Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Névtelen (dec.16. 11.17)!
Rákóczi professzort csak látásból ismerem (jó benyomást tett rám), de az osztályához többször volt "szerencsém". Kultúrált környezet (nemrég újították fel), elfogadható bánásmód. Az orvosok és a nővérek nagy része korrekt és közülük sokan nagyon kedvesek. A www.imreszul.itx.hu-n találsz leírást és képeket a kórházról és a lehetőségekről.
Névtelen

38. hetes kismama!
Bár nekem nem volt szükségem rá, úgy tudom, hogy a méhszáj lámpafénnyel való megvilágítása képes odacsalni a babát, mert a fényt és a sötétséget képes megkülönböztetni és mert kiváncsi.
Remélem segít.
Névtelen

Sziasztok !

Biztos ti is hallotatok a MÁV-os botrányról (ha nem, menjetek be a MÁV-os topikba).
Itt nálunk nagy hallgatás van a témáról, pedig szerintem jó lenne, ha akinek van valami tapasztalata, akár jó, akár rossz, az elmondaná, hogy is állunk ezzel a problémával a Szt. Imrében.

Ime néhány idézet vitaindítónak:

"A MÁV-kórház igazgatója az Origónak azt nyilatkozta: valószínűleg azért az ügyeleti napjaira szervezte az orvos a szüléseket, mert a kórházon kívül is voltak páciensei, és kellemetlen lehetett volna neki, ha a munkaidején kívül is be kell mennie dolgozni. "

"Ilyen szörnyűséget sajnos nem csak a MÁVban csinálnak.
Szakmabeli vagyok,így belülről látom a dolgokat. A fél szülésztársadalmat börtönbe lehetne csukatni. "

Azért ez elég megdöbbentő. Szeretném remélni, hogy a Szt. Imrében a szülésztársadalom jobbik fele dolgozik.

Gamma
Gamma

Sziasztok!
Indításról csak annyit: 38. héten, kinyílt méhszájjal, teljes kórházi felszereléssel érkeztem reggel az orvosomhoz, egész éjjel tartó 10 perces fájásokkal, (amik persze a vizsgálat idejére piszok módon elmúltak Kép), kifejezetten utalva arra hogy szülni akarok. Semmibe nem telt volna az orvosnak megindítani (zselé nélkül is, kicsit megpiszkálva kibújt volna), de hazaküldött, mert 3 óra séta után sem volt változás.
Egyébként aznap volt ügyeletes Kép. két nap múlva szültünk, bejött éjjelre miattunk Kép
csicser
Névtelen

Sziasztok!

Szerencsére ebben a kórházban a természetes szülés hívei az orvosok. Több hetet feküdtem bent, mint veszélyeztetett terhes, és egyetlen esetről sem tudok, amelyik programozott szülés lett volna. A szobatársaim viszont gyakran cserélődtek, több volt közűlük, akit miután még a baba nem készülődött kifelé (és semmi probléma nem volt) hazaengedtek. Egyébként szerintem az ország legjobb szülészete a Szent Imre.
Ambrose

Sziasztok!

Ezen a "most ráérek szülhetünk" dolgon én mindig is meg voltam botránkozva, nekem három van ugyebár de nem indította az orvosom csak azért kaptam oxitocint, mert a szülés már megindult ki voltam tágulva de a fájások nagyon renyhültek.
Sok doki indít csak azért mert neki úgy jobb, hát ő nem. A kis fiamnál akit túl hordtam már 10 napja, és kórházban is voltam két hete mert egy NST vacak szív hangot mért, szóval hiába kértem hogy már túl vagyunk az időn stb. nem indította meg kérte hogy legyek türelemmel figyeljük a babát, napi két NST, UH stb. legyek nyugodt ha kell majd megszületik. És milyen igaza volt, össze sem lehet hasonlítani mennyivel másabb ha természetes összehúzódások vannak, a mesterségesen kreáltak helyett!
Még akkor sem kaptam oxitocint amikor reggel megrepedt a burok valahol fenn, erősen szivárgott, de se fájás semmi,vizsgálat elenörzés hogy valóban a magzat víz szivárog-e , kaptam antibigyót a fertőzés miatt és vártunk, haza ment mondván hogy hívják ha kell és csak reggel indítja meg ha addig nem történik semmi. Este nyolckor megkezdődtek a fájások elfolyt a magzat víz, hajnalban jöhetett vissza, számított is rá, egyszerűbb lett volna ha mielőtt haza megy lezavarja a szülésem és nyugodtam alhat, de mindig azt mondta a természet tudja mit csinál ha nem muszáj ne szóljunk bele.
A kicsi lányomnál is drukkoltam mert bár az számított időn már vele is túl voltam egy héttel a baba jól volt, így az orvosom nem indított szülést pedig én nála akartam szülni és pár nap múlva ment külföldre, de azt mondta akkor inkább másnál szüljek de akkor amikor itt a valódi idő.
Én még mindig a Dr. Fülöp Tamás és Fantha Zsuzsa párosra szavazok!

Dzsili
dzsili

Én két babát szültem eddig a Szent Imrében, az elsőnél elfolyt a magzatvíz, de 24 órát vártak (antibiotikum mellett ) hogy hátha megindul magától és csak utána adtak oxitocint. A másodiknál is inkább leküldtek az udvarra sétálni - ez meg is hozta a várt eredményt és minden magától ment. Senki nem sürgetett semmit. Remélem, hogy ebben a kórházban egy olyan orvos sem dolgozik, aki ilyet tenne mint a MÁV kórházos "sztárszülész". Nálam a Dr. Holba Sándor - Fantha Zsuzsa páros vezet.
Kriszta
Krisztike

Sziasztok!

Gamma: Én túlhordtam a babámat. Végül a dokim munkaidejében szültem, de akkor már 1,5 hete nem vizsgált meg, csak ctg-k voltak. Engem még az időelőtti burokrepesztés is zavar. Pl vajúdik a kismama, és hogy begyorsítsák, 2 ujjnyinál repesztik. Nekem 4 ujjnyi után magától repedt.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szisztok!
Igyekeztem a lehető legtöbb hozzászólást elolvasni, bár bevallom, nem sikerült végigolvasni az elmúlt évek minden termését a fórumon.

Nekem sajnos meghalt a nőgyógyászom, akihez évekig jártam. Most olyan orvost keresek, akinél majd szülhetek is kb. 2 év múlva. Kép
A Bálint doktorokat többen dícsérték, a legfiatalabbról, Bálint Balázsról azonban kevés szó esett eddig. (Azért gondoltam rá, mert koránál fogva talán hosszabb távra is választhatnám.)
Kérlek titeket, hogy aki tud róla valami infót, írjon. Szeretném tudni, hogy van-e már elég tapasztalata, rendel-e a kórházon kívül, és ha igen, hol. (Még a másik két Bálint doktor elérhetőségét sem tudom, hiába kerestem rá.)

Köszönöm a segítséget,
Marin
Marin

Sziasztok !

Olyan megnyugtató volt ilyen sok pozitív hozzászólást olvasni szülés-megindítás témában ! Örülök, hogy a Szt. Imrében ennyire a természetes szülés hívei az orvosok.

Köszi mindenkinek, aki hozzászólt a témához.

Gamma
Gamma

Marin!

Én úgy tudom, hogy a Bálint Balázsnak még nincs meg a szakvizsgája, ezért csak akkor vezethet le szülést a kórházban, ha aznap ügyeletes. Van magánrendelése, vhol a Kosztolányin, de a pontos címét nem tudom, egy vizsgálat 5000 ft.
Vállal szülést azért, de ha akkor szülnél, amikor épp nincs ügyeletben, akkor a másik Bálintok vezetik le.
Névtelen

SZIASZTOK, SAJNOS ÉN PONT EHHEZ A MÁV-OS DOKIHOZ JÁRTAM. Épp ezért vagyok itt,s keresek ismét egy orvost, mostani statisztika szerint ebben a korházban a legjobb a szülészet, ill. a csecsemősök is állítólag nagyon kedvesek./Annak idején azért kerestem a Mávban orvost, mert a '99-es adatok még a Mávot dicsérték./Őt ajánlották, már akkor rengeteg szülést vezetett. Bár kisfiam születésénél is beindította a folyamatokat/ 3-szori kézzel való vizsgálat során kiszedte a Nyákdugót/ ez egy alkalommal/, aznap beindultak a fájások, még haza sem értünk, majdnem fordulhattunk vissza, de szerencsére, bár nem tágultam, s ezt kézzel kellett, 18 óra vajúdás után megszületett fiam, csupa magzatmázasan 10/10-es apgarral. Lehetett volna tragikus is, hiszen akár a méh is megrepedhet egy-egy ilyen alkalommal. Most ezt nem akarom tovább részletezni, hiszen ez nem az a topic, viszont, tudom mit jelent orvost keresni, én akkor is a legjobbat akartam a gyermekemnek, és most sajnálom, hogy így alakult, a szakmai dolgokhoz nem nagyon értek, bár emberileg maximálisan meg voltam elégedve a korábbi orvosommal a szülésig. Tehát, ha tudtok valakit, itt a Sz. Imrében, akkor várom az ajánlatokat, remélem, ezúton nem kell csalódnom többet orvosokban. Előre is köszi az infókat. Pussz, jó babázást, és babavárást mindenkinek, Szilvy
Névtelen

Ha visszaolvasol szinte minden dokiról jót írnak. Lehet, hogy tényleg itt a legjobb a szülészet?Kép Javaslom, hogy szülésznőt is válassz és akkor garantált az abszolút pozitív szülésélmény.
Remélem mihamarabb megtalálod a neked megfelelőt, üdv:
Kriszta
Krisztike

Köszi a választ.
Igen, én is úgy olvastam, hogy B. Balázsnak még nincs szakvizsgája, de remélem, hogy két év múlva, mikor szülni szeretnék, már lesz.
Lényeg, hogy rendel, és megbízható.

Azért még ha tudna valaki segíteni, hogy hol lehet őt elérni, megköszönném.
Marin

Marin!
Dr. Bálint Balázs a Bocskai út 22-ben rendel szerdánként 4-től. Én csak javasolni tudom, nagyon kedves, figyelmes, körültekintő és megbízható. (És jóképű :-)) de ezt csak zárójelben jegyzem meg. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Napsugár
Napsugár

Uh, akkor nem tudom! Félnék egy fiatal, jóképű dokihoz menni. Kép
Na, azért mégsem tántorodtam el nagyon.
Napsugár, tel.számot tudsz?
Köszi!
Marin

Marin!
Ezért ne tántorodj el Kép Fiatal, de egyébként 3 kis csemetéje van.
Nem tudom, mennyire illik mobilszámot közzétenni egy forumon, de ha megadod az emailcímed, arra szívesen elküldöm. Amikor hívtam, picit nehéz volt elérnem őt, de ne add fel. Szülések, műtétek, stb.. Nem tudnak ők bármikor beszélni.
Én nem nála szültem, de pont ügyeletes volt és a vajúdáskor nagyon sokszor bejött beszélgetni, megnézni, tanácsokat adni. Annyira kedves volt. És a kórházban töltött 4 napban is minden nap bejött, érdeklődött, stb. Én tényleg nagyon javaslom neked. A testvérem hozzá jár és nagyon elégedett vele.
Napsugár
Napsugár

Napsugár!
Itt egy emilcím: eudolgozat@freemail.hu
Aztán majd válaszolok egy másikról. (Én se raknám fel ilyen oldalakra a címemet.)

Tehát akkor nincs ott egy assisztens a rendelőben, aki felveszi a bejelentkezéseket? Mert én sem szívesen zavarok egy orvost a mobilján, és nem is hiszem, hogy így meg tudná mondani, hogy mikor menjek rendelésre, nem?

Írj!
Marin

Marin!
Elküldtem a számot. Van egy asszisztens, de állítólag ezt a számot kell hívni.
Szólj, ha nem kapod meg az emailt.
Napsugár
Napsugár

Napsugár!
Az emil nem jött még meg, de ismerve a freemailt, még várok rá egy kicsit.
M.
Marin

Sziasztok!

Bálint Balázs témához szeretnék hozzászólni. Én tavaly nála szültem, max. meg voltam elégedve, két barátnőm szintén. Szóval, őt tényleg mobilon kell hívni, néha nehéz, de bármikor (persze nem éjszaka) lehet próbálkozni. Amúgy azoknak ajánlom, akik nem szeretik, ha állandóan vizsgálgatják őket (engem azt hiszem háromszor vizsgált meg), nem szeretik, ha bárhogyan gyorsítják a szülést (nekem többször mondta, hogy ilyen tágulásnál már burkot szoktak repeszteni, de ő nem javasolja), meg egy kedves emberhez akar járni.

hát ennyit
sok puszi
Eszter
Névtelen

sziasztok,
tudna valaki valami infot adni a szt.imre csecsemöosztályáról?
sajna,igencsak császárral fogok szülni,de azért nem szeretném ha a babuci cukros vizen lenne ...
remélem aa mütét menni fog gerincérzéstelenitéssel és akkor pár orán belül felkelhetek a babához, addig apamaci örzi manócskát.
gabi38

Szia gabi38!

Ha szólsz...azaz megtiltod a cukrosvizet/tápszert, akkor szerintem megoldható Kép

Azt hallottam amúgy, hogy minden babát betesznek inkubátorba egy időre (nem mondták akkor, most tudtam meg). Én nem kértem ki éjjelre, mozdulni sem bírtam, de biztosan megoldható Kép

Sok sikert!

Barbi
DBarbi

Sziasztok!

Barbi: az én nagyfiam 2 éve nem volt egy pillanatig sem inkubátorban. Szülés, fürdetés... után az apja kezébe nyomták, és velünk volt folyamatosan.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csatlakozom cory-hoz, nekem egyik fiam sem volt inkubátorban egy pillanatig sem.

Gabi38!
A gerincérzéstelenítés után 24 órát feküdni kell vízszintesen. Az első 24 órában nem fogják megitatani semmivel, mert nincs rá szüksége. Utána szólsz, hogy nem szeretnéd és megértőek, aranyosak.
Mikor szülsz?
Sok sikert:
Kriszta
Krisztike

Lehet, hogy nem igaz, én ezt hallottam Kép Tudni nem tudok róla...majd pontosan is utánakérdezek Kép
DBarbi

Sziasztok,
mi Balogh doktorhoz járunk magánrendelésre a kezdetektől fogva. Kb. félidőben járunk, és most bejelentette, hogy nem szeretné ha szóbeszéd útján értesülnénk róla, de 50e-et kér a szülésért.
Hogyan lehet ezt értékelni? Korrekt, mert egyenes, vagy épp ellenkezőleg...
Névtelen

Szia!

Énis nála szültem...még 40-ért. Szerintem korrekt. Nekem is azonnal megmondta....dönthettem. Nem bántam meg Kép

Barbi
DBarbi

Sziasztok lányok!!!
Én is annál a "bizonyos" Mávos orvosnál szültem az első babámat,és most,hogy jön a tesó a biztonság szempontjából inkább váltottam.Most Bálint Mihályhoz járok és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Nagyon megnyugtató,és mindent részletesen elmagyaráz.A héten vetélés gyanújával sajnos be kellett mennem a kórházba, de nagyon kedves volt,elmagyarázott mindent jót is rosszat is,és nem lett baj!Szerencsére!

Nanda
nanda

Sziasztok!
Szült már valaki közületek a dr.Rákoczi profnál? Mit tudtok róla mondani? Ot szemeltem ki dokimnak, de eddig nem nagyon írtak róla. Kérlek, ha volt már nála valakinek szülése, az írjon.
Köszi a segítséget!
Névtelen

Kedves Névtelen, aki a profnál szeretne szülni!

Ha megfogadsz egy jótanácsot, ne szemeld ki az "atyaistent" - ezzel nem szeretném a professzor urat bántani, semmi rosszat nem tudok róla mondani - mert valszeg elég sok a dolga, így gondolom kevesebb ideje jut egy páciensre, mint egy hétköznapi orvosnak. A Szent Imre tele van jobbnál jobb orvosokkal, mindegyikrőkl csupa jót hallottam csak, bátran választhatsz. Ha vki cáfolni tudja az elképzelésemet a professzor úr idejét illetően bátran tegye, mert ez csak egy vélemény volt a rszemről, aminek semmi konkrét tudáson bizonyuló alapja nincs.

Sok sokert az orvosválasztáshoz:
Valaki
Valaki

Napsugár!
Köszönöm, megkaptam az emilt, már be is jelentkeztem Bálint doktorhoz.

Névtelen!
Nekem is többen mondták eddig általában, hogy ha megtehetem, ne főorvoshoz menjek, mert nekik van a legkevesebb idejük, és ugyanakkor pedig az ő szavuk ellen más orvos nem mondhat semmit, még ha valamit hibásan csinálnak, akkor sem.
Marin

Marin!
Majd esetleg írd meg a vélemenyedet róla, hogy milyen volt. Akár arra a címre, ahonnan kuldtem neked a mélt. Kíváncsi vagyokKép Én egyébként teljesen odavagyok érte Kép,annyira rokonszenves.
Napsugár
Napsugár

Rendben, mindenképp beszámolok, de majd csak januárban, akkor megyek hozzá! Kép
Marin

Krisztike!
Dec.31.-re vagyok kiirva, de ha bárhol találok másik orvost aki normális módon vállal faros babát azonnal átmegyek hozzá...hátha szülés közben meg tudják fordítani esetleg babuci a fájások közepette jó irányt vesz...
Érdekes, hogy a barátnőm 14 éve simán megszülte a faros babáját a MÁV kórházban és meg itt császárra vagyok ítélve...ebbe a tehetetlenségbe nehéz beletörődni...
Egyébként olvastam a Péterfy Kórház honlapján, hogy a Misgav-Ladav módszerrel történt (EDA-val) császárnál 4-5 óra múlva fel lehet kelni...reménykeltő:-)
Köszi a választ !
Üdv:Gabi38
gabi38

Sziasztok! En a 23. hetben vagyok, az elso babamat is a Szt. Imreben szultem a Balogh dokinal es mindennel elegedett voltam, ezert megint hozza megyek. Az otvenezres aron en is meglepodtem, de vegulis 2 eve volt 36 ezer...azert igy kimondva akkor is fura. Kerdeznem, hogy tudtok-e idopontot, mikor lehet a korhazban szemelyesen megnezni a szuleszetet, es talalkozni a szulesznokkel? (En meg az "ideiglenes" szuleszeten szultem.)Elore is koszonom!
Ildi

Ildi !
A szülésért kb. 50 e körül kér a legtöbb doki a szt.imrében, kivéve a prof. ő 150e-et.
Keddenként vannnak előadások (szt.imre honlapon részletesen) és minden hónap második csütörtökön kismama klub(18.00h-tól),ahol a szülésznőkkel lehet találkozni, esetleg a szülőszobát meglátogatni.
A 35.-36. hétig válassz szülésznőt, ezt szeretik.
Bár, ha a 37.héttől jársz majd NST-re, ha választott szülésznőd van, akkor mindent meg tud mutatni az NST-s találkozásokkor, mivel az a szülőszobán történik.
Esetleg az orvosod is érdezd meg kivel szeret együttdolgozni...
Üdv.!Gabi 39.hét
gabi38

Gabi!
A felkelést nem a műtéti módszer, hanem az érzéstelenítés szabja meg. Ha előbb felkelsz számolnod kell a több napig is eltartó, szinte csillapíthatatlan fejfájással, amire ugye senkinek nincs szüksége.
Sok szerencsét és boldog szilvesztert:
Krisztike
Krisztike

Gabi38!

Az en orvosom a termeszetes szules hive. Nekem ugyan nem volt faros babam, de valoszinuleg tartom, hogy engedi megszulni termeszetes uton, ha mas akadalyat nem latja. Magan doki es a Tetenyiben lehet nala szulni...Dr. Bardoczy Zsolt

Persze ot kell megkerdezni, de ha tenyleg van kedved az utolso pillanatban valtani, akkor megadom a szamat.

Udv

Katka2

Katka
katka2

Gabi38,

nem feltétlenül kórház függő a faros szülés, én két hónapja ITT szültem meg a kislányomat, aki nem volt hajlandó "jó" irányt venni és popsival érkezett meg. Bardóczy doktor segítségévelKép Viszont szinte biztos, hogy nem fog vállalni ennyire az utolsó pillanatban. Kár, hogy nem találtad meg őt előbb. Neki és a szülésznőnknek köszönhetően nekem csodálatos emlék (remélem a kislányomnak isKép) a szülés. Kívánom, hogy szerencsésen és egészségesen szülessen meg a babád akárhogy is alakul!

Ja, és a megszületés utáni 2 órában velünk volt a pici, aztán a csecsemősöknél, inkubátorban(!), melegedni és pihizni. Ezt én is csak akkor tudtam meg, amikor már türelmetlenül vártam mikor hozzák be a szobába és odacsörögtem a belső telefonon. A szülésznő még a szülés előtti beszélgetés során mondta, hogy általában 4-6 órát szokták megfigyelgetni a babákat, nem kötelező, de a csecsemősök jobban szeretik. Én úgy tudom, hogy cukros vizet csak első nap adnak, aztán tápszer a soros. Mi a második nap már hazajöttünk így ezt nem tapasztaltam. De szólni kell miatta, mert jöttek és hívták a mamákat a társalgóból, hogy éhes a baba, szopizni szeretne.

Áldott, békés ünnepeket és nagyon boldog új évet kívánok minden (leendő és már) mamának és babának valamint a kórház minden dolgozójának. Elsősorban Dr.Bardóczy Zsoltnak, Nyulas Jolánnak, Dr.Bálint Balázsnak, Tőrös Éva doktornőnek és mindenkinek, aki fontosnak tartja, hogy a mamák és babák jól érezzék magukat abban a néhány vagy egy kicsit több napban!

Évica
Évica

Óóóóóóó akkor mégis igaz az inkubátor Kép
Amúgy énis jó dolognak tartom Kép

Kellemes ünnepeket Mindenkinek!

DBarbi
DBarbi

Gabi38!

Én 1 hete, dec. 19.-én szültem itt a Szent Imrében, Balogh dr.-nál. A babákat nem teszik inkubátorba, csak, ha szükség van rá. Cukros vizet sem adnak neki 24 órán át biztosan nem. Az én babámnak egyáltalán nem adtak, én kértem másfél nap után, mert addig aludt egyfolytában és féltem, hogy kiszárad, tejem meg még nem volt. Tápszert sem adnak, míg neked nem szóltak, és tényleg több csecsemősnővér odatolja hozzád a babaát, ha anyahiánya van, hogy szoptasd, meg (hozzáteszem, nem mindegyik nővér, nagy a különbség köztük - sajnos rossz tapasztalataim is vannak a csecsemősökről, ezt ha érdekel megírom neked e-mailben, címem: pmanga@freemail.hu vagy, ha bármi más kérdésed lenne, szívesen válaszolok).

Manga
manga

Évica,
nagyon örülök,hogy végre valami pozitiv hirt hallok:-) ugy tünik,akkor hogy a faros bébi szülés orvos függö...
amikor a 29.héten irányba fordult a bébi , teljes nyugalommal voltam, vizont a 36.héten popsira ült azóta kétségbe vagyok esve...de legföképpen a szülésznö próbálta belém beszélni, hogy igy aztán már csak a császárra van esélyem stb. söt jobb ha meg is beszélem a dokimmal, hogy mikor csinálja meg...én pedig nem akarom ilyen mesterséges dolgot, a babám szegény fel se tud rá készülni...jobban szeretném amikor ö is akarja...
Évica,
hányadik héten érkezett a babád ? és milyen nagy volt? az enyémnek most 96 mm a buksikája...
köszi!gabi38
gabi38

Kati,
kérlek, add meg a Bardoczy doki tel.számát a dakivi@freestart.hu mail cimre, elmennénk a magánrendelésére, ha két ünnep között még rendelne.
köszönöm :gabi38
gabi38

Szia Gabi,

Betöltöttük a 41. hetet, amikor megszületett. 4000 gr és 61 cm volt a kislányom, a feje 37cm-es. Szülés előtt 4 nappal 98-mm volt a BPD. Küldök mailt is.
Évica
Évica

Manga,
gratulálok a kisfiadhoz, sok boldogságot kívánok az új évre és persze erre a maradék pár napra!
Évica
Évica

Sziasztok! Én is annál a "Mávos dokinál" szültem, s most szeretnénk egy következő bébit, melyet már itt, ebben a kórházban szeretnék világrahozni. A Bálint dokik elérhetőségét hogy szerezhetném meg?
Köszike: Szilvi
Névtelen

Sziasztok,
Névtelenül érdeklődött valaki Rákóczi prof után.
Neki szeretném mondani, hogy halgasson "Valaki" tanácsára. Ne akarjon az atyaistennél szülni. Ugyanis én ebbe a hibába estem. Magánrendelése nem tudom, hogy van-e, mert engem mindig a kórházba rendelt fél nyolcra. Ekkor legtöbbször kb. 10en vártunk rá. Mindenkire volt 5 perce. Én minden esetbe adtam ötezer forintot a semmiért. A
A 25. héten panaszkodtam nagyon gyakori fájós méhösszehúzódásokra. Azt tanácsolta, hogy szedjem Magne B6-ot, ha nem múlik hivjam fel. De addigra késő volt. Beindult a szülés. Tudnék még hosszasan mesélni, de inkább csak azt mondom, hogy ÉN NEM AJÁNLOM. Viszont én is keresek most orvost, mert fél éve történt és mostmár lehet próbálkozni a teherbeeséssel.
Ramcsi

Évica!

Köszi. Én is örülök, hogy megvan a baba és minden rendben ment.
Nektek is további szeép ünnepeket!

Manga
manga

Sziasztok !

Rákóczi profról nekem sincs túl jó véleményem, igaz én nem nála szültem, de víziten nagyon komor volt, s amikor kérdeztem valamit, akkor meg úgy nézett rám, mint egy hülyére és válaszra sem méltatott, csak valamit motyogott magába, s tovább ment.
Nem tudom, hogy hogy viselkedhet azokkal az anyukákkal, akik Őt választják, de így nekem, elég komornak tűnik, s nem úgy érzem, hogy bátran lehetne hozzá fordulni bármi gondunkkal, mert lekezelően viselkedik az emberrel.
De mondom, hogy ez a véleményem nekem csak úgy alakult ki, ahogy a víziten tapasztaltam .

A többi orvoshoz nyugodtan lehet fordulni, hiába nem vagy az Ő betege, akkor is normálisan válaszolnak, megnéznek . De a prof tényleg nagyon fenn hordja a fejét ....

Sziasztok

Szilvy / sysy
szilvy73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?