mint egy félbe vágott sátor, de sehol nem kapok, sok helyen úgy néznek rám, mintha héberül beszélnék. Van valamelyikőtöknek ilyen? Márti ti most voltatok nyaralni, nincs véletlenül ilyenetek?

Kép
Kép
susytunder

Liliommano

Lehet, hogy ebben a nagy melegben nem elég neki az előtej, ami ugye a szomját oltaná. Ilyen időben szoktak neki kevés vizet adni. Ha kiskanállal adsz neki, nem teszel semmi rosszat.

Én első hetekben fejtem, elég sokat tudtam fejni, de aztán leálltam róla, mert mást sem csináltam egész nap. Ha beállt a kereslet- kínálat akkor nem kell fejned. Sokan nem fejnek, és végeredményben a baba tudja legjobban kiüríteni a melleidet.

Vérzéssel kapcsolatban nekem 5 hét volt, bár az utolsó 1 hétben már nagyon kevés volt, de lehet másképp van császárosoknak, és másképp sima úton szült anyukáknál.

Kép
Kép
susytunder

liliommanó,

szia, az én Rózám kb egyidős a Te Alexandereddel, szóval a tapasztalatom kb ugyanannyi :) de leírom nálunk hogyan van.

Nekem is mindenki mondja, hogy adjak Rózának vizet vagy teát, mert meleg van, meg nem árt, de az elején nem akartam adni (úgy tűnt elég a szopi), most meg már nem akar elfogadni más táplálási módot (sem kiskanállal, sem cumisüveggel), csak a cicit. Szóval, én nem adok, bár sokszor úgy ébredek, hogy de pedig ma kap egy kis teát :) (jó lenne a szélgörcsökre is).
Fejni nem fejek: biztos hogy nincs sok tejem, épp annyi, amennyi Rózának kell. Ez egy picit törékeny egyensúlynak tűnik nekem is, de a fejés (főleg a gépi) nekem is nagyon fájt, egyik mellbimbóm totál összetörte, de lehet hogy én is csak ügyetlen vagyok. A könyvek nagy részében az van, hogy több tej a baba-cici interakcióban lesz, nincs köze a fejéshez. Mások meg mást mondanak. Mindenesetre ahogy látom, a jó minőségű fejők (pl. Medela, Avent) igen drágák, egyelőre nem szántuk rá magunkat.
Én még vérzek, illetve inkább már színtelen-barnás (bocs), szoptatás közben néha sötétebb picit (de nem piros). Viszont mintha lennének kisebb menses-szerű görcseim...

Kép
Kép
szalamandra

Susy!

Mi tavaly vettük a corában a félsátrunkat, mindenkinek olyat láttam tegnap a balcsin. :) Próbáld meg, hátha!

Kép
Kép
kincsesi

Köszönjük mindenkinek :D

Lili,
Én igény szerint szoptattam Dórit, sőt most is így szoptatom. Nekem is mondták, hogy adjak neki teát. Minek adnál, ha van tejed? Én nem fejtem, megvártam, hogy beálljon a kereslet-kínálat. Nem értem sokan miért erőltetik ezt a fejés dolgot. Ha valaki akar, és van ideje, kitartása, kedve, teje, hát csinálja, de ha nem, én biztos nem erőltetném. 4 hétig véreztem, ha jól emlékszem. Ügyeletesnél szültem, végül egy magánhoz mentem 6 hetesen, így nem tudom :roll:

Nincs szükség plusz folyadékra ilyen pici anyatejes babáknál, hiszen a tej pont úgy van kitalálva, hogy az elején szomjat oltja, utána pedig az éhséget. Maximum gyakrabban kell megkínálni, ha tényleg olyan meleg van.
Vendég

susytunder Szélsátornak hívják, mi idén vettünk Auchanban!

Kép

Kép
oroszági

Kinga
Én ugyan májusban szültem, de azután is voltak melegek, talán 1-2x adtam babavizet a kicsinek, de én inkább a szopihoz ragaszkodtam, féltem, hogy a cumisüveg elrontja őt. Teáztatásra szerintem nincs szükség, csak anyatejre, abban minden benne van! Igyál eleget, pihenj, amennyit tudsz, és táplálkozz rendesen, akkor elégnek kell lennie a tejnek is. És ne izgasson, hogy milyen gyakran kér a baba enni-inni, szoptasd meg akár fél óránként-óránként is. Az én "sikertörténetem" is így alakult - noha nagyon nehezen indult be a szoptatás, és rengeteget szenvedtem vele (az én babám szinte alig aludt és folyamatosan szopizni akart), a kitartó gyakori, igény szerinti szoptatásnak hála a kisfiam már a 2. hét után 300g-ok felett hízott hetente. Nekem sem ment az elején a fejés, és nem is csináltam csak nagyon ritkán, hogy legyen tartalék vészhelyzetre a fagyasztóban, ma meg már 180ml-t is le tudok fejni (nem a fejéstől lett ennyi, hanem a szoptatástól). Én Avent kézi fejőt használok, ma már több sugárban ömlik a tej, pedig a kórházban annak idején még 1 cseppet sem bírtam kisajtolni. Szerintem ne erőltesd, ha fáj a fejés, inkább bízd a babára a dolgot. Ha az elején annyit ehet, amennyit csak akar, később sok tejed lesz. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nem feladni!!! :D

Kép
Kép
szfgabi

Ja, a vérzés akár 6 hétig is tarthat, és szoptatás alatt felerősödhet, mert a tejleadáskor oxitocint termel a szervezeted, ami méhösszehúzódásokat okoz - ami jó, mert hamarabb regenerálódik a méh, hamarabb nyeri vissza az eredeti méretét és tisztulnak a sebek. Nekem is elhúzódott a vérzés, de a 6. hétre teljesen OK volt minden.

Kép
Kép
szfgabi

Lányok köszönöm a segítséget. Csütörtökig mindenképp beszerzünk egyet, és most már a nevét is tudom. :oops:

Én is Aventes kézi mellszívót használtam, volt, hogy nem is fért bele, annyit sikerült fejni, de volt olyan is, hogy csak 30-40 g jött.
Egyébként én azért fejtem, hogyha el kell mennem valahová legyen mit ennie Kristófnak. Másrészt vésztartaléknak, és a mellgyulladás után nagyon jól is jött, mert tápszert kellett volna adnom neki.
Utolsó sorban pedig, azért valljuk be- bár nem tudom ki hogy van vele- hogy 3-4 hét után nekem nagyon jól esett mikor apa 2 mozijeggyel a kezében elém állt. Nyugodt szívvel mentem el, mert tudtam, hogy a mama és a papa anyuci tejcsijével jól lakatják a manócskát.

Kép
Kép
susytunder

Liliommanó!

Lilla sem kapott se vizet/se teát, csak szopizott és mást nem is fogadott el. Ha igény szerint szoptatod normál esetben ezzel nem lehet baj.

A fejésről. Én az elején elég sokat fejtem, mondjuk nálunk ugye az is gond volt, hogy Lilla alig tudott szopni és kanállal anyatejeztük. Aztán kb. 6 hetes korára beállt a szopi neki és a fejés is elmaradt. Utána csak akkor fejtem, ha valami program miatt kellett neki a tejcsi. Ha ideges voltam, alig jött valami, amikor nem görcsöltem, szinte ömlött a tej. Nekem avent kézi mellszívó van, én azzal is sokat szívtam az elején...
Egyébként megértem a fejés körüli türelmetlenséget, én is ilyen vagyok. Nálunk lett volna elég tej fejéssel leadni is, de én nem tudtam volna végig csinálni ezt a tortúrát. Ez szerintem sokban türelem kérdése is, fejéssel ugyanis tényleg csodálatosan lehet a mennyiséget szaporítani. Én idegroncs tudok lenni az egésznapos fejéstől. :oops: szóval kitartás, szerintem lassan elmarahat a fejés.

Én amúgy 5 és fél hétig véreztem, kétszer is abbamaradni látszott, aztán újra. Még ez is normális.

KépKép

KépKép
beneildi

Jajj lányok mi történt tegnap este Maglódon! Nem tudom néztetek a tv- t ma reggel...
Meghalt egy kismama egy balesetben, egy szabálytalanul elő buszba szaladtak. A kismama rögtön meghalt, a kisbabát császármetszéssel világra segítették, de éjjel meghalt. :cry: :cry: :cry:
El sem tudjátok képzelni milyen szörnyű volt, a koraszülött mentő úgy ment mint a szél. :cry:
Nem tudtam megállni bőgés nélkül.

Kép
Kép
susytunder

susytunder én most olvastam róla a neten és most is bőgök, nagyon elszomorított.

Kép

Kép
oroszági

Én még azt hallottam csak, hogy a babát megmentették... szegény család, bele se merek gondolni, mit érezhetnek. :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Koszonom szepen a meleggel es a csaszarral kapcsolatos valaszokat.
Remelem hamar jol leszek, es minden ok lesz. Bevallom egy kicsit felek, pedig mar tudom, hogy mibol all egy csaszar. (vagy talan eppen ezert:) Majd ha kint lesz babo, meg irok.

Puszi mindenkinek
kolkok3

Susy!

De szörnyű, rettenetes tragédia! Azt hiszem, most jól a homokba dugom a fejem és nem fogok híradót nézni...

Márti
borossné becz márta

Egyszerűen nem tudok én sem szabadulni a gondolattól, hogy mit érezhet a családja. És én a pici babát is annyira sajnálom. Annyira szomorú, hogy ilyen esetek vannak. Ráadásul mi pénteken megyünk nyaralni, nem is merek kocsiba ülni. Imádkozom, hogy épségben odaérjünk. :(

Kép
Kép
susytunder

Susy, a decathlonban is lehet ilyen szélsátort venni, én valamelyik bababoltban UV-sátor néven láttam, és az Elefáni honlapján van valami akció http://bababolt.echt.hu/akcio/egyebakcio de nem tudom, hogy ez jó árnak számít-e. Ez a tragédia tényleg szörnyű! :cry:

Fejés: tényleg szaporít az elején, amikor a baba még nem szopik rendesen, de ha már renden van a szopi, akkor tényleg nem kell mindig, csak ha szükség van lefejt tejre. Egy okos könyvben azt olvastam, hogy egy többet és egy kevesebbet szopizó baba is kb ugyan annyi tápanyagot, stb. kap, mert a szervezet igazodik a szopizás mennyiségéhez, és tej mennyiségéhez igazítja. A kevesebb tej sűrűbb, a több meg hígabb, és ezért nem jó hatalmas mennyiségeket eltenni, mert akkor elvonsz egy nagy adag mindenfélét a babától. Szerintem ebben van valami, mert különben amelyik többet szopik, annak sokkal gyorsabban kéne fejlődnie pl., de az nem ettől függ. Az persze más, ha elmész és azért fejsz le valamennyit, amit aztán meg is kap a baba. Én is csak az első 6 hétben fejtem valamennyit és tettem el, de azóta sem. Azért sem érdemes túl sokat 'feltankolni', mert a tej állaga, íze, összetétele elég sokszor változik, mindig a baba igényeit követve, és lehet, hogy a két hónappal korábban eltett tejet nem is fogadja már el.

Itatás: szerintem is felesleges anyatejes babánál még ebben a melegben is. Mi télen talán 2szer adtunk neki egy kis édesköményt, hasfájásra, de egyébként meg mindig adtam cicit, amikor úgy tűnt, igényli. Most, hogy kap szilárd kaját is, mostmár kell is itatni néha, először nagyon sokat kellett kisérleteznem, mert ugyan pohárból ivott, de nem volt mérhető a mennyiség, és több ment mellé mindig, más meg nem kellett neki, de szerencsére több, mint egy hónap után megtanult inni a csőrös pohárból is. Cumisüveget nem nagyon akartam, szerencsére azt is csak rágcsálta :-)[/url]
danann

Sziasztok!

lILIOMMANÓ! Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. Nem fontos különitatni. Kivétel ha marha meleg van. De én akkor is csak cicire tettem a lányokat. :oops:
Azt írtad, hogy Tidrenczel Zsoltnál szültél. Írnál nekem, hogy milyen volt vele szülni? Nekem ő a dokim, de a lányokat nem vele szültem. Jöhet priviben is, ha úgy jobb. Köszi!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Vele vagy nála? :roll: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Iroko! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Borzalmas ez a baleset! :cry: :cry:
Az ártatlanok veszítik az életüket :cry:
ÁÁÁ, igazából nem is akarok belegondolni...... :cry:

Danann
Köszi, lehet benne vmi.
A kengurut kipróbáltam, jobban érzi benne magát Zéti.

Iriko
27. nap !:wink:
:?: :?: :?:

Lili
Nem kell fejni! :)
Beáll szépen, ahogy Danann is írta!

Én most kicsit örültem ennek a melegnek, mert Zéti is, mint a többi baba kevesebbet evett.
Nem kellett pótólnom. Így aztán remélem ahogy egyre többet eszik, úgy fog a tejem is gyarapodni. :)

Manka
Hol vagy?
Mesélj, hogy vagytok!
Vendég

Iriko :oops: = Iroko

Mosolyt hoztam!
Végre!!! :lol:

Kép
Vendég

Kép Egy szolidabb......
Vendég

Köszi szopis és vérzéses hozzászólásokat, amúgy az szoptatással úgy voltam és vagyok csak az, de eddig azt nem hallottam, hogy akár félóránként is kaphat, de jó tudni. Én azt hittem, hogy minimum 1,5-2 órának el kell telnie, hogy nem fájon a pocija... Amúgy ebben igény szerintiben nálunk az is gond, hogy a párom szüleivel lakunk és piszkálnak folyton sőt már a párom is és így nehéz azt hazudni, hogy megvan ninmum 2 óra és akkor is jönnek a víz és tea dolgokkal, mert hogy szomjas a gyerek és a kedvenc szövegem: Ha én éhes vagyok eszek ha szomjas akkor iszok és a gyereknek is erre van zsüksége nem elég a tej. -kiborít és ez minden nap minimum 5x hallom...

Edina most nem tudok írrni mert felkelt de ha nem zavar ide írok majd mert úgy egyszerűbb nekem...

KépKép
KépKép[/ur]l]
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó

Ja és nagyon édi Zéti!

KépKép
KépKép[/ur]l]
KépKép
liliommanó

Sziasztok!

Kriszta- Zéti igazi nagyfiú!! :D :D

Köszönöm a drukkokat- ma már a 28. nap vége és sehol semmi.... :D :D :D
A dokim szabin, akihez még helyette mennék szabin- úgyhogy marad az idegörlő várakozás, mert a teszt teljesen negatív! :?
Bár a Berninél még akkor sem volt poz tesztem,amikor már képem volt róla! :D :D

Reménykedem...

Ági

Kép
iroko

Kriszta
Zéti mennyit változott, rá sem ismerek a korábbi képei alapján. :wink:
Nagyon édes, és a pólója is nagyon találó. :)

Kép
Kép
susytunder

Iroko!

Majd lesz az + is! Rejtőzködő baba!

Lányok!

Megjöttem a dokitól, most már tényleg elhiszem, hogy kislány, harmadszorra is megmutatta! De a lényeg, hogy minden rendben, kb. 2 kg, koponyavégű a fekvése, a lepény pedig 0-t kapott, úgyhogy hála Istennek nem meszesedik, tökéletesen ellátja a kisasszonyt! Kicsit kevesebb a magzatvíz, úgyhogy többet kell innom és lesz egy soron kívüli uh. 2 hét múlva, amit sajna nem a dokim csinál, mert szabin lesz, de ő is megérdemli a pihenést!És, hogy fokozzam a kedélyeket, doki bácsi kérdezte a kiscsaj nevét, elárultam és neki tetszik! :lol: Komolyan, alig várom, hogy kitaláljátok!

Szülésznő-ügyben annyit tudtam meg, hogy mivel a média nagyon rákattant és ezért nagy a nyomás a vezetőségen, esélyes, hogy szeptemberre még visszavonjákaz idétlen tiltó rendelkezésüket odafennt! Úgyhogy reménykedem, hátha!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

iroko: drukkolunk ;)

Babák szépek, nagyok, okosak :)

Márti: mikortól is lehet találgatni? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kriszta - Zéti nagyon édes! Tényleg igazi nagyfiú már!

Iroko - Drikk-drukk! :lol:

Rólunk - Festés kész! Bútorok (amire futotta helyből és pénzből) összerakva, beállítva, már csak pakolnom kell. Olyan rutinnal rakjuk össze az IKEÁs bútorokat, hogy simán elmehetnénk akár összeszerelőmunkásnak is! :lol: Fiókokból nagyon profi vagyok. Amint sikerült elsüllyeszttenem a saját cuccainkat, felmérhetjük a terepet (újra) és jöhet a pelenkázó meg a kiságy! A kishapsim egész jól tűri a megpróbáltatásokat, csak akkor reklamál nagyon, ha éhes vagyok. Néha már meg tudjuk csinálni azt is, hogy, ha a pocakomra teszem a kezem, odasimul. :wink: Apának ezt a trükköt még nem csinálja. :roll: Talán majd pár hét múlva.
Dytkéről - Ezerrel várja a köv. hidegfrontot! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kriszta!
Kisfiad szuperaranyos, stílusos a body-ja is, Lilla haspókomnak is van ilyenje csak rózsaszín ujjal. :lol:

Bettyna!
tök jó, hogy ilyen jól haladtok...

Dytkének meg továbbra is drukkolunk így messziről. :lol:

Márti!
szólj, ha indul a tipp verseny mi is beszállunk. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Bettyna!
Te ma ünnepled a névnapod? Ha igen, Isten éltessen sokáig. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi - Köszi, aranyos vagy! Igazából nem, de mivel mesélni kell hozzá, nem szoktam "megsértődni". :lol: Szóval az úgy volt, hogy amikor születtem, akkor még nem volt benne a magyar naptárban a nevem (sőt a városban én voltam a 2. kislány, akit ezzel a névvel anyakönyveztek), így a szüleim a német naptár szerint (amiből kinézték) kezdtek el ünnepelni október 8-án, aztán így maradt. Amióta bekerült a magyar naptárba is, azóta sok barátom, ismerősöm, tanítványaim köszöntenek ilyenkor, én meg nagyon örülök neki, szépen megköszönöm és előveszem újra októberben. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

hát akkor borítékoljuk a jó kívánságokat októberig :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül rögtön egy kérdéssel zargatlak benneteket, de mivel max. két hét van hátra a szülésemig, bármi miatt képes vagyok aggódni. Most épp azt hallottam, hogy a Máv-ban, ha nem kerületi lakos vagy, csak választott orvosnál szülhetsz. Meg tudjátok ezt erősíteni vagy cáfolni? Köszönöm nagyon.
benenn

Iroko,
Nagyon drukkolok :wink:

Kriszta,
Ez a mosoly :lol: Szuper édes!

2 foggal büszkélkedhetünk tegnap óta, de nagyon megviseli Dórit.
Vendég

iroko jaj de izgi!! megjósolták neked a múltkor, hogy ikrek lesznek, nem? ha jól emlékszem az asztrológus... :D

Márti éljenek a kislányok !! Hú de jó dolga lesz annak a kiscsajnak a sok bátyus között :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Kriszta, nagyon-nagyon édes Zéti!!!!!! hihetetlen, micsoda kishapsi!

Kép
Kép
szalamandra

Köszönjük szépen a bókokat!
Tényleg nagyon sokat változott a pofija:)
Kellett egy kis toka meg pocokpofi.
Tegnap oltáson voltunk.Volt kis sírás , de nagyon Hősies volt!:wink:
Nem volt láz és 22 órától aludt 4 óráig :)
És egész nap vigyorgott meg gögicsélt.
Talán ez az új oltóanyag tartalmaz egy kis boldogitó szérumot is....:)

Pandácska
Gratulálok a fogacskákhoz :lol:
Chamomilla-t próbáltad? 5 golyó feloldva, ici-pici vízben.
Homeopatiás kúp a viburkol, nekünk az vált be.

Márti
Gratula a csajszihoz! :wink:

Benenn
Én sajna nem tudok segíteni, de ez elég randa dolog lenne...
Bár, várható volt vmi hasonló döntés :cry:

Iroko
Áprilisi babaváró?
Tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön! :lol: :lol:
Vendég

JKriszta!

Jaj de édes Zéti! Igazi hős, ha nem nagyon sírt az oltásnál. (Míra nagyon zokon vette)

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Iroko!
Írtam privit!

Kép Kép
rozsaag

Lányok!

Susyt kérdezzétek, azt hiszem az Ő ötlete volt a szavazás, nekem a szeptember rémlik, de szept. 25-re vagyok kiírva és 8-12 nappal eddig még mind3x előbb szültem, úgyhogy hagyjatok magatoknak elég időt a találgatásra! :lol:

Benenn!

Nagy szemétség lenne, de én már semmin sem lepődök meg! Remélem csak rémhír! Honnan az infó?

Márti
borossné becz márta

Márti!

Vivien? Natália? Kamilla? Olívia? Viola ??? :)

Kép Kép
rozsaag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?