Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük a sok +-t. Baromira ránk fér. Nem túl rózsás a helyzet, de műtéttel és sugárterápiával minden esélye megvan Apunak a hosszú életre. Pénteken kell befeküdnie a Klinikára, hétfőn vagy kedden műtik. Addig még Gyulán el kell intéznie, hogy a szívgyógyszerei pontosan be legyenek állítva, mert 4-5 órás folyamatos altatásban lesz. Kiveszik a nyelv egyharmadát, az egész garatot, jobb oldalon a nyak belső részét (ezeket mellkaslebenyből visszapótolják) és mivel a gége külső része is érintett, ezért abból is valamennyit. A doki szerint 80% a valószínűsége, hogy nem kell teljesen eltávolítani a gégét és a hangszálakat, de ezt sajnos csak akkor fogja látni pontosan, ha már fel lesz nyitva. Nagyon remélem, hogy erre nem lesz szükség!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Viszont kívánjuk minden hófordulósnak! :D

Ginger, szerintem is próbáld meg úgy adni Neki, hogy összekevered valami olyannal, amit szeret. :wink:

Niki, köszi a táblázatot, és Ferinek az F1 képeket! Átjöttek emailben is. :D :D :D :D :D Ízlett Lillának az alma???

Fanetta, nagyon jó a BAMÁTOK!!! :lol: Szívesen! Édi a Nimi gyerek! Az a hódító mosoly! 8) Elmúlt a hiszti?

Jim, de jó, hogy jössz Te is szerdán! Mit néztetek a moziban? Jó volt kimozdulni ugye??? :wink:

Panny, hogy sikerült a babazsúr? Vagy ma lesz? :oops: :roll:

Pepike, szerda, de. 10 ok! Ez a játszótér az Árpád hídhoz van közelebb? Biztos írtad már, de nem emlékszem. :oops: :roll: :lol:

Bambi, szép a kisfiad! 8)

Petramama, mi újság Hiszteroida hercegnővel???

Anita, Tifani nagyon édes! És micsoda sérója van! :shock: :lol: :lol: :lol:

Zsu! kimiraikkonen.lap.hu!!! :wink: :wink: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mozgás: az oké, hogy Botka kúszik, de forogni lusta. Kb. 5-ször megmutatta, hogy megy neki oldalra meg hátról hasra, de ennyi. Hasról hátra profi szinten csinálja, de vissza... Mindegy, majd belejön. :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim, akkor legközelebb valami jó kis csöpögős romantikusat nézzetek, hátha... :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

végre megint itthon... bár most lélekben teljesen otthonmaradtam...
ugye csütörtökön idultunk... szerdán a 33hetes várandós nővéremnek elment a magzatvize. .. még két napig benttartották a kicsit, kapott szteroidot,hogy a tüdeje fejlődjön és azóta augusztus 1. hála Istennek úgy tűnik egészségesen megszületett a lánya Bori, 2490g :) a nehézség benne, hogy a férje három nappal előtte utazott el amerikába, mert eddig ott éltek csak most a keleti partról elköltöznek a nyugati partra és ezt intézi (átvezeti a kocsit a cuccaikkal) és a nővérem a 4éves lányával és anyukámmaé 10nap múlva ment volna utánuk... elvben Californiában született volna Bori...
szval szegények most egy hónapig biztos nem mehetnek és a sógorom sem tud visszajönni.... :S :S
de a lényeg, hogy egészségesek... mávban vannak, az állítólag egész jó hely. Csak szegény nővérem csak naponta 2szer láthatja Borit, de remélem ez nem lesz már sokáig igy...
énb meg nem akartam elutazni de muszáj volt. majd pár hét múlva hazaugrom megnézni őket. (Potyka, majd akkor bepótolom az elmaradt látogatást!! )

JuditK, Milán, Tand és akit kifelejtettem Isten éltessen bennetetek nagyon sokáig!!!

Névnaposoknak is sok sok mosolyt vidámságot kivánok!

A megszokott kölyök-hosszú hozzászólásra várnotok kell, mert elfelejtettem, hogy a lakást milyen állapotban hagytam itt... maholnap tuti takaritani kell... de utána jövök !!!!

Feri, köszi a Lewisos képet!!!! :) kiváncsi vagyok Lilla arcára amikor a szájába került az az almapép :)

na mennem kell.... további vidám hétvégét!

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, lényeg, hogy jól vannak, és sztem hamarosan együtt lehetnek. Különös dolgokat produkál az élet, és remélem, hogy tényleg mindig jó irányba vezet. (és mire visszíjössz már mi is mobilabbak leszünk, igazából már csak nekem kell a hit, hogy merek és tudok vezetni... Lassan visszatér.)

Kvaszévi, nagyon, nagyon szorítok édesapádnak. Sok erőt Nektek.

Nálunk hol szieszta (pl. most, meg iccaka, sose hittem volna, csőretöltve ülök a kosár mellett, mert 9-10 között elalszik, és 2-3 felé ébred, de napközben ugye igény szeirnt igen intenzíven táplálkozik... kell is az ezekhez a méretekhez, és akkor eszik kicist, alszunk tovább egy ágyban, ma hét tájban arra ébredtem, hogy megpróbált hálóingen át önkiszolgálni :lol: ), hol fieszta, tegnap pl. álló du, de le kell szögezzem, nagy is volt a forgalom.

Nektek is elzavarodott a pü????
Na igényelnek. Szép napot!!

potyka

Megjöttünk!!!

Végszóra, mert most olvasom Potykanéni hsz-át, szóval valszeg tán osztódtál lelkem??? Mindjárt vissza is nézek pár oldalnyit, de ebből a mostaniból azt veszem ki, hogy biza Danigyerek akar önkiszolgálni!! Jupppppííííííííííííííééééééééééééééééééééééééé

Nekem is mgzavarodott a babanet!

No, viiszaolvasok egy kicsit!
Vendég

Sziasztok!

Mzx, Lilla is csak csütörtökön fordult meg... azóta is max. 2x csinálta. Újabban viszont sikongat... szinte egész nap, már lassan füldugót kell beszereznünk. :D
Kvaszeva, sok-sok erőt!
Kölyök, gratulálok Nővérdenek, biztos minden rendben lesz!
Jim, nekünk tetszett az X-akták. Mi most a Mamma Mia!-t szeretnénk megnézni egyik nap. :) (szerdán olcsó a jegy :lol: )

Lillának nagyon kevés almát adtam, talán 4-5 kiskanállal... csodálkozott, hogy mi ez, látszott rajta a döbbenet, hogy ez valami más, mint amit eddig kapott. :)

KépKép
KépKép
mni

Fanetta, köszi a vigyort! :)

Pepike, ha minden oké lesz én is mennék szerdán. ugyan még nem tudom mikor pontosan mert Eszter össze-vissza ébred

Kölyök, gratulálok a nővérednek!

Én az új Batman-t nézném meg állítólag nagyon-nagyon jó, csak nem tudom kire tudnám hagyni Esztert ha Attilával mennék...

szerintetek gáz, hogy Eszter állandóan állni akar? mármint persze fogom, de mindig kinyomja magát állásba. ha le akarom ültetni (persze akkor is fogom még) akkor úgy tartja a lábát egyenesen, hogy képtelenség ültetni. valaki a múltkor beszólt, hogy ez olyan mintha holdkompban lenne. tényleg??

amúgy nálunk megint szívás megy az evéssel, tök ideg vagyok, de nem akarok panaszkodni, mert megint rám lesz sütve, hogy aggodalmaskodó vagyok :(

KépKép
judit18

judit18, panaszkodj csak, tudom, mit érezhetsz. Eszter csajszit passzold ide hozzám, és tessék mozizni :wink:

kolyok: +++++

én meg kezdek taknyos lenni, hurrá...

Niki, én még a Múmiát nézném meg, de szerintem marad a letöltés :wink: csütörtökön már megyek Komlóra, aztán Pécs-temetés, 1 hétig ott leszek, kellek is, mert a legjobb barátnőmet kidobta a palija :cry: (5 év után, jaj szegénykém, vettek lakást, berendezték, és minden a pali nevén volt.........ő meg költözhetett anyukájához haza........)
Vendég

Helló!

Évi!

Mindegy honnan jössz, a 26-os busz ott tesz le, de a Margit hídhoz van közel, egy kis sétára.

Judit18!

Jó ha tudtok jönni reméljük Eszter is úgy gondolja a szundival! :wink:

Kölyök!

Én tudom mit él át a nővéred, Pepike nekem is 33. hétre született, és ő is kapott szteroidot, remélem nálatok nem lesz mellékhatása.
Kitartás neki hamarosan hazajöhetnek és jobb lesz!

na megyek mert éhes Lizka majd este benézek!

pepike

Kép

Kép
pepike

Kvaszévi, ez nem hangzik valami jól! :cry: A lehető legjobbakat Apukádnak! +++++++++++++++++++++
Köszi a tippet Kimi ügyben, meg fogom nézni. :wink:
Jim, Milót is hozod? Akkor stoppolom Alexának! :wink: :lol:
Kölyök, sok egészséget a kis Borinak és gratulálok a nővérednek! Nem lehet nekik könnyű, hogy ennyi ideig nem láthatják egymást a férjével. :?
Potyka, ez az önkiszolgálósdi nagyon tetszik! :lol:
Szia Monácska! Milyen volt a nyaralás? Mesélj!
Judit18, remélem Eszter is el akar jönni a Margitszigetre! :wink:
Vendég

HELLÓ CSAJSZIK!
Ha jó idő lesz, akkor szerintem megyünk mi is szerdán! Hol találkoznánk?És mikor?

Mi már ettünk almát, sütőtököt, sárgarépát, zöldségpürét, és krumplit. Meg iszunk őszilevet, vagy öszilevet ananásszal. 4-5 napig kap egyfajta kaját, és a tápival hígitom.
És a pocakfájósoknak ajánlom: MIRA BABA GYÓGYVÍZ!!! Minden gyógyszertárban ismerik, de kapni kevés helyen lehet. Jókat pukizik tőle Livi baba, és végre 2 naponta van kaki, ami ezelőtt 3-4 naponta volt, sőt volt, amikor már kúpozni kellett...

Tudom, hogy nem így kell, de mi az ebédet kezdtük el kiegészíteni. Kap egy pár kanál (5-10) pürét, aztán amennyi tápit még kér. Délelőtt meg du. kap őszilevet ezzel a gyógyvízzel.

És végre megvan a gyógyír az ekcémás bőrére!!! De nem ám a csodadoki találta ki, hanem egy 3 hete szült debreceni kismama ajánlotta! Este bekentük Livike bőrét, és mindenhonnan elmúlt a piros folt. Gyönyörű lett a bőre. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de ma felkelt 5kor enni, majd 9kor kelt legközelebb!

Nem csodálom, hogy nyugodtabb így, hogy nem viszket vagy fáj folyamataosan neki valahol...

Kép
pété

Judit! Mi a gond a kajával?
Mni! Ti mikor adtátok Lillának az almát?

Aki hozzátáplál már: Főztök a picinek, vagy bébiételt adtok? Miket próbáltatok már? Sinlac-ról kinek mi a véleménye?

Bocsi, ha írtatok már ezekről :oops:
Ez a hátránya, ha kimaradozik az ember... :oops:

Kép
pété

Pété, de jó, hogy végre megvan a megoldás a bőrproblémára!!! :lol: :lol: :lol: Szegényke biztosan szenvedett tőle, meg ti is. :(
A Margitszigeti találkozó 10-kor lesz, a Margit-híd felőli oldalon, hogy pontosan hol, azt még nem beszéltük meg.
Vendég

Pété, én is az ebédnél kezdtem, először tápszert kapott utána, de most mivel fél üveg kaját becsókol, csak vizet kap. Gyümölcslevet inkább délután, főleg ha nem nagyon akar enni, mert laktat az is. Én üvegest adok (kecskemétit), mert jó nagy a választék olyanból is, ami most nincs itthon (sütőtök, szilva). Vett gyümit nem szivesen adnék. Tudom, Pesten több üzlet van, de itt vidéken a Rossmannban a legolcsóbb a bébiétel. Vizet pedig Jana bébivizet. Eddig ettünk: szilva, alma-őszibarack, sütőtök, répa, birsalma-vilmoskörte, alma-banán. Vacsorára néha tejpépet is.

Böbi

Kép

Kép
bosek

húdepangás van!

Pété, milyen krémet kaptatok? csak óvatosan, nehogy valami szteroidos legyen, mert az sitty-sutty levarázsolja a kiütéseket de nem szabad sűrűn kenni

kaja ügyben:
Eszter most kanállal nem hajlandó semmit enni. amint az etetőszékbe rakom már sír, ha fel akarom rakni a partedlit sír és ha adnám a kaját vagy sírni kezd vagy úgy csinál mintha erőlködne de kamu...mert ha kiveszem abbahagyja. hát nem egyszerű így a hozzátáplálás.
ha Attila közben szórakoztatja akkor nagy nehez bele lehet nyomi valamit, de ha egyedül vagyok akkor esélytelen, hogy kellően elvonjam a figyelmét.
ja és szinte mindentől szorulása lesz és már sír úgy kínlódik, hogy nem tud kakilni...majd lehet, hogy kipróbáljuk ezt a Mira vizet...

elegem van a hozzátáplálásból!!! :evil: legszívesebben adnám csak a tápszert azt még jobban ette...

amúgy - én ha lehet főzök neki (mármint friss gyümölcsöt adok, ill rizst meg krumpit főztem már) de néha azért beugrik üveges is ez-az....
meg már raktam el őszre barackot, meggyet, meg rizst is lefagyasztottam

a Sinlacot szereti Eszter, mindennap kap egy főétkezésnek, de simán vízzel nem jött be neki, ezért én fele gyümölcslé, fele vízzel csinálom (kb 60-60 ml plusz kb 3-4 kanál Sinlac)
amúgy tök jó íze van így, én is simán meginnám!

viszont az idegeskedéstől teljesen elment az én étvágyam is, így végre talán a fogyás útjára lépek (bár ilyen áron nem kívántam...) és még voltam fitnessz teremben is már 2x. futok meg biciklizek meg próbálok a löttyedt hasamra valami erősítést csinálni. meglássuk. de nagyon jólesik, komolyan teljesen felélénkülök utána, tuti az adrenalin...
Attila ha hazaér 5-6 körül még pont el tudok ugrani (2 óra alatt megjárom) meg hétvégén is voltam.

na nálunk ennyi, jóccakát mindenkinek!!

KépKép
judit18

ja igen, mi is adunk tejpépet, a Milupának van hypoallergén amit az orvos írt fel, Livinek is az kellene ha akarsz adni, ha ennyire érzékeny a bőre - gondolom én

én vett gyümölcsből főként bio-t adok, bár az orvos szerint felesleges...de a Kaisersben nagyon szép almák, barackok voltak, bio-k szóval vettem

KépKép
judit18

Judit, a milupás tejpép receptre hágy grammos és mennyibe kerül? Nekünk is azt mondta a doktornéni, hogy inkább ha-t adjak, mert érzékeny a bőre, és a tápi nem sokkal drágább a simánál. Nálunk bejön kaja közben a TV figyelelm elterelésre, de jó hangosan kell, és én még nem teszem a székbe, hanem abban a pózban, ahogy a tápit issza, a karomban fekve eszik. Nekünk az üveges szilva nagyon bejött kakiügyben, bár minden nap van kaki amúgy is, de répa meg sütőtök után azt adok másnap, akkor sokkal könnyebb neki akciózni. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Jó sokan eltüntek, lehet miattam :wink: :wink:

A hozzátáplálásról annyi hogy szerintem nem szabad erőltetni mindig csak annyit és azt amit szeretne.
Lizám nincs oda az elkészített bébiételekért de nagy ritkán kap azt is.
Tejpép, gyümölcsel feldobva pl: összetörök bele 1 banánt vagy reszelek bele almát, érdekes a barackért nincs oda.
Répát, krumplival szoktam még főzni ma a husilevesből vettem ki összeturmixoltam egy kis lével nagyon szívesen ette.
A gyümölcsöt kicsit hígítani kell tejcsivel hogy nem legyen sűrű meg a megszokott íz miatt szívesebben eszi.
Szerintem a hozzátáplálás is gyerek függő ha van bőven anyatej elég csak kínálgatni de tápszer mellett én már adok neki de persze azért mert szívesen eszi.

Pété!
Zsu már írta amit kellett a taliról, ha a Margit híd felől sétálsz befelé 5 percre van a játszó a bal oldalon de majd kitalálok valamit hogy megtaláljuk egymást mondjuk elég nagy vagyok hogy észre vegyetek( mármint széltébe)
:wink: :lol:

jó éjt

pepike

Kép

Kép
pepike

Akár az Árpád híd felől is jöhettek vagy a Margit híd felől a 26-os buszról sziget bejáró megállónál szálljatok le.
Én az Árpád hídtól jövök mert ott tudok leparkolni lakótelepen ott nem kell fizetni.

Ja, és Jimm!
Mindegy hogy kivel jössz csak gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol:
szép álmokat puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó reggelt

Na túl vagyunk a nagy szülinapi bulin
Nagyon jól sikerült...haza se akartak menni a vendégek...du.4-től este 9-ig tartott
A férjem jó játékmesternek bizonyult volt békaügetés,pókjárás,futóverseny..stb..meg gofrievő verseny,zsákbamacska....szal a gyerkőcök nagyon élvezték.A szomszédasszonnyal izgultunk h jó lesz-e,de így utólag SZUPER volt.(ja mert együtt tartottuk Márk meg az ikerház szomszédban lakó Lilike szülinapját,mert 5 nap van köztük )

Olika is nagyon élvezte járt kézről-kézre...

A kertben még este rendet tettem ,de itt bennt azért van nagy kupi szal ma takarítok ezerrel...

bébiétel:én HIPP-es bébiételeket adtam a srácaimnak is kizárólag,és Olikának is csak azt fogok.Nekem sajna nincs időm ennyi emberre külön főzni :shock: és ez megbízhatóan bio és nagy a választék belőle.Pl.olyan húshoz is hozzájuthat a kis szevzete(pl.bárányhús)amihez amúgy nem jutna...
Gyümiből is HIPP-eseket kap Olika már most.Kedvence a szőlő+alma teljes kiőrlésű rizzsel.

Kölyök!

Drukk a tesódnak!!És amúgy nem tudni h mitől ment el a magzatvíz??
Tényleg az élet nagy forgatókönyv író...ember tervez-Isten végez :wink:

Éva!

Apukádnak továbbra is DRUKKKK!!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és én is HA tejpépet írattam fel Olikának(Humanat).A srácaim is azt ették.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép
Kép

buliról:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Beteg voltam.....így nem tudtam jönni. Most is lábadozom....

Niki!
Nem javítottad a táblában amit kértem....

pár kép

mamánál reggeli után
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Panny, ebben a buliban én is benne lettem volna... És férjed tett fel végül bohócorrot, vagy ugye hogy nem is az a lényeg?

Tündérmanó , RékaPtera mekkora nagylány már... Én most úgy vagyok, hogy megállítanám az időt, még akkor is, ha fizikailag nem, vagyok a topon, lelkileg meg ez az őrült hullámvasút ugye... De hogy egy újszülött mennyire kedves, aranyos, jószagú, bújós... Szóval ezek a pillanatok feledhetetlenek.

Huh, reggel vezettem, a nulla forgalomban, de úgy éreztem magam, mint akit kilöktek a világűrbe. Úgy látszik a kölökkel együtt nagyon be vagyok bábozodva ebbe az otthon nevű második anyaméhbe.. Na de mindennek eljön a maga ideje. :lol:

potyka

Panny, jó lehetett a buli! A férjed jó fej lehet. Biztosan többet ért, mint Ricsi bohóc, és még pénzbe sem került! :wink:
Tündérmanó, mi volt a baj?
Potyka, kérünk babavonalzót!
Hozzátápláláshoz nem tudok hozzászólni, mert mi még nem kezdtük el.
Vendég

jó reggelt. húúú, kiszazsu, Milán szomszéd barátnője is annyi idős, mint Alexa, jókat szoktak verekedni :lol: na majd összeuszítjuk őket szerdán 8) ha a Moszkváról megyek 6-os, vagy 4-es villamossal és leszállok a hídon, az jó???

panny, jó lehetett a buli, mondjuk én nem bírom a zsúrokat :oops: gyerekként sem szerettem, már akkor is magamnakvaló voltam :? Cuki Olika, még mindig milyen kis golyófej.

judit18: lesz még bajod Eszterrel, Milánnal ugyanezt csináltam és még most is kínlódás az evés, de legalább egyedül eszik, csak 1 óráig nyammog fél szelet kenyéren. Amikor pici volt, csak úgy lehetett etetni, hogy eltereltem a figyelmét, amúgy nem evett volna egész nap :x

hozzátáplálás: kínlódunk a szopival, de dokinő azt mondta, kínlódjak csak, ne merjek neki semmit adni 6 hós koráig, mert ha keveset is evett, akkor is hízott fél kg-ot egy hó alatt és amig hízik csak tejcsit egyen. Amikor mentünk moziba lefejtem tejet (ezer éve nem fejtem), persze nem volt rá szükség, de nagyon meglepődtem. Olyan zsíros a tejem, mint a tömény tejszín :shock: mondjuk nem csoda, amiket eszek néha :roll:

pepike, már várom, hogy talizzunk és összemérjük, ki szélesebb, meg fogsz lepődni 8)

tündérmanó: édes a lányka, és nem csodálkozom, hogy utálod az Erzsi nevet. anyámat néha szoktam vele szivatni, mert ő Erzsébet Éva, de az Évát használja, sőt a kis szemfüles a személyi ig-ban is csak Éva van, mert lefizette anno a zsarut, hogy ne írják bele. :lol:

potyka: puszi Ötöskének
:wink:

megyek, mert bömbi van, anyámat meg elküldtem boltba, tegye magát hasznossá 8)
Vendég

Pepike, nem tudok menni szerdán, egész nap melóznak az új lakásban. Laura igen lustán, de forog ide-oda, meg nyivákol rengeteget, mint egy beszorult macska :).

Jim, vicces, de én sem merek elindulni hármasban Erikkel, teljesen megkergül, vagy a babakocsit tolja neki mindennek, vagy egyedül akar kolbászolni, és meg sem hallja, hogy lassítson, vagy álljon meg, mert úttest jön. A szívbaj kerülget végig.

Potyka, nem sok időd lehet regenerálódni, ugye? :( Mennyire új így az élet? Vagy már minden megy rutinból?

Tündérmanó, jobbulást!

Kölyök, gratulálok a testvérednek! Ez már azért igen szép súly!

Kép

Kép
mzx

Bosek, sajnos nem tom mennyi a tejpép mert egy csomó mindent vettem egyszerre, már nem emlékszem, de 300 gr-os.
ha megyek gyógyszertárba majd megkérdezem.
ma már nekem is megfordult a fejemben a TV mint figyelemelterelés csak nem akarom rászoktatni...

Jim, ja, én is ettől félek, hogy ilyen rossz evő lesz :(
ha Milán fél kgkat hízik akkor tényleg jó zsíros lehet a tejed! az bőven elég hízásnak...
Eszter már csak 20 dkg-t hízott az utolsó hónapban, és azt is az első 2 hétben, 2 hete már semmit...

Panny, hű, jó kis buli lehetett!! :)

Tündérmanó, RékaPetra nagyon helyes kiscsaj, micsoda szemek!!

Niki, ugye ti a múltkor Lillával voltatok a Kútvölgyiben amikor a Szabóhoz mentél? nem gáz babával menni a kórházba? mert kellene mennem megint kontrollra, de csak vele tudok elmenni

KépKép
judit18

Potyka
Sokat nőtt Réka mert a 62-es ruhákat éppen elkezdtük hordani és cseréltünk 68-ra.
Erről az érzésről beszéltünk éppen tegnap a párommal, hogy olyan jó lenne még egy kicsit az a picur Réka, amilyen volt a születésekor. :)
Rohan az idő....

Jim
Szidom az anyámat a nevemért rendesen. GYŰŰŰŰŰŰLÖLÖM!!!!!!!!! Gondolkoztam névváltoztatáson is már!
Legalább adott volna hozzá valami rendeset is.
Tejcsivel én is így voltam valamelyik nap. Kihagyott egy etetést Réka, így éjszaka ébredni kellett fejni. Jó sűrű volt nekem is a tej!
Jelentkezel valahová?

Zsu
Nem tudom mi bajom lehet, mert a múltkor is ugyanez volt. Akkor társult hozzá magas láz, most szerencsére megelőztem ezt. Nem bírtam lábraállni az összes izületem fájt, a hátam a fejem. Rékát nem bírtam felemelni. MÉg a lábam a tarkóm és a vállam most is fáj.

Mzx
Köszönöm

Kép
Kép
tündérmanó27

potyka

Tündérmanó, kellemetlen lehetett, ha még a kiscsajt sem tudtad rendesen ellátni, mert nem tudtad felemelni. Megkaptad a levelet a tablóképpel? Pénteken adtam fel.

Jim, igen, a hídon szállj le. Verekedős a fiad? :shock: Nem úgy néz ki a képeken. Alexa is vert már fejbe lapáttal gyereket a játszótéren, de az már a múlt... Tegnap sírva fakadt, mert egy kislány nem akart játszani vele, hanem átcuccolta a játékait a homokozó másik felére.

Mzx, Alexa már kicsit javult a sétákon, már csak ott szalad, ahol szabad (park) és az úttestnél szerencsére mindig megáll, azt hamar megtanulta.

Ma a kicsivel szenvedtem (nem először), a piacon éktelen üvöltésbe kezdett, úgyhogy kénytelen voltam kivenni a kenguruba, a cuccokat bepakolni a babakocsiba, és a vásárlást félbehagyva hazacipelni a gyereket. (Na ilyenkor kellene még, hogy Alexa világgá szaladjon. :roll: )

Kölyök, akartam kérdezni, ha nem titok: hogyan került a nővéred az USA-ba? Talán amerikai a férje?

Potyka, jó a vonalzód! :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Még mindig nem kerültek elő az eltűntek???

Tündérmanó!
Jobbulást, voltál dokinál mi lehet ez?
nagyon tündériek a gyerkőceid!
:lol:
Ha ennyire frusztrál a neved eddig miért nem cserélted le?

Panny!
Jó lehetett a buli. A lányom most tölti augusztusba a 6-ot és az állatkerti játszóházban szeretné tartani de elég húzósnak tartom az árát, de hát ő itt szeretné mert sok ovis társa itt tarotta és ő sem akar lemaradni. 42E 10fő+kaja, pia, állatsimi, bohóc így össz 70E ig .felmegy. :shock:

Jimm!
Az jó ha ott szállsz le és pici séta befelé és bal kéz felé lesz!

Potyka!

Hogy vagytok? Hogy eszik ötöske?

Mzx!
Sajnálom hogy nem jöttök, majd akkor máskor összefutunk.

Remélem nem lesz rossz idő szerdán, hidegfrontot mondtak! :cry:

Mi voltunk oltáson be voltunk jelentkezve 11 -re és 12re kerülteünk sorra :evil: Liza már nagyon éhes és nyűgös volt, de már nem akartam megetetni mondván hogy mindjárt mi jövünk hát ez így ment 1 órát amikor már szoltam amúgy előtte is sokszor de ekkor már kicsit ingerülten :roll:
Nektek nem volt láz a 4 hós szuri után??????????????

pepike

Kép

Kép
pepike

Zsu!

Múltkor kértem de senki sem hallgatta meg a kérésemet, úgy hogy személy szerint kérek. :oops: Nem tudnál nekem is csinálni egy olyan tablóképet amit kaptak multkor a csajok úgy hogy Lizám is benne van :?: :!: 8)

pepike

Kép

Kép
pepike

Mzx, kár, hogy megint nem tudsz eljönni! :(
Vendég

Pepike, az eredeti változatban Liza is benne van és viszem neked a Szigetre. :lol: :wink: De mindjárt küldöm az email-címedre a színes változatot!
Vendég

Zsu!

Nagyooooooooooooon köszi!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, nincs mit! :P Az emil is átment?
Szerdán jó idő lesz! Ma este jön a hidegfront, de szerdán már megint napos idő lesz, 27-28 fokkal, eső nélkül.
Vendég

tündérmanó, én is utálom a nevemet -Hedviget-, még most is azt hiszi vki, hogy fiúnév :x amikor legutóbb férjhez mentem, gondoltam, legyek Hédi, de ahhoz kellett volna engedély a belügyminisztériumból, de nem volt hozzá kedvem, mert az esküvőt is 1 hét alatt szerveztük le....mondjuk senki nem hív Hedvignek, de akkor is a hivatalos nevem az...
nem jelentkezem sehova, a közgazdász tanárin gondolkodtam, de felhívtam őket, nem lehet az én végzettségemmel jelentkezni, csak a főiskolai tanárok jelentkezhetnek. Eü szoc-ra beadtam, de ponthúzás előtt vissza lehetett még vonni és inkább visszavontam. Pótfelvételi keretei között meg nem tetszik semmi, ami még érdekelt volna, nem indul, majd keresztfélévvel beadom az ősszel. Meg igazából molekuláris genetika, fejlődésbiológiai szakirányú biológus MSc-re adnám be (mert én barom növényélettanon végeztem, az meg sz@rt sem ér), ha indul jövőre levelezőn az Eltén, akkor oda jelentkeznék. Most még posztgraduális természetes élet -és gyógymódok szakon gondolkodom, persze az is Pécsett van, de csak 1 éves az Eü karon.....majd meglátom, van még rá 2 hetem.

zsu: Milán nem verekedős, de amikor a szomszéd kiscsaj szórja rá a homokot, meg elveszi a játékait, akkor kap rendesen :lol:

pepike: hozzánk kijár a doki oltani, én sem vagyok az a türelmes típus, hogy várjak a gyerekkel. Pláne ebben a dög melegben. MArtin este lázas lett, de kapott este kúpot és OK volt minden. 4 hét múlva beadatom neki a kullancs ellenit.

judit: nem is értem, hogy hízott Martin fél kg-ot, mert hidd el, ő is nagyon keveset eszik. Bezzeg éjjel felkel 2-3szor, talán akkor hozza be a nappali nem evést. Kiváncsi vagyok, majd hogy fog enni, ha kap mást is.
Vendég

Jim!
Az én anyám is Éva Erzsébet, neki tényleg az Éva az első, azt is használja :lol:

Panny,
Jü buli lehetett, aranyosak a srácok!

Tündérmanó,
Jobbulást, de édes a kislányod!

Hozzátáplálás nálunk is kín, összeszorítja az ínyét, úgy, hogy oda bizony nem lehet kanalat betolni. Bármivel próbáőlkozok nem jó.
Talán a szilva volt még amiből evett 3 kanállal :cry:
Vendég

zsu: én utálom a rövid hajat, de most nézem az esküvői képed, szerintem jobban áll a rövid! Sőt, tudod mit tudnék elképzelni? Rövid szőkét! Amilyen a Molnár Anikónak volt a Való Világban (OK, fúj az a nő, de a haja jó volt). :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jelentem megvagyunk!!!!! Csak vendégeink voltak a hétvégén.

Szerdán, ha minden jól megy (csak az időjárás és Boróka és Petra keddi oltása tehet keresztbe) megjelenünk a Margitszigeten előreláthatólag mind a 4en csajok. Csak mivel én is autóval megyek, azzal meg csak az Árpád híd felőli végén tudok parkolni, tuti nem érünk oda 10-re a játszótérre. Ezért küldjetek nekem néhány telcsi számot, ha eltévednék, legyen kit keresnem. :oops:

Most önző módon nem reagálok senkire, csak néhány szót rólunk.
Hozzátápi ügyben új tapasztalataim nincsenek, mert még csak szopizunk. :lol: Szeptemberben tervezem elkezdeni.

Hiszteroida Hercegnő a hétvégén jól volt, mert kézről-kézre járt, de ma újra belekezdett. Nem akar aludni a drága. Ma 8-kor kelt, egész délelőtt nem aludt, 12-re már iszonyú nyűgős volt, aztán aludt 1/4 órát. :twisted: Most éppen alszik 20 perce. :lol: Kivi vagyok mennyit. :shock:

Jim! Írigy vagyok a moziért. Nekem esélyem sincs eljutni, amíg este is szopizik a csaj. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor alszik el a cicin :oops: . 9 és 11 között valamikor. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
petramama

kacika: 8)

tündérmanó: jobbulást nem is kívántam :cry: nem akarsz velem Pécsre jönni arra a posztgraduálisra? Csak Pestig kéne egyedül jönnöd, aztán mehetnénk együtt és még volna hol aludni is, minden rokonom ott lakik :wink: http://etk.pte.hu/ (szakirányú továbbképzés)
Vendég

petramama: nálunk Martn 8-kor fürdik és utána cicizik és tentibe csapódik max fél 9-kor. Be van programozva 8) az más tészta, hogy utána éjfélkor-fél egykor megint cici van.....
Vendég

Jim, az esküvőinél is volt rövidebb hajam, majd húgommal scenneltetek be képet. A tüsi hajam először szőke volt, de olyan sehogyan nem néztem ki a fehér bőrömmel :? , hogy kb. egy hét után vörösre festettem, és azóta vörös. :D

Petramama, én is kedden vittem volna oltásra, de áttettem csütörtökre, pont a tali miatt. :wink:
Vendég

Zsu!

Köszi átjött, szupi!!!!!
Remélem tényleg így lesz az idő ahogy írtad!

Petramama!
Reméljük nem jön közbe semmi, de elég sok a rizikófaktor! :D
Petrád milyen oltást kap???Mi ma be akartuk adatni Alizka oltásával Pepinek is a 6 éves oltást de azt mondták tilos addig beadni amíg nem tölti ba a 6-ot mert megbünteti a dokit az ántsz ha hamarabb beadja :? Pedig ha ketten kapják könnyebben ment volna Peckám elégg be van pánikolva a szuritól.

pepike

Kép

Kép
pepike

Lányok, akik már adtok hipp-es kajákat!

Ti még csak kóstoltatgattok, vagy ki is váltotok 1-1 étkezést a gyümölcs-zöldség konzervekkel?
Ha kiváltjátok az adott étkezést, akkor kb. mennyit eszik meg a gyerek az üvegből?
Zazi ma benyomott 3/4 üveg főzeléket ebédre. Nekem meg fogalmam csincs, hogy ez most sok vagy kevés vagy éppen jó.
A gyerekem mondjuk simán bélpoklos fazonnak tűnik, de lehet, hogy csak én hiszem, hogy túl sokat eszik :oops:

Kép
ginger1

ginger!

Így hívják macskánkat is! :lol: :lol: :lol:

Én főzi után mindig megkínálom Lizát tejcsivel de általában nem kell neki, szerintem egyenlőre azért kínáld meg utána, ha mással nem vízzel mert szomjasak szoktak lenni lakoma után.
Nekem még 3/4 üveggel sosem evett meg max fél, de ő elég kisétkű szerintem kb 1/2 -3/4 üveg elég nekik átlagban de vannak kivételek! :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Úgy látszik mostanában én nyerem meg a laptetőt! :roll:
Petramama és akit érdekel a számom:
0670/5086794

pepike

Kép

Kép
pepike

Ginger! Nekem 1 évesen is alig ettek meg 1 üveggel. :lol: Örülj neki, hogy jó étvágyú! Arra figyelj, hogy az új ételeket minidg fokozatosan vezesd be.

Pepike! Remélem nem lesz gond a szurival. Eddig egy kis hőemivel megúsztuk. Úgyhogy reménykedem. Sajna csak kedden van egészséges tanácsadás. :( Petra a kullancs ismétlőt kapja.

Kép
Kép
Kép
petramama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?