Hello Csajok!
Bocsi, de csak későn értem haza, ezért csak most tudok reagálni arra a sok kedvességre, amit írtatok
Tobikám!
Köszönöm. Hát igen ez a Pizsi-dolog nekem is eszembe jutott...
Köszönöm drága
Hanna! Gratulálok a kispasihoz, nagyon szuper képek!!
Bella!
köszönöm
Alle!
Köszönöm, rajtam nem múlik. Fránya mensit küldöm...
Hunci!
Hát igen, talán nálam ez volt. Azért én kétkedem és ámulok... Te szedted végig a terhesség alatt a metet??
Köszönöm
Szöcske!
Angel!
Igen ez a megoldás, Pizsi és a met
Akkor te is jó úton haladsz a kutyust már kipipáltad a listáról
Nani!
Köszönöm, igen ez egy jó hét volt, rég emlékeszem ilyenre. Leo és Mó ügyik voltak én meg csak amolyan "megesett" lányka vagyok
Boni!
Köszönöm, olvaslak ám mindig odaát, drukk neked!!
Skrisz!
igen remélem, hogy erősen odacsimpaszkodott
Till!
Virtuális kézrázás továbbítva
"Enyímé férj" is képben van nagyjából, ha akarja-ha nem én traktálom
Ez az 5800-as IR nem a 3 pontos terheléses, biztos ezt akarod??
Viktu!
Édes vagy...
Hogy érzed magad?? Ágyaznak a babók??
Farkasok!
Hát igen, kibújt belőle a kriptoni erő én meg hagytam...
Csak tudnám mit tököltünk eddig...
Mniki!
Köszönöm neked is
! Tényleg?? Volt más is?? És ő is "szája táti" lett tőle??
Drága Baba!
Köszönöm, tőled különösen jól esik, puszillak!
Kedves Bols!
Jó téged látni, köszönöm kedves vagy. Hát igen már több "generációt" megéltem itt. Valószínűleg mostanában tényleg én voltam a legrégebbi topiklakó, aki aktív. De ide sajna nem sorszámmal érkezünk és távozunk. De az én példám is mutatja mindannyiunkra sor kerül
Kedves Mó!
Dehogy értettem félre
Pontosan értettem-éreztem szavak nélkül is a kedvességet. Azért írtam én is csak ennyit. Láttam te már átkíváncsiskodtál a babavárósba
Sajnálom, hogy gondod volt ma a Kaáliban
Mikor értél oda?? Nem találkozhattunk?? Én kicsivel dél után jöttem le
Köszönöm
Katicám!
És a gyors kigolyózást is a tábliból
.....és most egy keveset rólam, de aztán ígérem hogy már eldugulok:
Voltam a Kaáliban, néztek Hcg-t, 2000 felett volt, szuper, a progim kissé alacsony, a Duphaston rögvest duplájára ugrott. Persze kedvenc doktorom felajánlotta, hogy kuksizzuk meg együtt vele is a kismanót, így 3 nap alatt 2-szer is láthattam. Nagyobbacska lett a peteszák, és már a szikhólyagot láthattuk benne, folyt köv. kb. 10 nap múlva, akkor a nőgyógyászom fog itt Uh-zni, és addigra már szép fejlődést kellene látnunk.
Na ezzel a tőlem maratoninak számító hozzászólással lenulláztam magam agyilag, dolgozik a progeszteron