Sziasztok!
Végre eljutottam odáig, hogy le tudok ülni egy 30 percre a gép elé és 1 oldalt visszaolvastam, meg egyet még onnan amikor írtam, hogy megszültem.
Szóval köszi a gratulációkat, de képet nem tudok fölrakni most sem folyton valami errort ír ki, pedig probálkoztam jó sokat.
Aztán, habár fogalmam sincs hányan, de tutui hogy sok baba már kint van és gratulálok minden utánam szülőnek!
Aztán valaki kérdezte kinél szültem, mert nekem nem volt választottam, mert nem tudtam megfizetni... Dr. Tidrenczel Zsolthoz kerültem, de nem volt rossz így sem sokszor bejött mindig kérdezgetett, hogy hogy vagyok meg minden de a szülésznő is jó volt. Amikor én szültem aznap esett, de abból én semmit nem éreztem mert egész nap a szülőszobán voltam csak estefelé vittek át, aztán a többi nap meg meleg volt, de nem volt gond csak ritán volt nyitva mindkét ajtót és álltalába a látogató folyósó felé szellőztettünk.
Lenne néhány kérdésem:
- Mostanába Alexander 2 óránként sőt néha sűrűbben kér enni mindenki azzal piszkál, hogy agyak a gyereknek vízet, mert csak szomjas és mindenki ad a gyereknek vízet vagy teát, de én nem akarok! Most rossz anya vagyok?
- A másik a tejjel kapcsolatos minenki mondja, hogy fejjem le minden etetés útán ez most tényleg olyan fontos, mert félóra szenvedés útán amikor már fáj én abbahagyom a fejést és nincs is sok a pohár aljában... Tegyük hozzá, hogy kézzel fejek és csak akkor ha nagyon sok a tejem és nem szívta ki rendesen az én megérzésem szerint.
Kaptam valami gyógyszertári kézi fejőakármit, de azzal szinte semmi nem jön, és csak megfájdul tőle a cicim.
Valószínüleg béna vagyok eléggé
Szóval akkor hogy kéne csinálni jól ezt egyáltalán kell e?
- Szülés útán mennyi idővel kellene elmúlnia a vérzésnek, mert nekem soptatás idő körül még mindig van, persze kevesebb, de piros.
- És ha ügyeletesnél szül az ember akkor kihez kell menni a 6 hetes kontrolra?
Bocsi a rengeteg kérdésért, de előre is köszi a válaszokat és még probálkozok majd képpel, mert olyan jók vannak!