jó reggelt. húúú, kiszazsu, Milán szomszéd barátnője is annyi idős, mint Alexa, jókat szoktak verekedni
na majd összeuszítjuk őket szerdán
ha a Moszkváról megyek 6-os, vagy 4-es villamossal és leszállok a hídon, az jó???
panny, jó lehetett a buli, mondjuk én nem bírom a zsúrokat
gyerekként sem szerettem, már akkor is magamnakvaló voltam
Cuki Olika, még mindig milyen kis golyófej.
judit18: lesz még bajod Eszterrel, Milánnal ugyanezt csináltam és még most is kínlódás az evés, de legalább egyedül eszik, csak 1 óráig nyammog fél szelet kenyéren. Amikor pici volt, csak úgy lehetett etetni, hogy eltereltem a figyelmét, amúgy nem evett volna egész nap
hozzátáplálás: kínlódunk a szopival, de dokinő azt mondta, kínlódjak csak, ne merjek neki semmit adni 6 hós koráig, mert ha keveset is evett, akkor is hízott fél kg-ot egy hó alatt és amig hízik csak tejcsit egyen. Amikor mentünk moziba lefejtem tejet (ezer éve nem fejtem), persze nem volt rá szükség, de nagyon meglepődtem. Olyan zsíros a tejem, mint a tömény tejszín
mondjuk nem csoda, amiket eszek néha
pepike, már várom, hogy talizzunk és összemérjük, ki szélesebb, meg fogsz lepődni
tündérmanó: édes a lányka, és nem csodálkozom, hogy utálod az Erzsi nevet. anyámat néha szoktam vele szivatni, mert ő Erzsébet Éva, de az Évát használja, sőt a kis szemfüles a személyi ig-ban is csak Éva van, mert lefizette anno a zsarut, hogy ne írják bele.
potyka: puszi Ötöskének
megyek, mert bömbi van, anyámat meg elküldtem boltba, tegye magát hasznossá