Jó reggelt!
Mindenkinek gratula a szépen gömbölyödő pocikhoz, íme ébresztőnek egy mai Bébic-pocifotó:
pocifotó 21+2
Előre is bocsi, ha nem reagálok mindenkinek mindenre, de miután átolvastam a "termést", rájöttem, ez úgysem menne nekem a terhességi "szitaagyúságom" miatt, de azért igyekszem.
Először is Aida: Kicsit megkésve: Nagyon boldog szülinapot!
NAgyon szomorúan és megdöbbenéssel olvastam a soraidat, nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid.
Én magam nagyon sokszor vagyok bizonytalan és az önbizalmamra is ráférne egy "tuning", így nem fogok tanácsokat osztogani, hisz én magam nem tudom, mit tennék a helyedben.
De egy dolgot biztosan tudnék javasolni: küzdj hármótokért, és légy kitartó! Mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy nem (csak) magadért, hanem a CSALÁDODért teszed. Én végignéztem, ahogy a szüleim megtanulják azt, hogy ehhez két ember kell. Igaz, ehhez az is kellett, hogy Anyukám olyan sokat bírjon tűrni. De megérte. Mint ahogyan korábban is idézte valaki itt a nagymamáját, hogy ha nem bírod a terhet cipelni, húzd, de ne add fel! (Ha jól emlékszem, valahogy így volt, ugye?)
És szerintem egy kapcsolatban mindig lesz az egyik fél, akinek többet kell elviselnie, tűrnie, mint a másiknak. Tudom, hogy ezt a szerepet senki sem vállalja szívesen magára, de én hiszek abban is, hogy az élet kárpótol ezért.
És még egy: ahogy Zöldi is tanácsolta, mindig higgadtan dönts, hisz tudod: a harag nagyon rossz tanácsadó.
Hát, nem tudom, mennyire voltam érthető így korán reggel....de mindenesetre sok erőt és kitartást kívánok Neked-Nektek, hogy ezt a helyzetet mielőbb rendezni tudjátok! (És hiszek benne, hogy így is lesz!)
Ja, és persze én is szívesen segítek, beszélgetni-meghallgatni itt vagyok neked. (Jelenleg még 7. ker., aztán majd a 23., nem tudom, ti hol laktok.)
Mush: Biztosan aranyos lehetett Tony, ahogy ott izgul!
Gondolom büszke voltál rá!
Zöldi: Hééé, te, mint a topic szívelelke és fő tanácsadója, nem engedheted meg magadnak ám, hogy lesérülj és ijesztgess itt minket!
Örülök, hogy nem lett nagy baj!
Vera: Gratula a "bizonyítékhoz! Mit szólt a család, hogy puncis érkezik?
Nekem Kistücsök nem túl aktív mostanság (ha igen, akkor rúg pár embereset, oszt annyi...
), de ezt egyelőre a melegnek tudom be.
Viszont a lábaim annyira bedagadtak és hihetetlenül fájtak 3 napig, hogy menni alig bírtam.
A bokacsontom és a bokám egy az egyben "eltűnt"... Remélem, hogy ez is csak a meleg miatt van, nagyon félek, hogy csak rosszabbodni fog.
És lassan már a felpolcolás sem segít.
Nem tud vki valami krémet erre? Hűsítőkrémem már van, az nagyon jó, de az a dagadáson nem segít. Védőnéni elküldött a patikába, hogy ott majd van 4-5 féle ilyen cucc, a patikus meg azt mondta, előbb kérdezzem meg a nődokit....de hozzá meg majd jövő 7főn megyek...