Új privát üzeneted érkezett!

Louis annyira de annyira örülök Nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lois: ollllyan jó volt olvasni!!!!!! Minden rendben lesz!!!!! Nagyon drukkolok továbbra is!!!! Igazán megérdemlitek ezt a Babát!!!!! Írok privit!

Viktu: most aztán tényleg te jössz!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lois, nyugi, kapaszkodik erősen! :D

Viktu, hajrá!!!!

skrisz72

Loiiiiis!!!!! :P :P :P
3x meghajlok Mekka felé (is!)! :lol: :lol: :lol: Ez aztán AKKORA hír!!!
(Tennap mondtam Apának, elkerekedett a szeme, és üzeni, hogy nagyölelés Nektek és Apáddal viztuális kézrázás! :lol: - enyém Apa nem olvas fórumot, de a Nink-neveket, sztorikat ismeri, mer' mindig tájékoztatom, így muszáj követnie :lol: )

Babatapik innentől folyamatosan mennek, eljött a TI időtök!!!!! :lol: :lol: :lol: /

/Ugyanilyen tesztet megszavazunk Angelnak és Babaimádónak - a talán legrégebben várakozóknak - és természetesen Mindannyiunknak :lol: /

jelentem: JÓ KEDVEM VAN!!!!!!! :lol: :lol: :lol: (sok napos depi után :oops: )

tillidian

Viktu,
1000-rel drukk!!! Tessék követni Lois minta-tesztjét!!! :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
megjavult a privi! :P

Bella, Alle:
Piri néni üzeni, minnyán ott lesz Nálatok, sajnos sok a dóga, de igyekszik! :lol:

tillidian

Lois!Olyan jó volt olvasni!-kicsit sírtam is, úgy meghatódtam, ...nagyon szorítok Nektek!Nagyon-nagyon!!!!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Lois,
Ez ám a superwoman akció! Gratulálok superman tettéhez is!
Éljen a met és minden ami hozzásegített Benneteket a sikerhez!
Farkasok J
farkasok

Csajok,
a hormonos-vérvételes kérdésemre nem válaszolt senki... :?
Odamehetek csak úgy, mint a hcg-sre, vagy be kell jelentkezni előre? :oops:
Légyszi valaki!!! Köszönöm! :)
angel37

Lois :)

Wow, micsoda örömhír !Nagyon gratulálok !!! Fantasztikus !!!!!!

Egyébként nem Te vagy az első, aki az első metes hónapban teherbe esik :lol:

Puszedli, annyi kiegészítést Hunci hozzászólásához, hogy a tejes ételekkel is vigyázz. Én amíg szedtem a metet, a tejtől és a tejfölös cuccoktól szép kis hasmarsom volt.

Niki
mniki

Niki: köszi. (neked már nem kell szedned?)

Angel: passz. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Angel, én úgy tudom, vérvételre bármikor mehetsz.

skrisz72

Angel,
én sem tom, de sztem csörögj rájuk, az a biztos (max azt mondják, menj nyugodtan!)

(Szerda reggel 6-730 között Mens! Végre bejelentkeztem, és ezúttal nem alszom el! :lol: Előzetes árak: IR 5.800, Leiden 7.300, pajzsmirigy - komplex: 11.900. Mindehhez 25% felár, szóval 31.250 péz lesz :shock: ...ja, és egyfolytában jár az agyam, hogy mi lehet a mi mittoménmilyen másodlagos meddőségünk megfejtése...most épp az agykontroll és az akkupunktúra van terítéken... :roll: )

tillidian

Till, írtam privit.
Szép összeg lesz a Mens...Leiden a Biovitalban 2500 Ft volt, APC rezisztencia címen futott. Pajzsmirigyre nincs endokrinológus? Vagy háziorvos? Ha a TSH-d jó, akkor nem valószínű az eltérés, és azt a házidoki is kérheti.
allegrobarbaro

Lois!!!!!!!!!!!!!!!Hurrá!Nagyon -nagyon szívből gratulálok!!

Mensiváróknak piri rendel!!!

Viktu, nagyon drukkolok!

Mensbe én is megyek vérvételre is és konzira is.Meglátom, mit mond a doki. A márciusi eredménnyel már nem lehet úgysemmit kezdeni, így megyek friss ereménnyel.

babaimádó
Kép
babaimado

Alle,
válaszoltam! :wink: (házidoki szabin, de valszeg nem jók az értékeim...a februári beülti előtt olyan magas volt a TSH-m, hogy a felső határt verte, alig akart engedni a házidoki beültire...nem is sikerült... :roll: talán most kiderül a turpisság, már rászántam a pénzt is :oops: )

Endokrinológussal befürödtünk: legutóbb a Péterfiben 4 hónap volt a várólista (orvosi beutalóra!!!), és újabb 4 hónap, mire megjött a labor-eredmény :shock:

tillidian

Lois!

Ez SZUPEEEEEEEEEEEEEEER! Mint egyik legrégebbi fórumozónak, már Neked is itt az ideje a várva-várt babócának.

Gratula! Továbbra is ilyen ügyesen!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Drága Lois! Kicsit úgy érzem a reakciódból, hogy félreértetted az enyémet! A "szavak nélkül"-lel csak a Te bejelentésedre asszociáltam, hiszen a kétcsíkot Te is "szavak nélkül" illesztetted be. Minden rendben lesz, nagyon drukkolok!!

Angel, én is úgy tudom, hogy vv-re bármikor lehet menni.

Mensiváróknak pozitív tesztet, esetleg pirit kívánok, de utóbbit csak saját kérésre! :)

Viktu! Nagy-nagy drukkok ++++++++++++++++

Ma voltam a Kaáliban ismételt vv-en. Inkább nem részletezném, továbbra is becsülöm őket nagyon, de ma csúnyán porszem került a gépezetbe, dél-1 között konkrétan kis híján sírtam az idegtől :cry: Szerencsére minden rendben, jövő csütörtökön UH.

Kép

Alle, ez nem teljesen így van, jó tsh esetén is lehet alulműködés ha ft4 rossz és a magyar eüben az a baj ha jó a tsh nem nézik tovább, pedig sok embernek szar a ft4 :evil:

Nikim, jogos, azért felejtettem leírni, mert nekem a tejes cucokkal semmi bajom sem volt...puszillak :P :P
Vendég

sziasztok!

bocsi, hogy mostanában nem írtam :oops:

lois: gratulálok :lol: :lol: :lol:

viktu: drukk++++++

pvma: nagyon sajnálom :cry:

puszedli: remélem, a gyógyszer gyorsan segít majd.

till: sajnálom az allergiádat.

angel: drukk a vérvételhez!

rólam: várom a mensit még mindig.

mindjárt rakok táblát.

kati
katica30

Kép
Kép

kati
katica30

Halihó!

Katica, de jó látni Téged! :P (Piri nénivel megbeszéltem, üzeni: igyekszik Hozzád is :lol: )

bemásolok:
Aszonták a mensben, hogy holnap este 6 után nincs kaja, szak bubimentes ásványvíz...szerintetek, ha hiteles IR értéket szeretnék, akkor holnap kerüljem a fincsi cukis falatokat, vagy épp hogy teletömjem magam? (tuti butát kérdezek, lehet, hogy mindegy, mit kajál az ember előtte :oops: )

Hunci,
nem tom, az alulműködés mit tesz, de nekem túlműködésem van a szülés óta! :oops: És egyik doki sem vette észre!!! :twisted: Pedig voltam külön belgyógyásznál is, aki arra a gondomra, hogy rettenetesen fogyok (39 kg-ra fogytam le a szülés után kb fél évvel :shock: ) elküldött gyomortükrözésre - senkinek nem ajánlom!!!!!!!. Tünetek azóta is:
- rengeteg evés ellenére nem, hogy nem hízok, de ha éjjel nem kelek fel "nasizni", fogyok
-állandóan hullik a hajam
- tarós hőemelkedés (néha hónapokig, ilyenkor nem tok hőgörbézni sem)
- egyfolytában melegem van (stimun kívül is, mikor nincsenek hőhullámok
- néha súlyos alvás-zavarok...

(Bocsánat, akit nem érint, de hátha Valakinek felhívom a figyelmét egy lappangó pajzs-túltengésre...)
Mindenesetre szerda után kíváncsian várom majd a labor-eredményeket...

tillidian

Till, előtte erős ch bevitel kell hogy a szervezeted le legyen terhelve, a vv előtt estétől pedig nem lehet már enni, tehát olyan 6-7től.
Vendég

Till: nekem a Mensben azt mondták vvétel előtti este 8tól nem ehetek és nem is ihatok (vizet se). :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
akkor azóta változott a koncepció! :roll: :lol:

Hunci,
mi a ch? :roll: (bocsánat, tudatlan vok :oops: )

tillidian

Ok, köszi, látom a netről:
CH= szénhidrát :P (annak a bevitelével nem lesz gond :lol: )

tillidian

Hello Csajok!
Bocsi, de csak későn értem haza, ezért csak most tudok reagálni arra a sok kedvességre, amit írtatok :D

Tobikám!
Köszönöm. Hát igen ez a Pizsi-dolog nekem is eszembe jutott... :roll:

Köszönöm drága Hanna! Gratulálok a kispasihoz, nagyon szuper képek!! :D

Bella!
köszönöm :D

Alle!
Köszönöm, rajtam nem múlik. Fránya mensit küldöm... :?

Hunci!
Hát igen, talán nálam ez volt. Azért én kétkedem és ámulok... Te szedted végig a terhesség alatt a metet??

Köszönöm Szöcske!

Angel!
Igen ez a megoldás, Pizsi és a met :lol: Akkor te is jó úton haladsz a kutyust már kipipáltad a listáról :wink:

Nani!
Köszönöm, igen ez egy jó hét volt, rég emlékeszem ilyenre. Leo és Mó ügyik voltak én meg csak amolyan "megesett" lányka vagyok :D

Boni!
Köszönöm, olvaslak ám mindig odaát, drukk neked!! :D

Skrisz!
igen remélem, hogy erősen odacsimpaszkodott :D

Till!
Virtuális kézrázás továbbítva :D "Enyímé férj" is képben van nagyjából, ha akarja-ha nem én traktálom :roll:
Ez az 5800-as IR nem a 3 pontos terheléses, biztos ezt akarod??

Viktu!
Édes vagy... :roll: Hogy érzed magad?? Ágyaznak a babók??

Farkasok!
Hát igen, kibújt belőle a kriptoni erő én meg hagytam... :oops: Csak tudnám mit tököltünk eddig... :D

Mniki!
Köszönöm neked is :D ! Tényleg?? Volt más is?? És ő is "szája táti" lett tőle?? :D

Drága Baba!
Köszönöm, tőled különösen jól esik, puszillak!

Kedves Bols!
Jó téged látni, köszönöm kedves vagy. Hát igen már több "generációt" megéltem itt. Valószínűleg mostanában tényleg én voltam a legrégebbi topiklakó, aki aktív. De ide sajna nem sorszámmal érkezünk és távozunk. De az én példám is mutatja mindannyiunkra sor kerül :wink:

Kedves Mó!
Dehogy értettem félre :D Pontosan értettem-éreztem szavak nélkül is a kedvességet. Azért írtam én is csak ennyit. Láttam te már átkíváncsiskodtál a babavárósba :wink:
Sajnálom, hogy gondod volt ma a Kaáliban :? Mikor értél oda?? Nem találkozhattunk?? Én kicsivel dél után jöttem le :)

Köszönöm Katicám!
És a gyors kigolyózást is a tábliból :wink:

.....és most egy keveset rólam, de aztán ígérem hogy már eldugulok:
Voltam a Kaáliban, néztek Hcg-t, 2000 felett volt, szuper, a progim kissé alacsony, a Duphaston rögvest duplájára ugrott. Persze kedvenc doktorom felajánlotta, hogy kuksizzuk meg együtt vele is a kismanót, így 3 nap alatt 2-szer is láthattam. Nagyobbacska lett a peteszák, és már a szikhólyagot láthattuk benne, folyt köv. kb. 10 nap múlva, akkor a nőgyógyászom fog itt Uh-zni, és addigra már szép fejlődést kellene látnunk.

Na ezzel a tőlem maratoninak számító hozzászólással lenulláztam magam agyilag, dolgozik a progeszteron :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Puszedli!
Bocsi most már nem, de holnap (azaz ma :oops: ) válaszolok ígérem :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
a kismamiknak ilyenkor már ágyban a helye!!! :wink:

(sajna nem tom, mi van, én sem tudok aludni...:( így dolgozom...)
Hogy érted, hogy 3 pontos IR? Olyat kellene csináltatnom? :roll: - azt mondtam a néninek, teljeskörűt kérek, akkor ez az 5.800-as nem az? :roll:

tillidian

Sziasztok,
Lois, csak így tovább :D

Till, most én is túlműködök, de olyan tüneteim nincsenek, mint neked. Hajam nem hullik, sőt, rengeteg van :wink: , aludni amennyit csak lehet, tudok és jól...szóval semmi hasonló tünetem nincsen. Mindenesetre kontroll nem árt.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Viktu,
++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!

Viktu!+++++++++++++++++++++

Krisz! Boldog Névnapot Kívánok!

Kép

Lois! Nagyon örülök nektek! nemhiába "láttalak" én pocakkal. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lois, szép hcg :lol: én sohasem hagytam abba a metet kivéve császár előtt 1 nappal és császár után 4 napig... :lol: (magzatmegtartó hatása is van és gdm, terhességi cukorbetegség ellen is véd valamennyire, de a dokik legalább a 12. hétig ajánlják, kifejezetten endokrinológusok, mert nőgyógyászok nem ajánlják, nem mind ért hozzá, mert nem az ő szakterületük)
Másik www.pcos.hu oldalon van olyan hogy met-babamozi 2007 és 2008 a menüsor érdekes és hasznos részén, abban láthatod, kinek mennyi idő alatt hatott a met, van köztük azonnalos, 1 hós, de átlag 3 hós!
Vendég

sziasztok!

krisz: boldog névnapot!

till: köszi :wink:

viktu: drukk+++++

kati
katica30

Helló!!!

Krissz: boldog névnapot! :P

Till: ez a 2 pontos lesz (árról gondolom)

Lois: GRATU!!!!!! (és várom a választ) :D

Viktu: ++++++++++++++++++++++++++

Beu: kérlek adj életjelet!!!!! :(

Kép

Kép

*puszedli*

Lois!
Szívemből gratulálok Nektek!!! :D :D :D

És persze Mónak és Leónak is! :D

És drukkolok mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Viktu,
szurok a fagyikáidnak! :)

Lois,
szuper, azt meghiszem! :lol: Vigyázz magatokra!

Tilli,
3 pontost kérjél, érteniük kell! Ha 2 pontost tudnak, csak tudnak már 3 pontost is! :wink:

Katica,
köszi a javítást! :wink:
Hú, de fent vagyok a táblában! :)
Remélem nem csúszom sokat...

Krisztáknak boldog névnapot! :)

Bementem ma vérvételre, simán levették! :D
Majd próbálok csörögni az eredményért.
angel37

Mindenkinek köszönöm szépen a jókívánságot!

Angel, látod, megoldódott a vv kérdés is. :D

Viktu, nagyon drukkolok!

skrisz72

Viktu, hogy vagy?

Snufi, nekem azt mondták márc.ban is és most is, hogy este 6-7 vacsi, utána éjfélig szmentes ásv.víz, utána semmi.

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Köszönöm szépen a drukkokat!
Babák -remélem- már ügyesen befúrták magukat, és fejlődnek, -én a lehető leghaszontalanabbul töltöm az időm :P alszom, netezek, olvasok, filmet nézek...-

Nagyon pörög most a topic :) gyorsan vissza is olvasok.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

BONI HÍREK: előbb telefonált, hogy bement ma vizsgálatra, és közben elkezdett folyni a magzatvíze, így bent tartották. Lehet, már ma meglesz ZSigi béby!!!!! Drukkokat kér Tőletek!

Kép

Kép

*puszedli*

Bajrááááá Boniiiiiiii + Zsigibaba!!!!!!!! (sztem is korahajnalra meglesz! :P ) Puszi, köszönjük a hírt!!!

Viktu,
ne törődj semmivel, csak pihizz!!!! Babaragik mennek!!!!!+++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

(Felhívtam a Menset, télleg 2 pontosra írtak fel tegnap :shock: - átírattam 3 pontos IR-re - néni kicsit érdeklődgetett, minek az nekem, orvos kéri? Rábólintottam... :roll:
Aztán voltam a kineziológusomnál, kibogoztatni a gubancos lelkemet! :lol: :P - megint sikerült Neki! :P )

tillidian

Viktu

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Till,
ügyes voltál :)

Boninak mennek a drukkok +++++

Viktu, neked babaragacs ++++++
allegrobarbaro

Boni hírek a másik topikból:
"2008.08.05-én 18.25kor elfolyt a magzatvíz,22.30kor mint a gyorsvonat megérkezett Zsigi (Zsigmond), 3300 gr,59 cm.Jól vagyunk,Apás szülés volt. "

Gratulálunk, jó egészséget és sok tejcsit Nektek!!

Lois, én reggel voltam.

Viktu! +++++++++++++++++++++

Kép

Jó reggelt,

Viktu,
++++++++

Boni
Gratulálok!:)
Vendég

Viktu,
++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica,
++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Jó reggelt!

Micsoda reggeli hír :D Boninak és családjának nagy gratuláció, jó egészséget, sok tejet kívánok nekik!

Viktu +++++++

Katica, nálad mi újság van? Teszt esetleg?
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Ő Zsigi: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Boni!!! :P Szívből gratula az újdonsült Családnak!!! :P Jó egészséget, sok boldogságot Nektek! :P

(Megjöttem a Mensből! 38.060 ft-ot hagytam ott, remélem, kiderül valami! :oops: - a társaság fergeteges volt -4 csajszi + az asszisztensnő - érdekes infókat tudtam meg a Ciris nevű képződményről, jókat röhögtünk, szóval megérte 1.5 órát aludni! :lol: )

tillidian

Sziasztok!

Boni,
úgy látom a drukkjaimmal már elkéstem, úgyhogy sok boldogságot Zsigihez! :)

Viktu,
+++++++++++++++++++++ :wink:

Tilli,
na ez sem volt olcsó mulatság! :wink:
Drukk az eredményekhez!

Miket tudtál meg? Engem érdekel!
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?