Helló!
Hát, én szeretem inkább megelőzni a dolgokat, betegségeket, ha lehet. Fiatalon, ilyen sok kővel és egyáltalán gyulladt epével esélyem lett volna egy jó kis epehólyagrákra. Szerencsére nekem soha nem volt tünetem emiatt és pont ezért volt veszélyes. Nem görcsöltem, nem fájt, nem volt savam, nem sárgultam, igaz én egyébként sem ettem azokat a kajákat, amiket most tiltólistán kaptam. No de holnap már kiveszik a varratokat és már csak begyógyul az a 4 kis vágás, nyoma sem lesz.
Lelle meséli mindenkinek, hogy "anya has tő" = anya hasában kő volt.
Még van a szemölcsöm, amitől meg kellene szabadulnom, holnap megbeszélem a dokival, hogy mikor. Most azért nem lehetett, mert pont megvolt. Meg még van egy részlegesen szakad térdszalagom sielésből, azzal is kéne már valamit kezdeni, de komolyan mondom, azt sem tudom melyik térdem volt, most nem fáj, de azt mondják, hogy később gáz lesz. Néha már teljsen egy nyomi vénasszonynak érzem magam, annyi kínom volt/van.
No, azt még nem is mondtam, hogy persze még a közeljövőben költözés lesz. Pedig én már amikor visszajöttünk, kijelentettem, hogy legközelebb csakis a sajátba. De az a projekt kicsit most le van lassulva és idén már hiszem, hogy elkezdjük, viszont ebben a lakásban már nem akarunk még egy telet átszenvedni, főleg, hogy tiszta penész ősztől-tavaszig minden. Nem nagyon várom, dehát ez van.
Nircee, drukkoltam, hogy a várva várt nyolcas napokon szülessen Simon, akár még lehet is, ha ebben a szűk két órában még meggondolja magát. Rendeződött már anyukáddal a kapcsolat? Sikerült beszélgetnetek?
Pilla, azt hittem több gyerekre szeretnél vigyázni! Bennem is felmerült már ez a gondolat, de inkább nekem lesz szükségem másra, míg egyetemen leszek. Na, mindíg ezen lovagolok, de kár, hogy nem lakunk a közelben, rád szívesen bíznám!
Tüccs, gondolom nagy az örörm, hogy lesz kisfiatok is, persze tök mindegy a neme, de ez így olyan tökéletes! Milyen babakocsit vettetek? Egymás mellettit vagy egymás utánit? Dórinak fellépője lesz vagy sétakor valaki besegít és tolja őt is?
Tiop, gyógyulás nektek!
Tappancs, nagyon édesek a gyerekek, Dávid jókora, nem újszülöttnek néz ki!
A rögtön játszással kapcsolatban pedig a férjem viszi a prímet. Hazavitt minket a kórházból, beérünk, leöltözünk, gyerek kicsomagol, gyorsan átpelenkáztuk, átöltöztettük, a férjem azonnal felveszi és közli, hogy te csak pihenjél én majd játszok vele. Odanézek és már vetődött hátra Lellével az ágyra, hogy majd dobálja,mert mennyire örülnek neki a kicsik
.
Na megyek, még hajat kell mosnom, meg zuhanyozni, mert már fél8ra ott kell lennünk. Még vasárnapig anyóséknál leszünk, addig jó dolgom van, de egyébként meg úgy döntöttem, hogy rendelem a kaját, a férjem is eszik a városban meleg ebédet. Minden nap főztem valamit, többnyire délután, mert addigra értem oda, de így már sok volt, mármint a napi többszöri melegkaja, folyamatosan csak dagadunk, így eszik mindenki egyszer, vacsira meg amit csinál magának a hűtőből. Már többször eldöntöttem, de sosem rendeltem meg, mert hogy az milyen már, most már nem érdekel, nem akarok a világ legjobb háziasszonya lenni, de nem fér bele szeptembertől az időmbe a főzés és még a sok más házimunka.
Nyaralóknak jó pihenést!